Ipsos Hotel 3*– Atsauksmes

78
Novērtējums 4.110
№256 viesnīcas reitingā Kemera
4.8 Numurs
4.7 apkalpošana
4.8 Tīrība
4.5 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, pa pazemes eju no savas pludmales. Uzcelta 2004. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Sastāv no vienas 3 stāvu galvenās ēkas un 12 bungalo. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар Designer_nk
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ieradā mies 19.30. Mums tika liegta ā tra reģ istrē š anā s vakariņ u dē ļ . ierakstiet vispirms kā jā m, tad aizpildiet. Kad ieradā mies vietā , kur viņ i ē d, mū s pā rņ ē ma š oks. Visi trauki ir slikti mazgā ti ar skaidā m un plaisā m, taukaini. … Tomēr ▾ Ieradā mies 19.30. Mums tika liegta ā tra reģ istrē š anā s vakariņ u dē ļ . ierakstiet vispirms kā jā m, tad aizpildiet. Kad ieradā mies vietā , kur viņ i ē d, mū s pā rņ ē ma š oks. Visi trauki ir slikti mazgā ti ar skaidā m un plaisā m, taukaini. Galdi ir netī ri. Visnehigiē niskā kais. Ē diens tiek pagatavots tā pat kā cū kā m. Tikai slikta ē diena haoss, kas karstumā sapuvis. Vienī gais auglis ir arbū zs. Zupu ir baisi ē st, it kā viss neapē stais bū tu blenderī saputots un likts kā zupa. Es ļ oti atturos, lai nerakstī tu rupju valodu. Pē c vakariņ ā m mē s joprojā m sē dē jā m. Un š eit mē s varam teikt, ka pabeigts. Viņ i mums iedeva bungalo 405. Izskatā s, ka ir 8 laukumi un vē l 3 tualetes laukumi. Pat visnabadzī gā kajos studentu gados mē s dzī vojā m daudz labā k. Visa gultas veļ a ir netī ra un notraipī ta, no redzē tā gandrī z izvē mu. Kā vispā r var paņ emt naudu par š o...Nav lustras, ir tikai spuldzī te. tualetē ir sapuvis sarū sē jis jaucē jkrā ns, karstā ū dens nav.
Baseinu gandrī z netī ra ar atkritumiem un netī rumiem, kas peld tieš i uz virsmas. Es lū dzu neizvē lē ties š o viesnī cu pat tad, ja vē laties atpū sties ekonomiski. Tā bū s tikai ņ irgā š anā s. Es lasī ju atsauksmes un redzē ju sliktā s. bet nedomā ju, ka tas bū s tik pretī gi, š oreiz optimisms mani pievī la. Jā , mē s gribē jā m atpū sties ar budž etu, bet ne tā pē c, lai vē lā k mē s vē lē tos saņ emt psiholoģ isko palī dzī bu no redzē tā s viesnī cas.
аватар revansh21
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja meklē si tikai slikto, tad redzē si tikai slikto, pamanī si tikai slikto, un tikai tas paliks atmiņ ā un piedalī sies tavā dzī vē . Atcerieties – ja meklē jat slikto, jū s noteikti to atradī sit un nekad neko labu nepamanī sit. Konfū cijs (2022. … Tomēr ▾ Ja meklē si tikai slikto, tad redzē si tikai slikto, pamanī si tikai slikto, un tikai tas paliks atmiņ ā un piedalī sies tavā dzī vē . Atcerieties – ja meklē jat slikto, jū s noteikti to atradī sit un nekad neko labu nepamanī sit.
Konfū cijs
(2022. gada augusts, 2023. gada jū nijs) Plā noju braukt treš o reizi
аватар lolasobaka27
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz gribu atzī mē t, ka Wi-Fi ir tikai sabiedriskā s vietā s (pie bā ra) un ir maksas. Istabas pieņ emamas, tī rī jā m ik pē c divā m dienā m, dvieļ us mainī ja biež i, veļ u arī . Ē diens arī ļ oti garš ī gs, atkā rtojā s daudzas reizes (palikā m 2 nedē ļ as), bet tomē r bija garš ī gi, 2 reizes taisī ja zivi uz grila, zivs ir brī niš ķ ī ga. … Tomēr ▾ Uzreiz gribu atzī mē t, ka Wi-Fi ir tikai sabiedriskā s vietā s (pie bā ra) un ir maksas. Istabas pieņ emamas, tī rī jā m ik pē c divā m dienā m, dvieļ us mainī ja biež i, veļ u arī . Ē diens arī ļ oti garš ī gs, atkā rtojā s daudzas reizes (palikā m 2 nedē ļ as), bet tomē r bija garš ī gi, 2 reizes taisī ja zivi uz grila, zivs ir brī niš ķ ī ga. Bā rā ir vī ns, degvī ns, dž ins, raki. Bet lielā kais pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta. Mē s š eit nenā cā m sē dē t viesnī cā , bet gan staigā t daž ā dā s vietā s, jo ir, kur staigā t. Lī dz ar to viņ i neapč akarē jā s, ka mē beles viesnī cā ir vecas, lai gan ekskursijas cena atbilst topam, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, š ī ir krietni lē tā ka. Ir daudz forš u vietu, kur var doties pastaigā ties, un mē s devā mies uz kameru, un devā mies uz Antā liju un devā mies uz savvaļ as pludmali. Starp citu, viesnī cai ir sava pludmale, kas arī ir liels pluss, jo netā lu atradā s atpū tnieki publiskā pludmalē bez sauļ oš anā s krē sliem. Bet ņ em lī dzi savu dvieli, viesnī cas dvieli nedrī kst izņ emt. Kopumā mums ļ oti patika atpū ta, darbinieki vienmē r ir gatavi palī dzē t, esam gandarī ti.
аватар Irina195648
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No mī nusiem slikts ē diens (brokastī s nebija olu, omlete bija 1 reize. Vakariņ ā s gaļ a un zivis arī bija 2 reizes - 1 vakara vista, 2 vakarā - grilē ta zivs. Brokastī s - olī vas, olī vas, 2 veidu siers, 2 veidi Desas, gurķ i, tomā ti, Piens, graudaugi, 2 veidu ievā rī jumi ar vafeļ u groziņ iem, tē ja, kafija, pusdienā s - 1 veida putra, vermicelli, dā rzeņ u ē dieni, nedaudz sojas, zupas, arbū zs. … Tomēr ▾ No mī nusiem slikts ē diens (brokastī s nebija olu, omlete bija 1 reize. Vakariņ ā s gaļ a un zivis arī bija 2 reizes - 1 vakara vista, 2 vakarā - grilē ta zivs. Brokastī s - olī vas, olī vas, 2 veidu siers, 2 veidi Desas, gurķ i, tomā ti, Piens, graudaugi, 2 veidu ievā rī jumi ar vafeļ u groziņ iem, tē ja, kafija, pusdienā s - 1 veida putra, vermicelli, dā rzeņ u ē dieni, nedaudz sojas, zupas, arbū zs. ) Vakariņ as - viss vienā ds. Liels mī nuss ir maksas Wi-Fi, izrakstoties nav pusdienu kastes ceļ am, brokastis no 08.00, nevis no 07.00 vai 07.30.
Plusi – ē rta atraš anā s vieta. Blakus iela ar veikalu un veikaliem, pastaigas attā lumā mež onī ga pludmale, pludmale no viesnī cas (5 min gā jienā ) ū dens jū rā ļ oti tī rs, bet peldē š anai nepiecieš amas č ī bas, jo ir ļ oti lieli oļ i un akmeņ i. Viesnī cai ir sava pludmale, ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un baldahī nu, un pasū tī jumu uzrauga Ahmeds (ļ oti jauks un dzī vespriecī gs vī rietis). Vē l viens pluss ir diennakts ū dens dzesē tā jā un dzē rieni (UPI). Viesnī cā ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un sauļ oš anā s krē sliem, bā rs ar alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene - Olya, viņ a pamudinā s un atbildē s uz visiem jautā jumiem. Viesnī cas saimnieki ir ļ oti viesmī lī gi.
Viesnī ca sastā v no 3 stā vu ē kas un bungalo. Numurā ir kondicionieris, drē bju skapis, naktsgaldiņ š , TV, gulta, balkons, lī dzi jā ņ em vannas piederumi un dvielis pludmalei, vannas istabā ir fē ns. Viesnī ca ir nedaudz veca, ar nelielu platī bu, bet klusā m budž eta brī vdienā m tas tā .
аватар sergeevakristina520
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mani sauc Kristī na. Kopā ar meitu Milā nu lidoju uz Turciju, lai dotos piedzī vojumos, atpū stos ar draugiem jū rmalā un apskatī tu vietē jos apskates objektus! Es nekoncentrē jos uz viesnī cu, jo brī vo laiku plā noju patstā vī gi. … Tomēr ▾ Mani sauc Kristī na. Kopā ar meitu Milā nu lidoju uz Turciju, lai dotos piedzī vojumos, atpū stos ar draugiem jū rmalā un apskatī tu vietē jos apskates objektus! Es nekoncentrē jos uz viesnī cu, jo brī vo laiku plā noju patstā vī gi. Protams, cilvē ki ir laipni, draudzī gi. . . Jau pē c uzņ emš anas kļ uva skaidrs, ka mums nebū s problē mu. Nebija pat reģ istrē š anā s istabā , bet viņ i jau pabaroja ar ļ oti garš ī gā m vakariņ ā m. Protams, sā kotnē ji viņ a uztraucā s, ka bē rns paē dī s sveš umā...Bet tā s bija tikai tukš as š aubas.
Bufetes ē dinā š ana, daž ā di ē dieni, no kuriem izvē lē ties. (svaigi dā rzeņ i un augļ i, zaļ umi, daž ā di sieri un desiņ as) ī paš s paldies par marinē tajā m olī vā m un melnajā m olī vā m, man tā s vienkā rš i patī k))) Uzturē š anā s laikā ne reizi nebiju domā jusi, ka gribē tu nopirkt kaut ko ē damu. Viesnī cas numurs ir tī rs, gaiš s, ir gaisa kondicionieris, TV. Viesnī cai ir savi noteikumi par uzturē š anos tā s teritorijā , ar kuriem uzreiz tikā m iepazī stinā ti, mums bija apskate pa viesnī cu, lai turpmā k arī nebū tu nekā du problē mu.
Viesnī ca atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras! Pludmale protams oļ i, bet kad braucā m uz Kemeru to sapratā m, tur bija daudz sauļ oš anā s krē slu, bet protams tī rā kā , skaistā kā , siltā kā jū ra. Izsaku lielu pateicī bu viesnī cas vadī tā jam par atsaucī bu, laipnī bu un sapratni. Daudzi tagad teiks, ka tas ir viņ a darbs, bet es saprotu cilvē kus un spē ju atš ķ irt neī stu smaidu no patieš ā m laipnas attieksmes pret cilvē kiem. Pats strā dā ju apkalpojoš ajā sfē rā , un dzī voju pē c principa, ka izturos pret cilvē kiem tā , kā gribē tos, lai pret mani izturas))) visi apkalpotā ji vienkā rš i super, puiš i strā dā savā s vietā s! Bā rmenis Sultā ns - cieņ a un taisnī ga cieņ a! Rezumē jot, pā rē jais bija veiksmī gs priekš.5+
аватар TatjanaSk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Telpas ir mazas. Ne visos ir gaisa kondicionieris. Nav ne pludmales dvieļ u, ne š ampū nu, tikai š ķ idrā s ziepes konteineros. WiFi ir maksas un ķ er tikai noteiktā s vietā s. Ē diens ir vienmuļ š . Pusapē stas pusdienas iet uz vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Telpas ir mazas. Ne visos ir gaisa kondicionieris. Nav ne pludmales dvieļ u, ne š ampū nu, tikai š ķ idrā s ziepes konteineros. WiFi ir maksas un ķ er tikai noteiktā s vietā s. Ē diens ir vienmuļ š . Pusapē stas pusdienas iet uz vakariņ ā m. No augļ iem melones un arbū zi. Nav privā tas pludmales. Pilsē tas pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem. Bet š ajā pludmalē lieli akmeņ i un peldē š ana ir neē rta. Mē s kļ uvā m mež onī gi. Tā kā viesnī ca bija vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai, tad par savu naudu tas ir normā li.
аватар apalko.vladimir
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies no 2019. gada 18. lī dz 28. jū lijam un par ekskursiju samaksā jā m 54 t. Viesnī cā ieradā mies 9:30. Brokastis tomē r tika pasniegtas. Tač u brī vu istabu nebija un uz vienu nakti bijā m iekā rtoti citā viesnī cā tuvē jā ielā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2019. gada 18. lī dz 28. jū lijam un par ekskursiju samaksā jā m 54 t.
Viesnī cā ieradā mies 9:30. Brokastis tomē r tika pasniegtas.
Tač u brī vu istabu nebija un uz vienu nakti bijā m iekā rtoti citā viesnī cā tuvē jā ielā .
Paē diet un dodieties uz baseinu savā viesnī cā . Nā kamajā rī tā pē c tikš anā s ar gidu viņ i teica, ka istabiņ a mums ir gatava. izrā dī jā s, ka tā ir primitī va izspieš ana
Mež onī gais sauciens, ko mē s ar sievu dā vā jā m no attā luma, apslā pē ja cikā ž u č ivinā š anu apkā rtnē - Š aurā ejā no ē damistabas un dzī vojamā m telpā m, kur jā atrodas tualetē m un saimniecī bas blokiem, š ī telpa atradā s - mitra un tumš s.
aprī kota istaba viesnī cas viesiem ar skatu uz veco š ķ ū ni un instrumentiem telpu uzkopš anai. Kategoriskā atteikš anā s no š ī s telpas un prasī ba nodroš inā t dzī voš anai piemē rotu telpu atstā ja savu efektu - mums iedeva istabu treš ajā stā vā .
Ī sumā par vienu no labā kajā m istabā m - istabiņ a maza, bet tī ra. Ir balkons ar skatu uz kalniem un ciematu.
Zemā k skats uz saimniecī bas pagalmu un kanalizā ciju.
Otrais logs iziet uz kopī gu koridoru-balkonu ar skatu uz baseinu. Vannas istabas durvis ieteicams turē t aizvē rtas, lai izvairī tos no specifiskas tualetes smakas iekļ ū š anas telpā .
UZMANĪ BU! ! ! Tualetes durvis 307. telpā no iekš puses neveras. Televizors nedarbojā s, telefona nebija. Nebija arī fē na, kas bija ļ oti neapmierinā ts ar sievu.
Nav skaņ as izolā cijas - skaļ a mū zika un troksnis lī dz pulksten 23:00. Ī paš i , , priecā jies, apmetā s bungalo.
Viesnī cā ir suite, vienvietī gs skapis bez loga blakus ē damistabai. to izmanto arī naudas izspieš anai no viesiem - lai tie tiktu pā rcelti uz pieņ emamā kiem apstā kļ iem
Teritorija neliela, bet kopta, baseins tī rs, bet stingri no 8-19.
Ē dieni ir paredzē ti veģ etā rieš iem ar cukura diabē tu. Gatavots bezgarš ī gi - vienmuļ i, slikti. Vislabā k tiem, kas vē las zaudē t svaru.
Pats ē diens neatbilst iekļ aujoš ajai programmai, drī zā k atbilst programmai, priesteri,
Ir pieņ emts paš iem notī rī t š ķ ī vjus no galdiem. Pie sadales stā v drū ms apkopē js - kurš ko un cik ņ em. Vispā r personā ls bija vairā k kā apsargi zonā - rupjī bas un neķ ī trī bas. pastā vī gie aizliegumi un kliedzieni
Ē damzā lē ir smacī gs un karsts - ir neē rti ē st. Un labā kie galdi uz ielas, koku ē nā ,
viesi ņ em 40 minū tes pirms ē damzā les atvē rš anas. Un viņ i paliek lī dz kafejnī cas slē gš anai.
Par servisu - par plā ksnē m jau rakstī ts. Telpas uzkopš ana veikta. Veļ a tika mainī ta reizi 10 dienā s.
Baseins tiek tī rī ts reizi nedē ļ ā . Saziņ as kultū ra ar klientiem ir raksturī ga tikai algotiem darbiniekiem no Turkmenistā nas,
proti, pirmo stā vu apkopē ja.
Viesnī cas viesi ir tikai krievi. Attiecī gi krievvalodī gais personā ls galvenokā rt ir no Vidusā zijas.
Bet reģ istratū rā turki slikti saprot krievu valodu.
Tā kā Beldibi ciemats ir ne vairā k kā.1 km plats, par piekrastes attā lumu nav jā runā .
No viesnī cas lī dz jū rai 7-10 minū tes.
Pa ceļ am uz jū ru uz galvenā s ielas ir milzī gs skaits veikalu un kafejnī cu. Ļ oti kaitinoš i rietā ji.
Meklē jiet, skatiet darī jumus.
Viesnī cai nav savas pludmales. Viesiem ir jā izmanto daļ a no š ai viesnī cai pieš ķ irtā s paš valdī bas pludmales.
Pludmales dvieļ us neizsniedz, sauļ oš anā s krē sli nobruž ā ti un salū zuš i.
Bet, tā kā pludmale ir pilna ar atpū tniekiem, ir grū ti paņ emt š os sauļ oš anā s krē slus. Staigā š ana basā m kā jā m ir než ē lī gi sā pī ga lielo oļ u un bruģ akmeņ u dē ļ .
Pie ieejas jū rā ir dū š ī gi bruģ akmeņ i, uz kuriem pretimnā koš ais vilnis var mest un sakropļ ot. Esiet piesardzī gs – ieiet ir ļ oti neē rti.
Jū ra ir caurspī dī ga. bet ik pa laikam atnes atkritumus - izlietotas glā zes, pakas un tā tā lā k.
Kopē jais viesnī cas vē rtē jums ir 2 zvaigznes. situā ciju glā bj ciema atraš anā s vieta un caurspī dī gā siltā jū ra.
Mū su padoms ir sekot cenā m, ņ emt 4 zvaigznes.
аватар Ljudmila608082
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Turcijā , viesnī ca tika izvē lē ta netā lu no Antā lijas, š ī ir budž eta viesnī ca ar skatu uz kalniem. Istaba normā la, uzkopš ana katru dienu, veļ as maiņ a - ik pē c trim dienā m. Ē diens ir normā ls ne dī vainam tū ristam, neviens nav saindē jies, un paldies Dievam. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Turcijā , viesnī ca tika izvē lē ta netā lu no Antā lijas, š ī ir budž eta viesnī ca ar skatu uz kalniem. Istaba normā la, uzkopš ana katru dienu, veļ as maiņ a - ik pē c trim dienā m. Ē diens ir normā ls ne dī vainam tū ristam, neviens nav saindē jies, un paldies Dievam. Pludmale ir ļ oti tuvu, protams, ir akmeņ i, jums jā bū t uzmanī giem. Teritorija ir tī ra un sakopta. Tikai 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas ir daudz veikalu, visa krastmala atrodas veikalos un kafejnī cā s. Mē s braucā m ekskursijā s, mums bija ļ oti labs gids, lielisks puisis, viņ š mums visu izstā stī ja, palī dzē ja, bijā m ļ oti apmierinā ti.
аватар Putishestvennikk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Godī gi sakot, es nezinu, kā pē c ir tik daudz negatī vu atsauksmju. Paskaties, braucieni uz š o viesnī cu ir daudz lē tā ki nekā attiecī gi 5 *, jums ir jā saprot, kas jū s sagaida. Un cilvē ki, kuri maksā maz naudas un ierodoties domā , ka tur viņ us gaida omā rs, kalmā rs 8 reizes dienā un marmora vanna, paš i vainī gi. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, es nezinu, kā pē c ir tik daudz negatī vu atsauksmju.
Paskaties, braucieni uz š o viesnī cu ir daudz lē tā ki nekā attiecī gi 5 *, jums ir jā saprot, kas jū s sagaida. Un cilvē ki, kuri maksā maz naudas un ierodoties domā , ka tur viņ us gaida omā rs, kalmā rs 8 reizes dienā un marmora vanna, paš i vainī gi. Izlutinā tiem tū ristiem nevajadzē tu doties uz š o viesnī cu, bet tikai tiem, kas vē las relaksē još as brī vdienas.
Reiz viņ as bija liecinieces, kā sievietes saš utuš as par to, ka istabā s nav ledusskapju, bet nav arī ledusskapju, bet kā da problē ma par š o izlasī t iepriekš , jo ī paš i, ja labi meklē , tas ir rakstī ts.
Mū su atvaļ inā juma nedē ļ ā komentā ru nebija, tī rī š ana bija regulā ra, ē diens bija normā ls, milzī gs daudzums dā rzeņ u, zaļ umi, gaļ a uz iesma vienu reizi, grilē tas kotletes vienu reizi, salā ti, alkohols tiek liets mierī gi pa dienu un kā cik gribi, sulas dzer vismaz no rī ta un lī dz vakaram. Teritorija neliela, bet mā jī ga, ļ oti tuvu kalniem. Arī labs personā ls, draudzī gs un, ja kaut kas jums neder, viņ i to nekavē joties izlabos. Tas ir tuvu jū rai, ja neņ emat sauļ oš anā s krē slus, jums bū s jā gaida un jā gaida, bet tā nav problē ma, varat doties uz mež onī gu pludmali (30 minū tes gā jienā ). Viesnī ca ir piemē rota atpū tai, un izlutinā tajiem tū ristiem vajadzē tu izlasī t aprakstus un apskatī t fotogrā fijas. Paldies viesnī cai par lielisko uzturē š anos!
аватар zykovskaja
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visi, kas raksta "Briesmī gā viesnī ca" ir izlutinā ti tū risti! Ko tu gaidī ji no 3*? ? ? Godī gi sakot, viesnī ca ir ok. Ir gaisa kondicionieris, tiek tī rī ts katru dienu. Ē diens arī ir ok. Personā ls ir draudzī gs. Lī dz jū rai min 3 gā jiens. … Tomēr ▾ Visi, kas raksta "Briesmī gā viesnī ca" ir izlutinā ti tū risti! Ko tu gaidī ji no 3*? ? ? Godī gi sakot, viesnī ca ir ok. Ir gaisa kondicionieris, tiek tī rī ts katru dienu. Ē diens arī ir ok. Personā ls ir draudzī gs. Lī dz jū rai min 3 gā jiens. Viss ir blakus. Diezgan laba viesnī ca!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Бельдиби, через подземный переход от собственного пляжа. Построен в 2004 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Состоит из одного 3-х этажного основного здания и 12 бунгало. Отель подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta В 15 км от Кемера, в 20 км от Анталии, в 40 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственная часть на общественном песчано-каменистом пляже находится в 200 от отеля, через подземный переход. Протяженность пляжа составляет 120 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (платно), услуги по глажке одежды (платно), ТВ в лобби, 1 основной ресторан Anatolian: завтрак с 08:00-09:30, обед с 12:00-13:30, ужин с 19:00-20:30, шведский стол, 1 Perseus Bar 09:00-20:30, 1 открытый бассейн, без подогрева, площадью 82 м2, часы работы: с 08:00-19:00, сад

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, блендер, микроволновая печь в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, пляжный волейбол (бесплатно), водные виды спорта (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров: Standard Rooms (20 кв.м): номера с двухспальной или 2 односпальными кроватями; с видом на сад, бассейн, горы, море или окрестности; макс.размещение 4 чел.

Istabās

Кондиционер, сейф (платно), телевизор, Wi-Fi (платно), ванная комната с душевой кабиной, туалетные принадлежности (мыло, шампунь), фен (бесплатно), утюг (платно, по запросу), балкон. Уборка в номере: ежедневно, смена белья: один раз в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Bahcecik mevkii 15. Sokak No:20, Beldibi 1, Konyaaltı, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 84 76, +90 242 824 99 09
Fax: +90 242 824 88 15
Tīmekļa vietne: Ipsos Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.