Kemer Paradise Hotel 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 5.110
№215 viesnīcas reitingā Kemera
5.0 Numurs
5.2 apkalpošana
6.0 Tīrība
4.6 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras centrā, 450 metru attālumā no pludmales. Atvērts 1988. gadā, pēdējo reizi renovēts 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un pāriem.Vairāk →
аватар safinata742
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī nav mana pirmā reize Kemerā . Atsauksmē s daudzi raksta, ka viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, paš ā centrā , bet tajā paš ā laikā uz klusas ielas. Jā , tā ir, bet ir viesnī cas ar labā ku atraš anā s vietu. … Tomēr ▾ Š ī nav mana pirmā reize Kemerā . Atsauksmē s daudzi raksta, ka viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, paš ā centrā , bet tajā paš ā laikā uz klusas ielas. Jā , tā ir, bet ir viesnī cas ar labā ku atraš anā s vietu. . Personī gi neesmu apmierinā ts ar š ī s viesnī cas atraš anā s vietu, nā cā s daudz staigā t. No viesnī cas uz pludmali 9.00 kursē bezmaksas transfē rs, bet nez kā pē c nekur nav nekā da paziņ ojuma un par to uzzinā jā m tikai uz atvaļ inā juma beigā m. Tā pē c tie, kas gatavojas doties atpū sties uz Paradī zi, visu jautā jiet reģ istratū rā . Pa dienu Moirins strā dā reģ istratū rā , gatavs palī dzē t it visā . Kopumā es vē los izteikt pateicī bu visam viesnī cas personā lam. Darbinieku ir maz. Viens š efpavā rs, viesmī le, bā rmenis, divas istabenes un divi cilvē ki reģ istratū rā . Un š ī mazā komanda dara labu darbu. Iespē jams, š ī s viesnī cas lielā kais pluss ir personā ls, kas smagi strā dā un atsaucas uz atpū tnieku lū gumiem. Vē l viens svarī gs punkts. Mums bija vē ls lidojums un transfē rs uz lidostu mū s sagaidī s 19:00. Parasti pē c noteikumiem viesnī cā s izrakstī š anā s no istabiņ as ir pirms 12:00 un mū s atstā ja istabiņ ā . lī dz vakaram, bez papildus samaksas. Kontingents viesnī cā ir ļ oti daž ā ds. Un pensionā ri un ģ imenes ar bē rniem un jaunieš iem. Tā pē c, kā da bū s atmosfē ra, ir atkarī gs no tā , kā da bū s tū ristu ieraš anā s. Vai arī jaunieš i sē ž pie baseina lī dz vē lam vakaram, trokš ņ o un neļ auj gulē t. Vai arī otrā di bū s klusi, mierī gi un pat garlaicī gi.
Novē lu jums visiem labu atpū tu un patī kamus iespaidus.
Повар готовит ужин. Вид с балкона из номера на 3 этаже
аватар RussianWnter
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vakar tikko atbraucu no "brī niš ķ ī gas" viesnī cas. Vispirms atbildē š u uz jautā jumiem. Tad es rezumē š u pē c bū tī bas. 1) Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, godī gi sakot, nejauš i. Tā pat kā jebkura pilsē tas tipa versija. … Tomēr ▾ Vakar tikko atbraucu no "brī niš ķ ī gas" viesnī cas. Vispirms atbildē š u uz jautā jumiem. Tad es rezumē š u pē c bū tī bas.
1) Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, godī gi sakot, nejauš i. Tā pat kā jebkura pilsē tas tipa versija. Ar izlī gumu kopumā radā s apmulsums. Bet tā ir tū roperatora "Tez Tour" vaina Nekad neko no viņ iem neņ emiet. Tā ir tikai alva. Par tiem es runā š u atseviš ķ i vē lā k.
2) Vai jums patika viesnī ca? Daudz augļ u koku. (Mandarī ni, citrons, banā ns, granā tā bols). Lai arī ne lielas, bet tomē r ne sliktas telpas. Jauks puisis, kuram pieder viesnī ca. Tī rs baseins. (Varbū t visi plusi)
3) Kas attiecas uz paš u numuru. Labi matrač i. Bet spilveni ir sapuvuš i. Ja jums ir kakla problē mas, padomā jiet par to iepriekš . Ir dzī voklis. Galvenais nedzī vot augš ē jā stā vā . Jo jumts ir ļ oti karsts. Karstais ū dens ir tikai lī dz vakaram. (kaut kur pirms 21, daž reiz beidzas agrā k. ) Wi-fi. Atseviš ķ i grozi. Pieejams uz vietas. Protams, nominā li. Tā kā lielā ko daļ u laika pavadī ja tur, viņ š vai nu vispā r neeksistē ja, vai arī nepietika wats lietotnei.
4) Uzturs. Mana mī ļ ā kā tē ma, jo ļ oti daudz gribu izteikties. Rupjš pavā rs, kurš baro jū s tikai ar puņ ķ os pā rvā rī tiem makaroniem vai kartupeļ iem sasmē rē juš ā tomā tu mē rcē , tikko "uztaisī ja" manu atvaļ inā jumu. No pā rtikas tur var ē st tikai gurķ us un tomā tus. Un tieš i tad tie ir svaigi. Gaļ as nav. Principā tas, š ķ iet, ir liels spriedze Turcijā . Viņ i daž reiz izsniedza "kotletes" Bet, ja gaļ a, uzglabā ta siltumā , nesabojā jā s 2 dienā s, es secinu, ka tā nav gaļ a. Un š eit es gribu uzsvē rt, ka viesnī cā dzī vo tikai krievi. Un viss vairā k vai mazā k ē damais tiek “izņ emts” pirmajā s 5 minū tē s. Vai kaut ko nesaņ ē mā t? Pā rgulē jis vai vē lu? Jū su problē mas. Izsalkuš ais Volgas reģ ions vienkā rš i aiznesī s visu, ko vien var aiznest.
5) Kas tev nepatika? "Mā jas" gailis. Kas stā v tieš i tavas istabas priekš ā un kliedz no 5 no rī ta, neļ aujot tev gulē t. Tas vien manī radī ja vē lmi pē c iespē jas ā trā k doties mā jā s. Bija daudz neapmierinā tu putnu. Tikai administrā cijai bija vienalga. Par š efpavā ru pastā stī š u atseviš ķ i. Pie velna, ka vī rietis neprot gatavot. Nu varbū t izdod tā dus produktus. Bet kad viņ š atved pavadoņ us (un meitenes tur ir ļ oti laipnas un mī ļ as) 2-3 reizes dienā un viņ i burtiski rū c viņ a dē ļ . Manuprā t, kaut kas ir jā maina. Tā kā "Hurting" nav tas, ko es vē los redzē t atvaļ inā jumā .
Kas attiecas uz pludmali, tad nav ko teikt. Ir "kopē ja" pludmale. Bet jū s tiksiet no tā padzī ts. Tā kā jū su rokassprā dze nav pareizā krā sā . Un pludmales orientā cija attiecas tikai uz noteiktā m viesnī cā m. Tā pē c sauļ osimies, biedri, uz oļ iem.
Ko es ar š o visu gribu pateikt. Viesnī ca nav pelnī jusi 3 zvaigznes. 2 maks. Blakus stā voš as viesnī cas, tie paš i trī nī š i. Un bez gaiļ iem un "kulinā rijas Santa Barboras". Ja plā nojat palikt viesnī cā tikai uz nakti, tas jums bū s piemē rots. Bet esiet gatavi tam, ka no 5 rī tā GAILIS neļ aus gulē t.
аватар voloshko_ol
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies no 28.06. 18 lī dz 01.07. 18. Bijā m 5 pieauguš ie un pasū tī jā m 2 istabas. Pē c atbraukš anas 8os no rī ta nebijā m iekā rtojuš ies brī vu istabu trū kuma dē ļ , bet tajā paš ā laikā uzlika rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 28.06. 18 lī dz 01.07. 18. Bijā m 5 pieauguš ie un pasū tī jā m 2 istabas. Pē c atbraukš anas 8os no rī ta nebijā m iekā rtojuš ies brī vu istabu trū kuma dē ļ , bet tajā paš ā laikā uzlika rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s. Iedeva pieeju tualetei un duš ai, baseinam u. c. Saimnieks apsolī ja apmesties uzreiz, tiklī dz kā da no istabā m bū s brī va. Un tā arī notika: apmē ram 12-30 mums iedeva istabiņ u atslē gas (saimnieks mū s personī gi paņ ē ma un parā dī ja). Pē c tam lidoja brī niš ķ ī gas 4 dienas atpū tas. Vienī gais nedaudz nepatī kamais brī dis (bet ne negatī vs) ir brokastu vienmuļ ī ba (treš ajā dienā vā rī tas olas jau ir apnikuš as). Pē dē jā dienā uzzinā jā m, ka transfē rs uz lidostu paredzē ts 19-45: piegā jā m pie saimnieka un pajautā jā m, kad vajag atbrī vot telpas. Viņ š lū dza telpas atbrī vot lī dz pulksten 12:00 un vienlaikus nodroš ina mū s ar visu viesnī cas infrastruktū ru lī dz transfē ra brī dim. Kad izņ ē mā m somas no istabā m, viņ š uztaisī ja vē l vienu dā vanu: iedeva vienu istabiņ u uz 5, lai varam nolikt visas somas un, atbraucot no jū ras, droš i nomazgā ties. . Transfē rs pie mums aizkavē jā s un tika aizvests no viesnī cas tikai pulksten 22-20 (ī paš s sveiciens Join Up par to, ka mū s neinformē ja par pā rcelto transfē ru un atseviš ķ s sveiciens viesnī cas dupsi-gidam Narimanam, ka tajā brī dī necē la klausuli ) un tajā paš ā laikā viesnī cas ī paš nieks pastā vī gi bija mums blakus, atbalstī ja, nodroš inā ja telefona saziņ u Turcijā , baroja ar visā diem vietē jiem gardumiem. Kad meitene-gide ielidoja viesnī cas vestibilā un aicinā ja viņ u uz autobusu, mē s uzbrukā m viņ ai ar apsū dzī bā m pret viņ u uzņ ē mumu, un ī paš nieks un partneris tikmē r paņ ē ma mū su somas un paš i atnesa tā s uz autobusu. Viņ š gaidī ja mū su aizieš anu, pamā ja ar roku, un tas man tik ļ oti sasildī ja dvē seli. Personā la un jo ī paš i saimnieka attieksme izlī dzinā ja visus nepatī kamos brī ž us pē dē jā s pā rsū tī š anas gaidī š anas stundā s. Liels paldies visam viesnī cas personā lam par viesmī lī bu.
аватар 8601005
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies 2016. gada jū lijā , no galvenajiem mī nusiem - PĀ RTIKA! ! ! Brokastis vienmuļ as un niecī gas: viena vā rī ta ola, puse tomā ta, puse gurķ a, divas plā nas siera strē melī tes un siers, graudaugi ar pienu tiek piedā vā ti reti, lai gan it kā katru rī tu, sliktā kā s pusdienas ir: salā ti no no rī ta pusē sti dā rzeņ i, notecinā ti, makaroni (katru dienu ! ), sojā ceptas kotletes, piemē ram nagens, suni labā k pabarojam mā jā s (((((((((((Š ī s vakariņ as nav iespē jamas! Vakariņ as) labas, vī rietim)))) , protams, gaļ as ir maz, bet vismaz viss ir svaigs un vairā k vai mazā k daudzveidī gs, pat ar augļ iem( č etras melones vai arbū za š ķ ē les diviem). … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2016. gada jū lijā , no galvenajiem mī nusiem - PĀ RTIKA! ! ! Brokastis vienmuļ as un niecī gas: viena vā rī ta ola, puse tomā ta, puse gurķ a, divas plā nas siera strē melī tes un siers, graudaugi ar pienu tiek piedā vā ti reti, lai gan it kā katru rī tu, sliktā kā s pusdienas ir: salā ti no no rī ta pusē sti dā rzeņ i, notecinā ti, makaroni (katru dienu ! ), sojā ceptas kotletes, piemē ram nagens, suni labā k pabarojam mā jā s (((((((((((Š ī s vakariņ as nav iespē jamas! Vakariņ as) labas, vī rietim)))) , protams, gaļ as ir maz, bet vismaz viss ir svaigs un vairā k vai mazā k daudzveidī gs, pat ar augļ iem( č etras melones vai arbū za š ķ ē les diviem). Pusdienas labā k derē tu š ā di. Ir forš a kafejnī ca "DOYUM" Lise ielā (pa labi no viesnī cas lī dz Ataturk ielai un pa kreisi): turku virtuve, viss svaigs, lielas porcijas, tē ja par brī vu cik gribi, Mū s arī cienā ja ar salā tiem bez maksas, kafejnī ca ir super!! ! Lē tā kais veikals ir "SOK", kur var nopirkt augļ us, jogurtus, konfektes, ziepes utt. Istabā nav ledusskapja tā pē c nopirkā m nedaudz.
Viesnī cas plusi: uzkopš ana, gandrī z katru dienu, viesnī ca tī ra, ir mazs baseins, mē beles vecas, bet pieņ emamas trī svietī gai, kondicionieris naktī ļ oti skaļ š , bet labi atdzesē .
Starp citu, ieradā mies piecos vakarā , izsalkuš i, bet neviens mū s nebaroja un pat tē ju nepiedā vā ja, nebijā m izvē lī gi un negā ja uz viesnī cu, bet ē diens bija pā rā k nepatī kams, un ne vispā r der vī rietim!
Kamera ir lieliska! ! ! Jū ra ir pā rsteidzoš i silta! Izvē le ir jū su, mē s iesakā m apmeklē t Kemeru un rū pī gi izvē lē ties viesnī cu!
аватар psalex81
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bijā m 2015. gada septembrī . Viesnī ca atbilst 1 * hostelim. Personā ls ir draudzī gs. Virtuve ir pretī ga. Moš eja blakus viesnī cai. Pā rē jais nepatika. … Tomēr ▾ Bijā m 2015. gada septembrī . Viesnī ca atbilst 1 * hostelim. Personā ls ir draudzī gs. Virtuve ir pretī ga. Moš eja blakus viesnī cai. Pā rē jais nepatika.
аватар sumnevich
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu galvenokā rt cenas un atraš anā s vietas dē ļ , kas atrodas paš ā Kemerā . Klusā ielā netā lu no centra atrodas neliela viesnī ca, kas atrodas netā lu no centra un tirgus. kas viņ iem ir reizi nedē ļ ā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu galvenokā rt cenas un atraš anā s vietas dē ļ , kas atrodas paš ā Kemerā . Klusā ielā netā lu no centra atrodas neliela viesnī ca, kas atrodas netā lu no centra un tirgus. kas viņ iem ir reizi nedē ļ ā . Istabā s nav liela gulta, skapis, TV, tas ir normā li ī paš i cilvē kiem, kuri atbrauca ceļ ot un nesē dē t istabā . Protams, solī dam č etriniekam luksusa ē diena nav, bet izsalcis nebū si, viss ir svaigs. Ē diens, teiksim par trim zvaigznē m, ir diezgan pieklā jī gs. Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens. Saimnieks draudzī gs normā ls vī rietis, ir meitene, kas runā krieviski. Nav liels baseins, tā pat kā tī rs, mē s nepeldē jā mies. Piemē ram, es iesaku š o trijotni pensionā riem, jaunieš iem, ceļ otā jiem. Gandrī z nav teritorijas ar bē rniem nebrauks. Lai visiem laba atpū ta.
аватар chikildina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca super. Pabaro kauš anai! Visā Turcijā normā lu gaļ u neatradī si, tā pē c apkā rt ir viena un tā pati SOJA! Ū dens nepā rtraukti karsts, neatkarī gi no diennakts laika. Istaba tiek tī rī ta katru dienu, dvieļ us arī maina. … Tomēr ▾ Viesnī ca super. Pabaro kauš anai! Visā Turcijā normā lu gaļ u neatradī si, tā pē c apkā rt ir viena un tā pati SOJA! Ū dens nepā rtraukti karsts, neatkarī gi no diennakts laika. Istaba tiek tī rī ta katru dienu, dvieļ us arī maina. bē rni vai grib atpū sties no burzmas! Vienmē r draudzī gs personā ls palī dzē s ja kaut kur vajag! Bā rā neviens neko nedara, viss kā rtī bā ! Ejiet un nenož ē losiet ! Jā , ja gribas labā kas ekskursijas Viņ u konts! Tas noteikti ir pā rbaudī ts un ne reizi vien! Tur puika Ruslans ļ oti labi runā krieviski, pateiks kur braukt un kur nē . eskorts no viesnī cas uz viesnī cu un ē diens ekskursijā s ļ ooooti labs !! ! Lai visiem labi atpū š aties! Paņ emiet vismaz kaut ko no augstā k minē tā !
аватар nikolaevanina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. Kopā ir aptuveni 70 numuriņ i. Atraš anā s vieta laba: 5 minū tes no galvenā s ielas, 15 minū tes lī dz pilsē tas pludmalei, diskotē kā m "Aura", "Inferno" un "Krist". 20 min. Tso no paš a Kemeras centra (pulksteņ a torņ a) arī. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. Kopā ir aptuveni 70 numuriņ i. Atraš anā s vieta laba: 5 minū tes no galvenā s ielas, 15 minū tes lī dz pilsē tas pludmalei, diskotē kā m "Aura", "Inferno" un "Krist". 20 min. Tso no paš a Kemeras centra (pulksteņ a torņ a) arī.15 min.
Personā ls ir brī niš ķ ī gs. Pā rsvarā neviens nerunā krieviski. Daž reiz viņ i skaidroja ar roku, vā rdu angliski, vā rdu krieviski, bet saprata viens otru, arī jokus. Tikai viena sieviete lieliski runā krieviski, vienmē r smaidot. Tieš i viņ a rada siltu, mā jī gu atmosfē ru viesnī cā . Puiš i arī visi ir lieliski. Izgā ju ar ļ oti siltu sajū tu iekš ā .
Ē dieni. Brokastis: pā rslas, piens, sā lī ts siers, gurķ i-tomā ti, olas, svaiga baltmaize, medus un ievā rī jums. . . Pusdienas: piedevas, kotletes, desa, dā rzeņ u salā ti, Vakariņ as visbagā tī gā kā s. Viss svaigs, karsts , garš ī gi. Zivis , vista, liellopu gaļ a, zupas, piedevas: rī si, kartupeļ i, makaroni. Vispā r man pielipa +3 kg, lai gan kustē jā mies diezgan aktī vi)))
Jū ra. . ))))) Tī rā kā! ! ! Pā ris reizes bijā m uz maksas pludmali, tad uz bezmaksas pilsē tas pludmali. Pa ceļ am gā jā m garā m spilgtiem, krā sainiem veikaliem, tad cauri parkam ar strū klaku un pieminekli Ataturkam.
аватар fedul-kobra
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
kā paradī zei ir jā bū t nekurienes vidū . vieta tiem, kuri nekad nav ē duš i neko saldā ku par redī su. piemē rots mī ļ otā jiem un jaunieš iem. profesionā ļ iem draudzī gs personā ls pienā cī gas telpas trehshki. … Tomēr ▾ kā paradī zei ir jā bū t nekurienes vidū . vieta tiem, kuri nekad nav ē duš i neko saldā ku par redī su. piemē rots mī ļ otā jiem un jaunieš iem. profesionā ļ iem draudzī gs personā ls pienā cī gas telpas trehshki. mī nusi-jū su noskaņ ojuma nezinā š ana par turku valodu un paraž ā m. mū su slinkums. mē s lieliski atpū tā mies...paradī ze ir tur, kur mē s esam . .
рай гдето рядом.. завтрак интуриста муки выбора.. в натуре хорош для отрезвления..не больше.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Fakti. . . 1. Diezgan draudzī gs personā ls. Ī paš i pavā rs un viņ a parocī gais Mahmuds. 2. Istabas ir diezgan ē rtas. Duš as un tualetes ir nobruž ā tas, bet tī ras. 3. Gaisa kondicionieris neatdziest pareizi. Darbojas kā ventilators. 4. Uzturs. … Tomēr ▾ Fakti. . .
1. Diezgan draudzī gs personā ls. Ī paš i pavā rs un viņ a parocī gais Mahmuds.
2. Istabas ir diezgan ē rtas. Duš as un tualetes ir nobruž ā tas, bet tī ras.
3. Gaisa kondicionieris neatdziest pareizi. Darbojas kā ventilators.
4. Uzturs. Dā rzeņ i, dā rzeņ i, dā rzeņ i, sojas gaļ a, arbū zi. Jā , ē dienkarte ir budž eta, bet sastā vs ļ oti noderī gs)))) Pavā rs ē š anas stundā s visu laiku satraukts skraida apkā rt ar simpā tisku skatienu. Redzams, kā viņ š priecā jas, ka visiem visa pietika un visi bija apmierinā ti ar viņ a ē dienu.
5. Bā rs. Arī diezgan budž etam draudzī gs. Vietē jais alus un degvī ns, Coca-Cola analogi un forfiti, un kā ds skā bi zaļ š dzē riens no dzesē tā ja)))
6. Pie baseina vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sls. Ū dens baseinā ir diezgan tī rs. Vienreiz mainī jā m.
7. Iet uz pludmali uz 15-20 minū tē m. Mē s rī kojā mies savā dā k. Noī rē jā m divus velosipē dus un ceļ š uz pludmali aizņ ē ma 5 minū tes ar vē su. (Uzziņ ai, divi velosipē di mums izmaksā ja 60 USD 6 dienā s, tā pē c kaulē jieties). Un vē l...no rī ta un vakarā ir bezmaksas autobuss uz Calypso pludmali
8. Pludmalē sauļ oš anā s krē sls maksā.2 USD. Ja vē lies ietaupī t, apgulies blakus uz dvieļ a, neviens tevi nepadzī s.
9. Viesnī cas teritorijā ir pieejams wi-fi tī kls. Parole 12345678
10. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elenka-Novosib
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcā ir pludmales dvieļi par maksu? un vispār, ko jūs zināt par viesnīcu, rakstiet, viss noderēs)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре Кемера, в 450 метрах от пляжа. Открыт в 1988 году, последняя реновация проведена в 2017 году.

Отель подойдёт для отдыха молодёжи и пар.

Atrašanās vieta 60 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 450 метрах, протяжённость – 30 метров. Вход в море – галька.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi (платно).

Основной ресторан, бар у бассейна.

1 открытый бассейн, площадь 130 кв.м.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн площадью 18 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
Telpu apraksts

Всего 45 номеров (110 мест) в основном 3-этажном здании.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, душ, фен, балкон, ковровое покрытие.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mahallesi 128.Sokak no:11 KEMER/ANTALYA
Tālruņi: Tel: 02428144547,
Fax: 02428144546
Tīmekļa vietne: Kemer Paradise Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.