Eldar Garden Resort Hotel 4*– Atsauksmes

173
Novērtējums 5.410
№170 viesnīcas reitingā Kemera
6.7 Numurs
6.0 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.1 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goynuk ciematā, netālu no pludmales. Uzcelta 2007. gadā, pēdējo reizi renovēta 2020. gadā. Viesnīca sastāv no piecām četrstāvu ēkām. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар sky.lv
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Personā ls draudzī gs, patī kams. Reģ istratū rā sazinā s krievu, angļ u valodā s. Citviet gadā s, ka citā s valodā s runā un saprot minimā li. Wi-Fi visā viesnī cā . Man nav problē mu. Viesnī ca ir ideā li tī ra. … Tomēr ▾ Personā ls draudzī gs, patī kams. Reģ istratū rā sazinā s krievu, angļ u valodā s. Citviet gadā s, ka citā s valodā s runā un saprot minimā li.
Wi-Fi visā viesnī cā . Man nav problē mu.
Viesnī ca ir ideā li tī ra.
Ē ka, kurā dzī voju, ir renovē ta. Mitrā tī rī š ana istabā katru dienu. Gultas veļ a ir sniegbalta. Nav ne gulbju, ne pā vu, ne citu darbu. Tas mani iepriecina. Duš a, fē ns - nekā du problē mu.
Dzeramnauda - ja ir vē lme un iespē ja.
Pie baseiniem un pludmalē ir pietiekami daudz saulessargu un sauļ oš anā s krē slu. Viss skaidrs. Pludmale ir aprī kota ar visu nepiecieš amo. Dzē rieni, kafija no automā ta, pā rtika.

Ē dinā š ana viesnī cā . Bufete.
Galds aukstajiem ē dieniem, uzkodā m. Galds karstajiem ē dieniem. Galds gardā m kū kā m! Viss ir garš ī gi, bez liekumiem. Dzē rieni. Kafija no automā ta. Turku kafija bā rā pie reģ istratū ras.
Daudz krievvalodī go apmeklē tā ju.
Viesnī cā par saprā tī gā m cenā m jū s varat saņ emt inteliģ entu, profesionā lu masā ž u.
Pē c tam ķ ermenis tiek pā rveidots, kļ ū stot slaidā ks, dzī vā ks un skaistā ks! Sā pes manā plecā ir pazuduš as. Procedū ras veicu katru dienu.
Izbaudī ja uzturē š anos viesnī cā ! Satiku ļ oti interesantus un laipnus cilvē kus! No viesnī cā pavadī tā laika saņ ē mu relaksā ciju un restartu! : )
аватар golybka75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesaprotu cilvē kus, kas raksta negatī vas atsauksmes, man liekas, ka tu dzī vē ne ar ko neesi apmierinā ts! ! ! !! Sā kš u ar izlī gumu, iekā rtojā mies 15 minū tē s, dzī vojā m ceturtajā ē kā , remonts ir pilnī gi jauns, visas mē beles ir pilnī gi jaunas, viss strā dā ja. … Tomēr ▾ Nesaprotu cilvē kus, kas raksta negatī vas atsauksmes, man liekas, ka tu dzī vē ne ar ko neesi apmierinā ts! ! ! !!
Sā kš u ar izlī gumu, iekā rtojā mies 15 minū tē s, dzī vojā m ceturtajā ē kā , remonts ir pilnī gi jauns, visas mē beles ir pilnī gi jaunas, viss strā dā ja.
Teritorija nav maza, ir daudz apstā dī jumu, ī paš i pie ceturtā s un piektā s ē kas, trī s baseini, viens gandrī z zem ciedru mež a, tā tad gandrī z zem mež a (negribas troksni, bet gribas atpū tu, mieru tuvumā š ajā baseinā jū s to atradī sit).
Ē diens ir daudzveidī gs, ko tagad minē š u un uzskaitī š u - jē ra gaļ a, tī tars (garš ī gs), dieniš ķ ais tuncis, forele (cepta, sautē ta), vienmē r divi pirmie, rī si, daž ā di cepti kartupeļ i, vā rī ti, baklaž ā ni, olī vas, daudz zaļ umi, garš ī ga maize, siera š ķ irnes, jogurts, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i - melone, arbū zs, plū me, bumbieris, ā bols, greipfrū ti, apelsī ni. Dievs, mē s visu neatceramies un neesam mē ģ inā juš i.
Uzkodu bā rs ar burgeriem, frī kartupeļ iem, dzē rieniem visu dienu, vecmā miņ a, kas cep garš ī gus Gezlemes, saldē jumu neierobež otā daudzumā.
Š eit ir pietiekami daudz cilvē ku, kam patī k animā cija, un mā kslinieki ieradā s un izklaidē ja bē rnus, ū dens polo, aerobika, katrs atradī s kaut ko.
Ī paš i gribu pieminē t personā lu, viņ u š ajā viesnī cā ir ļ oti daudz, un tas nozī mē , ka saimnieks lolo reputā ciju un netaupa, jo visi š ie cilvē ki kā neredzamas bites darī ja savu darbu. PALDIES ielas! ! ! !!
Lī dz jū rai 5 minū tes Jū ra ir MĪ LESTĪ BA, tī ra, silta, vietas pietika visiem. Ir piestā tne no citas viesnī cas (par smaidu var lekt, neviens neredz). Ī sā k sakot, neticiet negatī vā m atsauksmē m, viss ir lieliski.
Es iedevu 9 punktus tikai par to, ka internets ir maksas, š is variants noveda pie stupora un vilš anā s.
аватар ksenija14
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba pē cpusdienā , atvaļ inā jumā viss kā rtī bā , atpū ties, bet ja viesnī ca: nokļ uvā m tur, kur noslogojums bija 90% un tik daudziem atpū tniekiem nepietika darbinieku, kas bija jū tams apkalpoš anā , brokastu galdos, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r jā meklē un jā dezinficē , aparā tus nest paš iem, Quid dezinfekcijas laikā. … Tomēr ▾ Laba pē cpusdienā , atvaļ inā jumā viss kā rtī bā , atpū ties, bet ja viesnī ca: nokļ uvā m tur, kur noslogojums bija 90% un tik daudziem atpū tniekiem nepietika darbinieku, kas bija jū tams apkalpoš anā , brokastu galdos, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r jā meklē un jā dezinficē , aparā tus nest paš iem, Quid dezinfekcijas laikā.1. vietā , bet visur bija defektori, tas pluss)
Bet pats personā ls normā ls, mē ģ inā jā m. Ē diens viesnī cā normā ls, ir ko izvē lē ties no daž ā diem piedevā m, salā tiem, dā rzeņ iem, augļ iem. , Izsalcis noteikti nebū si)))
Bet tī rī ba ir viens no mī nusiem, tī rī t istabā mums bija 3 nedē ļ ā , tas ir š ausmī gi. Pludmale tā dai viesnī cai maza, sauļ oš anā s krē sli blakus, jū ra lieliska, pats bā rs strā dā ja dī vainā rež ī mā no 11-16 kad cilvē ki pirms 11 un nā k pē c 16 jo pā rsvarā bija ar bē rniem, dzeramais ū dens bija paņ emts no viesnī cas.
Nopirka biļ eti uz Antonivas tū ri.
Mū su vadī tā js ceļ ojumā ir lielisks)
Вхід в готель Басейн біля старих корпусів
аватар marharytamasalova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru izvē lē jā mies viesnī cu 2 dienas pirms izlidoš anas. Atsauksmes nelasī jā m, piekritā m tū roperatora "budž eta" piedā vā jumam. No nosacī jumiem bija lē ta cena, jū ras tuvums, Kemeras reģ ions. Viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru izvē lē jā mies viesnī cu 2 dienas pirms izlidoš anas. Atsauksmes nelasī jā m, piekritā m tū roperatora "budž eta" piedā vā jumam. No nosacī jumiem bija lē ta cena, jū ras tuvums, Kemeras reģ ions.
Viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m.
Mē s bijā m koronavī rusa periodā . Darbinieki valkā maskas, tū risti ne, lai gan vietē jie vairā kkā rt atgā dinā ja, ka jā nē sā maskas ā rpus viesnī cas. Izskatā s, ka policijai uzlikts naudas sods. Bet mē s neredzē jā m nevienu policistu.
Ieradā mies 7 no rī ta un mū s uzreiz sū tī ja brokastī s, pē c kā uzreiz bez papildus maksas tikā m iekā rtoti.
Apmetā s ē kā ar skatu uz deju grī du. Sā kumā bijā m sarū gtinā ti, ka bū s trokš ņ aini, bet izklaides programma diskotē ku veidā ilga ne ilgā k par 23:00. Animatoru nebija.
Peldbaseins liels un tī rs, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Viesnī ca atrodas 7-10 minū š u attā lumā no savas pludmales. Pludmale ir pietiekami tī ra, visur ir miskastes, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem neatkarī gi no laika. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un uzkodā m. Jū ra ir tī ra.
Ē diens diezgan daudzveidī gs priekš.4 zvaigznē m (bija ar ko salī dzinā t). Mums nebija laika izmē ģ inā t pusi no piedā vā tā . Dā rzeņ i, augļ i, saldumi, zupas, piedevas – viss bija. No gaļ as - vistas, tī tara, daž i neskaidri liellopu gaļ as vai sojas produkti, zivis vienmē r ir bijuš as. Atkal alkohols ir pietiekami cienī gs, lai iegū tu 4 zvaigznes. Vī ns sarkans, balts, roze, alus, dž ins, viskijs, pā rē jie nav mē ģ inā juš i. Personā ls rū pē jas par tī rī bu, kas ir ļ oti svarī gi.
Istaba pieticī ga, nav liela, bet tī ra. Bija viss nepiecieš amais (pat vienreizē jā s nagu vī lī te). Ir seifs, bet mē s to neizmantojā m. Uzturē š anā s laikā - neviens neko nezaga).
Nezinu, vai to ietekmē ja “koronavī russ” un Eiropas tū ristu trū kums – tač u personā la attieksme pret ukraiņ iem un krieviem bija ļ oti laba, draudzī ga un draudzī ga (atkal ir ar ko salī dzinā t).
Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama. Vienī gais mī nuss ir bezmaksas Wi-Fi trū kums viesnī cā . Labprā t paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz.
Array Array Array Array Array Array Array Array
аватар nadin65
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man bija iespē ja atpū sties grū tajā karantī nas laikā , pandē mijas laikā . Galvenie kritē riji tū res izvē lei – jū ra tuvu un caurspī dī ga, bā rs ar ū deni pludmalē , civilizā cija pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Man bija iespē ja atpū sties grū tajā karantī nas laikā , pandē mijas laikā .
Galvenie kritē riji tū res izvē lei – jū ra tuvu un caurspī dī ga, bā rs ar ū deni pludmalē , civilizā cija pastaigas attā lumā . Mē s to visu saņ ē mā m. Ē diens un istaba ir sekundā ras nozī mes.
VIESNĪ CAS TERITORIJA - maza, tikai 4 ē kas, tī rī ta, mazgā ta, sakopta. Uz katra soļ a ir bezkontakta antiseptiķ i, bezmaksas maskas reģ istratū rā . Ir animā cijas zona, tur skanē ja ļ oti skaļ a mū zika, mē ģ inā jā m š o laiku pavadī t ā rpus viesnī cas (diskotē kas mū s neinteresē ja).
Lī dz pulksten 22:00 pie viesnī cas ir autobusu pietura, kas kursē uz Kemeru.
WI-FI ir pilnī ga vilš anā s, maksā ja tikai 4 USD dienā , man bija izdevī gā k savienot viesabonē š anu par 50 UAH. uz 1 dienu 100 mb un pastā sti radiem, ka viss kā rtī bā , arī viberā aizsū tī ju kaudzi foto un video, viss visu saspiež un sanā ca tikai 17 mb.
ISTABA - Nr. 345, C korpusā otrajā stā vā ar balkonu uz kaimiņ u viesnī cu. Neparasti numuriņ i ar skatu nevis uz viesnī cu, bet gan uz aizmuguri, un tas mū s paglā ba no ļ oti skaļ as mū zikas lī dz 23.00. Jā , pa durvī m var dzirdē t arī nelielu diskotē ku, bet gulē t varē ja! Draugiem bija istaba pirmajā stā vā.302 ar skatu uz baseinu un diskotē ku, bija ļ oti grū ti aizmigt. Bet pē c 23.30 bija kluss.
Istaba ļ oti maza un veca, viss darbojā s! Ir kondicionieris, mini ledusskapis, galds, skapis, maksas seifs skapī (neizmantojā m), 2 š auras gultas atgā dinā ja pionieru nometni, naktsskapī š i un 2 telefoni, kas nedarbojā s. Vannas istabā.2 dvieļ i + pē da, ķ emme, vates spilventiņ i, putu un skū š anā s maš ī na, ķ ermeņ a krē ms, ž eleja, kondicionieris, š ampū ns. Balkonā ir 2 plastmasas krē sli un galds, pelnu trauks peldkostī mu ž ā vē š anai. Lai atvē rtu balkonu, jā velk un jā pagriež atsperes svira (domā ju, ka ne pirmo reizi).
Viņ i pusdienlaikā uzkopa istabu, kas mums nepavisam nav ē rti, daž reiz atteicā s to tī rī t. Redzē jā m, ka meitenes mē ģ ina, mazgā grī das utt. , bet vecā s flī zes, lai cik tā s bū tu manē jā s, skats nekļ ū s labā ks.
Izsniegti pludmales dvieļ i uz kartē m, var mainī t katru dienu bez maksas.
PĀ RTIKA - karantī nas laikā viņ i sadalī ja aproč u krā su alternatī vā s ē dienreizē s. Mums bija baltas rokassprā dzes - pirmā maiņ a, pusdienas no 12.30, vakariņ as no 18.30, sarkanas rokassprā dzes, attiecī gi pē c mums pē c 45 minū tē m brokastis no 7 lī dz 9 ir ierastas. Neviens ī sti netraucē ja, bet pusdienā s un vakariņ ā s bija rindas, kas ā tri sasē dā s, nebija jā stā v ilgā k par 10 minū tē m.
Pā rtikai - pilnī gi pietika ar augļ iem (arbū zs, ā boli katru dienu un mandarī ns, persiks, melone, plū me, vī nogas), saldumi un dā rzeņ i. Olī vas, olī vas un ž ā vē tas olī vas bija. Zivis bija katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s, pā rmaiņ us makreles, siļ ķ es, tuncis un daž i mazi. Bija arī vistas gaļ a un pā ris dienas tī tara, man nedaudz pietrū ka gaļ as ē dieni. Mē s nekad nebijā m izsalkuš i, visi pieņ ē mā s svarā ! Bija arī automā ts ar kafiju, kapuč ī no, kalniem. š okolā des, viņ i arī gatavoja tē ju.
Ir vestibila bā rs (Baileys beidzā s no 10 lī dz 11.30, persiku dzē riens, pussaldais baltvī ns, sausais sarkanvī ns, alus un degvī ns un dž ins ar ļ oti (! ) zemu grā du), uzkodu bā rs (frī kartupeļ i, hamburgeri, un š ķ ita, ka guļ am ir saldē jums). Ē dienu izsniegš ana notiek attā linā ti, pasaki ko vajag un iedos uz š ķ ī vja. Daž i viesmī ļ i nesaprot, process bija kā spē le.
PLUDMA un BASEINS - baseins tī rs, normā ls, ar saulessargiem un solā rijas krē sliem ar sietu. Ir bē rnu baseins ar 1 slidkalniņ u. Tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i.
Pludmale atrodas 7 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas, mierī gā tempā.520 metrus. Mums patika pastaigā ties uz pludmali. Pludmalē ir plastmasas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem un nojume no saules. Tā kā mums ir pirmā ē dienreiž u maiņ a, tad pludmalē bijā m 8.00, lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu bija bez maksas. Pludmalē ir bā rs no 10 lī dz 17 bezalkoholiskajiem dzē rieniem, alu un atš ķ aidī tā m sulā m, piemē ram, yupi. Viņ i arī gatavoja guzlemes kū kas ar pildī jumu. Netā lu atrodas piestā tne no Queen Park viesnī cas, kuru izmantojā m. Tī rā kā , ļ oti siltā jū ra septembrī ar maziem oļ iem. Pirmā s trī s dienas ū denī iegā juš i apavos, tad kā jas pieraduš as pie š ā das masā ž as. Tuvā k molam ir lielā ki oļ i, tā pē c sā pē ja zole.
Pludmalē ir kā ju mazgā š anas duš a, 2 ģ ē rbtuves un liela kapitā lremontē ta tualete.
ANIMĀ CIJA - tik skaļ a mū zika, ka pat negribē jā s tuvoties vietnei. Es neko vairā k nevaru pateikt, mani tas neinteresē ja.
EKSKURSIJAS - viņ i neņ ē ma gidu, viņ i organizē ja sev ceļ ojumu uz Goynuk kanjonu. Esam 2 pā ri - sarunā ts ar vietē jo (tuvumā esoš ā veikala ī paš nieku) 5$ tur, norunā tajā laikā pē c 3 stundā m atpakaļ.5$, ieeja no septembra lī dz 5$ no cilvē ka. Izrā dī jā s 15 no ģ imenes, gids tikai ar dž ipu pa 18 no katra. Mums bija daudz interesantā k no rī ta staigā t un bildē t interesantas vietas, bet beigā s, kur maš ī na atved, nav ī paš i interesanti.
IEPIRKUMU SĀ KUMS - daž i saldumi, vī ģ es, gultasveļ a, smarž as, granā tā bolu mē rce. Netā lu atrodas daudzi veikali un vairā ki augļ u veikali. Lē tā kie augļ i bija tieš i viesnī cas priekš ā . Uz Migros devā mies garā m Transatlantic hotel up, tur nav ko ī paš u darī t. No Transatlantic lī dz Migros ir vesela iela ar veikaliem un Mall, viņ i sauc, lai pē ta, Tas bija vairā k kā pirkš ana mū su ielā no viesnī cas pa labi pa labi gar ceļ u.
REZULTĀ TS: pā rē jais mums bija pavisam negaidī ts LIELISKS! )) Laiks burvī gs, gaiss pa dienu lī dz +35, naktī ap +26, ū dens visu diennakti +28, peldē jā mies naktī . Es gandrī z nekad neizkā pu no ū dens.
Kas attiecas uz KARANTĪ NU - masku rež ī mam jā bū t visur, bet maskas nē sā jā m tikai lidmaš ī nā , lidostā un lielveikalos. Visi viesnī cas darbinieki valkā maskas un cimdus. Situā cija bija biedē još a, beigā s viss gā ja labi, nebija stresa.
LABU VESELĪ BU VISIEM, Ā TRUMA STABILITĀ TI BEZ PANDĒ MIJĀ M UN KARANTĪ NAS!
Прием пищи дорога от пляжа в отель
аватар pavlovanatalia56
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ir labas atmiņ as. Turcijā biju septī to reizi, un daž ā da lī meņ a viesnī cā s, pat ī rē ju villu, ar daž ā dā m ē dienreizē m, nosacī jumiem. Tā pē c es gribu teikt, ka viesnī ca Turcijas standartos atbilst tā s 4 *. … Tomēr ▾ Ir labas atmiņ as. Turcijā biju septī to reizi, un daž ā da lī meņ a viesnī cā s, pat ī rē ju villu, ar daž ā dā m ē dienreizē m, nosacī jumiem. Tā pē c es gribu teikt, ka viesnī ca Turcijas standartos atbilst tā s 4 *. Apstā jā mies agri no rī ta, uzreiz piemaksā jā m "Jackson" par norē ķ inā š anos. Mū s iekā rtoja D korpusā ar iespē ju rī t pā rcelties, bet bijā m apmierinā ti, viss darbojā s. Turklā t telpa ir izvietota tā , lai nebū tu trokš ņ a no rī ta brokastī m (cilvē ki skrien uz restorā nu, nepaspē jot atvē rt acis), nav diskotē kas trokš ņ a.
Tī rī š ana bija katru dienu, dvieļ i tika mainī ti (kā jā m, rokā m, ķ ermenim katram), bet nebija ziepju un skaloš anas, izņ emot š ķ idrā s ziepes, mē s zinā jā m, un man nepatī k lietot to, ko viņ i liek. . Katru dienu bija š ovi, diskotē ka, no rī tiem aerobika, volejbols, joga. Pludmale brauc ar autobusu vai 15 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale diezgan pieklā jī ga, oļ i mazi, ieeja no mola, kas prot turē ties uz ū dens, ē rta, pē c pā ris metriem lī dz krastam dibens jau normā ls. Laikapstā kļ i, daba un jū ra sedz visas nianses un trū kumus. Turklā t mē s devā mies ekskursijā s uz Pamukali un Demre-Mira-Kekova. Tas ir lieliski. Vienkā rš i ņ em no aģ entū ras, nevis no gidiem, kuri ņ em tieš i 2-2.5 reizes dā rgā k, sakot, ka tad apdroš inā š ana nav derī ga, bet tas ir sū cē jiem.
Ē diens bija izcils, daudzveidī gs: daudz svaigu un sautē tu dā rzeņ u, garš augu, salā tu, vista, tī tara, jē ra gaļ a, zivs (kaulaina), grilē ti katru dienu. Saldumi, augļ i, arbū zi, melones, persiki, plū mes, divu š ķ irņ u vī nogas. Iesaku nepretencioziem tū ristiem, jo ​ ​ cena/kvalitā te sakrī t. Turklā t mums paveicā s ar kontingentu. Bija daudz krievu, vā cieš u, angliski runā još o, daž i ukraiņ i un baltkrievi, pā ris poļ u, bet visi uzvedā s ļ oti pieklā jī gi. Ar dzē rieniem ī paš i nelutinā jā mies, ņ ē mā m lī dzi no beznodokļ u rež ī ma. Ī paš i no personā la gribas pieminē t pavā rus un oficiantu vā rdā Lokmans. Ļ oti uzmanī gs, draudzī gs un efektī vs!
Visiem, kas dodas, novē lu labu atpū tu!
Это каньон Гейнюк недалеко от отеля. Виды потрясающие. Пляж отеля в 15 минутах ходьбы, либо пару мину автобус от отеля. В холле возле ресепшена. Вид из отеля на горы. Бассейн отличный, работает с утра и до... В общем, пока солнце есть☺️
аватар Yes_xD
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atvaļ inā jums pavadī ts kopā ar vī ru jubilejā . Izlasī jā m atsauksmes, bijā m gatavi, bet daž as lietas mani ļ oti pā rsteidza. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta un par papildus samaksu mē ģ inā jā m reģ istrē ties agrā k. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums pavadī ts kopā ar vī ru jubilejā . Izlasī jā m atsauksmes, bijā m gatavi, bet daž as lietas mani ļ oti pā rsteidza.

Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta un par papildus samaksu mē ģ inā jā m reģ istrē ties agrā k. maksa, bet reģ istratū rā programma sabojā jā s un tehniķ is gaidī ja, pa ceļ am rā dī ja ciparus. Reģ istratū rā nav zinā ms, kā das telpas viņ iem ir pieejamas, kur ir divguļ amā gulta, kur vienvietī gā gulta, kaut kur bija tehniķ is, kurš mē ģ inā ja salabot kondicionieri.

Izskatī jā m 6 istabas un tikai 14:33 izdevā s atrast istabiņ u ar divguļ amo gultu, bezstrā vas kondicionieri un normā lu kanalizā ciju vannasistabā . Reģ istratū rā viņ i nobolī ja acis, klikš ķ inā ja mē li, bija visvairā k neapmierinā ti ar mums. Viņ i iebilda, ka viesnī ca ir veca un neviens neko nemainī s sezonas beigā s (4 zvaigž ņ u viesnī ca! ), viņ i bija rupji, teica, ka jā bū t uzmanī giem, pretē jā gadī jumā ar mū su lietā m var notikt kaut kas.
Telpa, kas mums iekā rtoja, nebija iztī rī ta, bija jā atrod un jā piemaksā , lai apkopē ja to uzkopj. Istabā ieradā mies 15:30.

Numurs. Diezgan pieklā jī gi, bez seifa, ar skatu uz skatuvi, bet plastikā ta logi mū s izglā ba. Telefoni ir (vannasistabā un istabā ), bet tiem nogriezti vadi. Vannas istabā panikas pogas nav, rokturis, pie kura turas, lai neslī d, nav fiksē ts. Vakarā un no rī ta karstā ū dens nav, jo ū deni silda saules baterija un, kurš paguva tikt ē kā , nomazgā jā s. Bez naudas istabu netī ra, maina tikai miskasti. Par 1$ tiks nomainī ta gultas veļ a un izmazgā ta grī da. Izlietne nav mazgā ta 2 nedē ļ as.

Uzturs. Ļ oti daudzveidī gs. Vienmē r bija svaigi dā rzeņ i, augļ i, ļ oti liels skaits desertu, vistas gaļ a, desiņ as, kotletes, garnē tas ar bulguru, makaroniem, kartupeļ iem. Arī nacionā lie ē dieni un grilē ti ē dieni. Viņ i nebija izsalkuš i, viņ i nebija saindē ti. Milzī ga rinda pusdienā s un vakariņ ā s pie zupas.
Kafijas automā ti naktī tika izslē gti. Izbraucā m 2:50, kafiju nebija kur dabū t. Alkoholam izmē ģ inā jā m baltvī nu un sarkanvī nu. Tas izrā dī jā s ļ oti skā bs. Viesi dzē ra kokteiļ us. Kā mē s sapratā m, tie atš ķ ī rā s tikai ar krā svielu (sarkanu, zilu, zaļ u).

Jū ra. Jū ra tī ra, ieeja no mola, akmens dibens. Š ajā sakarā ir daudz daž ā du zivju. Ceļ š uz jū ru ir cits stā sts. Ejiet 15 minū tes, no tā m 10 pa ceļ am garā m tirgum, kur visi mē ģ ina tev kaut ko pā rdot, nemitī gs troksnis, troksnis, zvans doties pie viņ iem un 5 minū tes starp divā m viesnī cā m, kur ir ļ oti netī rs, miskaste kannas, slikti ož . Bet pludmalē ir kafijas automā ts no Larissa Art Beach viesnī cas, kurā ir vairā k pozī ciju nekā Larissa Vista.

Gids un ekskursijas. Gidi redzē jā m 3 reizes. Pie viņ a rezervē tas ekskursijas, viss bija kā rtī bā . Par mums neaizmirsa, vienmē r ieradā s laicī gi, ņ ē ma vē rā vē lmes.
Uzmanieties, lai ekskursijā s bū tu "vī na degustā cijas" punkts, tas ir maksimā lais uzspieš ana dā rgam lē tam vī nam, kas ir visur.

Animā cija. Mē s uz to negā jā m, mū s ī paš i neinteresē ja. Bet no istabas viņ i dzirdē ja bē rnu animā ciju un daž reiz bija š ausmā s. Š eit ir piemē rs: maza meitene (e) uzkā pj uz skatuves un notiks dialogs ar saimnieku (c):

J: Ar ko tu š eit atnā ci?
D: Ar mammu
J: Kur ir tē tis?
D: Viņ š nedzī vo pie mums
J: Vai vē laties brā li vai mā su?
D: Es gribu
J: Un balts vai melns?
D: Belenkijs
V: Nu, tad tev jā iet mā jā s, lai to izdarī tu.

Un tas bija smieklī gi visiem.

Bezmaksas WiFi nedarbojā s. Ziņ ojumi nā ca, bet nebija iespē jams tos lejupielā dē t vai nosū tī t atbildi. Katru vakaru sē dē jā m ū denspī pē netā lu no viesnī cas.

Pati viesnī ca atrodas uz robež as starp Goynuk un Kemer. Autobusi vienmē r ir pā rpildī ti, un, lai atrastu kaut ko interesantu, lī dz viesnī cai Transatlantic ir jā iet 30 minū tes ar kā jā m.
Tū risma rajonos cenas ir saliektas tā , lai lī dz Migros veikalam (pā rtikas preč u ķ ē des) bū tu vieglā k aiziet kā jā m. Salī dzinā jumam, viesnī cā.1 litrs kolas maksā.1 USD, Migros 2.5 litri par 4.5 lirā m ~ 0.80 USD. No reģ istratū ras jū s nedzirdē sit nekā du palī dzī bu, uzmanī bu un padomu. Bū tī bā personā ls runā tikai turku valodā (viesmī ļ i, pavā ri, apkopē ja).

Tā pat gandrī z visur viņ i pieņ em kartes un maksā jums no kartes ir liras. Cenas lirā s ir lē tā kas nekā dolā ros. Krievu viesi ir pretī gi, bezgalī gi lē ti sā rņ i, vē lme visus iedragā t, pā rkā pt noteikumus, nevē rī ba pret visiem, izņ emot sevi un cieņ as gaidī š ana no citiem. Tas bija briesmī gi.

Iesaku meklē t citu viesnī cu, par tā du naudu tas ir pilnī gi iespē jams.
аватар Olimskaja_Evgenija
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ā tri, ī sā laikā , atsauksmes par to bija daž ā das, bet viesnī cā viss bija brī niš ķ ī gi. Ap 8-9 no rī ta ieradā mies ar bē rnu, stundas laikā tikā m iekā rtoti skaistā , sakoptā istabā , patika. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ā tri, ī sā laikā , atsauksmes par to bija daž ā das, bet viesnī cā viss bija brī niš ķ ī gi. Ap 8-9 no rī ta ieradā mies ar bē rnu, stundas laikā tikā m iekā rtoti skaistā , sakoptā istabā , patika. Neko globā lu negaidī jā m, bet bijā m apmierinā ti. Privā tā pludmale nebija tik tuvu, bija piegā de, bet tur nebija iespē jams pastaigā ties. Ar ē dienu izvē li ir pat par daudz, viss bija labi. Animā cija nebija slikta, bija bē rnu ballī tes, multenes, diskotē kas un daž ā das izklaides, bija arī animā cija pieauguš ajiem. Ja no viesnī cas paiet mazliet, tad tur bija daudz visa kā , un veikali, un aptiekas, no visā m pusē m.
аватар Olga_Vdovichenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Larissa Vista Hotel 4 * Kemerā . Ē diens labs, istabiņ a vienkā rš a, bet viss tī rs. Teritorija nav slikta, animā cija vā ja, bet, kas attiecas uz 4 * viesnī cu, viss ir kā rtī bā , ar daudz ko nerē ķ inā jā mies. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Larissa Vista Hotel 4 * Kemerā . Ē diens labs, istabiņ a vienkā rš a, bet viss tī rs. Teritorija nav slikta, animā cija vā ja, bet, kas attiecas uz 4 * viesnī cu, viss ir kā rtī bā , ar daudz ko nerē ķ inā jā mies. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta. Blakus bija veikali un autobusu pieturas. Pludmalē nebija ī paš i ē rti, ka bija tikai piestā tne un bija jā brauc apkā rt, jā iet uz kaimiņ u pludmali, lai varē tu ieiet ū denī . Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo nopirkā m tū ri 2 dienas pirms izlidoš anas, un nebija tik daudz piedā vā jumu ar izbraukš anu no Odesas, turklā t š ai viesnī cai bija ļ oti laba cena, pat smieklī ga, es teiktu. Par izlī gumu varu teikt, ka bija 2 varianti, vai gaidī t 14:00 vai piemaksā t. Izvē lē jā mies otro variantu, bija jā maksā papildus nauda no augš as, nebija tik patī kams brī dis, bet ko lai dara. . Par adekvā tu cenu varu diezgan ieteikt š o viesnī cu.
аватар Alla_84
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es apstiprinu Julia1405 atsauksmi. Ļ oti slikta viesnī ca. Pagā juš ajā gadā (2017) mana mamma gā ja un bija labā ki apstā kļ i (un tuvā ka pludmale un normā li galda piederumi, nevis mazas kartona krū zes visiem dzē rieniem). Š ogad viņ i mainī ja daļ u no koncepcijas un pat nebrī dinā ja, ka pludmale ir pā rcelta uz pavisam citu vietu. … Tomēr ▾ Es apstiprinu Julia1405 atsauksmi.
Ļ oti slikta viesnī ca. Pagā juš ajā gadā (2017) mana mamma gā ja un bija labā ki apstā kļ i (un tuvā ka pludmale un normā li galda piederumi, nevis mazas kartona krū zes visiem dzē rieniem). Š ogad viņ i mainī ja daļ u no koncepcijas un pat nebrī dinā ja, ka pludmale ir pā rcelta uz pavisam citu vietu.
- Piebildī š u, ka galdi vienmē r ir slikti tī rī ti, un, ja neapsē dā ties pirmais, ē diena pā rpalikumi bū s jā sakopj paš am.
- Lī dz pludmalei 1.3 km (pā rbaudī ts google kartē ). Piebū ves mā jaslapā norā dī ts, ka lī dz pludmalei ir 800 m, bet dzī vē tā atrodas blakus viesnī cai Azra. Pievienoš u foto no ceļ a uz pludmali.
Bija ļ oti nepatī kami staigā t pa citu viesnī cu smirdoš ajā m miskastē m pie jū ras.
Дорога на пляж через мусорки Дорога на пляж через мусорки Дорога на пляж через мусорки Дорога на пляж через мусорки На пляже только вода, кофе (который постоянно заканчивается) и теплый сок Морем не сильно полюбуетесь, потому что на пирсе палатки, в которых полежать стоит 30$ в день и они от другого отеля. Заход в воду с пирса по лестнице. Слева - территория уже другого отеля и оттуда прогоняют.
Parādīt vairāk »


iemiesojums roma.zuiev.2015
Blakus atrodas aptiekas un pārtikas veikali, ir vīzu karte un bankomāti.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums roma.zuiev.2015
Jūlijā braucam uz šo viesnīcu bērnam 4 gadi.Dodiet labu padomu.Jādod nauda par labu istabiņu.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums rumss
Laba diena.Lasīju daudz atsauksmes,ka viesnīcai nav savas pludmales.Vai tā ir?
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 17 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Гёйнюк, недалеко от пляжа. Построен в 2007 году, последняя реновация проведена в 2020 году. Отель состоит из пяти четырёхэтажных зданий. Подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 7 км от Кемера. 50 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж отеля Fun&Sun Comfort Beach (400 м от Armas Garden), через дорогу. Павильоны на пляже (платно).
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак с 07:00-09:00, поздний завтрак с 09:00-10:00, обед с 12:30-14:00, ужин с 19:00-21:00. Шведский стол.

Закуски в снэк-баре с 12:00-16:00 (шведский стол), чай/кофе в лобби-баре с 16:00-17:00.

Ресторан A la Carte (на пляже, платно), часы работы: 19:00-21:00.

Необходима предварительная резервация.

Лобби-бар: 10:00-00:00.

Бар у бассейна: 10:00-02:00.

Бар на пляже: 10:00-17:00.

Парикмахерская / салон красоты: 09:00-19:00.

3 открытых бассейна с пресной водой без подогрева: 1000 кв.м, 60 кв.м и 100 кв.м.

Часы работы: 08:00-19:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports SPA-центр: 09:00-19:00. 1 водная горка без подогрева.Часы работы: 10:00-12:00 / 14:00-16:00. В команде аниматоров 1 человек (есть русскоговорящий).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 365 номеров. Отель состоит из пяти 4-этажных зданий.

Istabās

Кондиционер, телефон (платно), мини-бар (бесплатно, безалкогольные напитки пополняются в день заезда), телевизор, сейф (платно), балкон, ванна или душ, фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Göynük Mahallesi, Cumhuriyet Mah. Sakip Sabanci Cad, 07985 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Информация и бронирование + 90 242 524 54 26 Корпоративный телефон + 90 242 524 51 00
Tīmekļa vietne: Eldar Garden Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).