Sabalansēta cenas un kvalitātes attiecība, skaista jūra, pludmale

Rakstīts: 16 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 7 — 14 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā s 2020.  gada septembra sā kumā . Tū risma operators "Anex tour", tū risma aģ ents "Nā c ar mums". Ē nas temperatū ra dienā +38, vakarā +32, jū ras ū dens temperatū ra +29. Tā tad septembra otrajā pusē un oktobra sā kumā varat droš i doties atpū sties. Jautā ju vietē jiem - lī dz oktobrim nokriš ņ u nav, maija sā kumā sā kas ē rta atpū ta. Maija beigā s un jū nija sā kumā silta jū ra garantē ta, aptuveni +23 grā di.

Par viesnī cu. Tai ir divas ē kas - pirmajā rindā jaunbū ve, otrajā lī nijā vecā . Reģ istrē š anā s sā kas pulksten 14:00 un izrakstī š anā s lī dz pulksten 12:00. Ieradā mies 10:30, aizpildī jā m anketas, uzvilkā m rokassprā dzes un gaidī jā m istabiņ u (bet varē ja jau iedzert bā rā un papusdienot). Mums paveicā s, jo iereģ istrē jā mies istabā.13:00. Ja iegā dā jies biļ eti ar Standart Room, vari apmesties jebkur, tā ir kā loterija. No vecā s ē kas lī dz jū rai gā jiens apmē ram 4-5 minū tes.

Saņ ē mā m 1104. istabu vecā s ē kas pirmajā stā vā - tī ra, kā rtī ga, visa elektronika istabā labā stā voklī , visas durvju slē dzenes labā stā voklī , kondicionieris, ledusskapis, fē ns, duš a, tī ra, svaiga gultas veļ a, dvieļ i , tualetes papī rs, duš as ž eleja, antiseptiķ is . Sā kumā mums likā s, ka mums nepaveicā s ar iekā rtoš anos vecajā ē kā , bet tad novē rtē jā m priekš rocī bas - blakus ir reģ istratū ra, reģ istrē š anā s viesnī cā , kā arī maksa par visā m ekskursijā m no š ejienes. Lai nokļ ū tu istabā , nav nepiecieš ams izmantot liftu vai kā pnes vai klausī ties mū ziku no pludmales diskotē kas. Visi mū su pieprasī jumi reģ istratū rā - ā tri atbildē ja. Telpas uzkopš ana ir apmierinoš a. Mainiet gultas veļ u, dvieļ us, izmetiet atkritumus, bet nepievienojiet tualetes papī ru un vates spilventiņ us un kociņ us.

Viesnī cā ir 4 peldbaseini, viens maziem bē rniem. Ir peldbaseins ar diviem ū dens slidkalniņ iem, pa kuriem brauca gan pieauguš ie, gan bē rni, slidoš anas procesu vē roja glā bē js.
Vienreiz tiem, kas atbrauca atvaļ inā jumā uz 7 dienā m un divreiz tiem, kas atpū š as uz 14 dienā m. Man personī gi š is restorā ns pievī la, gaidot garš ī gā ku ē dienu. Turklā t nebija solī tā s garneles, un aizstā ja desertu.

Galvenajā restorā nā ir divu posmu maltī te, atkarī bā no izsniegtā s aproces krā sas. Izgatavots, lai samazinā tu viesu uzkrā š anos. Nonā cā m restorā na "zem slē gš anas", tā pē c nebija grū ti atrast vakances. Karantī nas dē ļ ē dienu uz š ķ ī vjiem lika viesnī cas darbinieki, lī dz ar to veidojā s 3-4 cilvē ku rindas. Tajā laikā , kad apmeklē jā m restorā nu - rindu nebija. Galdi tika apstrā dā ti ar antiseptisku lī dzekli, galda piederumi individuā lā iepakojumā . Lai bā ros ņ emtu lī dzi ē dienu, kā arī dzē rienus, bija jā valkā maskas. Pā rē jā teritorijā un pludmalē maskas netika nē sā tas. Visi viesnī cas darbinieki ir maskā s.

Ē diens ir daudzveidī gs.

Katru dienu grils - zivs, vista, tī tars, tomā ti, paprika, cukini, baklaž ā ni, pankū kas, omletes, ceptas olas. Makaroni, salā ti, mē rces tiem (eļ ļ a, citrons, granā tā bols, sinepes), biezeņ u zupas, mē rces, dā rzeņ i, augļ i (persiki, plū mes, ā boli, bumbieri, melones, arbū zi, mandarī ni). Man ļ oti patika cepeš krā sns cepumi (pitas maize ar daž ā diem pildī jumiem), tač u vienmē r ir gara rinda. Iesaku melno tē ju, kefī ru vienreizē jā s krū zē s. Kafija no tirdzniecī bas automā tiem (espresso, kapuč ī no, kakao). Ū deni dod 0.5l pudelē s. Sulas no maš ī nas (apelsī nu, ķ irš u, ananā su, persiku), bet tas ir koncentrā ts - skā bs. Mē s to neiesakā m.

Pakalpojumi par papildu samaksu: importē tie dzē rieni, svaigi spiestas augļ u sulas (1 USD par glā zi), masā ž a, spa pakalpojumi, ū dens sporta veidi (piem. , izpletņ lē kš ana USD 70), ā rsts, veļ as mazgā tava, seifs numurā (2 USD par) dienā ), hammam ($ 25 par sesiju).
Un esi gatavs, ka tevi uzmā cī gi aicinā s uz hammam, lī dz nepateiksi skaidru "nē ", un tā di vā rdi kā "tad", "mē s padomā sim" nozī mē , ka piekrī ti un no tevis neatrausies : ).
Internets ir pieejams visā viesnī cā , pat vestibilā . Maksā par vienu ierī ci. Mē s samaksā jā m 14 USD par septiņ ā m dienā m.

Vispā r. Man viss patika, neredzu neko kritisku, kas varē tu sabojā t pā rē jo. Ir vē lme apmeklē t viesnī cu vē lreiz. Iesaku atpū tai. Ja vē laties istabiņ u jaunbū vē ar skatu uz jū ru - iegā dā jieties biļ eti ar atbilstoš as ​ ​ klases numuriņ u, tad jau varat lū gt personā lam iekā rtoties ē rtā kos apstā kļ os. Galvenais ir pozitī vs noskaņ ojums pirms svē tkiem un nemeklē it visā negatī vo.

Gribu piebilst: pilsē tā veikalos nepiecieš amas maskas, temperatū ru mē ra pie ieejas. Autobusos ekskursijā m un transfē riem no lidostas uz viesnī cu un atpakaļ - maskas OBLIGĀ TAS !!!
Paldies mū su ceļ ojumu aģ entam Alli par viesnī cas ieteikumiem un svē tku organizē š anu. Tā pat paldies Anex Tour pā rstā vei Nadi viesnī cā , kura pirms svē tkiem sniedza daudz noderī gas informā cijas, vienmē r bija pieejama un laikus informē ta par notikumiem.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu