Grand Ring Hotel 5*– Atsauksmes

176
Novērtējums 7.010
№68 viesnīcas reitingā Kemera
7.8 Numurs
7.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.6 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Galvenā ēka celta 2006. gadā, Outdoor Deluxe ēka celta 2015. gadā. Pēdējā viesnīcas renovācija notika 2017. gadā. Sastāv no vienas galvenās 7 stāvu ēkas (pāri ceļam no pludmales). Viesnīcai ir neliela, bet ērta teritorija, ir krieviski runājošs personāls. Mūsdienīgs telpu dizains, draudzīgs personāls. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Evgenij504206
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu apmeklē jis daudzas daž ā du kategoriju viesnī cas Ē ģ iptē un Turcijā . Vairā k Ē ģ iptē . Ir ko salī dzinā t. Viss par viesnī cu bija labi. Un istaba, ē diens un apkalpoš ana. Nā cā s stā vē t rindā restorā nā , bet tas mū s netraucē ja. … Tomēr ▾ Esmu apmeklē jis daudzas daž ā du kategoriju viesnī cas Ē ģ iptē un Turcijā . Vairā k Ē ģ iptē . Ir ko salī dzinā t. Viss par viesnī cu bija labi. Un istaba, ē diens un apkalpoš ana. Nā cā s stā vē t rindā restorā nā , bet tas mū s netraucē ja. Tā tas ir daudzā s viesnī cā s. A la carte nedarbojā s. Platī ba nav liela, bet vietas pietika visiem. Baseins ir viens un nav liels. Bet atkal ne cieš i. Animā cijas gandrī z nebija. Bija ū dens aerobika. Tiem, kam patī k pludmales bā rs, ņ emiet konteineru lī dzi. Pretē jā gadī jumā jū s dzersiet no maziem, vienreiz lietojamiem dzē rieniem. Viesnī cas bā rā varat lū gt ieliet glā zē . Ielejiet glā zē . Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Nenā ciet pulksten 6 aizņ emties. Uz pirmā s klā ja krē slu rindas var neapgulties, bet nā kamajiem ir pietiekami daudz brī vu vietu. Pludmalē man nepatika tikai lielie oļ i, ieejot jū rā . Tač u tā da situā cija ir daudzā s reģ iona viesnī cā s. Nā cā s ienirt ū denī no mola.
Vā rdu sakot, iesaku.
аватар kapersik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti iesakā m š o viesnī cu ģ imenē m! Reģ istrē joties mums piedā vā ja numuru, no kura izvē lē ties – standarta un ar piemaksu par 30$ ar skatu uz jū ru. Izvē lē jā mies standartu, jo ar skatu uz jū ru bija redzama tikai ceturtā daļ a no jū ras. … Tomēr ▾ Ļ oti iesakā m š o viesnī cu ģ imenē m! Reģ istrē joties mums piedā vā ja numuru, no kura izvē lē ties – standarta un ar piemaksu par 30$ ar skatu uz jū ru. Izvē lē jā mies standartu, jo ar skatu uz jū ru bija redzama tikai ceturtā daļ a no jū ras. Istaba skaista, atpū tā mies ar diviem bē rniem vecumā no 5 un 13 gadiem, un pie reģ istrā cijas man jautā ja, vai es gribu divstā vu gultu - es teicu, protams. Kopumā istabā viss ir skaisti, viss strā dā ja. Teritorija ir ļ oti maza, bet viss ir ļ oti mā jī gs un ē rts. Gā jā m visu ceļ u gar krastu gar jū ru (ļ oti iesaku). Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Jū ra bija ļ oti silta, vietas pietika visiem. Vienī gais, ka ieeja jū rā nav ī paš i vienkā rš a, bet es š o problē mu atrisinā ju, ieejot no mola. Vienī gais, kas man ī sti nepatika, bija ļ oti vā jā animā cija bē rniem. Kopumā mē s lieliski pavadī jā m laiku š ajā viesnī cā . Ļ oti iesaku.
аватар drebezgov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ieradā mies viesnī cā ap pulksten 11:00 un nekavē joties tikā m sē dinā ti. Istaba tī ra, kā rtī ga, galvenajā ē kā . Pludmalē ir arī ē ka, tač u tā ir nedaudz vecā ka par galveno. Seifs ir bezmaksas. Visā naktsmī tnē ir pieejams bezmaksas zema ā truma bezvadu interneta pieslē gums. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā ap pulksten 11:00 un nekavē joties tikā m sē dinā ti. Istaba tī ra, kā rtī ga, galvenajā ē kā . Pludmalē ir arī ē ka, tač u tā ir nedaudz vecā ka par galveno. Seifs ir bezmaksas. Visā naktsmī tnē ir pieejams bezmaksas zema ā truma bezvadu interneta pieslē gums. Reģ istratū rā jū s varat iegā dā ties vietē jā operatora paketi ar 20 GB trafiku par 30 eiro.
TV: 2 ukraiņ u kanā li, 1 baltkrievu, 4 krievu, poļ u, vā cu, turku kanā li. Tī rī š ana notika katru dienu. Kontingents ir mierī gs: no ģ imenē m ar bē rniem lī dz pensionā riem un starptautiskais: Turcija, Serbija, Ukraina, Baltkrievija, Krievija.
Pirts un hammam -1 stā vā : bez maksas 30 minū tes dienā , tur tiek nodroš inā ti arī pludmales dvieļ i. Trenaž ieru zā le ar strā dā još iem skrejceliņ iem.
Pludmale oļ aina, labā k ar č ī bā m, lai no krasta iekļ ū tu ū denī , uz mola ir divas trepes - nav rindu un drū zmē š anā s. Lielā ko dienas daļ u uz piestā tnes vai tā s tuvumā atrodas glā bē js. Pludmalē vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli, lai gan cilvē ku bija diezgan daudz. Uz mola ir arī sauļ oš anā s krē sli.
Ē diens ir izcils. Ir bē rnu bufete. Augļ i: melone, arbū zs, ķ irsis, vī nogas, aprikozes, ā boli, apelsī ns.
Gaļ a vienmē r bija noliktavā , vakariņ ā s vienmē r grilē ta: gaļ a vai putnu gaļ a, zivis, dā rzeņ i. Treš dienā s: "Turku nakts" ar suš i, š avarmu, ceptiem kartupeļ iem un vairā kiem citiem gaļ as/putnu gaļ as veidiem. Konditorejas izstrā dā jumi: daudz kū ku un baklavas, brokastī s bija arī vienkā rš s turku gardums un halva. Dā rzeņ i, visdaž ā dā kie garš augi un jogurts. Zupas pusdienā m un vakariņ ā m. No 14:00 lī dz 17:00 varat ē st saldē jumu. Pludmalē no 12:00 lī dz 16:00 sava virtuve: burgeri, pica, kartupeļ i, gozleme. 17-00 pludmalē tiek cepti virtuļ i.
Viesnī cai nav pastaigu teritorijas, tā pē c var staigā t tikai pa ceļ u, bet tas ietaupa, ka daļ a ceļ a vienā pusē nav apbū vē ta ar viesnī cā m.
Aptieka atrodas 100 metru attā lumā no viesnī cas, ir arī vairā ki veikali ar tradicionā lu sortimentu: suvenī ri, austrumu saldumi, ā da, tekstilizstrā dā jumi, somas, apģ ē rbi / trikotā ž as izstrā dā jumi. Apģ ē rbu veikals, ā das / kaž okā das un suvenī ri atrodas arī tieš i viesnī cā , netā lu no galvenā restorā na.
Animā cija, peldbaseini un alkohols bija klā t, bet mē s tos neizmantojā m un nav iespē jas tos novē rtē t.
Atnā cā m sauļ oties un peldē ties jū rā , pavadī jā m laiku pludmalē no agra rī ta lī dz vakariņ ā m, un tā dai atpū tai viesnī ca ir ideā la, ir viss nepiecieš amais, tī ra, klusa un ē rta. Kopē jais vē rtē jums: viesnī ca, kurā atgriezties. Ciets 5.
аватар _626941
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir vienkā rš i BRIESMĪ GA! ! ! Š eit mē s pat nevaram runā t par 5 *! !! Mums bija standarta istabiņ a un iekā rtojā mies ar divstā vu gultu, kā cietumā ! ! ! ! ! Istabas tumš as, gaismas nav, rozetes saplī suš as, … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i BRIESMĪ GA! ! ! Š eit mē s pat nevaram runā t par 5 *! !!

Mums bija standarta istabiņ a un iekā rtojā mies ar divstā vu gultu, kā cietumā ! ! ! ! ! Istabas tumš as, gaismas nav, rozetes saplī suš as, vannasistabā visur sē nī te! ! ! ! ! Tā s ir tikai š ausmas!!! ! ! ! ! ! ! !
Array
аватар 5vetikk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es reti rakstu atsauksmes, lai gan vienmē r pirms ceļ ojuma izlasu viedokļ us par viesnī cu. Nedē ļ u atpū tos ar dē lu (8 gadi). Reģ istrē š anā s notika ā tri, un mums tika dotas divas istabas, no kurā m izvē lē ties. Mē s izvē lē jā mies skatu uz jū ru un kalniem. … Tomēr ▾ Es reti rakstu atsauksmes, lai gan vienmē r pirms ceļ ojuma izlasu viedokļ us par viesnī cu. Nedē ļ u atpū tos ar dē lu (8 gadi). Reģ istrē š anā s notika ā tri, un mums tika dotas divas istabas, no kurā m izvē lē ties. Mē s izvē lē jā mies skatu uz jū ru un kalniem.
Man ļ oti patika viesnī cas rajons. Pazemes eja uz jū ru mums nesagā dā ja nekā das neē rtī bas. Gluž i pretē ji, neliela pastaiga figū rai pat nā k par labu, ja apkā rt ir tik daudz labuma.
Ē diens labs, neskatoties uz rindā m pē c gaļ as un zivī m, vienmē r aizbraucā m pilni. Reizi nedē ļ ā svinī gā s vakariņ as. Mī nuss š ā dā s dienā s ir tā ds, ka nav sē dvietu un par maz sadzī ves tehnikas. Ļ oti garš ī ga grilē ta gaļ a) ​ ​ no saldumiem man patika baklava un virtuļ i jū ras krastā .
Protams, ir mī nusi...tas ir slikts Wi-Fi, ne pā rā k rū pī ga telpas tī rī š ana. Tā pē c, manuprā t, š is ir vā jš piecinieks. Bet cenas un kvalitā tes attiecī ba man ir piemē rota!
аватар sashaaljona
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesaprotu cilvē kus, kas raksta, ka te PPC ir tik slikti! Man ir ko salī dzinā t gan ar labā m viesnī cā m, gan ar lē tajā m. Izlasot atsauksmes, gatavojos sliktā kajam. Turcijā zupas nekad neē du, bet te es izmē ģ inā ju tos ar savu bē rnu. … Tomēr ▾ Nesaprotu cilvē kus, kas raksta, ka te PPC ir tik slikti! Man ir ko salī dzinā t gan ar labā m viesnī cā m, gan ar lē tajā m. Izlasot atsauksmes, gatavojos sliktā kajam. Turcijā zupas nekad neē du, bet te es izmē ģ inā ju tos ar savu bē rnu. smuki! atseviš ķ a diē tiskā ē dienkarte, noteikti pabarosiet bē rnu! zivis katru dienu daž ā dos veidos pusdienā s un vakariņ ā s. 2 minū tes lī dz jū rai. dziļ i baseini!...nu š itā.... puiš i nesaspringst....bet ja nepiedalies, tad arī no malas ir jautri skatī ties. amfiteā tris vakarā pilns, kaut ko saka! ā rpus viesnī cas ir kur pastaigā ties. ieeja jū rā ir č ī bā s bet ir tiltiņ š . kas man ļ oti nepatika ir tas, ka alkohols un ē diens ir pē c grafika . un ja es gribu viskiju-kolu, man jā skrien ē kā , un pludmalē ir tikai alus un vī ns.... nu tas mani arī netraucē ja. kopumā viesnī ca ir laba. Ierodoties tur, nav ž ē l par iztē rē to naudu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā , protams, ir saspringta ar tī rī š anu, viņ i netī ra katru dienu. Bet tas ir neliels mī nuss. Š o viesnī cu izvē lē jos izskata dē ļ , man ļ oti patika. Viņ š norā dī ja, ka viesnī ca atrodas 1. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā , protams, ir saspringta ar tī rī š anu, viņ i netī ra katru dienu. Bet tas ir neliels mī nuss. Š o viesnī cu izvē lē jos izskata dē ļ , man ļ oti patika. Viņ š norā dī ja, ka viesnī ca atrodas 1. lī nijā , blakus jū rai bija peldbaseini, ļ oti ē rti. Protams, dzī vojā m nedaudz tā lā k, bet man ļ oti patika tas, ka viss ir blakus. Animā cija bija lieliska. Un ē diens š eit, protams, ir garlaicī gs nedē ļ u. Bet viss bija labi. Un internets nebija slikts, pat noķ erts istabā .
аватар MaslovaVita
Nesen atpū tos ar vī ru š ajā viesnī cā , iespaidi ir labi, viesnī ca atbilst cenai. Mē s to atradā m paš i, pamatojoties uz atsauksmē m un mums piemē rotu cenu. Biļ etes nopirkā m caur tpg. T-o lieliski tika galā ar atpū tas organizē š anu, lidojumi, transfē ri, eskorts - viss bija lī menī . … Tomēr ▾ Nesen atpū tos ar vī ru š ajā viesnī cā , iespaidi ir labi, viesnī ca atbilst cenai. Mē s to atradā m paš i, pamatojoties uz atsauksmē m un mums piemē rotu cenu. Biļ etes nopirkā m caur tpg. T-o lieliski tika galā ar atpū tas organizē š anu, lidojumi, transfē ri, eskorts - viss bija lī menī . Gids piedā vā ja interesantas ekskursijas, turklā t neuzkrī toš i un ļ oti taktiski.
Viesnī cā mū s sirsnī gi sagaidī ja un uzreiz iekā rtoja istabā . Draudzī gs, izpalī dzī gs personā ls reģ istratū rā , jū s varat sazinā ties ar viņ iem jebkuru jautā jumu. Mē s rezervē jā m lielu istabu pelē kā un baltā krā sā . Ļ oti ē rts un tī rs, plaš s balkons ar mē belē m. Liela gulta, skapis ar seifu gaitenī . Ir televizors, gaisa kondicionieris, mini bā rs. Vannas istabā ir duš a, kosmē tikas komplekts, tī ri dvieļ i. Tī rī š ana notiek katru dienu, bez sū dzī bā m.
Uztura ziņ ā varu teikt, ka ir daudz pā rtikas, uzkodas visas dienas garumā , saldē jums, augļ i, kū kas, picas. . . Brokastī s dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, olī vas, sieri, pankū kas, jogurti un daudz kas cits . Pusdienā s un vakariņ ā s gaļ a daž ā dā s variā cijā s, zivis, salā ti, dā rzeņ i, piedevas, daudzi saldumi, dzē rieni. Laba apkalpoš ana, jauki viesmī ļ i.
Viesnī cas teritorija ir sakopta, daudz zaļ umu, lido putni un staigā gaiļ i. Tā pat viesnī cā ir divi peldbaseini, bē rnu baseins ar slidkalniņ iem, sauļ oš anā s krē sli. Ļ oti forš a animā cija. Wifi darbojas lieliski. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, kas atrodas saulē un ē nā , un uz mola ir arī sauļ oš anā s krē sli. Dibens oļ u, dziļ ums sā kas diezgan ā tri.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba - ir daudz labu veikalu, suvenī ru veikaliņ i, blakus autobusu pietura, no kuras ar autobusu var nokļ ū t Kemerā . Tur, protams, daudz izklaides – daž ā das kafejnī cas, restorā ni, bā ri un klubi.
No pā rē jiem saņ ē mā m visu, ko gribē jā m. Viesnī cu varu ieteikt gan ģ imenē m ar bē rniem, gan tū ristiem, kuri paš i atpū š as - katrs var ē rti atpū sties, bū siet apmierinā ti.
аватар shurikparfen
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vidē ja viesnī ca pē c visiem standartiem. Maksimā lais, kur tas mē ģ ina pieš ķ irt 5 zvaigznes, ir ē diens. Tomē r viesnī ca ir novietota kā ģ imenes viesnī ca - un tajā ir ļ oti maz pā rtikas bē rniem. Daž kā rt garas rindas pie gaļ as ē dieniem un saldē juma. … Tomēr ▾ Vidē ja viesnī ca pē c visiem standartiem. Maksimā lais, kur tas mē ģ ina pieš ķ irt 5 zvaigznes, ir ē diens. Tomē r viesnī ca ir novietota kā ģ imenes viesnī ca - un tajā ir ļ oti maz pā rtikas bē rniem. Daž kā rt garas rindas pie gaļ as ē dieniem un saldē juma. Pludmale ir akmeņ aina, basā m kā jā m ir ļ oti sā pī gi staigā t, baudas noteikti nav, ļ oti skumji. Tač u virs jū ras ir ī paš as celtnes, lai neciestu staigā jot pa š iem akmeņ iem. Animatori - par š o funkciju nav sū dzī bu, puiš i strā dā visu dienu un vakaru. Sauļ oš anā s krē slu ir maz, daudzi no rī tiem paņ em tos ar dvieļ iem un dodas dienas gaitā s, kā rezultā tā sauļ oš anā s krē sls ir aizņ emts, tu sē di un gaidi. Istabā nav ne š ampū na, ne zobu pastas! Trokš ņ a izolā cija ir pieņ emama. Ja ierodaties agri, esiet gatavi gaidī t lī dz 10-12 vai arī maksā jiet ar naudu, lai reģ istrē tos agri - viņ i reģ istrē jas no 14: ) vispā r viesnī ca atrodas mazā Beldibi ciematā , kur nav kur iet, un nevar konkurē t ar lī dzī gā m 5 zvaigž ņ u viesnī cā m tajā paš ā Kemerā . Labā k ņ emiet paš u Kemeru.
аватар vik_2001
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī ir pirmā reize, kad rakstu atsauksmi par viesnī cu. Tik netī ru viesnī cu nebiju redzē jis, esmu atpū ties vairā kā s valstī s, arī Turcijā . Visur, kur paskatā s, visur ir netī rs, pē c lifta man ļ oti gribē jā s nomazgā t rokas. … Tomēr ▾ Š ī ir pirmā reize, kad rakstu atsauksmi par viesnī cu. Tik netī ru viesnī cu nebiju redzē jis, esmu atpū ties vairā kā s valstī s, arī Turcijā . Visur, kur paskatā s, visur ir netī rs, pē c lifta man ļ oti gribē jā s nomazgā t rokas. Pelē jums vannasistabā , istabiņ a iedota ar matiem uz grī das, gultas veļ a. Uboka pretī ga, reģ istratū rā prasī ju, ka tomē r istabu iztī rī s, atnā ca apkopē ja, pavicinā ja pa vidu grī du un viss! Visa tī rī š ana! Izlietne nekad nav mazgā ta. Dzirdamī ba telpā s ir vienkā rš i fantastiska! Varē ju dzirdē t, kā blakus istabā ar skotu pā rtī ja koferi, kā ieslē dz ū deni, katrs vā rds tika izrunā ts, gaidī ja, kad visi nomazgā sies un iekā rtosies. Ē diens ir ok, pietiek. Viss vē rtī gais ir jā noliek seifā ! Rakdieties pa koferiem! Viņ i nozaga cigareš u paciņ u. Neiesaku š o viesnī cu vispā r! ! ! Es neesmu pretenciozs tū rists, nemeklē ju jambus, bet š eit....
Parādīt vairāk »


iemiesojums pag.46
Sakiet, uz vietas var nopirkt apavus ieiešanai jūrā pieaugušajiem un bērniem un par kādu cenu? Es nevēlos to ņemt līdzi.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums izvestnyx18
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Главное здание построено в 2006 году, корпус Outdoor Deluxe построен в 2015 году. Последняя реновация отеля прошла в 2017 году. Состоит из одного основного 7-ми этажного здания (через дорогу от пляжа). У отеля небольшая, но удобная территория, есть русскоговорящий персонал. Современный дизайн номеров, приветливый персонал. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Анталья, 10 км от г. Кемер, в п. Бельдиби III.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м. Длина пляжной полосы — 300 м, Между пляжем и зданием отеля есть автомобильная дорога, есть подземный переход. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, Wi-Fi — в лобби бесплатно (на остальной территории и в номерах — платно), факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно) ежедневная уборка номера, room service: круглосуточно (платно), 1 конференц-зал Efe — площадь 500 кв.м, вмещает до 300 человек, магазины, 1 основной ресторан, 5 баров, 3 бассейна — 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, 500 кв.м и 200 кв.м., 1 крытый бассейн, с подогревом в зимний период, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 открытых бассейна (1 крытый, 1 открытый), мини-клуб для детей 4-12 лет, аренда детских колясок (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, амфитеатр, кинотеатр бесплатно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно, уроки подводного плавания платно, компьютерные игры платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 323 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Göynük Mahallesi B. Atatürk Caddesi, No:512, Beldibi, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 824 9393
Fax: +90 (242) 824 9394, +90 (242) 824 8006
Tīmekļa vietne: Grand Ring Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.