Murat Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 5.310
№220 viesnīcas reitingā Kemera
5.2 Numurs
6.4 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.6 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras centrā, 500 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар SanaUA
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Wi-fi pirmajā stā vā nozvejas (bez maksas). Ē dieni citā viesnī cā - Miranda Moral (pirmajā rindā ) - man ļ oti patika (iedeva vistu, kā dreiz grilē tu skumbriju, pā ris reizes - arbū zs, melone, vietē jais alus, vī ns - skā bs, ne ļ oti, bet kaut kā pagatavots karstvī ns). … Tomēr ▾ Wi-fi pirmajā stā vā nozvejas (bez maksas). Ē dieni citā viesnī cā - Miranda Moral (pirmajā rindā ) - man ļ oti patika (iedeva vistu, kā dreiz grilē tu skumbriju, pā ris reizes - arbū zs, melone, vietē jais alus, vī ns - skā bs, ne ļ oti, bet kaut kā pagatavots karstvī ns). Istabas nav lielas, tī rī ja katru dienu, reģ istratū rā var aizņ emties fē nu, personā ls runā angliski/ un turku valodā , palī dzē ja zī mju valoda.

Lielā kais pluss man ir atraš anā s vieta, 5-10 minū tes lī dz jū rai un Kemeras centram. Kopumā esmu apmierinā ta, joprojā m ir sajū ta, ka atpū tos pie radiem : ). Kad neiebilst pret veco televizoru, ko pā ris reizes ieslē dz, daž ā das pagā juš ā gadsimta mē beles, vienmē r bija karsts ū dens, lai gan tualete un duš a bija mazas. Droš ī bas ziņ ā viss normā li, reģ istratū rā piedā vā seifu vē rtslietā m. Ledusskapis - izplatī ts bā rā , ja kas, neizmantoju.

Viena bija divvietī gā istabā , abas droš i vien bū tu pā rpildī tas.
Nav animā cijas, skats no istabas uz kalniem, gaiļ u dziedā š ana un aicinā jumi uz lū gš anā m netraucē ja, labi izgulē jā mies. Kopumā labi, iesaku tiem, kas meklē variantu ekonomiskai. atpū š as un dodas atpū sties un izklaidē ties nevis viesnī cā .
аватар Inna82846
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt izmaksu dē ļ un nenož ē loju. Teritorija ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Labs un garš ī gs ē diens, visa pietika. Viesnī ca atrodas klusā centrā , 10 minū tes lī dz jū rai ļ oti lē nā tempā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt izmaksu dē ļ un nenož ē loju. Teritorija ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Labs un garš ī gs ē diens, visa pietika. Viesnī ca atrodas klusā centrā , 10 minū tes lī dz jū rai ļ oti lē nā tempā . Personā ls ir draudzī gs, numuri ir pieticī gi, bet tī ri, un ir viss nepiecieš amais. Mē s ē dā m citā viesnī cā pirmajā rindā , bet tas mums bija pluss, jo lielā ko daļ u laika pavadī jā m pludmalē - restorā ns bija trī s soļ u attā lumā un mums nebija jā tē rē laiks pā rgā jieniem, lai paē stu. Ieteicams tiem, kas dod priekš roku klusā m ģ imenes brī vdienā m
аватар Lilka7474
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu bijis daudzos Kemeras trijniekos, un teikš u š is ir labā kais, viss ļ oti cienī gs, tī rs, personā ls atsaucī gs, saimnieks vienmē r ir blakus un vienmē r ieteiks un palī dzē s. Visi bija apmierinā ti ar kompā niju ! ! ! Mē ģ inu nosvinē t savu dzimš anas dienu jū rā un biju patī kami pā rsteigts par apsveikumiem no viesnī cas! ! ! liels paldies!! ! ! nu nekur mani neapsveica))))) brokastis viesnī cā , viss ko vajag brokastī s(manuprā t) ir, pusdienas un vakariņ as morā lē , bet tas netraucē ja un ē diens bija ļ oti pieklā jī gs, neviens no trijnieka tā da nebija. … Tomēr ▾ Esmu bijis daudzos Kemeras trijniekos, un teikš u š is ir labā kais, viss ļ oti cienī gs, tī rs, personā ls atsaucī gs, saimnieks vienmē r ir blakus un vienmē r ieteiks un palī dzē s. Visi bija apmierinā ti ar kompā niju ! ! ! Mē ģ inu nosvinē t savu dzimš anas dienu jū rā un biju patī kami pā rsteigts par apsveikumiem no viesnī cas! ! ! liels paldies!! ! ! nu nekur mani neapsveica))))) brokastis viesnī cā , viss ko vajag brokastī s(manuprā t) ir, pusdienas un vakariņ as morā lē , bet tas netraucē ja un ē diens bija ļ oti pieklā jī gs, neviens no trijnieka tā da nebija. Viesnī cu iesaku, viss ļ oti patika ļ oti, ar prieku atgriezī š os!!!!! ! !
Огромное спасибо отелю!!!!
аватар Diana2k7
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies septembrī.2017. Viesnī ca laba (es teiktu mā jī ga). Telpā ir visi nosacī jumi. Jā , ne 5*, bet C klasei tas ir pilnī gi normā li. Lī dz jū rai lē nā m, 5-7 minū tes. Pusdienas un vakariņ as citas viesnī cas restorā nā , kas atrodas blakus pludmalei. … Tomēr ▾ Atpū tā mies septembrī.2017. Viesnī ca laba (es teiktu mā jī ga). Telpā ir visi nosacī jumi. Jā , ne 5*, bet C klasei tas ir pilnī gi normā li. Lī dz jū rai lē nā m, 5-7 minū tes. Pusdienas un vakariņ as citas viesnī cas restorā nā , kas atrodas blakus pludmalei. Viņ i labi baroja. Ē dienu pietika. Ļ oti skaista daba: kalni un jū ra! 10 minū š u gā jiens lī dz Kemeras centram. Mē s devā mies baudī t dabu. Man viss ļ oti patika. Domā ju, ka nā ksim vē l!
аватар anq111
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
atpū tā s jū lijā.2017. Viesnī ca atrodas netā lu no centra. Lī dz pludmalei un ē damzā lei 700 metri (10min gā jiens, pamanī ts ar pedometru). Paš ā viesnī cā nav vietas. Viņ iem nav viss iekļ auts, lai gan mē s devā mies uz š ā diem nosacī jumiem. … Tomēr ▾ atpū tā s jū lijā.2017. Viesnī ca atrodas netā lu no centra. Lī dz pludmalei un ē damzā lei 700 metri (10min gā jiens, pamanī ts ar pedometru). Paš ā viesnī cā nav vietas. Viņ iem nav viss iekļ auts, lai gan mē s devā mies uz š ā diem nosacī jumiem. Pilna pansija (brokastis, pusdienas, vakariņ as). Atnā ca pē dē jais – palika izsalcis. Ē diens ir pretī gs un pā rā k dā rgs. Sava pludmale, par kuru nav jā maksā . Bezmaksas sauļ oš anā s krē slus var izmantot jebkurā laikā . Pati viesnī ca ir lī dzī ga hostelim, tikai numuriņ i ir individuā li. Dzirde ir briesmī ga. Mums bija arī istaba ar skatu uz ceļ u. 6 naktis pilnī gs miega trū kums. Tiem, kas guļ jū tī gi, domā ju, ka mana informā cija noderē s. Saprotu, ka katrs noskaņ ojums radī sies pats no sevis....bet labā k pielikt naudu un gū t citus iespaidus no pā rē jiem. Ž ē l, ka viņ i slē pj patieso informā ciju, un pakalpojums nav mū su samaksā tā s naudas vē rts. Liels pluss ir pilsē ta un jū ra
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirms doš anā s uz "Muratu" izlasī ju daudz atsauksmju par viesnī cu. Gan pozitī vi, gan negatī vi. Es gribē ju ticē t labā kajam! Bet ierodoties viesnī cā pilnī ga vilš anā s! ! ! Visas sliktā kā s atsauksmes ir patiesas! Ja neskaita viesnī cas atraš anā s vietu, viss ir ļ oti slikti! ! ! Bet man bū s labi. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s uz "Muratu" izlasī ju daudz atsauksmju par viesnī cu. Gan pozitī vi, gan negatī vi. Es gribē ju ticē t labā kajam! Bet ierodoties viesnī cā pilnī ga vilš anā s! ! ! Visas sliktā kā s atsauksmes ir patiesas! Ja neskaita viesnī cas atraš anā s vietu, viss ir ļ oti slikti! ! ! Bet man bū s labi. Istaba ir š ausmī ga. Mē beles ļ oti vecas, skapjos daudz putekļ u. Santehnika ir veca un tek. Atkā rtotā s sū dzī bas par piloš u jaucē jkrā nu darbinieki ignorē ja, lī dz sū dzē jā s ī paš niekam. Sienas vannas istabā mezgls kaut kā dā s gļ otā s, tualete sarū sē juš ā un kaļ ķ a nogulsnē s, nekad nav tī rī ta, no griestiem pil kondensā ts. Veļ a ir ļ oti veca un izmazgā ta, nav patī kama. Durvis uz ieeju un balkonu ir ļ oti slikti aizvē rtas. Uzturs ir atseviš ķ s jautā jums. Vienmē r esmu uzskatī jusi sevi par ļ oti izvē lī gu ē dā ju, bet sliktā ko ē dienu neesmu sastapis. Pat vissī kā kajā studentu kafejnī cā ē diens ir labā ks! Ē dami bija tikai rī si un olas. Daudz sapuvuš u dā rzeņ u. Netī ri trauki un galdauti. Atš ķ aidī ti dzē rieni. Un silto ē dienu izsniegš ana ir atseviš ķ s jautā jums ! ! ! To vienkā rš i nevar izskaidrot. Es š ito nekur neesmu redzē jis! Man atgā dina bezmaksas pā rtikas izsniegš anu bezpajumtniekiem! Bet mē s par š o ē dienu samaksā jā m! Ļ oti pazemojoš i! Kā pē c viņ i to darī ja? Pakalpojums nav uzbā zī gs. Man radā s iespaids, ka viesnī ca nav ieguldī ta, izņ emot atpū tniekus. Neiesaku doties uz š o viesnī cu. Par naudu jū s varat atrast labā ku variantu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
ja tavai vecmā miņ ai ir vistu kū ts Maljorkā , tad noteikti)) bet vispā r, ja paskatā s bez aizspriedumiem, tad tā ir parasta trī s rubļ u banknote, pilnī gi pieklā jī ga viesnī ca) Kemerā tā du ir daudz))) Cena atbilst kvalitā … Tomēr ▾ ja tavai vecmā miņ ai ir vistu kū ts Maljorkā , tad noteikti)) bet vispā r, ja paskatā s bez aizspriedumiem, tad tā ir parasta trī s rubļ u banknote, pilnī gi pieklā jī ga viesnī ca) Kemerā tā du ir daudz))) Cena atbilst kvalitā tei! Kolektī vs draudzī gs un uzmanī gs!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums 30mitjey
Saņemiet atbildi klasesbiedros.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре города Кемер, в 500 метрах от пляжа. Построен в 1990 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Отель подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 60 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 500 м. Автобус на пляж курсирует 5 раз в день.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Бассейн площадью 70 кв.м.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в основном открытом бассейне, 4 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
Telpu apraksts

Всего 40 номеров в 3-этажном здании отеля.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, спутниковое телевидение, прямой телефон, душ, фен, балкон, дополнительная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Merkez mahallesi 110 Sokak Nr. 9, 07980, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 (242) 814-53-04,
+90 (242) 814-38-66
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.