4 rakstīt, 2 prātā

Rakstīts: 1 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 24 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 2.0
Atvaļ inā jums pavadī ts kopā ar vī ru jubilejā . Izlasī jā m atsauksmes, bijā m gatavi, bet daž as lietas mani ļ oti pā rsteidza.

Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta un par papildus samaksu mē ģ inā jā m reģ istrē ties agrā k. maksa, bet reģ istratū rā programma sabojā jā s un tehniķ is gaidī ja, pa ceļ am rā dī ja ciparus. Reģ istratū rā nav zinā ms, kā das telpas viņ iem ir pieejamas, kur ir divguļ amā gulta, kur vienvietī gā gulta, kaut kur bija tehniķ is, kurš mē ģ inā ja salabot kondicionieri.


Izskatī jā m 6 istabas un tikai 14:33 izdevā s atrast istabiņ u ar divguļ amo gultu, bezstrā vas kondicionieri un normā lu kanalizā ciju vannasistabā . Reģ istratū rā viņ i nobolī ja acis, klikš ķ inā ja mē li, bija visvairā k neapmierinā ti ar mums. Viņ i iebilda, ka viesnī ca ir veca un neviens neko nemainī s sezonas beigā s (4 zvaigž ņ u viesnī ca! ), viņ i bija rupji, teica, ka jā bū t uzmanī giem, pretē jā gadī jumā ar mū su lietā m var notikt kaut kas.
Telpa, kas mums iekā rtoja, nebija iztī rī ta, bija jā atrod un jā piemaksā , lai apkopē ja to uzkopj. Istabā ieradā mies 15:30.

Numurs. Diezgan pieklā jī gi, bez seifa, ar skatu uz skatuvi, bet plastikā ta logi mū s izglā ba. Telefoni ir (vannasistabā un istabā ), bet tiem nogriezti vadi. Vannas istabā panikas pogas nav, rokturis, pie kura turas, lai neslī d, nav fiksē ts. Vakarā un no rī ta karstā ū dens nav, jo ū deni silda saules baterija un, kurš paguva tikt ē kā , nomazgā jā s. Bez naudas istabu netī ra, maina tikai miskasti. Par 1$ tiks nomainī ta gultas veļ a un izmazgā ta grī da. Izlietne nav mazgā ta 2 nedē ļ as.

Uzturs. Ļ oti daudzveidī gs. Vienmē r bija svaigi dā rzeņ i, augļ i, ļ oti liels skaits desertu, vistas gaļ a, desiņ as, kotletes, garnē tas ar bulguru, makaroniem, kartupeļ iem. Arī nacionā lie ē dieni un grilē ti ē dieni. Viņ i nebija izsalkuš i, viņ i nebija saindē ti. Milzī ga rinda pusdienā s un vakariņ ā s pie zupas.
Kafijas automā ti naktī tika izslē gti. Izbraucā m 2:50, kafiju nebija kur dabū t. Alkoholam izmē ģ inā jā m baltvī nu un sarkanvī nu. Tas izrā dī jā s ļ oti skā bs. Viesi dzē ra kokteiļ us. Kā mē s sapratā m, tie atš ķ ī rā s tikai ar krā svielu (sarkanu, zilu, zaļ u).


Jū ra. Jū ra tī ra, ieeja no mola, akmens dibens. Š ajā sakarā ir daudz daž ā du zivju. Ceļ š uz jū ru ir cits stā sts. Ejiet 15 minū tes, no tā m 10 pa ceļ am garā m tirgum, kur visi mē ģ ina tev kaut ko pā rdot, nemitī gs troksnis, troksnis, zvans doties pie viņ iem un 5 minū tes starp divā m viesnī cā m, kur ir ļ oti netī rs, miskaste kannas, slikti ož . Bet pludmalē ir kafijas automā ts no Larissa Art Beach viesnī cas, kurā ir vairā k pozī ciju nekā Larissa Vista.

Gids un ekskursijas. Gidi redzē jā m 3 reizes. Pie viņ a rezervē tas ekskursijas, viss bija kā rtī bā . Par mums neaizmirsa, vienmē r ieradā s laicī gi, ņ ē ma vē rā vē lmes.
Uzmanieties, lai ekskursijā s bū tu "vī na degustā cijas" punkts, tas ir maksimā lais uzspieš ana dā rgam lē tam vī nam, kas ir visur.

Animā cija. Mē s uz to negā jā m, mū s ī paš i neinteresē ja. Bet no istabas viņ i dzirdē ja bē rnu animā ciju un daž reiz bija š ausmā s. Š eit ir piemē rs: maza meitene (e) uzkā pj uz skatuves un notiks dialogs ar saimnieku (c):

J: Ar ko tu š eit atnā ci?
D: Ar mammu
J: Kur ir tē tis?
D: Viņ š nedzī vo pie mums
J: Vai vē laties brā li vai mā su?
D: Es gribu
J: Un balts vai melns?
D: Belenkijs
V: Nu, tad tev jā iet mā jā s, lai to izdarī tu.

Un tas bija smieklī gi visiem.

Bezmaksas WiFi nedarbojā s. Ziņ ojumi nā ca, bet nebija iespē jams tos lejupielā dē t vai nosū tī t atbildi. Katru vakaru sē dē jā m ū denspī pē netā lu no viesnī cas.

Pati viesnī ca atrodas uz robež as starp Goynuk un Kemer. Autobusi vienmē r ir pā rpildī ti, un, lai atrastu kaut ko interesantu, lī dz viesnī cai Transatlantic ir jā iet 30 minū tes ar kā jā m.

Tū risma rajonos cenas ir saliektas tā , lai lī dz Migros veikalam (pā rtikas preč u ķ ē des) bū tu vieglā k aiziet kā jā m. Salī dzinā jumam, viesnī cā.1 litrs kolas maksā.1 USD, Migros 2.5 litri par 4.5 lirā m ~ 0.80 USD. No reģ istratū ras jū s nedzirdē sit nekā du palī dzī bu, uzmanī bu un padomu. Bū tī bā personā ls runā tikai turku valodā (viesmī ļ i, pavā ri, apkopē ja).

Tā pat gandrī z visur viņ i pieņ em kartes un maksā jums no kartes ir liras. Cenas lirā s ir lē tā kas nekā dolā ros. Krievu viesi ir pretī gi, bezgalī gi lē ti sā rņ i, vē lme visus iedragā t, pā rkā pt noteikumus, nevē rī ba pret visiem, izņ emot sevi un cieņ as gaidī š ana no citiem. Tas bija briesmī gi.

Iesaku meklē t citu viesnī cu, par tā du naudu tas ir pilnī gi iespē jams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu