Club Jovia Park Beldibi 4*– Atsauksmes

208
Novērtējums 5.510
№165 viesnīcas reitingā Kemera
6.5 Numurs
6.7 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.5 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, 800 metru attālumā no jūras. Uzcelta 2006. gadā, pēdējā renovācija veikta 2021. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas ar liftu un papildu 4 stāvu ēkas. Lieliska izvēle atpūtai jauniešiem un pāriem.Vairāk →
аватар irinachepik223
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū lijā atpū tā mies viesnī cā Armir Palace Hotel (Beldibi). Viesnī ca atrodas kalnos, 10 minū tes lī dz savai mazajai pludmalei! Pa ceļ am uz jū ru jā š ķ ē rso ā trgaitas ceļ š ar luksoforiem un jā iet pa skaisto mandarī nu un kaktusu aleju! Ļ oti skaisti, mū s ļ oti nespieda ceļ š , lai gan visi ir pieraduš i pie pirmā s rindas! ! Protams, viesnī ca nav 5 * (kam ir lielas pretenzijas, to nevajag izvē lē ties! Viesnī cā pavadī jā m ļ oti maz laika, jo ieradā mies aiz jū ras, daba, iespaidi. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tā mies viesnī cā Armir Palace Hotel (Beldibi). Viesnī ca atrodas kalnos, 10 minū tes lī dz savai mazajai pludmalei! Pa ceļ am uz jū ru jā š ķ ē rso ā trgaitas ceļ š ar luksoforiem un jā iet pa skaisto mandarī nu un kaktusu aleju! Ļ oti skaisti, mū s ļ oti nespieda ceļ š , lai gan visi ir pieraduš i pie pirmā s rindas! ! Protams, viesnī ca nav 5 * (kam ir lielas pretenzijas, to nevajag izvē lē ties! Viesnī cā pavadī jā m ļ oti maz laika, jo ieradā mies aiz jū ras, daba, iespaidi...Bija diezgan tī rs, labs un š eit ē rti: labs kondicionieris, gaiš a, plaš a istabiņ a, liels balkons, ledusskapis, TV, seifs....Daba bija apburoš a: kalni, ziedi, zaļ umi! Atbraucā m, kad bijā m brī vi un bija iespē ja izvē lē ties istabu. protams, iekā rtojā mies ar skatu uz kalniem! Tas ir neticami skaistums, Wi-Fi istabā , jo lejā bija viesnī cas birojs! Daž reiz dzirdē jā m lū gš anas no moš ejas, nemaz nenovē rsā mies un atpū tu izbaudī jā m !
Viesnī ca atdzī vojā s, kad sā kā s Bayram brī vdienas: daudzi cilvē ki apmetā s, ē diens kļ uva daudzveidī gā ks.
Ē dienkarte nebija daudzveidī ga, bet izsalcis nepaliks: daudz zaļ umu, salā ti, tomā ti/gurķ i, olī vas, zupas, rī si/makaroni/lē cas, omletes/olas, vista/perpel (daž kā rt grilē ta un tikai vienu reizi zivs! ) , sojas produkti, arbū zs / apelsī ns / greipfrū ts / ā bols, vienmuļ as kū kas utt. Bā rā bija daž ā di dzē rieni (arī stiprie dzē rieni, lai gan ne pā rā k garš ī gs vī ns).
Sabojā ju vienu mirkli, kad daž as dienas pirms izlidoš anas tika nomainī ta bezmaksas Wi-Fi parole un visiem bija jā piemaksā par jaunu pieslē gumu (tomē r lasī jā m, ka internets š ajā viesnī cā ir maksas).
Ī paš i gribu atzī mē t Ļ OTI izpalī dzī go viesnī cas personā lu, kas ir retums, bet ļ oti svarī gi!
Draudzī gs, uzmanī gs un izpalī dzī gs saimnieks Tareks (un viņ a brā lē ns), kurš acumirklī palī dzē ja atrisinā t jebkuru problē mu (piemē ram, pē c mū su vē lā s ekskursijas viņ š organizē ja vakariņ as, lai gan restorā ns bija ilgu laiku slē gts) Viņ š vienmē r palī dzē ja visiem, apbrī nojami! Vē los pateikties VISIEM brī niš ķ ī gajiem un izpalī dzī gajiem viesnī cu vadī tā jiem: Huseinam, Muhammedali un ļ oti draudzī gajai viesnī cas darbiniecei Veisi!! ! Bijā m patī kami pā rsteigti par tik uzmanī gu attieksmi.
Beldibi ir mazs ciems un uz Antā liju biež i braucā m pē cpusdienā (ē rti dolmus mikroautobusi kursē.15-20 minū tē s; lī dz tirdzniecī bas centram Migros bija 35-40 minū tes, tad ar 08. vai 06. autobusu sasniedzā m vecpilsē tu un izbaudī jā m Antā lijas apskates vietas vai iepirkš anos; mē s iesakā m Duden ū denskritumus - 08. autobuss atved jū s uz š o pasakaini skaisto vietu! )
Вид Море Вид на горы Ресторан Ресторан Ресторан По дороге на пляж Пляж отеля
аватар _160909
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Es teikš u tā , š is ir stabils trī s, par naudu, ko mē s to iztē rē jā m, tas aizies, bet es nekad vairs nenā kš u š eit. Nekā da remonta nebija, tā ir mā nī š ana, viesnī ca ir veca, no daž iem numuriem paveras skats uz atkritumu tvertnē m, starp citu, š ī s telpas mums gribē ja ieskrū vē t. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Es teikš u tā , š is ir stabils trī s, par naudu, ko mē s to iztē rē jā m, tas aizies, bet es nekad vairs nenā kš u š eit. Nekā da remonta nebija, tā ir mā nī š ana, viesnī ca ir veca, no daž iem numuriem paveras skats uz atkritumu tvertnē m, starp citu, š ī s telpas mums gribē ja ieskrū vē t. Iedeva samainī tu naudu. Vadī tā ja uzreiz dabū masā ž u, un cena par masā ž u cita. . . Maksas wi-fi nestrā dā labi, reģ istratū rā strā dā neizglī tots rū ķ is, gara auguma vī rietis, kad palū dza pagarinā t internetu uz divā m dienā m, viņ š man teica: tikai 5 dienas visā di citā di, tajā paš ā laikā uzvedā s ā rkā rtī gi nervozi, tī ra naudas izkrā pš ana. . . Bā rā strā dā nervozs un neizglī tots cilvē ks. Pā rē jais personā ls ir laipns un draudzī gs. Ē diens nav slikts, visu laiku rinda ē damistabā . Pludmale ir slikta un netī ra. Izglā ba jū ra, un skats uz kalniem. Viesnī ca nav ieteicama!
аватар kohnovich.olga
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
2021.  gada augusta beigā s atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar draugu. Izvē lē jā mies pavisam nejauš i un spontā ni pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma, jo š ogad pē c Covid 2020 un 2021. gada "kož ā majā m" atvaļ inā jumu cenā m jau bijā m zaudē juš i cerī bas š ogad ieraudzī t jū ru. … Tomēr ▾ 2021.  gada augusta beigā s atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar draugu. Izvē lē jā mies pavisam nejauš i un spontā ni pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma, jo š ogad pē c Covid 2020 un 2021. gada "kož ā majā m" atvaļ inā jumu cenā m jau bijā m zaudē juš i cerī bas š ogad ieraudzī t jū ru. Tas bija lē ti par cenu un mē s ī sti negaidī jā m, ka bū s taisni AH, un saprata, ka 4 * nav 5k. Mums galvenais bija jū ra, un tagad tā mū s nepievī la.

Tā nu vē lu vakarā atbraucā m no Minskas, bijā m iekā rtojuš ies 206. istabā ar pieeju baseinam. Godī gi sakot, uzreiz gribē jā m to mainī t, bet kā vienmē r visā s viesnī cā s lika pagaidī t lī dz rī tdienai. Uzreiz mums nepatika tikai tas, ka izeja uz baseinu, kur katru vakaru skan mū zika un diskotē ka, un durvis uz balkonu neglā bj, bet no visas viesnī cas puse numuriņ u paveras skats uz baseinu, tā pē c mē s neesam vienī gie)) tā pē c ja gribi klusumu, tad uzreiz prasi skatu uz kalniem, BET esi gatavs, ka bū s moš eja)) ar rī ta lū gš anā m (plkst. 5.00) un pā ris reizes dienā lū gš anā m .
Pat istabā un ne tikai mū sē jā , kā izrā dī jā s, bija problē mas ar kondicionieri, tas pū ta kā ventilators un nekā dā veidā neatdzisa.

Bet ne visiem tā bija – mū su satiktajiem puiš iem tā du problē mu nebija – viņ iem viss darbojā s labi. Uz balkona nebija ne seifa, ne ledusskapja, ne krē slu, un viena spuldze bija izslē gta. Pati istabiņ a bija tī ra -2 gultas, vannasistaba (ziepes, ž eleja, š ampū ns), viss kā rtī bā . Nā kamajā dienā nevarē jā m mainī t istabu pilnas norē ķ inā š anā s dē ļ , bet visas nepilnī bas tika novē rstas 30 minū š u laikā - atveda krē slus, nomainī ja spuldzī ti, atveda ledusskapi. Kopumā mē s apkalpojā m istabu un sā kā m baudī t atpū tu. Kondicionieris, protams, nepū ta uz dzesē š anas, un mū zika nesā ka skanē t klusā k, bet mē s pieradā m un pat sā ka patikt mū su 206. Bet no balkona mē s redzē jā m visu un visus.

Internets par maksu 1 diena 1$. Makš ķ erē ju mū su istabā , tā kā nebijā m tā lu no reģ istratū ras, tad makš ķ erē ju gan baseinā , gan restorā nā.
Tie, kuriem bija lielā ks skaits, devā s lejā uz vestibilu.
Par ē dienu varu teikt, ka izsalkuš i nebijā m. Skaidrs, ka daudzveidī bas nebija lielas, un š eit tā ir gaumes lieta katram individuā li. Mums kā.2 meitenē m nevajag daudz. Š ķ ī vē s bija atseviš ķ i dā rzeņ i, zaļ umi, salā ti (ja kā dam garš o), daudz kaut kas tika sajaukts š ķ ī vjos, ē da. Uz karstuma sadali 8 dienas bija tī rradņ i, kotletes, vista, zivis, pietika arī piedevā m: rī si, kartupeļ i, makaroni. No rī ta bija omlete, sagriezti sieri un š ķ iņ ķ is/desa, kaut kas karsts, tiem, kam ir sā tī gā kas brokastis. No augļ iem arbū zs (pusdienas un vakariņ as), apelsī ni, ā boli. Ja jū s vakariņ ā s neredzat augļ us, visticamā k, tie atrodas uz atseviš ķ a galda netā lu no viesnī cas vā rtiem. Saldumiem, cepumiem, daž iem cepumiem ar medu, kaut ko citu tī ri turku - mē ģ inā jā m tikai pā ris reizes, mē s mī lam š okolā di vairā k)). Kafija protams no automā ta. Bā rs bija atvē rts lī dz 22.00 - ir vietē jais degvī ns, viskijs, vī ns, alus.
Puikas no servisa restorā nā gudri, vienmē r smaidī gi, ā tri viss tika iztī rī ts, lai nebū tu rindas. Pie ieejas bija rinda, bet tas ir jautā jums viesnī cas viesiem, kā pē c jā veido rinda 20 minū tes pirms vakariņ ā m un pusdienā m!! ! Toreiz mū s izglā ba mū su istaba ar izeju tieš i uz restorā na pusi))). Gandrī z visi atpū tnieki bija krievvalodī gie: ukraiņ i, krievi, azerbaidž ā ņ i, kazahi, moldā vi, ļ oti maz vietē jo. Un tikai mū sē jie, iespē jams, vakarā paguva ieņ emt sauļ oš anā s krē slus pludmalē vai baseinā , uzliekot tiem dvieļ us. Godī gi sakot, tas ir kaut kā ds absurds!! ! Viņ i aizņ emas no vakara, un paš i kaut kur dodas. Un cilvē ki vakarā (ja pie baseina) nevar sē dē t uz š ī m vietā m, jo ​ ​ tā s ir "kā " aizņ emtas. Tas pats ir ar pludmali - tu atnā ci 8, puse no sauļ oš anā s krē sliem jau aizņ emta, 12.00 tu dodies prom - viņ i joprojā m ir aizņ emti un cilvē ki vē l nav atnā kuš i ((((bet tā ir pretenzija cilvē kiem, nevis uz viesnī cu.

Viesnī cā bija animā cija - pa dienu ū denspolo, š autriņ as, galda teniss, biljards vestibilā.
Vakarā.30 minū tes animā cijas bē rniem, pē c tam pieauguš ajiem, notika Mis un Mr Hotel sacensī bas, vē derdejas, uguns š ovs. Diskotē ka lī dz 00.00 - vē lā k visā Turcijā nevar trokš ņ ot. Mū zikai varē ja pieiet un izvē lē ties pats)) tā pē c man patika mū zika. Mū s aizveda uz klubu Aura, ja pulcē jā s cilvē ki, bet lī dz 00.00 ir arī mū zika. Š eit jū s neko nevarat darī t. Kopumā š ajā ziņ ā viesnī ca ir labi padarī ta, kas vismaz kaut kā izklaidē cilvē kus. Jo ne visiem 4 ir animā cija.

Kas attiecas uz pludmali: lī dz tai aiziet apmē ram 10 minū tes, bet tas mū s nemaz netraucē ja, mē s bijā m tam gatavi. Pati pludmale tajā nav liela, 3 viesnī cas visas ir jauktas)) Sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi, viss ir. Ir duš a, lai noskalotu sā lsū deni, ir pā rģ ē rbš anā s kabī ne un kabī ne ar dzeramo ū deni. Ir arī kaut kas lī dzī gs kafejnī cai, kur, ja esi izsalcis, var nopirkt maltī ti, aukstos dzē rienus, saldē jumu. Paš ā pludmalē tika pā rdota karstā kukurū za.
Viņ i piedā vā ja ū dens izklaidi, bet tik neuzkrī toš i, mums patika. Un š eit ir vissvarī gā kā lieta, kuras dē ļ mē s atbraucā m - JŪ RA - tā bija brī niš ķ ī ga, ļ oti tī ra un silta. Esiet gatavi tam, ka, ja oļ i pludmalē nav ļ oti lieli, tad paš ā jū rā ir lieli akmeņ i. Iebraukt no krasta bū s problemā tiski, jo akmeņ i ir slideni, bet ir divi aprī koti iebraukumi (viens garā ks, otrs ī sā ks), no kuriem uzreiz var izpeldē t. Daž iem bija koraļ ļ i, mē s nepirkā m, mums tik un tā bija labi. Vispā r gribē jā m jū ru, sanā ca, ideā li!
2 reizes bija mež onī gā pludmalē , cilvē ku mazā k un ļ oti skaisti!!!

Uz Kemeru var aizbraukt arī pats (ja vakarā ar sabiedrisko transportu aizņ em apmē ram 30 minū tes, maksa 1$ vienā virzienā ) labā k iziet ā rā , kā aiziet uz pludmali, netā lu no viesnī cas Ring bich un atgriezties tur ir lielā ka satiksme nekā stā vot uz š osejas pie mū su viesnī cas.

Kopumā mū su atvaļ inā jums bija izdevies!
Galvenais ir labs garastā voklis, un saule, jū ra, draudzī gs personā ls - tas viss veicina to, ka netiek pievē rsta uzmanī ba nekā diem trū kumiem! Visur un visā var atrast savus plusus. Mē s tikā mies ar viesnī cas vadī bu, un viņ i apzinā s savus trū kumus. Pē c sarunas ir skaidrs, ka viņ i ir gatavi un pamazā m uzlabos apstā kļ us. Vai atgriezī simies atkal tajā paš ā viesnī cā – dzī ve rā dī s. Jebkurā gadī jumā paldies Armir Palace!
Вид на пляж Вид из номера Рассвет на пляже Пляж Море Вид на пляж Дорога к пляжу
аватар Shefik007
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Augusta beigā s palika pie draugiem. Viesnī cā ieradā mies vakarā , ap 21:00. Mū s uzreiz pabaroja, tad bija reģ istrā cija. Uzreiz reģ istratū rā es palū dzu atjaunotu istabu ar skatu uz kalniem. Man iedeva istabiņ u 335. Normā la istabiņ a ar ledusskapi, kondicionieri, TV (ir galvenie krievu kanā li, pat viens ukraiņ u), seifs (par maksu). … Tomēr ▾ Augusta beigā s palika pie draugiem. Viesnī cā ieradā mies vakarā , ap 21:00. Mū s uzreiz pabaroja, tad bija reģ istrā cija. Uzreiz reģ istratū rā es palū dzu atjaunotu istabu ar skatu uz kalniem. Man iedeva istabiņ u 335. Normā la istabiņ a ar ledusskapi, kondicionieri, TV (ir galvenie krievu kanā li, pat viens ukraiņ u), seifs (par maksu). Viss darbojā s, veļ a tī ra, katram 2 dvieļ i. Cik saprotu viesnī cai ir 2 spā rni un kreisais ir jaunā ks, tur numuriņ i labā ki, tā pē c prasiet kreiso). Viesnī cā ir lifts, skaists vestibils ar dī vā niem, biljards (bez maksas). Wi-Fi maksā ja 1 USD dienā , bet vismaz 3 dienas (kas, manuprā t, nav pareizi). Wi-Fi nepirkā m, jo ​ ​ pē c atpū tnieku atsauksmē m tas darbojā s tikai pirmajos stā vos un pie baseina. Baseins skaists, tī rs, bija ū dens slidkalniņ š , bet tikai vienu reizi redzē ju, ka nostrā dā ja.
Istaba tika iztī rī ta, bet ne ļ oti rū pī gi. Veļ a un dvieļ i tika mainī ti vienu reizi nedē ļ as vidū . Tajā paš ā laikā viņ i ievieto jaunus vannas istabas piederumus, papī ru, ko, protams, vē lams darī t biež ā k. Bet mē s dzī vojā m 3, un uzvilkā m 2. Var pajautā t istabenei, ja kaut kas ir beidzies, iedod bez problē mā m. Personā ls ir draudzī gs.
Ē diens mums patika, nebijā m izsalkuš i. Varbū t ne pā rā k daudzveidī gs, bet izvē le bija. Bija vista, zivis, daudz veidu sieri, salā ti, turku saldumi. Gaļ a, zivis ceptas tieš i pie baseina zem vā ka. Bā rā bezmaksas kafija no aparā ta, tē ja, sausie vī ni, alus, kokteiļ i, ū dens ar sī rupu (piemē ram, Jupi). Restorā na darbinieki ir draudzī gi un izpalī dzī gi. Vienī gais negatī vais ir tas, ka jā ierodas agri, jo, ja kaut kas beidzas, tad neieliks, var ielikt ko citu. Bet, ja atnā k uz beigā m, tad maz var palikt. Vē rts piebilst, ka reiz bijā m ekskursijā un ieradā mies krietni vē lā k pē c pusdienā m, piegā jā m pie restorā na direktora, izskaidrojā m situā ciju, pat gribē jā s kaut ko samaksā t, bet, lai tiktu paē dinā ts, naudu nepaņ ē ma un personī gi aizgā ja un noorganizē ja mums maltī ti . Domā ju, ka tas nav iespē jams katrā viesnī cā un liels pluss Armir Palace karmai.
Viesnī cā bija animā cija (dzirdē ju, ka ne katrā.4* viesnī cā tā da ir), vakarā lī dz 0:00 bija diskotē ka.
Uz pludmali jā dodas uz aptuveni 10 minū tē m (gar kapsē tu, cauri kempingam). Pludmale ir neliela, tajā paš ā vietā citu viesnī cu pludmales atš ķ iras ar lietussargiem. Ir sauļ oš anā s krē sli, duš as. Pludmalē ir oļ i, bet plus, ka ir tilts iebraukš anai jū rā , bija arī citas pludmales, tā pē c bez koraļ ļ iem tur ir grū tā k tikt. Bet jū ra ir super: silti, caurspī dī gi, un no otras puses, majestā tiski kalni.
Mē s devā mies tū rē ar jahtu uz Turcijas Maldivu salā m par 18 USD no cilvē ka. Ekskursiju ņ ē mā m ceļ ojumu aģ entū rā pa ceļ am uz Beldibi, kur strā dā.2 brī niš ķ ī gas Katjuš u meitenes, no kurā m viena ir ukrainiete, kas mums atlaida, pieslē dza WiFi. Arī viesnī cas gids mū s bez maksas aizveda uz Kemeru, Antā liju iepirkties.
Pā rē jais mums patika. Domā ju, ka par tā du naudu viesnī ca Armir Palace ir normā la. Varbū t ne 4*, bet 3+ noteikti. Ja jums rū p skaistums, kas jū s ieskauj, kalni, jū ra, tad jū s esat š eit.
аватар Sonya1504
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ogad es paliku pie savas mā tes š ajā viesnī cā . Ieradā mies 17.00, reģ istratū rā mū s piereģ istrē ja draudzī ga administratore un ierā dī ja istabu. Tas viss aizņ ē ma diezgan maz laika, apmē ram 10 minū tes. … Tomēr ▾ Š ogad es paliku pie savas mā tes š ajā viesnī cā . Ieradā mies 17.00, reģ istratū rā mū s piereģ istrē ja draudzī ga administratore un ierā dī ja istabu. Tas viss aizņ ē ma diezgan maz laika, apmē ram 10 minū tes. Personā ls bija pieklā jī gs un viesmī lī gs. Numurā ir viss nepiecieš amais: tī ri dvieļ i, gaisa kondicionieris, tī ra istaba. Tī rī š ana notika katru dienu.
Viesnī cas teritorija ir salī dzinoš i neliela, bet mā jī ga. Baseins ir tī rs. Pie baseina ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, bā rs. Bā rs ir atvē rts lī dz 22:00. Ir arī animā cija gan dienā , gan vakarā , jums nebū s garlaicī gi.
Viss personā ls ļ oti draudzī gs, atmosfē ra patī kama.
Internets ir maksas: 1$ dienā , kvalitā te nav ī paš i laba, izmantoju viesabonē š anu.
Runā jot par ē dienu, tas ir diezgan normā li savam lī menim, bet varē tu bū t labā k. Ē diens ir maigs un ne vienmē r garš ī gs, tač u izsalcis nepaliks.
Varat arī iznomā t pludmales dvieļ us par 5 $ depozī tu.
No viesnī cas Kemerā bez maksas devā mies arī uz ā das un kaž okā du veikalu, kur var paņ emt sev skaistu kaž oku, par ko ī paš s paldies.
Ja vē laties pilnī gu atpū tu, viesnī cā ir turku hammam un masā ž a, ko izmantojā m un nenož ē lojā m. Skaists interjers, tī rs, lieliska masā ž a. Mamma katru dienu gā ja uz masā ž u.
Es devos uz hammam un biju sajū smā . Iesaku, ja atrodaties š ajā viesnī cā , noteikti dodieties uz hammam. Papildus tam, ka darā t kaut ko jauku savai ā dai un ķ ermenim, tiek garantē ta pilnī ga relaksā cija. Š o pakalpojumu iesaku visiem, nenož ē losiet un cena laba.
Atseviš ķ i liels paldies informatorei Isai, kura visu izstā stī ja un parā dī ja, deva labus padomus par pā rē jo. Ja jums ir kā di jautā jumi vai nepiecieš ama palī dzī ba, viņ š vienmē r palī dzē s un pamudinā s. Ļ oti pieklā jī gs un atsaucī gs jaunietis.
Lielā kais mī nuss man bija viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas uz š osejas. Ejiet uz pludmali 10 minū tes.
Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti, pateicoties personā lam un atmosfē rai viesnī cā . Varbū t nā kamgad atgriezī simies.
аватар mariy_krukunova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms doš anā s es izlasī ju daudz daž ā du atsauksmju, aizmirstu par atsauksmē m, kas tika rakstī tas 2019. -2020. Viesnī ca ir ļ oti mainī jusies, ir skaidrs, ka es strā dā ju, lai uzlabotu. Mē s ar vī ru bijā m daž ā dā s viesnī cā s un arī. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s es izlasī ju daudz daž ā du atsauksmju, aizmirstu par atsauksmē m, kas tika rakstī tas 2019. -2020. Viesnī ca ir ļ oti mainī jusies, ir skaidrs, ka es strā dā ju, lai uzlabotu. Mē s ar vī ru bijā m daž ā dā s viesnī cā s un arī.5 *. Mū su biļ ete maksā ja 11500 UAH uz 7 pilnā m dienā m. Sapratā m, ka par tā du cenu jū s nesaņ emsiet tā du paš u apkalpoš anu un ē dienu kā.5*.
Sā ksim ar reģ istrē š anos, mū s ā tri nokā rtoja, otrā stā va istabiņ a bija 318. Istaba tī ra, ar baltiem dvieļ iem, kondicionieris darbojā s, vannasistabā bija š ampū ns, ziepes un ž eleja. Viņ i ziņ oja katru dienu, istabiņ a tika tī rī ta katru dienu, bet mē s lū dzā m tī rī t 2 reizes, jo. Dienas laikā ir grū ti uztaisī t nekā rtī bu. Dvieļ i mainī ti, vienmē r tī ri. Skats bija uz baseinu, bet balkonu izmantojā m tikai lietu ž ā vē š anai. Neko sliktu nevaru pateikt.
Teritorijas nav daudz, principā tikai gulē jā m un ē dā m viesnī cā . Pā rē jais laiks bija jū rā un ekskursijā s. Lī dz jū rai jā iet no 6 lī dz 10 minū tē m, atkarī bā no soļ a. Pludmale ir jauka, bet nedaudz pā rpildī ta. No rī ta devā mies uz viesnī cas pludmali, bet pē cpusdienā devā mies uz savvaļ as pludmali. Tur bū si viens, ar labu ieeju jū rā un plaš u pludmali + nereā li skaistiem skatiem. Ē diens bija labs, nebijā m izsalkuš i. Netā lu atrodas kafejnī cas, kur var ieturē t garš ī gu maltī ti. Pā rē jie bija apmierinā ti. Ir animā cija, bet mē s nekad neesam tajā bijuš i, mē s atgriezā mies viesnī cā vē lu. Tā pē c, ja jū s dodaties uz labu jū ru, atpū š aties un izbaudā t, tad jū s esat š eit. Es š ai viesnī cai dotu 3* ar + vai 4*-.
аватар dreamgerl34
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau otro reizi š ajā viesnī cā , labs serviss, ē diens, izsalcis noteikti nepaliksi, numuriņ i tī ri, uzkopš ana katru dienu. Baseins ir tī rs un ē rts. Jū ra atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, no viena mī nus oļ u pludmale. … Tomēr ▾ Jau otro reizi š ajā viesnī cā , labs serviss, ē diens, izsalcis noteikti nepaliksi, numuriņ i tī ri, uzkopš ana katru dienu. Baseins ir tī rs un ē rts. Jū ra atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, no viena mī nus oļ u pludmale. Tuvumā veikali. Diskotē kas gan viesnī cā , gan ā rā uz naktsklubu. Mī nus maksas internets, vismaz tika dalī ts pa istabu, bū tu vieglā k. Un tā pē c man viss ļ oti patika, garlaikoties neļ aus animatori Oto un Karloss, Vijay palī dzē s izbraukumā uz veikalu, restorā na darbinieki, puikas Omā rs, Mehmeds un citi cenš as uzturē t tī ru un ā tri apkalpot. Viss personā ls padarī s jū su uzturē š anos neaizmirstamu, mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz.
Отель Ресторан Отель Отель Отель Магазин в отеле Бассейн Отель
аватар dr.lepshokova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā augusta sā kumā . Ko es varu teikt. Mani sagaidī ja un pavadī ja uz reģ istratū ru. No numuriem paveras skats uz kalniem un baseinu. Gribē ju 2. variantu, bet brī dinā ja, ka nav istabas ar skatu uz baseinu, rī t kaut ko izdomā s. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā augusta sā kumā .
Ko es varu teikt.
Mani sagaidī ja un pavadī ja uz reģ istratū ru.
No numuriem paveras skats uz kalniem un baseinu. Gribē ju 2. variantu, bet brī dinā ja, ka nav istabas ar skatu uz baseinu, rī t kaut ko izdomā s.
Nā kamajā dienā , kā solī ts, viņ i iedeva š iku istabu ar skatu uz baseinu. Konders strā dā ja, TV arī , bet es to neskatī jos.
Pirmajā dienā , kad devos uz hammam, biju sajū smā par to, cik labi viņ i veica ķ ermeņ a pī lingu, un pē c masā ž as un sejas maskas (tas ir jā izmē ģ ina ikvienam, kurš ierodas š ajā viesnī cā ).
Baseins tiek tī rī ts katru dienu, animatori neļ auj garlaikoties.
Viņ i arī ved uz klubu dejot, ja esi aktī vs cilvē ks, tad iesaku!
Ē diens vienmuļ š , nu, ir no kā izvē lē ties, izsalcis nepaliksi)))
Oļ u pludmale, sauļ oš anā s krē sli ir normā li, vienmē r bija vietas. Jū ra ir tī ra, bez medū zā m, bruņ urupuč i arī neredzē ja.
Paņ ē mu biļ eti uz Turcijas Maldivu salā m, tur ir skaistas salas un delfī ni, bet ne Maldī vija))) Tikai pozitī vi iespaidi! Es iesaku š o viesnī cu)))
Ī paš s paldies darbiniekiem par draudzī gumu un atsaucī bu, ī paš i Izei (visvairā k viņ š visu vadī ja un organizē ja).
Es noteikti nā kš u vē lreiz)))
аватар Luda.shiskova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ta patika Turcija ir skaista un viesmī lī ga. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 10. Mū s laipni sagaidī ja reģ istratū rā un aizveda uz brokastī m. Apmē ram 12 tika dota istaba, no kuras izvē lē ties - ar skatu uz kalniem vai baseinu. … Tomēr ▾ Atpū ta patika Turcija ir skaista un viesmī lī ga.
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 10. Mū s laipni sagaidī ja reģ istratū rā un aizveda uz brokastī m. Apmē ram 12 tika dota istaba, no kuras izvē lē ties - ar skatu uz kalniem vai baseinu. Istaba gaiš a un tī ra. Numurā ir duš a. tualetes piederumi, fē ns, TV ar krievu kanā liem, kondicionieris. Wi-Fi ir maksas.
Ē diens ir daudzveidī gs: siera un desu gabaliņ i, dā rzeņ i, salā ti, dā rzeņ u sautē jums, vistas gaļ a, zivis, deserti, augļ i. Bā rā ir bezalkoholiskie dzē rieni, kafijas automā ts.
No izklaides: ū dens slidkalniņ š , ū dens volejbols, teniss, biljards.
Viesnī cā ir arī hammam, sauna, masā ž a.
Ī paš s paldies fizioterapeitam Mikailam par profesionalitā ti un tehniku. Maikls ir sava amata meistars un speciā lists ar "zelta" rokā m. Pē c ā rstnieciskā s masā ž as kursa pabeigš anas miegs normalizē jā s, pazuda galvassā pes un sā pes mugurkaula kakla rajonā .
Oļ u pludmale atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā , tur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Jū ra ir ļ oti tī ra. Vienī gā ieeja tajā ir akmeņ aina.
No pā rē jiem saņ ē ma prieku un pozitī vas emocijas.
аватар chetver
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ejam spontā ni nebija laika izvē lē ties viesnī cu, kā saka, kas palicis. Dzī vojā m 324. istabiņ ā , nesamierinies ar š o istabu, baigā vannasistaba, pē c duš as, ū dens nav pievienots tualetei, gribē ju mainī t istabu, bet ai, bija tikai solī jumi, nolē mu ne. … Tomēr ▾ Ejam spontā ni nebija laika izvē lē ties viesnī cu, kā saka, kas palicis. Dzī vojā m 324. istabiņ ā , nesamierinies ar š o istabu, baigā vannasistaba, pē c duš as, ū dens nav pievienots tualetei, gribē ju mainī t istabu, bet ai, bija tikai solī jumi, nolē mu ne. sabojā t man atvaļ inā jumu, pirmajā dienā , kad mē s apstā jā mies, un mē s apstā jā mies uz 3 stundā m naktī viņ i negribē ja mū s reģ istrē t, viņ i teica, ja ir istaba, es jū s piereģ istrē š u, un ja nē , tad pagaidi lī dz 12.00 pē cpusdienā tā ds pasū tī jums, kuram viņ iem protams nebija brī va tipa istabiņ a, bet tiklī dz iedeva 10$ uzreiz atrada, bet arī tad no tā ir beigta istaba ar skatu uz baseinu, principā , istabiņ a parasta bet vannasistaba š ausmī ga, ir kondicionieris, maksas seifs, wi-fi uz 3 dienā m 3$ samaksā ts.
Ē diens ir atseviš ķ s stā sts, kad mē s apstā jā mies tajā viss bija briesmī gi un bezgarš ī gi, bet tad likā s, ka nekas, vista bija katru dienu, daž ā dā s versijā s, un no gaļ as nekas vairā k nebija, zivis arī bija 3 reizes visas laiks, var ē st badā nenomirsi, teritorija maza, nav ī sā ka, bet mums nevajadzē ja, braucā m galvenokā rt ekskursijā s, tā pē c viesnī cu apmeklē jā m reti, vispā r gribē tā ji ietaupiet naudu, bet mē s pie tā vairs neatgriezī simies. Ī paš i neiesaku.
Turklā t 10-15 minū tes lī dz pludmalei, oļ i ir lieli laukakmeņ i jū rā , bet pati jū ra ir super skaista, uz Kemeru var aizbraukt arī ar autobusu par 1 USD tur ir skaistums, Kemeras pilsē ta ir ļ oti skaista un tuvā kos ciematus ieskauj kalni, bijā m Beldibi ciemā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums 0631175132ss
Vai viesnīcas bārā ir bezmaksas alus?
6 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 14 atbildes
iemiesojums homutov.sanek
Pastāstiet man, lūdzu, vai ir kāda jēga ņemt spuras maskas snorkeli??))
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
iemiesojums surikova-olya
Sapratu 15 minūtes līdz pludmalei, oļi, neērti peldēties.... Interesantākais ir tas, ka ir tik daudz LABU atsauksmju, kā rezultātā šo viesnīcu apmeklēja 124 tūristi.Man liekas galvenais noskaņojums: Wi- Fi un jūra man ir svarīgi. Pliz, gaidu komentārus.. Harkova - Kemera mums izmaksās viss ieskaitot 700 dolārus - tā ir smieklīga nauda.
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
iemiesojums grigorevskiy
Nopirkām tūri uz Turciju, bet tur nevaram aizbraukt. ceļojumu aģentūrā par biļešu atgriešanu viņi piedos jums maksāt sodu, aptuveni 50% no visas ceļojuma izmaksām. Vai ir iespējams pārdot šo ceļojumu uz Turciju citiem cilvēkiem, atkārtoti izsniedzot kuponus un biļetes?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Бельдиби, в 800 метрах от моря. Построен в 2006 году, последняя реновация проведена в 2021 году. Отель состоит из главного 4-этажного здания с лифтом и дополнительного 4-этажного корпуса. Отличный выбор для отдыха молодёжи и семейных пар.

Atrašanās vieta 2 км от центра г. Кемер. 30 км от г. Анталия. 35 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 800 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан на 250 чел.

Лобби-бар, бар у бассейна.

Открытый бассейн (300 кв.м), крытый бассейн (70 кв.м).

Wi-Fi (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, анимация на русском языке, мини-диско, детский открытый бассейн, 1 горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аэробика, аквааэробика, живая музыка, дартс, бочча, пляжный волейбол. Массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 160 номеров в двух 4-этажных зданиях.

Istabās

Душ, тапочки, банные принадлежности, фен, кондиционер, телевизор, телефон (платно), мини-бар (пустой), Wi-Fi (платно), сейф (платно). Уборка номера: ежедневно. Смена постельного белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Beldibi 2 Mevkii 4030 Sok. No:1/1 Kemer - Antalya - Türkiye
Tālruņi: T : +90 242 824 98 49, F : +90 242 824 99 39
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.