Brīnišķīga viesnīca ar lielisku atrašanās vietu

Rakstīts: 11 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 22 septembris — 1 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Bijā m š ajā viesnī cā kopā ar vī ru no 22. septembra lī dz 1. oktobrim. Un pirmo reizi sistē mā "viss iekļ auts". Mē s daudz ceļ ojam, esam bijuš i daž ā dā s valstī s un daž ā dā s viesnī cā s. Mē s vienmē r izvē lamies visas viesnī cas š ajā vietnē , pamatojoties uz atsauksmē m. Ceru, ka mans apskats bū s objektī vs, jo ir ar ko salī dzinā t.
Sā kš u ar lidojumu - reiss kavē jā s par 3.5 stundā m, tā pē c nonā cā m uz vietas 23. septembrī vienos naktī . Viņ i mū s uzreiz iekā rtoja un iedeva 320. istabu galvenajā ē kā . Š is ir 3. stā vs ar skatu uz dā rzu un kalniem.
Numurs ir tī rs un pietiekami plaš s diviem. Ir minibā rs ar divā m ū dens pudelē m 0.5 l (katru dienu tiek papildinā ts) un 2 sulā m (tikai ieraš anā s dienā ). TV ar kanā liem krievu valodā (uz galda ir izdruka ar kanā lu numuriem, lai nemeklē tu). Ilgu laiku nevarē jā m noregulē t kondicionieri ē rtā rež ī mā , bet tad tikā m galā . Viņ a radī tais troksnis netraucē ja, viņ š trokš ņ o mā jā s un darbā . Ja neatverat balkonu (atverot gaisa kondicionieris ir izslē gts), tad jū s nevarat dzirdē t troksni no ielas, pat vakara animā ciju. Tā kā telpa atrodas zem jumta slī puma, tā ļ oti sasilst, un tas ir vienī gais trū kums.

Transfē rs uz pludmali pē c grafika, kas ir autobusā un liftā . Tas mū s nemaz netraucē ja, nav tā lu, un laiku var izvē lē ties sev. Tie, kas raksta, ka tā ir problē ma, tie Emirā tos nav bijuš i. Ir 2 lidojumi no rī ta un 2 pē cpusdienā - atpakaļ . Ir nereā li iet kā jā m, un kam neder, tad taksometrs nemaz nav lē ts. Nav gā jē ju celiņ u un pludmale ir maksas, kam nav pirmā rinda.
Pati viesnī cas pludmale ir tī ra, ieeja ū denī pieklā jī ga (augustā atpū tos Antā lijā ar meitu - tur ir sliktā k), č ī bas nav vajadzī gas (š ī nav Melnkalne, atkal salī dzinā jums), gandrī z neviena nebija tajos ū dens ir tī rs un silts.
Uzturs. Viss bija garš ī gi, vienmē r atrada ko ē damu, necieta no liellopa un cū kgaļ as trū kuma.
Animā cija. Nekad neesam bijuš i pa dienu, vienmē r bijā m prom no viesnī cas. Vakarā bijā m tikai vienu reizi - uzstā jā s viesmā kslinieki, diezgan pieklā jī gi.
Viesnī cas vestibilā ir klavieres, tur muzicē sieviete pē c grafika. Fono ir sarū gtinā ts, varbū t sezonas beigas dē ļ . Jū s varat brī dinā t reģ istratū ru, ka vē laties spē lē t, un apsē sties tur. Reiz redzē ju, kā mū su tū riste spē lē ja (ne tikai labi, bet ļ oti labi). Viņ š arī atzī mē ja, ka klavieres nav noskaņ otas.
Peldbaseins. Ir divi baseini - bē rniem un pieauguš ajiem. Lielā baseina dziļ ums visur vienā ds -1.5 metri, sauļ oš anā s krē slu pietiek. Ā rzemnieki tur gandrī z vienmē r sauļ ojas.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, atpū tas zonu nesaņ ē mā m, bū s pamats atbraukt vē lreiz.
Tikš anā s ar TO "Pegasus" pā rstā vi. Viesnī cas gids - Lira, daudz ekskursijas neuzspieda, kas gribē ja, tas ņ ē ma. Tur bija hammam ar atlaidi, un mē s to paņ ē mā m. Ļ aujiet man tū lī t pateikt, ka man tas nepatika.

Atvests uz sabiedrisko pirti, viss ļ oti skaisti noformē ts. Viņ i pastā stī ja, kā di pakalpojumi ir iekļ auti komplektā un ko var saņ emt par papildu samaksu. Viņ i mū s sadalī ja uz pusē m, aizveda uz ģ ē rbtuvē m, tad aizsū tī ja uz tvaika istabu, tad uz istabu, kur bija tvaiks ar aromā tiskajā m eļ ļ ā m, vē ss baseins (patiesī bā silts). Pienā ca kā rta putu masā ž ai ar zī da dū raiņ u. Ir saprotams, kas jā dara uz silta ķ ermeņ a. Bet! Masieri bija mazā k nekā mē s, un tie, kas devā s otrajā lī kumā , pilnī bā atvē sinā jā s. Tad mū s aizveda uz mā la sejas masku. Un no turienes viņ i tika nosū tī ti individuā li uz vispā rē ju masā ž u. Masā ž a ir formā la, bet tajā paš ā laikā viņ i cenš as, lai visi izskatā s dā rgi, sakot, ka jū s esat briesmī gi slims un viņ i spē j to mainī t vienā seansā par 70 USD. Es tam neticu, zinot, ka kurss noteikti ir vajadzī gs, un cena ir kodī ga. Man solī ja, ka vienā seansā liekais svars pazudī s. Vai jū s tam ticat?
Nā kamajā dienā devā mies uz viesnī cas SPA. Pie ieejas viesnī cā mums dā vanā iedeva talonu 15 minū š u masā ž ai, tas jā aktivizē dienas laikā pē c ieraš anā s. Patika masā ž a. Kerims ir menedž eris un ļ oti labi runā krieviski. Viņ š arī piedā vā ja masā ž as kursu, un ir iespē ja sarunā t atlaidi. Vī rs mani pierunā ja uz 5 procedū rā m. Taisī ja miksu - limfodrenā ž a + kakls, ilgums 45 minū tes. Masā ž a tika veikta labi. Plus vē l patī kams bonuss pē c masā ž as - sejas maska ​ ​ un tase karstas tē jas. Efekts ir jū tams, vienī gais, ka vē nas uz ķ ermeņ a ir kļ uvuš as redzamā kas, bet tā ir ī slaicī ga parā dī ba. Ja jū s nolemjat to darī t, tad tikai tur.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba - tuvu centram, blakus autobusu pietura. Uz Antā liju devā mies paš i, ceļ ojums 9 liras vienā virzienā . Pa ceļ am mū s apturē ja policija pasu kontrolei. Man vienmē r lī dzi ir pases pirmā s lapas fotokopija. Mums nebija nekā du sū dzī bu. Bet atbrī voti arī tie, kuriem nebija nekā du dokumentu. Vienī gais, ka viņ i palika 30 minū tes.
Netā lu no viesnī cas ir daudzas ceļ ojumu aģ entū ras, kurā s var iegā dā ties ekskursijas. Paņ ē mā m trī s - "Fires of the Chimera", "Demre-Mira-Kekova" un plostu. Chimerai noteikti vajag sporta apavus, ir 1km kā piens kalnā pa slideniem akmeņ iem, sandalē s nebija ē rti. Un ja kā dam sā p locī tavas, tad nevajag iet. Nokā pš ana tumsā ir vē l grū tā ka.

"Demre-Mira-Kekova" - jums ir nepiecieš ama papildu nauda, ​ ​ ​ ​ ja pē rkat ikonas, tā s tur ir ļ oti skaistas, un lai samaksā tu par ieeju Sv. Nikolaja baznī cā .
Raftingam nauda vajadzī ga arī tad, ja nav speciā lo apavu, kā arī hidrotē rpa nomai (ū dens auksts +6, un uzvalks uztur siltumu, lai gan kļ ū st slapjš ). Komplekta cena 8$, viena uzvalka 5$. Jū s varat ņ emt kajaku diviem - 10 USD. Tas nemaz nebija biedē još i un bija jautri. Un visur par dzē rieniem maksā atseviš ķ i, pat ja ē diens ir iekļ auts.
Pirmdien pie moš ejas izvē rš as pā rtikas tirdziņ š , ja atnā c no 17 lī dz 19, tur daudz ko var nopirkt ar labu atlaidi. Daudzi pā rdevē ji runā krieviski. Arī otrdien no moš ejas un visas ielas garumā garā m viesnī cai no dā rza puses - apģ ē rbu tirgus (vairā ki kilometri). Varat doties ekskursijā un, ja vē laties, iepirkties.
Personā ls viesnī cā ir ļ oti labs. Daudzi algoja strā dniekus no daž ā dā m valstī m. Visi ir pieklā jī gi un sabiedriski, sniegs jebkā du palī dzī bu. Reģ istratū rā strā dā reģ istratū ra Tamiņ a - smaidī ga, patī kama sieviete, vienmē r atrisinā s Jū su problē mas.
Vienī gais trū kums, mū suprā t, ir vā jš WiFi, bildes netiek ielā dē tas, var sū tī t tikai ziņ as. Jū s varē tu pievienot pastiprinā tā ju. Un tā pē c viesnī ca ir pelnī jusi savu vē rtē jumu, un vienmē r ir neapmierinā ti cilvē ki, pat forš ā kajā s viesnī cā s.

Ž ē l, ka viesnī cas darbinieki nevar izlasī t atsauksmes š ajā vietnē un attiecī gi atbildē t uz jautā jumiem. Tophotels. ru viņ iem ir bloķ ē ts. Viņ i redz atsauksmes tikai vietnē s tourpravda un tripadvisor. ru. VK ir arī grupa, kurā viņ i atbildē s uz jū su jautā jumiem.
Man nebija vē lmes doties uz Turciju, bet nelaime - sezona beidzā s viesnī cā s Spā nijā , visu izš ķ ī ra mū su vietā . Un valsts mani fascinē ja, nav nepiecieš ams visu dienu gulē t pie ū dens, un tad jū su atvaļ inā jums bū s lielisks. Viesnī ca patika, varbū t atbrauksim vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu