Jautājums par viesnīca Murat Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Braucam 9.oktobrī, ko teikt par viesnīcu? Kas zina, vai istabā ir fēns, vai tiek piegādāti šampūni un dušas želejas, vai ir gludeklis un ko lej pie bāra viesnīcā?
Braucam 9.oktobrī, ko teikt par viesnīcu? Kas zina, vai istabā ir fēns, vai tiek piegādāti šampūni un dušas želejas, vai ir gludeklis un ko lej pie bāra viesnīcā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2019-09-255 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар Inna82846
Istabā nav fēna, katru dienu vannas istabā tika ievietotas dažas pudeles - es pat nesapratu, kas tas ir želeja vai šampūns - es to neizmantoju. Vestibilā ir pieejams gludeklis un gludināmais dēlis.
Par bāru neko daudz nestāstīšu - dzērām gaišo alu - nav slikti, man būtībā nepatīk viņu vietējie vīni
аватар lazy_person
Neliela viesnīca - istabu māja (bez savas ēdamistabas). Atrodas 3...4 līnijā. Līdz pludmalei ("Moral Hotel") gājiens tuvu 10..15 min. Ēdināšana un pludmale "Moral Hotel" (pirmā rinda blakus viesnīcai "Olimpos Beach"). Lēta brīvdienu iespēja Kemerā. Visu laiku jāiet uz "Moral Hotel" šurpu turpu...
аватар lazy_person
Starp citu, pašā viesnīcā "MIRANDA MORAL BEACH HOTEL 3 *" (pilns nosaukums), kurā ēdīsiet, arī nav tik karsts - 3 *** +. Bet viesnīcai ir neliels pludmales posms, tā priekšrocība. Pāri ceļam no tās atrodas viesnīcas 2. ēka - "Miranda Moral Beach 2 *"
Pievienojiet tam viesnīcas "Murat Hotel 3 *" atpūtniekus. Kaut kas tamlīdzīgs...
аватар Inna82846
Bijām pašā sezonas plaukumā (jūnija beigas - jūlija sākums) un ar šo mazo pludmales gabaliņu (kā saka) mums pietika, lai paņemtu 3-4 sauļošanās krēslus. Tā kā gandrīz visu laiku pavadījām pludmalē, ēdiens Miranda Moral bija vairāk pluss, nevis mīnuss. Pretējā gadījumā jums būs jāskrien uz savu viesnīcu.
аватар lazy_person
oktobris – sezona rit uz leju. Kopumā nav izslēgts, ka tie tiks ievietoti "Miranda Moral Beach 3 *". Tas notiek. Mazā viesnīca tiek slēgta, un viesi tiek stumti atpakaļ uz galveno viesnīcu.
Rakstām savus komentārus, lai būtu vairāk informācijas lēmuma pieņemšanai.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Murat Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl