Mr. Crane Hotel 3*– Atsauksmes

77
Novērtējums 4.310
№247 viesnīcas reitingā Kemera
4.3 Numurs
4.9 apkalpošana
5.1 Tīrība
4.2 Uzturs
3.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras centrā, 500 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca sastāv no divām viena ar otru savienotām trīsstāvu ēkām. Piemērots budžeta jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар areadna77
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca atrodas paš ā Kemeras malā . Tas ir 30 minū š u gā jiena attā lumā lī dz pludmalei caur brī vu vietu, purvu ar niedrē m un kravas automaš ī nu pieturu. netī rī ba un skaļ a mū zika no pusdienā m lī dz vē lam vakaram. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā Kemeras malā . Tas ir 30 minū š u gā jiena attā lumā lī dz pludmalei caur brī vu vietu, purvu ar niedrē m un kravas automaš ī nu pieturu. netī rī ba un skaļ a mū zika no pusdienā m lī dz vē lam vakaram. runā t ar administrā ciju ir bezjē dzī gi. Viņ u Instagram viss ir lieliski. Pludmalē ir 40 sauļ oš anā s krē sli 200 viesiem. Gladiatoru cī ņ as turpinā s nemitī gi. Kontingents atbilstoš s – visnelabvē lī gā kie un mazprasī gā kie tū risti. Bet, pē c ī paš nieka sievas domā m, visa viesnī cas kritika ir ļ aundaru dziļ a skaudī ba. Ā men.
аватар kiselyova85
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mū zika ir krievu, dī dž ejs ir krievs … Tomēr ▾ Mū zika ir krievu, dī dž ejs ir krievs
аватар iri690_22
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki, protams, pirms ceļ ojuma izlasī ju atsauksmes par š o vietu, jo daudz no tā m bija tū risti un es aptuveni zinā ju, KUR es dodos. Tikai par cenu tas bija visdemokrā tiskā kais variants, bet es nekad vairs nenā kš u š ajā viesnī cā. … Tomēr ▾ Sveiki, protams, pirms ceļ ojuma izlasī ju atsauksmes par š o vietu, jo daudz no tā m bija tū risti un es aptuveni zinā ju, KUR es dodos. Tikai par cenu tas bija visdemokrā tiskā kais variants, bet es nekad vairs nenā kš u š ajā viesnī cā.

Tas ir nobruž ā ts, masī vs trijotne ar nobruž ā tā m mē belē m un ne vienmē r strā dā još u santehniku. Istabas ir diezgan mazas, nepretenciozas, vannas istaba un duš a ir paredzē tas lipulim, vai ne? Mans augums ir 189 cm un nevarē ju kā rtī gi nomazgā ties, tualetes izlietne - viss atrodas cieš i viens pie otra. Pā ris dienas bija tikai auksts ū dens.

Viesnī cā nav izklaides, reizē m skanē ja dzī vā mū zika, bet nebija iespē jams klausī ties š ī vī rieš a dziedā š anu. Diskotē ka lī dz vē lam vakaram sabojā ja visu mū su atvaļ inā jumu, arī kaimiņ i bija nokaitinā ti. Andrejs un Kristī na, ja lasā t manu pā rskatu, sveiki! )))
Mē s gā jā m uz jū ru un daž reiz gā jā m paš i, mums pludmale nemaz nepatika, bija daudz cilvē ku, visur izsmē ķ i, kurš to vispā r tī ra?
Pē c tam runā jā m ar vietē jiem Kemerā , viņ i mums iedeva nosaukumu viesnī cā m, kuras varē tu izvē lē ties daudz tuvā k jū rai un daudz labā kas par š o mr crane.

Ē diens brokastī s jau 3 dienas bija garlaicī gs, jo katru dienu viss atkā rtojas, maz gaļ as, daudz salā tu, nekā dus piemaisī jumus neuzlikā m, jo ​ ​ bija bē dī ga pieredze ar saindē š anos.
Arī bā ram negarš oja dzē rieni, viņ i paņ ē ma alu. Alus ir bez maksas! Forš i vai? Viesnī cas ī paš nieki ir galī gi nekaunī gi

Izrā dā s, ka š eit nevar garš ī gi paē st, viņ i gatavo “for fuck off” un tu neesi atpū ties / neizgulē si pietiekami daudz viņ u diskotē ku dē ļ . Kā pē c tad doties uz tā du vietu?

Ekskursijā , protams, nedaudz ietaupī ju, jo cenas ir uguns, bet zinā ju uz kurieni dodos, pirms brauciena rū pī gi izlasī ju atsauksmes, bet nā kamreiz noteikti piemaksā š u un izvē lē š os labu, kvalitatī vu viesnī ca, blakus jū ra un garš ī gi ē dieni.

Iespaidi par Mr. Celtnis - negatī vs.
аватар yarik_lF8
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca neatbilst aprakstiem internetā ! Viss ir tik nož ē lojami, neticiet fotogrā fijā m pie viesnī cas apraksta vietnē s tophoteLs un tripadvisor, bildes ir uzņ emtas sen. Ļ oti mazas istabiņ as, duš a, tualete, negriezties, balkoni izeja uz baseinu, kur troksnis un troksnis stā v lī dz naktij. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst aprakstiem internetā ! Viss ir tik nož ē lojami, neticiet fotogrā fijā m pie viesnī cas apraksta vietnē s tophoteLs un tripadvisor, bildes ir uzņ emtas sen. Ļ oti mazas istabiņ as, duš a, tualete, negriezties, balkoni izeja uz baseinu, kur troksnis un troksnis stā v lī dz naktij. Ē diens ir neapmierinoš s, gumijas. Š ī ir Turcija! Ak, jā , š ī ir trijotne, kurā š ī s ē stuves ī paš nieki taupa, pievienojot vairā k augļ u, kas aug viņ u kokos. Viesnī cā nav izklaides, tikai kliedzoš a krievu mū zika naktī . Jū ra ir tā lu, mē s pastaigā jā mies, tad viņ i vispā r pā rstā ja parā dī ties š ajā pludmalē . Cilvē ki ir tumš i. Neē rti. Viesnī ca neatbilst aprakstam un fotoattē lam. Mans rezultā ts ir 2 no 10.
аватар hoped76
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es nevienam neiesaku š eit nā kt. Istabas vecas, vannas istaba metrs pa metram, ē diens viss trū cī gs un pieticī gs, ē diens bez garš as, bā rā nav ko dzert, izņ emot alu, trauki, glā zes, dakš iņ as ir slikti mazgā tas, baseins ir viss viesnī cas teritorijā . … Tomēr ▾ Es nevienam neiesaku š eit nā kt. Istabas vecas, vannas istaba metrs pa metram, ē diens viss trū cī gs un pieticī gs, ē diens bez garš as, bā rā nav ko dzert, izņ emot alu, trauki, glā zes, dakš iņ as ir slikti mazgā tas, baseins ir viss viesnī cas teritorijā . Personā ls it kā cenš as, bet ar tā diem mī nusiem tas nepalī dz. Uz jū ras kā jā m, pludmale nav labā kais skats, atkritumi un sauļ oš anā s krē slu trū kums. Viena no sliktā kajā m viesnī cā m manā brī vdienā .
аватар Kris4005
Atpū tā mies kompā nijā , viesnī ca atrodas netā lu no mež a, ļ oti budž ets 3, viņ i taupa uz pā rtiku, cik var, ņ emot vē rā , ka š ogad cenas ir uzkā puš as debesī s, š ī viesnī ca to neņ em vē rā un pā rtikas ir maz . … Tomēr ▾ Atpū tā mies kompā nijā , viesnī ca atrodas netā lu no mež a, ļ oti budž ets 3, viņ i taupa uz pā rtiku, cik var, ņ emot vē rā , ka š ogad cenas ir uzkā puš as debesī s, š ī viesnī ca to neņ em vē rā un pā rtikas ir maz . Visas atpū tas dienas ē dā m piedevas un gaļ as ē dienus, kas izskatī jā s pieklā jī gi, labi, dā rzeņ i bija svaigi, viss pā rē jais bija bī stami pamē ģ inā t, pilnī gs ķ ipars. Kaimiņ i uz grī das sū dzē jā s par 4 dienu caureju no š ī m super ē dienreizē m.
Tā lā k. Pludmale ir diezgan tā lu, ir autobuss, pludmale personī gi nav viesnī ca, tajā vienmē r ir daudz atpū tnieku un nav ē rti, man tur ir ļ oti š auri. Ilgi staigā t pa putekļ ainu ceļ u un dedzinoš u sauli + 32-35 ir vienkā rš i neizturami!
Satiku atsauksmes par jaunā m meitenē m, kuras tur atpū tā s, darbinieki reģ istratū rā un bā rā ir ī paš i lipī gi, lai gan dara to klusi, lai neviens neuzzina. Osman un Oskara meitenes, esiet uzmanī gi ar š ī m sievieš u mā nā m.
Viens no viņ iem uzrunā ja mū su meiteni no kompā nijas un, iespē jams, bija 1505. upuris š iem “mač o”. Tie ir vienkā rš i labi š ifrē ti. Kā es saprotu, Osmans ir viesnī cas ī paš nieka dē ls. Kā mē s sapratā m. Esiet uzmanī gi meitenes! Tipisks melis, viltī gs un sievieš u mā nī tā js. Un vē l viena viesnī cas ī paš nieka dē la sieva ir jauna muļ ķ e, kas domā , ka karaliene dzī vo savrupmā jā s (nē ) ??????? ? Ī stas karalienes un cienī gas meitenes uzvedas daudz pieticī gā k un gudrā k, š ī ir tikai smiekli, mē s viņ u klusi skatī jā mies un katru reizi tā vienkā rš i dū ra kā nesmieties viņ as priekš ā ) manā galvā - kā uztaisī t lū pas, nagus un matus un tas arī viss! ))) Bet, kad mē s vē rsā mies pie viņ as ar savu lū gumu, viņ a neko neizlē ma. Viņ a negrasī jā s izlemt. Galvenais, lai tū risti iet, viņ i atnes naudu, un par pā rē jo viņ i nedomā . Un mē s bijā m neē rti visu brī vdienu. Izvē lies labā kas viesnī cas, Kemerā tā du ir daudz! Neriskē jiet š eit! Lai visiem jaukas brī vdienas : )
аватар yana08021990
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien visiem, es vē los jums pastā stī t par savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Patiesī bā š ī ir vieta - pā ris naktis, ne vairā k. Saš aurinā tas telpas, vannas istabas metrs pa metram, slikti strā dā još a duš a, dvieļ i tiek mainī ti reti, pat ja tie nā k ar tī rī š anu, tie var atstā t jums savus netī ros dvieļ us. … Tomēr ▾ Labdien visiem, es vē los jums pastā stī t par savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Patiesī bā š ī ir vieta - pā ris naktis, ne vairā k. Saš aurinā tas telpas, vannas istabas metrs pa metram, slikti strā dā još a duš a, dvieļ i tiek mainī ti reti, pat ja tie nā k ar tī rī š anu, tie var atstā t jums savus netī ros dvieļ us. Viesnī ca ir tā lu no jū ras, tas ir kaitinoš i, pludmale ir kopī ga, cik es saprotu, ar citu(-ā m) viesnī cu (-ā m), tur nav daudz vietas, visticamā k sauļ osies zā lienā aiz pludmales, ja bū s nepietiek sauļ oš anā s gultas. Vakarā lī dz vē lam vakaram viesnī cā "diskotē ka" ar krievu popmū ziku tik ļ oti, ka auss griež , uz š o laiku aizbē gu no viesnī cas uz Kemeras centru, staigā ju, jo tas nebija iespē jams. Krē na kungs, jū suprā t, atpū tniekiem patī k? Nu tikai kolhoza pieeja. Viesiem ir jā ieslē dz neitrā la mū zika. Runā jot par ē dienu viesnī cā , tā ir, un uzreiz, ieejot š ajā ē damistabā , š ķ iet, ka ē dienu ir daudz..
bet patiesī bā izvē le ir maza, jo pamatā tie ir jaukti salā ti un daž i piemaisī jumi no daž ā diem produktiem, acī mredzot atstā ti pē c brokastī m pusdienā s vai pē c pusdienā m vakariņ ā s. Es neko tā du neē du, gaļ a un zivis daž reiz tika pagatavotas, bet ne vienmē r garš ī gi. Brokastī s - katru dienu viens un tas pats un viss ē diens ir plastmasas un bezgarš ī gs. Liels jautā jums ir arī par š ķ ī vju un galda piederumu tī rī bu ē damistabā . Kemeras reģ ions ar kalnainu reljefu, atstā j š o viesnī cu un apskati pilsē tu, ja iespē jams, atstā j Kemeru, apskati kalnus tuvā k. Bet nesē diet š ajā viesnī cā , es tur neatradu izklaidi un interesi. Ja ir kā di jautā jumi, labprā t atbildē š u, rakstiet.
аватар egor_go
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Novē rtē jiet 4 zvaigznes no 10. Š ī viesnī ca atrodas Kemeras nomalē . Viesnī ca bez teritorijas, maza, nekā du iespaidu. Redzams, ka celta 90. gados un bija neliels remonts, istabā viss ir vecs un sagrauzts. Istabas ir mazas, vannas istaba š ausmā m š ausmī ga. … Tomēr ▾ Novē rtē jiet 4 zvaigznes no 10. Š ī viesnī ca atrodas Kemeras nomalē . Viesnī ca bez teritorijas, maza, nekā du iespaidu. Redzams, ka celta 90. gados un bija neliels remonts, istabā viss ir vecs un sagrauzts. Istabas ir mazas, vannas istaba š ausmā m š ausmī ga. Kā hostelī . Paliec pa nakti un ē d. Mū zika no popdziesmā m aveņ u Ladas stilā , aveņ u saulriets neļ aus vakarā atpū sties istabā , daž kā rt bļ aujot lī dz 0:00-0:30, to dara viesnī cas ī paš nieki, kuri, manuprā t, lasa atsauksmes. , vē l neesmu sapratusi, ka tas ir trekns mī nuss viesnī cai ! ! Daudzi ir neapmierinā ti ar š o stulbo Muzonu. Tā kā tas ir. Cilvē ku kontingents ir atbilstoš s. Ē diens tik-tā , brokastī s izvē le maza, ē diens vienmuļ š un jau pē c pā ris dienā m garlaicī gs, tad devā mies vakariņ ot citur. Kafejnī cā . Lū k, skarbs turku "viss iekļ auts". Kā pē c tā ds serviss, ja ej paē st kaut kur citur?
Personā ls ir 50/50, man patika š efpavā rs un Alibaba, pā rē jie ir aizdomī gi, kopumā neiesaku š o viesnī cu. Vairā k uz š ejieni neieš u, pati Kemera ir skaista, bet uz 1 reizi. Atsauksme tika uzrakstī ta godī gi, entuziasma pilnā s atsauksmes š eit rada aizdomas, ka tos raksta pati viesnī ca. Paldies par jū su uzmanī bu.
аватар YuliaUfa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Oktobrī palikā m š ajā viesnī cā.3 nedē ļ as. Mū su istaba atradā s augš ē jā stā vā ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu. Prieks par ikdienas tī rī š anu. Ē diens ir normā ls trī s zvaigznē m: zupa, vista, zivis, makaroni, rī si, kartupeļ i, uzkodas, dā rzeņ i, saldumi un augļ i (melone, arbū zs, ā boli, mandarī ni, plū mes un vī nogas). … Tomēr ▾ Oktobrī palikā m š ajā viesnī cā.3 nedē ļ as. Mū su istaba atradā s augš ē jā stā vā ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu.
Prieks par ikdienas tī rī š anu.
Ē diens ir normā ls trī s zvaigznē m: zupa, vista, zivis, makaroni, rī si, kartupeļ i, uzkodas, dā rzeņ i, saldumi un augļ i (melone, arbū zs, ā boli, mandarī ni, plū mes un vī nogas). No alkoholiskajiem dzē rieniem mē s ņ ē mā m tikai vī nu.
Viesnī ca atrodas viena kilometra attā lumā no jū ras. Jū s varat staigā t 10-12 minū tes. Ē rts transfē rs uz pludmali tiek organizē ts 2 reizes pirms pusdienā m un divas reizes pē c tam. Atpakaļ transfē rs 1 reizi pirms un 1 reizi pē c pusdienā m.
Reģ istratū rā viņ i izsniedza kuponus sauļ oš anā s krē sla lietoš anai pilsē tas pludmalē .
Mī nusi: ē diens biež i bija auksts. Viesnī cā nav lifta. Internets istabā s ir maksas.
Kopumā pā rē jais bija apmierinā ts.
аватар LubovUfa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Oktobrī paliku pie meitas. Dzī voja augš ē jā stā vā ar skatu uz blakus viesnī cu. Istabā bija viss nepiecieš amais: plaš s balkons, skapis, ledusskapis, TV, fē ns. Viss ir darba kā rtī bā . Personā ls ir pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Oktobrī paliku pie meitas. Dzī voja augš ē jā stā vā ar skatu uz blakus viesnī cu. Istabā bija viss nepiecieš amais: plaš s balkons, skapis, ledusskapis, TV, fē ns. Viss ir darba kā rtī bā .
Personā ls ir pieklā jī gs. Tī rī ts katru dienu, ziņ ots par ziepē m un š ampū nu.
Reģ istratū rā varat lū gt gludekli.
Ē diens ir diezgan vienmuļ š . Bija vistas daž ā dā s variā cijā s un zivis. Vienmē r bija augļ i un dā rzeņ i. Tē jai klā t bija pudiņ i, cepumi un turku saldumi sī rupā .
Jū ra atrodas apmē ram 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Braucu ar bezmaksas autobusu uz pludmali 4 reizes dienā , no pludmales 2 reizes dienā .
Katru dienu reģ istratū rā viņ i dod bezmaksas biļ eti uz pilsē tas pludmali. Tū risti no citā m viesnī cā m iegā dā jā s sauļ oš anā s krē slu pludmalē par 10 lirā m (1 USD).
Bezmaksas internets tikai reģ istratū rā un ir nekvalitatī vs. Internets istabā s ir maksas - 1 dolā rs dienā .
Neskatoties uz nelieliem trū kumiem, mums patika mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā .
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре Кемера, в 500 метрах от пляжа. Построен в 1990 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Отель представляет собой два трёхэтажных здания, соединённых между собой. Подойдёт для бюджетного молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 55 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 500 м от отеля. Имеется бесплатный сервис до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Ресторан, бар у бассейна.

Открытый бассейн площадью 120 кв. м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сауна, массаж – платно, хамам – бесплатно.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 84 номера в двух 3-этажных корпусах.

Istabās

Кондиционер, сейф (платно), телевизор, телефон, мини-бар (пустой), фен, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Ataturk boulevard 147, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 814 50 27, Fax: +90 (242) 814 36 54
Tīmekļa vietne: Mr. Crane Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.