Lims Bona Dea Beach Hotel 4*– Atsauksmes

46
Novērtējums 6.410
№125 viesnīcas reitingā Kemera
8.5 Numurs
6.6 apkalpošana
6.5 Tīrība
5.9 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus Kemeras pludmalei. Atvērts 2006. gadā, pēdējo reizi renovēts 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар brovkosb
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es paliku š ajā viesnī cā nedē ļ u 2023.  gada jū nijā . Kad es rezervē ju, viņ i man apliecinā ja, ka cienī gs "č etrinieks" patiesī bā ir "troika". Brokastis nabadzī gas un nesaprotamas, brokastī s liels skaits marinā ž u. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā nedē ļ u 2023.  gada jū nijā . Kad es rezervē ju, viņ i man apliecinā ja, ka cienī gs "č etrinieks" patiesī bā ir "troika". Brokastis nabadzī gas un nesaprotamas, brokastī s liels skaits marinā ž u. Teritorijas nav, pludmale maza, bet sā kas tieš i aiz viesnī cas bā ra. Sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas agri no rī ta. Viesnī cas darbinieks Azizs ik dienas un neatlaidī gi pierunā ja doties uz "lielo veikalu" iepirkties. Viņ š nā ca klajā katru dienu un visur: pludmalē , viesnī cā , restorā nā . Es nekad to neesmu pieredzē jis nevienā viesnī cā . Tī rī š ana netika veikta katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta reizi 8 dienā s.
Ir milzī gs pluss: spa ar lieliskā m masā ž ā m un hammam. Liels paldies salona administratorei Irinai un masierim Ali, viņ am ir zelta rokas.
аватар _873238
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopā atpū tā mies, par ekskursiju samaksā jā m 900 dolā rus. Ieradā mies 11 no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes, pastaigā jā mies, paē dā m un 14:30 iekā rtojā mies. Wi-Fi ir bezmaksas visā teritorijā , lieliski darbojas arī pludmalē . … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies, par ekskursiju samaksā jā m 900 dolā rus. Ieradā mies 11 no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes, pastaigā jā mies, paē dā m un 14:30 iekā rtojā mies. Wi-Fi ir bezmaksas visā teritorijā , lieliski darbojas arī pludmalē .
Istabā : 2 mazas pudeles ū dens ledusskapī , pilnī gi jauns konderis, fē ns, ziepju piederumi, nav tē jkannas ar kafijas komplektu, balkons, pie ieejas viņ i nokrita no dezinfekcijas lī dzekļ u smakas telpā - viņ i izturē ja pā ris stundas. Nav bū da, vietas pietiek, matracis normā ls - ortopē disks. , Protams, spilveni kā akmeņ i. Zem izlietnes un gultas nekā pu, putekļ us nemeklē ju, jo man istaba ir diezgan normā la. Gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz blakus esoš ajā m viesnī cā m un pieskaras kalniem un jū ru.
Teritorija ir maza, mē s to vienkā rš i gribē jā m: viesnī ca-restorā ns-baseins-diskotē ka-bā rs-pludmale. Pastā vī gi tiek mazgā tas grī das, dezinficē tas estakā des, pludmalē tiek savā kti atkritumi.
Estakā du gultas - matrač i - dvieļ i (dod hammam bez depozī ta, maisos, tī ri, bez traipiem) - nav nokautas, visas veselas, gandrī z pie katra estakā des gultu pā ra ir mini galdiņ i un urnas. Kaimiņ os esoš ā.3 * viesnī ca tika slē gta, mē s arī ieņ ē mā m viņ u pludmali, nojumes bija izstieptas, bija koka gultas, lai izietu pa oļ iem, starp estakā des gultā m, uz jū ru.
Jū ra: krā š ņ s, pā ris metri un dziļ ums, skats uz kalniem no 3 pusē m, jū rā atkritumu nebija, dibens caurspī dī gs, eju mierī gi pa oļ iem, kam tas interesē . .
Bē rnu bija maz, un viņ i visi peldē jā s baseinā - un tas ir pluss, klusums un skaistums pludmalē .
Ē dieni: izlasot un apskatot pagā juš ā gada fotogrā fijas un salī dzinot mū sē jos, š ogad ē dienu klā sts ir sliktā ks. Ē diens viss ir aiz stikla, tu parā di, ko vajag - viņ i to ielej.
Brokastis: vā rī tas olas, kartupeļ i vai makaroni, desas vai pusfabrikā ti, jogurts ar ievā rī jumiem, piens ar graudaugiem, sieri, piemē ram, desa, zaļ umi, augļ i, deserti brokastī s, turku gardumi, vafeles.
Pusdienas/vakariņ as: viena veida zupa, makaroni un kartupeļ i, vistas gaļ a daž ā dā s variā cijā s, grilē ti vai sautē ti dā rzeņ i (tomā ti, zilie, sē nes) liellopa gaļ a vai grilē ta zivs (1 reize skumbrija, ostač a-siļ ķ e), 2 reizes bija tī tars, zaļ umi, 5 veidu deserti no mannas un viens biskvī ts, augļ i svaigi, sulī gi, garš ī gi - vienmē r ir 5 veidi: arbū zs, ķ irsis, melone, plū mes, persiki, ā boli, aprikozes. Viena veida maizī te atseviš ķ ā iepakojumā . Ē dot galvenajā restorā nā , vī ns ir bez maksas - sarkans un balts skā bs, vī ns bā rā ir maksas. Ū dens restorā nā un bā rā mazā s aizzī mogotā s krū zī tē s - cik vajag, cik var paņ emt. Mē s nebijā m izsalkuš i, bet bijā m nedaudz sarū gtinā ti. Braucam peldē ties jū rā un paē st (atpū sties no gatavoš anas/tī rī š anas).
Bā ra priekš ā - pē c vakariņ ā m tiek gatavotas gardas kū kas.
Bā rā : alus, dž ins, vodyara, raki, baileys - vietē ja noplū de, protams, jū s varat dzert. Un tā pat kā sulas-jupiji, kola, 7 ap. Bā rs pē c 23:00 apmaksā ts.
Personā ls - viss adekvā ts, mierī gs, nekā du problē mu nebija, ko prasi, to dara. Dvieļ u ž ā vē tā js vannas istabā nokrita, kamē r mē s pusdienojā m - viņ i to pieķ ē ra mums atpakaļ .
Animā cija Izklaide: š autriņ as, bē rnu diskotē ka, pieauguš o diskotē ka - lī dz 12 naktī - mū ziku var dzirdē t no visā m telpā m.
Cilvē ku ir daudz tikai brī vdienā s, kad atbrauca vietē jie, tad bija aizņ emtas estakā des gultas, pā rē jā s dienā s - lī dz puspilnam - š iki. Pā rsvarā atpū tnieki - Ukraina, Baltkrievija un turki.
Ja dodaties uz š o viesnī cu, ņ emiet vē rā pandē mijas risku, lai vē lā k nenā ktos vilties.
Lī dz centram bija jā brauc kā das 20 minū tes, veikali, restorā ni, tirgus jau vaļ ā - cenas, man likā s, suvenī riem zemā kas nekā pē rn.
Ekskursijā s ir skaistums, cilvē ku maz, uz kuģ a bijā m tikai 10.
завтрак вил слева от отеля вид с номера 109 в сторону моря вид с главного входа
аватар Vne.goroda
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki visiem. Tagad esam viesnī cā . Ī si pastā stī š u par visu. 1. Uzturs. Brokastī s olas, pankū kas, olas, pankū kas. Vē l grauzdiņ š . Pusdienā s un vakariņ ā s sautē tas aknas, grilē tas zivis, sautē tas zivis un tikai vista. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Tagad esam viesnī cā . Ī si pastā stī š u par visu.
1. Uzturs. Brokastī s olas, pankū kas, olas, pankū kas. Vē l grauzdiņ š .
Pusdienā s un vakariņ ā s sautē tas aknas, grilē tas zivis, sautē tas zivis un tikai vista. Tas viss ir ļ oti trekns un pikants. Un pat 20 bļ odas salā tu (gurķ u salā ti, tomā tu salā ti, gurķ u tomā ts un tamlī dzī gi.
Attiecī bā uz bē rniem es pat nevaru iedomā ties, ar ko mā tes baros.
Lai gan pavā rs pats sē dē ja vakariņ ā s un ē da jē ra ribiņ as.
2. Vakara diskotē ka un dzerš ana turpinā s lī dz 1 naktī un ir ļ oti skaļ a.
3. tī rī š ana istabā ir normā la, iztī rī ta iedeva dvieļ us.
Mazgā t duš ā nav ī paš i ē rti, jo nav š ļ ū tenes un ū dens lej tikai no sienas.
4. Neiesaku iet uz hamam un pirti, par naudu uzliks masā ž u. Kā ds to izdarī ja, ī sti nemasē , tikai ierī vē ar taukainu krē mu un viss.
аватар tolik1948
Viesnī cu mums ieteica tū risma operators. viesnī cai ir 5 stā vi un viss smird pē c virtuves. Nav izraksta. Visapkā rt netī rumi. Viesnī ca ir 3 zvaigznes un nekas vairā k. Viss bū tu labi....bet. . . virtuve ir beigta. . . viss vecs. . netī rs un smirdī gs. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica tū risma operators. viesnī cai ir 5 stā vi un viss smird pē c virtuves. Nav izraksta. Visapkā rt netī rumi. Viesnī ca ir 3 zvaigznes un nekas vairā k. Viss bū tu labi....bet. . . virtuve ir beigta. . . viss vecs. . netī rs un smirdī gs. Viņ i ē da tikai to, kas bija lielos gabalos. . viņ iem bija bail iet. Mē s redzē jā m to ū deni no krā na. . . lai gan caur attī rī tā ju viņ i to ielē ja pudelē s un pē c tam izdalī ja cilvē kiem . . it kā pudelē s. Ē diens nav garš ī gs. Es mī lu Turciju un biež i š eit atpū š os. . . bet š ī viesnī ca ir paredzē ta ļ oti zemam klientu lī menim. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Skaista ainava. . . vienkā rš i super un pludmale maza un guļ am kaimiņ am uz galvas. . . kā Odesā sezonas plaukumā . Viesnī cai jā bū t ļ oti lē tai. . . tad visu uztversi savā dā k. Neiesaku.
Шикарный вид
аватар LubluSonu2015
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikko ierados š odien, bet jau zinā ma vilš anā s. Brī vu istabu nav, un katrs ir iekā rtojies uz dienu savā Lims Bona Park trio. Š ī nav pirmā diena, kad tas notiek. Cilvē ki, kuri ieradā s vakar (15.09. 2018. ), joprojā m nevar reģ istrē ties savā s istabā s. … Tomēr ▾ Tikko ierados š odien, bet jau zinā ma vilš anā s. Brī vu istabu nav, un katrs ir iekā rtojies uz dienu savā Lims Bona Park trio. Š ī nav pirmā diena, kad tas notiek. Cilvē ki, kuri ieradā s vakar (15.09. 2018. ), joprojā m nevar reģ istrē ties savā s istabā s. Viesnī cas vadī bai tas ir pilnī gi vienalga. Mū su ceļ ojumu aģ entū ra sazinā jā s ar Corel Travel pā rstā vjiem, un viņ i, savukā rt, sazinā jā s ar viesnī cu. Kas notiks tā lā k, man nav ne jausmas.
аватар Gylickay
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir ok, atraš anā s vieta laba, maza, bet mā jī ga. Atpū tā mies no 10. lī dz 17. jū lijam kā ģ imene ar 4 gadī gu meitu. Uzreiz jā saka, ka tas ir budž eta variants un tur nevajag kaut ko meklē t un prasī t. Mē s paš i izvē lē jā mies viesnī cu pē c tū ristu atsauksmē m un, godī gi sakot, bijā m apmierinā ti). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ok, atraš anā s vieta laba, maza, bet mā jī ga. Atpū tā mies no 10. lī dz 17. jū lijam kā ģ imene ar 4 gadī gu meitu. Uzreiz jā saka, ka tas ir budž eta variants un tur nevajag kaut ko meklē t un prasī t. Mē s paš i izvē lē jā mies viesnī cu pē c tū ristu atsauksmē m un, godī gi sakot, bijā m apmierinā ti). Ieradā mies vē lu, 21.00, mū s uzreiz sū tī ja vakariņ ā s, tad ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Mums iedeva istabiņ u 5. stā vā . Skats ir pā rsteidzoš s. Vienā pusē kalni, otrā jū ra. Man ir jautā jumi par mā jturī bu. Mū su istaba tika iztī rī ta slikti, viņ i pat atstā ja dolā ru. Mani tas ī paš i netraucē ja, jo istabā bijā m tikai daž as stundas pa dienu. Uz vietas ir baseins ar slidkalniņ iem. Slaidi darbojas noteiktā laikā . Un neliels bē rnu baseins bē rniem, arī ar slidkalniņ u). Pludmalē vē lams iepriekš aizņ emties sauļ oš anā s krē slus, atnā ca uzlikt dvieli un viss. Jū ra tī ra, silta, klase. Pludmale ir mazi oļ i basā m kā jā m, mana meita skrē ja, tas ir labi. Pludmalē viņ i pā rdod saldē jumu un kukurū zu par 1 USD. Viesnī cas teritorija ir maza, praktiski nav. Bet viss ir padomā ts, vietas pietiek. Š ajā viesnī cā ir daudz kaķ u. Viņ i nekā pj, viņ i vienkā rš i iet. Ir bē rnu rotaļ u laukums ar slidkalniņ u un š ū polē m. bē rnu klubs. Animatore ir ļ oti laba, viņ a strā dā ar bē rniem un viņ i visi viņ u mī l. Un kā das diskotē kas bē rniem viņ a rī ko, vā rdu nav. Meita bija sajū smā . Veikti arī vingrinā jumi pludmalē , ū dens aerobika. Viņ i pastā vī gi kaut ko darī ja. Vakarā bija daž i pasā kumi, un pē c tam diskotē kas. Mums bija problē mas ar pā rtiku. Mana meita neko neē da. Bē rnu ē dienkartes vispā r nav. Gandrī z visi ē dieni ir pikanti. Bē rnam ir grū ti kaut ko izvē lē ties. Tas ir jā ņ em vē rā . Daudz zaļ umu un salā tu. No augļ iem bija arbū zi, melones, nitarī ni, persiki, plū mes, aprikozes. Lī dzi paņ emts uz istabu, atļ auts. Zivis visu laiku bija siļ ķ e, kā dreiz makrele. Gaļ a ir pastā vī gi, jums ir jā izvē las, ļ oti pikanta. Rī si ir ļ oti garš ī gi. Uz hammam rē ķ ina viesnī cā neiesaku. Tas ir tikai spa no 35 USD. Bijā m hammam, forš i 2.5 stundas, visas procedū ras ir 10-15 USD no personas, bē rni ir bez maksas. Pā ri ceļ am atrodas Makswell ceļ ojumu aģ entū ra, no tā s viņ i devā s ekskursijā s. Tas ir lē ts un uzticams. Viesnī ca ir dā rga. Mē s braucā m ar elektromapē du par USD 5 stundā , mums tas patika. Kopumā bijā m apmierinā ti) Pā rē jais gā ja labi) Saņ ē mā m daudz pozitī vu emociju.
Array Array
аватар ch.lub.zb
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Rakstu atsauksmi tiem tū ristiem, kuri tā pat kā es lasa atsauksmes pirms viesnī cas izvē les. Mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā beidzas rī t, un tas ir ļ oti skumji. Mums viss ļ oti patika. Mē s bijā m ā tri nokā rtoti, jo ieradā mies pē c pulksten 16:00. … Tomēr ▾ Rakstu atsauksmi tiem tū ristiem, kuri tā pat kā es lasa atsauksmes pirms viesnī cas izvē les. Mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā beidzas rī t, un tas ir ļ oti skumji. Mums viss ļ oti patika.
Mē s bijā m ā tri nokā rtoti, jo ieradā mies pē c pulksten 16:00. Istabas ir tā das kā bildē , dzī vojam istabā.2 stā vā , un draugi 5. stā vā . Divi lifti darbojas pareizi. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a.
Un tagad par uzturu. Mē s dzirdē jā m, kā daž as milzī gas sievietes bija saš utuš as, ka brokastī s nav ko ē st, tas nav par mums. Mē s nekad neizgā jā m izsalkuš i. Zivis divas reizes dienā ir garš ī gas. Daudzveidī ba – vienmē r var izvē lē ties pē c savas gaumes. Augļ i, arbū zi, melones, deserti. Personā ls runā krieviski, kurš nerunā visu un tā pē c viņ i saprot. Ļ oti draudzī gs un uzmanī gs.
Animā cija ir, bet ne uzmā cī ga. Bija putu ballī te, turku nakts. Spē lē jā m š autriņ as un galda tenisu. Ū dens ļ oti silts, skats uz kalniem ļ oti skaists. Nedē ļ a pagā ja ļ oti ā tri.
аватар sorokina161289
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem!! ! Rakstu atsauksmi tiem, kas nav bijuš i un š aubā s !! ! Viesnī cā sā kš u sakā rtoties, ieradā mies 23:00, nokā rtojā m uz 10 minū tē m, pabarojā m ar zupu. No numura paveras skats uz kalniem un jū ru. Wi-Fi nozvejas visā teritorijā , pat pludmalē . … Tomēr ▾ Sveiki visiem!! ! Rakstu atsauksmi tiem, kas nav bijuš i un š aubā s !! ! Viesnī cā sā kš u sakā rtoties, ieradā mies 23:00, nokā rtojā m uz 10 minū tē m, pabarojā m ar zupu. No numura paveras skats uz kalniem un jū ru. Wi-Fi nozvejas visā teritorijā , pat pludmalē . Numurā ir televizors, ledusskapis, dvieļ i, ziepes, duš as ž eleja (bez halā tu). Ļ oti ē rti, katru dienu no rī tiem uzkopju, veļ a, dvieļ i. Ir hammam par brī vu, ja ar masā ž u un procedū rā m 35$, jā apmeklē pirmajā dienā , lai neapdedzinā tos. Tur arī uz pludmali var ņ emt lī dzi dvieļ us ar depozī tu 10$, mē s neņ ē mā m. Apakš ā ir veikali, tur viss ir dā rgā ks, bet viss ir, bet mē s darī jā m savā dā k; noī rē jā m motociklu par 5 USD stundā un braukā jā m pa pilsē tu ļ oti forš i un ē rti, tirgus ir 15- minū š u gā jienā , otrdienā s ir lē to apģ ē rbu tirgus. Ir arī slavenā s Kemerovas strū klakas. Noteikti nogarš ojiet kazas piena saldē jumu! jū s to nemē ģ inā sit nekur citur. Atgriež amies viesnī cā : brokastis no 7-10.3, bā rs no 10-23. pusdienas 12.3-14.3, 16-16.3 bidē , no 17-17.3 saldais galds, ar
19.00 vakariņ as.
Viesnī cā ir krieviski runā još s personā ls, visi ļ oti draudzī gi un dzī vespriecī gi, ī paš i gribu izcelt viesmī li Metinu, tikai smaids, mega pozitī vs, nekad neesmu redzē jusi bez smaida, vienmē r gatavs palī dzē t, paldies viņ am par to. Un, protams, animā cija ir kaut kas. Liels paldies Dž emam, Tamā rai, Muratam un Kenonam, un ž ē l, ka neatceros bē rna vā rdu (bē rnu nebija), bet viņ a arī ir super, bē rni viņ u mī lē ja. Un tā teritorijā katru vakaru no 21.00 bē rnu diskotē ka, no 21.45 pieauguš o š ova programma, katru dienu jauna (uguns š ovs, putu ballī te, viesnī cas labā kais pā ris, turku nakts vē derdejas, karaoke, uzmini melodiju , puiš i pret meitenē m), tad diskotē ka, kur lī dz 12-01, vienpadsmitiem, ja ir vē lē š anā s, ar animatoriem var doties uz klubu. Priecī gas animā cijas š autriņ as, š auš ana, ū dens aerobika, galda teniss, pilates. Tas vienkā rš i nevar bū t garlaicī gi. Animatori ir vienkā rš i super, lī dzā s diviem pieciniekiem uz animā cijas mums sanā ca.
Ievā rī juma š efpavā rs vienkā rš i nav ī sts lī deris, visiem puiš iem ir lieliska humora izjū ta un mī lestī ba pret savu darbu. Teikt atpū ties, neteikt neko. Š ī ir super viesnī ca par stabiliem 5 (nevis 4), es noteikti atgriezī š os!! ! Paldies visiem!! ! Ja vē lies atpū sties, nā c lī dz galam, dodies uz š o viesnī cu!!! ! Natā lija un Leš as kungs)
аватар zlydnya-boo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š obrī d atpū š amies viesnī cā (2018, maija beigas) Viesnī ca ļ oti laba, ļ oti tī ra, draudzī gs personā ls, ā tra reģ istrē š anā s, visi jautā jumi ā tri tiek atrisinā ti reģ istratū rā krievu valodā . … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š amies viesnī cā (2018, maija beigas)
Viesnī ca ļ oti laba, ļ oti tī ra, draudzī gs personā ls, ā tra reģ istrē š anā s, visi jautā jumi ā tri tiek atrisinā ti reģ istratū rā krievu valodā .
Par ē dienu: ē diens ir ļ oti kvalitatī vs, ir viss, bet varbū t, ja esi pieradis pie ultraviss iekļ auts autora virtuves, tad tev tas liksies garlaicī gi. Mums ir labi, vienmē r ir gaļ a un dā rzeņ i, arbū zi, melones, aprikozes, zaļ ā s plū mes, ā boli no augļ iem. Daž reiz pusdienā s saldē jums. Vakaros grilē š ana.
Par pludmali: tī ra, jū ra tī ra, bet pludmale ā rkā rtī gi maza, cilvē ki guļ kā desas, sā nis pie sā na, brā lī gā drū zmē , ja ir mazi bē rni, tad tas ir mež onī gi neē rti. Ejas starp sauļ oš anā s krē sliem ir š auri, tā pē c nav svarī gi, vai no rī ta ņ ē mā t sauļ oš anā s krē slu, nav komforta, kā Jaltā.80. gados...
Un mana "mī ļ ā kā " ir ANIMĀ CIJA: izvē loties viesnī cu, mē s ļ oti koncentrē jā mies uz š o parametru. Te visi slavē ja.... patiesī bā Animā cija ir pretī ga !! ! ! Meitene Tamā ra laiski rā po ar skumju, dzī ves trausluma piesā tinā tu seju. Ē da viņ a staigā , nerunā vispā r, no rī tiem nodarbojas ar jogu, jocī gs skats, jo pē dē jo reizi viņ a sportoja nekad. Vakarā uz skatuves viņ š klusē jot apgā dā izrā des aprī kojumu. Pā rē jo laiku viņ š smē ķ ē pie galda ar to paš u noguruš ā likteņ a seju. .
DJ Murat ir bezkaunī gs puisis bez lielas harizmas un prasmē m, Dž ems ir gados vecs onkulis, parā dā s tikai vakarā , viņ am arī š ķ iet tik noguris no darba, ka visi š ovi ir blā vi un saburzī ti, viņ i cenš as ā tri pabeigt un ieslē gt diskotē ka zem skatuves ar tik skaļ u skaņ u, ka lai parunā tos, jā iet gandrī z lī dz pludmalei. . ((
Viens labs biedrs š ajā komandā ir meitene Stefka, bē rnu animatore. Ļ oti patī kami, miniklubā nemitī gi ar bē rniem kaut ko taisa, sabiedrisks, minidisko ir jautri, profesionā li! !
Daž i vā rdi par hammam viesnī cā , tur bija administratore Irina, par viņ u rakstī ja. . . Viņ a strauji zaudē interesi un sā k izturē ties rupji, ja neesi no viņ as nopircis pakalpojumu. . . Viņ a uzvedas tī ri turku valodā ) Paņ ē mā m hamam aģ entū rā uz ielas, 10$, tevi savā c no viesnī cas, aizved uz kompleksu, masā ž a, pī lings, vanna - viss lieliski! ! viesnī cā viņ i par to vē las 35, ar "atlaidi" 25 USD)))
Vē l viena meitene Maš a piedā vā ceļ ojumu uz ā das veikalu viesnī cā . ES iesaku. Ļ oti jauki pā rdevē ji, izdevī gi, nav rupji. Nopirku sev lietusmē teli un vī ram jaku par 1/3 no "galī gā s" cenas. ))) Tajā paš ā vietā viņ i piegrieza figū rai, pagarinā ja izvē lē tā s preces piedurkni bez papildu piemaksā m tikai 1 dienā ! !
Viesnī cu iesaku relaksē još ai atpū tai ar bē rniem un tiem, kam nepatī k animā cija, animā cija š eit ir vā jais posms un nejauš u cilvē ku bars, izņ emot bē rnudā rzu.
аватар RinatR
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki! Man bija iespē ja pirmo reizi apmeklē t Turciju ar saviem draugiem. Mē s devā mies ekskursijā.2018.  gada maijā . Pamatojoties uz atsauksmē m un fotogrā fijā m, mē s ilgu laiku meklē jā m 4 zvaigž ņ u viesnī cu pirmajā lī nijā un atradā m to Bona Dia priekš ā . … Tomēr ▾ Sveiki! Man bija iespē ja pirmo reizi apmeklē t Turciju ar saviem draugiem. Mē s devā mies ekskursijā.2018.  gada maijā . Pamatojoties uz atsauksmē m un fotogrā fijā m, mē s ilgu laiku meklē jā m 4 zvaigž ņ u viesnī cu pirmajā lī nijā un atradā m to Bona Dia priekš ā . Ierodoties reģ istratū rā , mū s sagaidī ja Sami, drukns vī rietis ap 40 gadiem ar atkā pī gu matu lī niju uz galvas. Mē s lū dzā m viņ am pienā cī gu istabu ar skatu uz jū ru. Sami mums iedeva atslē gas, un mē s, noguruš i pē c lidojuma, bet priecī gi, ar entuziasmu un lielu svē tku gaidī š anu, devā mies uz piekto stā vu. Istaba bija tī ra un kā rtī ga. Pē c reģ istrē š anā s vē lē jā mies pateikties darbiniecei. Mums par pā rsteigumu, par š o istabu mums bija jā iemaksā administratora kabatā.50 USD. Rezultā tā kaulē ties nebija iespē jams, jo 30$ cena viņ iem nederē ja un viņ š mū s burtiski izsvieda no jau aizņ emtā s istabas.
Viesnī cā atpū š as pā rsvarā vietē jie, neglī tie turki (ar lieliem alus vē deriem, mež onī gā m manierē m, nemitī gi smē ķ ē ). Viņ i ierodas bariem, ja viņ iem nedē ļ as nogalē ir ieplā notas konferences. Turklā t vakara programmā s galvenokā rt iekļ auta nacionā lā turku mū zika. Š eit, kamē r savē jie neiepriecina citus un nedomā . Uz deju grī das turki neatlaidī gi tracina vientuļ ā s dā mas. Dienu no dienas skan vienas un tā s paš as dziesmas.
Kas attiecas uz ē dienu, tas ir vienmuļ š : katru dienu tā s paš as vā rī tas olas, brokastī s putra. Nav gaļ as, tikai vista. Salā tu ir trī s lī dz č etras reizes vairā k nekā paš u ē dienu. Augļ i, kas tiek pasniegti uz galda, ir aprikozes, melone un arbū zs - visi nav gatavi. Tā dā paš ā veidā gatavo zupu. Nav atļ auts izņ emt augļ us no ē damistabas (un š ī ir ē damistaba, nevis restorā ns, kā viņ i to sauc), pat ja jū s to pat neesat pamē ģ inā juš i.
Dzē riens ir vā jš . Degvī ns atš ķ aidī ts, alus arī , turklā t ne enerģ isks. Sarkano un balto vī nu nav iespē jams dzert. Bā rs pē c 23.00 apmaksā ts. Lī dz pulksten 24.00 ballī te tiek slē gta, viesnī cas apmeklē tā jiem tiek piedā vā tas biļ etes uz vietē jiem klubiem. Tie, kas vē las, tos iegā dā jas, un uzņ ē mums kopā ar animatoriem dodas uz pilsē tu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ksu40035
Es patiešām vēlos atjaunot vasaras atmiņas)
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
iemiesojums no-75
Vai uz doto brīdi 2017. g. viesnīcā, numuros ir bezmaksas wi-fi?)
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums no-75
Kas bija šajā viesnīcā ar bērniem, sakiet man, lūdzu, vai ir labi apstākļi bērniem uzturā? Vai piekraste ir ērta un kāda ir ieeja jūrā? Vai pati viesnīca ir labiekārtota bērniem? Turklāt vai viesnīcā ir bezmaksas wifi? istabas?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums svetlana_040863
Vai istabā ir pieejams Wi-Fi, vai gaisa kondicionieri darbojas labi, vai ir animācija?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums turserv97
klienti ir noraizējušies par pārējo kvalitāti
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен рядом с пляжем в городе Кемер. Открыт в 2006 году, последняя реновация была проведена в 2017 году. Отель отлично подходит как для семейного отдыха, так и для деловых встреч.

Atrašanās vieta 55 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 25 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, магазины на территории, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, шахматы — бесплатно. 2 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 109 номеров в 5-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Ataturk Bulvarı No:38, Kemer, Antalya
Tālruņi: (0 242) 814 74 10
Tīmekļa vietne: Lims Bona Dea Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.