Sea Life Kemer Resort 5*– Atsauksmes

68
Novērtējums 7.810
№33 viesnīcas reitingā Kemera
7.8 Numurs
8.0 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.1 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2004. gadā, pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. To ieskauj apelsīnu augļu dārzi pie jūras. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem, kā arī jauniešu atpūtai draugu lokā.Vairāk →
аватар meliancukvika033
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ierados divos naktī , reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, istabiņ a otrajā stā vā , maza, bet tī ra un ē rta, viss darbojā s pareizi. Tī rī š ana ir ikdienas un kvalitatī va. Ē diens ir daudzveidī gs, katrs atradī s kaut ko savai gastronomiskajai gaumei. … Tomēr ▾ Viesnī cā ierados divos naktī , reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, istabiņ a otrajā stā vā , maza, bet tī ra un ē rta, viss darbojā s pareizi. Tī rī š ana ir ikdienas un kvalitatī va.
Ē diens ir daudzveidī gs, katrs atradī s kaut ko savai gastronomiskajai gaumei.
Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir satriecoš a piestā tne ar atseviš ķ ā m kajī tē m.
Ī paš s paldies animā cijas komandai! Kemal, Yana, Nastya, Yasin - draudzī gi, aktī vi, pozitī vi! Viņ i prot aizraut un uzmundrinā t, saliedē t pilnī gi daž ā dus cilvē kus!
Mana sirds? ? pieder š im gadam
аватар annagrund97
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es iesaku palikt š ajā viesnī cā. Ieradā mies ā trā k par reģ istrē š anā s laiku, piedā vā jā m izvē lē ties no 3 numuriem, piedā vā jā m paē st brokastis un uzreiz mū s uzaicinā ja uz istabiņ u. … Tomēr ▾ Es iesaku palikt š ajā viesnī cā.
Ieradā mies ā trā k par reģ istrē š anā s laiku, piedā vā jā m izvē lē ties no 3 numuriem, piedā vā jā m paē st brokastis un uzreiz mū s uzaicinā ja uz istabiņ u. Liels paldies reģ istratū rā esoš ajiem jaunieš iem Sanin un Kadim, vienmē r ļ oti uzmanī gi un atsaucī gi uz lū gumiem. Dzī vojā m 2305. istabā , ļ oti skaists skats uz kalniem, tī rī š ana katru dienu un ļ oti pamatī ga. Viss viesnī cas personā ls ir apņ ē mī bas pilns, lai viesi bū tu apmierinā ti ar atpū tu. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Viesnī cas liela priekš rocī ba ir sakopta teritorija un pirmā lī nija, 2 lieli peldbaseini, apsildā ms ū dens, viens iekš telpu baseins, animatori neļ ā va garlaikoties, bet nebija arī uzmā cī gi. LIELS pluss ir wifi visā viesnī cā un pat piestā tnē . Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos, iesakā m š o viesnī cu un noteikti atgriezī simies! Liels paldies visai Sea Life Kemer Resort komandai par brī niš ķ ī go uzturē š anos!
аватар OxanaOxana
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teritorija: kompakta un kopta. Tajā paš ā laikā diezgan plaš s un ē rts. Centra tuvums: viesnī ca atrodas salī dzinoš i Kemeras sā kumā , 13 minū š u gā jienā lī dz centram. Daba: gleznaina. Teritorijā ir palmas, un kopā ar jū ru, kalniem, apgrieztiem zā lieniem tas izskatā s ļ oti skaisti Jū ra un pludmale: jū ra ir tī ra. … Tomēr ▾ Teritorija: kompakta un kopta. Tajā paš ā laikā diezgan plaš s un ē rts.

Centra tuvums: viesnī ca atrodas salī dzinoš i Kemeras sā kumā , 13 minū š u gā jienā lī dz centram.

Daba: gleznaina. Teritorijā ir palmas, un kopā ar jū ru, kalniem, apgrieztiem zā lieniem tas izskatā s ļ oti skaisti

Jū ra un pludmale: jū ra ir tī ra. Ir saulriets gan no krasta, gan no mola, kur var sauļ oties. Zem sauļ oš anā s krē sliem ir pieejami ē rti matrač i. Pietiek

WIFI: darbojas labi un visā . Bezmaksas.

Ē diens: Daudzveidī gs: olī vas, daudzu veidu sieri, ievā rī jumi, gaļ as ē dieni ar daž ā diem gaļ as veidiem: vista, tī tara, liellopa gaļ a, grilē ta zivs, turku saldumi, dā rzeņ i, salā ti, daž ā di piedevas, lē cu zupas, augļ i: greipfrū ti, vī nogas, vī ģ es, arbū zu melone. Daž ā das mē rces, piemē ram, granā tā bolu. Tu noteikti nebū si izsalcis : )

Bā rs: ultra All inclusive koncepcija, tiek gatavoti daž ā di kokteiļ i, ir pat firmas viskijs
Istabas: 2021. gada vasarā veikts telpu fonda remonts, stilī gi, tī ri, kompakti un ergonomiski + balkons.

Personā ls: draudzī gs, uzmanī gs

Animā cija: jauni puiš i. Ir spē les: š autriņ as, boč ē (bumbu meš anas spē le), stepa aerobika. Ir arī bē rnu klubs. Bet animā cija ir neuzbā zī ga, reizē m nā cā s paš am pieiet un tikt skaidrī bā , bū s vai nebū s

Vakara programma: ieradā s vokā lā s un deju grupas. Pē c - diskotē ka.

Tū ristu kontingents: krievi, ukraiņ i, baltkrievi un turki

Viesnī cas apkā rtne: vai tuvumā atrodas Arma's G? l Pludmale un Armas. Vizuā li Sea Life Kemer Resort izskatā s vislabā k starp saviem kaimiņ iem.

Teritorijā atrodas turku hammam un sauna, peldbaseini, biljards

Viesnī cas kopsavilkums: lieliski atpū tai un pā rlā dē š anai : )
аватар nikol95.nikol95
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los sniegt atsauksmes par Sealife Kemer Resort 5 * viesnī cu - viss ir kā rtī bā , lieliska viesnī ca, laba istaba, labs ē diens. Oktobra otrajā pusē atpū tā mies. Istaba (standarta): laba, svaiga, tī ra, varē ja redzē t jū ru un nelielu kalnu, un blakus viesnī ca (bet pietiekamā attā lumā ). … Tomēr ▾ Es vē los sniegt atsauksmes par Sealife Kemer Resort 5 * viesnī cu - viss ir kā rtī bā , lieliska viesnī ca, laba istaba, labs ē diens. Oktobra otrajā pusē atpū tā mies.
Istaba (standarta): laba, svaiga, tī ra, varē ja redzē t jū ru un nelielu kalnu, un blakus viesnī ca (bet pietiekamā attā lumā ). Jauka renovā cija. Gultas ir ē rtas. Ja vien gultas pā rklā ji (segu vietā ) nebija gludi, bet gan rievoti. Bū tu jaukā k, ja tie bū tu gludi (ja tieš ā m atrodat vainu). Balkons ar galdu, krē sliem un nelielu veļ as ž ā vē tā ju; ledusskapis, seifs bija un strā dā ja.
Ē diens: labs un daudzveidī gs ē diens. Precī zā k sakot, katru dienu trauku komplekts ir ļ oti lī dzī gs, bet sortiments liels, katru reizi ir no kā izvē lē ties. Galvenais ir iemā cī ties laikus apturē t tos, kas tev uzspiež ē dienu. Un tad pirmajā s dienā s man deva ļ oti lielas porcijas)) Garš ī gas zivis, sieri, olī vas, salā ti. Reiz bija suš i. Desertu ir daudz, bet kā man, tad lielā kā daļ a desertu nav ī paš i garš ī gi, bet turku saldumi ir izcili. Un augļ i nebija visi garš ī gi (nezinu, varbū t tas ir atkarī gs no sezonas. . . ) Ir dienas saldē juma un desertu bā rs (bez maksas). Vienā no bā riem viņ i gatavo pā rsteidzoš i gardu turku kafiju, un pā rē jos kafijas automā tos kafija nav ī paš i garš ī ga. Netā lu no pludmales ir 2 bā ri, vienā ir arī ē diens (burito, burgers, kartupeļ i).
Jū ra: lieliska jū ra - tī ra, silta. Pludmalē (nelieli oļ i) un uz pontona (š eit saule paliek garā ka vakarā ) ir sauļ oš anā s krē sli. No krasta var ieiet jū rā , no pontona var uzkā pt pa kā pnē m. Skats uz kalnu ir brī niš ķ ī gs!! !
Ir 2 baseini, blakus sauļ oš anā s krē sli un ū dens slidkalniņ i (nemē ģ inā jā m). Ir turku pirts. Pastaigā var aiziet lī dz paš ai Kemerai (ir daudz veikalu, bazā ru, kafejnī cu, nosacī ta krastmala - pie jū ras taka ar palmā m, ir parki un skaista aleja). Mē s spē lē jā m galda tenisu viesnī cā , forš i)) Bija animā cija, bet mē s neesam cienī tā ji, mē s neko neizmē ģ inā jā m.
Kopumā viesnī cai ir lieliska pieredze! Bija sajū ta, ka dabū jā m vairā k, nekā aizdedzinā jā m (noķ ē rā m degoš u tū ri un bijā m ļ oti apmierinā ti, ne mazums vilš anā s). Atbraucā m no rī ta, mū s sū tī ja brokastī s, un tad uzreiz tikā m iekā rtoti, nebija jā gaida norē ķ ins.
Vienī gais bū tiskais mī nuss ir tas, ka naktī no kaimiņ u viesnī cas spē cī gi dzirdama mū zika un dī dž eja saucieni - aizmigt pirms 12 naktī pat ar aizvē rtiem logiem nav iespē jams. Varbū t tas ir atkarī gs no tā , kur istaba iet. . . Mē s redzē jā m daž as istabas (ekonomija), no kurā m paveras skats uz sienu un gaisa kondicionieriem, bet mums viss bija ok.
Iesaku viesnī cu! (Tomē r, ja meklē jat kaut ko izcilu, labā k meklē jiet kaut ko tā du, kas labā k atbilstu jū su prasī bā m)
аватар cubtat
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra beigā s palikā m pie meitas. Mē s ieradā mies pulksten 11:00 un bija jā gaida apmē ram 2 stundas, lai reģ istrē tos. Mani uzreiz š okē ja č emodā nu skaits zā lē , visi bija jaunpienā cē ji, kuri arī gaidī ja izrē ķ inā š anos. … Tomēr ▾ Septembra beigā s palikā m pie meitas. Mē s ieradā mies pulksten 11:00 un bija jā gaida apmē ram 2 stundas, lai reģ istrē tos. Mani uzreiz š okē ja č emodā nu skaits zā lē , visi bija jaunpienā cē ji, kuri arī gaidī ja izrē ķ inā š anos. Man bija jā piemaksā par istabu ar sā nu skatu uz jū ru. Istaba nav ī paš i liela, bet moderna. Š ķ iet, ka tas ir atjaunots un atjauninā ts. Ir viss nepiecieš amais, ļ oti ē rti matrač i, seifs, fē ns utt. . Paš ā pirmajā dienā puisim no grī das iedevu 50 liras un viņ š mū s tī rī ja katru dienu, gulta tika mainī ta katru otro dienu, dvieļ i katru dienu. , ū dens tika papildinā ts bez atgā dinā jumiem. Š ajā ziņ ā visi bija apmierinā ti.
Kad es pirmo reizi apmeklē ju restorā nu, kur visi ē d, biju š okē ta par cilvē ku skaitu. Tā bija rinda pie visiem pā rtikas stendiem un problē ma atrast brī vu galdiņ u. Devā mies septembra beigā s ar cerī bu, ka tieš i otrā di cilvē ku bū s mazā k, bet izrā dī jā s, ka tā domā ju ne es vienī gais. Š is ir pirmais negatī vais. Pē c tam mē ģ inā jā m atnā kt uz atklā š anu un paņ emt galdiņ u, tač u joprojā m saglabā jā s sajū ta, ka esam padomju ē dnī cā . Tagad par ē dienu. Ē dienu bija daudz un daž ā di, gaļ a un zivis, visā di salā ti un uzkodas, dā rzeņ i - augļ i un, protams, saldumi. 10 dienu garumā piecas reizes tika piedā vā tas daž ā das jū ras veltes, uz kurā m bija 1 km liela rinda.
Blakus ir pludmale, mazi oļ i. Lī dz pulksten 10 bija arī grū ti atrast sauļ oš anā s krē slus. Tas viss viena un tā paš a iemesla dē ļ liela cilvē ku skaita dē ļ . Jū ra, protams, ir pā rsteidzoš a. Silts, mierī gs, skaists. Ū denī var sē dē t bezgalī gi. Ir arī divi peldbaseini, viens ar slidkalniņ iem. Bet tas bija arī pilns ar cilvē kiem.
Tagad otrs mī nuss: vakara diskotē ka katru dienu no 22 lī dz 24. Mū zika dzirdama no visā m viesnī cas pusē m, tā pē c, kas vē las laicī gi iet gulē t, pat neceriet aizmigt. Ausu aizbā ž ņ i mani izglā ba. Kopumā viesnī ca atstā ja labu iespaidu, ļ oti draudzī gs personā ls, kas cenš as palī dzē t visā . Nezinu, vai nā kš u vē lreiz, iespē jams, meklē š u ko mierī gā ku.
аватар edgars-kk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas uz 2 vecā m kū rorta bā zē m. Tā dē jā di tam ir maks. 4*! Turklā t piemē rots tikai jaunieš iem, kuriem galvenais alkohols ir alkohols, daudz diskotē kas lī dz 24! Platī ba ir maza, un telpas ir mazas. Nav ī sti piemē rots bē rniem un veciem cilvē kiem!. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas uz 2 vecā m kū rorta bā zē m. Tā dē jā di tam ir maks. 4*! Turklā t piemē rots tikai jaunieš iem, kuriem galvenais alkohols ir alkohols, daudz diskotē kas lī dz 24! Platī ba ir maza, un telpas ir mazas. Nav ī sti piemē rots bē rniem un veciem cilvē kiem!
аватар olena_kasatova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sā kš u ar plusiem: atraš anā s vieta nav tā lu no Kemeras centra, ļ oti skaisti skati uz kalniem un brī niš ķ ī go jū ru. Laba ē dienu izvē le: daudz saldumu, augļ u, vairā ku veidu gaļ as, sulas no iepakojumiem, bet izvē le ir, saldē jums no 12 lī dz 18 nepaliks izsalcis, viss ir standartā alkoholam ja š is nav VIP viesnī ca. … Tomēr ▾ Sā kš u ar plusiem: atraš anā s vieta nav tā lu no Kemeras centra, ļ oti skaisti skati uz kalniem un brī niš ķ ī go jū ru. Laba ē dienu izvē le: daudz saldumu, augļ u, vairā ku veidu gaļ as, sulas no iepakojumiem, bet izvē le ir, saldē jums no 12 lī dz 18 nepaliks izsalcis, viss ir standartā alkoholam ja š is nav VIP viesnī ca. Ar sauļ oš anā s krē sliem, kā paveicā s, bet tā nav viesnī cas vaina, bet gan mū su atpū tnieki, sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti un visu dienu nebija neviena. Ir bē rnu miniklubs, kas bē rnam patī k, nevis liels rotaļ u laukums bē rniem. Tagad par mī nusiem un kā pē c neiesaku iet tiem, kas vē las relaksē još u atpū tu un bē rni neiet gulē t 12 naktī . Pa dienu viss kā rtī bā , bet pē c 21 sā k vienkā rš i lož ņ ā t. Sā kas diskotē kas, un 2 viesnī cā s vienlaicī gi, š ķ iet, ka dī dž eji mē ģ ina viens uz otru bļ aut un kurš skaļ ā k nogriezī s mū ziku. Mans bē rns neguļ lī dz 12 naktī , katru vakaru mums ir dusmu lē kmes gulē t, bet tu neaizmigsi, esmu pā rliecinā ts, ka ne tikai mums ir tā das problē mas, nav iespē jams gulē t zem š ī s bakhanā lijas, ja necieš no kurluma. Ja nepaveicas ar istabu, tad no ventilā cijas bū s nemitī ga dū koņ a un nelī dzē s arī balkona aizvē rtā s durvis, vienā iekļ uvā m, bet pateicoties administratorei jau nā kamajā dienā pē c mana lū guma pā rvā cā s bet ne visiem tā paveicas un ne vienmē r ir brī vas istabas. Tā tad vai nu viesnī cai ir jā dara kaut kas pret troksni, vai arī jā pā riet uz jaunieš u viesnī cas koncepciju, kad troksnis nav š ķ ē rslis.
аватар ougrin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Centī š os visu sī ki aprakstī t tiem, kas izlems, vai atpū sties š ajā viesnī cā . Tā nu 10.30 ierados reģ istratū rā , pē c 2 minū tē m iereģ istrē jos, uzreiz uzvilku rokassprā dzi un uzaicinā ju uz vestibila bā ru uz kafiju un saldumiem. … Tomēr ▾ Centī š os visu sī ki aprakstī t tiem, kas izlems, vai atpū sties š ajā viesnī cā . Tā nu 10.30 ierados reģ istratū rā , pē c 2 minū tē m iereģ istrē jos, uzreiz uzvilku rokassprā dzi un uzaicinā ju uz vestibila bā ru uz kafiju un saldumiem. Reģ istratū rā meitenes un zē ni ir draudzī gi un ļ oti patī kami : )
Kopumā viss viesnī cas personā ls ir ļ oti adekvā ts un uzmanī gs. Nokā rtots 12.30, kad viesnī ca ir 100% noslogota, istabiņ a nav liela, bet viss kompakts un ē rts. Balkons. Minibā rs katru dienu tiek papildinā ts ar 2 pudelē m ū dens, nekā cita nav, bet tas arī nav nepiecieš ams, jo alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni bā ros un restorā nos ir pā rpilnī bā . Tas bū tu veselī gi ; )
Ē diens katrai gaumei. Piedevas - rī si, spageti, frī kartupeļ i un vā rī ti. Daudz dā rzeņ u un kastroļ u. Gaļ a - vista, liellopa gaļ a. Cepta un tvaicē ta zivs.
Ir hammam - ī paš s paldies tā ī paš niekam Asadam, ļ oti jū tī gs un uzmanī gs, cilvē ks, kurš visu organizē ja ļ oti augstā lī menī .
Jū s noteikti viņ u iepazī siet – hammam reģ istratū rā tiek izsniegti pludmales dvieļ i.
Pludmale nav liela, bet vietas pietiek visiem, ja atpū tnieki neieņ ē ma vietu un aizbrauca uz visu dienu, atstā jot dvieli uz sauļ oš anā s krē sla. . . Piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Ū denī no krasta var ieiet viegli un ē rti, oļ i ir mazi un nesā p.
Ir 2 baseini, viens ir lielā ks, ar slidkalniņ u un animā ciju. Otra ir mazā ka - klusa un mierī ga. Vairā ki bā ri, uzkodas - burgeri, burito, tortiljas, frī kartupeļ i un sī polu gredzeni. Lobby bā rā no 12-16 saldē jums, saldumi ar dzē rieniem lī dz vē lai naktij. Ikdienas animā cija vakaros. Vispā r jau nav garlaicī gi : ) Ir personā la fotogrā fs - Hakans, gudrs un profesionā ls, uzņ em brī niš ķ ī gas fotogrā fijas, nenož ē lo un iztē rē naudu - tas ir tā vē rts : )
Lī dz Kemeras centram kā jā m 20 minū tes (izbraucot no viesnī cas pa kreisi).
Pati viesnī ca ir atjaunota un ir pilnī gi jauna un tī ra. Kopumā es noteikti ieteiktu š o viesnī cu!
Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet, mē ģ inā š u atbildē t.
аватар partizanca18
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š obrī d atpū š amies š ajā viesnī cā kopā ar 8 gadus vecu bē rnu, no 02.08. 2021. Viesnī ca ir diezgan laba, budž ets 5 ar stiepi. Ē dieni ir normā li, standarta turku ē dienu komplekts. Galvenais jautā jums par personā la attieksmi pret viesiem, atklā ti sakot, nav ļ oti. … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š amies š ajā viesnī cā kopā ar 8 gadus vecu bē rnu, no 02.08. 2021. Viesnī ca ir diezgan laba, budž ets 5 ar stiepi. Ē dieni ir normā li, standarta turku ē dienu komplekts.
Galvenais jautā jums par personā la attieksmi pret viesiem, atklā ti sakot, nav ļ oti. . . Nav sirsnī bas, viss ar piespiedu smaidu, gandrī z neiespē jami atrisinā t jebkuru jautā jumu. Vispirms iedod sliktā ko ciparu, kad sā c aizvainot, iedod lī dzī gu un tā.3 reizes! ! ! Pirms tieš as naudas paņ emš anas vai piedā vā juma (manuprā t, daudz pareizā k bū tu to visu darī t NEVIS izspieš anas ceļ ā , bet pē c piedā vā juma iespē jas).
Konkrē ti mū su situā cija - iedeva istabiņ u Nr. 1112, skats uz istabu, atklā ti sakot, apbē dinoš s, no logiem paveras skats uz "aleju" ar kondicionieriem un turbī nā m, to troksni, ko tie rada visu diennakti, nav iespē jams izteikt vā rdos. Ar atkā rtotiem lū gumiem reģ istratū rā divas dienas ar lū gumu kaut ko mainī t, tika baroti ar solī jumiem, ka mainī sies, beigā s pateica, ka citu telpu neesot. Neskatoties uz to, ka bija strī ds - atvaļ inā jums ar bē rnu un dzimš anas diena, kas iekrī t uzturē š anā s laikā viesnī cā , reģ istratū ra uz to nekā di nereaģ ē ja. Pē c lū guma runā t ar kā du no administrā cijas, sā kā s atklā ts konflikts.
Ja jū s vienkā rš i plā nojat peldē ties jū rā , tad jā , jū s varat doties. Jū ra ir lieliska, pat pludmalē tai ir labs internets, izmantojot Wi-Fi. Ja gaidā ms kā ds superbrī vdienas, tad noteikti uz š ejieni nebraukt, jo bā ri, restorā ni ir diezgan primitī vi, nav restorā na ar gardu uzkodu dienas vidū .
Ņ emot vē rā karantī nu, daž ā s vietā s es vē lē tos mazliet tī rī tā ju. Animā cija bē rniem ir laba.
Вид с окна Вид с окна
аватар seta007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Treš o reizi atpū tai izvē los Terciya, Kemer. Un es izvē los EKONOMIKA 5 *. Zem tā ir ar ko salī dzinā t, un es gribu teikt, ka tie visi ir aptuveni vienā di. Vieniem spē ks ir virtuve, citam istabu skaits, vē l kā dam animā cija utt. Š ī viesnī ca ne ar ko neatš ķ iras no pā rē jiem ekonomiskā s klases pieciniekiem. … Tomēr ▾ Treš o reizi atpū tai izvē los Terciya, Kemer. Un es izvē los EKONOMIKA 5 *.
Zem tā ir ar ko salī dzinā t, un es gribu teikt, ka tie visi ir aptuveni vienā di.
Vieniem spē ks ir virtuve, citam istabu skaits, vē l kā dam animā cija utt.
Š ī viesnī ca ne ar ko neatš ķ iras no pā rē jiem ekonomiskā s klases pieciniekiem. Ja vē laties iegū t visu par ī stā m 5 zvaigznē m, tad jū su izvē lei vajadzē tu bū t viesnī cā m, kuru cena ir no 25.000 rubļ u divā m personā m 7 dienas. Š eit laikam viss bū s augstā kā s klases!
Lidojā m trī s un Sanktpē terburga, divi pieauguš ie un 1 bē rns 4 gadi. Ekskursijas izmaksas mums bija 12.000 par trim. Mē s to iegā dā jā mies tikai mē nesi pirms izbraukš anas, un es domā ju, ka par 4.000 rubļ iem vienai personai mē s dabū jā m visu, ko varē jā m! Un tā s bija vienas no labā kajā m brī vdienā m!
Sā kš u ar reģ istrē š anos un istabiņ u, ieradā mies 18:00. Mū s uzreiz iekā rtoja 4309. istabā , treš ajā stā vā . Parasts, standarta numuriņ š , visā m ekonomiskajā m 5* viesnī cā m, kaut kur nobruž ā ts, sasodī ts. . bet uz pelē jumu, č ipsiem ī sti neskatī jā mies. Viņ i meta savus koferus, izklā ja drē bes. Fē ns strā dā , kondicionieris un gaisma strā dā ja arī bez kartes, mums bija viena liela un maza gulta, uz trim, viss derē ja. Ū dens tek normā li, pat labi, man mā jā s bū tu tā ds ū dens spiediens, ehhhh. . . Divi naktsskapī š i, rež ģ is, skapis, ledusskapis, seifs, ko vē l vajag? Ā rzemē s esmu bijis 6 reizes, Turcijā.4, istabiņ ā s viss pa vecam, ja ņ em viesnī cu, kur pē dē jos 3-4 gadus nav bijusi rekonstrukcija. Lū dzu, nelolojiet nekā das ilū zijas! Bet mē s tač u nesē dē sim istabā , vai ne? Un peldieties, atpū tieties, izbaudiet!
Uzturs
Pagā juš ajā gadā atpū tos citā viesnī cā , bet tur izvē le bija labā ka, deva pat vē ž us. Š eit nav nekā da frī za, bet personī gi mē s neesam gardē ž i. . . Mē s labprā tā k ē dā m dā rzeņ us, dā rzeņ u salā tus, tī tara sautē jumu, vistu, tī rradņ us. . . Bet tā ir parasta diē ta. Es nezinu, ko cilvē ki vē lē tos ē st atvaļ inā jumā ? Ja katru dienu jā ē d š niceles, tabakas vistas un zivju filejas, tad meklē jiet citu viesnī cu.
Teritorija
Biju daž ā dā s viesnī cā s un ar lielu teritoriju un mazā ku, š eit manuprā t ir zelta vidusceļ š , Viss kaut kā ļ oti ē rti atrodas. Tā man likā s. Viņ a mani pilnī bā apmierinā ja. Pludmale ir normā la. Man ļ oti nepatī k jū ra, pā ris reizes iegremdē š os, nosusinā š os un aizieš u uz baseinu, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Jā , ja tev ir 5 cilvē ku kompā nija un vē lies bū t tuvu katram individuā li, nepaļ aujies uz mums uz 4, pietika ar 2 sauļ oš anā s krē sliem, reizē m paķ ē ra 3. Jā , pie bā ra mē dza teikt ka nebija viskija. Bet pē c 5 minū tē m tas bija klā t, tikai pudeles beidzā s, un jaunas vē l nebija ievestas) Vai arī kurš nezina, kā atpū tnieki dzer?
Animā cija
Sā kš u ar mazuli. Es lidoju ar bē rnu otro reizi. Š ogad bē rnu mini klubiņ š man un manam bē rnam vienkā rš i sagā dā ja laimi. Viņ a gaidī ja atklā š anu un negribē ja iet prom! Mī ļ ā s meitenes: Daš a un Katja (ja Poļ ina nesajauc vā rdus), dziļ š paklanī š anā s jums no manis un Poļ inas. Pateicoties jums, mē s visi varē jā m atpū sties, es daž reiz no bē rna, un viņ a no manis. Klubam ir mazs rotaļ u laukums, manam egozam tas galī gi garā m. Visā das izklaides, aplikā cijas, pirā ti, boulings, vakara dejas un spē les. . . Jā , vienmē r kā ds atradī s par ko sū dzē ties, bet man nav par ko sū dzē ties. . .
pieauguš o spē les
Rī ta un pē cpusdienas programmas ir standarta. Š autriņ as, ū denspolo, pilates, ū dens aerobika, boč ija, es tajā nepiedalī jos, bet cilvē ki spē lē ja aktī vi) Pa dienu baseinā bija forš as spē les, ap 10.30-11.00. Braukš ana uz vē jdē ļ a un daž ā di uzdevumi, jautri, izaicinoš i. Vakara "ielū gtā s" š ova programmas nelika vilties, daž ā dā s viesnī cā s redzē ju daž ā das lietas, interesantas, ekstrē mas, skaistas.
Pats forš ā kais ir animā cijas organizē tie deju š ovi! Putu ballī te, NEONA ballī te, lā zera ballī te. Tas ir kaut kas, ko es nekad nekur neesmu redzē jis! Puiš i visu organizē paš i, uzstā da dekorā cijas, gaismu, mū ziku, viss ir visaugstā kajā lī menī ! Ī paš i ekonomiskā s klases viesnī cai. Pē c 00.00 - viesnī cas pagrabā tiek atvē rta diskotē ka. Standarta disku atskaņ otā js tiem, kas vē las turpinā t staigā t.
Vispā r palasot atsauksmes pirms izbraukš anas, biju vī lusies, pat gribē ju mainī t vauč erus viesnī cai, kurā atpū tos pagā juš ajā gadā , bet likme pieauga un summa krietni pieauga. Un ziniet, un, pateicoties Bobam, mē s joprojā m tur lidojā m, tas bija PGS POSE. Mē s neesam nož ē lojuš i nevienu dienu! Mamma bija sajū smā , meita negribē ja aizlidot, draudzene pavadī ja lī dz š im labā ko atvaļ inā jumu savā mū ž ā , un es, esmu laimī gs, ka viss izdevā s vienkā rš i maģ iski, viesnī ca nepievī la, animā cija bija izcila , izsalkuš i nepalika, un istabu netī rī ja , tikai tā pē c, ka nevajadzē ja...pirms gulē tieš anas mazgā jamies, mainā m veļ u mā jā s reizi 2 nedē ļ ā s, dvieļ us mainā m paš i, kad viņ i redzē ja apkopē ju, viņ i vienkā rš i atnesa netī rā s, viņ a mums uzreiz iedeva tī ras. Uz mū su durvī m vienmē r bija zī me "neiet iekš ā ".
Vispā r draugi...lai kur jū s atrastos - atpū tieties un izklaidē jieties!
Бассейн Бассейн анимация анимация анимация море Бассейн Бассейн
Parādīt vairāk »


iemiesojums vf1971
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums elabuga08
mēs ceļojam ar bērniem 1 gads un 4 mēneši, 5, 8, 10 un 11 gadi. vai ir mazs baseins? kā ir ar ēdienu?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums kozmenko
Aizvedu vaučerus uz PGS HOTELS ROSE RESIDENCE BEACH 5 * viesnīcu jūnija pēdējai nedēļai, sakiet kas tur atpūtās, piemēram, ēdiens?Pludmale?Vai ārpus viesnīcas ir kur pastaigāties ar bērnu?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums abalakov
Sveiki! Pirmo reizi Turcijā. Meitene no Pegasus tik aktīvi slavēja viesnīcu, ka nopirkām biļetes trim pieaugušajiem. Atvaļinājums sākas augusta sākumā. Bet, spriežot pēc atsauksmēm, rodas šaubas, ka esam kļūdījušies, vai tā ir? Būšu pateicīgs visiem, kas mani sarūgtināja un nomierināja! Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 2004 году, последний ремонт был в 2012 году. Находится в окружении апельсиновых садов на берегу моря. Отель подходит как для семейного отдыха с детьми, так и для молодежного отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 40 км от центра г. Анталия, в 50 км от аэропорта г. Анталия и всего в нескольких минутах ходьбы от центра г. Кемер.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 100 м. Бар на пляже: бесплатно. На пляже есть: душ, кабинки для переодевания, туалет.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), Wi-fi в лобби и номерах (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), room service: круглосуточно (платно), камера хранения багажа, магазины, ТВ-зал, 5 конференц-залов, 4 бара, 3 ресторана — 1 основной ресторан, 2 ресторана a la carte (по предварительной записи, рыбный — платно, турецкий — за неделю проживания, посещение один раз бесплатно), 3 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, площади: 363 м2, 364 м2, бассейн с 2 водными горками: 80 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой, 74 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый бассейн: 16 м2 и 1 крытый бассейн с подогревом: 5 м2, мини-клуб для детей 4-12 лет, аренда детских колясок. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и микроволновой печью.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, игровая комната, компьютерные игры платно, библиотека, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно, живая музыка бесплатно (в определенные дни).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 334 номеров. Представляет собой одно 5-ти этажное здание.

Istabās

электрический чайник (King Suite), мини-бар бесплатно, фен, телевизор, ванна или душ, Wi-Fi, бесплатно, сейф, кондиционер, телефон, набор для приготовления чая/кофе (King Suite).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
Adrese Yeni Mahalle, Atatürk Bulvarı Kemer 07980 Анталья, Турция
Tālruņi: +90 242 814 5600
Tīmekļa vietne: Sea Life Kemer Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.