Himeros Life Hotel 4*– Atsauksmes

39
Novērtējums 4.310
№251 viesnīcas reitingā Kemera
4.9 Numurs
4.8 apkalpošana
5.2 Tīrība
3.8 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2004. gadā, pēdējais renovācija notika 2017. gadā. Atrodas pašā Kemeras centrā. Laba teritorija. Numuri ir mazi un pilnībā izremontēti 2016. gadā. Piemērots jauniešiem un jauniem pāriem ar bērniem.Vairāk →
аватар asn821
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ar draugu devā mies uz Fortune 4 *. Viesnī ca pat nav 3*. Viņ i to dara viltī gi, iekā rtojas visbriesmī gā kajā viesnī cā , un tad par 150 USD no cilvē ka gids piedā vā pā rcelties uz citu viesnī cu. Ē diens š ausmī gs, neesmu izvē lī ga ē dienam, bet paē st tieš ā m nebija iespē jams. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu devā mies uz Fortune 4 *. Viesnī ca pat nav 3*. Viņ i to dara viltī gi, iekā rtojas visbriesmī gā kajā viesnī cā , un tad par 150 USD no cilvē ka gids piedā vā pā rcelties uz citu viesnī cu.
Ē diens š ausmī gs, neesmu izvē lī ga ē dienam, bet paē st tieš ā m nebija iespē jams. No rī ta 1 ola uz cilvē ku un ne vairā k. Vispā r nekas salds nav, augļ i-arbū zs. Nekā ds alkohols, pat ne alus ! ! ! Pē c 20.30 kafija, tē ja arī !
Istaba klā ta ar gultu, pieliktas š ķ idrā s ziepes, š ampū ns un pateicoties tualetei. Atnes papī ru. 1$ nepalī dz, cerē ju, ka vismaz vannasistabā nomazgā sies. Paņ ē ma mazos dvieļ us otrajā dienā un tos neatnesa. Palū dzu atnest 2 reizes dienā , viņ i tikai solī ja ((.
Ja dodaties jū ras dē ļ , neē dat viesnī cā un ņ emat lī dzi savu alkoholu, tad varat izvē lē ties Himeros viesnī cu. Es personī gi vairs nespē lē ju š ajā viesnī cā un vairs nespē lē ju Fortū nu! ! !
аватар Anna343453
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lasu atsauksmes un brī nos, ar ko cilvē ki rē ķ inā s, ka atdos tā du naudu atvaļ inā jumam! Diviem iztē rē jā m 1.000 UAH (paņ ē mā m laimes biļ eti), cenā iekļ auti lidojumi, transfē ri, naktsmī tne, ē dinā š ana. … Tomēr ▾ Lasu atsauksmes un brī nos, ar ko cilvē ki rē ķ inā s, ka atdos tā du naudu atvaļ inā jumam! Diviem iztē rē jā m 1.000 UAH (paņ ē mā m laimes biļ eti), cenā iekļ auti lidojumi, transfē ri, naktsmī tne, ē dinā š ana. Kā es saprotu, vē rtē jums ir 2, galvenokā rt dē ļ pā rtikas, ko viņ i ieliek (nu, ar kā du pā rtiku jums ir jā rē ķ inā s par tā du naudu, ja vē laties pā rpilnī bu, pē rciet dā rgus talonus). Mums ar vī ru viss derē ja, jo galvenais mums bija atpū ta un jū ra))
Istaba laba, tī ra katru dienu (bez dzeramnaudas), ē diens noteikti nebija restorā ns, bet neviens nebija izsalcis (pā rsvarā bija dā rzeņ i kā posti, tomā ts, gurķ is, vienmē r bija makaroni, bulgurs, augļ u kartupeļ i, tikai arbū zs salduma tieš ā m nebija, gaļ u vakariņ ā s deva pa porcijā m, 1 reizi bija zivs, brokastī s rī su bumbiņ as ar pienu un pankū kas vai olu kulteni, tē ja kafija dzē rieni ū dens tas viss bija, alkohola nebija!
Slī dkalniņ š nedarbojas, bet es nekad neesmu peldē jusies baseinā , bet kā pē c tad jū ra))
Jā , patieš ā m, kā saka, nekas nedarbojas (hammam, trenaž ieru zā le), bet es uz to negā ju. Tā visa neesamī ba manus svē tkus nesabojā ja.
Lī dz jū rai kā das 15 minū tes gā jienā ar autobusu (bezmaksas) neaizbrauca. Mums patika pastaigā ties paē st saldē jumu)
Un to es pamanī ju jaunieš i ir apmierinā ti ar visu, tikai vecā ki cilvē ki, kas ceļ o 10-20 gadus un salī dzina, ir saš utuš i, bet tur bija labā k, bet ir kaut kas cits)) Es nesaprotu, kā pē c š ī kurnē š ana sabojā t savu atvaļ inā jumu!

Viesnī ca, protams, nesaņ em vē rtē jumu 10 (kā es to izteicu), bet tā arī nav 2 vē rta))
аватар Anna343453
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es izvē lē jos Fortuna Antalya viesnī cu Meklē š anas rezultā ti Himeros Life Hotel 4*. Daudz kas nestrā dā ja, bija nelielas nianses, bet par cenu viss atbilst. Ē diens tā ds pats. Norā dī tā cena atbilst kvalitā tei. Pludmale ir akmeņ aina. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos Fortuna Antalya viesnī cu Meklē š anas rezultā ti Himeros Life Hotel 4*. Daudz kas nestrā dā ja, bija nelielas nianses, bet par cenu viss atbilst. Ē diens tā ds pats. Norā dī tā cena atbilst kvalitā tei. Pludmale ir akmeņ aina. Ā rpus teritorijas atrodas daudzi lielveikali, kafejnī cas, veikali ar drē bē m.
аватар 28061954
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Chimeros viesnī cu ķ ē de, ka dzī ve, kas ir posts, ir pilnī ga sū kš ana! Bā rs - papildus skā bam kompotam, kas atš ķ aidī ts ar ū deni, ir arī pulverveida dzē riens - UPI. Vairā k nekā nav! Ē diens ir slikts. Tu stā vi rindā un gaidi, kad š efpavā rs tev izceps 2 pankū kas vai 9 uzturē š anā s dienas 1 tievu makreles cepumu vai sā rgu kulteni uz ū dens ar olā m! Ja pusdienā s bija vistas kauli kopā ar jē liem kartupeļ iem, tad pats pavā rs vai š oferis, kurš apkalpoja viesnī cu, ielika pa vienai karotei. … Tomēr ▾ Chimeros viesnī cu ķ ē de, ka dzī ve, kas ir posts, ir pilnī ga sū kš ana!
Bā rs - papildus skā bam kompotam, kas atš ķ aidī ts ar ū deni, ir arī pulverveida dzē riens - UPI. Vairā k nekā nav! Ē diens ir slikts. Tu stā vi rindā un gaidi, kad š efpavā rs tev izceps 2 pankū kas vai 9 uzturē š anā s dienas 1 tievu makreles cepumu vai sā rgu kulteni uz ū dens ar olā m! Ja pusdienā s bija vistas kauli kopā ar jē liem kartupeļ iem, tad pats pavā rs vai š oferis, kurš apkalpoja viesnī cu, ielika pa vienai karotei. Salā ti nav garš ī gi un nav garš ī gi. No garš vielā m tikai kaut kā da kaltē ta zā le un sarkanie malti pipari, kas bija jā izsit ar kautiņ u! Tikai reģ istratū rā Miš a ir normā ls puisis uzmanī gs un draudzī gs. Ī sā k sakot, nevienam neiesaku!
Gandrī z aizmirsu, vispirms viņ i apmetas pagraba (ar pelē juma smaku) istabā s un pē c 3-4 dienā m pā rceļ as augš ā uz pieklā jī gā kā m istabā m, un tas ir Chimeros Life un Chimeros Beach viesnī cā s. Vienī gā atš ķ irī ba ir tā , ka Pludmale atrodas 200 m no jū ras, un Life ir 1200 m, bet viņ i tur brauc ar autobusu. Vairā k par 2 zvaigznē m nevelk. VISPĀ R NEIESAKU!
аватар Galja9
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca nav slikta, ē diens normā ls, bija vienkā rš i daudz, tieš i pietiekami. Tā lu no jū ras, man tas ļ oti nepatika. Tī ras telpas, kas tiek iztī rī tas. Pludmale paš valdī bas, atpū tā mies uz gultas pā rklā ja, ja gribē jā m lietussargus - par maksu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, ē diens normā ls, bija vienkā rš i daudz, tieš i pietiekami. Tā lu no jū ras, man tas ļ oti nepatika. Tī ras telpas, kas tiek iztī rī tas. Pludmale paš valdī bas, atpū tā mies uz gultas pā rklā ja, ja gribē jā m lietussargus - par maksu. Blakus daudz kafejnī cu, daudz veikalu.
аватар Lilkina2609
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Netieku galā ar vispā rī giem vā rdiem, rakstu konkrē ti, saskaņ ā ar FAKTU. Viss, ko redzat vietnes fotoattē lā , ir pilnī gi nepatiess. Izlasiet lī dz beigā m un nekad neizvē lieties š o viesnī cu. Ē DIENS Sola all inclusive pā rtiku, jā , bet patiesī bā ē diens smarž o skā bi, viss trū kstoš ais ē diens smird pa visu viesnī cu. … Tomēr ▾ Netieku galā ar vispā rī giem vā rdiem, rakstu konkrē ti, saskaņ ā ar FAKTU.

Viss, ko redzat vietnes fotoattē lā , ir pilnī gi nepatiess.

Izlasiet lī dz beigā m un nekad neizvē lieties š o viesnī cu.

Ē DIENS

Sola all inclusive pā rtiku, jā , bet patiesī bā ē diens smarž o skā bi, viss trū kstoš ais ē diens smird pa visu viesnī cu. Virtuves darbiniece gā ja mums pretī no lifta, nesot ratiņ us ar pā rtiku, aiz viņ as bija redzama skā ba trū kstoš ā ē diena smaka. Ē st nav iespē jams, viņ i nopirka pā rtiku.

Viņ i raksta, ka ir turku kafija, piemē ram, par maksu, bet patiesī bā tas tā nav, pat ja par papildu samaksu. maksa.

Viņ i raksta "visi ē dieni un dzē rieni pē c 21:00 ir apmaksā ti", bet nav ne viens, ne otrs.

Nav arī salduma, pat visvienkā rš ā kie zī doš ie saldumi.

Karote, kas paredzē ta cukura iebē rš anai tē jā vai kafijā , ir pā rklā ta ar biezu kaltē ta cukura kā rtu, un tā di paš i kaltē ti gabali ir paš ā cukurā.
Apkā rt kafijas automā ts un dzesē tā js ir netī rs, viss lipī gs, sula pil, kaut kā da aizmirsta smirdī ga netī ra lupata, un krū zes ir otrā di (kā tī ras) tajā paš ā ū denī , kas no tā m notecē ja.

Saldā ū dens vietā automā tā bija tī rs ū dens.

Visā trā k no ē diena atš ķ ī rā s arbū zs, pirmajā s 30 sekundē s tas pazuda. Jo nav nekā vairā k par viņ u.

Meitenes neizkā pa no tualetes un "apskā vā s" ar viņ u visas 4 dienas, vairs neizturē ja, prasī jā m pā rcelš anu.

Vietnē viņ i raksta, ka ir ū denspī pe, ū denspī pes nav.

ALKOHOLS

Vietnē teikts, ka ir degvī ns, vī ns un dž ins, patiesī bā tā nav.

Nav arī alus.

Gide sapulcē teica, ka ir tikai vī ns, bet pat vī ns gandrī z nekad nav un ļ oti atš ķ aidī ts, tieš ā m garš o pē c rū guš as sulas, no kaut kā dā m dī vainā m pudelē m, bet jaunu aiztaisī tu slē gtu pudeļ u nav.

Aiz bā ra neviena nav klā t, vienmē r vajag kā du zvanī t/meklē t.
Bā ra plaukti ir tukš i un putekļ aini, nav ne mū zikas, ne apgaismojuma, bā rā "nav dzī vī bas". Fotogrā fijā redzamais neeksistē , neceri, tas ir kā pē c apokalipses.

VIESNĪ CA

Fotoattē lā redzamā viesnī ca ir izgaismota ar gaismā m, patiesī bā tā nav. Ja ielu lampa izdeg, tad viesnī ca bū s tumš a "izrauj aci".

Fotoattē lā ir slī dkalniņ š baseinā , no kura plū st ū dens, tas joprojā m nedarbojas. Puiš i ņ ē ma ū deni spainī un sava prieka pē c aplaistī ja kalnu katrs sev, un brauca.

Ir tikai 10 sauļ oš anā s krē sli, arī bildē redzamais ir radī ts skaistumam.

Naktī virs ū dens dzesē tā ja gaismas nedeg, kafijas automā ts ir izslē gts, lai gan pieejams visu diennakti.

Apakš ē jā stā vā baseins ir tumš s un netī rs (iekš ē jais), tajā nedarbojas arī hidromasā ž as duš a, visā apakš ē jā stā vā ir izteikta mitruma smaka.

Disko bā rs parasti ir piesē ts ar atkritumiem, ir tumš s un biedē još s.
Es devos uz turieni, lai redzē tu, kur atrodas disko bā rs, ko es redzē ju fotoattē lā , bet man pat bija bail tur iet. Es nolē mu sasniegt beigas, tī ri, lai nofotografē tu š o elli.

Nav pirts un turku pirts, tā m jā atrodas tajā paš ā vietā , kur disko bā rs un iekš telpu baseins, bet man arī bija bail ieskatī ties š ajā s telpā s, atmosfē ra ir š ausmī ga, kā pē c zombijiem filmā s, es paņ ē mu foto ar izstieptā m rokā m ar zibspuldzi! ? ? ? ?

Arī sporta zā li tur neatradī si!

Vietnē rakstī ts veļ a, bet gludeklis par brī vu vai par maksu nav, veļ as arī nav.

Varbū t viesnī ca kā dreiz bija 4. un varbū t kā dreiz tas viss tur darbojā s.

BET tagad viesnī cas ī paš nieks vispā r nekam neseko, tikai reizē m uz 10-15 minū tē m atbrauc uz viesnī cu ar baltu BMW.

Vietē jie stā sta, ka viņ a biznesam iet ļ oti slikti un drī z bankrotē s, tā pē c viņ š tur neko nedara, un patiesī bā ir skaidrs, ka viņ am nekas nerū p.
Bet tie visi ir sī kumi, es neesmu princese un man nav grū ti pat paš ai putekļ us noslaucī t, BET, protams, ar nosacī jumu, ka viss pā rē jais sakrī t.

Patiesī bā viesnī cu bū tu vē lams slē gt vispā r. Š ī s nav 4 zvaigznes, bet mī nus 10!

Visur tā dus lieku, jo viesnī ca pretī ga, vienī gais, ka reģ istratū rā Miš ai vienkā rš i ir milzī ga pacietī ba, jo visas pumpas gā ž as virsū saimnieka nevē rī bas dē ļ.

Miš a, esi stiprs! Labā k atmest!

Atbraucā m mā jā s, draugi saka, ka gribē ja uz š o viesnī cu, paldies Dievam, ka mani aizveda, nebrauc uz š ejieni ne par ko!

Labā k paņ em labus trī s, bū s simtreiz forš ā k!

Pā rcē lā mies uz Armeria Hotel, 3 *, vā rdu sakot, no elles uz debesī m! Ļ oti dvē seliski! Lielisks ē diens, lieliska attieksme!

Vē l viena laba viesnī ca Konar, arī.3 *, iegā ja tajā , atbilst fotogrā fijā m, ir alus, ū denspī pe un pat saldumi.

Ja vē laties 4 *, lū dzu, Grand Nar, viss ir super! Ī paš nieki Nelly un Inticam ir labi cilvē ki, viss ir super!
Viņ i uzrauga visus procesus, pā rtiku un visu pā rē jo visaugstā kajā lī menī !
Ложка для сахара Холодный тёмный и грязный бассейн Возможно должен быть спортзал Диско бар Непонятная страшная комната для чего-то Кофемашина и машина с напитками, в которые включили простую воду, вокруг грязно, а между ними забытая вонючая грязная тряпка Безжизненный бар Неработающая горка
аватар innakrechmer
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nebojā jiet savas brī vdienas, izvē loties š o viesnī cu. Esmu vairā kas reizes bijusi Turcijā.3 un 4 zvaigznē s, vienmē r veiksmī gi! Kas attiecas uz himera life viesnī cu, tas ir murgs. Cilvē ki nā k un pirmā s dienas ir š okā!! ! ! Nav viesnī cas zonas! Aktī vā s saules periodā zem nojumes nav kur sē dē t! Lī dz pludmalei - 2 kilometri (pā rbaudī ts ar pedometru). … Tomēr ▾ Nebojā jiet savas brī vdienas, izvē loties š o viesnī cu. Esmu vairā kas reizes bijusi Turcijā.3 un 4 zvaigznē s, vienmē r veiksmī gi! Kas attiecas uz himera life viesnī cu, tas ir murgs. Cilvē ki nā k un pirmā s dienas ir š okā!! ! ! Nav viesnī cas zonas! Aktī vā s saules periodā zem nojumes nav kur sē dē t! Lī dz pludmalei - 2 kilometri (pā rbaudī ts ar pedometru). Ejiet 25 minū tes. Pastā vī gs marš ruts uz pludmali netiek organizē ts, tas ir ā rkā rtī gi reti. Ē dienu trū cī gi, vistu, ja gadā s, izdala pa porcijā m mazliet. No augļ iem tikai arbū zs, daž reiz ā boli. No alkohola - tikai ļ oti stipri atš ķ aidī ts vī ns, to nav iespē jams dzert. Pirts un spa, spē ļ u istaba, trenaž ieru zā le, diskotē ka - tas viss jau sen ir slē gts un piebā zts ar mantā m!! ! ! (palika tikai 4 zvaigž ņ u statuss). Ū dens no netī ra dzesē tā ja! Pusdienā s viņ i barojas nobruž ā tā pagrabā (pie baseina), kur smarž o pē c pelē juma. Daž i ir iekā rtoti pagraba telpā s ar nelielu š auru logu augš pusē un raksturī gu appelē jis smarž u. Nekā das izklaides!! ! ! Viņ i smē ķ ē tieš i kafejnī cas teritorijā . Personā ls ir draudzī gs, un puiš i smagi strā dā . Bet kopē jā aina joprojā m ir nož ē lojama. . Un viskaitinoš ā kais ir tas, ka daž i krievu tū risti, kuri Turcijā ierodas pirmo reizi, uzskata, ka tā ir norma. Un tā ir mā nī š ana, jo patiesī bā viesnī ca knapi sasniedz 2 zvaigznes. Cienī sim sevi! Nevienu eiropieti nelaidī s pat tuvu tā dai viesnī cai, un cena nav arguments š ā dai neievē roš anai !! ! !
Фрукты - арбуз и очищенные от гнили яблоки Это по сути вся территория отеля, маленький бассейн Кулер с питьевой водой, см.фильтры В этом Подвальном помещении рядом с бассейном- обед. Бывший спа. К сожалению не передает запах Это весь ассортимент алкоголя Чистота у бассейна Обед
аватар Tema44
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viss ir izslē gts!! ! Tas nav pat 3 zvaigznes. Brokastī s nav ne jogurtu, ne olu (jebkurā veidā ), nav graudaugu, nav desu. Tikai vakardienas "ceptie salā ti" (cepti dā rzeņ i no salā tiem, kas netika ē sti vakariņ ā s) un musli ar baltu š ķ idrumu. … Tomēr ▾ Viss ir izslē gts!! !
Tas nav pat 3 zvaigznes.
Brokastī s nav ne jogurtu, ne olu (jebkurā veidā ), nav graudaugu, nav desu. Tikai vakardienas "ceptie salā ti" (cepti dā rzeņ i no salā tiem, kas netika ē sti vakariņ ā s) un musli ar baltu š ķ idrumu. Alkohola absolū ti nav. Tas, ko tur sauca par vī nu, patiesī bā ir skā bs kompots pirms nedē ļ as, atš ķ aidī ts ar ū deni 1 pret 5. Es nekad neesmu redzē jis, ka kā ds to dzer. Sula bija pulveris, kas nebija pilnī bā izš ķ ī dis ū denī . Bufete izskatī jā s š ā di: pirmais ē diens bija svaigi kā posti, otrais gurķ i, treš ais gurķ i ar kā postiem, tad marinē ti kā posti, salā ti, kā posti ar tomā tiem un visbeidzot baklaž ā ni. Tad kā posti ar tomā tiem un gurķ iem, tomā ti ar kā postiem. Tika izdalī tas porcijas (bija viesmī lis, kurš gā dā ja, lai visiem vienā di) 2 mazi vistas gabaliņ i ar kaulu un ā du (vā rī ts spā rns) vai sojas kotleš u gabaliņ i. Desertu vispā r nebija. No augļ iem nedē ļ u pē c kā rtas bija tikai plū mes. Izbraucā m pirms brokastī m, pusdienu kastī ti neiedeva.
Istaba (9 kv. m) neaizvē ra durvis ne uz koridoru, ne uz balkonu. Uz balkona ar skatu uz pretē jā s mā jas sienu atradā s 3 ledusskapju izmē ra iekā rta, kas skaļ i un visu diennakti dungoja. Pirmajā naktī es pamodos trī s reizes.
Kurdi vai turki pastā vī gi ieņ ē ma visus reģ istratū rā esoš os dī vā nus, skaļ i kliedzot.
Par personā lu sū dzī bu nav, baseins pieklā jī gs, lai gan slidkalniņ š nestrā dā , telpas nav netī ras, bet mazas (mazā kas, nekā norā dī ts informā cijā vietnē ). Ir turku pirts, bet tā nav iekļ auta. Pusstundas gā jiens lī dz jū rai, divas reizes dienā kursē autobuss (kaut gan saka, ka reizē m nesanā k). Ir gan oļ u, gan smilš u pludmales. Ū dens ir tī rs. Par sauļ oš anā s krē sliem jā maksā.3-4 dolā ri.
REZULTĀ TS: ja esat nedzeroš s veģ etā rietis un ievē rojat stingru diē tu un nedomā jat par cenas/kvalitā tes attiecī bu, droš i izvē lieties š o ekskursiju. Es to neiesaku citiem.
аватар Poraw
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Par mī nusiem: 1) Jū s varat nokļ ū t š eit, jo viņ i jums saka, ka Himeros pludmales viesnī cā nav vietu, un jū s par to uzzinā siet tikai pē c ieraš anā s, tā pē c nepalaidiet garā m savus gida transfē rus, kamē r neesat rezervē ts pludmalē . … Tomēr ▾ Par mī nusiem:
1) Jū s varat nokļ ū t š eit, jo viņ i jums saka, ka Himeros pludmales viesnī cā nav vietu, un jū s par to uzzinā siet tikai pē c ieraš anā s, tā pē c nepalaidiet garā m savus gida transfē rus, kamē r neesat rezervē ts pludmalē . viesnicas istaba.
2) Himeros life hotel vienā vā rdā var raksturot kā tumsu, viesnī ca pat 2 zvaigznes nav pelnī jusi! ! ! viss ir š ausmī gi, ē diens kā lopiem ! ! ! un tas nav pā rspī lē ts !! ! nav a priori gaļ as, lai gan ja esi sojas cienī tā js, var nogarš ot izcilu sojas steiku un katru dienu ē st pusdienā s un vakariņ ā s, atš ķ aidī tu vī nu kad prasi normā lu viņ i smejies acī s visur, kur saka, ja vē lies kā du citu pirkumu veikalā . Sula vai atš ķ aidī ta, vai tas ir tikai pulveris, kas pildī ts ar ū deni.
Nav augļ u, salds arī !
3) Es domā ju, ka viss nevar bū t tik slikti, bet izrā dī jā s, ka var !! !
4) Viņ iem nav savas pludmales!! !
5) Viesnī cā normā li strā dā tikai ā ra baseins, iekš telpu arī atrodas pagrabā , bet es tur nepeldē tu kaut vai tā pē c, ka pelē juma smaka tur ir vienkā rš i š ausmī ga. Citu izklaides nav ne galda teniss, ne hammam, ne fitnesa.
6) Istabu uzkopš ana ir tikai tev, lai saklā tu gultu un uzliktu jaunu tualetes papī ru
7) Viesnī ca ir daudz sliktā ka nekā Himeros pludmales viesnī ca
8) Atraš anā s vieta no jū ras-tā lu! ! ! 15-20 minū š u gā jiens
9) Istabā s viss vecs un izmiris vannas istabā smird
10) Wi-Fi tikai netā lu no reģ istratū ras
11) Ir ļ oti smieklī gi skatī ties reklā mas bildes par viesnī cu, kad iznā ca visas tā s š ausmas
12) Var uzskaitī t daudz mī nusu, bet tad tā bū s eseja, nevis apskats
Par plusiem:
VIŅ U TE NAV! ! ! Vai tā ir cena, bet tas nav svarī gi, ka pat neizvē lī gā kie cilvē ki varē tu nedomā t tik slikti
Ja vē laties justies kā liellopi, liellopi vai vienkā rš i atkritumi, tad š ī viesnī ca ir tieš i tā da.
аватар nataliia1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Pirms doš anā s ceļ ā , protams, palasī jā m atsauksmes, bet nez kā pē c pā rliecinā jā mies, ka pie 4 nemaz tik slikti nevar bū t. Izrā dā s, ka var! Ieradā mies 6 no rī ta, bet iekā rtojā mies kā bija paredzē ts 14. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s ceļ ā , protams, palasī jā m atsauksmes, bet nez kā pē c pā rliecinā jā mies, ka pie 4 nemaz tik slikti nevar bū t. Izrā dā s, ka var! Ieradā mies 6 no rī ta, bet iekā rtojā mies kā bija paredzē ts 14.00 Telpa trim izrā dī jā s maza un ļ oti netī ra. Visā pā rē jā laikā pat nebija putekļ sū cē js, lai gan dvieļ i tika mainī ti vienu reizi, kad es ubagojos. Ē diens ir pretī gs, un ar produktu deficī tu joprojā m varē tu pagatavot pat no š ī , bet garš ī gā k. Bet, no otras puses, jū s attī stī sit tā das brī niš ķ ī gas ī paš ī bas kā ā trs un gudrs, lai nepaliktu izsalcis. Ir š ausmī gs pazemojums gaidī t, kamē r sā k skanē t mū zika, un lī dz ar š ī s austrumnieciskā s mū zikas skaņ ā m tikai tad cilvē ki skrien pie š ķ ī vjiem. Kā pē c viņ i skrien? jo tu vari vienkā rš i palikt izsalcis. Ja uzdroš inā sies pastiepties pē c arbū za (vienī gais, kas bija salds, pirms sā ka skanē t mū zika, viņ i vienkā rš i atņ ems jums pinceti. Mū su 9 dienu uzturē š anā s laikā viesnī cā vienu reizi bija skumbrija un vienu reizi cepts gabals vistas - gabals vienā rokā . Alkohols ir ļ oti dī vains vī ns, lī dzī gs Starp citu, bā rs tiek slē gts 20.30. Pludmale. tieš ā m nē sā , bet viesnī cai nav pludmales, viesnī cas viesi spiež as uz netī ro smilš u klaptikas. Uz oļ u gā jā m kā jā m, bet vai nu maksā jam par solā riju, vai gulē jam zem kā jā m pie ū dens. Mani visvairā k pā rsteidza cepš anas trū kums. TĀ nemaz nebija. Ļ oti gaidī ju viesnī cas ceļ vedi no Anex tū res, bet ne tikai nemē ģ inā ju atrisinā t problē mu, bet atklā ti sakot rupjš . Rakstī jā m sū dzī bu, bet atbildi no gida vā rdā Agali nesaņ ē mā m. Un tomē r es sapratu, ka viesnī ca ir budž eta. Bet tā das š ausmas un murgu mē s pat iedomā ties nevarē jā m!!!!! ! Kā tā ds operators kā Anex tour var ko tā du pā rdot....kā.4*???? ? ?
Parādīt vairāk »


iemiesojums ziskin
Kas šeit atpūtās. Vai varat man pateikt, vai iekštelpu baseins ir atvērts?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 2004 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Расположен в самом центре Кемера. Хорошая территория. Номера небольшие, полностью отремонтированные в 2016 году. Подходит для молодежи и молодых семейных пар с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 55 км от аэропорта г. Анталия, 45 км от центра Анталии, в г. Кемер.
Pludmales apraksts Пляж в 800 м от отеля. Автобус до пляжа — бесплатно 4 раза в день. Пляжные полотенца (платно).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), обслуживание номеров (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), магазины, 1 конференц-зал (на 80 чел.), 2 бара, 1 основной ресторан, 1 крытый бассейн без подогрева, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн (5 кв. м.), 1 водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Сауна платно, турецкая баня бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, моторные водные виды спорта (платно), дискотека вход бесплатно, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, библиотека.
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 81 номер. Состоит из одного 4-этажного корпуса.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, мини-бар (пустой, пополнение платно), телефон, ванна, фен, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mahallesi, 102 Sokak, No:5, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 814 69 90, +90 242 970 03 96
Fax: +90 242 814 11 04
Tīmekļa vietne: Himeros Life Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.