Golden Sun Hotel 3*– Atsauksmes

53
Novērtējums 7.010
№82 viesnīcas reitingā Kemera
4.5 Numurs
8.2 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.9 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1991. gadā, pēdējā renovācija notika 2012. gadā. Sastāv no divām 2 stāvu un divām 3 stāvu ēkām. Mājīga viesnīca, ar zaļu labiekārtotu teritoriju, atrodas klusā un mierīgā vietā. Piemērots ekonomiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар oksy2708
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms nedē ļ as atgriezā mies no atvaļ inā juma. Mē s ieradā mies viesnī cā vē lu vakarā un ļ oti ā tri tikā m reģ istrē ti. Istabas ir nereā li mazas, nevienā viesnī cā tā dus neesam redzē juš i. … Tomēr ▾ Pirms nedē ļ as atgriezā mies no atvaļ inā juma.
Mē s ieradā mies viesnī cā vē lu vakarā un ļ oti ā tri tikā m reģ istrē ti.
Istabas ir nereā li mazas, nevienā viesnī cā tā dus neesam redzē juš i...Bet ir vairā kas ē kas, citā s numuriņ i daudz labā ki)
Istabā nedarbojā s duš a, saplī sa dvieļ u pakaramais. Problē ma tika atrisinā ta 10 minū tē s, viss ir ļ oti operatī vi.
Istabā nav ū dens, tē jas vai kafijas. Blakus bā ram ir dzesē tā js un ū deni var liet 24/7.,
Pirmais š oks ir pā rgā jis un esam gatavi LABAI atpū tai.
Ē diens bija ļ ooooooooooo garš , brokastis vienmuļ as, bet bijā m jau pie viesnī cas slē gš anas (izbraucā m 16.10, un 17.10 viesnī ca jau bija slē gta uz ziemu), tā pē c tas nav pā rsteidzoš i.
Ļ oti draudzī gs personā ls, visur, restorā nā , bā rā.
Baseins 2.2 slidkalniņ i. Viens baseins bija atvē rts lī dz 22-00, kas ļ oti pā rsteidza un iepriecinā ja.
Ceļ š lī dz jū rai ir ļ oti viegls, ejot 10 minū tes, nesasprindzinā ja nemaz, tieš i otrā di. Visur ir kalni, tā ds skaistums, ka var ilgi staigā t un tikt augstu no dabas.
Jū ra KRĀ Š Ī GA, tī ra, bet akmeņ i, peldē š anai noteikti jā ņ em lī dzi koraļ ļ i.
Ļ OTI labi atpū tā mies, trū kumus nemeklē jā m.
Noteikti dotos uz Golden Sun.
Liels paldies personā lam par smaidiem un apkalpoš anu!!
Viesnī ca ir mierī ga, ģ imeniska, domā ju, ka jaunieš iem bū s garlaicī gi). Bet atkarī bā no tā , kurš uz ko iet).
Mums patika! Ceram atgriezties! !
аватар Nadinuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pludmale 10 minū tes, netī ri sauļ oš anā s krē sli. Ieeja vē lams č ī bā s. Telpas ir ļ oti mazas, grū ti iziet cauri diviem cilvē kiem. Tī rs, bet vecs. Vannas istaba bez duš as - aizkars. Tī rī š ana katru dienu. … Tomēr ▾ Pludmale 10 minū tes, netī ri sauļ oš anā s krē sli.
Ieeja vē lams č ī bā s.
Telpas ir ļ oti mazas, grū ti iziet cauri diviem cilvē kiem. Tī rs, bet vecs.
Vannas istaba bez duš as - aizkars.
Tī rī š ana katru dienu.
Vannas istabā nav ziepju un š ampū nu.
Seifs par maksu.
Ē diens tā ds pats.
Gaļ a ir maza, bet nav izsalkusi.
Bezvadu internets pludmalē ir pieejams reti.
Pludmalē ir bezmaksas dzeramais ū dens un duš as.
Dvieļ u nav.
Комната с видом на бассейн  Е Ванная с душем шторки это душ Территория часть (2 бассейн)
аватар Sergej_Nikolaevich2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums, pensionā riem, nepatika, ka bā rā skanē ja mū zika lī dz 12 naktī . Gaiļ i dzied visu nakti. Bet pā rsvarā viss ir labi. Trī svietī ga viesnī ca. Ja dodaties, paņ emiet ausu aizbā ž ņ us. Bija pā ri ar bē rniem dī vaini, ka viņ i nesū dzē jā s. … Tomēr ▾ Mums, pensionā riem, nepatika, ka bā rā skanē ja mū zika lī dz 12 naktī . Gaiļ i dzied visu nakti. Bet pā rsvarā viss ir labi. Trī svietī ga viesnī ca. Ja dodaties, paņ emiet ausu aizbā ž ņ us. Bija pā ri ar bē rniem dī vaini, ka viņ i nesū dzē jā s. Ē diens mums bija labs, samē rā daudzveidī gs.
аватар JAroslava403610
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tur paveras skaisti skati, tā atrodas kalnu pakā jē . Sā kumā mū s iekā rtoja nesakoptā istabā , beigā s nepā rcē la, tad gide runā ja ar administratoru, 3dien mū s pā rcē la uz svaigā ku istabiņ u. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tur paveras skaisti skati, tā atrodas kalnu pakā jē . Sā kumā mū s iekā rtoja nesakoptā istabā , beigā s nepā rcē la, tad gide runā ja ar administratoru, 3dien mū s pā rcē la uz svaigā ku istabiņ u. Ē diens ir ok 3*. Jū ra pā ri ceļ am, š ī ir 3. lī nija, iebraukš ana nav ī paš i laba, jo ir akmeņ i, bet var normā li iebraukt koraļ ļ os. Ir daudz veikalu, tekstila, tajā skaitā , ir ekskursijas, kafejnī cas uz katra soļ a, infrastruktū ra ir ļ oti attī stī ta, kā jau ciematam. Mē s ar vī ru mī lam aktivitā tes brī vā dabā , mē s pastā vī gi kaut kur ceļ ojā m, š ī viesnī ca mums bija piemē rota.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viesnī cas attē li, iemī lē jos fasā dē s, tā pē c mana izvē le krita uz š o viesnī cu. Nokā rtojā s ā tri un bez apmulsuma. Telpā bija trū kumi, tač u tie ā tri tika novē rsti. Ē diens ir labs. … Tomēr ▾ Man patika viesnī cas attē li, iemī lē jos fasā dē s, tā pē c mana izvē le krita uz š o viesnī cu. Nokā rtojā s ā tri un bez apmulsuma. Telpā bija trū kumi, tač u tie ā tri tika novē rsti. Ē diens ir labs.
аватар Sergej992627
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi bijā m ā rzemē s un mums te viss patika, gribu izcelt vecos remontus un viss. Netā lu no pludmales jums jā š ķ ē rso ceļ š . Ē diens mums bija jaunums, bet š is ē diens mums patika. Laba viesnī ca. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bijā m ā rzemē s un mums te viss patika, gribu izcelt vecos remontus un viss. Netā lu no pludmales jums jā š ķ ē rso ceļ š . Ē diens mums bija jaunums, bet š is ē diens mums patika. Laba viesnī ca.
аватар Ivan_Strizhnev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par š o naudu viss ir super. Viesnī ca atbilst mā jaslapā norā dī tajam, nepievī la. Rajons labs, tieš ā m ļ oti skaists, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu, jo mums patī k aktī vā kas brī vdienas. Ē diens normā ls, izsalcis nepaliksi, gaļ a bija reizi dienā , š ķ iet, bet š ī ir 3* viesnī ca, nevis 5*, tā pē c nav ko sū dzē ties. … Tomēr ▾ Par š o naudu viss ir super. Viesnī ca atbilst mā jaslapā norā dī tajam, nepievī la. Rajons labs, tieš ā m ļ oti skaists, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu, jo mums patī k aktī vā kas brī vdienas. Ē diens normā ls, izsalcis nepaliksi, gaļ a bija reizi dienā , š ķ iet, bet š ī ir 3* viesnī ca, nevis 5*, tā pē c nav ko sū dzē ties. Istaba normā la, visi cilvē ki draudzī gi, viss ok. Uzreiz pludmali neatradā m, tomē r nekā du norā ž u nav, tač u cilvē ki to ieteica. Pludmale ir tī ra un normā la. Cilvē kiem, kas dodas uz š o viesnī cu, ir jā saprot, ka tas ir 3 *, tā pat kā trī svietī gai - 8 no 10 ir pilnī gi iespē jams ievietot
аватар Irina315913
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā viss bija labi, numuriņ š normā ls, tī rī ts katru dienu. Ē diens arī mums bija labs. Pludmalē ir akmeņ i, bet visur ir akmeņ i, arī no mī nusiem - nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cā nebija animā cijas, pati teritorija parasta, zaļ a. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija labi, numuriņ š normā ls, tī rī ts katru dienu. Ē diens arī mums bija labs. Pludmalē ir akmeņ i, bet visur ir akmeņ i, arī no mī nusiem - nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cā nebija animā cijas, pati teritorija parasta, zaļ a. Atraš anā s vieta nav slikta, pā ri ceļ am bija veikals, pa ceļ am bija arī kafejnī cas un citi veikali.
аватар u.veselaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lieties, pamatojoties uz atsauksmē m un budž etu. Ceļ ojums uz 7 naktī m un 6 dienā m maksā ja 800 dolā rus. Bet š ī viesnī ca pat nav naudas vē rta. Pirmo reizi Turcijā , un vilš anā s nav robež a. Pirms tam viņ i Ē ģ iptē atpū tā s 4 zvaigznē s, un, salī dzinot ar Ē ģ ipti, tā s ir debesis un zeme, un sliktā nozī mē !! ! IZMITINĀ Š ANA: Problē mu ar norē ķ inā š anos nebija, istabiņ a no pirmā acu uzmetiena likā s normā la. … Tomēr ▾ Izvē lieties, pamatojoties uz atsauksmē m un budž etu. Ceļ ojums uz 7 naktī m un 6 dienā m maksā ja 800 dolā rus. Bet š ī viesnī ca pat nav naudas vē rta. Pirmo reizi Turcijā , un vilš anā s nav robež a. Pirms tam viņ i Ē ģ iptē atpū tā s 4 zvaigznē s, un, salī dzinot ar Ē ģ ipti, tā s ir debesis un zeme, un sliktā nozī mē !! !
IZMITINĀ Š ANA: Problē mu ar norē ķ inā š anos nebija, istabiņ a no pirmā acu uzmetiena likā s normā la. Bet tā kā ieradā mies naktī , tad no rī ta redzē jā m visas istabas nepilnī bas.
NUMBERS Jaucē jkrā ni nokrī t, tī rī š ana priekš izrā des. Grī da netiek tī rī ta, dvieļ i un veļ a netiek mainī ta, pat ja dvieļ i ir netī ri.
PĀ RTIKA - nedē ļ u 1 reizi uz grila cepta vista - viss no gaļ as ! ! ! Visa pā rē jā gaļ a bija pusfabrikā ti. Brokastī s vispā r nav nekā , ceptas olas tika ceptas tikai 2 reizes nedē ļ ā! ! ! brokastis ir tualetes papī ra desa un olī vas.
BĀ RS - bez viskija, brendijs - bā rs atvē rts lī dz 22.00. no 21.00 iedod vienu glā zi rokā un vairā k nedod, kamē r neizdzer. Viesmī ļ i paskatā s uz tavu galdu, lai nedod Dievs, lai uz galda nebū tu lieku glā zi. TURPINI!
Ž URKAS KĀ PJ tieš i pā ri bā ram - kur kupols ir aizaudzis ar vī nogā m - esiet uzmanī gi - ž urka var nokrist tieš i uz jū su galda!
Labā k savā kt cilvē kus un doties uz normā lu viesnī cu, kaut vai vienkā rš ā , bet pieciniekā . Š eit ir š ausmī gi garlaicī gi. Ar bē rniem nav ko darī t, jo nav animā cijas, bē rniem nav ē st - pabarosiet bē rnus ar maizi vien!
PLUDMA - tikai bedre, pirmo reizi iziet cauri kapsē tai un miskastei, un kempings - ceļ a grī da smird un netī ra. Pati pludmale netī ra, bā ra nav, dibens klā ts ar milzī giem akmeņ iem, peldē ties nav iespē jams! ! !
аватар Reshetnikova_Irina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, personā ls kopumā ir lielisks. Tikā m iekā rtojuš ies uzreiz, istabiņ a š ika, vienmē r viss tika mainī ts. Esam ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo, pirmo reizi un bijā m vienkā rš i š okē ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, personā ls kopumā ir lielisks. Tikā m iekā rtojuš ies uzreiz, istabiņ a š ika, vienmē r viss tika mainī ts. Esam ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo, pirmo reizi un bijā m vienkā rš i š okē ti. Mē s apsvē rā m š o viesnī cu un vairā kas citas iespē jas, ko piedā vā ja mū su menedž eris. Iepazī stoties ar visu, mē s pā rtraucā m visu to paš u. Tiklī dz ieradā mies viesnī cā , pieslē dzā m Wi-Fi. Viss bija vienkā rš i lieliski ar apkalpoš anu. Teritorija skaista, kopta, visur tī ra, mums tā da nav. Ā rā ir daudz veikalu un citu viesnī cu. Jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā un ieejas ir labas, vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Un viņ i pā rbaudī ja, vai visi guļ savos sauļ oš anā s krē slos no daž ā dā m viesnī cā m, ja kas, viņ i pieklā jī gi palū dza pā rsē sties, ja viņ i apsē ž as no citā m viesnī cā m. Pludmalē vienmē r bija dzē rieni, kas ir ļ oti ē rti. Ē diens bija tik daudzveidī gs, ka man pat nebija laika visu izmē ģ inā t. Ja jaunieš i vē las š eit doties atpū sties, izklaidē ties, tad š eit tas nedarbosies, jo viesnī ca ir vairā k piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Tas ir ļ oti labs ģ imenes brī vdienā m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums bronislavovna
2014. gada augustā
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Djein78
Interesanti, vai istabā ir tējkanna un fēns?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums mashasha82
mēs lidojam ar bērniem 2 un 7 gadi, kāda jūra ir GS, kā bērniem tur būs
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Sofiya_pink
Cik reižu ēd no cik līdz cik reizēm? dzērieni (bārs) Diskotēka ? pludmale un tas viss) Es būšu pateicīgs, ka došos uz šo viesnīcu
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 39 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 1991 году, последняя реновация прошла в 2012 году. Состоит из двух 2-этажных и двух 3-этажных корпусов. Уютный отель, с зеленой ухоженной территорией, расположен в тихом и спокойном месте. Подходит для экономичного отдыха.

Atrašanās vieta В 42 км от аэропорта г. Анталия, в 30 км от центра г. Анталия, в 16,4 км от центра г. Кемер, в поселке Бельдиби, в 450 м через дорогу от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж в 450 метрах через дорогу от отеля. Пляжных полотенец нет.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды, 1 основной ресторан, 1 бар у бассейна, 2 открытых бассейна, площадь 180 кв.м, часы работы: с 08:00-18:00 и площадь 160 кв.м, часы работы: с 08:00-22:00, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно (полотенец нет).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, 1 водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, дартс бесплатно, водное поло, водные виды спорта платно (на пляже).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 98 номеров, с видом на бассейн, сад и горы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Bahcecik Mah.Ataturk Cad. No:354, Beldibi, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 80 99, +90 242 824 80 70
Fax: +90 242 824 82 71
Tīmekļa vietne: Golden Sun Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.