Laba 4 zvaigžņu viesnīca

Rakstīts: 3 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 25 — 30 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s ar vī ru izvē lē jā mies viesnī cu 2 dienas pirms izlidoš anas. Atsauksmes nelasī jā m, piekritā m tū roperatora "budž eta" piedā vā jumam. No nosacī jumiem bija lē ta cena, jū ras tuvums, Kemeras reģ ions.
Viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m.
Mē s bijā m koronavī rusa periodā . Darbinieki valkā maskas, tū risti ne, lai gan vietē jie vairā kkā rt atgā dinā ja, ka jā nē sā maskas ā rpus viesnī cas. Izskatā s, ka policijai uzlikts naudas sods. Bet mē s neredzē jā m nevienu policistu.
Ieradā mies 7 no rī ta un mū s uzreiz sū tī ja brokastī s, pē c kā uzreiz bez papildus maksas tikā m iekā rtoti.

Apmetā s ē kā ar skatu uz deju grī du. Sā kumā bijā m sarū gtinā ti, ka bū s trokš ņ aini, bet izklaides programma diskotē ku veidā ilga ne ilgā k par 23:00. Animatoru nebija.
Peldbaseins liels un tī rs, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Viesnī ca atrodas 7-10 minū š u attā lumā no savas pludmales. Pludmale ir pietiekami tī ra, visur ir miskastes, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem neatkarī gi no laika. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un uzkodā m. Jū ra ir tī ra.
Ē diens diezgan daudzveidī gs priekš.4 zvaigznē m (bija ar ko salī dzinā t). Mums nebija laika izmē ģ inā t pusi no piedā vā tā . Dā rzeņ i, augļ i, saldumi, zupas, piedevas – viss bija. No gaļ as - vistas, tī tara, daž i neskaidri liellopu gaļ as vai sojas produkti, zivis vienmē r ir bijuš as. Atkal alkohols ir pietiekami cienī gs, lai iegū tu 4 zvaigznes. Vī ns sarkans, balts, roze, alus, dž ins, viskijs, pā rē jie nav mē ģ inā juš i. Personā ls rū pē jas par tī rī bu, kas ir ļ oti svarī gi.
Istaba pieticī ga, nav liela, bet tī ra. Bija viss nepiecieš amais (pat vienreizē jā s nagu vī lī te). Ir seifs, bet mē s to neizmantojā m. Uzturē š anā s laikā - neviens neko nezaga).
Nezinu, vai to ietekmē ja “koronavī russ” un Eiropas tū ristu trū kums – tač u personā la attieksme pret ukraiņ iem un krieviem bija ļ oti laba, draudzī ga un draudzī ga (atkal ir ar ko salī dzinā t).
Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama. Vienī gais mī nuss ir bezmaksas Wi-Fi trū kums viesnī cā . Labprā t paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu