Super viesnīca. Serviss ir visaugstākajā līmenī. WiFi ir vājš

Rakstīts: 22 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 20 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cas HV1 formā ts mums ir lieliski piemē rots. Milzī ga sakopta teritorija, pā rsvarā divstā vu ē kas ar 4 istabā m ar individuā lu ieeju, lielisku skaņ as izolā ciju, kaimiņ us nemaz nejutā m.
Mums bez papildus maksas piedā vā ja augstā kas kategorijas (dā rza) istabiņ u, kas atrodas minū tes gā jiena attā lumā gan no jū ras, gan restorā na. Jū gendstila telpas dizains ir ļ oti rū pī gi pā rdomā ts, viss jauns un tī rs.
Laiks skaists, gaisa temperatū ra +31, ū dens +27. Jū ra ir kristā ldzidra. Pludmale ir ļ oti maza gliemež vā ku klints.
Pakalpojums ir pā rsteidzoš s, diskrē ts un neuzkrī toš s. rū pī ga ikdienas tī rī š ana.
Teritorijā ir 4 peldbaseini:
- galvenā ar 140 cm dziļ ā m salā m.

- taisnstū rveida ar peldē š anas celiņ iem 140 cm.
- peldbaseins ar diviem maziem ū dens slidkalniņ iem 120 cm.
- bē rnu 38 cm.
Svaigs ū dens ir mē reni hlorē ts. Visur ļ oti tī rs.
Pā rtikas kvalitā te un daž ā dī ba saskaņ ā ar UAI shē mu nav slavē jama. Visu laiku nebija nekā du sarež ģ ī jumu ar vē deru. Vakariņ as vienmē r tika organizē tas ar kā du pā rsteigumu: turku ē dienu izstā di vai tunci uz grila, vai...lai neteiktu visu.
Jū tams, ka viesnī cas filozofija – apņ em neuzbā zī gu komfortu. Nekad neviens konflikts teritorijā netika manī ts, lai gan, vē rī gi ieskatoties, darbinieki varē tu izteikt pā ris komentā rus : ) Bet galvenais viesnī cā ir klienta labsajū tas atmosfē ra.
No mī nusiem es atzī mē ju tikai vā ju internetu. WiFi ir pieejams reģ istratū rā , restorā nā , pludmalē . Bet ā trums, it ī paš i vakarā ? , ir vienkā rš i nulle. Vairā k vai mazā k - tikai reģ istratū rā . Istabas vispā r neķ eras.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu