Jautājums par viesnīca Grand Ring Hotel 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
88 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Tūrisma aģentūra piedāvā Grand Ring 5 * viesnīcu Kemerā. Kā klājas pašā viesnīcā? Un vai ir vērts uz turieni doties oktobra sākumā?
Tūrisma aģentūra piedāvā Grand Ring 5 * viesnīcu Kemerā. Kā klājas pašā viesnīcā? Un vai ir vērts uz turieni doties oktobra sākumā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-09-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Elenka08
Vai nav atsauksmju?
аватар Alexandr-
Viesnīca nav lieliska. Un noteikti 5 * tur nav smaržas ...
Jūs paši redzat cenas. Vai jūs netraucē, ka šis piecinieks ir lētāks nekā citi trīs?
аватар Olgaolga153
Tas viss ir atkarīgs no tā, cik daudz jūs maksājat par ceļojumu. Viesnīca ir maza. Ja cenu zīme ir maza, un jūs esat tūrists bez sūdzībām, varat doties. Precīzāk sakot, viesnīca atrodas nevis Kemerā, bet gan Beldibi. Šis ir neliels ciemats vispirms no lidostas. Tas ir pluss. Negatīvā puse ir tāda, ka ciemata pludmales ir ļoti akmeņainas, tas ir, lieli oļi, kas mijas ar milzīgiem akmeņiem. Pats ciemats ir ļoti iegarens gar piekrasti un burtiski atrodas starp kalniem (noņemta šoseja) un jūru.
Laiks oktobra sākumā ir normāls, jūra vēl silta. Tas ir lielisks laiks atpūtai.
аватар lazy_person
Viesnīcai ir divas ēkas.Galvenā 6 stāvu ēka (pāri ceļam no pludmales. Ceļš ir Antālijas-Kemeras šoseja) un papildus 4 stāvu ēka "Pielikums" (atrodas krastā). Sava pludmale ar molu. Ko vēl vajag par šo cenu? Ja tajā izbraucat, tad galvenajā ēkā "standarta numurs" ar balkonu. Protams, spriežot pēc cenas, tas nav gluži 5 *****. Netālu no viesnīcas "Club Hotel Rama" (4 ****) - cena augstāka.
аватар tvika2424
Es biju šajā viesnīcā 2018. gada septembrī, tā kā man tā ir lieliska viesnīca, man bija istaba 6. stāvā ar skatu uz jūru un lielu balkonu .... Man ar šo kņudēšanu pietika))) Es nedarīju saskatīja nepilnības un tās nemeklēja. Lieliski pavadīja laiku šajā viesnīcā!
аватар alexsandrit
Par viesnīcu neteikšu, neesmu bijis, un Kemerā, it īpaši Beldibi ciemā, ir ļoti labi. Kāds raksta, ka ir trokšņains, jūs neesat bijis Alanjā, tur ir skaļš un ļoti spēcīga satiksme.
аватар Vika284
alexsandrit Kemerā īpaši centrs arī ir ļoti trokšņains tāpat kā Alānijas centrā, bet arī Alānijas piepilsētas ciematos (kā Beldibi attiecībā pret Kemeru), piemēram, kā Tosmur un Kestel arī tur ir mierīgi.
Lielākais Beldibi trūkums ir pludmales.
аватар alexsandrit
Ar tādu kripatiņu jāskatās kas tuvāk lidostai.Līdz Alanijai no 3,5h atkarībā no pieturu skaita viesnīcās.
аватар helena_fortuna
Tur jūs varat uzņemt jebkuru viesnīcu. Tuvumā ir 10 no tiem. Kopumā ēdiens tajā gadā bija lielisks. Sūdzību nebija. Katrā viesnīcā ir piestātnes. Dažos gadījumos jūrā ir maigs ūdens.
Es biju Belport Beach Hotel 4 * tur ir skaisti ūdeņi jūrā
аватар Alla.mayor
pagājušogad atpūtos ar bērnu, pludmale akmeņaina, maza, pati viesnīca nav liela, restorānā vienmēr rinda, numuriņi normāli, pludmale pāri pārejai, nepatika(
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grand Ring Hotel 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl