Marvida Hotel Akman Park 4*– Atsauksmes

122
Novērtējums 6.410
№112 viesnīcas reitingā Kemera
5.7 Numurs
6.3 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.2 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1995. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Ekonomiska viesnīca pludmalē. Zaļā zona, ir ūdens slidkalniņš. Ieteicams ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Jurate_mac
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vai mē s braucā m?? ? skaties? bet? jo ļ oti ieteica aģ ents, sakot labu vie? butis, 2022. gads pabeidzis? bu? io renovā cija. Ta? Es tikai ieš u to redzē t? ius registrat? r? , es? sigandome jo registrat? ra bija padomju tipa, tumš ais, ma? a, su neai? kios izcelsme? s mē beles. … Tomēr ▾ Vai mē s braucā m?? ? skaties? bet? jo ļ oti ieteica aģ ents, sakot labu vie? butis, 2022. gads pabeidzis? bu? io renovā cija. Ta? Es tikai ieš u to redzē t? ius registrat? r? , es? sigandome jo registrat? ra bija padomju tipa, tumš ais, ma? a, su neai? kios izcelsme? s mē beles. Telpas sen nav remontē tas, gultas veļ a tika mainī ta katru dienu, bet istabas netika tī rī tas, jo istabā s bija paklā ji un putekļ sū cē js neredzē ja, ka viņ iem tie ir (jo stū ros bija putekļ i, piemē ram, nomesti papī ri). Ē diens bija slikts, nebija ko ē st, jo neē dā m turku makliovkki, nelika klā t. Daž as dienas pē c tam, kad cilvē ki sā ka trokš ņ ot, jau bija ē diens (atveramā vista, kebabs, aknas utt. ), nebija jū ras velš u.
Animā cija ir slikta. Paš i atpū tnieki mī lē ja sevi.
Viesnī cas teritorija, lai arī neliela, ir skaista, pludmale ir ļ oti tuvu, dzē rieni un kokteiļ i ir slikti.
Es neieteiktu š o viesnī cu, jo jū s bū siet ļ oti vī luš ies, tā pat kā es pati biju vī lusies.
аватар Michael4477
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Priekš rocī bas: 1.1. rinda. 2. Pierce. 3. Zaļ ā zona. 4. Bezmaksas Wi-Fi vestibilā un reģ istratū rā , ar ko pietika restorā nam un pludmalei. Trū kumi: 1. Naudas izspieš ana reģ istratū rā par standarta numuriem. 2. Remonts istabā s bija sen. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
1.1. rinda.
2. Pierce.
3. Zaļ ā zona.
4. Bezmaksas Wi-Fi vestibilā un reģ istratū rā , ar ko pietika restorā nam un pludmalei.
Trū kumi:
1. Naudas izspieš ana reģ istratū rā par standarta numuriem.
2. Remonts istabā s bija sen.
3. Vecas, noguruš as mē beles.
4. Reģ istratū ra, un vestibils ir lī dzī gs autoostai mū su plaš ā s valsts sliktā kajā reģ ionā lā centrā .
аватар Pomio91
Viesnī ca ir maza, kas ir gan pluss, gan mī nuss. Pateicoties tam, š eit nav pā rpildī ts, ir kluss un ē rts. Jauks, jauks un izpalī dzī gs personā ls. Nu, tad mī nusi: 1) galvenais trū kums ir sauļ oš anā s krē sli, lielā kā daļ a ir salauzti, pē c izskata var redzē t, ka baigi veci, ļ oti cieti, pē c stundas sā k sā pē t ķ ermenis no tiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, kas ir gan pluss, gan mī nuss. Pateicoties tam, š eit nav pā rpildī ts, ir kluss un ē rts. Jauks, jauks un izpalī dzī gs personā ls.
Nu, tad mī nusi:
1) galvenais trū kums ir sauļ oš anā s krē sli, lielā kā daļ a ir salauzti, pē c izskata var redzē t, ka baigi veci, ļ oti cieti, pē c stundas sā k sā pē t ķ ermenis no tiem.
2) otrs mī nuss ir tas, ka ē dienkarte ir vienmuļ a, ar gaļ u tikai sprū da, katru dienu tiek ceptas tikai viena veida zivis. (Aizstā vot virtuvi, teikš u, ka no nejutī guma nepaliksi izsalcis, vari apē st jebkurā laikā ).
3) Istabā s ir ļ oti maza vannasistaba, nav kur apgriezties, nu paš as telpas jau vecas.
4) Pirmo reizi redzē ju, ka uztaisī ja saplē stu gultu un iedeva saplē stu dvieli, starp citu, pludmales dvieļ i arī jau veci.
5) mū s aizveda uz viesnī cu uz 3 stundā m, kamē r brauciens bija 1:30.
Bet neskatoties uz visiem mī nusiem, es lieliski pavadī ju laiku un pat ieteikš u š o viesnī cu tiem, kas vē las mieru un komfortu.
аватар Olga_Li
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā ierados naktī , bet pē c lidojuma pat duš ā nevarē ju ieiet - ū dens nebija visā viesnī cā . Situā cija ar ū dens trū kumu atkā rtojā s pē c divā m dienā m, kad cilvē ki ieradā s pusdienā s no pludmales. … Tomēr ▾ Viesnī cā ierados naktī , bet pē c lidojuma pat duš ā nevarē ju ieiet - ū dens nebija visā viesnī cā . Situā cija ar ū dens trū kumu atkā rtojā s pē c divā m dienā m, kad cilvē ki ieradā s pusdienā s no pludmales.
Pamatojoties uz faktiem, viesnī ca ī steno taupī bas stratē ģ iju. Galu galā tas atspoguļ ojas apkalpoš anā un komfortā .
Restorā nam, ko pē c lī meņ a var saukt par ē dnī cu: Visi dzē rieni tiek pasniegti plastmasas vai kartona glā zē s. Ē diens ir vienmuļ š un trū cī gs. No gaļ as cieta vista. No zivju produktiem uz grila smirdī gā sausā stavrida, ko retais gribē ja ē st. Brokastī s nav pamata maizes. Novecojuš as gumijas maizī tes plastmasas maisiņ os un saldā s turku "bageles". . . Nav ne ž ā vē tu augļ u, ne riekstu, kas parasti ir citā s viesnī cā s pie musli. . . Tikai kafijas pulveris no aparā ta. Bet jā saka kompliments š efpavā ram: neskatoties uz lī dzekļ u trū kumu, viņ š paspē j pagatavot daž us gardus ē dienus. Restorā na darbinieki ir neapmā cī ti jauni zē ni, daž i nepilngadī gi, acī mredzot tā paš a iemesla dē ļ , lai ietaupī tu uz algā m.
Pludmale: plastmasas neē rtajiem sauļ oš anā s krē sliem nav matrač u, lai gan kaimiņ u viesnī cā s tā di ir. Pludmales dvieļ i ir diezgan nolietoti, un daž iem pat ir caurumi. Takas pludmalē ir izmiruš as un vienmē r klā tas ar smiltī m. Viņ i steidzas ļ oti reti.
Daudz tika rakstī ts par istabā m. Vē los papildus pievē rst uzmanī bu higiē nai, kuras diemž ē l nebija. Tualetes pods tika tī rī ts tikai reizi 2 nedē ļ ā s, nemaz nerunā jot par mē beļ u virsmā m. Es biju š okā , kad ieraudzī ju, kā viņ i tī ra veco, netī ro un notraipī to paklā ju. To nevis sū c, bet slauka ar SLOTU, paceļ ot gaisā visus netī rumus un baktē rijas, kuras pē c tam izplata kondicionieris - un to mē s elpojam! ! ! Biež i redzē ju jaunas apkopē jas, kas sē dē ja ē nā ar mobilo telefonu rokā s, nevis apzinī gi dara savu darbu. Durvis - tas ir viens nosaukums - "saplā ksnis" ar kā pirksta resnā m spraugā m - skaņ as izolā cijas nav vispā r! Tā kā man bija istaba pie baseina ar skaļ u animā ciju, man nebija miera.
Uzņ emš ana: tas ir tikai "š araš kas birojs", viņ i strā dā neprofesionā li, viņ i gandrī z nevar tikt galā ar steidzamiem uzdevumiem. Varu apstiprinā t arī vienu no atsauksmē m, ka viena administratore sū ta ziņ as uz whatsapp ar piedā vā jumu "iepazī sties". Tas ietekmē ja arī mani.
Š ķ iet, ka viesnī cas vadī tā js uz visu skatā s no augš as. Impozanti staigā pa viesnī cu vai sē ž ar mobilo telefonu kafejnī cā .
Viesnī cas kontingents ir nepretenciozi krievvalodī gie atpū tnieki.
Eiropieš i š eit neierodas acī mredzamu iemeslu dē ļ .

Lū gums faniem rakstī t uzpū stas atsauksmes par š o viesnī cu - esiet godī gi un objektī vi! Tikai tā pē c, ka esat sadraudzē jies ar kā du no personā la, tas nav iemesls, lai dziedā tu slavas vā rdus un rakstī tu glaimojoš us komentā rus viesnī cai! Jū s maldinat potenciā los viesus, kuri, tā pat kā es, krita par jū su pozitī vajā m atsauksmē m, lidoja uz š ejieni un to nož ē loja.
Secinā jums: Es neiesaku š o viesnī cu. Vienī gais pozitī vais š eit ir atraš anā s vieta, zaļ ā zona un lieliskā jū ra. Bet tas nav viesnī cas nopelns.. .
аватар vyshnevskaya2013
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar mā su. Ko teikt. . . Es pat nezinu, ar ko sā kt. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs: teritorija zaļ a un nav liela, mā jī ga, ir sava pludmale ar oļ iem un maiga ieeja jū rā , ir nojumes. Gultas pietiek visiem. … Tomēr ▾ Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar mā su. Ko teikt. . . Es pat nezinu, ar ko sā kt. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs: teritorija zaļ a un nav liela, mā jī ga, ir sava pludmale ar oļ iem un maiga ieeja jū rā , ir nojumes. Gultas pietiek visiem. Jū ra ir lieliska. Ž ē l, ka koronavī rusa dē ļ no sauļ oš anā s krē sliem tika izņ emti matrač i. Melot nav ī paš i patī kami. Ir baseins bē rniem un pieauguš ajiem. Neskatoties uz to, ka, protams, telpas ir noguruš as un nepiecieš amas remonts. Ē diens ir ļ oti labs kvartetam. Viņ i gaidī ja sliktā ko. Mī nuss: gruzī nu administrators reģ istratū rā . Sā kotnē ji viņ i apmetas nepiemē rotā istabā un pē c tam pieprasa 35 USD par pā rvietoš anu. Turklā t niķ ī ga attieksme un komunikā cija. Mū s ievietoja 9. ē kā . Diskotē ka lī dz pulksten 12.00. Š ķ iet, ka mū zikas skaļ runis atrodas tieš i jū su istabā . Kopumā viesnī cas personā ls ir labs. Spa ir brī niš ķ ī gs. Masieri ir lieliski. Ī paš s paldies administratoram Dimam un masā ž as terapeitam Elmanam, masierei Ļ ubai par pieklā jī go attieksmi un uz klientu orientē tu pieeju. Par animā ciju es ī sti nevaru pateikt neko ī paš u - tā ir standarta. Turklā t ģ imenē m ar bē rniem ir bē rnu diskotē ka.
аватар Valeriia21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Otro reizi š ajā viesnī cā atpū tā mies 2021. gada augusta beigā s kopā ar mammu. Ieradā mies š eit agrā k 2019. gadā (viesnī cu sauca Larissa Akman), tad mums viss patika. Tagad, runā jot par pakalpojumu un pakalpojumu, tas nav 4 zvaigznes, bet 3, varbū t pat 2. … Tomēr ▾ Otro reizi š ajā viesnī cā atpū tā mies 2021. gada augusta beigā s kopā ar mammu. Ieradā mies š eit agrā k 2019. gadā (viesnī cu sauca Larissa Akman), tad mums viss patika.
Tagad, runā jot par pakalpojumu un pakalpojumu, tas nav 4 zvaigznes, bet 3, varbū t pat 2.
Papildus tī rajai jū rai, Dima masā ž ai un labi audzinā tiem puiš iem no bā ra š eit nav nekā laba.
Apbrī nojama ir restorā na darbinieku neprofesionalitā te, rupjī ba, augstprā tī ba un nekaunī ga uzvedī ba.
Restorā nā ē dienu vienkā rš i izmet un ē dienreizē no galda norauj š ķ ī vjus. Viņ i var arī ē š anas laikā “paspē lē ties” un paķ ert š ķ ī vi un sā kt braukt tev pa seju, nevienam nekaunoties: ne vecā kiem, ne vadī tā jam (kurš pastā vī gi atrodas viesnī cas teritorijā , bet neveic nekā das vadī bas darbī bas). , bet tikai skatā s telefonā ) . Restorā nā adekvā ts ir tikai puisis, kurš izsniedz dzē rienus.
Bet reģ istratū ra atstā ja visnepatī kamā ko pē cgarš u. Ierodoties viesnī cā , viņ i sniedz vairā kas anketas, kurā s jā norā da personas dati, tostarp tā lruņ a numurs. Divas stundas pē c reģ istrē š anā s istabā saņ ē mu ziņ u no gandrī z divas reizes vecā kas administratores ar neķ ī triem priekš likumiem, no kuriem es atteicos. Mē s bijā m š okē ti par š ā du palaidnī bu no uzņ emš anas. Tad izrā dī jā s, ka š ā dus piedā vā jumus saņ ē ma daudzas meitenes un sievietes, un pat tā s, kuras atpū š as kopā ar vī ru.
Š ī ir pirmā reize, kad saskaramies ar š ā da veida darbinieku uzvedī bu.
Salī dzinot ar Larisu Akmani, viesnī cas kvalitā te ir mainī jusies uz slikto pusi – nekulturā ls personā ls.
Man arī nepatika, ka uz sauļ oš anā s krē sliem nebija matrač u, lai gan citā s tuvumā esoš ajā s viesnī cā s bija matrač i. Daudzi sauļ oš anā s krē sli ir salauzti.
аватар iivbar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca. Atpū tā mies pie drauga 2021. gada augustā . No rī ta mū s atveda uz viesnī cu, reģ istratū rā mū s pieklā jī gi sagaidī ja un uzreiz aizsū tī ja brokastī s. Pē c tam uzreiz piedā vā ja istabu ar skaistu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Atpū tā mies pie drauga 2021. gada augustā . No rī ta mū s atveda uz viesnī cu, reģ istratū rā mū s pieklā jī gi sagaidī ja un uzreiz aizsū tī ja brokastī s. Pē c tam uzreiz piedā vā ja istabu ar skaistu skatu uz jū ru. Paldies par to Gelai un Badri (kuri strā dā reģ istratū rā ), ka viņ i tik ā tri iekā rtojā s un nodroš inā ja labu istabu. Numurā ir viss nepiecieš amais (gaisa kondicionieris, fē ns, tē jkanna, ledusskapis). Istabu uzkopš ana katru dienu. Viesnī cas teritorija ļ oti zaļ a, kopta, viss blakus bā rs, restorā ns, baseins, pludmale, jū ra. Viss, kas nepiecieš ams brī vdienā m. Pludmale ir liela un tī ra. Burvju skaistuma jū ra, dzidrs ū dens, maiga ieieš ana jū rā un skaists skats uz kalniem.
Ē diens ir labs, izsalcis noteikti nebū si. Mē s š eit atpū tā mies pirmo reizi, un daž i teica, ka viņ i ieradā s š ajā viesnī cā.13 reizes. Viss personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un pretimnā koš s. Paldies visam personā lam par lieliskajā m brī vdienā m. Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti.
Вид с бара супер Выход на пляж Бассейн Вход в море Вид с номера Зелёная Аллея отеля
аватар rita3101
Camyuva ciemā atpū š amies pē dē jos piecus gadus un ļ oti priecā jamies, ka atkal varē jā m atgriezties Otium Akman parkā . Reģ istratū rā mū s uzreiz iekā rtoja istabā ar skatu uz zaļ o dā rzu. Standarta numurs ir sakopts. … Tomēr ▾ Camyuva ciemā atpū š amies pē dē jos piecus gadus un ļ oti priecā jamies, ka atkal varē jā m atgriezties Otium Akman parkā . Reģ istratū rā mū s uzreiz iekā rtoja istabā ar skatu uz zaļ o dā rzu.

Standarta numurs ir sakopts. Uzkopš ana notiek katru dienu, un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta lī cī pie kalna ar priedē m un kompakts visu atpū tas zonu izvietojums teritorijā.
Mū s ļ oti piesaista viesnī cas atraš anā s vieta tuvu jū rai - 1 lī nija. Tas ir ļ oti ē rti, ja ceļ ojat ar bē rniem. Droš i ļ aut bē rnu no pludmales uz istabu. Tī ra un plaš a pludmale ir ļ oti patī kama. Liels skaits sauļ oš anā s krē slu un tiem jaunas nojumes.
Ļ oti priecē ē rta piekļ uve jū rai, dzidrs ū dens un skaists skats uz kalniem.
Restorā ns ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. Papī ra vienreizē jā s lietoš anas galdauti un galda piederumi atseviš ķ os iepakojumos. Bufete un plaš s ē dienu klā sts, neskatoties uz sezonas laikā noteiktajiem ierobež ojumiem.
Mums patika pirmo ē dienu, silto ē dienu un desertu izvē le. Viesmī ļ i strā dā kopā.

Ī paš i vē lamies pateikties Nuh Kaya par sirsnī go uzņ emš anu! Vadī tā js ļ oti uzmanī gs viesiem. Vienmē r gatavs atrisinā t viesu jautā jumus vai problē mas.

Spa ir regulā rs apmeklē jums! Ī paš i patī kami bija š eit redzē t pazī stamas sejas - saimnieku Eldaru un administratoru Dimu. Viņ i ir ļ oti vē rī gi pret viesiem, stā sta un piedā vā masā ž as veidus, pastā vī gajiem klientiem iespē jamas atlaides. Draudzī ga komanda! Ir patī kami vienkā rš i atpū sties SPA teritorijā , pē c katras procedū ras viesi tiek cienā ti ar gardu tē ju.

Vē los atzī mē t - rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, turku vakars, diskotē kas, pludmales volejbols un dzī vā mū zika, bē rnu klubs.
Bija ļ oti apmierinā ti!
аватар svetlana_la
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, laipna apkalpoš ana, numuriņ i regulā ri uzkopti, dvieļ i mainī ti katru dienu. Teritorijā tī ra, glī ta un patī kama - tiek tī rī ti un laistī ti daudzi krū mi un puķ es, baseins tiek tī rī ts katru otro dienu. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, laipna apkalpoš ana, numuriņ i regulā ri uzkopti, dvieļ i mainī ti katru dienu. Teritorijā tī ra, glī ta un patī kama - tiek tī rī ti un laistī ti daudzi krū mi un puķ es, baseins tiek tī rī ts katru otro dienu. Ē damzā lē ir pietiekama ē dienu izvē le, vienī gais - gribē tos daž ā das zivis.
No mī nusiem - oļ i pie ieejas jū rā (sā p papē ž i).
аватар nellichkamartinova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies 13-30, ā tri iekā rtojā mies un aizsū tī jā m pusdienā s, mū su numuriņ i bija 613.615, istabas bija tī ras, dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ti katru dienu, remonts istabā ir nedaudz vecs, bet viss ir tī rs un bez sē nī tē m, teritorija zaļ a un sakopta, liels pluss, ka viss blakus, bā rs, restorā ns, pludmale, saulriets lī dz jū rai - viss ir brī niš ķ ī gi, jū ra kā kristā la asara, tī rā kais, ē diens katrs atradī s savu ē dienu, nevis 5, ir daudz daž ā dī ba, nav jū ras velš u, š im lidojiet 5, es arī gribu izteikt ī paš s paldies Dimam un viņ a amata meistaram masierim Muratam, talants, vienkā rš i gudrs , iesaku visiem, nenož ē losiet, kopumā pā rē jais izdevā s, vienī gais, ko vakarā vē los uztaisi diskotē ku, bija mazliet garlaicī gi, bet ar baltvī na glā zi pie jū ras, romantika, ja ir jautā jumi rakstiet visiem. … Tomēr ▾ Ieradā mies 13-30, ā tri iekā rtojā mies un aizsū tī jā m pusdienā s, mū su numuriņ i bija 613.615, istabas bija tī ras, dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ti katru dienu, remonts istabā ir nedaudz vecs, bet viss ir tī rs un bez sē nī tē m, teritorija zaļ a un sakopta, liels pluss, ka viss blakus, bā rs, restorā ns, pludmale, saulriets lī dz jū rai -
viss ir brī niš ķ ī gi, jū ra kā kristā la asara, tī rā kais, ē diens katrs atradī s savu ē dienu, nevis 5, ir daudz daž ā dī ba, nav jū ras velš u, š im lidojiet 5, es arī gribu izteikt ī paš s paldies Dimam un viņ a amata meistaram masierim Muratam, talants, vienkā rš i gudrs , iesaku visiem, nenož ē losiet, kopumā pā rē jais izdevā s, vienī gais, ko vakarā vē los uztaisi diskotē ku, bija mazliet garlaicī gi, bet ar baltvī na glā zi pie jū ras, romantika, ja ir jautā jumi rakstiet visiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums zhenya_belyaeva
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums atros
Denis, laba diena! Sakiet, lūdzu, kurās ekskursijās ir jēga doties, lai vēlāk nebūtu mokoši sāpīgi par zaudēto laiku un naudu ;-) Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был построен в 1995 году, последняя реставрация сделана в 2018 году. Экономичный отель на самом берегу моря. Зеленая территория, есть водная горка. Рекомендуем для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в поселке Чамьюва, в 8 км от г. Кемер, в 55 км от аэропорта г. Анталия, в 45 км от центра г. Анталия, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 300 м. Пляжные полотенца выдаются под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби. (бесплатно), room service (платно), магазины, 2 ресторана: 1 основной, 1 a la carte (турецкий, по предварительной записи, платно), 1 бар, 1 открытый бассейн 200 м2 (с пресной водой, без подогрева), 1 открытый бассейн с 1 водной горкой, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: депозит.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей в возрасте от 2-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 90 номеров. Состоит из одиннадцати 3-этажных корпусов.

Istabās

Все номера с высокими потолками и балконами, оборудованы отдельной системой кондиционирования, сейфом, феном, спутниковым телевидением, телефоном, мини-баром, отдельной ванной комнатой с туалетом. Покрытия полов во всех номерах – мраморное. Сейф, телефон, мини-бар, обслуживание номеров (платное).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Çamyuva, Akman, 07980 Kemer / Antalya / TÜRKİYE
Tālruņi: +90 242 212 18 87
Tīmekļa vietne: Marvida Hotel Akman Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.