Korient Hotel 3*– Atsauksmes

57
Novērtējums 6.110
№143 viesnīcas reitingā Kemera
5.7 Numurs
6.9 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.9 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrortpilsētas Kemeras centrā, pastaigas attālumā no pludmales. Uzcelta 1988. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Sastāv no divām 3 stāvu ēkām. Neliela viesnīca netālu no galvenajām Kemeras apskates vietām. Ieteicams ģimenēm un pusmūža un vecāka gadagājuma cilvēkiem.Vairāk →
аватар gudkova.lora
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, 10 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras, ar autobusu vairā kas reizes dienā brauc uz savu smilš u pludmali ar bezmaksas saulessargiem un guļ amkrē sliem, divas reizes nedē ļ ā … Tomēr ▾ Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, 10 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras, ar autobusu vairā kas reizes dienā brauc uz savu smilš u pludmali ar bezmaksas saulessargiem un guļ amkrē sliem, divas reizes nedē ļ ā tajā paš ā pludmalē notiek putu ballī tes, arī autobusu piegā de, istabiņ as parastas, bet piemē rotas nakš ņ oš anai, ē diens bez volā niem, bet nebija izsalcis, augļ i vienmē r arbū zs, vī nogas, plū mes, vakariņ ā s 3-4 veidu saldumi, alus, vī ns no 10 lī dz 22, pilsē tas centrs, veikali ir visi pastaigas attā lumā , jū ra, saule un paņ emiet labu garastā vokli un pā rē jais bū s super!
аватар shmel.aleksey
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir veca. Visur rakstī ts, ka tas nesen atjaunots. Sienas tika krā sotas, noņ emot no sienā m spoguļ us un lampas, tieš i uz tā m. Vannas istabā ir pelē jums un netī rumi. Gandrī z viss ir salauzts. Viņ i saka, ka tie ir tū risti, bet pelē jums un netī rumi ir administrā cija. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca. Visur rakstī ts, ka tas nesen atjaunots. Sienas tika krā sotas, noņ emot no sienā m spoguļ us un lampas, tieš i uz tā m. Vannas istabā ir pelē jums un netī rumi. Gandrī z viss ir salauzts. Viņ i saka, ka tie ir tū risti, bet pelē jums un netī rumi ir administrā cija. Ē damistabā stikls uz sadales ir praktiski necaurspī dī gs. Nekad nav mazgā ts. Balta stikla salā tu bļ oda ar melniem traipiem ā rpusē no netī rā m rokā m. Ē diens ir ā rkā rtī gi garlaicī gs. Gaļ a bija 2 reizes nedē ļ ā . Desas 2 reizes. Zivis nekad.
Nav iespē jams aprakstī t antisanitā ros apstā kļ us. Istabā pie naktsgaldiņ a izceļ as speciā li vadi. Ir fotogrā fija.
Array Array Array Array
аватар vladislava030399
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Aizbraucā m uz Coorient un protams aptuveni sapratā m, kas mū s sagaida 3* viesnī cā . Bet, ne tikai ar uzkopš anu š ajā viesnī cā ir stress, apkopē ja drī kst arī sū dzē ties, ka kaut kas nav kā rtī bā , vai, ja uz gultas ir kā di traipi, tad vienkā rš i ņ em un nekaunī gi netī ra. … Tomēr ▾ Aizbraucā m uz Coorient un protams aptuveni sapratā m, kas mū s sagaida 3* viesnī cā . Bet, ne tikai ar uzkopš anu š ajā viesnī cā ir stress, apkopē ja drī kst arī sū dzē ties, ka kaut kas nav kā rtī bā , vai, ja uz gultas ir kā di traipi, tad vienkā rš i ņ em un nekaunī gi netī ra. Atvainojiet, protams, bet tad norā diet, ka cilvē kiem jā guļ uz grī das, lai gulta bū tu sniegbalta tī ra, vai pat izsniedz atpū tniekiem mopus un lupatas un uz priekš u! Istabas parastas, kā jau trī svietī gam, tas ir dabiski (par vannas istabu klusē ju), bet dzī vot var. Ē diens viss ir diē tisks, ja jū s ceļ ojat ar jaunu kompā niju, jū s noteikti š eit neesat. Vakarā ir ļ oti karsts un smacī gs sē dē t vakariņ ā s, nav ventilā cijas. Stienis kopumā ir ļ oti slikts (gandrī z nav).
Gatavojieties tam, ka atvaļ inā juma vidū viņ iem beigsies daž i alkoholiskie dzē rieni, un jū s dzersiet tī ru fantu vai ū deni))) Tas arī nav izdarī ts, viņ i paņ ē ma biļ eti, kur viss ir iekļ auts, tā pē c man bija tē rē t papildus naudu, ē dot neviesnī cā . Tā pat viesnī cai esot paredzē ts izsniegt sausā s devas atpū tniekiem novadā , jo lidostā ilgi jā gaida. Mū su grupai teica, ka neviens neko nedrī kst atdot, viesnī ca bija mī nusos un tas viss. Atvainojiet, vai tā ir mana problē ma? Mē s maksā jā m naudu, un jums ir pienā kums nodroš inā t vismaz to, kas bija norā dī ts ekskursijā !
Privā tā pludmaleir, bet iet 30 min. Veš autobusu (vienmē r jā stā v uz cā ļ a, kad viņ š tur kliedz jū ru jū ru, un jā skrien, lai viņ š neaizietu bez tevis). Viena sekunde un viņ š ir prom. Pulkstenī viss ir skaidrs, tā kā man š is nav atvaļ inā jums, kur vienmē r ir jā bū t uz kā jā m, lai kaut kur bū tu laikā un neviens par tevi nav aizmirsis. Baseins nav liels, bet tī rs (tur pavadī jā m daudz laika), mums personī gi sauļ oš anā s krē slu pietika. Apkalpojoš ais personā ls sā kumā bija ļ oti draudzī gs, sniedza pat dzeramnaudu. Bet tur visi patiesī bā ir blē ž i)))) Viņ u smaids ir aprē ķ inā ts uz jū su dā snumu, jo 2 dienas pirms izlidoš anas š is smaids pazū d, un attieksme ir pavisam cita. Kopumā labi atpū tā mies, pateicoties š ajā viesnī cā satiktajai kompā nijai.
аватар litvinenkoiryna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca mums bija laba, tai bija baseins. Istabas vienkā rš as, tī ras, viss darbojā s, bija ziepes, š ampū ns, nav š iki, viss normā li un standarta, kā uz 3 *. Ē diens normā ls, bet es, piemē ram, bē rniem brokastī s pievienotu ayran, bet uz grila bija gaļ a, dā rzeņ i, zivis. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca mums bija laba, tai bija baseins. Istabas vienkā rš as, tī ras, viss darbojā s, bija ziepes, š ampū ns, nav š iki, viss normā li un standarta, kā uz 3 *. Ē diens normā ls, bet es, piemē ram, bē rniem brokastī s pievienotu ayran, bet uz grila bija gaļ a, dā rzeņ i, zivis. Tas bija ļ oti tuvu centram, mē s vienkā rš i gribē jā m, katru dienu gā jā m pastaigā ties, kaut ko nopirkā m, lī dz pludmalei bija 5 minū tes, tā , kas ir tā lu no viesnī cas, mē s tur negā jā m, lai gan tur bija pā rskaitī jums.
аватар maria77chistiakova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas kopā ar ģ imeni ar bē rniem. Viesnī ca ir tī ra, personā ls ir draudzī gs, uzkopš ana notiek katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m. Wi-Fi ir bezmaksas, bet pieejams tikai vestibilā . Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens pa gā jē ju iepirkš anā s ielu, estakā des pludmalē ir bezmaksas. … Tomēr ▾ Atpū tas kopā ar ģ imeni ar bē rniem. Viesnī ca ir tī ra, personā ls ir draudzī gs, uzkopš ana notiek katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m. Wi-Fi ir bezmaksas, bet pieejams tikai vestibilā . Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens pa gā jē ju iepirkš anā s ielu, estakā des pludmalē ir bezmaksas. Baseins ir liels un tī rs. Bija problē mas ar karsto ū deni - ar lielu cilvē ku pieplū dumu nebija karsts, bet gan vasara. Dod š ampū nus, ž elejas, č ī bas. Ē diens super! ! ! Turku virtuve: daudz dā rzeņ u, salā tu, uzkodu. Zupas ļ oti garš ī gas, vairā kas reizes cepti kebabi, grilē tas zivis. Augļ i: arbū zs, plū mes, melone, ā boli. Bā rs atvē rts lī dz 22: vienmē r pieejama kafija, tē ja, vī ns, alus, fanta-cola-sprite. Es ieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem.
Закуски салаты номер бассейн пляж
аватар ksucha55a587
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atnā cu mā jā s, viesnī cā Korient Hotel Atpū tā s no 19. . 09 Es atzī mē ju, ka š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju. Man patika viss no tū roperatora Biblio - Globus, sagaidī ja un nogā dā ja, pavadī ju uz reģ istratū ru. … Tomēr ▾ Atnā cu mā jā s, viesnī cā Korient Hotel Atpū tā s no 19. . 09 Es atzī mē ju, ka š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju. Man patika viss no tū roperatora Biblio - Globus, sagaidī ja un nogā dā ja, pavadī ju uz reģ istratū ru. Ļ oti jauks Ali mū s sagaidī ja, noskaidroja, ar kuru skatu (no 1. lī dz 4. stā vam) vē lamies, kuru istabu gribam, izzā ģ ē ja. Parā dī ja visu istabā , izstā stī ja, viss tī rs, skaists, istabiņ a standarta. Istaba tika tī rī ta katru dienu. ir TV ar 3 krievu kanā liem, ledusskapis, seifs(par maksu 2$ dienā ), fē ns, skapis, kondicionieris. Barojā m 4x. Bā rs ir brī vs no 10-22 tik ilgi, cik vē laties, un ko vien vē laties. Ē diens ir standarta turku, daudz zaļ umu. dā rzeņ i, vienmē r bija konditorejas izstrā dā jumi, pā rsvarā vista no gaļ as, kas mums bija normā li. Viss ir ē dams, nekas nekad nav saindē jies. Pilna bufete, ņ em ko gribi. Bija garš ī gi 2 veidu sieri, biezpiens, rū guš piens, olas (desa š ausmī gi nav garš ī ga), bija arbū zs un plū me no augļ iem. lī dz jū rai no viesnī cas doties netā lu 5 minū tes, pa dabu un skaistumu. Pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem. Viesnī cā ir baseins, baseins ir tī rī ts, dezinficē ts (redzē ju, zinu) No mī nusiem vienī gais, ka š ķ ī vji un glā zes ne vienmē r bija ideā li tī ri (uz š ķ ī vjiem bija č ipsi), trauki priekš tie acī mredzot ir sā pī ga vieta, viņ i biež i sit.
аватар vvvbbb1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tā s Coorient 3 * 2017. gada septembra sā kumā . Turcijā biju pirmo reizi, baidī jos vilties. Viesnī cu ieteica (balstoties uz manu budž etu) draudzene, kura vē l nesen strā dā ja ceļ ojumu aģ entū rā un pati š eit apmetā s. … Tomēr ▾ atpū tā s Coorient 3 * 2017. gada septembra sā kumā . Turcijā biju pirmo reizi, baidī jos vilties. Viesnī cu ieteica (balstoties uz manu budž etu) draudzene, kura vē l nesen strā dā ja ceļ ojumu aģ entū rā un pati š eit apmetā s.
Kopumā teikš u, ka man viss patika. Es nezinu, kas š eit varē tu bū t nepareizi. Varbū t 5 * viss ir greznā ks, es nezinu, bet š eit viss ir diezgan pieklā jī gi.
Ceļ ojuma laikā lasī ju daudz atsauksmes par istabā m (trokš ņ ainas, klusas, ar un bez balkona, duš a pie griestiem, duš a pie sienas utt. ), bet, kad bijā m iekā rtojuš ies, pilnī gi visu aizmirsu. Mums iedeva istabiņ u 2. stā vā , no logiem paveras skats uz ielu. Estuā rs. Tī ra, gaiš a, ē rta istaba, 2 gultas, laminā ta grī da, tī ra balta gultas veļ a, nedaudz izmazgā ti pelē cī gi dvieļ i. Tī ra vannas istaba, 3 burciņ as š ampū na, č ī bas skapī , seifs par maksu (izvē lī gi var novē rtē t kā negatī vu), bet neizmantojā m. Skaņ as no ielas mū s naktī nemaz netraucē ja, varbū t tā pē c, ka mums ir veseli nervi un ā tri aizmigā m, lai gan š ajā ziņ ā nevarē tu teikt, ka tur ir ļ oti skaļ š...5 no rī ta , muezins dzied. Es pamodos reizi 7 dienā s un uzreiz atkal aizmigu. Karsts ū dens, auksts visu laiku. Tī rī ja katru dienu un griež gulbjus (bez dzeramnaudas).
Restorā ns uz terases, pie baseina. Galdi un krē sli ir koka, un sā nu platformā ir plastmasas. Pietiekami daudz pā rtikas! Man paš am patī k labi paē st, mā jā s ē dam normā li. Nestrī dos, ka 8 dienā s palaidu garā m ierasto ē dienu (borš č s, kā postu tī teņ i, pelmeņ i), bet teikš u tiem, kas uztraucas par ē dinā š anu viesnī cā , viņ i te ir labi paē duš i. Brokastī s: muslis, gaidī š ana, piens, dā rzeņ i, vā rī tas olas, bulciņ as, cietais siers, siers, desa, biezpiens. Pusdienā s un vakariņ ā s: vienmē r zupa (garš ī gi), kartupeļ i vai rī si vai kā ds cits graudaugs (garš ī gs) vai makaroni, gaļ a ar mē rci (2 reizes bija vistas aknas, 2 reizes liellopa gaļ a), dā rzeņ i, dā rzeņ u salā ti, pā ris gaļ as salā ti , sautē ti dā rzeņ i, melones vai arbū zi, deserti, skā bā krē juma mē rce, olī veļ ļ a, marinē tas olī vas un olī vas, biezpiens. . . Kad nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, ceļ ojumu aģ ente mū s brī dinā ja, ka labā k atnā kt sā kumā no ē dienreizes, pretē jā gadī jumā paliktu tikai pā rpalikumi, jo tas ir trio. Nekas tamlī dzī gs! Nonā cā m lī dz sā kumam un 20 minū tes pirms beigā m, vienmē r bija ē diens, viss karsts, visa pietika, un iznesā m pilnu paplā ti sasmalcinā tu meloņ u vai arbū zu. Starp citu, melones ir pā rsteidzoš as! Bā rā ir alus, baltvī ns un sarkanvī ns. Neko daudz nezinu par š iem dzē rieniem, bet sarkanvī ns nemaz nav labs : )
Ir kafijas automā ts, ielej kafiju, kapuč ī no, latte utt.
Jū ra ir krā š ņ a, tī ra, tī ra, silta. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas. Oļ u pludmale, bet nekas briesmī gs, staigā t var, iztikā m bez č ī bā m.
Aizbraucā m uz Pamukalu, aizbraucā m uz Joruka parku (netā lu no pludmales), pastaigā jā mies pa pilsē tu, iepirkā mies.
Novē lu jums visiem patī kamu uzturē š anos un labus iespaidus!
аватар templier
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmais ceļ ojums uz Turciju (bet ne pirmais uz ā rzemē m). Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m daž ā dā s vietnē s. Principā reprezentā cija pirms brauciena un reā lais stā voklis sakrita. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , kas ir diezgan ē rti - viss ir blakus, pat jū ra, kas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Pirmais ceļ ojums uz Turciju (bet ne pirmais uz ā rzemē m). Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m daž ā dā s vietnē s. Principā reprezentā cija pirms brauciena un reā lais stā voklis sakrita. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , kas ir diezgan ē rti - viss ir blakus, pat jū ra, kas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā . Es atbraucu tuvā k 12, uzreiz sakā rtoja, parā dī ja kur likt savu lietas un ieteica vai nu nelielu pastaigu vai cienastu bā rā ar vietē jiem all inclusive dzē rieniem)))). Pē c pusstundas pusdienas, un tur - un istabas atslē ga.
Istaba izrā dī jā s diezgan vienkā rš a dizaina (kas man nav tik svarī gi - es nenā cu sē dē t istabā ) un pilnī bā funkcionā la. No loga pavē rā s skats uz pagalmu, tā pē c es nedzirdē ju pastaigu ielas troksni no policijas iecirkņ a puses. Zem loga bija minikafejnī ca, bet turki nav mū sē jie: nesē ž lī dz 5 no rī ta un nepierā da viens otram dzī ves patiesī bas pietū kuš ā -neķ ī trā formā - klusums jau 12o. pulkstenis. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Istabā ir 3 dvieļ i (kas gan nav katrā viesnī cā , spriež ot pē c pieredzē juš u cilvē ku sarunā m š ajā valstī ). Veļ a un dvieļ i nav jaunā kie, bet tī ri, sausi un svaigi smarž o. Istabā ir televizors (strā dā , bet nav lietots), ledusskapis. seifs (nelietots), fē ns. Mē beļ u ir maz un vienkā rš as, bet es uz to negā ju. Veifai ierodas visā viesnī cā (marš rutē tā ji ir redzami visos stā vos).
Pludmale. Pilsē tas pludmalei ir sava daļ a, kas veltī ta viesnī cai ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem. Kā jau norā dī ju, ejiet tā lu. BET - ņ emiet vē rā : pludmales dvieļ us neizsniedz (vai arī tos izsniedz par maksu), tā pē c vai nu ņ em savu, vai pē rc veikalā vai tirgū (ir laba izvē le un liela izvē le, un cenas nav nokoš ana). Pludmale ir oļ aina, gandrī z visi valkā rifu č ī bas (saka, ka ir neē rti staigā t pa oļ iem, lai gan jautā jums ir diskutabls). Jū ra ir tī ra un tirkī za-skaista.
Peldbaseins. Labs, vienmē r tī rs baseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem tiem, kam patī k apvienot bā ru un ū deni)))))))
Restorā ns. Un tad es domā ju, kā to raksturot. No vienas puses viss it kā normā li, viss garš ī gi, nav asi piparoti-sā ļ i-skā bi utt. eksotisks ē diens. Š efpavā rs vienmē r labsirdī gi smaida, vienmē r ir klā t un pat pats kontrolē maltī ti)))). BET . . Iespē jams, ē dienkarti varē tu nedaudz daž ā dot. Ē dienu pietiek, izsalcis neviens nepalika, daudz zaļ umu (forš i, lai arī neesmu vegā ne)))). BET brokastis vienmē r ir vienā das (vā rī tas olas, pā rslas ar pienu un 4 veidu ievā rī jumi, 3 veidu diezgan laba vā rī ta desa, vietē jais biezpiens, siers, sviests, dā rzeņ i). Kafija, tē ja, sulas (piemē ram, Yuppies) un vietē jais bā rs. Pusdienas ir daudzveidī gas gan ē dienu skaitā , gan to gatavoš anas biež umā . Vakariņ as arī . Svarī ga iezī me (daž ā m tū ristu kategorijā m) ir ceturtā ē dienreize pusdienlaikā (saldums ar kafiju, tē ju vai sulu). No augļ iem pusdienā s vienmē r bija garš ī gs auksts arbū zs, bet vakariņ ā s - tā -tā melone.
Personā ls: smaidī gs un labsirdī gs, pieklā jī gs un pacietī gs (ja jū s viņ iem neorganizē jat smadzeņ u skaloš anu, ka jū su viss iekļ auts neietver Madame Clicquot š ampanieti vai vismaz Golitsyn vī nus un jū s nemē ģ inā t uzlikt neizvietotu ē dienu š ķ ī vis pirms vakariņ ā m ( bija tā da lieta. ) Direktors katru dienu ir viesnī cā , visu skatā s.
Viesnī cas kontingents - pā rsvarā krievi, ukraiņ i, turki.
Rezultā tā iespaidi par viesnī cu ir labi, ja dodaties atpū sties, nevis meklē t trū kumus atpū tas vietā . Neaizmirstiet, ka viesnī ca ir 3 *, ka atpū ta nav tikai istaba un restorā ns, un ka labs garastā voklis ir atkarī gs un ceļ ojuma prieks galvenokā rt ir atkarī gs no jums; )
Вход в отель Вид из номера Пляж Пляж Бассейн днем Бассейн вечером
аватар natalinorkina23
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Septembrī atpū tos viesnī cā "Corlent", vienatnē. Priekš rocī bas: ā das rī ts bija jogurts, vienmē r svaiga maize, ar vienotu diē tu - svaiga pā rtika. Trū kumi: daudzi no tiem! Par visu kā rtī bā. Iekā rtojoties viņ a reģ istratū rā atstā ja š okolā des tā felī ti - lū gumam apmesties istabā ar skatu uz baseinu (tur mierī gā k, palasiet atsauksmes), bet iekā rtojā s 121. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tos viesnī cā "Corlent", vienatnē.
Priekš rocī bas: ā das rī ts bija jogurts, vienmē r svaiga maize, ar vienotu diē tu - svaiga pā rtika.
Trū kumi: daudzi no tiem! Par visu kā rtī bā.
Iekā rtojoties viņ a reģ istratū rā atstā ja š okolā des tā felī ti - lū gumam apmesties istabā ar skatu uz baseinu (tur mierī gā k, palasiet atsauksmes), bet iekā rtojā s 121. istabā , no kuras paveras skats uz ielu. Istaba nebija iztī rī ta (lipī gi traipi uz grī das no kaut kā vai kaut kas izlijis, salds); divas glā zes pielipa pie galda, baidoties tā s noplē st, lai nesaplī stu; gultas veļ a, kas nebija tī ra, un daudz melnu garu matu.
Lielā kajai daļ ai istabu nav balkonu, mē beļ u, gultas veļ as, vecu dvieļ u bedrē s. Logi daudzus gadus nav krā soti un nemazgā ti, tills un aizkari veci un nemazgā ti. Gaisa kondicionieris strā dā ļ oti slikti. Mā jturī ba ir tikai atkritumu izmeš ana.
Visi viesnī cas darbinieki izliekas, ka nesaprot krievu valodu (laikam speciā li, lai neko vairā k neprasa un neprasa).
Ē diens vienmuļ š : 9 dienā s zivs bija tikai vienu reizi, gaļ a arī nebija sabojā ta, no augļ iem tikai ā boli (bezkrā saini un bezgarš ī gi).
Viesnī cā un ē damistabā jū s vē ro novē roš anas kameras: reģ istratū ras darbinieki, vadī tā ji, viņ a sieva Anna.
Š is laulā tais pā ris ir pelnī jis atseviš ķ u stā stu (krieviski runā ja tikai viņ i).
Pē c astoņ ā m dienā m es lū dzu Annu uzkopt manu istabu, uz ko viņ a atbildē ja: "Man ir tī rī š ana katru dienu. " Par pā rsteigumu es paskaidroju, ka nenā ktu jautā t, vai tas tā bū tu. Atbildot man atbildē ja: "Labi" ar tā du kliedzienu un skatienu, ka nevarē ju saprast, ka prasī ju.
Nā kamajā dienā pē c brokastī m es un vē l divi atpū tnieki piegā jā m pie sevis, klusi runā jā m savā starpā (2. stā vā ) par savē jiem, uzreiz redzē jā m, ka atkritumi uz kā pnē m guļ pie reģ istrā cijas (8 dienas pirms) un meloja, pē c tam to skaits atš ķ ī rā s. Pē c 2 minū tē m es dzirdē ju skaļ us klauvē jienus pie manā m durvī m! Es to atvē ru, Anna ar vī ru saš utumā skrē ja, sā ka vicinā t rokas, kliegt: "Ja es nepaņ emš u savas mantas un neaizieš u, viņ š manas un mani izmetī s pa logu. " Es biju š okā : "Par ko? Un es joprojā m esmu samaksā jis par nā kamo dienu. " Neviens mani neklausī ja, Anna kliedza, ka nav redzē jusi manu naudu, tā pē c man nekavē joties jā dodas prom. Vī rietis kliedza: "Vā cies prom no š ejienes. Mē s vairs negribam tevi š eit redzē t. " Pē c 2 minū tē m pieskrē ja viesnī cas darbinieks, izslē dza istabā gaismu, kondicionieri, ledusskapi, TV. Mē ģ inā ju noskaidrot iemeslus, uz ko viņ š atbildē ja: “Tev ir problē mas, sieviete, ej prom no š ejienes.
No reģ istratū ras zvanī t nedrī kstē ja, palī dzē ja vietē jie. lai es varē tu š eit dzī vot apmaksā tu dienu. Mani pā rveda uz citu viesnī cu, kas mani iepriecinā ja.
Viesnī cā nav trokš ņ u izolā cijas. No ielas ļ oti skaļ š . 5 reizes dienā mulla (ar skaļ runi) aicina lū gties (sā kot no 5:30 no rī ta), sē ž ot zem loga. Istabā ir tā da zumē š ana (nesapratu kā pē c tā , reģ istratū rā Anna man to nepaskaidroja), it kā zem ledusskapja strā dā tu ģ enerators. Jū s nemaz negaidī sit klusumu.
Bez manis cilvē ki tika izlikti (arī nezinā mu iemeslu dē ļ ) 3 dienas agrā k, viņ i arī atstā ja atsauksmi vietnē Top Hotels. Š ai viesnī cai (vai drī zā k š ai ģ imenei) ir daudz sū dzī bu no cilvē kiem, ceļ vež iem no daž ā diem tū risma operatoriem - visi zina savu skandā ls.
Neiesaku š o viesnī cu! Otro reizi viņ iem nepatiks tavs vā rds vai seja, un varbū t arī tavs lū gums).
аватар dnvs
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Gā jā m sezonas kulminā cijā , jo citreiz ar atvaļ inā jumu nesanā ca. Cenas ir kosmosa, tā pē c viņ i izvē lē jā s Coorient, jo viņ am nebija tā s pretī gā kā s atsauksmes. Velti. Un runa pat nav par to, ka nav absolū ti nekā das teritorijas un telpas ir nolietotas un uzturs diezgan trū cī gs, bet gan paš ā personā la un administrā cijas attiecī bā s. … Tomēr ▾ Gā jā m sezonas kulminā cijā , jo citreiz ar atvaļ inā jumu nesanā ca. Cenas ir kosmosa, tā pē c viņ i izvē lē jā s Coorient, jo viņ am nebija tā s pretī gā kā s atsauksmes. Velti. Un runa pat nav par to, ka nav absolū ti nekā das teritorijas un telpas ir nolietotas un uzturs diezgan trū cī gs, bet gan paš ā personā la un administrā cijas attiecī bā s. Tas ir pretī gi. Un es, jau pieredzē jis ceļ otā js, esmu gatavs piedot daudz no viesnī cas, bet ne personā la vienaldzī bas, rupjī bas un augstprā tī bas gadī jumus. Pagā juš ajā gadā izlasī ju kā das jaunas dā mas ziņ ojumu, kura kopā ar mums atpū tā s. Viņ as entuziastiskais ziņ ojums mani pā rsteidza, tač u, atceroties, ka viņ a un viņ as draugs lielā ko daļ u laika pavadī ja kopā ar vietē jiem darbiniekiem, viss nostā jā s savā s vietā s. Neaprakstī š u visu, ko darī ja bā rmeņ i un viesmī ļ i, it ī paš i ar meitenē m un sievietē m bez pavadoš ajiem vī rieš iem, un to, kā viņ as uzvedā s, kad tika pieklā jī gi nosū tī tas (sveicinā ta, Alena! ), es neteikš u un tikai rezumē š u: ja jū s gatavojaties nogarš ot jū ras priekus un tev nekas cits nav vajadzī gs, tad Kariena var kalpot kā pagaidu pajumte. Ja jums kaut kā nepiecieš ama teritorija vakara pulcē š anā s, animā cijas, cienī ga ē diena un draudzī ga personā la rī koš anai, bē giet no Coorient... .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Vladlara
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums galina-7454
Vai man vajadzētu doties, atsauksmes
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
iemiesojums kosmos21
Iesim pirmo reizi. Kopā ar sievu, AI viesnīca, 13 naktis. Cik daudz naudas jāņem līdzi. Nav īpaši šiks, nav nomocīts. 3-4 ekskursijas, izmēģiniet vietējās kafejnīcas, suvenīrus. Paldies par atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре курортного города Кемер, в нескольких минутах ходьбы от пляжа. Построен в 1988 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Состоит из двух 3-этажных корпусов. Небольшой отель вблизи основных достопримечательностей г. Кемер. Рекомендуем для семьи и людей среднего и пожилого возраста.

Atrašanās vieta В 68 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском галечном пляже находится в 650 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 100 м. Заход в море — галька, камни. Пляжные полотенца — платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), врач по вызову, Wi-Fi (бесплатно, на всей территории отеля), ТВ уголок, 1 основной ресторан: шведский стол, завтрак 07:30-09:30, поздний завтрак 09:30-10:00, обед 12:30-14:00, ужин 19:30-21:00, 1 бар (10:00-22:00), 1 открытый бассейн, площадь 200 м2, работает с 07:30-19:00, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне 16 м2, детское меню на обед и ужин.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровой зал, настольный футбол (бесплатно), водные виды спорта (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 63 номера:

54 Standard Rooms (20 кв.м) максимальное размещение 3 чел.

8 Family Room (32 кв.м) однокомнатный номер, макс. 5 чел.

1 Suite Room (40 кв.м) просторный однокомнатный номер, макс. 4 чел.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон (платно), сейф (платно), мини-бар (пустой), душ, фен (бесплатно), балкон (в семейных номерах), уборка номера: ежедневно, смена полотенец: 3 раза в неделю, смена белья: 2 раза в неделю, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
Adrese Liman Cad. No:1, Kemer, 07100 Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 814-71-20
Fax: +90 (242) 814-32-43
Tīmekļa vietne: Korient Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.