Grand Viking Hotel 4*– Atsauksmes

37
Novērtējums 7.110
№89 viesnīcas reitingā Kemera
8.3 Numurs
7.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
5.7 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca Grand Viking tika atvērta 2003. gadā, pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Attālums līdz Kemeras tūrisma centram ir 600 m, līdz Liman ielai ir 1 km, līdz pulksteņa tornim ir 1,6 km. Teritorijas kopējā platība ir 3780 kv. m Šī opcija ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар ktutam
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nekad nav 4*, bet labā kajā gadī jumā.3*. Tā lu no jū ras, bet tuvu mež am (kam ir savas priekš rocī bas, piemē ram, tur ir ļ oti kluss). Telpas nav jaunas, bet tī ras, izklā tas ar sī kumiem, bet mums bija labi. 95% kontingentu veido Krievijas un retā k ukraiņ u tū risti no blī vā s provinces - zeķ es kā jā s, klausā s mū ziku no skaļ ruņ iem un viss. … Tomēr ▾ Viesnī ca nekad nav 4*, bet labā kajā gadī jumā.3*. Tā lu no jū ras, bet tuvu mež am (kam ir savas priekš rocī bas, piemē ram, tur ir ļ oti kluss). Telpas nav jaunas, bet tī ras, izklā tas ar sī kumiem, bet mums bija labi. 95% kontingentu veido Krievijas un retā k ukraiņ u tū risti no blī vā s provinces - zeķ es kā jā s, klausā s mū ziku no skaļ ruņ iem un viss. Apkalpoš ana ir diezgan š vaka, it ī paš i ē dnī cā , jo valodu neizdodas saukt par restorā nu.
Tā da sajū ta, ka nokļ uvu pionieru nometnē tā lā kausā un nesaprotama veida barī ba, kaut kā da virca no tomā tiem un pusvā rī tā m olā m, apdeguš as vistiņ as, auksta puņ ķ u zupa utt. 10 dienas neesmu redzē jis ne zaļ umus, ne normā lu omleti, ne kā rtī gas smalkmaizī tes. Bija mē mi, bezgarš ī gi rullī š i, un tas ir Turcijā , kur maizi cep uz katra stū ra. Kopš otrā s dienas mē s ē dā m tikai ā rpus viesnī cas, jo, redzot š o ē dienu, man kļ uva slikti, bet cilvē ki ē d un pat prasī ja vairā k. Personā ls ē damzā lē , es atkā rtoju, neciena viesus.
Uz pludmali ved bezmaksas autobuss, tač u pludmale ir ļ oti š aura, sauļ oš anā s krē sli ir salikti atpakaļ trī s rindā s, tā pē c, ja jums patī k ieelpot cigareš u dū mus un klausī ties citu cilvē ku sarunas, dodieties uz turieni. Tualete pludmalē ir atseviš ķ s stā sts. Tas nekad netiek noņ emts. Divi klaipi, kas tur strā dā , uz jautā jumu, kā pē c tualetes ir tik netī ras, viņ i atbildē ja "jo cilvē ku ir daudz. " 18:00 š ie tē li sā k izaicinoš i vā kt sauļ oš anā s krē slus, pat ja tajos sē ž cilvē ki.
Viesnī ca, jā saka, nav lē ta, tā pē c, pat ielidojot patstā vī gi un ī rē jot naktsmī tnes un ē dot kafejnī cā , jū s joprojā m varē sit ietaupī t naudu un pats galvenais - izbaudī t atvaļ inā jumu, nevis pilnī ga vilš anā s.
аватар yuriy.chekh.kh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, iztē lojā mies, kā du atvaļ inā jumu vē lamies. Peldē š anā s jū rā , ekskursijas un vienkā rš i pastaiga pa Kemeru. Š ī viesnī ca mums bija piemē rota 100%. Papildus tam visam no balkona pavē rā s arī skaists skats uz klusu ieliņ u, priež u mež u un kalniem. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, iztē lojā mies, kā du atvaļ inā jumu vē lamies. Peldē š anā s jū rā , ekskursijas un vienkā rš i pastaiga pa Kemeru. Š ī viesnī ca mums bija piemē rota 100%. Papildus tam visam no balkona pavē rā s arī skaists skats uz klusu ieliņ u, priež u mež u un kalniem. Viss aprakstā sakrī t. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Daudz krieviski runā još u darbinieku. Ir ļ oti grū ti palikt izsalkuš am. Viss ir garš ī gi. Istaba nav liela, bet viss tī rs un kā rtī gs. Lī dz centram pā rsvarā gā jā m kā jā m. Bet var braukt arī ar mikroautobusu, kas kursē pē c grafika. Ir grū ti pazust. Kalnā pie viesnī cas atrodas karogs un bā ka. Viņ i gā ja viņ iem virsū .
Pludmale ir kopī ga ar citu viesnī cu (arī Viking). Ja ieradī sities pē c 10, bū s problemā tiski atrast divus sauļ oš anā s krē slus blakus. Ir duš a, tualete un ģ ē rbtuve. Akmens. Iekā pš ana un izkā pš ana ir nedaudz sarež ģ ī ta.
No trū kumiem (drī zā k trū kumiem) Wi-Fi ir bezmaksas uzņ emš anas zonā , bet diezgan vā jš . Ir apmaksā ts. Es gribē tu, lai pludmalē bū tu tilts, lai iekļ ū tu jū rā .
Вид с балкона номера
аватар sergi90
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vienkā rš a viesnī ca klusā rajonā . 20 minū tes no viesnī cas lī dz centram un pludmalei. Neliela platī ba, 1 baseins un 1 slidkalniņ š . 1 gludeklis visiem. Labs personā ls. Brokastis ir niecī gas, pusdienas neapmeklē ja, jo bija ekskursijā s vai pludmalē , vakariņ as labas. … Tomēr ▾ Vienkā rš a viesnī ca klusā rajonā .
20 minū tes no viesnī cas lī dz centram un pludmalei.
Neliela platī ba, 1 baseins un 1 slidkalniņ š .
1 gludeklis visiem.
Labs personā ls.
Brokastis ir niecī gas, pusdienas neapmeklē ja, jo bija ekskursijā s vai pludmalē , vakariņ as labas.
Viesnī ca atrodas tieš i blakus mež am un kalniem.
Ja jū s mī lat palikt viesnī cā , tad š ī nav jū su izvē le, bet, ja mē s, tā pat kā mē s, no rī ta izbraucā m un vakarā atgriezā mies, tad derē s.
аватар amabilis.el25
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas tieš i blakus kalniem, tī rs gaiss, nav trokš ņ a no kaimiņ u viesnī cā m vai ceļ a. Teritorija ir maza, bet mē s tikai gulē jā m un ē dā m viesnī cā , tā pē c tam nebija ī sti nozī mes. Lī dz pludmalei ir piecas minū tes, lī dz pludmalei ir vairā k nekā divdesmit. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tieš i blakus kalniem, tī rs gaiss, nav trokš ņ a no kaimiņ u viesnī cā m vai ceļ a. Teritorija ir maza, bet mē s tikai gulē jā m un ē dā m viesnī cā , tā pē c tam nebija ī sti nozī mes.

Lī dz pludmalei ir piecas minū tes, lī dz pludmalei ir vairā k nekā divdesmit. Ja uz citu pludmali, tad kā das 15 minū tes. No pludmales izbraucā m pulksten 12, uz pā rsē š anos jau veidojā s rinda, saulē varē ja gaidī t no 10 lī dz 20 minū tē m lī dz pienā ks tava kā rta, jo. autobusā tika iekrauti tikai 14 cilvē ki. Tas bija apkaunojoš ā kais brī dis.

Pludmalē ir oļ i, grū ti iziet ā rā pat ī paš os apavos. Mē s devā mies uz piestā tni blakus mū su pludmalei un nokā pā m lejā pa kā pnē m.

Ē diens bija labs, lai gan pā ris reizes pā rā k sausa vista un daž i pā rcepti dā rzeņ i, citā di viss kā rtī bā .

Ierodoties viesnī cā , ledusskapī ir 1.5 litri un 0.5 pudeles ū dens. Tas ir viss. Jū s varat ņ emt ū deni glā zē s vai nopirkt 5 pudeles pa 1.5 litriem par USD 1.

Istabā tī ra, ja piekar zī mi, kas lū dz tī rī t. Mainiet dvieļ us, veļ u, izsū ciet grī das segumu. Nav sū dzī bu.

Draudzī gs personā ls.
Var staigā t pa mež u un iet pa mež a kalnu taku virzienā uz Kirish ciematu, ļ oti labs gaiss un skaisti skati no augš as.

Atvaļ inā jums bija apmierinā ts.
аватар AVPod
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri ap 4:00. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja draudzī gs puisis, uzreiz uzlika rokassprā dzes un teica, ka brokastis ir 8.00. Un viņ š mū s aizveda uz "č emodā nu istabu", kur varē jā m atstā t lietas pā rģ ē rbties un gaidī t rī tu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri ap 4:00. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja draudzī gs puisis, uzreiz uzlika rokassprā dzes un teica, ka brokastis ir 8.00. Un viņ š mū s aizveda uz "č emodā nu istabu", kur varē jā m atstā t lietas pā rģ ē rbties un gaidī t rī tu. Istaba labi aprī kota, dī vā ns, daž i atzveltnes krē sli, diezgan ē rti. Varē jā m mierī gi gulē t lī dz rī tam.
No rī ta devā mies brokastī s. Un no š ī brī ž a sā kā s ī stie svē tki! Brokastī s tiek pasniegts olu kultenis, pankū kas vai olu kultenis (pamī š us daž ā dā s dienā s), daudzu veidu siers: cietais siers, suluguni, feta, siers un citi, 5-6 veidu olī vas: tumš as, zaļ as, pildī tas, kaltē tas, vairā ku veidu desas. Karstas tika pasniegtas divu veidu nesaldā s maizī tes (viņ š vienmē r ņ ē ma maizes vietā ), vā rī tas olas, kartupeļ u biezeni, rī sus, tī rradņ us vai kotletes un citus piedevas. Ir arī daudz sasmalcinā tu dā rzeņ u un garš augu, daudz marinē tu gurķ u. Graudaugi un piens, visdaž ā dā kie ievā rī jumi, riekstu sviests, krekeri un vafeles, deserti: daudz kū ku, austrumu saldumi, augļ i - arbū zi, ā boli, plū mes. No dzē rieniem tē ja, aparatū ras kafija, tē jas maisiņ i, sulas (nu tā s nav ī sti sulas, drī zā k garš ī gi dzē rieni), airā ns (ļ oti garš ī gs), limonā de.
"Istabā ar koferiem" viņ i paņ ē ma mugursomu un devā s uz jū ru. Pludmale mierī gā tempā atrodas 18 minū š u pastaigas attā lumā . Transports (mikroautobuss) kursē no viesnī cas uz pludmali saskaņ ā ar grafiku. Brauciet mazā k nekā.3 minū tes. Pludmale liela, plaš a, Smilš aina. Pludmale saucas: Dakapo Beach Club Kemer. Viesnī ca š ajā pludmalē iznomā ja daļ u teritorijas saviem tū ristiem. Attī stī ta pludmales infrastruktū ra, duš as, pā rģ ē rbš anā s kabī nes, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli. Pludmalē ir bā rs un vairā kas kafejnī cas, viesmī ļ i piedā vā bezalkoholiskos dzē rienus. Bā rs un restorā ns pludmalē ir maksas, svaiga apelsī na cena ir 2 USD, Tuborg alus ir 4 USD. Tiek piedā vā tas tā das ū dens aktivitā tes kā banā nu un laivu braucieni, par papildus samaksu tika apskatī ts pat liddē lis. Jū ra ir pā rsteidzoš a! Dzidrs, ļ oti silts ū dens. Pusotras stundas laikā izkā pā m no ū dens.
Mē s atgriezā mies viesnī cā apmē ram pulksten 12 atkal ar marš ruta autobusu (tas darbojas ļ oti labi pē c grafika). Viesnī cas pagalmā pie baseina ir bā rs, dzē rieni glā zē s ir bez maksas. Ir arī nacionā lā turku stilā aprī kota "telts". Š eit tiek gatavota turku plā tsmaize "Gö zleme". Ļ oti garš ī ga un krā saina. Š eit mē s satikā m viesnī cas vadī tā ju Faganu. Droš i varam teikt – cilvē ks savā vietā . Viņ š mums teica, ka mū su istaba tiek gatavota un mē s tū lī t tiksim nokā rtoti. Kopumā jā atzī mē visi viesnī cas darbinieki, puiš i reģ istratū rā , apkopē jas, viesmī ļ i, bā rmeņ i - visi ir ļ oti draudzī gi un cenš as izrotā t jū su brī vdienas. Ap 13:00 bijā m apsē duš ies. Tī rs, pietiekami plaš s, istabā ledusskapis, skapis, divas gultas, TV, uz grī das paklā js. Mē beles nav salauztas. Uz balkona ir divi krē sli un galds. No balkona paveras lielisks skats uz kalniem. Reģ istrē joties minibā rā tika ievietota ū dens pudele. Ū dens netiek pievienots, tas ir jā savā c paš am dzesē tā jā .
Pusdienas un vakariņ as netiks krā sotas atseviš ķ i, katru dienu ē dieni mijā s, augļ i un dā rzeņ i nemainī jā s. Vienmē r vairā ku veidu gaļ as, zivju, tī rradņ u kotletes. Vakariņ ā s daudz frī kartupeļ i, grilē ti burgeri, gaļ a, dā rzeņ i. Nav jautā jumu par uzturu.
Viesnī ca nodroš ina pludmales dvieļ us par USD 1, pludmales dvieļ i tiek mainī ti treš dienā s un sestdienā s. . Viesnī cas vestibilā un pie baseina ir bezmaksas wi-fi, bet pusdienlaikā un vakarā , kad internetu lieto daudz cilvē ku, tas darbojas nedaudz lē ni.
Ja nevē laties doties uz pludmali, varat atpū sties pie baseina. Ir viens ū dens slidkalniņ š . Pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Bē rniem ir "brokbaseins" ar slidkalniņ u. Baseina bā rs ir atvē rts no pulksten 12:00, lī dz tam laikam dzē rienus var malkot restorā na bā rā .
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los atzī mē t viesnī cas augsto apkalpoš anas lī meni, personā la draudzī gumu, tī ras un ē rtas telpas, gaiš as un interesantas š ova programmas. Ļ oti apmierinā ts ar smilš u pludmali lī cī . Š o iesaku visiem! … Tomēr ▾ Vē los atzī mē t viesnī cas augsto apkalpoš anas lī meni, personā la draudzī gumu, tī ras un ē rtas telpas, gaiš as un interesantas š ova programmas. Ļ oti apmierinā ts ar smilš u pludmali lī cī . Š o iesaku visiem!
аватар aram0008
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tos š ajā viesnī cā no 01.06 lī dz 08.06 ar draugiem. Atbraucā m no rī ta, aizpildī jā m anketu, devā mies brokastī s un gaidī jā m divas stundas reģ istrē š anos. Bet tuvā k divā m stundā m mums pateica, ka kā da reiss aizkavē jā s uz dienā un mums nebija istabas (un mē s rezervē jā m decembrī ) . … Tomēr ▾ Atpū tos š ajā viesnī cā no 01.06 lī dz 08.06 ar draugiem. Atbraucā m no rī ta, aizpildī jā m anketu, devā mies brokastī s un gaidī jā m divas stundas reģ istrē š anos. Bet tuvā k divā m stundā m mums pateica, ka kā da reiss aizkavē jā s uz dienā un mums nebija istabas (un mē s rezervē jā m decembrī ) . Es pā rvedu mū s uz nā kamajiem trim uz dienu, jautā jums ir: Kā pē c mē s? Un kā pē c uz labā ko trijnieku? noskaņ ojums bija sabojā ts. Š ī trijotne atradā s netā lu, bet uz ļ oti slikta ceļ a un mū su istabiņ a bija treš ajā stā vā , un tur nebija lifta, lai gan viesnī ca bija pavisam jauna. Otrajā dienā mū s pā rveda uz labu istabiņ u ar skatu uz baseinu, iedeva dvieļ i pludmalei dā vanā bez depozī ta sū tī ja augļ us un pepsi istabā , piedā vā ja seifu par brī vu, bet mē s to neņ ē mā m. Esmu bijusi daudzā s viesnī cā s daž ā dā s valstī s, personā ls š eit strā dā par 10 ballē m. Visi darbinieki pieklā jī gi, vienmē r gatavi palī dzē t.
Viesnī ca atrodas tā lu no jū ras, bet arī š eit atpū tnieku nogā dā š ana jū rā ir labi organizē ta visas dienas garumā , var braukt š urpu turpu, ilgi nebija jā gaida. Jū ra bija savā dā ka: ļ oti netī ra vienreiz gan, bet pā rsvarā tī rs, ī paš i dienas pirmajā pusē . Pludmalē bija sauļ oš anā s krē sli, bet kad bū s karsts laiks, domā ju, ka visi pietrū ks.
Ē diens: man tas ir mī nuss, varu likt C pakā pi ar staipī ti. Vienreiz bija zivs, visu laiku makrele, visa, divreiz bija karsts gulaš s, augļ u arī nebija, bet zaļ ā s plū mes(savvaļ as zivis) un neglī tajiem ā boliem ir grū ti augt nosaukums bija kaut kas, bet bija pluss - tas bija arbū zs, lai gan bū tī bā tas negarš oja, bet tas bija. .
Pē c vakariņ ā m bija izklaides pasā kumi (vē derdejas, diskotē kas un daž i citi mā kslinieki).
Pirms doš anā s izlasī ju vienu atsauksmi, ka izklaidi no viesnī cas gida var nopirkt par $ 35. Mē s ar draugiem nopirkā m, bet mums tika nodroš inā ti trī s pakalpojumi no saraksta, un tie bija 6. Tas ir hammam + masas un sejas maska, laiva un putu ballī te klubā (bet ieeja klubā vienalga bez maksas), un uz ielas var nopirkt hammam un laivu par 10 $. Pagā juš ajā gadā par to naudu piedā vā ja raftingu , bet kad jautā ju teica, ka ū dens auksts, lai gan uz ielas gidiem bija arī raftings. Iesaku pirms vest uz viesnī cu paskatī ties tuvā k.
Kopumā personā la pieklā jī ba nosedz visus trū kumus. Man š ī s viesnī cas mī nuss ir PĀ RTIKA. Ja bū tu uzlabots, varē tu atgriezties vē lreiz. !
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
tiem, kas pirmo reizi atpū š as Turcijā , var bū t laba viesnī ca. bet atpū tuš ies daž ā dā s 4 * viesnī cā s, ieraduš ies Grand Viking, ieradā mies š okā . ieejot istabā , degunā metā s š ausmī gi asa ziedu smaka, kas pazū d pē c 10-15 minū tē m ieslē dzot kondicionieri un nosū cē ju. … Tomēr ▾ tiem, kas pirmo reizi atpū š as Turcijā , var bū t laba viesnī ca. bet atpū tuš ies daž ā dā s 4 * viesnī cā s, ieraduš ies Grand Viking, ieradā mies š okā . ieejot istabā , degunā metā s š ausmī gi asa ziedu smaka, kas pazū d pē c 10-15 minū tē m ieslē dzot kondicionieri un nosū cē ju. Ierodoties restorā nā , kļ uva skaidrs, ka tur nav lielas izvē les ē st. tikai 4 karstie ē dieni brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. un brokastī s bija vā rī ta ola, lē tā kā cepta desa, bulciņ a un vā rī ti kartupeļ i, baltais siers, tomā ts un gurķ is, turku jogurts un ievā rī jumi. ne par kā du omleti nav runas. vispā r burtiski š ī s diē tas 3. dienā saindē jos. vē rš oties pie menedž eres jeb menedž eres Jū lijas (nezinu tieš i kā du amatu ieņ em š ī meitene, bet viņ a tieš i strā dā ar tū ristiem), viņ a uzrakstī ja, ko var iegā dā ties saindē š anā s gadī jumā aptiekā un atnesa aktivē to ogli. kad man pasliktinā jā s un bija drudzis, sapratu, ka nekā das tabletes nepalī dz, nolē mu sazinā ties ar apdroš inā š anas kompā niju, jo no viesnī cas personā la palī dzī bas nebija. daktere atnā ca un mani paņ ē ma. izrā dī jā s saindē š anā s ar pā rtiku. Man uzlika pilinā tā ju. un pē c tam nosū tī ts atpakaļ . tajā brī dī , kad ieradā s ā rsts, atkal nekā das reakcijas no viesnī cas personā la. neviens nejautā ja, kas noticis, varbū t vajag palī dzī bu, bet nē . pē c atgrieš anā s no slimnī cas viss pa vecam. neviens pat nejautā ja, kas noticis. tas ir, ja tu tur nomirsi, neviens tev nepievē rsī s uzmanī bu. lī dz brī vdienu beigā m bija biedē još i tas ir. Jā , un daudziem, kam bija lī dzī gas problē mas ar vē deru, bet ne visiem bija tik slikti. cilvē ki klusē ja. kas attiecas uz jū ru, tad pludmale atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas ar kā jā m. Tiesa, tur 1 reizi stundā brauca mikroautobuss uz pludmali. un pirms pusdienā m un vakariņ ā m autobuss veica 2 braucienus uz pludmali. jo viss protams nederē ja. pludmale atrodas lī cī . š ajā lī cī ir daž ā das jahtas, tas ir, visi izmeš i no jahtā m atrodas tieš i š ajā pludmalē . un š ķ iet, ka tu peldies jū rā , bet tā lu no tī rī bas. un viesnī cā nav ū dens pudelē s. tas ir, bā rā var paņ emt glā zi, bet, ejot uz jū ru, ū dens jā pē rk. un ja tu esi tū rists, tad tev pā rdod par dolā ru par pudeli 0.5. lai gan patiesī bā ū dens pudele maksā.1 turku liru, un 1 dolā rs ir 3.6 turku liras. Atvaļ inā jums tika sabojā ts. Joprojā m iesaku par to paš u naudu 12 nakš u vietā doties uz 9 naktī m 5* vai izvē lē ties citu 4* viesnī cu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ir izvē le, viesnī ca un kolē ģ i ir lieliski! Mē s ieteiksim jū s savai ģ imenei un draugiem! Un tā du ir ļ oti daudz. Man patika viesnī cas atraš anā s vieta un puiš i un visi, kas strā dā uz labu!! ! ! Bija ar bē rniem, viņ u pacietī bai nav robež u! ! ! Mē s esam jums!! ! !. … Tomēr ▾ Mums ir izvē le, viesnī ca un kolē ģ i ir lieliski! Mē s ieteiksim jū s savai ģ imenei un draugiem! Un tā du ir ļ oti daudz. Man patika viesnī cas atraš anā s vieta un puiš i un visi, kas strā dā uz labu!! ! ! Bija ar bē rniem, viņ u pacietī bai nav robež u! ! ! Mē s esam jums!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар oksana.shin.69
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru pirmo reizi devā mies uz Turciju. Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, lasī jā m atsauksmes un izvē lē jā mies Grand Viking. Ieradā mies pē cpusdienā , bet vietu nebija un tikā m izmitinā ti tuvē jā viesnī cā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru pirmo reizi devā mies uz Turciju. Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, lasī jā m atsauksmes un izvē lē jā mies Grand Viking. Ieradā mies pē cpusdienā , bet vietu nebija un tikā m izmitinā ti tuvē jā viesnī cā . Mē s bijā m tik priecī gi, ka piekritā m. Nā kamajā dienā mums lū dza tur palikt vē l vienu dienu un piedā vā ja bezmaksas braucienu ar laivu. Vienojā mies un nezaudē jā m! Tā ds skaistums un iespaidi no jū ras, komandas sniegums un ainavu skaistums! ! ! Mums iedeva jauku istabiņ u ar skatu uz baseinu. Viss jau bū tu labi, bet naktī gan mū sē jie, gan beļ ģ i ļ oti biež i dzē ra, ar kliedzieniem un skaļ ā m sarunā m. Tā nu mē s gulē jā m ar aizvē rtā m durvī m un ar kondicionieri. Ē diens bija labs, ļ oti jauka ē dienu prezentā cija. Personā ls ir draudzī gs un neuzkrī toš s. Brī niš ķ ī ga menedž ere Anija - vienmē r labā noskaņ ojumā , uzmanī ga pret visiem, ī sts profesionā lis! Ik pē c pusstundas kursē autobuss uz pludmali, gā jā m kā jā m. Tas pats autobuss vakarā ved uz pilsē tu gribē tā jus. Lai gan ko tur vest, lī dz centram 10-15 minū tes ar kā jā m. Lī cis, kur mū su pludmale ir skaista, jū ra ir pasaka! Sauļ oš anā s krē sli vairumā , viss ir ļ oti civilizē ti. Uz pludmali iet ar savu dzē rienu un pā rtiku nedrī kst, tā pē c labā k visu nē sā t somā . Ko teikt beigā s? Viesnī ca nav slikta, mā jī ga, salī dzinot ar citiem 4-kami ir ļ oti laba. Ž ē l, ka trenaž ieru zā le mū s pievī la, bet domā ju, ka nā kamgad kaut kas mainī sies. Lielisks hamam un hamamš č iks Hasans! Pirmajā dienā mē s apmeklē jā m š o brī numu - daudz kliedzā m, putu masā ž a, tad masā ž a ar eļ ļ u. Visa procedū ra ir 2 stundas orgasma))) Starp citu, viesnī cā ir sauna bez maksas, tas ir lieliski! Un katru dienu pie baseina tiek gatavotas garš ī gas pankū kas. Nu piebildī š u no vī ra, ka Efes alus neierobež otā daudzumā ir klase))) Relaksē još as brī vdienas iesaku doties, animā cijas nav, bet ir 2-3 izrā des nedē ļ ā , kas ir ļ oti smieklī gas un interesanti. Tā pē c lai labas brī vdienas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums for.my.connect
Vai ir kāds, kas bija? Atsauksmes būtu svaigākas...
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums magma25
vai pludmalē ir bārs, kabīnes un tualete? arī smiltis vai oļi? plānojam atvaļinājumu ar mazu bērnu, iesaki vai nē?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Densik_54
Man nebija laika mainīt rubļus lidostā, kur to vislabāk izdarīt?
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
iemiesojums Fly_ka
Draugi brauc uz Grand Viking jūnija sākumā.Pastāstiet kas tur bija,kā bija viesnīca,istabas,ceļš uz jūru?Svaigas atsauksmes neatradu,tāpēc ceram uz jūsu padomu.Tūrisma aģentūrā teica,ka gludeklis ir iekļauts servisos, bet ir šaubas, ka patiesībā tāda nav.Lūdzu, padalieties iespaidos par šo viesnīcu un savu uzturēšanos tajā!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Omfala
Dažās vietnēs es atklāju, ka tas ir 3* Tātad, cik zvaigžņu tai ir un ko tas ietekmē?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Grand Viking Hotel был открыт в 2003 году, последняя реновация проводилась в 2013 году. Расстояние до туристического центра Кемера — 600 м, до улицы Лиман — 1 км, до Clock Tower — 1,6 км. Общая площадь территории составляет 3 780 кв. м. Этот вариант подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Отель находится в 50 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится в 1 100 м от отеля. Протяженность пляжа составляет 100 м. Курсирует шаттл до пляжа и центра п.Кемер, бесплатно. Пляжные полотенца — платно. Заход в море — галька. Душ, кабины для переодевания, спасатель. Бар на пляже: платно (прохладительные напитки).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (100 кв. м, 1 горка), крытый бассейн (70 кв. м), основной ресторан (крытая секция рассчитана на 100 чел., открытая на 200 чел.), 2 бара (1 у бассейна и 1 в лобби), мини-маркет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, 1 детская горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: 1 водная горка, сауна, турецкая ночь, живая музыка, ТВ зал, дартс, шахматы. Платно: пилинг, водные виды спорта на пляже.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 107 номеров: 100 Standart Rooms (22 кв.м) из них 6 Economy room (16 кв. м), 6 Family Rooms (46 кв. м), 1 Handicap Room (для людей с ограниченными физическими возможностями).

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ с российскими каналами, телефон, мини-бар (пустой), душ, фен, балкон, дополнительная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mahallesi, 159 Sok No:11, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 814 52 20 / +90 242 814 41 61
Tīmekļa vietne: Grand Viking Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).