Jautājums par viesnīca Viking Garden Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
81 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kemerā oktobra otrajā pusē
Vēlamies ar meitu aizlidot uz nedēļu oktobra vidū uz Turciju. Ir divi datumi – 11. un 18. oktobris. Cenas starpība 4t.r. (summa nav liela, bet tagad liekas naudas nav, bet ir vēlme ietaupīt naudu)). Kā jūs domājat, vai ir vērts piemaksāt, lai nokļūtu nedēļu ātrāk vai nē?
Un tālāk. Ir tikai 6 naktis (cita ilguma šim tūroperatoram vispār nav). Bet ja ar izlidošanu 18, tad sanāk 7 pilnas dienas (izlidošana tur 07.30, atpakaļ 23.00), un ja lido 11, tad 6 dienas, jo. atgriešanās lidojums plkst.14.30
Iesakiet, kā vislabāk varam darīt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2013-09-2611 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Varvara127
Veseļojies. Pārskatītas cenas. Atšķirība jau 8 tr.
аватар Alexandr-
Kas ir šis dīvainais tūroperators ar 6 naktīm? Pegazs vai kas? Apskatiet cenas ceļojumu vietnē. Labāk ir doties agri, tas ir skaidrs. Ja lidojat 18. oktobrī, iespējams, ka pusi no savām 7 dienām lietus vērosiet pa istabas logu...
аватар dana78
Sveiki.Es domāju, ka nevajag rēķināties ar lidojumu vakarā. Šis ir čārterreiss, tāpēc izlidošanas laiks var mainīties. Reiz es biju atvaļinājumā Sidē. Izbraukšana tika norunāta tā, lai būtu 20.00, kā rezultātā devāmies astoņos no rīta. Pēc tam es nesāku no izbraukšanas laika.
аватар Varvara127
dana78 mums ir lidojums no Ņižņijnovgorodas. Pat čarteri lido ļoti skaidri. Mēs esam lidojuši gadiem ilgi un nekad nav bijuši pārsēšanās.
аватар Varvara127
Aleksandrs - Biblioglobus tūrisma operators, izbraukšana no Ņižņijnovgorodas. Pegasus un Tez šogad ir dārgi no apakšas, jo. Ēģipte mums ir slēgta līdz 24.oktobrim, tāpēc viņi atgūst. Biblicai ir vispiemērotākās cenu zīmes. Man vispār vairāk nevajag, esmu viena ar divus gadus vecu bērnu, tas nav viegli))
Vai jūs bijāt tur šajā periodā? Vienkārši daudzi cilvēki raksta, ka ir auksts, ka līst, bet patiesībā viņi paši bija tikai jūlijā un augustā ...
аватар Alexandr-
Oktobrī, pirmajā pusē, biju pirms 3 gadiem Alanijā. Es nevaru sūdzēties par aukstumu, bet es skatījos lietus. Atgriežoties Antālijas lidostā Kemerā atpūtušies stāstīja, ka lietus esot vairāk.
Personīgi es Kemerā biju tikai vasarā un ziemā)))
аватар NataSt66
Pagājušogad bijām 20.oktobrī Antālijā,bija karsts.Šogad arī lidojam šajā periodā,bet būsim Kemerā.Spriežot pēc atsauksmēm,dienā temperatūra ir ap 26 grādiem,bet neviens nevar precīzi prognozēt, protams.Es izvēlētos no 18, vadoties pēc šiem diviem parametriem: cena un izbraukšanas laiks.Neviens nezina, pēkšņi no 11. oktobra līs lietus, bet ne no 18 )))
аватар ani_veik
ņemt to no 11. datuma. Šogad septembris nav tik karsts, kā mēs vēlētos
аватар bileg
Aleksandrs šeit tika nobalsots par pirmo teikumu, iespējams, viņam es paskaidroju: mums ir ekskursijas uz Turciju, piemēram, no 2 naktīm (cilvēki lido uz nedēļas nogali vai korporatīvajām ballītēm), savukārt es varu nosaukt vismaz 3 tūroperatorus (ar ar kuru es pats lidoju) . Pēdējie divi teikumi no Aleksandra atbildes ir patiesi! Tas nenotiek gadu no gada, bet laikapstākļiem nevar piekrist, ne velti pludmales sezona Turcijai ir no 15. maija līdz 15. oktobrim!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Viking Garden Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl