Atpūta bija laba)

Rakstīts: 12 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 19 jūnijs — 3 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c pozitī vo atsauksmju izlasī š anas un fotogrā fiju apskatī š anas. Viss ir patiess. Skati no viesnī cas ir brī niš ķ ī gi. Kalnus nav iespē jams apbrī not. Atmosfē riska, kā tagad ir modē teikt)
Ļ oti tī rs, ē rts. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Grilē ta tī tara un zivs, liellopa gaļ as stogan biezenis, man patika. lē cu zupa -
Posyvkusno! Zivju diena: izmē ģ inā jā m zivju zupu, auksto foreli. Sā ls pannā cepts tuncis. iekasē tik, cik prasi. Traukus atnes pirms vakariņ u beigā m, viss sanā ks. Mums vienmē r bija daudz augļ u. Saldumi ir garš ī gi.

TĪ RĪ Š ANA. Labi iztī rī ts. Bē rns pazaudē ja dzē š gumiju (patī k zī mē t), mē s visi kā pā m apkā rt - neatradā m. Tā pē c pē c tī rī š anas mē s to noliekam uz naktsskapī š a.
Mē s dzī vojā m 409. istabā pirmajā stā vā . Istaba liela. Sā kumā gribē ju mainī t, kā viņ š skatā s uz ž ogu, bet izrā dī jā s, ka tur ir daudz plusu. Man pirmais un vissvarī gā kais ir tas, ka tas ir ļ oti kluss. Otrais nav karsts, jo grī das lī menis ir nedaudz zemā ks par zemes lī meni. Cilvē ki teica, ka viņ iem ir karsti, un mē s pat ne vienmē r ieslē dzā m gaisa kondicionieri. Starp citu, pē dē jais atrodas ē rtā vietā , nepā rpū š as. Atzī mē š u, ka ikdienas mirkļ i š ajā viesnī cā ir pā rdomā ti. Tā lā k: internets istabā labi noķ ē rā s. Skatī jā mies filmas YouTube, nekas mū s nebremzē ja. Bet televizors nebija ideā ls. Vannas istabā duš a 5+.
Izrā dā s, ka skats no balkona paveras arī uz olī vkokiem un granā tā boliem. Es izkā pu, lai pasē dē tu zem viņ u nojumes. Rezultā tā es vē lreiz izvē lē tos š o numuru.
Viesnī cā ir daudz bē rnu. Noteikti ģ imenes variants) Netraucē ja. Krievu ir daudz, laikam gandrī z visi. Piedzē ruš os cilvē kus neredzē ju. Un jā , smē ķ ē tā ju ir maz, neviens nepī pē ja sejā . Salī dzinā jumam, vā cieš iem pilnī gi vienalga, viņ i smē ķ ē bē rnu priekš ā (tie ir personī gi novē rojumi citā s viesnī cā s)

PLUDMA. Autobuss ļ oti skaidri iet uz pludmali. Man patika pludmale. Ir vieta. Zem kā jā m ir smiltis un mazi oļ i. Godī gi sakot, es nevienu neredzē ju koraļ ļ os, ​ ​ pat ne bē rnus. Kā da mamma meitai aizrā dī ja, ka tē rē jusi naudu pretoļ u č ī bā m, bet viņ a tā s nenē sā , un pat bildē ties negrib tajā s??? ? Bet ja gribi pastaigā ties gar krastu tā lu, tā lu gar mež onī gu pludmali, labā k valkā t gumijas apavus. Tur ir vairā k oļ u.
Bijā m arī uz pludmali netā lu no Amsterdamas. Lū k, kur ir bruģ akmeņ i! Ieeja man galī gi nepatika, bet ū dens, protams, tī rs.
Atpakaļ uz Bergamotes pludmali. Jū ra ir pā rsteidzoš a! Jū s peldat un izbaudā t skatu uz kalniem, tie ir gandrī z pie krasta. Ū dens pā ris reizes nebija ļ oti, neskaidrs, pā rē jā laikā tī rs, labs. Un pē dē jā mū su uzturē š anā s dienā tas bija tieš i nereā li caurspī dī gs. Markī zes pludmalē ir labas, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Mā jī ga kafejnī ca.
Es neiesaku jums sē dē t autobusā un gaidī t. Joprojā m karsti. Lai gan mans dē ls sē dē ja. Pagaidiet, kamē r š oferis atnā ks un iekā ps. Viņ š kliedz "Ejam! Ejam! "? ? ļ oti labi. Autobuss uz pludmali kursē ik pē c pusstundas. Trī s minū tes, maksimums piecas. Braucot nav karsts, pū š vē jiņ š .
Visu nevar aprakstī t. Teikš u vienu - iespaidi no atpū tas Bergamotē ir izcili. Viesnī cas komanda strā dā.5+
Liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu!
Atgriezties pie Bergamotes? Noteikti jā !
P. S. Atpū tos pieciniekos un č etriniekos, bet vienmē r pirmajā rindā . Man bija bail vilties tieš i par to, ka man bija jā dodas uz jū ru. Paldies Dievam, manas bailes bija nepamatotas?? ? ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu