Imperial Sunland Resort 5*– Atsauksmes

300
Novērtējums 6.710
№86 viesnīcas reitingā Kemera
8.1 Numurs
7.5 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.7 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, 15 km attālumā no Kemeras ciema. Viesnīca celta 2007. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Moderna dizaina viesnīca, jauki numuriņi. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар irinashuvalova2
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā ieradā mies 1.09. 23 naktī . Lai reģ istrē tos, menedž eris Č ingizs (ar saviem matiem zirgastē ) pieprasī ja 200 eiro uz papī ra lapas. Es biju saš utis un nepiekritu. Nakti pavadī jā m uz dī vā na, un no rī ta jaunā maiņ a izsniedza atslē gas. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 1.09. 23 naktī . Lai reģ istrē tos, menedž eris Č ingizs (ar saviem matiem zirgastē ) pieprasī ja 200 eiro uz papī ra lapas. Es biju saš utis un nepiekritu. Nakti pavadī jā m uz dī vā na, un no rī ta jaunā maiņ a izsniedza atslē gas. Es gribu pateikt š im Č ingisam - kad jū s lū dzat, neaizmirstiet pastā stī t par saviem grē kiem. Kas attiecas uz pā rtiku, es jau daudzus gadus atpū š os Turcijā un nekad neesmu ievē rojis tik neglī tu diē tu. Nav ē dinā š anas pakalpojumu. Sortiments š aurs un vienmuļ š . Ē dienu gatavoš anu nekontrolē un š efpavā rs negarš o. Ē dieni ir bezgarš ī gi, nav gatavoti pē c garš as, ir daudz pusfabrikā tu. Maltī tes sā kas ar garā m, pazemojoš ā m rindā m, kas apliecina organizē tī bas trū kumu. Pankū kas brokastī s parasti sā k cept tikai pē c 8.15. Karstie dzē rieni - kafija un tē ja - tiek pasniegti papī ra glā zī tē s (5*!!! ), kvalitā te apkaunojoš a. Kafiju un tē ju var dzert tikai tē jas namiņ ā.
Es gribē tu zinā t, ko dara priekš nieks, kura pakļ autī bā ir jauni darbinieki. Galdus tī ra visi, kas atrasti un atvesti, t. i. , ir problē ma ar personā lu. Mainiet š efpavā ru - viņ š ir kauns unikā lajai turku virtuvei. Komforts - visas uzturē š anā s laikā (11 dienas) nebija ieslē gts kondicionieris ne restorā nā , ne vestibilā , ne reģ istratū rā . Viņ i strā dā ja tikai istabā s. Istaba tika iztī rī ta 2 reizes bez veļ as maiņ as, aprī kojums (t/papī rs, š ampū ns... ) tika papildinā ts pē c mū su pieprasī juma. Nav animā cijas. Vē los pateikties veikala vadī tā jiem Natā lijai un...par palī dzī bu un patī kamo komunikā ciju. Nož ē loju viesnī cu, kuru izvē lē jos - nepelnī tas zvaigznes.
аватар oleg.hryshchenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tū risma operators "Join up", tū risma aģ entū ra "Braucam ar mums" Tā tad secī bā : Reģ istrē š anā s numuriņ ā : ieradā mies ap 7 no rī ta, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes, lai varē tu paē st brokastis (tā bija daļ a no ceļ ojuma nosacī juma, brī dinā ja tū risma aģ entū rā ), atteicā s reģ istrē ties istabu agrā k, atsaucoties uz to, ka nebija istabu, lai gan cilvē ki agri aizgā ja un bija istabas. … Tomēr ▾ Tū risma operators "Join up", tū risma aģ entū ra "Braucam ar mums"
Tā tad secī bā :
Reģ istrē š anā s numuriņ ā : ieradā mies ap 7 no rī ta, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes, lai varē tu paē st brokastis (tā bija daļ a no ceļ ojuma nosacī juma, brī dinā ja tū risma aģ entū rā ), atteicā s reģ istrē ties istabu agrā k, atsaucoties uz to, ka nebija istabu, lai gan cilvē ki agri aizgā ja un bija istabas. Viņ i nevē lē jā s ņ emt papildu 20-30 USD (starp citu, ne tikai no mums), viņ i ieteica agrā k par 14:00 reģ istrē ties tikai ar skatu uz jū ru ar piemaksu 10 eiro dienā , un tad ne agrā k kā.12-00. Vadī tā ja reģ istratū rā tieš i pateica, ka bē rni viņ am nav arguments, lai iekā rtotos agrā k, nā c klā t 11-30, teiks, kad iekā rtosies. Rezultā tā ar solī jumiem nedaudz vairā k, apmetā s ap pulksten vieniem pē cpusdienā . WI-FI uz paroles. Reģ istratū ras vadī tā ja atteicā s sniegt paroli, apgalvojot, ka tikai pē c reģ istrē š anā s istabā var izmantot internetu. Nā cā s vienoties ar kā du strā dnieku, viņ š mums 1 telefonā ievadī ja paroli.
Tī rī š ana istabā ir nosacī ta, ja atnā ks, nomainī s dvieļ us (un pat mazos, lielos ne vienmē r maina) un izvedī s atkritumus, $ nepalī dz, gulta nav mainī ta septiņ as dienas. Viņ i to noņ ē ma pirmajā dienā , bet pē c tam ceturtajā un sestajā . Istabā bā rs (Pepsi un sula) netiek papildinā ts, 1.5 litru ū dens pudelē s jā lū dz no apkopē jā m. Istabā salauzta tē jkanna, ierakstī ti iesniegumi, tač u neviens neko nemainī ja. Duš ai nav mazgā š anas ž elejas, un tā s netiek pievienotas, mazas vienreizē jā s š ampū nu un matu balzama burciņ as visam periodam.
Centrā lais kondicionieris izslē dzas pats, jautā jā m citiem, tā arī ir problē ma, kā bī dā majā s durvī s uz balkona saplī suš as slē dzenes, mazs bē rns pats var atvē rt.
Kā du dienu devā mies uz pludmali 10, dvieļ i jau bija beiguš ies un tie netika izdalī ti, tika “pabaroti” ar solī jumiem “pē c stundas tevi audzinā s”, kā rezultā tā.11-30 , pē c ž ā vē š anas vē l karsti dvieļ i tika izvilkti no mazgā š anas.
Ē damistaba ir maza, arī diapazons. No gaļ as tikai vista ir 1 veids, un ja ir cepta zivs, tad gaļ a nav vā rī ta. No salā tiem var ē st sasmalcinā tus tomā tus un gurķ us. Pā rē jā s ir visas iespē jas ar cietiem bezgarš ī giem kā postiem. Rindas pie ieejas ē damzā lē ir garas, ja izdevā s ieiet un nostā ties rindā pē c gaļ as, grū ti atrast vietu, un to neiztī rī t, jā meklē viesmī lis ko izņ emt un izsniedz galda piederumus. Bē rniem ir sortimentā bumbiņ as un graudaugi, var pildī t ar pienu (precī zā k 50% piens 50% ū dens).
Kafijas automā ti biež i ir salū zuš i un vai nu nedarbojas vispā r, vai arī izlej nedaudz krā sainu sā rņ u. Kad es biju vestibilā bā rā , meitene pasū tī ja kapuč ī no, viņ a vienkā rš i atš ķ aidī ja espresso ar verdoš u ū deni, viņ i teica, ka piens ir beidzies un tur ir kaut kas turku valodā .
Pusdienu kastī tei ekskursijai ar viņ iem iedeva tomā tu, olu, gabaliņ u gurķ a un maizes gabaliņ u, bez dzē rieniem un š ķ ē lē m, pasū tī ju divus, viņ i izsniedza vienu, un virsū tika piesieti 2 maizes gabaliņ i. lai tas izskatī tos kā dubultā .
Pludmalē no 12 lī dz 16 tortiljas, frī kartupeļ i un burgeri, tortiljas padara sievieti garš ī gu, bet var pagaidī t stundu. Gardi ir arī vī rieš a uzkodu bā rā gatavoti kartupeļ i un burgeri, tiem ī paš s paldies. Tiesa, pē c vadī bas pavē les viņ i paslē pj burgeru maizī tes zem letes lī dz kafejnī cas slē gš anai, un saka, ka beidzies.
Saldē jumu izdala ne vairā k kā divus uz rokas, rinda ap 30 cilvē kiem ir stabila un visiem nepietiek, tiek izņ emts ierobež ots daudzums.
Bā ri vienmē r ir beiguš ies, parasti populā rā kie dzē rieni, piemē ram, viskijs, kola utt. Viņ i dodas uz bā ru vestibilā , un tur ir rindas. Pē c kā rtē jā s lielā s krievu apmetnes vestibilā bā rmenis nolē ma vienā rokā neizdot vairā k par 2 dzē rieniem, neskatoties uz to, ka rindā jā stā v 15-20 minū tes, citos bā ros neviens daudzumu neierobež oja. , vienkā rš i nav puse no sortimenta. Ar Ultra All deklarā ciju pat vietē jie dzē rieni ā tri beidzas, par importu tur var aizmirst. Un, ja tu sā c viņ iem kaut ko skaidrot, viņ i pā riet uz turku valodu un izliekas, ka nesaprot (lai gan 1 bā rmenis runā angliski apmē ram 50 gadus un strā dā atbildī gi un apzinī gi).
Pie baseiniem ir maz lietussargu un to ir par maz, tie, kas ir no rī ta lī dz vakaram ir aizņ emti ar dvieļ iem, prasī ju lietussargus, teica vairā k ne. Pludmalē tā pat visas parastā s vietas aizņ em dvieļ i. Pludmalē ir tikai viens glā bē js un š ķ iet, ka vē l pie baseina, pie baseina ar slidkalniņ iem neviena nav, jaukti brauc gan bē rni, gan pieauguš ie.
Lifts ilgi jā gaida, ā trā ka pastaiga. Viens tika izslē gts vairā kas reizes.
Atseviš ķ s "paldies" Join up: viņ i nav atbildī gi par viesnī cas jambiem, gids nevar ietekmē t viesnī cu, kad lidojums tika pā rcelts no 11-30 uz 13-40, transfē rs no viesnī cas netika pā rcelts, viņ i 6 no rī ta sā kā m uzņ emt no viesnī cā m, mū s aizveda uz 8 pē dē jiem. Pasts par izbraukš anas izmaiņ ā m atnā ca ar sms, par to uzzinā ja puse autobusa, kas nesaņ ē ma ziņ as no mums, gids autobusā salst un nevienam neko neteica un arī autobusu ietin kaut kā dā veidā no suvenī ru veikala, lai tur atgrieztos.
Vispā r jū ra skaista, ekskursijas fascinē još as, cilvē ki draudzī gi, un viesnī ca iet. . . bet, pē das vairs nav.
аватар marina2501
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ir divas zvaigznes. Visas negatī vā s atsauksmes ir patiesas, pozitī vā s ir apmaksā tas. Sā kš u ar izmitinā š anu. Ieradā mies 8 no rī ta, iemitinā jā mies 13.30, lai gan daudzi atpū tnieki no rī ta aizbrauca pie mums, un teorē tiski istabu varē ja sagatavot maksimums stundas laikā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir divas zvaigznes. Visas negatī vā s atsauksmes ir patiesas, pozitī vā s ir apmaksā tas.
Sā kš u ar izmitinā š anu. Ieradā mies 8 no rī ta, iemitinā jā mies 13.30, lai gan daudzi atpū tnieki no rī ta aizbrauca pie mums, un teorē tiski istabu varē ja sagatavot maksimums stundas laikā . Bet nē . Ar bē rnu pē c nakts lidojuma bija sā pī gi jā gaida standarta reģ istrā cijas laiks, bet tie bija ziedi.
Numurs ar skatu uz kalniem, baseinu, amfiteā tri un ceļ u. Troksnis no ceļ a, pat ar aizvē rtu logu, ir neticams, vakarā tiek pievienots troksnis un var just mū ziku no amfiteā tra. Faktiski nav kur pā rvietoties, jo. numuri ar skatu uz jū ru, arī skats uz ceļ u (kaut arī mazā k noslogots) un baseinu, kurā dienas laikā notiek animā cija un skan mū zika.
Telpā s nav izkā rtņ u "netraucē t", tā pē c gribi vai negribi tā s ienā ks istabā tavas prombū tnes laikā , vai arī tad, ja bū si cieš ā miegā .
Kondicionieris pē c dī vaina principa izslē dzas č etras reizes naktī . Tu pamosties no karstiem sviedriem un piecelies, lai ieslē gtu kondicionieri, un tas ir ne tikai mū su istabā , par to sū dzas arī citi atpū tnieki.
Televizora tā lvadī bas pultī nav bateriju.
Bezalkoholiskais bā rs istabā netiek papildinā ts, bet kas tur bā rs, tie pat ū deni nepapildina.
4 pudeles matu kondicioniera, 1 š ampū ns, 2 ziepju gabaliņ i, labi, ka paņ ē mā t lī dzi.
Ē diens. Nav daž ā dī bas. Pusdienu un vakariņ u izvē le daudz neatš ķ iras. No gaļ as viena vista, no zivī m tikai skumbrija. Pirms ē š anas jā pabeidz "dabū ē dienu" kvests, bezgalī gas rindas visam !!! ! ! Rindas virzā s ļ oti lē ni, darbinieki nesteidzas. Rindā uz ē damistabu, rindā pē c š ķ ī vjiem, rindā pē c ē diena, atrast tī ru galdu, atrast galda piederumus, atrast salvetes utt. Uzkodu bā rā pludmalē pusdienlaikā tas pats stā sts. Pludmalē turku sieviete cep tradicionā lā s kū kas, uz tā m jā gaida stunda rindā !
Saldē jumu 1 stundu dienā no 15:30 lī dz 16:30, kam seko milzī ga rinda, vienā rokā iedod ne vairā k kā.2 gabalus, saldē jumu pā rtrauc dot stingri laicī gi, neskatoties uz to, ka joprojā m ir tā di, kas vē lē š anā s. Pē c tam paskaidrojiet saviem bē rniem, kur tik ilgi esat bijis un kā pē c atgriezā ties bez saldē juma.
Kafija no automā ta. Š ķ iet, ka turku kafija tiek pagatavota bā rā pie vestibila, bet kā parasti, pē c grafika un no 10.00. Kam, kā pē c tas ir no 10?
Nav a la carte restorā na.
Viesnī cai nav teritorijas. Visa teritorija ir pati viesnī ca, 2 peldbaseini, amfiteā tris un bā ri.
Š eit ir rakstī ts tikai par ultraviss iekļ auts, nav halā tu, č ī bu, nav importa dzē rienu, biež i vien nav dzē rienu un paš mā ju raž oš anas, un nav arī uzkodas tiem.
Pludmale ir smilš aina un oļ aina, bez koraļ ļ iem nav ē rti.
Sauļ oš anā s krē sli ir problē ma, lietussargi ir vē l lielā ka problē ma. Lietussargi ir mazi un atrodas lielā attā lumā viens no otra, ja ģ imenē ir vairā k par 2 cilvē kiem, jū s atpū tī sities attā lumā viens no otra. Atš ķ irī bā no blakus esoš o viesnī cu pludmalē m š eit nav telš u. Baseiniem ir tā pati problē ma, lietussargu ir maz un ne visi ir darba kā rtī bā .
Bā rs pludmalē lī dz 18.00. Kad ā rā ir +45, tā dā laikā pludmalē tikai sā kas komfortabla temperatū ra, bet "viss-viss-viss, bet vajadzē ja jau agrā k. . . "
Tualete pie baseina bez gaismas (gan sievietē m, gan vī rieš iem). Personā ls nereaģ ē . Bē rnu tualetē pie bē rnu kluba ir tualete ar kustī bas sensoru, gaisma nodziest pē c 2 sekundē m, roku vicinā š ana nepalī dz, vajag tikai piecelties un spert soli, paš i bē rni baidā s ej uz š o tualeti. Netā lu no pludmales ir tualete uz 3 kajī tē m, vienai nav durvju, otrā tualete nestrā dā , treš ajā vietā...un antisanitā rie apstā kļ i ir pilni. Pā rsvarā trū kst salveš u un tualetes papī ra.
Ikvienā solī ir ierobež ojumi. Ē diens pludmalē nav atļ auts. Uz zā liena, ē nā , pie baseina nav iespē jams, uz prasī bas, iedod lietussargu, viņ i izliekas, ka nesaprot valodu. Jū s nevarat doties uz ē damistabu bez maskas, jū s nevarat doties uz liftu ilgā k par 2 utt. utt. "Augstas droš ī bas atvaļ inā jums". . .
Saraksts ir bezgalī gs. . . atvaļ inā jums pavadī ts rindā...
Sliktā kā viesnī ca, kā du jebkad esam redzē juš i. Vē lā k pievienoš u video apskatu un bildes. Š o viesnī cu noteikti nevienam NEIESAKU! ! !
Люди, которые не могут поселиться Очередь в столовую
аватар buchek.oksana
Es reti rakstu atsauksmes, bet š eit tas patieš ā m noder. Atzī mē ju, ka neesam ī paš i pretenciozi pret apkalpoš anu, devā mies uz jū ru, Kemeras š iko dabu un centā mies pē c iespē jas netraucē t. Ieradā s 06.03. , 1. -06. viesnī ca tikko tika atvē rta viesu uzņ emš anai. … Tomēr ▾ Es reti rakstu atsauksmes, bet š eit tas patieš ā m noder. Atzī mē ju, ka neesam ī paš i pretenciozi pret apkalpoš anu, devā mies uz jū ru, Kemeras š iko dabu un centā mies pē c iespē jas netraucē t. Ieradā s 06.03. , 1. -06. viesnī ca tikko tika atvē rta viesu uzņ emš anai. Sā kumā cilvē ku bija maz, viss nebija lī dz galam, nestrā dā ja (3-4 dienu dalī tā sistē ma pa visu viesnī cu), daudz kas tika slē gts. Principā pati viesnī ca ir skaista, numuriņ i labi, un zaļ umi un ziedi. Bet tas viss, "ar kā dreizē jā s greznī bas pē dā m", acī mredzot karantī na un krievu tū ristu neesamī ba viņ u ļ oti kropļ oja.
Animā cija sā kā s treš ajā dienā , un tas viss pionieru nometnes lī menī puiš i ļ oti centā s, tač u viņ u iespē jas bija ierobež otas. Tī rī š ana ir slikta, ne jau mē s daudz piegruž ojam, bet tī rī š ana ir - izsmē rē ja ar netī ru lupatiņ u uz grī das, iznesa miskasti, gultu nemainī ja, pā ris reizes dvieļ us, netī rī ja. vispā r uz balkona, vannasistabā arī . No plusiem bijā m 1. stā vā , internets normā li ķ er. Ē diens š eit ir vienkā rš i š ausmī gs. Es vienmē r smē jos par atsauksmē m par izsalkuš iem cilvē kiem, kuriem nav ko ē st pie 4-5 *, bet tas bija par š o gadī jumu.
Ē diens it kā bija, bet ne viss garš ī gs. Sā kumā vispā r bija ļ oti nabadzī gi, tad nā ca ļ audis kuplā skaitā – sā ka vairā k gatavot. Bet no vistā m - muguras, iesmi ar dzī slā m, nezinā mas š ķ irnes zivis ar upes smarž u un kauliem, kotletes burgeros jū rā arī ir apš aubā mas, kartupeļ i daž ā s saldajā s garš vielā s, kartupeļ u biezenis - mivinka, sautē ti dā rzeņ i visi ir pā rcepti. Visgarš ī gā kais - tas ir paprika, maize, siers un arbū zi ar melonē m, pat kū kas pludmalē . Bijā m ar meitu 7 gadus un tagad viņ ai ī sti nebija ko ē st (no radinieku bē rnu ē diena, vistas tī rradņ i un iesmiņ i (reizē m), bet pē dē jie nav garš ī gi un ar specifisku garš vielu, makaroni vienmē r ir mē rcē un garš vielā s) . Ja brokastī s vē l normā li, tad vakariņ ā s bē rns ē da baltos rī sus un gurķ us. . . Tai pat laikā š efpavā rs nozī mī gi staigā ja pa gaiteni, un es piegā ju pie viņ a, prasot, lai viņ š vismaz uzvā ra makaronus un kartupeļ us atseviš ķ i bez mē rces. un garš vielas bē rniem. . . Viņ š , protams, teica jā , bet acī mredzot pā rdomā ja. Bet blakus viesnī cai ē stuvē ir ļ oti garš ī ga un liela š avarma, mans vī rs bija sajū smā )))
Kopumā , ja jū s raksturojat viesnī cu vienā vā rdā - tas ir redneck. Sarkani sī kumos ar remontu, ja nav salveš u un zobu bakstā mo ē damistabā , ielejot papī rā ! (kafija tik maza) krū zī tes, ar to, ka neliek ū deni un nav dzesē tā ju un vajag ņ emt tik mazā s burciņ ā s, kā no jogurta apakš as, jo negribē ja mū s pā rcelt uz citu istabu un remontē ja durvis ilgi un 4 dienas Conder , ka piestā tnē gaisma nedeg vakarā un ejā caur 2 lukturī š iem, nu un vē l daudz. Jau smē jā mies, ka labi, ka ū dens vē l karsts pā ri pulkstenim, dvieļ i sagā dā ti un lifts darbojas.
Nu, alkohols. Man bija ok (vinishko, alus, daž i vietē jie mazalkoholiskie shmurdyaki, piemē ram, martini, aperol, amaretto), vī rs pamē ģ inā ja stipru (viskijs, raki, dž ins) - viss nav labi. Viņ i ielej treš daļ u glā zes) Mani pā rsteidza tas, ka darbinieki vispā r nerunā ja krieviski (izņ emot vecā kos vadī tā jus), ne arī angliski, un tas neskatoties uz to, ka viesi viesnī cā bija tikai no Ukrainas. Varbū t lī dz sezonas vidum kļ ū s labā k, bet domā ju, ka viesnī cu var izvē lē ties pie ļ oti zemas cenas nosacī juma un ja gribi ceļ ot ekskursijā s, nevis atrasties paš ā viesnī cā .
аватар oxrimenko_92
Puiš i, NEIESAKI Š O VIESNĪ CU! Viesnī cā ieradā mies 17.09. 2020, mū s iekā rtoja kaut kur 15-00, un tad sā kā s: kondicionieris nestrā dā , vannas istabā pelē jums, durvis ir atvē rtas kopš piektā s reizes, tas ir labā kajā gadī jumā grī da ir netī ra, notraipī ta, dozatorā nav ziepju! Vispā r lī dz vakaram skrē ju uz reģ istratū ru ar sū dzī bā m un neapmierinā tī bu! Viņ i ā tri atrisinā ja problē mas ar kondicionieri, tač u vienmē r bija problē mas ar tī rī bu istabā , istaba tika iztī rī ta vienu reizi un tad pē c neskaitā miem lū gumiem - tī rī š ana atstā j daudz vē lamo, grī da tika izmazgā ta un gulta tika uzklā ta, vannas dvieļ i tika nomainī ti pē c mū su pieprasī juma. … Tomēr ▾ Puiš i, NEIESAKI Š O VIESNĪ CU! Viesnī cā ieradā mies 17.09. 2020, mū s iekā rtoja kaut kur 15-00, un tad sā kā s: kondicionieris nestrā dā , vannas istabā pelē jums, durvis ir atvē rtas kopš piektā s reizes, tas ir labā kajā gadī jumā grī da ir netī ra, notraipī ta, dozatorā nav ziepju! Vispā r lī dz vakaram skrē ju uz reģ istratū ru ar sū dzī bā m un neapmierinā tī bu! Viņ i ā tri atrisinā ja problē mas ar kondicionieri, tač u vienmē r bija problē mas ar tī rī bu istabā , istaba tika iztī rī ta vienu reizi un tad pē c neskaitā miem lū gumiem - tī rī š ana atstā j daudz vē lamo, grī da tika izmazgā ta un gulta tika uzklā ta, vannas dvieļ i tika nomainī ti pē c mū su pieprasī juma. Ē diens viesnī cā vienmuļ š , bet principā garš ī gs, mani iepriecinā ja uzkodu bā rs - tur varē ja ē st svaigu pā rtiku, pluss ir arī vestibila bā rs un ALI bā rmenis, kurš pagatavoja gardus kokteiļ us.
Visur nepā rtrauktas lī nijas, sauļ oš anā s krē sli dienas pirmajā pusē visi bija aizņ emti, nā cā s peldē ties baseinā . Darbinieku ļ oti maz, netiek galā , serviss 0. Manai sievai bija dzimš anas diena, pasū tī ja torti un š ampanieti, kas gaidī ja 50 minū tes, lī dz atkal 6 reizes skrē ju uz reģ istratū ru ar pretenzijā m. Rezultā tā kū ka tika atnesta, un š ampanietis glā zē s vienkā rš i nokrita no viesmī ļ a paplā tes tieš i uz galda un mums, svē tki tika sabojā ti, nauda netika atgriezta, neskatoties uz daudzajā m sū dzī bā m!
Gidi ir ļ oti augstprā tī gi un iebiedē tū ristus (tū roperators TUI), saka, ka, ja dodaties ekskursijā ne caur viņ iem, tad apdroš inā š ana nebū s derī ga, cenas ekskursijā m no gida ir viszemā kā s - 55 USD, in pilsē ta 2 reizes lē tā k. Viesnī cas plusi - atraš anā s vieta - 2 minū š u gā jiens lī dz jū rai, teritorija, priecē skaisto jū ra un laiks un brī niš ķ ī gi skati uz kalniem! Viesnī ca nav pelnī jusi 5 zvaigznes! Ar 3 zvaigž ņ u stiepš anu - griesti! MĒ S NEVIENAM IESAKĀ M DOTIES UZ Š O VIESNĪ CU - IETAUPI NAUDU UN VISPIRMS NERVU! VAIRĀ K NAV PĒ JAS!!!!! ! !
аватар elena_3006
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tas ir tikai murgs, es nevienam neiesaku š o viesnī cu, no fotoattē la neko sliktu nevar teikt, bet patiesī bā bilde ir š ā da: 1. Telpā nebū s uzkopš anas, tikai tad, ja pats aiziesi lamā ties uz reģ istratū ru, un tas nav fakts. 2. Ierodoties tavā istabā nebū s nekā (tē ja, kafija, ū dens, kosmē tika, broš ū ras, gultiņ as mazam bē rnam), bet noteikti bū s papildus divstā vu gulta - kā pē c? 3. … Tomēr ▾ Tas ir tikai murgs, es nevienam neiesaku š o viesnī cu, no fotoattē la neko sliktu nevar teikt, bet patiesī bā bilde ir š ā da:
1. Telpā nebū s uzkopš anas, tikai tad, ja pats aiziesi lamā ties uz reģ istratū ru, un tas nav fakts.
2. Ierodoties tavā istabā nebū s nekā (tē ja, kafija, ū dens, kosmē tika, broš ū ras, gultiņ as mazam bē rnam), bet noteikti bū s papildus divstā vu gulta - kā pē c?
3. Bē rnu ē diens ne ar ko neatš ķ iras no pieauguš o, un diē tiskā s pā rtikas arī nebū s un pieauguš ajiem nekas normā ls nav, tikai vista un zivis.
4. Animā cija bē rniem 0+ (kā rakstī ts vietnē ) nebū s.
5. Baseina dvielis tev netiks mainī ts.
6. Bā rmeņ i ir rupji un nesaprot, ko tu gribi, viņ i absolū ti nedara to, ko tu prasi.
аватар _188928
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, izeja jū rā pa tuneli, pati ē ka, tā s infrastruktū ra arī lieliska, bet personā ls protams katastrofa. Kas attiecas uz virtuvi - milzī ga vienmuļ ī ba no daž ā diem leņ ķ iem, animā cija nav pā rā k laba, bē rnu klubs nedarbojā s. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, izeja jū rā pa tuneli, pati ē ka, tā s infrastruktū ra arī lieliska, bet personā ls protams katastrofa. Kas attiecas uz virtuvi - milzī ga vienmuļ ī ba no daž ā diem leņ ķ iem, animā cija nav pā rā k laba, bē rnu klubs nedarbojā s. Un tā ir reā la problē ma ar tī rī š anu, labi, aizvē ru acis uz citu gultu un dvieļ iem, bet tomē r - tie jā maina, istaba netika iztī rī ta pē c reģ istrē š anā s, knapi prasī ju ž eleju ar š ampū nu un tualetes papī ru, un tad mē s bijā m trī s, bet viņ i atdeva kā vienu. Tā rezultā tā es neiesaku š o viesnī cu. Skumji, ka darbinieki sabojā visu reputā ciju (((
аватар vetalbori
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca izskatā s labi, bet tas, kas te notiek, ir briesmī gi, uzkopš ana ir š ausmī ga istabā s, vannas istaba un izlietne vispā r nav mazgā ta, dvieļ i ne vienmē r tiek mainī ti, un pludmalē dvieļ i ir briesmī gi, ē diens nav slikti, bet katra diena ir vienā da. … Tomēr ▾ Viesnī ca izskatā s labi, bet tas, kas te notiek, ir briesmī gi, uzkopš ana ir š ausmī ga istabā s, vannas istaba un izlietne vispā r nav mazgā ta, dvieļ i ne vienmē r tiek mainī ti, un pludmalē dvieļ i ir briesmī gi, ē diens nav slikti, bet katra diena ir vienā da. ES JUMS NEIESAKU!
аватар 14.fox
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar bē rnu atpū tā s Turcijā . Transfē rs no lidostas uz viesnī cu tika atvests ap septiņ iem no rī ta. Reģ istratū rā uzreiz uzlika rokassprā dzes un piedā vā ja nokā pt mī nus pirmajā stā vā (tur ir SPA) nomazgā ties pē c ceļ a un pā rģ ē rbties, un tad doties brokastī s. … Tomēr ▾ Ar bē rnu atpū tā s Turcijā . Transfē rs no lidostas uz viesnī cu tika atvests ap septiņ iem no rī ta. Reģ istratū rā uzreiz uzlika rokassprā dzes un piedā vā ja nokā pt mī nus pirmajā stā vā (tur ir SPA) nomazgā ties pē c ceļ a un pā rģ ē rbties, un tad doties brokastī s. Tas ir tas, ko mē s izmantojā m. Bagā ž a tika atstā ta noliktavas telpā . Pē c brokastī m mē s atgriezā mies reģ istratū rā un lū dzā m apskatī t pieejamā s istabas. Mums lika nedaudz pagaidī t, jo notiek tī rī š ana un reģ istrē š anā s nav ā trā ka par 14:00. Viņ i piedā vā ja doties uz jū ru...Pē c jū ras viņ i atkal nā ca augš ā , ja nu? Un veiksmi, pē c patī kamu apmaiņ as mums iedeva atslē gu. Nebija ne negatī visma, ne naudas prasī bas par izlī gumu!! !
Atraš anā s vieta ir ideā la: pastaigas attā lumā lī dz jū rai, SPA, veikaliem, transfē ra pakalpojumi, fotografē š anas pakalpojumi un daudz kas cits, visu nevar aprakstī t. Sava pludmale, perfekti tī ra, trī s baseini. Ē dienu daž ā dī ba, izpalī dzī gs personā ls, uzkopts katru dienu. Ierodoties viesnī cā , dā vanā : divas sulas pakas, burciņ a Fanta un Pepsi, 1.5 litri ū dens. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, vannas istaba tika papildinā ta ar š ampū nu, duš as ž eleju un matu masku. Ikdienas dzeramā ū dens pudelē s papildinā š ana. Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem! Atvaļ inā jums Turcijā bija izdevies! ! ! Liels paldies mū su Feechka Natalia no TOP TRAVEL Dnepr! ! ! Vai es vē l apmeklē š u š o viesnī cu? Jā noteikti! ! !
 Рядом с этим бассейном сделанным в форме восьмёрки есть бассейн, для самых маленьких постояльцев этого отеля. Жаль, что все о нем забывают. Вывод один, приезжали не с малышами на отдых.
аватар alex2589
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies samta sezonas plaukumā . Pirmo reizi Turcijā . Periods no 27. lī dz 31. augustam. Iet: Teritorija Ko lai saka, tas tieš ā m ir liels, salī dzinot ar citiem kaimiņ iem. Ir zaļ ā s zonas (ideā li piemē rota jogai un fotosesijā m), 2 galvenie baseini. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies samta sezonas plaukumā . Pirmo reizi Turcijā . Periods no 27. lī dz 31. augustam. Iet:
Teritorija
Ko lai saka, tas tieš ā m ir liels, salī dzinot ar citiem kaimiņ iem. Ir zaļ ā s zonas (ideā li piemē rota jogai un fotosesijā m), 2 galvenie baseini. Viens 150 cm ir liels un skaists 8-ki formā , otrs 120 cm - blakus ir 3 ū dens slidkalniņ i, + 1 bē rnu "bradā š anas baseins" 40 cm dziļ umā . Ū dens un pats baseins ir ļ oti tī rs un labi uzturē ts. Teritorija tiek mazgā ta katru rī tu. Naktī s tie ir skaisti izgaismoti (lai gan peldē ties vairs nav atļ auts)
Paš a pieeja jū rai: viena caur pazemes pā reju (40-50 metri), otra zeme pā ri ceļ am un alejai. Sava piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem + saulessargiem un bā ru. Piestā tne liela, ē rta, no tā s ir ieeja jū rā .
Istabas un tī rī ba
Mums bija standarta numurs, lielā kā daļ a, kas ir. Bet reģ istratū rā it kā speciā li iedod visnepopulā rā kos numurus, lai vē lā k atgriež as tos nomainī t. Kad mainī jā mies 3 reizes, ko viņ i redzē ja. Telpas ir salī dzinoš i tī ras, bet santehnika jau ir jā maina. Vispā r jau var samierinā ties, bet tad vajag drosmī gi atņ emt viesnī cai 1 zvaigzni.
Tī rī ja KATRU dienu, lai gan sā kumā neatstā jā m "dzeramnaudu". Un viņ i pastā vī gi gatavoja kaut kā das maizī tes: vai nu skaisti izrotā s aizkarus, vai arī izklā s augļ us. Lī dz ar to par tī rī bu jautā jumu nav, vai arī tikko dabū jā m tā du grī du (istabas 44xx). Ir Ukrainas kanā li, bet tie biež i nedarbojas. Numurā ir fē ns un tē jkanna. Dvieļ i ir tī ri un labi smarž o. Vannas č ī bas un peldmē teļ i netika atrasti. Gaisa kondicionē tā js darbojā s lieliski, bet jums ir jā spē j pielā got. Mini bā rs tiek uzpildī ts vienu reizi bez maksas. Tajā : 2 sulas, 1.5 litri negā zē ta ū dens, kola + fanta. Ir seifs. Mī nuss bija tas, ka nebija reģ istratū ras telefona, lai gan bija 2 telefoni: istaba + vannas istaba.
Ē diens
Š eit daudzi sū dzē jā s par trauku tī rī bu. Jā , redzē jā m pā ris ne pā rā k mazgā tus traukus, bet kopumā tī rus. Gaļ as cienī tā jiem te liksies nedaudz š auri, jo te praktiski nav cū kgaļ as, liellopa, jē ra gaļ as. Pā rsvarā tī tara un vistas gaļ a daž ā dā s variā cijā s. Pirmie ē dieni ir garš ī gi, bet nav populā ri (un velti). Milzī gs dā rzeņ u klā sts daž ā dā s variā cijā s: krils, sautē ts, svaigs. Man personī gi desas negarš oja, Ukrainā tā s ir daudz garš ī gā kas. Sieri 5-6 veidi. Daž ā du veidu olī vas. Visi ir ļ oti sā ļ i. Jū ras veltes praktiski nav, un zivs, kas ir sagatavota pē c garš as un krā sas, bet man negā ja. Ir pietiekami daudz un ļ oti garš ī gu piedevu: kartupeļ u biezeni, frī kartupeļ i, plovs, makaronu putraimi un daudz kas cits. Sautē jumi, ievā rī jumi, grils - vairā k nekā pietiekami. Salā tus un mē rci var pagatavot pats no svaigiem dā rzeņ iem (olī veļ ļ a, citronu mē rce, krē juma mē rce u. c. ) Maize daž ā da un garš ī ga: no rudzu minimaizī tē m lī dz lielai pita maizei.
Dzē rieni: kompoti ir ļ oti saldi, kafiju var ņ emt daž ā dā s versijā s kafijas automā tos, ū dens dzesē tā jos (ļ oti garš ī gs), kola, fanta, sprite, alus - tikai viegls, bet labs, vī ns - balts un sarkans - normā ls, bet silts . Bā ros ir apmē ram 10 kokteiļ u š ķ irnes (b / a un alk. ) - dzeriet vairā k nekā pietiekami. Deserti: nav ļ oti liela augļ u izvē le, bet pietiek: persiki, arbū zi, plū mes, melones, ā boli, bumbieri. Ir ļ oti daudz un daž ā di saldumi, sā kot no turku gardumiem, ievā rī jumiem no rī ta un vakarā , daž ā dā m kū kā m, kū kā m un visā diem neskaidriem saldumiem.
Kopumā restorā ns ir tī rs, iztī rī ts uzreiz pē c jums. Viesmī ļ i laipni. Pavā ri ir forš i))) Viņ i smaida un ir sajū ta, ka viņ iem patī k to darī t, lai gan tur ir patieš ā m karsts. Kopumā , runā jot par ē dienu, ja vē laties, varat atrast to, ko vē laties visu atvaļ inā jumu. Atsvaidziniet 4-7 ē dienreizes dienā . Pā rē jais ir standarta. Papildus: pa ceļ am uz jū ru ir pusdienu bā rs, kur var pasū tī t salī dzinoš i garš ī gu picu vai vienkā rš u burgeru. Bet iesaku pamē ģ inā t kā das vecā kas turcietes kū kas. Ja jū s dodaties uz jū ru, jū s noteikti to nepalaidī sit garā m. Garš ī gi un ar daž ā diem piedevā m.
apkalpoš ana
Puiš i reģ istratū rā nav draudzī gi, bet viņ i ir iestā des seja! Viesi tiek sagaidī ti kā pie konveijera, bez entuziasma un labas gribas. Neskatoties uz to, ka esam tā lu no izvē lī giem - bet tas ir lielā kais mī nuss, kas atstā ja pē das. Bilboi stā vē ja, kaut ko savā starpā apsprieda, un kad gaidī jā m istabu, mums pateica, ka istaba ir gatava, bet bilboys ir aizņ emti, tā pē c mē s jū s badojā m 2 stundas un nesakā rtojā mies. Ī sā k sakot, mē s klusī bā paņ ē mā m koferus un devā mies augš ā uz istabu, pretē jā gadī jumā mē s bū tu gaidī juš i un viņ i mums neteica, kā pē c mē s gaidā m. Viņ i ilgi vilcinā jā s vaicā t.
Aizmirsu seifa kodu. Bet tad meistars ieradā s pietiekami ā tri. Visu salaboja. Bet krieviski un angliski neko nesaprata un naudu neprasī ja, bet pateicā mies, jo palī dzē ja.
Pie ieejas restorā nā jū s vienmē r sagaida ar smaidu un novē l labu apetī ti.
Izklaide
Ir animatori. Es atceros tikai Mariju. Viss ir diezgan standarta un katru dienu animā cijas programma ir salī dzinoš i viena un tā pati. Bet puiš i joprojā m cenš as kaut kā daž ā dot. Jū s varat labā k) Jū s varat spē lē t volejbolu pludmalē vai ū dens polo baseinā , galda tenisu, biljardu (nogalinā tas raketes, norā des es jū s uzreiz brī dinu) Pludmalē ir Eldar tout. Par naudu var braukt ar banā nu, laivu, izpletni. Vakaros ir daž ā das programmas: dzī vā mū zika, miss hotel, mister hotel, tautas dejas utt. Atseviš ķ a programma bē rniem. Ir atpū tas zona, pat 3 tā das, kur var nopirkt ū denspī pi, dzert kokteiļ us (bez maksas).
Kas ir apkā rt. Kur nopirkt. Cenas. Transports
Pati viesnī ca atrodas mazajā Beldibi ciematā un apkā rt praktiski nekā nav, izņ emot pā ris veikalus ar tekstilu un aptieku + veikaliņ i pazemes pā rejā , bet paš i saprotat cenas.
Situā cija Goynuk un Kemer ir daudz interesantā ka. Ir vairā k un labā kas cenas.
Vajag kaulē ties lī dz paš ā m beigā m. Pagrieziens ir nopietns. Viņ i izgudroja vienu life hack, par to personī gā .
Naudu (dolā ri 50-100) labā k uzreiz apmainī t pret lirā m. Tas ir izdevī gā k, jo dolā ros tie tiek skaitī ti pē c kursa 1 c. u. = 5 liras, un jū s varat samainī t 5.4-5.6 liras. Mainī t var bankā s vai lielveikalos (populā rie Migros).
Ir 3 veidi, kā nokļ ū t Kemerā un Gojņ ukā :
- mikroautobuss-autobuss (dolmusha) ar numuru 07. Mī nuss ir tas, ka tas iet lokos, apbraucot visas viesnī cas. Cena 1 k. v. vai 5 liras (lai gan daž reiz viņ i var paņ emt 6 liras)
- Express autobuss. Bet jums ir jā nokā pj no š osejas. Tas ir bī stami, un tas nav fakts, ko jū s noķ ersit.
- taksometrs - cena ir aptuveni 17 USD Ā trā kais un dā rgā kais veids
Daba, vide, ekskursijas
Daba ir ļ oti skaista. Vienkā rš i nav ko piebilst. Labā k vienreiz redzē t, nekā.100 reizes dzirdē t. Kalni, kanjoni, jū ra, skujkoku mež i, apelsī nu un granā tā bolu dā rzi. Mē s ņ ē mā m ekskursijas no tū roperatora gida (Pegas). Var kaulē ties (jā , arī š eit var kaulē ties! ) Par normā lu cenu. Mums bija laiks tikai kvadraciklu safari + raftings kanjonā . Arī š eit personī gā rakstu es uzrakstī š u vairā kas pazī mes. Tas noteikti ir tā vē rts!! !
Kopumā var rakstī t daudz vairā k, bet teksta ir tik daudz.
Ja kā dam ir papildus jautā jumi, rakstiet uz Telegram: jaraleks
Prieks dalī ties atbildē s!
Хол Бассейн Бассейн Пирс ресторан
Parādīt vairāk »


iemiesojums Timosha24112013
Kas ir iekļauts bērnu ēdienkartē un vai tas ir pieejams?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums snegka10071
Kas ir apmeties šajā viesnīcā? Dalieties atsauksmēs. Vai tas ir piemērots atpūtai ar 8 gadus vecu bērnu, kāda ir tā teritorija, telpas un animācija? Īsāk sakot, vai ir vērts atpūsties? Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums rudenko37
cena
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums 1nadegda
Kurš atpūtās pēc 5.oktobra, pastāstiet, lūdzu, kāds ir laiks šajā laikā, vai baseini ir auksti un vai šajā laikā vēl ir animācija?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums talliss
Mēs ceļojam jūnijā ar bērniem. 6 un 15 gadus veci. Atsauksmes šķiet laba viesnīca. Bet ....... cik cilvēku ir tik daudz viedokļu. Baidos vilties, un vēl ir laiks kaut ko mainīt.
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 21 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infogyhtym
‹ Viesnīca Imperial Sunland Resort 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в п. Бельдиби, в 15 км от п. Кемер. Отель построен в 2007 году, последняя реставрация была сделана в 2017 году. Отель современного дизайна, хорошие номера. Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Анталия, в 18 км от г. Кемер, в поселкe Бельдиби.
Pludmales apraksts В 50 м от отеля, через дорогу по подземному переходу. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, room service (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 5 баров, 4 ресторана — 1 основной, 3 a la carte: итальянский, интернациональный, рыбный (по предварительной записи, платно), 1 конференц-зал (на 200 человек), магазины, 1 крытый бассейн, с пресной водой (325 м2), 2 открытых бассейна, с пресной водой, без подогрева (735 м2 и 325 м2), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна (1 открытый бассейн и 1 крытый), мини-клуб для детей 4-12 лет. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и подогревателем для детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, кинозал бесплатно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно, виндсерфинг платно (с лицензией), стрельба из пневматической винтовки бесплатно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 263 номера. Состоит из одного 5-этажного здания. Для удобства имеется 2 лифта.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), спутниковое ТВ с российскими каналами, музыкальный канал, мини-бар (пополнение только в день заезда), набор чая, прямой телефон, интернет (бесплатно), ванна, фен, балкон, сейф (бесплатно), дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Ciftecesmeler Mevkii, Beldibi 3, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 824 99 55
+90 (242) 745 05 45
Tīmekļa vietne: Imperial Sunland Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.