Jautājums par viesnīca Viking Garden Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
81 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai Garden Resort Bergamot ir tā vērts?
Tūroperators piedāvāja ekskursiju uz šo viesnīcu 31. maijā, cena 2 pieaugušie + 1 bērns 5 gadi par 6 naktīm 830 USD. Stāviet viesnīcā vai meklējiet kaut ko citu. Budžets 900 USD Paldies
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-04-097 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар Veronika7081
Kādi vēl varianti? Vai arī ceļojumu aģents piedāvāja tikai 1 iespēju? Vai jūs domājat tikai par Kemeru, vai arī Alanju un Side?
аватар id309417245
Apsveram arī Alanju un Sidu, galvenais ir investēt 900 budžetā
аватар Veronika7081
Izbraukšana no Kijevas?
аватар id309417245
jā no Kijevas
аватар Olgaolga153
Garden Resort Bergamot ir ļoti laba viesnīca. Labs ēdiens, draudzīgs personāls, daudz ko darīt bērniem. Papildu bonuss ir tā atrašanās vieta. Kemeras centrā ir vietas, kur doties, pastaigāties un iepirkties. Vienīgais mīnuss ir tas, ka viesnīca nav pirmajā līnijā, netālu no jūras (publiskā pludmale), viesnīcas transfērs aizved uz savu pludmali, bet pludmale ir ļoti laba. Ja iekļaujaties budžetā, varat droši izvēlēties Bergamoti.
аватар id309417245
Paldies
аватар Veronika7081
id309417245 oficiālajā tīmekļa vietnē, piemēram, ceļojumu rīkotāja Join ap Tour, budžeta pieci dažādos Turcijas reģionos (Alanjā, Sidē, Kemerā) jūsu budžetam 2 + 1 ar izbraukšanu no Kijevas 31.05.17. tiek parādīti arī. Ļaujiet savam ceļojumu aģentam uzraudzīt. Cenas mainās.
аватар agent_borabora
Garden Resort Bergamot viesnīca - bez teritorijas Kemeras centrā.
Kemera, Beldibi:
Club Hotel Belpinar ir arī otrā līnija, taču tuvāk tās pludmalei un ir pieejamas izklaides bērniem.
Alanijā:
Incekum West Hotel - daba, pirmā līnija.
Vai arī moderns ar akvaparku ar izklaides zonu pa pazemes eju:
Eftalia Marin kūrorts.
аватар musja7
Eftalia Marin Resor, tāpat kā vairākas citas šīs ķēdes viesnīcas, atrodas nomalē, gar šoseju laukos. Apkārt – nekā. Tos, kuri vēlas, uz Akvaparku ved ar autobusu no citām viesnīcām. Tas ir tāds tirgus, ka pat par lētu naudu, kas šogad tiek piedāvāta, es nezinu, vai to ir vērts apsvērt. Turklāt Marina tagad ir kļuvusi sliktāka. Turklāt Ocean būvniecība tuvojas beigām.
Belpinar ir labs. Cena šogad tika paaugstināta un šai viesnīcai neatbilstoša. 6 naktis - vairāk nekā 1000. Nu ar aģentu atlaidēm tās ietilps 900 dolāros. ar izstiepumu.Ja skatās konkrēti uz Kemeras apgabalu,tad vai nu ņem Bergamotu par šo budžetu,vai Belpināru ar atlaidi.Par šo budžetu ir arī Grand Ring variants. Pati viesnīca par savu naudu ir normāla apkalpošana un ēdināšanas ziņā.Plus jūras krastā. Mīnuss ir Beldibi un teritorijas pie viesnīcas praktiski nav.Bet ja brauc uz 6 naktīm tas nav kritiski.
аватар musja7
Alanjā var skatīties Lonicera World - arī 1000, bet ja paņem ar atlaidi, pieraksties, Mukarnas SPA (ēdiens, slidkalniņi, zaļā teritorija - varu ieteikt, biju pagājušogad, redzēju) - arī tagad 1000, prasiet atlaidi.Varu ieteikt arī Pegasos viesnīcas (Club, Resort, Royal) par šo budžetu, bet tās jau ir kļuvušas par pieturu šim periodam
аватар Olgaolga153
Man arī ļoti patīk Belpinar un kopējā platība ir lielāka nekā Bergamotē. Bet pludmale (lai gan netālu), bet tomēr sliktāka nekā Bergamotē. Un pats Beldibi joprojām nav Kemeras centrs. Tātad, ja visas pārējās lietas ir vienādas, es esmu par Bergamotu vai augstāku, ko ierosināja Lonicera. Lai arī bija sadrupināta, tā tomēr ir laba viesnīca, kur bērnam noteikti patiks gan pludmale, gan ieeja jūrā ir laba.
аватар gardenresort
Katrs izvēlas pats un atbilstoši savām prasībām. Un aģenta darbs, protams, ir pareizi pārdot viesnīcu un runāt par tās priekšrocībām.
Kā viesnīcas pārstāvis vienmēr koncentrējos uz mūsu priekšrocībām, bet galīgo izvēli atstāju viesa ziņā.
Mūsu priekšrocības:
- ģimenei orientēta viesnīca,
- viesnīca, kurā atpūšas viesi no 24 valstīm, bet katru gadu mūsu ģeogrāfija paplašinās,
- neskatoties uz kompakto teritoriju, mums ir 3 baseini un baseins ar ūdens slidkalniņiem, kā arī iekštelpu baseins un atpūtas zona pieaugušajiem;
- liels viesu skaits, kas gadu no gada atgriežas viesnīcā;
- pludmales zona dārzā ar savu bāru un pakalpojumiem pludmalē.
Ja jums ir kādi jautājumi, es vienmēr ar prieku atbildēšu.
Ar cieņu
Marija Andaša,
Viesu attiecību nodaļas vadītājs
аватар Veronika7081
Autor, lūk, tev atbildēja pat Bergamotes viesu attiecību menedžeris. :)
аватар Alexandr-
Viss, kas jums jādara, ir pateikties savam aģentam. Tieši tāpat pirms 5 gadiem aģents man ieteica Bergamoti. Es uzreiz nepiekritu, redzot, ka šī nav pirmā rinda, bet beigās izlēmu, jo nebija nekāda pamata šaubīties par aģenta vārdiem, kurš nekad agrāk nebija izgāzies... Un nu ir pagājuši 5 gadi un šovasar man ir jubileja - piektais apmeklējums tagad mana mīļākā viesnīca. Turcijai kopumā unikāla viesnīca - Bergamotā ir vislielākais atkārtoto viesu skaits, tas ir galvenais rādītājs, kas ir svarīgāks par jebkādiem vērtējumiem dažādās vietnēs. Lai gan viesnīcai arī nav problēmu ar reitingiem. Viņi viņu mīl. Jūra Kemerā visur vienāda, saule vēl vairāk, bet attieksme pret cilvēkiem visur cita...
аватар agent_borabora
Jūra un saule ir viens un tas pats, bet pludmale, ēdieni un pakalpojumi atšķiras.
аватар gardenresort
agent_borabora, man ir neērti jautāt, vai esat bijis mūsu viesnīcā un no kurienes jūs iegūstat informāciju?
аватар babol
Varu ieteikt Hreria Saray Beach viesnīcu Alanjā (tikko atbraucu no turienes 9.aprīlī, gatavoju atsauksmi) - Pirmā līnija - daudzi eiropieši - izcils ēdiens - nu, tikai bergamote - bet pie jūras - 50 metri (Kleopatras pludmale)
аватар berdygina
Viesnīca ir lieliska! Krīzi pārdzīvoja labi. Pagājušajā gadā apmeklēja otro reizi. Septembrī lidojam trešo reizi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Viking Garden Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl