Mirage Park Resort 5*– Atsauksmes

126
Novērtējums 7.310
№47 viesnīcas reitingā Kemera
7.6 Numurs
7.8 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.4 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Ērta viesnīca, kas iekārtota klasiskā stilā. Lieliska jūras, Taurus kalnu un milzīgas zaļās zonas kombinācija. Netālu no viesnīcas ir veikali un kafejnīcas. Plašas telpas, laba animācija bērniem un pieaugušajiem, labs ēdiens, dzērieni tiek pasniegti pudelēs vai burciņās. Uzcelta 1996. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gada ziemā. Tas sastāv no divām 5 stāvu ēkām Main Building, Park Building (200 metri no galvenās ēkas) un trīs 2 stāvu villām. Viesnīca atrodas 2 km no Goynuk ciema centra, 7 km no Kemeras pilsētas, jūras krastā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар oksana.shvaykovskaya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ir nianses. No labas viesnī cas ļ oti skaistā vietā kalni ī paš i skaisti, no visā m pusē m. Jū ra ir tī ra. Atsauksmē s lasī ju, ka slikti, ka saulriets bija ass, uztraucos, kā bū s bē rniem. Jā , patiesī ba ir tā da, ka dziļ ums sā kas 1. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir nianses.
No labas viesnī cas ļ oti skaistā vietā kalni ī paš i skaisti, no visā m pusē m. Jū ra ir tī ra. Atsauksmē s lasī ju, ka slikti, ka saulriets bija ass, uztraucos, kā bū s bē rniem. Jā , patiesī ba ir tā da, ka dziļ ums sā kas 1.5-2 metrus no krasta pē kš ņ i, bet tas nemaz nebija jū tams un netraucē ja. kad ilgi nestaigā pa oļ u, tu uzreiz peldi.
Pludmale liela, plata, sastā v no 3 "daļ ā m".
Teritorija skaista, zaļ a, viss tī rs, bez atkritumiem. Tieš raidē viesnī ca izskatā s "omulī gā ka" un skaistā ka nekā bildē skaistā s zaļ ā s zonas, interesantu koku dē ļ .
Istabas gaiš as, ne mazas, viss darbojā s. Ir balkons, bet tas nav ar neko nož ogots, tikai iestā dī ti krū mi. Sakarā ar to no balkona tika nozagti 2 bē rnu T-krekli, kuri izž uva, kaķ i pastā vī gi ienā ca istabā no ielas.
Neē rti, ka duš a ir iebū vē ta no augš as un nav izņ emamas lejkannas. Jaunā kajam dē lam 3 gadi nepatī k, ja ū dens iekļ ū st acī s un lien uz galvas, vannoš ana bija problemā tiska.
Pa dienu animā cijas it kā nav, neviens nekur nevienam nezvana, aicina, ja pats seko lī dzi laikam un atnā c, tiek rī kotas "standarta" izklaides. Starp citu, nekur nekarā jas pulksteņ i, tikai pie slidkalniņ iem, tā pē c ir grū ti izsekot laikam. Š ķ iet, ka tie ir sī kumi, bet š ī iemesla dē ļ man pastā vī gi bija jā ņ em lī dzi tā lrunis.
Vakarā bija tikai 2 izrā des, 1 reiz labā kais viesnī cas pā ris, pā rē jā s dienā s bija tikai ļ oti skaļ a diskotē ka bez izklaidē m.
Viesnī cas auditorija ir 45+, daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku, 70 procenti. Pā rē jā s, dī vainā kā rtā , ir jaunas ģ imenes bez bē rniem, ar bē rniem maz atpū tnieku, tā pē c nav atrakciju, batuti un citas lietas. bē rni, tikai neliels primitī vs rotaļ u laukums pie pludmales.
Viesnī cas galvenā un milzī gā problē ma ir restorā ns. Lū k, problē ma.
Mē s devā mies uz š o viesnī cu tikai ē diena dē ļ , jo. meita ir liela alerģ iska, viņ a nevar ē st glutē nu un laktozi. Viesnī ca apgalvo, ka viņ i ir vienī gie Turcijā ar bezglutē na pā rtiku, ar atseviš ķ u virtuvi, š im ē dienam ī paš i apmā cī tu personā lu.
Patieš ā m, bija bezglutē na diē ta, BET laktoze (parastais piens un sviests) bija visos "diē tas" ē dienos. Visas bezglutē na pankū kas, graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi, kartupeļ i bija ar parastu pienu, sviestu, bija parasts siers. . . Tas ir ļ oti dī vaini, jo. 90% cilvē ku ar lipekļ a nepanesī bu neē d arī laktozi (arī tie, kuri piedalā s svara zaudē š anas detox programmā s, kuri ir tikai modes pē c vai piekopj veselī gu dzī vesveidu. Vienmē r izslē dziet no glutē na, laktozes, parasto cukuru, raugu. tajā paš ā laikā ). Tajā paš ā laikā cilvē kam, kuram ir alerģ ija, ir svarī gi skaidri zinā t, kā ds ē diens ir pagatavots, nekur nebija sastā vdaļ u sastā vu.
Pastā vī gi nā cā s zvanī t virtuves darbiniekiem, lai pajautā tu. Tajā paš ā laikā pirmo reizi saskā rā mies ar to, ka personā ls nerunā krieviski, un arī angļ u valodā tikpat kā nav, pat reģ istratū rā par diē tisko virtuvi atbildī gā meitene. Viņ i runā ja par to, ka laktoze pastā vī gi atš ķ iras ar saulespuķ u eļ ļ u, pē c tam ar olī veļ ļ u, tad ar krē jumu. Kad viņ i uzskatī ja, ka ē d pā rkaisī tus makaronus, viņ i vairs neriskē ja, un mana meita ē da frī kartupeļ us 2 reizes dienā visu nedē ļ u, vismaz viņ a bija saulespuķ u eļ ļ ā...
Nopirkā m lē tā kos kukurū zas makaronus, uz ū dens vā rī tus baltos rī sus un jau bezglutē na virtuvi. Nebija ī paš u putru, kuru bija daudz. Diē tas bū tī bā neviens neiedziļ inā jā s, tas ir tikai reklā mas triks, lai piesaistī tu klientus.
Tā pē c nebija vē rts pā rmaksā t par š ā du "nepietiekamu diē tu", kartupeļ us varē ja ē st visur...
Ar parasto virtuvi arī ir skumji.
80% ē dienu ir kaut kā di dā rzeņ u sautē jumi, vienkā rš i vā rī ti dā rzeņ i, amatierim. Gaļ a visu nedē ļ u pē c kā rtas, tad vistas spā rniņ i, tad vistas ciskas, pā ris reizes trekni jē ra steiki, kurus nav iespē jams sakoš ļ ā t. Nekā du cū kgaļ as/liellopa gaļ as steiku, tī tara, nekas nav uzliesmots, nav ā ra cepš anas. Visvienkā rš ā kā zivs visu nedē ļ u bija viena un tā pati, kā dreiz bija pat niecī ga cepta moiva, kā du viņ i dod kaķ iem. . .
Pirms ceļ ojuma lasī ju atsauksmes, ka ē diens nebija ī paš i labs, bet tajā paš ā laikā viņ i augš upielā dē ja mī diju, gliemeņ u, krabju fotogrā fijas. Man likā s, ka cilvē ki ir niķ ojas. Tiesa, bija gliemež vā ki, krabji un viena veida lielas garš ī gas zivis, bet tā bija 1 reizi zivju dienā un tas arī viss, izņ emot amatieru zivis.
Ē diens patieš ā m ir skumjš .
Maskas tiek izsniegtas pie ieejas restorā nā , bez tā m ē diens netiek pasniegts. Ē diens ir nož ogots un visu pielā go tikai restorā na darbinieki. Ja gribi paņ emt 1 gaļ as gabalu vismaz nedaudz apceptu, saki, un tev uzliek 5 milzī gus treknus gabalus. . . tas arī ir neē rti, bet tā nav viesnī cas vaina, bet vispā rē jie karantī nas ierobež ojumi (lai gan kā mē s uzzinā ju pē c ieraš anā s, ne visā s viesnī cā s ir pievienots ē diens).
Vienmē r bija augļ i, daudz - vī nogas, vī ģ es, bumbieri, plū mes, persiki, apelsī ni.
Alkohols netiek ievests, tikai vietē jais. Importē ts par papildus samaksu, lai gan viesnī ca ir ultra.
Sī kumi nebija pā rdomā ti, taupa uz visu uz visu, ko var - istabā nebija glā zes zobu birstē m, prasī ja ziepju traukus, nenolika piezī mju grā matiņ u un pildspalvu un ar savu izpratni krieviski tie tikko bija vajadzī gi, palagi ar traipiem, pusdienas ilgst tikai pusotru stundu, jā pasteidzas, lai nepalaistu garā m, pie izejas no pludmales ir ļ oti maz vietu, kur var nomazgā t smiltis no kā jā m blakus mū su pludmalei visu nedē ļ u duš a nestrā dā ja, bija jā iet uz kaimiņ u "kvartā lu" un tur nemitī gi stā vē ja rindā , lai nomazgā tu kā jas.
Kopumā viņ i nekavē jā s pie negatī vā , “atlaidā s no situā cijas” un izbaudī ja jū ru, pā rē jo, bet viesnī ca noteikti neattaisno savu vē rtī bu. Uz š ejieni noteikti vairs nebrauksim, ja vien negatavos ē st bez laktozes, arī meitai.
Viņ u "reputā ciju" glā bj kalni un jū ra. Š ķ iet, ka viss ir, bet serviss nesasniedz punktu, kurā gribē tos š eit atgriezties.
аватар Valentin_Pereghinet
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m no daž ā dā m vietnē m. Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri ar 25-30% noslogojumu viesnī cā . Personā ls ir Ļ OTI laipns, visi grib visu uzminē t. Teritorija labiekā rtota visa apstā dī jumos. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m no daž ā dā m vietnē m. Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri ar 25-30% noslogojumu viesnī cā . Personā ls ir Ļ OTI laipns, visi grib visu uzminē t. Teritorija labiekā rtota visa apstā dī jumos. Istabas ir kā rtī bā , tiek veikts remonts. Matu ž ā vē tā ji tika mainī ti reģ istrā cijas dienā . 1231. telpa ar piekļ uvi Kalniem un jū rai. Skats ir lielisks. Tieš i uz to arī cerē jā m. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Tī rī tā ji vienkā rš i lieliski, viss vienmē r ir tī rs un tī rot nav manā ms.
Ē dinā š ana uz vietas 5. Pa dienu var atrast ko ē damu. Par galveno restorā nu ē diens nav 5 *, ē dienkarte faktiski nemainā s. Jū s nemirsit no bada, bet jū s arī nesaņ emsit baudu. Lai gan š ogad pā rtikai tas nav ī paš i labs. Ē dienu liek cilvē ks, bet rindas nekad nav bijuš as, vienmē r liek pā rpilnī bā . Ē diens viss garš ī gs, ž ē l, ka maz daž ā dī bas.
Ir animā cija, bet vā ja, man personī gi patī k, un manai sievai un meitai bija garlaicī gi.
Wifi ir vā jš . Tas ir 21. gadsimtā , kur internets ir visur.
Ir maksas internets, bet, manuprā t, tas ir absurds š ā da lī meņ a viesnī cai.
Es saprotu, ka nav pienā cī gas peļ ņ as, bet tas neattiecas uz klientiem. Nesaprotu š ī gada augstos reitingus.
Vai nā ksim š eit vē lreiz? Es domā ju, ka jā , ja š ie trū kumi pazudī s.
аватар nata.Lu
Viesnī ca ļ oti laba, liela un zaļ a teritorija, jū ra tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu (nezinu kurš un kur pietrū ka) varbū t ir priekš plā nā un aizņ emta, bet vienmē r var atrast vieta, ir arī vietas pie baseina. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, liela un zaļ a teritorija, jū ra tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu (nezinu kurš un kur pietrū ka) varbū t ir priekš plā nā un aizņ emta, bet vienmē r var atrast vieta, ir arī vietas pie baseina.
Ē diens pieklā jī gs, man ļ oti garš oja jē rs. kad viņ i gatavoja vē ž us, krabjus un suš i, nu...viņ i nezina, kā tos pagatavot, viņ i vienkā rš i nemanā mi un sagremoja, suš i vispā r ir kas pie velna. Galvenais ē diens ir garš ī gs, apkā rtnē ir daudz vietu, kur paē st.
Internets: telefonā normā li ķ eras gandrī z visā teritorijā , portatī vo datoru nevarē ja pieslē gt - bezmaksas, bet par naudu, protams, varē ja uzlabot
Istaba tī ra, viss ir, pludmales dvieļ i bez depozī ta, bet milzī gs mī nuss - pa nakti izslē gts kondicionieris, +38 karstumā tikai skā rda. Kā skaidroja reģ istratū rā (informā cija ir pretrunī ga), tiesa, ka izslē dzas vai nu no 3 lī dz 5 rī tā , vai no 3 lī dz 7 no rī ta, bet patiesī bā siltais gaiss pū ta kaut kur no vieniem naktī lī dz plkst. 8-9 no rī ta balkonu nevar atvē rt, t . uz. tvaika istaba ā rpusē .
аватар jem4ujino4ka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atlidojā m uz mammas dzimš anas dienu, pasū tī jā m no gastronā cijas dā vanas par godu dzimš anas dienai, 2os ienesa istabā vī nu un kū ku. Viņ i, starp citu, apmetā s stundu pē c ieraš anā s. Ieradā mies ap 11, kamē r gā jā m pastaigā ties, iedzē rā m kafiju un laiks jau bija pienā cis. … Tomēr ▾ Atlidojā m uz mammas dzimš anas dienu, pasū tī jā m no gastronā cijas dā vanas par godu dzimš anas dienai, 2os ienesa istabā vī nu un kū ku. Viņ i, starp citu, apmetā s stundu pē c ieraš anā s. Ieradā mies ap 11, kamē r gā jā m pastaigā ties, iedzē rā m kafiju un laiks jau bija pienā cis. Un izbraukš anas dienā bija mana kā zu diena ar vī ru, tā pē c iepriekš ē jā dienā pē c mū su lū guma arī atnesa uz istabu dā vanu. Š ampanietis spainī un augļ i skaistā dizainā . Viņ i vienkā rš i aizmirsa paņ emt lī dzi brilles. Bet mē s nebijā m zaudē juš i un aiznesā m to visu uz baseinu un bā rā paņ ē mā m glā zes.
Teritorija ļ oti skaista, kopta. Tu ej no ē damistabas pa taku, virs galvas ir skaisti ziedi un tik neviļ us krī t, it kā rož u ziedlapiņ as) vispā r, jocī gi.
Mū su istaba bija ļ oti parasta. Mans vī rs un es un 2 bē rni. 5 gadus vecam bē rnam tika iedota ē rta saliekamā gulta, bet 6 mē neš us vecam bē rnam - sē tiņ a. Pē c mū su lū guma atveda arī kā ju balstu un vanniņ u mazulim. Tika nomainī ti dvieļ i, iztī rī ta istaba, papildinā ts bā rs, bet ne vienmē r. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru un baseinu 2. stā vā , vecā ki tika ievietoti blakus identiskā istabā ar tā du paš u skatu. Pē dē jā dienā uzgā jā m uz 5. stā vu, apskatī jā m skatu, tur vispā r ir krā š ņ s, vairā k panorā mas skats, labā k var redzē t jū ru. Bet tur visas istabas š ķ iet labā kā s kategorijas, tā m ir istabas ar aci durvī s)
Mū su istabas durvis tika atvē rtas caur Wi-Fi karti, ievietoju to telefona maciņ ā un vienkā rš i uzklā ju, tas ir ļ oti ē rti.
Pirmajā dienā seifs nestrā dā ja, bet lū dzā m reģ istratū rā to salabot un lī dz vakaram viss bija kā rtī bā .
Balkons ir plaš s un plaš s. Ir vieta drē bju ž ā vē š anai. Standarta galds un krē sli. Pludmales dvieļ i bija istabā , mums iedeva 2, bet prasī jā m vē l vienu. Dvieļ i tiek mainī ti pie baseina. Mē s tos parasti mainī jā m no rī ta vai dienas laikā . Viņ i ne vienmē r tur strā dā , mē s nesekojā m viņ u grafikam, mē s vienkā rš i gā jā m garā m un mainī jā mies, ja tie bija atvē rti. Atradā m forš u vietiņ u pie rotaļ u laukuma, tur ir miniklubs un sauļ oš anā s krē sli uz zā les pie jū ras. Starp citu, netā lu ir kalnu upe, var dzirdē t kā vardes kurkst) viesnī cas teritorijā ir daudz zī dkoka, jā uzmanā s, lai neienā ktu nepatikš anā s. Akvaparks arī nestrā dā visu dienu, kā no 10 lī dz 12 un no 2 lī dz 5. Bet tas nav precī zi) akvaparkā ir rakstī ts, ka bē rniem no 130 cm, bet mū sē jie ar rokā m izbrauca visus slidkalniņ us, mē s viņ u satikā m lejā . Ir bē rnu baseini. Baseinā ar akvaparku vienmē r ir kā di ū dens sporta veidi, tad simulatori tiks ievilkti tieš i ū denī , tad batuti, tad parastais ū dens fitness, vispā r, ja ir vē lme un laiks, var interesanti laiks. Arī animā cijas programmā bija loka š auš ana, golfs, š auš ana ar ieroč iem. Man nebija laika visur piedalī ties ar mazu bē rnu, bet bija interesanti. Vakarā dzī vā mū zika vai š ovs uz skatuves. Un tad diskotē ka. Ļ oti forš i, ka diskotē ka atrodas nevis ē kā , bet tieš i jū ras krastā , ir arī bā rs, kas strā dā pa dienu. Un bē rniem animā cija ir vē l forš ā ka. Tā kā nesekojā m, bet vienkā rš i nejauš i trā pī jā m, bija viena diena batutu š ovi, tika piepū sti milzī gi batuti, pū ta ziepju burbuļ i, daudz galda spē ļ u, bē rnu kokteiļ i, visā di konkursi. Ļ oti forš s. Tas atradā s š ū puļ tī kla zonā , koku ē nā . Citu dienu bija gaisa balonu š ovs. Milzī gi lā č i staigā ja, lustē jā s, tad klauns katram no baloniem taisī ja visā das cepures, puķ es, spā rnus. Bē rni ir priecī gi)
Miniklubs strā dā kā no 9 lī dz 5, bet bē rnu tur neatstā jā m. Vakarā.20. 30 minidiskotē ka. Bā rā pie ū dens atrakciju parka ir pieejams galda teniss. Kafejnī cas strā dā no 10.00, tā pē c, ja ierodaties pludmalē agri, ū deni labā k ņ emt no ē damistabas vai ledusskapja bā ra. Dzē rieni ir elitā ri, ir vietē ja noplū de. Alus bekss, tuborgs, dzirnavnieks un vietē jais. Š ampanieti var ņ emt lī dzi pludmalē vai ē damistabā . Starp citu, brokastī s nav alkohola, ja tas ir)
Vestibila bā rs pirmajā un otrajā stā vā . Pirmajā kafijā visi, bet otrajā alkohols. Varat skenē t joslas izvē lni savā tā lrunī . Otrajā stā vā vē l ir rieksti un no tiem tiek pagatavots piena kokteilis. Bet mū sē jie un viņ u kokteiļ i atš ķ iras) Es mī lu cappy sulu, tā pē c prasī ju tieš i š o sulu, bet daž reiz viņ i no aparā ta izlē ja kaut kā du UPI, apliecinot, ka arī š ī ir cappy sula. Ir balantayz viskijs, un visā di citi normā li alkoholiskie dzē rieni, galvenais lai sauc kā gribi.
Pie ieejas ē damzā lē viņ i izmē rī ja temperatū ru, ierī ce stā vē ja pie ieejas un skenē ja plaukstu, tad viņ i uzvilka masku un devā s uz ē damistabu. Maltī tes laikā , kad reiz nolē mu skriet pē c augļ iem, meitene mani neapkalpoja bez maskas. No ē diena principā viss atkā rtojā s, bet ē diens garš ī gs. Treš dien, zivju dienā , dā vinā ja vē ž us, krabjus un visā das jū ras veltes, lasi, salā tus. Vakariņ u laikā viņ i gatavo arī ā rā , tā pē c arī jums ir jā iet uz turieni. Daž kā rt pusdienā s un vakariņ ā s deva lasi. Zivis vienmē r ir bijuš as. Kā du dienu viņ i man iedeva ļ oti maigu jē ra gaļ u. Bezglutē na ē dienkartē brokastī s galvenokā rt bija griķ i, gurķ i un siers, kā arī ziedkā posti un brokoļ i. Ir bē rnu ē dienkarte (izņ emot brokastis). Brokastis galvenajā zā lē . Un tā pē c bē rnu istabā nav piparoti ē dieni, ir dā rzeņ i un augļ i, deserti. Ir blenderis, mazas karotes un dakš iņ as. Aiz neliela galdiņ a centrā var atrast vienreizē jā s lietoš anas priekš autiņ us. Pretī ir televizors ar multfilmā m, zem tā ledusskapis. Bē rnu ledusskapī sula, jogurts, š okolā des piens, banā nu piens, vā rdu sakot, ar daž ā dā m garš ā m.
Ē damzā lē maltī tes laikā tika tī rī ti netī rie š ķ ī vji, pē c katras ģ imenes galdi apstrā dā ti ar antiseptisku lī dzekli. Ir bē rnu krē sliņ i. Jū s varat pasū tī t dzē rienus pats vai noķ ert viesmī ļ us, tač u viņ i ir ļ oti aizņ emti ar tī rī š anu, tā pē c daž reiz ā trā k ir paš am aiziet uz bā ru.
Pusdienlaikā tika atvē rts saldē juma kiosks, bija saldē jums vafelē un iepakojumā vafelē un kociņ ā un popsi. Ī sā k sakot, jebkura izvē le. Pretī ir kū kas un kafija. Tā kā viņ iem nav kafijas bez kofeī na, es dzē ru karsto š okolā di. Pusdienu vietā ē damistabā varat pusdienot kafejnī cā s pie baseiniem. Netā lu no ū dens atrakciju parka ir bufete, un pie klusā baseina ir tipisks à la carte restorā ns. Pasū tī tas Ala carte restorā na zivis (maksas), bā rbekjū (maksas) un itā ļ u. Pats forš ā kais bija bā rbekjū . Kas attiecas uz zivī m, es teikš u tā , labā k treš dien zivju dienu ē damistabā ē st. Nu servisa restorā ns, kā jau visi restorā ni.
Starp citu, pā rsteidzoš i, muš as spī dzinā tas! Kas pa dienu, kas vakarā . Redzē ju, ka auto apsmidzinā ja teritoriju, bet tas nepalī dz kampaņ ai no muš ā m.
Lielajā karstumā viņ i paslē pā s zem kokiem pie klusā baseina, nolika tur sauļ oš anā s krē slus un atpū tā s.
Teritorijā atrodas mini zoodā rzs, ir visā di gaiļ i, pī les un pā vs. Pat pusdienlaikā varat uzkodas ar kū kā m pie š ū puļ tī kliem un ledusskapī paņ emt ū deni vai airā nu.
Uz vietas ir villas. Ja tu ej ar lielu kompā niju, tas, manuprā t, ir ļ oti forš i. Daž ā s villā s ir mini baseini bē rniem.
Par glā bē jiem. Smieklī gā kais ir tas, ka neviens nesvilpj, nekliedz un nelamā jas. Glā bē js ierodas no rī ta (nezinu, cikos) uz baseinu un kontrolē to, daž reiz viņ i mainā s. Un vakarā klusī bā nolika sarkano stundu karogu pulksten 17.00, apskatī ja baseinu un aizgā ja. Un cilvē ki ar mani peldē jā s lī dz 21:00, neviens viņ us neizdzina. Arī jū rā neviens nevienu neizdzen. Man š ķ iet, ka tur nav glā bē ja, bet es varu kļ ū dī ties.
Bojā jumi nekavē joties tiek novē rsti, remontē ti, tualetes tiek iztī rī tas, atkritumu tvertnes tiek iztukš otas.
Kopumā mums ļ oti patika, lai gan pilnī bā visus pakalpojumus neizmantojā m lī dz galam. ES iesaku.
Подарок на день свадьбы Вид с трибуны на море, на дискотеку Вид на горы Вид с бассейна на горы Вид с бассейна с аквапарком на тихий бассейн Медведь звал на детское шоу Анимационная программа при входе в столовую
аватар newborn2203
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbraucā m uz 4 dienā m ar kolē ģ iem. Viesnī cā ieradā mies 8:00, paē dā m, pastaigā jā mies un lī dz 9:00 bijā m iekā rtojuš ies. Istabas tī ras, skats skaists, ē diens ļ oti garš ī gs. Teritorija ir ļ oti tī ra un zaļ a. … Tomēr ▾ Atbraucā m uz 4 dienā m ar kolē ģ iem.
Viesnī cā ieradā mies 8:00, paē dā m, pastaigā jā mies un lī dz 9:00 bijā m iekā rtojuš ies.
Istabas tī ras, skats skaists, ē diens ļ oti garš ī gs.
Teritorija ir ļ oti tī ra un zaļ a. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Personā ls ir visaugstā kajā lī menī . Daudz sauļ oš anā s krē slu, nav cilvē ku pū ļ u.
Neatradu nevienu mī nusu.
аватар etenko2013
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jums bija pā rsteidzoš s! Turcijā braucam ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t. Viesnī ca 10/10, personā ls 10/10, ē diens 10/10, jū ra 10/10. Personā ls strā dā ļ oti augstā lī menī . Viss ir ļ oti cienī gs. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums bija pā rsteidzoš s! Turcijā braucam ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t. Viesnī ca 10/10, personā ls 10/10, ē diens 10/10, jū ra 10/10. Personā ls strā dā ļ oti augstā lī menī . Viss ir ļ oti cienī gs. Viesnī ca ir bumba. Visi darbinieki, kas strā dā viesnī cā , ir profesionā ļ i un vienkā rš i brī niš ķ ī gi cilvē ki. Neskatoties uz bloķ ē š anu, atvaļ inā juma laikā mē s nejutā m nekā dus pā rkā pumus. Viesnī ca liela, ļ oti zaļ a. Istaba ir tī ra, uzkopta katru dienu, restorā ns ir tī rs un vienmē r var atrast visu pē c savas gaumes. Viesmī ļ i un bā rmeņ i ir ļ oti draudzī gi un smaidī gi. Viesu attiecī bu vadī tā ja - Natā lija ir lieliska jauniete, palī dzē ja jebkura jautā juma risinā š anā !
Gribu pieminē t meiteni, kas gatavo kafiju reģ istratū ras pirmajā stā vā - Ghoul! Vienmē r smaidī gs, pieklā jī gs. Arī animators Hajats un Mehmets izklaidē jas un lieliski nodarbojas ar ū dens aerobiku, viņ i skrē ja katru dienu. Š ī ir tā da viesnī ca, kurā vē laties atgriezties. Viesnī ca atbilda mū su cerī bā m un pat pā rsniedza tā s.
аватар oskar06.76
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceru, ka mans apskats kā dam noderē s viesnī cas izvē lē ! Antā lijas lidostā ieradā mies 6 no rī ta, 9.45 devā mies uz viesnī cu, bijā m pē dē jie, kamē r visus tū ristus paņ ē ma) nedaudz nogurdinoš i, bet tikā m! 5 minū tes aizpildī jā m kartī tes un tikā m nosū tī ti brokastī s, pajautā jot par istabu (skats uz grī du, kalnu vai jū ru)! Godī gi sakot pā rsteigts, daudzi par istabā m piemaksā ! Pē c brokastī m uzreiz (! ) bijā m iekā rtojuš ies numuriņ ā , kuru prasī jā m, augstā ks stā vs un skats uz kalniem! ! ! Viesnī ca ir nedaudz nogurusi, bet mē s nepievē rsā m uzmanī bu nelielā m nepilnī bā m! Kompensē ta par visu teritoriju - neparasti skaista, kopta, varē tu teikt nolaizī ta! Banā ni, apelsī ni, skuju koki, daudz ziedu! Skaistā jū ra, pludmales garums priecē ja aci, pievē rš ot uzmanī bu cilvē ku drū zmai kaimiņ u viesnī cā s, ir plaš ums!!!!! ! Smuks mols ar bā ru, uz mola bā rmeņ u meitene pasaka! Liels paldies viņ ai!!!!! ! ! Laba meitene! Ē dieni viesnī cā , protams, ir samazinā ti mazā iedzī votā ju skaita dē ļ , bet ir viss - trī s veidu gaļ a (liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, vista), aknas un vienmē r zivis, katru dienu daž ā di (skumbrija, jū ras asaris, jū ras plaudis, forele), zivju dienā , un š o treš dien - vē ž i, krabji, laš a steiki! Daudz saldumu, daudz augļ u - arbū zi, melones, vī ģ es, persiki, nektarī ni, banā ni, apelsī ni, vī nogas, ā boli, bumbieri! Vispā r izsalcis nebū si, saldē juma un gozlū mes kū ku teritorijā - tas ir kaut kas !! ! ! Istabu uzkopš ana katru dienu!! ! ! Visur dezinfekcijas lī dzekļ i, temperatū ras mē rī š ana! Viss ir tī rs un kā rtī gs! Animā ciju neredzē jā m, bet arī nevajadzē ja, bet vakarā bija diskotē kas, nokļ uvā m Turcijas uzvaras dienā , bija uzaicinā ti mā kslinieki, viņ i dziedā ja nesalī dzinā mi!! ! ! Atvaļ inā jums bija izdevies! Paldies viesnī cai! ES iesaku! Protams, ka kā ds kļ ū dā s un tas ir slikti! Bet te jau es domā ju, ka jē ga ir paš os cilvē kos, jo gleznainai teritorijai, neiedomā jami skaistiem skatiem un siltai maigajai jū rai vajadzē tu iepriecinā t visprasī gā kos tū ristus! ! !. … Tomēr ▾ Ceru, ka mans apskats kā dam noderē s viesnī cas izvē lē ! Antā lijas lidostā ieradā mies 6 no rī ta, 9.45 devā mies uz viesnī cu, bijā m pē dē jie, kamē r visus tū ristus paņ ē ma) nedaudz nogurdinoš i, bet tikā m! 5 minū tes aizpildī jā m kartī tes un tikā m nosū tī ti brokastī s, pajautā jot par istabu (skats uz grī du, kalnu vai jū ru)! Godī gi sakot pā rsteigts, daudzi par istabā m piemaksā ! Pē c brokastī m uzreiz (! ) bijā m iekā rtojuš ies numuriņ ā , kuru prasī jā m, augstā ks stā vs un skats uz kalniem! ! ! Viesnī ca ir nedaudz nogurusi, bet mē s nepievē rsā m uzmanī bu nelielā m nepilnī bā m!
Kompensē ta par visu teritoriju - neparasti skaista, kopta, varē tu teikt nolaizī ta! Banā ni, apelsī ni, skuju koki, daudz ziedu! Skaistā jū ra, pludmales garums priecē ja aci, pievē rš ot uzmanī bu cilvē ku drū zmai kaimiņ u viesnī cā s, ir plaš ums!!!!! ! Smuks mols ar bā ru, uz mola bā rmeņ u meitene pasaka! Liels paldies viņ ai!!!!! ! ! Laba meitene! Ē dieni viesnī cā , protams, ir samazinā ti mazā iedzī votā ju skaita dē ļ , bet ir viss - trī s veidu gaļ a (liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, vista), aknas un vienmē r zivis, katru dienu daž ā di (skumbrija, jū ras asaris, jū ras plaudis, forele), zivju dienā , un š o treš dien - vē ž i, krabji, laš a steiki! Daudz saldumu, daudz augļ u - arbū zi, melones, vī ģ es, persiki, nektarī ni, banā ni, apelsī ni, vī nogas, ā boli, bumbieri!
Vispā r izsalcis nebū si, saldē juma un gozlū mes kū ku teritorijā - tas ir kaut kas !! ! ! Istabu uzkopš ana katru dienu!! ! ! Visur dezinfekcijas lī dzekļ i, temperatū ras mē rī š ana! Viss ir tī rs un kā rtī gs! Animā ciju neredzē jā m, bet arī nevajadzē ja, bet vakarā bija diskotē kas, nokļ uvā m Turcijas uzvaras dienā , bija uzaicinā ti mā kslinieki, viņ i dziedā ja nesalī dzinā mi!! ! ! Atvaļ inā jums bija izdevies! Paldies viesnī cai! ES iesaku! Protams, ka kā ds kļ ū dā s un tas ir slikti! Bet te jau es domā ju, ka jē ga ir paš os cilvē kos, jo gleznainai teritorijai, neiedomā jami skaistiem skatiem un siltai maigajai jū rai vajadzē tu iepriecinā t visprasī gā kos tū ristus! ! !
аватар marisabellrobertovna
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca nav izvē lē ta nejauš i, liecina Alekseja Krilova atsauksme vietnē YouTube. Ieradā mies 8 no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes, atstā jā m koferus spa, pā rģ ē rbā mies un devā mies brokastī s. Teritorija ir neticami skaista, liela un kopta. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav izvē lē ta nejauš i, liecina Alekseja Krilova atsauksme vietnē YouTube. Ieradā mies 8 no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes, atstā jā m koferus spa, pā rģ ē rbā mies un devā mies brokastī s. Teritorija ir neticami skaista, liela un kopta. 10-00 (! ) jau bijā m iekā rtojuš ies 4. stā va istabiņ ā ar skatu uz jū ru. Istaba gaiš a, tī ra (neprasī jā m, bet iedeva tieš i tā , kā gribē jā m - trī s gultas, mums uzreiz iepatikā s. )) Skats vienkā rš i brī niš ķ ī gs !!! ! ! Tī rī š ana katru dienu, palagi un dvieļ i mainī ti katru otro dienu. Numurā ir pludmales dvieļ i. Bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Tē jkanna un viss nepiecieš amais.
Reģ istratū rā jebkura problē ma tika atrisinā ta ā tri - 5-15 minū š u laikā . Paldies. (Vai nu paprasī jā m segu, tad uzreiz nesapratā m kur ieslē gt gaismu, tad zvanī ja dakterim, lū dza uzstā dī t kondicionieri. )Apdroš inā š ana noderē ja, griezā mies pie Lauras Murats, pē c 10 minū tē m atbrauca pē c mums, aizveda uz Kemeru, izdarī ja visu nepiecieš amo un atveda atpakaļ uz viesnī cu. Ar saziņ u krievu valodā problē mu nebija. Personā ls ļ oti smagi strā dā ! Restorā nā vai bā rā viņ i tū lī t pē c jums sakops. Viss apstrā dā ts, visur dezinfekcija. Labi, ka personā ls jums pasniedz ē dienus, un man nebija laika skatī ties, viņ i jau klā jas ar š ķ ī vi un vairā k nekā jū s varat. Izvē le ir pietiekama. Daž ā das gaļ as, grilē ti dā rzeņ i, zivis. . . Gardi deserti un saldumi. . .
Smarž ī ga kafija vestibila bā rā (izmē ģ inā jā m visu!! ! ) Liels paldies baristu meitenē m. Visur personā ls strā dā kā bites!! ! ! Uz diskotē ku negā jā m, bet mū zika miegu nemaz netraucē ja. Bija gaismas un mū zikas š ovi. Ar slē gtu balkonu es nedzirdē ju. Lasī ju sū dzī bas par kaķ iem, pē dē jā atpū tas dienā redzē ju divus. Baseini. . . Viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai (un acī mredzot ar mī lestī bu veidots. . . IMHO. . . ), ū dens tī rs un silts, kā jū rā . Dziļ uma atdalī š ana bē rniem un pieauguš ajiem. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli bija gan jū rā , gan pie baseiniem. Atnā cā m no rī ta, vakarā...nav nepiecieš ams aizņ emties iepriekš .
Vietē jo SIM karti nepirkā m, internets ir vidē js. . . bet zvaniem pietika. Droš s bez maksas, patika. Starp citu, televī zijā ir krievu kanā li. Mums ir ģ imenes brī vdienas, tā pē c mums tā s ļ oti patika.
P. S. Lasu daudz un daž ā das atsauksmes par daž ā dā m viesnī cā m. . . Protams, ir cilvē ki, kuriem vai nu jū ra ir sā ļ a, vai vē jš nepareizā virzienā...Paņ em ģ imeni, labs garastā voklis, pasmaidi un bū si laimī gs.
Man pietrū ka viena – laika palikt ilgā k! Paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. Es ceru jū s apmeklē t vē lreiz.
Вид из номера Вид из номера Бассейн Завтрак Очень вкусно...Бейлис!
аватар TCL07
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ieradā mies viesnī cā , kad tā tika atvē rta apmē ram 6 dienas pē c karantī nas. Viss ir tī rs un svaigs. Bija vē l daž i cilvē ki. Mē s lieliski satikā mies. Reģ istratū rā tiek mē rī ta temperatū ra, dokumenti tiek pā rsū tī ti caur dezinfekcijas kasti (kvarca). … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā , kad tā tika atvē rta apmē ram 6 dienas pē c karantī nas. Viss ir tī rs un svaigs. Bija vē l daž i cilvē ki. Mē s lieliski satikā mies. Reģ istratū rā tiek mē rī ta temperatū ra, dokumenti tiek pā rsū tī ti caur dezinfekcijas kasti (kvarca). Visi darbinieki valkā maskas. Visur viesnī cā ir dezinfekcijas lī dzekļ i.

Mū su istaba bija ar skatu uz jū ru. Nā cā s nekavē joties mainī t numuru, jo. tas, ko iedeva, bija baigi dū makains (nezinu, kad paguva uzpī pē t, ja pie viņ iem sezona bija tikko sā kusies). Varbū t dē ļ paklā ja. . . jo. visā s istabā s ir paklā js un saglabā ja cigareš u smaku. Pirmo reizi atvaļ inā jumā saskā rā mies ar problē mā m istabā : nestrā dā ja ledusskapis, jau otrajā dienā sabojā jā s kondicionieris, bet viss tika ā tri salabots. Ledusskapis tika mainī ts, bet uzskatu, ka tas arī nedarbojā s, jo. atdzisa par 18 grā diem, ne mazā k. . . Man pazuda zā les, kuras jā tur ledusskapja standarta temperatū rā (no 2-8 grā diem). Par istabu sū dzī bu vairs nebija, skats pa logu bija brī niš ķ ī gs - tas visu kompensē ja).
Restorā ns: Ē diens labs, izvē le vidē ja, kā vidē ji 5 bez frī ž iem. Tiesa 1 reizi bija vakariņ as ar jū ras veltē m un sarkanā m zivī m. Darbinieki restorā nā valkā maskas, galdi noslaucī ti ar antiseptisku lī dzekli, tie tiek notī rī ti no galda zibens ā trumā , es teiktu)), vienī gais, kas mani pā rsteidza, ka tu ē di, viesmī lis pienā k paņ emt nevajadzī gi trauki kopā ar ratiem, kur tiek izgā zts pā rtikas atlikums, savā kti netī rie š ķ ī vji. . smaka no ratiem ī sti nav. . . pirmo reizi redzē ju. . . parasti ņ em š ķ ī vjus un aizved uz spec. vietas netī ro trauku savā kš anai. Pie ieejas ir aparā ti temperatū ras mē rī š anai un maskas, kas iztiek bez maskā m, bet neviens š o procesu nekontrolē .
Bā ri: bā rmeņ i valkā maskas, bet bez cimdiem. Pirmajā s dienā s kokteiļ us taisī ja pat vairā k vai mazā k, tad, piestā jot daudz cilvē ku, š ķ ita, ka viņ i bija ļ oti noguruš i un sā ka nevē rī gi strā dā t. Biež i vien kokteiļ a pagatavoš anai nebija sastā vdaļ u vai arī kokteiļ us gatavoja izrā dei, piemē ram, mohito ir daudz ledus, niecī gs citrona gabaliņ š un 1 piparmē tras lapiņ a. . . un tas ir Ultra viss iekļ auts! ! ! Saprotu, ka tur ir uz vietas raž ots alkohols un garš a var bū t ne pā rā k laba - nezinu, neesmu mē ģ inā jis, bet vismaz bezalkoholiskos taisī ja, lai izturē tu. . .
Teritorija ir burvī ga! Pludmale ir viena no lielā kajā m Kemeras reģ ionā , gara strī pa, jū rā nav traka cilvē ku pū ļ a! Tā pē c es izvē lē jos š o viesnī cu! Pludmalē , kad ieradā mies, tika novietoti sauļ oš anā s krē sli un nojumes, ievē rojot distanci, bet, sā koties masu skrē jienam, nojumes tika atgrieztas pirmsCovid stā voklī (stingrā rinda) un pludmalē tika pievienoti sauļ oš anā s krē sli, vairs ne ievē rojot ieteiktos attā lumus.
Animā cija. . . par animā ciju grū ti nosaukt. . . garlaicī gi!!! ! ! Diena tikai š autriņ as. Vakarā bē rnu diskotē ka, pā ris reizes dī vaini š ovi aicinā ti ar amatieru priekš nesumiem. . . kur mā kslinieki nemitī gi krita, taisī ja trikus. . . Vakarā diskotē ka pie pludmales. Disko. . . katru dienu tā pati vecā mū zika (Baltā s rozes, Hands up), uz 30 minū tē m uzliek pops ar vecā m dziesmā m, lai pulcē tu cilvē kus un ieslē gtu klubskā bi....priekš kura? Auditorija ir vai nu ģ imenes ar bē rniem vai 40+…. jaunieš u praktiski nav...dabiski dejo 1-2 cilvē ki...kamē r kaimiņ u viesnī cā s bija populā ras popdiskotē kas. Tiesa, 10 dienā s bija 1 svinī gs vakars ar apmeklē juma diskotē ku! Š is bija pasakains! ! ! Prof. DJ, PJ, sava instalā cija! ! ! Tas bija forš i! Un 3 reizes dzī vā mū zika pirms diskotē kas, tur skanē ja interesantas dziesmas un cilvē ki varē ja atpū sties. Tā ir visa animā cija.
Š ogad devos tikai jū ras un dabas dē ļ ! Centos nekoncentrē ties uz trū kumiem, bet pē dē jā dienā tie sabojā ja visu iespaidu par viesnī cu. . . Atnā cu paplaš inā t istabu. Daž as dienas pā rbaudī ju š o informā ciju ar gidu, tad jautā ju reģ istratū rā , pie gestrā cijas...viņ i visi nosauca vienā du summu pagarinā jumam...bet tas ir jā atjauno izbraukš anas dienā...kad es atbraucu, man teica, ka summa ir par kā rtu lielā ka. . . uz manu saš utumu teica, ka es kļ ū dī jos es sapratu un vienmē r bija tā da summa...Vispā r viņ i no manis pielika muļ ķ i. Atstā ja nejauku pē cgarš u!
