Ambassador Plaza Hotel Kemer 4*– Atsauksmes

67
Novērtējums 5.510
№173 viesnīcas reitingā Kemera
7.6 Numurs
6.3 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.7 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrortpilsētas Kemeras centrā, otrajā krasta līnijā, aptuveni 50 metru attālumā no pludmales. Tas sastāv no sešām 4 stāvu ēkām galvenajā zonā un vienas 4 stāvu ēkas Park, kas atrodas 500 metrus no galvenās teritorijas (tiek nodrošināts bezmaksas autobuss). Viesnīca atklāta 1989. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Ieteicams gan jauniešu atpūtai, gan jauniem pāriem ar bērniem.Vairāk →
аватар gavora
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es rakstu atsauksmi, š obrī d atrodoties viesnī cā . Attiecī bā uz reģ istrē š anos, izmitinā š anu un ē dinā š anu viss ir kā rtī bā . Alkohols – ja neesi tikai dž ina, degvī na, alus un vī na cienī tā js, š ī nav ī stā vieta. … Tomēr ▾ Es rakstu atsauksmi, š obrī d atrodoties viesnī cā . Attiecī bā uz reģ istrē š anos, izmitinā š anu un ē dinā š anu viss ir kā rtī bā . Alkohols – ja neesi tikai dž ina, degvī na, alus un vī na cienī tā js, š ī nav ī stā vieta. Kokteiļ i tiek pagatavoti pē c iespē jas vienkā rš ā k, bet smaids ir viss. Tī rī š ana notiek katru dienu, bet virspusē ja. Viesnī cas lielā kais MINUSS ir pludmale...Attā luma starp sauļ oš anā s krē sliem vispā r nav. Kad esat pieraduš i pie tā , jū s gaida jauns pā rsteigums: kad viesnī ca ir pilnī bā noslogota, viņ i sā k noņ emt nojumes virs sauļ oš anā s krē sliem, atsaucoties uz sezonas beigā m. Es atkā rtoju, viesnī ca ir 100 procenti pilna un laiks ir karsts un saulains. Ja vē laties apdegties pirmajā savas uzturē š anā s dienā pludmalē , š ī ir vieta jums. Tā viesnī cas vadī ba izturas pret saviem viesiem, kas negatī vi ietekmē s tā s reitingu un apmeklē tī bu
аватар natuda17
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca pensionā riem, kuri nelasa atsauksmes internetā ! Š ī viesnī ca noteikti nav 4 zvaigž ņ u – trī svietī ga! Lai tiktu normā lā istabiņ ā , recepcijā ielika 10 eiro - 23.00 uzzinā ja, ka nestrā dā TV. . . bez komentā riem. … Tomēr ▾ Viesnī ca pensionā riem, kuri nelasa atsauksmes internetā ! Š ī viesnī ca noteikti nav 4 zvaigž ņ u – trī svietī ga! Lai tiktu normā lā istabiņ ā , recepcijā ielika 10 eiro - 23.00 uzzinā ja, ka nestrā dā TV. . . bez komentā riem. . . Meitene skrien pē c tevis un visur tevi vē ro, uzliekot masā ž as kā dam pasakainam. nauda - 90 eiro kopā...ar atlaidi. Viņ a teica, ka es pati atnā kš u, ja bū s interesanti - nesanā ca - viņ a mani pat atrada pludmalē . Wi-fi jā pē rk - 15 eiro par vienu ierī ci, t. i. ja uz 2 telefoniem - tas ir 30. Mums bija vē l 2 datori - prasī ja 60 !! ! Č ā rlzs!! ! eiro. Viņ u mini pludmalē nav kur gulē t, nav kur stā vē t - man nebija laika 8 no rī ta pat iemest dvieli sauļ oš anā s krē slā - vilciens aizgā ja - viņ i to piedā vā s par 10 eiro. Pludmalē bā ra darbinieki ir atklā ti rupji - puiš i nefiltrē sarunas un saziņ u ar tū ristu. Es nevienam neiesaku. Mē s gā jā m paš i, joMan bija steidzami jā lido atvaļ inā jumā un citā s viesnī cā s nebija vietas!
аватар luc1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas. Viesnī ca nav liela, numuriņ i tī ri un ē rti (dzī vojā m pirmajā ē kā ). Renovā cija notika 2020. Virtuve ir Ļ OTI garš ī ga un daudzveidī ga, ē diens man patika. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas. Viesnī ca nav liela, numuriņ i tī ri un ē rti (dzī vojā m pirmajā ē kā ). Renovā cija notika 2020. Virtuve ir Ļ OTI garš ī ga un daudzveidī ga, ē diens man patika. Par ko ī paš s PALDIES.
Ir daž i trū kumi. Vakarā par maz izklaides, 9 dienas tikai vienu vakaru skanē ja dzī vā mū zika. Un lielā kais mī nuss ir tas, ka jū rā un pie baseina nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Sā kumā tas bija nomā kts, bet tad mē s to sapratā m. Atstā s lietas vai kafejnī cā vai netā lu no ieejas jū rā uz akmeņ iem. Un š is jautā jums pazuda pats no sevis. . . Ja meklē jat negatī vu, tad noteikti to atradī sit, tač u mē s nolē mā m uz to nekoncentrē ties. Un labi atpū ties. . .
Wi-Fi maksā ja 15 USD par septiņ ā m dienā m un tikai viesnī cā (izdevī gā k ir ņ emt T? rk Telekom internetu par 20 USD).
Pirmdien Kemeras centrā ir augļ u tirgus, bet ceturtdien mē s atradā m apģ ē rbu tirgu. Kur cenas ir lē tā kas nekā veikalos. Bet jā salī dzina viss, jo viņ i krā pjas par cenā m visur, kur nav fiksē tas cenas. Aizgā jā m uz aptieku un tur viņ i ī paš i nekautrē jas rē ķ inā t precei papildus cenu. Kas mani ļ oti skumdina.
аватар Yanett_Yannet
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar draugiem izvē lē jā mies š o viesnī cu no fotogrā fijā m internetā . Mē s lidojā m caur Anex un. . . piedzī vojā m murgu! Absolū ti pretī ga attieksme pret viesiem. Ierodoties viesnī cā , saskā rā mies ar faktu, ka mū s iekā rto 7. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem izvē lē jā mies š o viesnī cu no fotogrā fijā m internetā . Mē s lidojā m caur Anex un. . . piedzī vojā m murgu! Absolū ti pretī ga attieksme pret viesiem. Ierodoties viesnī cā , saskā rā mies ar faktu, ka mū s iekā rto 7. korpusā . Mē s uzreiz (pat administratore Andž ela! ) sā kā m noskaņ oties uz to, ka š ī ir slikta ē ka. Priekš kam? Mē s uzreiz nesapratā m, ka viņ a vē las naudu. Labi. Mē s devā mies uz to septī to ē ku un ieraudzī jā m "Vē stnieka" PATIESO seju. Pirmā reakcija ir š oks. Nobruž ā ta ē ka, kaut kā da nesaprotama teritorija, noliktavas telpas. Sajū ta, ka tas ir kaut kā ds pamests. Protams, mē s rē ķ inā jā mies ar vienu lietu (spriež ot pē c fotoattē la viesnī cas vietnē ), bet nebija skaidrs, ko mē s saņ ē mā m. Un, kad mē s ieraudzī jā m numuru, mē s gribē jā m ticē t, ka tas ir slikts joks.
Protams, atgriezā mies galvenajā ē kā (3 minū tes ar automaš ī nu, 10 minū tes kā jā m). Atrisinā sim š o problē mu! Andž ela kategoriski nepiekā pā s. Anex pā rstā ve Marija (punca meitene ar gariem matiem) vispā r ir apmulsusi un melo! Un, protams, viņ a nebija ieinteresē ta mums palī dzē t. Tas ir neskatoties uz to, ka mē s pat nedevā m mā jienu par skandā lu (lai gan mē s tik ļ oti gribē jā m!!! ! ). Zvanī jā m pat uz Anex uzticī bas tā lruni, bet viss velti. Vē stniekam ir sava krā pniecī bas sistē ma. Nemaksā , dari ko gribi. Rezultā tā pavadī jā m DIENU, pierunā jā m un jau piedā vā jā m naudu. . . ī si sakot. Mū s nosū tī ja uz 7. ē ku ar nosacī jumu "rī t mē s jums iedosim vislabā ko istabu".
7. taifū nu korpusa administrators, vienī gais, kas mums sirsnī gi palī dzē ja. Š ī stā sta rezultā ts ir š ā ds: divas dienas mē s klejojā m no stā va uz stā vu. Zaudē tas trī s dienas normā las atpū tas. Telpas (pat labā kā s 7. korpusā.4. stā vā ) ir ļ oti netī ras. Ļ oti, ļ oti netī rs korpuss. Uhh.
Tagad restorā ns. Ē diens atkā rtojas lī dz nelabumam. Visas viesnī cas tī mekļ a vietnē esoš ā s fotogrā fijas ir meli. Restorā nā trū kst š ķ ī vju un piederumu. Netī ri galdi, grī da, nobruž ā ti krē sli! tik skaidrs, ka neiesakā m š o viesnī cu! Nekad! Nevienam!
аватар olesyaafanasyeva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā dē ļ nepieredzē juš as konsultantes ceļ ojumu aģ entū rā , viņ ai teica, ka lidojam pirmo reizi un mē s neko nezinā m, viņ a ieteica š ai viesnī cai, nesakot, ka ir 7 ē kas, lai gan vietnē un kartē pie letes pie viesnī cas bija rakstī tas tikai 6 ē kas, jau iegā dā joties ekskursiju, sā kā m lasī t atsauksmes par š o viesnī cu un bijā m ļ oti vī luš ies, paš i nolē mā m, ka negribam dzī vot 6. … Tomēr ▾ Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā dē ļ nepieredzē juš as konsultantes ceļ ojumu aģ entū rā , viņ ai teica, ka lidojam pirmo reizi un mē s neko nezinā m, viņ a ieteica š ai viesnī cai, nesakot, ka ir 7 ē kas, lai gan vietnē un kartē pie letes pie viesnī cas bija rakstī tas tikai 6 ē kas, jau iegā dā joties ekskursiju, sā kā m lasī t atsauksmes par š o viesnī cu un bijā m ļ oti vī luš ies, paš i nolē mā m, ka negribam dzī vot 6.7 ē kā , jo par viņ iem raksta sliktas atsauksmes, izlasot, ka prasa 50$ un viņ i pā rvā cā s, domā jā m, ka ir iespē ja, tā pē c ieradā mies š ajā viesnī cā ap 16:00 un reģ istratū rā uzreiz sā ka stā stī t, ka esam iebraucot 7. korpusā , bet sā kā m instruē t vismaz 5. korpusu, sieviete ar rupju toni mums atbildē ja, ka pirms biļ etes jā domā un lai viņ i mū s neņ ems 5. korpusā , viņ a teica, ka labi. pulksten 6, ejam, vienojā mies, bet prasī ja vai ir iespē ja 5, viņ š teica, ka nā ksi katru dienu un prasī s vai ir brī vas istabas, BET ar piemaksu katru dienu 20$! ! ! Rezultā tā stā vam, gaidam izlī gumu, viņ a stā sta, kur pateicī ba? Mans draugs saka, kā pē c? Viņ as atbilde nogalinā ja, TĀ TAD VISS, JŪ S TĀ GRIBĒ JĀ T, SĒ DIET VIŅ US 7. Ē KĀ UN PAR 5 NEPAREDZĒ JIET PAT ! ! ! Es biju š okā , viņ a tikai gribē ja, lai mē s viņ ai iedodam naudu "paldies", par to, ka viņ a gribē ja mū s izmitinā t nevis 7. , bet 6. korpusā ! Maš ī na mū s atveda uz 7. ē ku, iedeva numuru, normā lu numuru, neapmierinā tī ba pazuda, viņ i vienkā rš i nosita rupjo administratoru par š o. . Lī dz galvenajai ē kai jā iet apmē ram 7 minū tes, 7. ē ka atrodas uz galvenā s ielas, paš ā ē kā ir neierobež ots wi-fi, galvenajā ē kā.300 mb, un tad maksā , kad atbrauc, pusdienas jau sen pagā juš as , un vakariņ as ir tikai pulksten 19, piedā vā ja iet ē st , bet tur nebija ē st nebija daudzveidī ga, gaļ a bija dī vaina, produktu kvalitā te nebija pā rā k laba, augļ i bija: ā boli, arbū zs, melone, daž reiz persiki, dzē rienos bā rā ir bezmaksas, bet mī nuss ir tas, ka cilvē ki aizņ em sauļ oš anā s krē slus no ļ oti no rī ta uzliekot dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem un aiziet, pat ja to nav, dvieļ i var nogulē t visu dienu un uz š iem sauļ oš anā s krē sliem neviens negulē s, pludmalē bā rs ir maksas, bez maksas tikai ū dens un sulas (sulas nav garš ī gi. ) Pusdienā s vispā r nevar atrast vietas uz sauļ oš anā s krē sliem. Paš ā viesnī cā nebija animā cijas, skanē ja tikai mū zika, reiz atnā ca pavā ri, gatavoja uz ielas, tajā dienā bija vislabā kā daž ā dī ba ē dienu, tostarp desertu telpas tika tī rī tas katru dienu, BET grī das bija slikti mazgā tas. Izrakstoties aizmirsā m, ka vajag izrakstī ties 12, neviens neatgā dinā ja, nā cā m uz istabu 15, administrators bija tas pats, teica, ka par stundu papildus maksa 10 USD un ka dabū jā m 30$, pie letes teica, ka nauda nav palikusi, viņ a teica, ka tā s ir tavas problē mas, jautā ja, kur cena, kas maksā.10 USD stundā , viņ a nebija, baidī jā s, ka viņ a piezvanī s direktorei un ne. iesē dinā ja mū s autobusā , viņ i iedeva viņ ai 10 USD un nomierinā jā s. Protams, es to ieliku kabatā . Kad viņ i sē dē ja, gaidī ja autobusu, cilvē ki ieradā s reģ istrē ties un tas pats stā sts, 7. ē ka, reģ istratū rā sieviete sā ka kliegt, ka samaksā jusi par trim pieauguš ajiem, patiesī bā viņ iem iedeva vienu istabu ar mums diviem cilvē kiem, ori viņ ai piedā vā ja gultiņ u!!!! ! ! Vienkā rš i pretī ga viesnī ca! Nav tur jā iet!! ! !
аватар k_zay
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tas bija pirmais ā rzemju brauciens, caur paziņ ā m nonā ca aģ entū rā , viss solī jā s bū t brī niš ķ ī gi (aģ entū ra Sunmar ir melis). Bet tā tur nebija! Man paveicā s iekļ ū t 7. leģ endā rajā ē kā , kas pat nav norā dī ta š ī s viesnī cas mā jaslapā . … Tomēr ▾ Tas bija pirmais ā rzemju brauciens, caur paziņ ā m nonā ca aģ entū rā , viss solī jā s bū t brī niš ķ ī gi (aģ entū ra Sunmar ir melis). Bet tā tur nebija! Man paveicā s iekļ ū t 7. leģ endā rajā ē kā , kas pat nav norā dī ta š ī s viesnī cas mā jaslapā . Nav tiesa, ka standarta parka numurs atrodas tikai citā s viesnī cas ē kā s, tas ir tikai veiksmes jautā jums. Daž i laimī gie, kuri rezervē ja š ā da veida numurus, nokļ uva galvenajā ē kā.

Personā ls ir rupjš , tas ir skaidrs uzreiz no reģ istratū ras, viņ i piedā vā ja "dzī vot viesnī cas vestibilā , ja jums kaut kas neder". Mā jturī ba nevar bū t sliktā ka, mati visur, pat uz gultas, ir slikti mazgā ti! No 7. korpusa lī dz galvenajai paiet apmē ram 10 minū tes, Yandex un Google maps maldina, ka ir 500 metri. Un tas ir 50 grā du karstumā , brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, pludmalē.

Ē diens sā kumā liekas izcils, un tad pamana, ka ē dieni atkā rtojas, solī tais tī tars, zivju nav, garš vielas tā s paš as, atrasta pat sabojā ta omlete!
Ja pusdienā s kaut kas netiek apē sts, ē diens vienmē rī gi migrē uz vakariņ ā m. No augļ iem tikai melone, arbū zs (kas garš o pē c gurķ iem) un ā boli, kurus es, sasodī ts, varu ē st savā dzimtenē.

Bē rni no maziem lī dz veciem ir duci santī mu. Kondicionieris istabā ir vecs, gandrī z netī rī ts. Viņ i tur noķ ē ra infekciju, tā pē c atvaļ inā jums bija pilnī bā sabojā ts. Pirmā s trī s dienas mē ģ inā ja atrast patiesī bu, visi nervi bija izsī kuš i, divas dienas vairā k vai mazā k atpū tā s, pā rē jā laikā gulē ja ar temperatū ru un citiem slimī bas priekiem. Man joprojā m ir murgi par š o viesnī cu.

Maigi sakot, neiesaku. Viesnī ca ir 2*, nevis 4*.
аватар Denis822197
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Apkalpoš ana viesnī cā ir normā la, ja iedod naudu. Ē diens savdabī gs, man liekas, ka tā tur ir visur, ne ī paš i. Istaba mums bija piemē rota, par uzkopš anu sū dzī bu nebija, istabā viss darbojā s. Lī dz pludmalei 3 minū š u gā jiens. … Tomēr ▾ Apkalpoš ana viesnī cā ir normā la, ja iedod naudu. Ē diens savdabī gs, man liekas, ka tā tur ir visur, ne ī paš i. Istaba mums bija piemē rota, par uzkopš anu sū dzī bu nebija, istabā viss darbojā s. Lī dz pludmalei 3 minū š u gā jiens. Teritorija normā la, ir bā rs, man patika alkohols. Nav nekā ī paš a, ko teikt par š o viesnī cu.
аватар an.kov.66Zn
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bijā m vienkā rš i š okē ti, rezervē jā m istabiņ u galvenajā ē kā par papildus samaksu, un mū s gribē ja izmitinā t 6-8 korpusos, kas atrodas kilometru no restorā na un viesnī cas infrastruktū ras. 2019. gada 1. maijā ieradā mies viesnī cā , reģ istratū rā redzē jā m cilvē kus, kuri bija saš utuš i un bļ austī jā s ar labā m neķ ī trī bā m, jo ​ ​ maksā ja arī par dzī voš anu galvenajā ē kā , un viņ i tika izmitinā ti ē kā ar nepiemē rotiem dzī ves apstā kļ iem. … Tomēr ▾ Bijā m vienkā rš i š okē ti, rezervē jā m istabiņ u galvenajā ē kā par papildus samaksu, un mū s gribē ja izmitinā t 6-8 korpusos, kas atrodas kilometru no restorā na un viesnī cas infrastruktū ras. 2019. gada 1. maijā ieradā mies viesnī cā , reģ istratū rā redzē jā m cilvē kus, kuri bija saš utuš i un bļ austī jā s ar labā m neķ ī trī bā m, jo ​ ​ maksā ja arī par dzī voš anu galvenajā ē kā , un viņ i tika izmitinā ti ē kā ar nepiemē rotiem dzī ves apstā kļ iem. Mū s uzrunā ja un piedā vā ja pā rcelties uz 6. korpusu, un pē c 2 dienā m viņ i it kā tiks pā rcelti uz mū su juridiskajā m istabā m, kā kompensā ciju viņ i piedā vā ja bezmaksas internetu. Starp citu, viesnī cā tikai 300 megabaiti ir bez maksas, un tad maksā naudu. Mū su pirmā diena bija sabojā ta. . . Mē s paš i zvanī jā m, un mū su gide Jū lija ieradā s pie mums. Dž ū lija ir JOIN UP pā rstā ve, brī niš ķ ī ga darbiniece un persona, viņ a nekavē joties sā ka risinā t problē mu un meklē t iespē jas. Mums tika piedā vā tas vairā kas viesnī cas, no kurā m izvē lē ties, lai pā rceltos. Mē s izvē lē jā mies Larissa Akman Park 4 - brī niš ķ ī gu viesnī cu. Vē lreiz liels paldies Jū lijai, ja nebū tu viņ as, nav skaidrs, kā ds bū tu mū su liktenis š ajā viesnī cā . Joprojā m nevaru saprast, kā var š ā di apmā nī t cilvē kus, apstiprinā t rezervā ciju un pē c tam izmitinā t viesus kazarmā s, nevis ē kā ar nosacī jumiem. Ž ē l, ka ieradā mies viesnī cā Kemeras centrā , bet nokļ uvā m klusā mā jī gā vietā . Ceru, ka mans apskats tiks ieraudzī ts un neiekritī s mantkā rī go viesnī cu ī paš nieku lamatā s.
аватар Scion
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu 2018.  gada septembrī . Pē c ekskursijas samaksā š anas sā ku lasī t atsauksmes par viesnī cu, un, godī gi sakot, biju sarū gtinā ts, kad uzzinā ju par 6. ē ku, kas, kā visi raksta, ir pilnī gi tumš a un atrodas ļ oti tā lu no jū ras un galvenā s viesnī cas ē kas. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu 2018.  gada septembrī . Pē c ekskursijas samaksā š anas sā ku lasī t atsauksmes par viesnī cu, un, godī gi sakot, biju sarū gtinā ts, kad uzzinā ju par 6. ē ku, kas, kā visi raksta, ir pilnī gi tumš a un atrodas ļ oti tā lu no jū ras un galvenā s viesnī cas ē kas. Tā pē c š ajā pā rskatā es vē los dalī ties ar informā ciju par viesnī cu. Š ai viesnī cai faktiski ir 6 ē kas. Pirmā s trī s ē kas atrodas tieš i galvenajā teritorijā , kur atrodas restorā ns un visas viesnī cas ē rtī bas, ceturtā ē ka atrodas tieš i pā ri ielai no galvenā s ieejas viesnī cā (ap 20m), 5. un 6. korpuss ir atrodas apmē ram 700-800 metru attā lumā no galvenā s ē kas (nevis 1.5-2 km, kā saka). Visas problē mas ar iekļ ū š anu 5. un 6. korpusā , tā s ir problē mas rezervē jot numurus pie ceļ ojumu aģ enta, viesnī cā ir Pool room (istabas ar skatu uz baseinu, tā s visas atrodas pirmajā s 3 ē kā s), Standart room (istabas ar skatu uz pirmo trī s korpusu ielu un 4. korpusa telpā m) un Park room (tā s ir tikai 5. un 6. korpusa telpas), faktiski cenas ziņ ā tā s iet no dā rgā kajā m uz. attiecī gi lē tā kais, tā pē c, ja istabas rezervē š anas posmā pie tū roperatora nolemjat ietaupī t uz istabas izmaksā m, tad laipni lū dzam 5. vai 6. ē kā (kā saka, skopais maksā divreiz). Viesnī cas galvenajā teritorijā atrodas kafejnī ca Iron. Gludeklis strā dā no 21:00 lī dz 23:00, tā pē c, ja vē laties iet laicī gi gulē t, iesaku izvē lē ties 4. korpusu, kurā nedzirdē siet kafejnī cas mū ziku. Attiecī bā uz maksas wifi, bet bezmaksas 300mb, tad 3 eiro dienā , tas ir rakstī ts informā cijas lapā par viesnī cu, tā pē c es nesaprotu, kā da var bū t neapmierinā tī ba. Piemē ram, man pietika ar 300MB uz visā m 6 dienā m, bet es neesmu no tiem cilvē kiem, kas Instagram publicē katru savu soli. Vietē jā s tū risma aģ entū ras puiš i, pē rkot pie viņ iem ekskursiju, piedā vā bezmaksas wifi. Ē diens mums patika, garš ī gi gatavo, trauku izvē le liela, man liekas, ka katrs var atrast kaut ko pē c savas gaumes, arī netī rus traukus un tehniku ​ ​ nemanī jā m, neskatoties uz to, ka sieva strā dā ā dā ambulance, tā pē c prasī bas trauku tī rī bai ir augstas, jā tur bija š ķ ī vji ar č ipsiem uz malā m, bet neviens nespiež tos ņ emt. Pludmale atrodas apmē ram 100 metrus no viesnī cas, mums vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jo lielā kā daļ a viesnī cas viesu ir jaunieš i, neviens nenā k uz pludmali agri. Kopumā mums patika viesnī ca un pā rē jais tajā .
аватар romakuznecov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Piestā jā m 28.08. 2018, tū roperators TEZ TOUR, nosirmoš anu gaidī jā m 5h, iekā rtojā mies tā saucamajā korpusā.7 (AMSTERDAM villa), nekad neesam lē juš i tā dus sū dus, fē na nav un skrē jā m atpakaļ . , WIFI apmaksā ts, istaba netī ra un zā ģ ē ta, balta gulta visa notraipī ta un Voloč eks, dvieļ i izmazgā ti, restorā nā , ja tā drī kst teikt, š ī ir ē damistaba no 90. … Tomēr ▾ Piestā jā m 28.08. 2018, tū roperators TEZ TOUR, nosirmoš anu gaidī jā m 5h, iekā rtojā mies tā saucamajā korpusā.7 (AMSTERDAM villa), nekad neesam lē juš i tā dus sū dus, fē na nav un skrē jā m atpakaļ . , WIFI apmaksā ts, istaba netī ra un zā ģ ē ta, balta gulta visa notraipī ta un Voloč eks, dvieļ i izmazgā ti, restorā nā , ja tā drī kst teikt, š ī ir ē damistaba no 90. gadiem, pietika ar 30 cilvē kiem ē st uz 100 cilvē kiem vē rsā s pie reģ istratū ras un tū roperatora pā rstā vjiem, vienkā rš i vienalga, piedraudē ja ar sliktā m atsauksmē m, bet viņ i tikai pasmē jā s un teica, ka priecā jies, ka tevi neizmitinā ja 6. korpusā , viņ i zog no viesnī cas dī vainā kā rtā manai sievai tī rī š anas laikā nozaga biksī tes, nav zinā ms, kur pazuda pudele no duty free, apiet š o viesnī cu un tū roperatoram 10 dā rgie.
Parādīt vairāk »


iemiesojums samorukova.a
Vai tas jāņem līdzi?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums tetyanagolovko73
Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
iemiesojums Dr.darin83
Mēs ļoti baidāmies turp doties, lasot briesmīgas atsauksmes
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре курортного города Кемер, на второй береговой линии, примерно в 50 м от пляжа. Состоит из шести 4-х этажных зданий на основной территории и одного 4-х этажного корпуса Park, который расположен в 500 м от основной территории (предоставляется бесплатный автобус). Отель был открыт в 1989 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Рекомендуется как для молодежного отдыха, так и для молодых семейных пар с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 550 м от г. Кемер и 48 км от центра г. Анталия. Международный аэропорт Анталии находится в 55 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории до 300 мб; безлимитный интернет платно), услуги фотографа (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: платно (08:00–24:00), 2 ресторана (1 a la carte: международная кухня, по предварительной записи – платно), 3 бара, 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна для детей, 1 водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сауна бесплатно, парная платно, турецкая баня (хаммам) бесплатно, водные виды спорта платно (на территории городского пляжа).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 240 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Kavaklı Cad. No:14 Kemer, Antalya, Turkey.
Tālruņi: + (90) 242 524 57 59
Tīmekļa vietne: Ambassador Plaza Hotel Kemer
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.