Diezgan jauka ģimenes viesnīca

Rakstīts: 11 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 8 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ģ imene ar diviem bē rniem 6 un 2 gadus veci. istaba bija otrajā stā vā uz ielas vietā bija jauka. jauks baseins bē rniem un pieauguš ajiem. Ē diens ir daž ā ds un garš ī gs. Atraš anā s vieta ir lieliska iepirkš anā s un vakara pastaigai. pludmale atrodas labā vietā un tī ra.
Paldies viesnī cas personā lam. Jā piemin, ka visi viesnī cas kontingents bija labi civilizē ti un ļ oti pieklā jī gi, prieks pavadī t atvaļ inā jumu viņ u kompā nijā . Cenu izlī dzinā š anas kvalitā te.
Atpū ta ar ģ imeni 2 bē rni 6 un 2 gadi. Istaba atradā s otrajā stā vā ar skatu uz ielu bija lieliska. jauki baseini gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. ē dienu izvē le lieliska. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, vakarā var pastaigā ties un iepirkties. Pludmale atrodas labā vietā un tī ra. Paldies viesnī cas personā lam par izpalī dzī bu. Ļ oti svarī gi atzī mē t, ka viesnī cas viesu kontingents ir ļ oti civilizē ts un augstā lī menī , bija patī kami atpū sties š ā dā kompā nijā . Cena un kvalitā te ir salī dzinā mas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu