Imeros Hotel 3*– Atsauksmes

87
Novērtējums 6.210
№125 viesnīcas reitingā Kemera
7.0 Numurs
7.3 apkalpošana
7.1 Tīrība
5.9 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, 20 km attālumā no Kemeras. Uzcelta 2000. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Uzmanību! Viesnīcā netiek izmitināti vientuļi vīrieši. Piemērots ģimenēm un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар natali_pyseva
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Es gribē ju, lai tas bū tu salī dzinoš i lē ts, tā pē c mē s iekā rtojā mies *** un tajā paš ā laikā ē rti. Atsauksmes par viesnī cu bija daž ā das, bet tomē r gā ja. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Es gribē ju, lai tas bū tu salī dzinoš i lē ts, tā pē c mē s iekā rtojā mies *** un tajā paš ā laikā ē rti. Atsauksmes par viesnī cu bija daž ā das, bet tomē r gā ja. Ierodoties mū s sagaidī ja krieviski runā još s menedž eris. Viņ š visu izskaidroja pieejamā un pieklā jī gā veidā , parā dī ja viņ am istabu (un deva viņ am iespē ju izvē lē ties), atnesa mū su koferus ar savā m rokā m. Istabas ir ē rtas, tī ras, visas mē beles un tehnika labā stā voklī . Vienī gais trū kums ir tas, ka jū s nevarat noņ emt "lietus" duš ā . Viņ i tī rī ja un mainī ja dvieļ us katru dienu, bet tī rī š anas kvalitā te ir nedaudz klibota, bet ne kritiska. Ieraš anā s dienā atpū tnieku nebija daudz, turklā t visi krievvalodī gie, tā pē c vakariņ ā s mū s pasniedza š aš liku kā restorā nā , turpat pie galda, un visu pā rē jo paņ ē ma no bufetes. Kopumā ē diena pietika, pat bija izvē le, izsalkuš i nepalika, porciju skaitu neierobež oja.
No ē dieniem viņ i piedā vā ja: zivis, vista, kotletes pusfabrikā ti, daudz grilē tu dā rzeņ u (cukini, paprika, baklaž ā ni), rī si, makaroni, frī kartupeļ i, salā ti, zaļ umi, zupas (ļ oti patika zupas-kukurū zas biezeni), no augļ iem - apelsī niem, persikiem, arbū ziem, ā boliem, saldumiem. Bā rs piedā vā ja sarkano un balto vī nu, gā zē tos un negā zē tos dzē rienus, kafiju, tē ju. Man ļ oti patika apkalpojoš ais personā ls. Viņ i vienmē r smaidī ja, bija pieklā jī gi un uzmanī gi pret atpū tniekiem. Lai gan daudzi no viņ iem nezinā ja krievu valodu, tač u ar atseviš ķ u angļ u valodas vā rdu, ž estu palī dzī bu viņ i vienmē r atrada savstarpē ju sapratni. Varē ja izteikt jebkuru pieprasī jumu. Par ko viņ iem MILZĪ GS PALDIES.
Tas tieš ā m nebija tā lu no pludmales, metri 250. Viesnī cai ir sava pludmale un nepiederoš us tur nelaiž . Atkarī bā no tā , kurš no darbiniekiem dež urē ja pludmalē , sauļ oš anā s krē slus un guļ amkrē slus jau varē ja novietot lī dz mū su ieraš anā s brī dim, bet biež ā k tie tika novietoti paš i.
Sauļ oš anā s krē slu netrū ka, nepiecieš amī bas gadī jumā tos piegā dā ja. Pludmale tika tī rī ta katru dienu. Ieeja jū rā un pati jū ra ir akmeņ aina, bez "karalok" (speciā lajiem apaviem) nekā dā veidā.
Apkā rt ir daudz veikalu un kafejnī cu.
Godī gi sakot, nebiju gaidī jusi tik labu *** viesnī cu.
аватар voronthegreat
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kas mums patika: skaista ē ka, mā jī gi bungalo, kalni tieš i aiz viesnī cas, un aiz mā jā m neliels dā rziņ š ar apelsī niem. Pa teritoriju skraida mī ļ i kaķ ī š i, kuriem jā saka nevis "kiss-kiss", bet gan "pys-pys", savā dā k nesapratī s : ) Tur dzī vo arī cā ļ i un gaiļ i, arī liekas mī ļ i lī dz uzzini - š ie radī bas kliedz bez pā rtraukuma no pusnakts lī dz septiņ iem no rī ta! : ) Kas nepatika: Ē diens. … Tomēr ▾ Kas mums patika: skaista ē ka, mā jī gi bungalo, kalni tieš i aiz viesnī cas, un aiz mā jā m neliels dā rziņ š ar apelsī niem. Pa teritoriju skraida mī ļ i kaķ ī š i, kuriem jā saka nevis "kiss-kiss", bet gan "pys-pys", savā dā k nesapratī s : ) Tur dzī vo arī cā ļ i un gaiļ i, arī liekas mī ļ i lī dz uzzini - š ie radī bas kliedz bez pā rtraukuma no pusnakts lī dz septiņ iem no rī ta! : )
Kas nepatika:
Ē diens. Tas nav "viss iekļ auts", kā teikts viesnī cas vietnē . Š is ir pansionā ts, un pat nav pilns. Brokastu, pusdienu un vakariņ u daudzveidī ba jū s negaidī sit. Un, ja brokastis vē l var kaut kā sagremot, lai gan normā lu sieru, grauzdiņ us, š ķ iņ ķ i, bulciņ as vai ievā rī jumu tur neatradī sit, tad pusdienas un vakariņ as ir sī va miskaste! No piedevā m tas pats - vā rī ti kartupeļ i (tikai vā rī ti, bez kartupeļ u biezputra un citiem kartupeļ iem! ), makaronu putra - par makaroniem nevar pagriezt mē li, armijā gatavoja vē l labā k, - paprika un pē c grilē š anas izmē rcē ti baklaž ā ni (uzmanī gi ar tiem , pē dē jā dienā vairā kiem cilvē kiem bija unikā la iespē ja mā jā s atnest E. coli suvenī ru! ), no svaigiem dā rzeņ iem - tie paš i pipari, laikapstā kļ u sagrauzti tomā ti un nezinā mas izcelsmes garš augi, visi š o var pā rliet ar mē rcē m, kuru skatī š anā s vien jau izraisa rī stī š anā s refleksu. Un pats galvenais - gaļ u jū s nedabū siet! Visu laiku bija tikai vienu reizi sautē ta vista, un tad turkam pie sadales (un tu pats tur neko neņ emsi) nā cā s desmit reizes bakstī t ar pirkstu, kuras vistas daļ as likt uz š ķ ī vja.
Tas, ko jū s nepā rtraukti baro, ir tī rradņ i no pusfabrikā tiem, taisnstū rveida kotletes un rullī š i no vienas un tā s paš as maltā s gaļ as, kas pē c izskata un smarž as visvairā k atgā dina suņ u ekskrementus. Uz jautā jumu, kur ir gaļ a, viesnī cas darbinieki vienkā rš i atbild – bet gaļ a tač u ir dā rga! Un 450 eiro par 4 naktī m š ajā bedrē , protams, vispā r ir balle ? ! Gribi zupu? Bet velti! Sen neesi ē dis bagetes? Laipni lū dzam Imeros viesnī cā ! Un deserts ir pelnī jis ī paš u pieminē š anu. Jū s saņ emsiet izvē li: slikti sagriezts arbū zs ar centimetru zaļ ā m dzī slā m, kaut kā ds izmē rcē ts miltu š vī kas un brū ns š ķ idrums, š ķ iet, ir paredzē ts š okolā des attē loš anai, bet pē c izskata un smarž as - par kotletē m skatieties.
Bā rs. Apskati izvē li: trī s veidu sulas, kola/fanta/sprite, sarkanais/baltais/saldais/sausais vī ns, tē ja, kafijas automā ts. Jā , jā , viņ iem nav alus vai nekā stiprā ka. Ok, nopirkš u š ņ abi veikalā un sajaucu ar sulu? Tā tur nebija! Vai atceries Yupi, Zuku un Invite no 90.  gadu reklā mā m? Vai ne? Bet turki atceras! Un viņ i to joprojā m izmanto! Labi, kā bū tu ar vī nu? Atgā dinā m filmu “Kin-dza-dza”: tas nav vī ns, tas ir etiķ is! Un, ja paņ emat kā du saldumu, tajā atpazī siet smalkos cukura sī rupa toņ us, kas sajaukti ar to paš u š murdjaku. Un jums nav ī paš i jā cenš as, jebkurā gadī jumā turki pie bā ra to sajauc 9 reizes no 10 un salduma vietā dos skā bu. Tē ju principā var dzert, tē jas maisiņ us ir grū ti sabojā t. Bet uz kafijas efekts tiek kompensē ts! Nopietni, pē rciet labā ku Nescafe maisiņ u! Ū dens - dzerams, bet auksts! Kopsavilkums: Ja vē laties dzē rienus bez cukura un nevē laties saaukstē ties, dzeriet tē ju un karstu ū deni!
Personā ls. Pie ieejas mū s sagaidī ja kalsns spoks ar izplū duš ā m acī m, kurš uzreiz piedā vā ja Standard istabiņ u (protams, par papildus samaksu! ) mū su rezervē tā bungalo vietā . Kad jautā ju, kas ar bungalo vainas, acis vē l vairā k saskrē ja. Labi, iesim skatī ties.
Mā jā ir divas atseviš ķ as gultas vietā , kuru mē s pasū tī jā m. Es saku, nekā du jautā jumu, mē s pā rcelsimies. Mazā s acis paā trinā jā s lī dz supernovai, viņ š stā sta, aizgā ja uz ē ku, ir iespē ja bez papildus samaksas. Iespē ja izrā dī jā s ne tikai bez papildu samaksas, bet arī bez balkona, atseviš ķ as vannas istabas (telpā vienkā rš i tika ierī kota starpsiena), un improvizē tas vannas istabas bez notekas ū denim. Filmē tais materiā ls — vai esi skatī jies Hariju Poteru? Tā tad, Gariks dzī voja piecā s zvaigznē s! Mums par neapmierinā tī bu “acis mainot” improvizē ja vē l forš ā ku variantu: ejam pie “partneriem”, tur mainī sities uz pusē m, un rī t standarts tiks izdots. Nē , mī ļ ā , es saku. Brauciet ar mū su bungalo ar vienu lielu gultu! Pa to laiku mē s š eit pā rnakš ņ osim. Nā kamajā rī tā tika atrasts bungalo, jau cits, pā rsteidzoš i, gandrī z bez aizķ erš anā s - slē dzene nedarbojā s, bet tie ir sī kumi.
Internets! Puiš i, neticiet turkiem kopumā , bet jo ī paš i š ī s viesnī cas vietnei! Bezmaksas wifi nav! Wi-fi vispā r nav! Jū s varat iegā dā ties paroli, ko mē s muļ ķ ī gi izdarī jā m. 5 dolā ri - trī s dienas, un tas ir par vienu ierī ci. Nu jau laicī gi atcerē jos, ka jebkurš viedtā lrunis ar bluetooth palī dzī bu pā rvē rš as par rū teri un teorē tiski varē tu pā rpā rdot internetu visiem. Tač u tā lā k pā rdot nebija ko - pē dē jo reizi ar tā diem ā trumiem strā dā ju 2000. gados, nakts interneta kafejnī cā ! Un, starp citu, š ie augsti inteliģ entie cilvē ki neprot pieņ emt maksā jumu karti. Lai gan pē dē jā dienā , kad man beidzā s viņ u internets, telefonā parā dī jā s izvē lne ar piedā vā jumu iegā dā ties internetu un norē ķ inā ties ar karti. Tač u tad nauda nonā ks viesnī cas saimnieka kontā , nevis viltī gā š veicara Gū lija Eyes kabatā .
Pludmale. Pieņ emsim, ka pē c ē diena un turku viesmī lī bas mocī š anas jums joprojā m ir spē ks izmazgā t savu mazo ķ ermeni buru laivā . Viesnī cas tī mekļ a vietnē nekaunī gi ir teikts "smiltis/oļ i". Puiš i, es nezinu, kur viņ i tur atrada smiltis, bet oļ us jū s redzē siet tikai uz sauszemes! Jū rā no paš a krasta - ir AKMEŅ I! Milzis! Pludmale pati par sevi ir niecī ga, un, ja kopš paš a rī ta neesat izklā jis sauļ oš anā s krē slu, varat iemaldī ties tajā paš ā olī . Un ieiet jū rā var tikai pa improvizē tu taciņ u, kas veidota no maisiem (es nopietni, parasti maisi bū vgruž iem! ), par kuru esamī bu nelaimē nonā kuš ie biedri var pateikt tikai nejauš i, uz tā s nav ne glā bē ju, ne cita personā la. pludmale. Tur iecē la tikai apsargi, lai neļ autu jums nokļ ū t blakus esoš ajā m pludmalē m. Un, ja kā ds jums saka, ka š ī ir Turcija, laukakmeņ i jū rā ir norma, ieš ļ akstiet viņ am sejā Ayran un nosū tiet uz...kempinga pludmali. Tur, starp citu, serviss ir labā ks, un cenas ir vairā kas reizes zemā kas (30 liras par maš ī nu dienā ), un pludmale ir daudz tī rā ka, un ikviens var to apmeklē t, ja piekrī tat personā lam.
Kopsavilkums. Pē rciet biļ eti uz š o viesnī cu tikai divos gadī jumos – ja tikko esat pavadī jis piektdienas vakaru vai ja vē laties kā dam atriebties. Neceriet uz ceļ ojumu aģ entu palī dzī bu - viņ i niecī gi atbildē s uz visā m jū su sū dzī bā m “Ko jū s gribē jā t, tā s ir trī s zvaigznes”. Pakā rties liks jautā jums, vai š ī meitene ir bijusi tā lā k par Turciju vai dzimto Zapopinsku, piemē ram, Spā nijas trī szvaigž ņ u viesnī cā s. Tie nav tavā m interesē m, bet lai pā rdotu pā ris ekskursijas par lidojuma kosmosā cenu!
Sargiet sevi un savus mī ļ os, neejiet uz Imeros viesnī cu! Visu to labā ko!
аватар 666dzhus6661
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar ģ imeni no 28.07 lī dz 4.08. Viesnī cā ieradā mies 10. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti jauks cilvē ks un piedā vā ja nekavē joties reģ istrē ties. Mē s sā kotnē ji rezervē jā m bungalo. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni no 28.07 lī dz 4.08. Viesnī cā ieradā mies 10. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti jauks cilvē ks un piedā vā ja nekavē joties reģ istrē ties. Mē s sā kotnē ji rezervē jā m bungalo. Bet š obrī d brī vu un blakus bungalo nebija. Mums piedā vā ja bez problē mā m un piemaksā m reģ istrē ties ģ imenes numurā.4. stā vā . Istaba tī ra, viss nepiecieš amais ir un viss darba kā rtī bā ar skatu uz baseinu un kalniem. No cilvē kiem viņ i dzirdē ja, ka bungalo ir mazs, tumš s, tualete un duš a atrodas gandrī z netā lu (tu sē di uz poda un ū dens pil uz tevi) un tas viss ir paslē pts aiz aizkara.
Š ajā viesnī cā nav rokassprā dzes. Viņ i paskaidroja, ka viesnī ca ir maza un visus pazī st pē c redzes. Teritorija neliela, bet tī ra, pa dienu skan mū zika. Nav pludmales dvieļ u. Pludmale ir 5 min. staigā t. Jums jā š ķ ē rso ceļ š . Pludmale ir maza, ieeja jū rā ir izklā ta ar smilš u maisiem, un pē c tam lieli un slideni akmeņ i. Esi uzmanī gs. Pludmalē nav tualetes, duš as vai vietas, kur pā rģ ē rbties. Par laimi viesnī ca atrodas netā lu. Nav arī krastmalas. Sarga vē rts. Un ja pē kš ņ i gribas pastaigā ties gar jū ru, tad ak vai. Saka, ka tā ir privā ta teritorija. Š eit ir jū su pludmale un peldieties.
Pā rtika - rī si, kartupeļ i, makaroni. Zupas. Dā rzeņ i - gurķ i, tomā ti, zaļ umi, kā posti. Marinē ti, sautē ti dā rzeņ i. No augļ iem - ogu-arbū zu. Vistas gaļ a, skumbrija. Neliels saldumu daudzums.
Alkohols - tikai baltais un sarkanais sausais vī ns. Un VISS. Tā tad beznodokļ u.
WI-FI reģ istratū rā , un pē c tam samaksā ja.
Nav animā cijas. Vakarā ū denspī pes atpū tas telpā skan dī vaina mū zika.
Kopumā viesnī ca ir laba. Ar kā du noskaņ ojumu jū s ieradī sieties, tā jū s pavadī siet savu atvaļ inā jumu.
Es novē lu jums visiem siltu jū ru, maigu sauli un laba garastā vokļ a okeā nu.
аватар karachevcev72
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja vē lies sabojā t savu garastā vokli izlī guma laikā , esi š eit! Samaksā jusi par istabu, administratore man uzreiz pateica, ka viņ iem ir nepā rvarama vara: “istabā nokrita grī da, aizsē rē jusi kanalizā cija, mamma man uz ceļ iem! ” Un piedā vā ja nakš ņ ot “lī dz rī tdienai” vecajā ē kā , "5 minū š u gā jiens. … Tomēr ▾ Ja vē lies sabojā t savu garastā vokli izlī guma laikā , esi š eit! Samaksā jusi par istabu, administratore man uzreiz pateica, ka viņ iem ir nepā rvarama vara: “istabā nokrita grī da, aizsē rē jusi kanalizā cija, mamma man uz ceļ iem! ” Un piedā vā ja nakš ņ ot “lī dz rī tdienai” vecajā ē kā , "5 minū š u gā jiens. 5minū tes izrā dī jā s kā dus 500 metrus, aizveda mani uz maš ī nu, tukš u kopmī tni un turku uz t. s. "reception", ko grū ti saprast pat angliski, nekā das aizsardzī bas un bariņ š aizdomī gu cilvē ku no vietē jiem iedzī votā jiem.

Tū risma firma TUI savā TUI24 pieklā jī gi necē la klausuli: "visi operatori aizņ emti", aizgā ja lī dz ceļ ojumu aģ entam Ukrainā , solī ja palī dzē t, apmē ram tā : "nav naudas, bet pagaidi" un rī t bū s viesnī cas ceļ vedis no TUI un viss izš ķ irs)). Nolē mā m, ka labā k gulē t reģ istratū rā , bet te mums atsū tī ja maš ī nu, laikam strā dā ja Ukrainas ceļ ojumu aģ ents. Tikā m izmitinā ti viesnī cas saimnieka istabiņ ā , principā - neslikti.
Nā kamajā dienā palikā m istabiņ ā , personā ls draudzī gs, viesnī ca regulā ri uzkopta, virtuve vienā reizē.3 zvaigznes.

Nav pludmales, neliela teritorija un akmeņ u kaudze, blakus esoš ā s pludmales nav apsargā tas. Izmitinā š anas problē mu cē loni sapratu pā ris dienu laikā , kad aprunā jos ar kā du atpū tnieku no mū su viesnī cas. Viņ š samaksā ja par bungalo, bet nepatika (jo tas tieš ā m ir apakš ā - nekā dā gadī jumā neņ emiet), viņ š piemaksā ja negodī gajam administratoram un pā rvā cā s uz istabu. Vī rietis ir labs cilvē ks, risinot situā ciju, un kā ds palika bez numura.

Otrajā dienā meitene Dasha ieradā s no TUI, uzklausī ja mū su sū dzī bas, teica, ka š ī viesnī ca ir normā la parā dī ba un piedā vā ja mums daudzas dā rgas ekskursijas, un visa palī dzī ba un "rū pes par klienta droš ī bu" beidzā s.

Ekskursijas labā k organizē t paš iem.
Piemē ram: ekskursija pa troš u vagoniņ u Antā lijas nomalē no tū risma operatora 30 USD, ielu "operatoriem" - 20, un mē s to darī jā m par 12))) Mainī ja dolā rus uz lirā m, no viesnī cas autobusa №07 uz kabeli. auto 7.5 liras no viena vienā pusē , biļ ete uz kā pumu 15 liras par vienu, ļ oti skaista ainava un neviens neguļ kaklā . Zemā k ir parks, un aiz tā - pilsē tas pludmale, diezgan skaista, mazi oļ i un ē rts saulriets.

Paņ emiet lī dzi alkoholu, paņ ē mā m un nenož ē lojā m, lidostā duty free 1 litrs Nemyriv 4 eiro, lē tā k nekā veikalos. Viesnī ca pat neriskē ja ņ emt dž inu un degvī nu, vī ns "baltsarkans" atš ķ iras tikai ar pulvera krā su, skā bumu - var mazgā t kanalizā cijas caurules, es neiesaku.
аватар tata14-74
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, labs rajons. Reģ istrē š anā s noritē ja š ausmī gi, ar skandā lu, izrē ķ inā š anos ar viesnī cas vadī tā ju un gidu no mū su tū roperatora. Š ajā viesnī cā ir š ā da prakse: pirmajā ieraš anā s dienā reģ istrē jieties viesus hostelī , kas atrodas 5 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, labs rajons. Reģ istrē š anā s noritē ja š ausmī gi, ar skandā lu, izrē ķ inā š anos ar viesnī cas vadī tā ju un gidu no mū su tū roperatora. Š ajā viesnī cā ir š ā da prakse: pirmajā ieraš anā s dienā reģ istrē jieties viesus hostelī , kas atrodas 5 minū tes. braukš ana. Aizbildinoties, ka tukš u vietu nav. Jū s esat tur, lai mainī tu dienu/nakti, un tad viss tiks sā pinā ts: gan labā kā istaba, gan Wi-Fi bez maksas. Viņ i sola, ka apstā kļ i hostelī nav sliktā ki par viesnī cā m. Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā ap 10:00. Sā kumā mū s pieklā jī gi sagaidī ja un palū dza pagaidī t, apsē sties vestibilā . Pē c stundas (! ) gaidī š anas/sē dē š anas piesmakuš ā vestibilā devos uz reģ istratū ru, lai noskaidrotu izlī gumu, tika solī ts lī dz pulksten 12 jautā jumu atrisinā t. Tad mū s izsauca pie viesnī cas vadī tā ja un sā kā s apstrā de, piemē ram, nebija vietu utt. Mani vadī ja tas, ka apstā kļ i nebū s sliktā ki un devos uz hosteli. Tur bija vienkā rš i pā rsteidzoš i. Tualete un duš a, tas ir kaut kas. Lai ieiet duš ā , un tā ir tikai lejkanna uz š ļ ū tenes, jums ir jā sē ž uz poda, pretē jā gadī jumā tas vienkā rš i nedarbosies.
Pē c atteikš anā s tur apmesties un mū su ilgajā m sarunā m ar gidu un paralē li gidam ar menedž eri pa telefonu, bijā m noskaņ oti iedalī t nakš ņ oš anas vietu, tač u tika norunā ts, ka reģ istrē š anā s pē c Eiropas standartiem ir tikai pulksten 14 un lai internets maksā par kopē jo. pamatojums. Internets ir a dziesma. Viņ i iekasē.10 USD no personas par 7 dienā m! Es maksā ju 500 rubļ us mē nesī ! Viņ š , pē c iedzī votā ju domā m, pretī gi ķ er. Man paveicā s, man ir lielisks jauns viedtā lrunis, un es biju vienī gais, kurš to noķ ē ra pat bungalo! Bet es nevienam neteicu, lai nesajuktu. Mū s iekā rtoja bungalo, no kura izlika 2 meitenes un aizveda uz to paš u hosteli. Un tomē r - neapmetieties bungalo 509! Ir ž urkas! ! ! Es lasī ju atsauksmes un zinā ju par to. Un mē s saņ ē mā m š o konkrē to numuru, iespē jams, aiz spī ta. Tomē r tas nav izslē gts. kondicionieris, ir tā lvadī bas pults no cita modeļ a. To var izslē gt tikai tad, ja tas ir izslē gts. gaisma.
Es domā ju, ka mē s esam ī paš i. radī ja š ā dus apstā kļ us. Bet mē s nezaudē jā m drosmi: mē s nā cā m pē c saules un jū ras. Ž urka aiz sienas pamodā s tikai pē c pulksten 3 naktī , saskrā pē jā s un izskrē ja uz ielas. Ē diens nav nekas. Brokastī s nekas nav, ja neē d musli. Tikai vā rī tas olas. Nopirkā m sev cepumus. Trū kst krū zī tes, karotes arī . Lai samaisī tu kafiju, vienkā rš i paņ emiet karoti no glā zes ū dens un pē c tam atgrieziet to atpakaļ . Esmu nepretenciozs cilvē ks. Daudz nesvī du, atpū tos, sauļ ojos, peldē jos. Mē s neieradā mies Turcijā ē st. Turklā t es sapratu, ka tas ir 3 zvaigznes.
Pludmale ir tuvu, 5 min. pā ri ceļ am. Paņ emiet droš ī bas apavus, ū denī ir milzī gi akmeņ i. Sauļ oš anā s krē sli ir veci, un daudzi ir salū zuš i. Atkarī bā no tā , ko vē laties un ko sagaidā t no pā rē jiem. Ja tu peldi, saule, karstums, tad tu esi š eit. Ja vē laties maksimā lu komfortu, izcilu ē dienu, tad nekā dā gadī jumā nenā ciet uz š o viesnī cu. Jā , vairā k dzē rienu - atš ķ aidī ts vī ns, labā k ņ emt sarkano, bet daž reiz. Un tā , pē rciet tuvē jos veikalos. Veiksmi visiem! ! !
аватар E2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Normā la istaba un ē diena pieredze. Teritorija nav milzī ga, tuvu pludmalei. Viesnī cā nekas tik neaizmirstams nebija, un arī par personā lu nav ī paš u sū dzī bu. Nav animā cijas, nav akvaparka, vienkā rš a un pieticī ga viesnī ca. … Tomēr ▾ Normā la istaba un ē diena pieredze. Teritorija nav milzī ga, tuvu pludmalei. Viesnī cā nekas tik neaizmirstams nebija, un arī par personā lu nav ī paš u sū dzī bu. Nav animā cijas, nav akvaparka, vienkā rš a un pieticī ga viesnī ca. Pā ris veikalus varē tu atrast, ja vajag ko ī paš u, jā brauc uz Kemeru.
аватар Anna354920
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē š anā s bija ilga, sagaidā ms pulksten 14:00. Citā di viss patika, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atsauksmes bija labas. Teritorija maza, bija restorā ns un baseins, un tas arī viss, bet bija arī atpū tas zonas, zona pie baseina, biljards, galda teniss, t. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija ilga, sagaidā ms pulksten 14:00. Citā di viss patika, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atsauksmes bija labas. Teritorija maza, bija restorā ns un baseins, un tas arī viss, bet bija arī atpū tas zonas, zona pie baseina, biljards, galda teniss, t. i. cenš as iepriecinā t tū ristus. Daudzi tū risti vai nu atpū tā s, vai devā s ekskursijā s pie baseina. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, to bija pietiekami daudz pludmalē , pilsē tas pludmalē , bet bija atvē lē ta vieta viesnī cu tū ristiem. Personā ls bija labs, viss bija lieliski.
аватар Vladimir428539
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī viesnī ca piesaistī ja mū su uzmanī bu ar savu cenu. Mē s ieradā mies uzreiz un tikā m apsē duš ies uzreiz, bez gaidī š anas. Telpā nebija nekā du defektu. Viesnī cas teritorijā gribē tos nedaudz vairā k bē rnu zonas, citā di nebija nekā , izņ emot baseinus. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca piesaistī ja mū su uzmanī bu ar savu cenu. Mē s ieradā mies uzreiz un tikā m apsē duš ies uzreiz, bez gaidī š anas. Telpā nebija nekā du defektu. Viesnī cas teritorijā gribē tos nedaudz vairā k bē rnu zonas, citā di nebija nekā , izņ emot baseinus. Bet teritorija ir labi kopta un skaista. Pludmale atradā s pā ri ceļ am, bet arī tā ī sti nederē ja, jo no kaimiņ u pludmalē m visi akmeņ i tika izmesti uz mū sē jo un bija neē rti staigā t. Mē s tikko devā mies uz citā m pludmalē m. Internets darbojā s tikai reģ istratū rā un bija diezgan vā jš , bet mē s to praktiski neizmantojā m, paņ ē mā m pā rtraukumu no telefoniem. Uztura ziņ ā principā nebijā m izsalkuš i. Ar maziem bē rniem te neieteiktu nā kt, te nav ko viņ us izklaidē t.
аватар vasechka17031990
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Skaistu fotogrā fiju un dabas, kā arī cenas kā rdinā ti, izvē lē jā mies š o viesnī cu, lai ceļ otu kopā ar draugiem. Tā kā mums jau ir pieredze ar AL sistē mu, lai gan Ē ģ iptē , tad gaidī jā m lī dzī gus apstā kļ us. … Tomēr ▾ Skaistu fotogrā fiju un dabas, kā arī cenas kā rdinā ti, izvē lē jā mies š o viesnī cu, lai ceļ otu kopā ar draugiem. Tā kā mums jau ir pieredze ar AL sistē mu, lai gan Ē ģ iptē , tad gaidī jā m lī dzī gus apstā kļ us. Tač u mē s negaidī jā m tik bargu attieksmi, piemē ram: ja gribi iedzert, ej uz veikalu, jo ...alus nav vispā r, š ņ abi un dž inu lej pa 8 gramiem, un es klusē ju par vī na augstais skā bums. Tā pē c, ja izvē laties š o viesnī cu jaunieš u atpū tai, iepriekš uzglabā jiet alkoholu, jo 0.5 degvī ns 30 USD, alus 2 USD, vī ns 10 USD. ! ! ! ! Ē st bezgarš ī gi un vienveidī gi. Tač u teritorija un telpas tiek uzkoptas katru dienu. Diskotē ka - 3 dziesmas no zibatmiņ as diska. . Pludmale ir no masī viem akmeņ iem un nav normā lu sauļ oš anā s krē slu. Laikam vienī gais pluss – viesnī cā pā rsvarā ir tū risti no Ukrainas, Baltkrievijas un Krievijas. Tā pē c jums tiek nodroš inā tas interesantas iepazī š anā s un jautras ballī tes mazā s pilsē tiņ as Belbidi nomalē .
аватар shuroc
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sapratā m, ka braucam uz turku 3 *, nebijā m izvē lī gi, bet domā jā m: galvenais, lai jū ra uz 2 nedē ļ ā m. Bet izrā dī jā s sliktā k, nekā varat iedomā ties. . . Kā rtī bā : 1. Jū ra ir super, bet pludmale (publiskā ) ir niecī ga un pretī ga. … Tomēr ▾ Sapratā m, ka braucam uz turku 3 *, nebijā m izvē lī gi, bet domā jā m: galvenais, lai jū ra uz 2 nedē ļ ā m. Bet izrā dī jā s sliktā k, nekā varat iedomā ties. . . Kā rtī bā :
1. Jū ra ir super, bet pludmale (publiskā ) ir niecī ga un pretī ga. . . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maz un tie visi ir salauzti. Lai izmantotu sauļ oš anā s krē slu, jums jā iet pulksten 6:00. Un naktī pludmalē vietē jie dun un no rī ta pē c viņ iem ir ļ oti netī ri un smird.
2. Ē diens ir normā ls - š efpavā rs cenš as, bet ne vienmē r svaigs, bet neesam izvē lī gi ē dienam. Trauki biež i ir netī ri un atrodas ē damistabas rindā
3. Alkohols ir š ausmas! ! ! Nekā da alus, tikai skā bs vī ns un katrs 5 grami degvī na un dž ina, un tad viss ir jā lū dz
4. Mē s atstā jā m savas divas 2 dolā ru vē rtā s alus pudeles pie bā ra atdzist, tā pē c bā rmenis tā s neatdeva - viņ š izlikā s, ka neko nesaprot.
5. Apkalpojoš ais personā ls cenš as, izņ emot direktoru, viņ a dē lu, vadī tā ju un bā rmeni. Rež isors taupa uz visu un tikai cenš as izvilinā t vairā k naudas. Pret tū ristiem izturas kā pret otrš ķ irī giem un než ē lī giem. . .
6. Baseins - smird pē c balinā tā ja, pē c kā paliek vieglā k : )
PS: paņ emiet lī dzi pludmales dvieli un daudz alkohola
Parādīt vairāk »


iemiesojums Aerin
Gribam pirkt biļeti, bet tādas sāka dzirdēt atsauksmēs...!
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
iemiesojums i.kolesnichenko
Es vēlos palikt šajā viesnīcā ar savu ģimeni
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums i.kolesnichenko
Es vēlos palikt šajā viesnīcā ar savu ģimeni
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в поселке Бельдиби, в 20 км от г. Кемер. Построен в 2000 году, последняя реставрация была сделана в 2017 году. Внимание! Отель не размещает одиноких мужчин. Подойдет для семейного отдыха и для романтических поездок.

Atrašanās vieta Гостиница расположена в 40 км от аэропорта г. Анталья.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж (примерно 200 м от отеля
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. 1 открытый бассейн.

В ресторане отеля можно пообедать или поужинать как в помещении, так и на открытом воздухе, в тени сосен и апельсиновых деревьев. В этом же ресторане сервируют завтрак.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, бадминтон, шахматы.
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает 48 standard rooms и 19 bungalow rooms.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Cifte Cesmeler Mah Ataturk Cad Beldibi Kemer Antalya, 07400 Бельдиби, Турция
Tālruņi: +90 242 212 14 72
Tīmekļa vietne: Imeros Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.