Brīnišķīgi svētki

Rakstīts: 3 jūlijā 2010
Ceļošanas laiks: 16 — 26 jūnijs 2010
Mē s nopirkā m biļ eti uz Feim-gyynuk 4 *, un tikai autobusā no lidostas uzzinā jā m, ka esam apmetuš ies 5 * fem-kemer. Esam ģ imene ar bē rniem vecumā no 9 un 5. Kopumā svē tku sajū ta ir ļ oti pozitī va.
1. Atraš anā s vieta.
Ideā li. Pilsē tas centrs, kas ir ļ oti zaļ š un skaists, var vienkā rš i pastaigā ties pa ielā m, kur aug granā tā boli, apelsī ni utt. Blakus vietē jais "Arbat" - veikalu, restorā nu iela, viss ir ļ oti skaisti.
2. Iepirkš anā s.

Arbatā nav zemu cenu - tur viss ir paredzē ts tū ristiem. Dā rgas lietas nepirka (mē rķ i neizvirzī ja), bet saldumus, olī veļ ļ u, mazus suvenī rus labā k pirkt lielveikalos aiz baltā torņ a (ja ej no jū ras) - ir vairā ki lieli lielveikali, gan pā rtikas, gan apģ ē rbu, 200-300 metru attā lumā . Maksā š anai tiek pieņ emti gan dolā ri, gan kredī tkartes. Tirgus nā k reizi nedē ļ ā - pirmdien pē c pā rtikas, otrdien pē c drē bē m. Atrodas daž ā dā s pilsē tas vietā s! Tur viss ir krietni lē tā k – par 5 dolā riem. nopirku 1 kg. ķ irš i, zemenes, persiki. Uz apģ ē rba - 45 dolā ri. - 2 labas bē rnu ceļ ojumu somas (ar riteņ iem utt. ). Galvenais – nesteidzies, prasi cenu, skaties. Vispā r pā rdevē jas nav "lipī gas", pieklā jī gas.
3. Ekskursijas.
Atš ķ irī bā no Ē ģ iptes, jū s varat droš i iegā dā ties uz ielas - un lē tā k, un pakalpojums nav sliktā ks. Nopirkā m braucienu ar kuģ ī ti no Antā lijas uz t/f Skop (ja nemaldos), kas atrodas Arbatas sā kumā (no Feimas) un foreļ u audzē tavu. Man ļ oti patika! Pa jū ru - liela 3 klā ju jahta (katamarā ns) ar animā ciju (arī bē rniem), restorā ns, bā rs, caurspī dī gs dibens. Saimniecī bā - ķ er foreles (gandrī z visi ķ ē ra), to apcep un kopā ar jē ra gabalu uz iesma pasniedz pie galdiņ iem, kas atrodas uz strauta. Ļ oti iesaku.
4. Jū ra.
Pē c Ē ģ iptes akmeņ i ir sasprindzinā ti. Ieiet var, tikai ir diskomforts. Es nopirku ī paš u kurpes, bet pē c tam pieradu bez tā . Jū ra ir tī ra, bet to nevar salī dzinā t ar Sarkano jū ru. Pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem ir iespē jama problē ma (ja jū s to neņ emat no rī ta) - vienmē r ir 1-2, bet, ja jums ir liela ģ imene, tad jū s to nevarat atrast. Pati pludmale super, tī ra, veseli matrač i, tī rī š ana, nojume, š ū puļ tī kli. Kaimiņ viesnī cā ir piestā tne - nirā m no tā s, neviens mums neko neteica.
5. Uzturs.
š iks. Pusdienā s un vakariņ ā s - pudele sausā sarkanvī na, viesmī lis pats iebē rs (ja esi skaista meitene vai ir laiks pagaidī t). Vienmē r ir liellopa gaļ a, vistas vai tī tara gaļ a, salā tu, mē rč u un saldumu jū ra.
6. Animā cija.
Kā paveicies, kā da bū s komanda. Mū sē jais bija diezgan vā jš , bet atpū tas beigā s tika pastiprinā ts.

7. Serviss.
Ļ oti draudzī gs, draudzī gs personā ls, bet mū su istabiņ a tika iztī rī ta slikti, neregulā ri, lai gan atstā ju 1-2 dolā rus. Viņ iem ir viens cilvē ks. atnes ū deni, cits savā c atkritumus utt. Tā viņ i iet pusdienā s, neļ auj gulē t. Mū s netī rī ja vairā kas dienas, lī dz viņ am bija kautiņ š . Viņ i izgaismoja minibā ru - mē s it kā izmantojā m prezervatī vu, un viņ i mums par maksu ielika vē l vienu. Sī kums, bet ļ oti aizvainojoš s. Par pā rē jo sū dzī bu nav.
8. Skaitlis.
Mums bija 4327.4 stā vs. Devos uz Golden Lotus Hotel. Skats uz kalnu ir brī niš ķ ī gs. Ģ imenes istaba, laba.
Sezonā viesnī ca nav ģ imenei draudzī ga, maz bē rnu, vairā k pā ru bez viņ iem. Apmē ram 50-70% ir krievvalodī gie.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu