Atpūta bija veiksmīga. Man ļoti patika viesnīca.

Rakstīts: 29 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 20 maijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Larisā atpū tā mies no 2017. gada 10. maija lī dz 20. maijam. Mē s pieteicā mies tū rei ekskursijā . aģ entū ra EVVIVA-TOUR Harkovā . Ī paš s paldies meitenei Lyuba no š ī s aģ entū ras par kvalitatī vu darbu un patī kamo komunikā ciju. Vienī gais, kas mani neiepriecinā ja, bija izlidoš anas pā rcelš ana no 7.45 uz 20:10, ņ emot vē rā faktu, ka viņ i izlidoja no Turcijas 20. datumā.7:45, tika nozagta atpū tas diena.
Sakarā ar to, ka ieradā mies viesnī cā.1. 30 un pat pirmo reizi Turcijā , tikā m iekā rtoti sliktā kajā viesnī cas numuriņ ā (pirmais stā vs, daudz odu un pretī dū c virtuves kondicionieri, istabas numurs 902) . Problē ma tika nekavē joties atrisinā ta par 10 dolā riem un pudeli Ņ emirov degvī na. Nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz greznu istabiņ u ar skatu uz jū ru otrajā stā vā (Nr. 313). Ļ oti iesaku paņ emt lī dzi fumigatoru un odu aerosolu, tas mums ļ oti palī dzē ja. Istabu tī rī ja regulā ri, dvieļ us mainī ja katru dienu, gultas veļ u mainī ja 1 reizi 9 dienā s.
Viesnī ca atrodas lieliskā vietā , pirmajā lī nijā . Teritorija sakopta, tī ra, lai saproti, gā jē ju celiņ i pa nakti ir mazgā ti. Divas lieliskas terases ar skatu uz jū ru (viena pie bā ra, otra ar dī vā niem, kur atpū sties tuvā k hammam). Pirts un turku pirts uz vietas ir bez maksas, bet mē s tur negā jā m, tā pē c neko nevaru pateikt. Masā ž a, pī lings un maska ​ ​ maksā ja 20 dolā rus, bet par muguras masā ž u notirgoju 10. Animā cija katru vakaru, bē rniem sā kas 21.00. Nekā ī paš i interesanta nebija, katru dienu viens un tas pats. Pieauguš ajiem katru dienu jauna programma, neteikš u, ka super, bet bija interesanti. Kā du vakaru atnā ca tirdziņ š , tirgotā ji ar turku prieku, garš vielā m un smarž ā m. Neiesaku pirkt no viņ iem, Kemerā uz pusi cenas tā pat. Viesnī cā ir trī s peldbaseini (bē rniem, ar slidkalniņ u un lielais), ū dens tī rs, bet praktiski nepeldē jā mies, un tas ir bezjē dzī gi, ja 20 metru attā lumā ir dzidri siltā Vidusjū ra. Pludmale tī ra, kopta, nojumes, sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem labā stā voklī . Varat aizņ emties dvieļ us, iemaksā jot 5 dolā rus. Ieeja jū rā pa maziem oļ iem, iesaku speciā los apavus. Wi-Fi ir labs restorā na zonā (bezmaksas, salī dzinot ar daž ā m viesnī cā m, kur 1 USD stundā ), vā jš reģ istratū rā . Viesnī cas mī nuss ir tas, ka izklaides programmas lī dz 2 naktī gan mū su viesnī cā , gan blakus. Tā kā telpā s trū ka skaņ as izolā cijas, š ķ ita, ka sienas trī cē , viņ i neguva pietiekami daudz miega.

Ē dinā š ana viesnī cā ir 3 ē dienreizes dienā , bet starp pusdienā m un vakariņ ā m gatavo izcilus hač apuri un frī kartupeļ us ar mē rci, var lieliski uzkodas pludmalē , kā arī no 9.00 lī dz 23.00 ir atvē rts bā rs, kur var paņ emt lī dzi jebkuru vietē jo. dzē rieni bez maksas. Mē ģ inā ju saprast, ko ir vē rts dzert: vī ns (ne ī paš i balts), alus ir normā ls, viskijs, dž ins ar toniku, Baileys un rums ir ļ oti personiski. Ļ oti garš ī gi kokteiļ i, iesaku. Kopumā ē diens restorā nā ir lielisks. Katru dienu gaļ a (vista) un zivis, daudz piedevu (rī si, kartupeļ i, makaroni), salā ti, dā rzeņ i, uzkodas. Vienmē r svaigi kraukš ķ ī gi klaipi, maize un maizī tes. Brokastī s tas pats olu kultenis un karstas pankū kas. Vakariņ as vienmē r ir ar papildus grilē tiem ē dieniem, ļ oti biež i ceptas zivis (ļ oti garš ī gas). Tē ja, kafija, sulas bez maksas, svaigas sulas un saldē jums - 1 USD. Bū tī bā jū s nepaliksit izsalkuš i. Konditorejas izstrā dā jumi ir vienkā rš i krā š ņ i (kū kas, baklava, pī rā gi, ž elejas, putas, cepti ā boli un ķ irbis). Augļ u maijam pietika (ā boli, apelsī ni, greipfrū ti, persiki, melones). Dzeramajam ū denim jā bū t pie ieejas istabā (2 pudeles pa 0.5 litriem katra), ja nē , jautā jiet reģ istratū rā . Pē c tam ū deni no dzesē tā jiem ņ ē ma tajā s paš ā s pudelē s. Video apskatu par restorā nu var noskatī ties š eit: https://www.youtube.com/watch? v=TR7KWJ_tSpM
Par ekskursijā m varu teikt, ka tā s ir ļ oti dā rgas. Pammukale mums piedā vā ja mū su ekskursiju. operatoram par 110 USD diviem. Salī dzinā jumam varu teikt, ka pā ri ielai no viesnī cas atrodas tū risma centrs "Mars", viņ iem ir 30 dolā ri no cilvē ka ar apdroš inā š anu un ē dinā š anu. Tā tad, izvē lieties pats. Ekskursijā s nedevā mies, jo ziņ ā s dzirdē jā m, ka trī s dienu laikā apgā zuš ies divi tū ristu autobusi un bijuš i nā ves gadī jumi. Principā netā lu no viesnī cas ir vietas, kur doties un ko redzē t. Pā ri ielai pamesta viesnī ca. Skats noteikti ir skumjš , bet skati tur ir brī niš ķ ī gi. Jū s varat doties pastaigā uz Phaselis, tā s ir senas pilsē tas drupas. Kā jā m no viesnī cas mē s gā jā m 2.5 stundas pa mež u, apmeklē jot trī s satriecoš i skaistus savvaļ as lī č us (milzī gs skaits ļ oti skaistu fotoattē lu, video un neaizmirstams prieks). Ja jums nepatī k staigā t, turp brauc mikroautobuss par 2 lirā m uz Phaselis, un tur ieeja ir 6 USD no personas. Mē s to darī jā m par velti, par ko nenož ē lojā m ne mazums. Turki mū s laipni atveda ar maš ī nu atpakaļ uz viesnī cu.
Uz Kemeru bijā m divas reizes, pilsē ta ir jū su uzmanī bas vē rta. Cenas Kemeras lielveikalā varat redzē t manā video š eit: https://www.youtube.com/watch? v=ZqCnD3TvNE0&t=12s Lai gan izskatā s, ka liels tirgus, tas ir ļ oti tī rs, ar savu krā su un atmosfē ru. Pā rsteidzu pilsē tas pludmali ar tī rī bu, bezmaksas saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, uzreiz jū t, ka viņ i arī domā par cilvē kiem. Visur paveras skaisti kalnu skati. Salī dzinā jumam iesakā m kā du valū tu samainī t pret lirā m: biļ ete uz Kemeru maksā.3 liras, bet dolā ros - 1 dolā ru. Kurss ir 1 dolā rs - 3.5 liras, tas ir, jau mikroautobusā , pusliras pā rmaksa par vienu. Esiet uzmanī gā ki ar pirkumiem veikalos, rū pī gi rē ķ iniet izmaiņ as, ar š o mums bija atgadī jums mini tirgū (5 liras netika pievienotas).
Par tirdzniecī bu varu teikt, ka š ogad turki kaulē jas slikti, bet, ja esi neatlaidī gs, var kaulē ties par pieņ emamu cenu. Nopirkā m garš ī gu lokumu un halvu veikalā , kas atrodas netā lu no viesnī cas (pa kreisi no viesnī cas, pagriezieties pa kreisi un gandrī z paš ā veikalu galā redzē siet Turkish Delight veikalu). Ļ oti iesaku š o veikalu, saldumus izmē ģ inā jā m Kemerā un viesnī cā , bet š ajā veikalā tas ir visgarš ī gā kais, plus saimnieks taisa izcilas atlaides. Noteikti iegā dā jieties cukura vati (4 USD par 0.5 kg), tas ir vienkā rš i supergarš ī gs. Nopirkā m pie viņ a olī veļ ļ u (1 litrs - 5 dolā ri), esam jau mē ģ inā juš i, kvalitā te super. Pretī viesnī cai ir suvenī ru veikals, pā rdevē ju sauc Ali, arī gudra, patī kama komunikā cija, labas atlaides.

P. S. Mē s devā mies ekskursijā . operatore "TUI", kuras pā rstā vis visas uzturē š anā s laikā viesnī cā tika redzē ts tikai vienu reizi iepazī š anā s tikš anā s laikā . Uz lū gumu piezvanī t mums vai rakstī t ziņ u par braucienu uz Pammukali viņ š neatbildē ja. Turklā t vietas lidmaš ī nu tū rē . operators nerezervē ja, viņ i lidoja tur, kur nolaidā s. Kopumā es nevaru pateikt pietiekami daudz labas lietas par viņ u.
Visu mū su ceļ ojuma video apskatu varat noskatī ties š eit: https://www.youtube.com/watch? v=Bs-un1FY5sA
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu