Omorfi Garden Resort 4*– Atsauksmes

89
Novērtējums 4.910
№226 viesnīcas reitingā Kemera
5.7 Numurs
5.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.6 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 700 metru attālumā no pludmales Goynuk ciematā. Viesnīca tika atklāta 2011. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2018. gadā. Piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар IgorBird
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c sievas lū guma pē c laba ē diena kritē rija, jo man ir 2 bē rni (3 gadi un 5 gadi). Ē diens ir daudzveidī gs un piemē rots bē rniem. 10 dienas no 11 grilē ta gaļ a, zivis, cukini. Viņ i cep garš ī gas bageles. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c sievas lū guma pē c laba ē diena kritē rija, jo man ir 2 bē rni (3 gadi un 5 gadi).
Ē diens ir daudzveidī gs un piemē rots bē rniem. 10 dienas no 11 grilē ta gaļ a, zivis, cukini. Viņ i cep garš ī gas bageles. Daudz dā rzeņ u, katru dienu arbū zs un 1 reizi bija mandarī ni.
Bija arī putras, zupas, olu kultenis, vā rī tas olas, gaļ a, aknas, saldumi.
Viesnī cai ir lielisks dā rzs. ikdienas animā cija. Numurs tiek viegli uzkopts katru dienu. Reizi nedē ļ ā iztī riet grī du ar putekļ u sū cē ju.
Jū ra ir 1 km attā lumā , bet mums vienmē r ir paticis bū t prom no trokš ņ ainā s pirmā s lī nijas. Pludmale ir netī ra, sauļ oš anā s krē sli veci un ne visiem ir matrač i. Blakus ir maksas pludmale.
Istabas ir standarta, par mē belē m jautā jumu nebija.
Ir 2 baseini, bē rnus no tiem nevar izvilkt.
аватар neudko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ļ oti Ļ OTI budž eta hostelis. Viesnī ca neuzdroš inā s saukt valodu. Par "zvaigž ņ otī bu" neko nevar teikt, jo trū kst informā cijas. Reģ istrē š anā s 14-00, agrā k tikai par naudu, lai gan noteikti ir brī vas istabas. 20 zaļ š un pat jū s varat izvē lē ties. … Tomēr ▾ Ļ oti Ļ OTI budž eta hostelis. Viesnī ca neuzdroš inā s saukt valodu. Par "zvaigž ņ otī bu" neko nevar teikt, jo trū kst informā cijas.
Reģ istrē š anā s 14-00, agrā k tikai par naudu, lai gan noteikti ir brī vas istabas. 20 zaļ š un pat jū s varat izvē lē ties.
Istabas.
Nekaitē s mē beļ u atjaunoš ana un kapitā lais remonts. Veļ a nav jauna, bet vairā k vai mazā k tī ra. Viņ i cenš as tī rī t katru dienu, bet tī rī š ana ir viduvē ja, dolā rs uz gultas neietekmē kvalitā ti.
Ē damistaba.
Ē diens vienmuļ š , bet visa kā daudz, izsalcis nepaliksi. Zaļ umi, gurķ i, tomā ti, vistas gaļ a, daž reiz zivis, kotletes, desiņ as, sieri utt.
Pirmajā pusstundā no rindas sā kuma, pamazā m izgaist. Kad kaut kas beidzas, viņ i iztur vairā k, bet ne vienmē r. Saldā s 7-8 daž ā das kū kas, arbū zs, vairā ku veidu ievā rī jums mazos iepakojumos. Daž as sausas brokastis, bet pienu neredzē ju. Ir maz konditorejas izstrā dā jumu, viņ i cep pie bā ra, ne biež i un dod 1-2 uz rokas.
Peldbaseins.
Tī rs, nav stipri hlorē ts, atvē rts no 10 lī dz 18, slidkalniņ š no 10 lī dz 12 un 14 lī dz 16. Ū denspolo notiek ap 15:00. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi Ļ oti noguris.
Bā rs. Darbojas tikai viens. No 10 lī dz 22. Ir tē ja un kafija. Kafijas automā ts ir bagijs un gatavo 3-4 veidus no 8. Ir 3 veidi a la UPPI, neesmu mē ģ inā jis. Sodas: ir vienkā rš s, Pepsi, Fanta, Sprite. No alkohola tikai š ņ abis, cietoksnis 20 grā du ne vairā k. Bā rmenis ir stulbs, ja prasī s š ņ abi, iebē rs 5 gramus un 150 kolas. Tu dzer tā pat kā kolu, nejū ti alkoholu, nepiedzersies, diemž ē l. . .
Teritorija nav liela, bet vairā k vai mazā k kopta.
Wi-Fi bezmaksas reģ istratū rā nestrā dā ja, pirka par 5 zaļ o uz nedē ļ u par 1 ierī ci, strā dā ja vairā k vai mazā k pa visu teritoriju.
Animā cijas praktiski nav.
Pludmale 15 minū š u gā jienā vai 5 reizes dienā kursē autobuss. Ir maz sauļ oš anā s krē slu, visiem nepietiek. Smiltī s ir daudz atkritumu: korķ i, izsmē ķ i un tā tā lā k. Ieeja jū rā ir mazi oļ i, var iekļ ū t bez droš ī bas apaviem.
Visi cenš as ietaupī t uz visu.
Paņ emt labus darbiniekus, uztaisī t remontu, beigt taupī t un bū tu laba viesnī ca, un nav dā mu vairā k par 3*. Otrreiz neieš u.
аватар T-aksenova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Cilvē ki, lū dzu, nekad nenā ciet uz š o viesnī cu!! ! Bija daž ā dā s viesnī cā s. Es dodu stabilu 3 ar mī nusu. Pirmo reizi, kad nevarē ju pretoties, nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Samaksā juš i 64 tū kstoš us par diviem par 7 naktī m sapratā m, ka nā ksies pievē rt acis uz daudz ko. … Tomēr ▾ Cilvē ki, lū dzu, nekad nenā ciet uz š o viesnī cu!! ! Bija daž ā dā s viesnī cā s. Es dodu stabilu 3 ar mī nusu. Pirmo reizi, kad nevarē ju pretoties, nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Samaksā juš i 64 tū kstoš us par diviem par 7 naktī m sapratā m, ka nā ksies pievē rt acis uz daudz ko. Bet ne visam! Tā bija vienkā rš i elle. Tā du pazemojumu sen neesam piedzī vojuš i. Visu laiku bezmaksas Wi-Fi darbojā s 2 dienas! (lū dzu samaksā ts). Visur netī rumi!!!

Numurs. Vairā kas reizes nebija karstā ū dens! Kad istaba tika iztī rī ta, un pē c mū su pieprasī juma veļ a nekad netika mainī ta !! ! Pludmales dvieļ us labā k ņ emt lī dzi, jo viesnī cas tos ar kautiņ u izrā vā m tikai treš ajā dienā . Nu es pat negribu rakstī t par to, kā mē s vannasistabā dzenā jā m 5 cm ar turku TARAKU (pretī gi). No duš as apakš as tecē ja 3 ū dens straumes. Galu galā tarakā ns aizbē ga))

Ē diens. Jē dziens "Tu nepaliksi izsalcis" š eit neiederas, drī zā k "Tu nenomirsi badā " !! ! Restorā nā VISPĀ R nav sviesta! Tikai margarī ns, un tad ne vienmē r.
Ja š ķ ī vji vai dakš iņ as beiguš ā s, tad tī ras sagaidī t nevarē ja. Nu, par rindu ir atseviš ķ s jautā jums. No diviem kafijas automā tiem vienā nebija kafijas, bet otrā nebija piena (nu vai otrā di)). Pa visu š o laiku FISH bija tikai vienu reizi! Mē s ar vī ru negribē jā m dot 2 gabalus uz diviem, jo ​ ​ izdevā s atrast tikai vienu tī ru š ķ ī vi (piemē ram, viena zivs vienā š ķ ī vī ). Vistas gaļ a pusdienā s un vakariņ ā s. Bet patiesī ba ir garš ī ga. Un rī si ir garš ī gi. Augļ u nav vispā r, tikai arbū zi. Ē dnī cā galdi bija jā noslauka ar mitrumu. paš as salvetes (tā s vienkā rš i notī ra no tā m drupatas). Pusstundu pirms pusdienu/vakariņ u beigā m ē diens tiek ņ emts lī dzi.

Alkohols parasti ir dziesma. Vienmē r bija baltvī ns (bez pā rspī lē juma - gā zē ts etiķ is), un sarkanvī ns bija vairā k vai mazā k, bet pirmajā s divā s dienā s (tad beidzā s). Periodiski beidzā s arī degvī ns (atš ķ aidī ts ar ū deni). Tā pē c nav ko dzert, izņ emot alu.

Padoms: ņ emiet lī dzi tukš u ū dens trauku, ja nepiecieš ams ū dens telpā.
Pludmale ir ļ oti tā lu. 15 minū tes kā jā m. Bet mums pat patika pastaigā ties. Pludmale ir niecī ga, klā ta ar izsmē ķ iem. Solis pa kreisi - samaksā par sauļ oš anā s krē slu, solis pa labi - sods.

Animā cija - bez komentā riem.

Pusdienu kastī ti mums neiedeva, lai gan pasū tī jā m iepriekš . Alkatī ba ir jū tama it visā . Personā ls ir atš ķ irī gs. Ir draudzī gi puiš i, ir darbs pie "fuck off". Par mī nusiem var rakstī t bezgalī gi. Un no plusiem, iespē jams, zaļ ā zona un garš ī gā duš as ž elejas smarž a)). Tā pē c izdariet savus secinā jumus.
аватар serp.melnikov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nogalinā to skaits, tas ir fakts. Fotogrā fijas ir citā s atsauksmē s. Mē beles saplī suš as, spuldzī tes nestrā dā visas utt. Ja uz to skatā s kā uz nakš ņ oš anas iespē ju, tad noteikumi. Es braucu, gaidot zvaigzni virtuvē un badu. … Tomēr ▾ Nogalinā to skaits, tas ir fakts. Fotogrā fijas ir citā s atsauksmē s. Mē beles saplī suš as, spuldzī tes nestrā dā visas utt.
Ja uz to skatā s kā uz nakš ņ oš anas iespē ju, tad noteikumi.
Es braucu, gaidot zvaigzni virtuvē un badu. Bet š ķ iet, ka muš u nav, un ē diens ir. Ir rinda, rati netī ro trauku savā kš anai iet apkā rt. Ja tas ir kritisks, tad diez vai te kaut kas mainī sies.
Jū s nebū sit izsalcis pē c ē diena. Vistas gaļ a, olas, gurķ i/tomā ti. Jā , tas vairā k atgā dina ē dnī cu. Bet š eit ir ē diens.
Katru dienu pie bā ra tiek ceptas tortiljas (pide). Bezalkoholiskais alus.
Ū dens iekļ ū š anas problē mu bā rā var atrisinā t, pē rkot ū deni pudelē s Migros (vietē jā atlaide). Poltorashki tur no 1.3 lirā m. Ir arī alkohols.
Pludmales š eit parasti ir netī ras. Vietē jais kur viņ š tur smē ķ ē ja un sū di. . . l. Paš valdī bā var peldē ties tā pat, bet sauļ oš anā s krē sli ir maksas.
Paklā jiņ u labā k paņ emt lī dzi, tieš ā m visur ir srač eļ ņ iks.
Bē rni mī l jū ru un baseinu, neizdzen. Bē rnu peldbaseins 30 centimetru dziļ umā , lielais kaut kur no 1.10 lī dz pusotram metriem. Ļ oti slidena virsma (slapjš akmens).
Vietē jo ir daudz, bet es š eit neredzu problē mu.
Ī sā k sakot, atkarī bā no tā , cik maksā biļ ete. Azova ar medū zā m, Melnā jū ra ikdienas ī rei vienai personai un š ī.. .
аватар Oksa_9146
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies dienu pirms izlidoš anas tā dē ļ , ka atvaļ inā jumu nā cā s pā rcelt agrā k nekā plā nots. Viņ i to ieteica ceļ ojumu aģ entū rā , man tas patika no fotoattē la, es nelasī ju atsauksmes internetā . … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies dienu pirms izlidoš anas tā dē ļ , ka atvaļ inā jumu nā cā s pā rcelt agrā k nekā plā nots. Viņ i to ieteica ceļ ojumu aģ entū rā , man tas patika no fotoattē la, es nelasī ju atsauksmes internetā . Ierodoties mū s sagaidī ja ā rē ji nož ē lojama viesnī ca ar ieplī suš ā m ā rdurvī m, netī ra pieņ emš anas zā le, darbinieki bez formas tē rpiem, un, ņ emot vē rā , ka puse atpū tnieku tur ir vietē jie, nav skaidrs, ar ko sazinā ties.
Istabas ir ļ oti vecas un slikti iztī rī tas. Zem naktsskapī š a un gultas atrada iepriekš ē jo iemī tnieku lietas (č ī bas, dakš a, dezodorants, iesaiņ ojumi). Gultas veļ a, matrač i un dvieļ i ir saplē sti un notraipī ti, pē dē jais laiks tos nomainī t pret jauniem. Duš ā un izlietnē plā ksne un pelē jums, mē beles bija pietū kuš as no mitruma. Fē ns darbojas 30 sekundes, un ar gariem matiem tas ir maksimā li neē rti. No kopš anas lī dzekļ iem tikai š ķ idrā s ziepes. Karstais ū dens biež i bija problē ma. Seifs istabā ir maksas un pā rnē sā jams, labi ja var paņ emt un izņ emt. Istabā nekā nav, pat ū dens. Pozitī vi, ka darbojā s gaisa kondicionieris. Apstaigā ja 5 istabas apmē ram tikpat. Vadī tā js tikai atmet rokas. Izvē lē jā mies istabu ar ļ oti skaistu skatu uz kalniem. Wi-Fi uz vietas maksā.1 dienu = 1 USD, arī ļ oti lē ns.
Arī viesnī cas teritoriju vē las labiekā rtot. Taciņ as viļ ņ otas, zā le nomī dī ta, zaļ ā zā liena par maz. Teritorijā atrodas augļ u koki, neliels rotaļ u laukums, slidkalniņ š un trī s š ū poles, viena no tā m ir salauzta, baseins ar slidkalniņ u, bē rnu baseins un tikai viens bā rs. Bā rā , tā pat kā citur, vispirms apkalpo vietē jos, viņ i to var ilgi ignorē t, pat ja tu stā vi pirmais. Pē c $ situā cija nedaudz uzlabojā s. Alkohols ir briesmī gs, dzert var tikai alu.
Ē damistaba, ko citā di to nevar nosaukt, arī neizceļ as ar tī rī bu. Ja atnā kat uz vakariņ u sā kumu, vietu nav, un nav atlicis garš ī gs ē diens, lai tiktu lī dz beigā m. Ē diens nav viss parakstī ts, nav skaidrs, kas ir iekļ auts, ī paš i kartupeļ u biezeni. Rindā var nostā vē t 20-30 minū tes, vienmē r ir par maz š ķ ī vju, piedegusi kafija no kafijas automā ta un kapuč ī no porcija 30 ml. Ē diens garš ī gs, par ē dienu sū dzī bu nav. Ē damistabas darbinieki ir draudzī gi un izpalī dzī gi.
Animā cija ir, mū zika ļ oti skaļ i kliedz, ir blakus neizturama. Pludmale ir tā lu, staigā š ana ar bē rnu aizņ em apmē ram 20 minū tes, ir transfē rs 5 reizes dienā . Pludmale ir ļ oti maza, netī ra un izmirusi, visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē nav bā ra, viss jā ņ em lī dzi. Pludmales dvieļ i arī plosī tos, sastapuš ies arī ar koš ļ ā jamo gumiju, nedē ļ as laikā izrā dī jā s, ka nomainī ta tikai divas reizes, salst kā tī ru nav. Agrā s izbraukš anas gadī jumā pusdienu kastes netiek nodroš inā tas.
Par priekš rocī bā m, ko sniedz skaista jū ra un skaists skats uz kalniem no viesnī cas.
аватар vadimtjutjunnik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir š ausmī ga, ē diens pretī gs - ē damistabā nepā rtraukti lido muš as, personā ls ar to nekā dā veidā necī nā s, arī ē diena kvalitā te grib bū t labā ka. Viesnī cā numuriņ i galī gi nogalinā ti, netī ri palagi, beigta santehnika, sola istabiņ u ar skatu uz kalniem, bet sanā k skats uz TV torņ iem + mū zika un animatori kliedz visu vakaru lī dz vē lai naktij, prasa 20 dolā ri par lū gumu mainī t istabu, Wi-Fi ir bezmaksas tikai vestibila viesnī cā un arī tad es nekad tam nepieslē dzos, rindas nepā rtraukti ir pē c ē diena un citā m lietā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga, ē diens pretī gs - ē damistabā nepā rtraukti lido muš as, personā ls ar to nekā dā veidā necī nā s, arī ē diena kvalitā te grib bū t labā ka. Viesnī cā numuriņ i galī gi nogalinā ti, netī ri palagi, beigta santehnika, sola istabiņ u ar skatu uz kalniem, bet sanā k skats uz TV torņ iem + mū zika un animatori kliedz visu vakaru lī dz vē lai naktij, prasa 20 dolā ri par lū gumu mainī t istabu, Wi-Fi ir bezmaksas tikai vestibila viesnī cā un arī tad es nekad tam nepieslē dzos, rindas nepā rtraukti ir pē c ē diena un citā m lietā m. Viesnī cas pludmale ir vienkā rš i š ausmī ga, netā lu ir pilsē tas pludmale, kas ir daudzkā rt lielā ka un tī rā ka, pludmale ir pilna ar ū dens papī riem, pat nav kur dzert nojumes ir visas saplē stas vispā rē jā s š ausmā s. Es neiesaku š o viesnī cu, izņ emot 300 USD ar pā rcelš anos, tad jā , bet manā dzī vē tā nav dā rgā ka, jo š o skumju dē ļ es nekad mū ž ā nebraukš u uz Turciju.
Качество уборки Мусор на пляже Чистота в номер Отельными полотенца полы вытирают потом вам кладут Во время приема пищи по узким проходам возле вас будет проезжать прекрасная тележка вся в грязи и прям возле вас будут бросать в нее объедки и брызгать на вас едой Такие матрасы Сантехника которая протикает
аватар Paritet-1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š is ir hostelis vietē jiem iedzī votā jiem! Ja neesi mazohists vai turks, tad netē rē savus nervus un naudu š ai viesnī cai! Tas atrodas pē dē jā lī nijā , 150 metru attā lumā no š osejas un 1 kilometra attā lumā no pludmales (20 minū š u gā jiena attā lumā ). … Tomēr ▾ Š is ir hostelis vietē jiem iedzī votā jiem! Ja neesi mazohists vai turks, tad netē rē savus nervus un naudu š ai viesnī cai! Tas atrodas pē dē jā lī nijā , 150 metru attā lumā no š osejas un 1 kilometra attā lumā no pludmales (20 minū š u gā jiena attā lumā ). Pludmale ļ oti š aura (10 metru plata), netī ra, pilna ar izsmē ķ iem, nav tī rī ta. Gadī jā s, ka nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tie bija jā ņ em ļ oti agri. Autobuss uz pludmali brauc 4-5 reizes dienā un neizdevī gā laikā cilvē ki tiek sabā zti kā š protes burkā . Muš u mā koņ i ē damistabā un verandā ! Pie izdales paplā tes un paplā tes ar pā rtiku nav nosegtas un tur mielojas muš as. Katrs griež savu maizi ar vienu nazi. Otrā uzturē š anā s diena pagā ja ar saindē š anos ar pā rtiku, labi, ka paņ ē ma lī dzi zā les. Nav pā rtikas, un daž reiz pat nav ē dams! Bija produkti ar smirdī gu un skā bu. Tur viss tiek pā rstrā dā ts un atkal pasniegts. Salā tus ar majonē zi vispā r nevar ņ emt. 5 reizes bija grils un tikai 1 reizi gaļ a tika cepta, citos gadī jumos deva pusgatavu.
Kopumā jā bū t ļ oti uzmanī giem! No dzē rieniem varat dzert tikai Pepsi, tē ju un vestibila bā rā pagatavotu kafiju. Lielā kā daļ a darbinieku pie mazā kā s izdevī bas parā dī s, ka esi treš ā s š ķ iras cilvē ks, pazemot ā rzemju viesi viņ iem ir saviļ ņ ojums. Tajā paš ā laikā viņ iem ir pavisam cita attieksme pret saviem (turkiem). Vienī gā labā lieta š ajā viesnī cā bija numurs. Bija jauki, viss darbojā s, gulta un dvieļ i bija tī ri un nomainī ti. Apkopē ja ir č akla darbiniece un atsaucā s uz jebkuru pieprasī jumu. Pats ciemats ir mī ļ š , mā jī gs, daba krā š ņ a, jū ra super! Pirmo reizi Turcijā . Š ī viesnī ca sabojā ja gandrī z visus mū su iespaidus. Pat par 2 kapeikā m neņ emiet š o viesnī cu, netē rē jiet naudu uz š o dibenu, nebojā jiet atvaļ inā jumu!
аватар ryanskaya.yana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī voju š ajā viesnī cā kā tū rists kopš.2021. gada aprī ļ a lī dz mū sdienā m (attā linā tais darbs ļ auj š ovasar dzī vot Turcijā ). Mans darbs ir saistī ts ar tū rismu, un es redzu un apmeklē ju daudzas viesnī cas Turcijā. … Tomēr ▾ Dzī voju š ajā viesnī cā kā tū rists kopš.2021. gada aprī ļ a lī dz mū sdienā m (attā linā tais darbs ļ auj š ovasar dzī vot Turcijā ).
Mans darbs ir saistī ts ar tū rismu, un es redzu un apmeklē ju daudzas viesnī cas Turcijā.
Monna Roza Garden 4 * ir budž eta viesnī ca, kuru mī l daudzi tū risti. No tā paveras neticams skats uz kalniem, un pati viesnī ca atrodas apelsī nu dā rzā.
Teritorijā aug apelsī nu, citronu un granā tā bolu koki, kā arī vī ģ es un pat avokado.
Viesnī cā ir aktī va dienas un vakara animā cija, kā arī diskotē ka.
No divā m trī sstā vu ē kā m un numuriem paveras skats gan uz baseinu, gan uz kalniem.
Lē nā m ejiet uz pludmali 10 minū tes (caur virkni veikalu gar galveno Goynuk ielu), vai arī ir pieejams marš ruta autobuss uz pludmali, kas kursē.5 reizes dienā un nogā dā s jū s 2 minū š u laikā.

Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, pludmalē nav bā ra.

Runā jot par pā rtiku, jū s nepaliksit izsalkuš i.
Daž i tū risti iet apkā rt un saka, ka viņ i ē d pā rā k daudz un pieņ emas svarā , un tad katru rī tu tieš i no cepeš krā sns ir turku konditorejas izstrā dā jumi, bet pē cpusdienā pie baseina bā ra tiek cepta turku pide. Augļ i ir sezonas arbū zi, melone, persiki, plū mes, ā boli, greipfrū ti un apelsī ni.
Pietiek arī ar saldu.

Teikš u tā – es tur redzu un sazinos ar daudziem tū ristiem. Tā tad problē mas ir tiem, kas ceļ o ar lielā m cerī bā m vai iepriekš bijuš i pieczvaigž ņ u viesnī cā s. Un tie, kas saprot, ka samaksā juš i par biļ eti kā atvaļ inā jumu Ukrainā kaut kur pie Azovas jū ras, viņ iem klā jas labi un viņ i ir laimī gi.
В этом видео я подробно рассказываю об отеле
аватар anizolov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lū dzu, izlasiet lī dz beigā m! Uzreiz gribu lū gt neticē t labajā m un skaistajā m atsauksmē m! Mē s ar sievu (atpū tā mies) no 07.11. 2021 lī dz 17.07. 2021! Daž ā dā s vietnē s š ī viesnī ca ir novietota kā. … Tomēr ▾ Lū dzu, izlasiet lī dz beigā m!
Uzreiz gribu lū gt neticē t labajā m un skaistajā m atsauksmē m!
Mē s ar sievu (atpū tā mies) no 07.11. 2021 lī dz 17.07. 2021!
Daž ā dā s vietnē s š ī viesnī ca ir novietota kā.4 *, bet patiesī bā tā ir kā pansionā ts, kurā vispā r nav zvaigž ņ u!
Personā ls ir vā jš , procesi nav iedibinā ti, telpu uzkopš ana ļ oti vā ja un stā voklis arī tā ds-tā !
Ē damistaba ir netī ra, daudz muš u!
Grī das ir lipī gas, ē diens vienmuļ š , bezgarš ī gs un biež i pietrū kst!
Pie gaļ as vai piedevas (pā rsvarā rī siem) jā stā v rindā.30-40 minū tes!
Pusdienā s un vakariņ ā s maize jā sagriež paš am! (tā di ir karantī nas pasā kumi! )
Ar ū deni ir dī vaina situā cija, pudeles nedod, lai paņ emtu ū deni, uz reģ istratū ru jā ierodas ar savu tvertni, ar kuru jau esi izdzē ris un viņ i ir atspieduš ies pret snī pi. Jums tiks savervē ti atdzejotā ji vai viņ i paš i (pā rsvarā tā bija, bā rā neviena nebija)!
Pludmale ir ļ oti maza un netī ra, 12 metrus plata, un tā ir paredzē ta 2 viesnī cā m.
Lai izmantotu sauļ oš anā s krē slu, jā ierodas agri!
Tagad par profesionā ļ iem!
Jū ra lieliska, skati lieliski!
аватар KatyNizolova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pē rkot tū ri, rē ķ inā jā mies ar nelielu 4* viesnī cu, no kuras jā staigā lī dz jū rai, bet kura, spriež ot pē c atsauksmē m, nebija slikta savā cenu kategorijā , kā rezultā tā dabū jā m 6 naktis veca, netī ra, blā va bedre! Kā rtī bā par naudu tikā m nokā rtoti ā trā k par č eku laikā , bet 5. … Tomēr ▾ Pē rkot tū ri, rē ķ inā jā mies ar nelielu 4* viesnī cu, no kuras jā staigā lī dz jū rai, bet kura, spriež ot pē c atsauksmē m, nebija slikta savā cenu kategorijā , kā rezultā tā dabū jā m 6 naktis veca, netī ra, blā va bedre!
Kā rtī bā par naudu tikā m nokā rtoti ā trā k par č eku laikā , bet 5. mē ģ inā jumā atradā m telpu, kurā darbojas kondicionieris. Ē dnī ca viesus sagaida ar muš u baru, netī rumiem uz grī das, netī rumiem uz sadales lī nijā m, elles rindā m. No pā rtikas bija ē dami tikai arbū zi, siers un dā rzeņ i.
Pludmale ir tiiik maza, netī ra, daž reiz tī ra tikai lielus atkritumus. Ja pē kš ņ i gribas gulē t lī dz 8 no rī ta, tad pabrokasto un tad dodies uz pludmali, tad nevari rē ķ inā ties ar vietu ē nā vai varbū t pat uz solā rija.
Viesnī cā , ja neesi turks, tevi ignorē s visur, reģ istratū rā , ē dnī cā , bā rā . Turki - visi bez rindas un ar smaidu.
Kopumā no plusiem tikai jū ra un kalni, pā rē jais ir katastrofa.
Ž ē l, ka uztaisī ju daudz trash video no viesnī cas, bet var pievienot tikai bildes, un to nav daudz, bet ja kā dam ir interese redzē t ī sto bildi, rakstiet, izmetī š u video.
Netē rē jiet savu naudu š ai vietai! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums _935564
Braucu uz šo viesnīcu, palasīju atsauksmes un nesapratu, cik minūtes jāiet līdz pludmalei???
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums vojd_tat
Labdien!Kādā tūrisma aģentūrā var iegādāties iepriekš rezervētu ekskursiju uz šo viesnīcu šī gada septembrim ar izbraukšanu no Ufas
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums itdxtyrj
Kurā konkrētā ciematā atrodas viesnīca? Lūdzu pasaki man
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums TN123
Cik maksā velosipēdu noma? un vai ir bērni (bērnam ir 5 gadi)
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums TN123
Ko darīt, ja tūroperatora pārstāvji ierodoties viesnīcā saka, ka nav vietas un piedāvā citu viesnīcu?Piekrist vai nē?un uz kādiem nosacījumiem?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в 700 метрах от пляжа в посёлке Гейнюк. Отель был открыт в 2011 году, последняя частичная реновация была проведена в 2018 году. Подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта Анталии. 25 км от центра Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 700 м, протяжённость – 50 м. Имеется бесплатный сервис до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 бара, терраса для загар, магазины.

Завтрак 07:30-09:30, поздний завтрак 09:30-10:00, обед 12:30-14:00, чай/кофе/выпечка 17:00-17:30, ужин 19:00-21:00.

Бар у бассейна 10:00-22:00.

Лобби-бар 10:00-22:00.

Бар в ресторане 07:30-10:00 / 12:30-14:00 / 19:00-21:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет), мини-диско, водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, шахматы, бочча. В команде аниматоров есть русскоговорящие. Анимация работает с 1 мая. 2 водные горки, часы работы 09:00-12:00 / 14:00-16:00.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 177 номеров в двух 3-этажных зданиях отеля.

Istabās

В номере представлено: индивидуальный кондиционер, мини-бар (платно), спутниковое ТВ, телефон, душ, фен, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mh.102 Sk. No:4, Goynuk, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 606 08 62
Tīmekļa vietne: Omorfi Garden Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.