Viesnī ca nepretenciozam klientam, kuram nav vajadzī gas ballī tes un izklaides, bet gan krā š ņ as ainavas, grezna pludmale un skaidra jū ra. Man vairs nav vē lē š anā s tajā atgriezties, un tas nav tā s naudas vē rts, ko mē s par to samaksā jā m.
аватар djulia.tur
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā bez problē mā m reģ istrē jos 10:00, patika viesnī cas zaļ ā zona, ļ oti skaista, ī paš i vakarā . Pludmale laba, tī ra, smilš aina ar oļ iem. Istaba ir tī ra, bet visas mē beles nav pirmajā svaigumā un jau diezgan nobruž ā tas. … Tomēr ▾ Viesnī cā bez problē mā m reģ istrē jos 10:00, patika viesnī cas zaļ ā zona, ļ oti skaista, ī paš i vakarā . Pludmale laba, tī ra, smilš aina ar oļ iem. Istaba ir tī ra, bet visas mē beles nav pirmajā svaigumā un jau diezgan nobruž ā tas. Noteiktu plusiņ u ieliku viesnī cas personā lam, ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi, numuriņ i tika uzkopti katru dienu. Bija iekļ autas maltī tes, daudzveidī ga ē dienkarte, no svaigiem dā rzeņ iem un augļ iem lī dz sarkanā m zivī m, daudz jū ras velš u. Š ai viesnī cai ir savi plusi un mī nusi, bet kopumā iesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lena-1294
Sveiki,padalieties iespaidos par viesnīcu Mirage park hotel Kemerā,tūrisma aģentūra mums ļoti konsultē,bet vēl domājam.Un gribam rezervēt ekskursiju tagad.Vai par agru?,pēkšņi sadārdzināsies plāno lidot maijā
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums lena-1294
Sveiki, padalieties iespaidos par atpūtu viesnīcā MIRAGE PARK RESORT 5 *****, brauksim 2018. gada maijā. Mūsu aģents ļoti iesaka. Es gribētu dzirdēt pārējo viedokli
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 28 atbildes
iemiesojums Renoksa
Vai istabā ir gludeklis? Vai arī kur to dabūt? Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Комфортный отель, оформленный в классическом стиле. Великолепное сочетание моря, Таврских гор и огромной зеленой территории. Рядом с отелем расположены магазины и кафе. Просторные номера, хорошая анимация для детей и взрослых, хорошее питание, напитки подают в бутылках или в банoчках. Построен в 1996 году, последняя реновация прошла зимой 2017 года. Состоит из двух 5-этажных корпусов Main Building, Park Building (в 200 метрах от основного здания) и трех 2-этажных вилл. Отель расположен в 2 км от центра поселка Гёйнюк, в 7 км от города Кемер, на берегу моря. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 45 км от аэропорта г. Анталия, в 35 км от центра г. Анталия, в 7 км от г. Кемер, в 1 км от поселка Гёйнюк, на самом берегу моря. Круглосуточно у ворот отеля: такси, маршрутные автобусы или трансфер.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 450 м. Заход в море: пологий, песок, галька. Пляжные полотенца (депозит) — бесплатно. Бар на пляже — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в номерах и на общих территориях — cтандартная скорость / бесплатно, высокоскоростной интернет / платно, 14 конференц-залов: 10-1500 чел., магазины, услуги фотографа, 3 ресторана — 1 основной (есть диетическое питание, безглютеновое питание), 2 a la carte (рыбный, турецкий, по предварительной записи — платно) , 7 баров, 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева) — Aqua Pool: 822 м2 (3 водные горки) + детский бассейн 80 м2, Relax Pool: 808 м2 + детский бассейн 29 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой: 116 м2 + 18 м2 детский бассейн (подогрев с 1/11 по 31/03), у бассейна зонтики, шезлонги и полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева) — Aqua Pool: 80 м2 (3 водные горки) + Relax Pool: 29 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой: 18 м2 (подогрев с 1/11 по 31/03), детская анимация на русском языке, 2 мини-клуба (4–7 лет, 8–12 лет). Аренда детских колясок (предоставляются при наличии — платно), радио-няня (платно), детские горшки (бесплатно), детское меню (ужин), детские стулья в главном ресторане. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и микроволновой печью для приготовления детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Бесплатно — анимация на русском языке, турецкая баня, сауна, 5 теннисных кортов с кварцевым покрытием (днём), мини-футбол, футбольное поле (45x90), мини-гольф, стрельба из лука, стрельба из пневматической винтовки, водный велосипед, степ, водная гимнастика, пляжный волейбол, баскетбол, каноэ, дартс, виндсерфинг (с лицензией), безмоторные водные виды спорта. Платно — массаж, пилинг, парикмахерская, салон красоты, боулинг (2 дорожки), теннисный корт (освещение, ракетки и мячи), освещение футбольного поля, игровой зал, Play Station, игровые автоматы, уроки сёрфинга, уроки подводного плавания, моторные водные виды спорта, катамаран (с лицензией).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 598 номеров:

558 standard room (из них 5 номеров для инвалидов, макс. 3 чел., 26 м2);

17 двухкомнатных family room (гостиная, 1 спальня с дверью, 1 ванная комната, 2 ТВ, макс. 4 чел , 50 м2);

16 однокомнатных junior suite (спальня и зона гостиной, макс. 4 чел., 56 м2);

7 трехкомнатных villa (гостиная с американской кухней, 2 спальни с дверью, 1 ванная комната, макс. 5 чел., 145 м2).

Istabās

Центральный кондиционер, LED телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), Wi-Fi — cтандартная скорость / бесплатно, высокоскоростной интернет / платно, сейф (бесплатно), мини-бар бесплатно (вода, прохладительные напитки, пиво ежедневно), ванная комната, фен (бесплатно), балкон/терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья и полотенец: 3 раза в неделю, room service: 00:00-07:00 платно.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Göynük Mahallesi, Ahu Ünal Aysal Caddesi No:29, 07994 Kemer/Antalya, Турция
Tālruņi: Tel: +90 242 815 22 44 Fax: +90 242 815 22 33
Tīmekļa vietne: Mirage Park Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.