Fame Residence Goynuk 4*– Atsauksmes

93
Novērtējums 7.310
№50 viesnīcas reitingā Kemera
7.0 Numurs
7.7 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.9 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1998. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Jauka viesnīca ar skaistu zaļo zonu. Pludmale atrodas pāri ceļam. Viesnīca sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар ermakova.ksu
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Daudz krievu mū zikas (…. Neaizmirstiet, ka ir karš … ukraiņ i nā k arī uz jū su viesnī cu… (, bet nu, lū dzu, apsveriet, tagad tas ir svarī gi! ! ! … Tomēr ▾ Daudz krievu mū zikas (…. Neaizmirstiet, ka ir karš … ukraiņ i nā k arī uz jū su viesnī cu… (, bet nu, lū dzu, apsveriet, tagad tas ir svarī gi! ! !
аватар malij_dima
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nolē mu brī dinā t cilvē kus, kuri, izlasot daudz labu atsauksmju, izvē lē jā s š o viesnī cu. Pirmkā rt, par č ū lu. Rezervē ts 2 guļ amistabu ģ imenes numurs. Patiesī bā viņ i ieradā s viesnī cā lī dz pulksten 8:00, pulksten 13:00 viņ i iedeva karti no numura B blokā . … Tomēr ▾ Nolē mu brī dinā t cilvē kus, kuri, izlasot daudz labu atsauksmju, izvē lē jā s š o viesnī cu. Pirmkā rt, par č ū lu. Rezervē ts 2 guļ amistabu ģ imenes numurs. Patiesī bā viņ i ieradā s viesnī cā lī dz pulksten 8:00, pulksten 13:00 viņ i iedeva karti no numura B blokā . Numurs atrodas pirmajā stā vā , faktiski uz zemes. Ģ imenes divistabu ir guļ amistaba un vē l divas pusaudž u gultas gaitenī . Visi. Viņ i prasī ja citu istabu, bet viņ i mums neatteica, bet iedeva mums istabu 4 stā vā , tas ir bē niņ i, kur otrā guļ amistaba ir bijusī tehniskā telpa, caur kuru iet izraksts no virtuves. Virtuves dū koņ a un smaka vienmē r ir tur. Š ajā guļ amistabā logs ir mazs, gultas ī sas, pusaudzim, bet ne pieauguš ajiem. Kad par to stā stī ja menedž erim Hakanam, viņ š bija š ausmī gi saš utis, un es citē ju: "Tagad tu raudā si pie manis. Es tevi izlikš u. " Un tas nav par manu mazo naudu par istabu. Manuprā t, š ā da attieksme pret viesiem ir nepieņ emama. Rupjī ba un augstprā tī ba. No viesnī cas plusiem.
Labs ē diens, skaista kompakta zona,
аватар safonova.ss
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Turcijā es biju 100 reizes)) pē dē jos gados kopumā ar savu vī ru ar automaš ī nu ceļ oju uz daž ā dā m valsts vietā m. Ar mums vienmē r ir bijuš as lieliskas attiecī bas. Viesnī cu izvē lē jos ļ oti ilgi, lasī ju atsauksmes, pē tī ju fotogrā fijas. … Tomēr ▾ Turcijā es biju 100 reizes)) pē dē jos gados kopumā ar savu vī ru ar automaš ī nu ceļ oju uz daž ā dā m valsts vietā m. Ar mums vienmē r ir bijuš as lieliskas attiecī bas. Viesnī cu izvē lē jos ļ oti ilgi, lasī ju atsauksmes, pē tī ju fotogrā fijas.
Bija svarī gi, lai Kemeras rajons, laba, tī ra viesnī ca, ar labu ē dinā š anu un tuvu jū rai, jo ceļ ojuma mē rķ is bija aizvest bē rnus 1.5 un 13 gadus vecus lī dz jū rai un protams, iekļ aujas budž etā.
Š ajā viesnī cā mana ģ imene saskā rā s ar vienkā rš i nož ē lojamu attieksmi, sabojā jot visas mū su brī vdienas! Viesnī cā , starp citu, gandrī z puse poļ u, bet tie ir vienkā rš i jauki un mierī gi cilvē ki. Bet turki! Labā kajā gadī jumā tā ir tikai pilnī ga neziņ a un vienaldzī ba, sliktā kajā – rupjī ba! Otrajā mū su uzturē š anā s dienā š ajā viesnī cā reģ istratū ras darbinieks Hakans atļ ā vā s attiecī bā pret manu ģ imeni un jo ī paš i pret mani ne tikai rupjī bu, bet gan pazemojumu un apvainojumu paaugstinā tā tonī.
Un tas viss tā pē c, ka es jau treš o reizi dienā nā cu augš ā lā dē t kartes no istabas, jā , biju sarū gtinā ts, jo man ir ļ oti mazs bē rns un staigā ju karstumā š urpu turpu ar viņ u rokā s (dzī vojā m B korpusā , š ī cita ē ka), staigā t un lā dē t kartes vairā kas reizes dienā , kad nevarat iekļ ū t istabā , ir ļ oti nepatī kami. Rezultā tā š is vī rietis lauzī tā krievu valodā sā ka uz mani kliegt, pagriezā s pret "tu", pamā ja ar roku tā , ka es, kā viņ š kliedza, "ej ā rā ", un nemitī gi atkā rtoja "bet kas tu esi! ". Viņ š kliedza, apvainoja mani, un es cita starpā biju kopā ar pusotru gadu vecu bē rnu. Viņ š mani noveda lī dz asarā m, man no tā vienkā rš i trī cē ja rokas, mani, viesi š ajā viesnī cā , tik ļ oti aizvainoja sieviete ar bē rnu.
Ī sā k sakot, mums bija viena vē lme, atstā t š o viesnī cu uz citu, jebkuru viesnī cu. Bet tas neizdevā s, Anex tū res vadī tā js mums nemaz nepalī dzē ja (bet tas ir cits stā sts).
Viesnī cā neviens pat neatvainojā s par sava darbinieka uzvedī bu, secinā m, ka viesnī cas vadī ba pret mums izturas tā pat.
Ja tu ej tur un tev viss der, tad viss ir kā rtī bā , bet ja tev ir problē mas, vai esi ar kaut ko neapmierinā ts, kā es biju diezgan pamatoti neapmierinā ts, tad attieksme bū s kā pret ienaidnieku.
Tas ir ļ oti kaitinoš i. Visas atlikuš ā s dienas, un mē s atbraucā m tikai uz 6 dienā m, vairs nebija finansiā lu iespē ju, apgā ju reģ istratū ru, lai nedod Dievs redzē t š o cilvē ku, un bija ļ oti nepatī kami atrasties š ajā viesnī cā.
Š is vī rietis absolū ti nekontrolē ja sevi, un beigā s, kad es viņ am pateicu "beidz uz mani kliegt, cieniet mani, es esmu tavs viesis! ", viņ š vispā r teica, tagad es piezvanī š u tavam gidam, tu bū si. izdzī ts no š ejienes!
Man bija nopietni bail, jo izlasī ju pā ris negatī vas atsauksmes par š o viesnī cu, bet neticē ju, bet velti. Tur viena sieviete rakstī ja, ka viesnī cā valda rusofobija un viņ u radiniekus izdzina no š ī s viesnī cas!
Bet par viesnī cu, protams, caur manas nepatī kamā s uzturē š anā s prizmu tur. Bet objektī vi ņ emot vē rā mī nusus.
Labi:
- istaba (Family Superior B blokā , liela un ar milzī gu balkonu).
- pē cpusdienā saldē jums un svaigas vafeles.
Plozoe:
– Ē diens – kā sanatorijā , viss vā rī ts – sautē ts, gaļ a – vista un tī tars, reizē m zivis. Vairā kas reizes dzē rieni tika nesti sasistā s glā zē s, redzams bildē.
- intervā lā no 16 lī dz 19 nekur nav ē st. Mums tas bija problemā tiski, jo man ir mazs bē rns, un viņ a ē d pē c miega, apmē ram 17.
- Pludmale - tā nav! Tā ir tik maza, ka vienkā rš i nespē j uzņ emt pat pusi atpū tnieku, 10:00 lizhaku nemaz nav, visi guļ viens uz otra.
Secinā jums: attieksme pret krieviem ir slikta, un diemž ē l mē s ar ģ imeni to izjutā m lī dz pilniem, pilnī bā sabojā tiem svē tkiem, "paldies" menedž erim Hakanam par mū su sabojā tajiem svē tkiem.
Un, protams, š ajā viesnī cā nekad un nekad vairs, un nevienam. Un nekad vairs neieš u cauri Aneksturam.
Пляж. Очень маленький, даже пройти невозможно, лежаков не хватает. Все друг на друге. Треснутый стакан, в таком приносили напитки официанты, при том если брали сами, бармен наливал в нормальный стакан. Вывод напрашивается сам собой.
аватар Artem95518
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā devā mies uz citu apkā rtnes viesnī cu, bet, kamē r apkopojā m domas, cena š ai viesnī cai pieauga par gandrī z 400 USD dienā . Š ajā sakarā mē s atradā m daž as citas iespē jas, tostarp š o. Visos aspektos viņ š vē rsā s un ieteikumi bija labi. … Tomēr ▾ Sā kumā devā mies uz citu apkā rtnes viesnī cu, bet, kamē r apkopojā m domas, cena š ai viesnī cai pieauga par gandrī z 400 USD dienā . Š ajā sakarā mē s atradā m daž as citas iespē jas, tostarp š o. Visos aspektos viņ š vē rsā s un ieteikumi bija labi.
Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta, kamē r aizpildī jā m dokumentus, uzreiz tikā m uzvilktas aproces. Mē s atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies brokastī s. Ap 12 jau bijā m iekā rtojuš ies B korpusā . Istabas teicamā stā voklī , viss kā rtī bā , tī rs. Numurā ir kondicionieris, TV 32", tē jkanna ar kafiju un tē ju, mini bā rs ar saldo un minerā lū deni - viss tika papildinā ts pē c vajadzī bas vai pē c pieprasī juma. Tī rī ts katru dienu.
Ē dieni, konditorejas izstrā dā jumi, deserti un kū kas restorā nā ir garš ī gi un ē diet, cik vē laties, jū s pats to neuzspiež at - apkalpo viesmī ļ i. Alkoholisks vietē jais kā citur, Tuborg alus nav slikts, kokteiļ i. Vestibilā jebkurā laikā varat dzert gardu turku kafiju, kokteiļ us, ū deni, alu, pī rā gus un kū kas, parasti divu vai trī s garš u saldē jumu. Ir divi ā ra baseini, viens ar mazā kiem slidkalniņ iem un otrs liels. Pirmajā stā vā galvenajā korpusā A - sauna, masā ž as un vē l viens baseins, pē c pieraksta. Pie ā ra baseina atrodas Pool bā rs, un blakus tiek ceptas gardas turku gozlime kū kas ar gaļ as un siera pildī jumu. Teritorija zaļ a, skaista un kopta. 3 minū tes lī dz pludmalei, pludmalē ir bā rs ar alu un dzē rieniem un uzkodu bā rs ar frī kartupeļ iem, hamburgeriem, augļ iem, konditorejas izstrā dā jumiem utt.
Kopsavilkums: mums patika, iesakā m ģ imenē m ar bē rniem.
Nelielas atsauksmes:
https://youtu. be/y-oOBoIzQEc
аватар kukuruku3935
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzvilka rokassprā dzes uzreiz, iekā rtojā s pē c ē š anas, jū ra ir 100 metri, ē diens turpat blakus, istabas izremontē tas. … Tomēr ▾ Uzvilka rokassprā dzes uzreiz, iekā rtojā s pē c ē š anas, jū ra ir 100 metri, ē diens turpat blakus, istabas izremontē tas.
отдых в отеле Fame Residence Goynuk 4* холл отеля бассейн с горками
аватар aprillirpa1990
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad sezonas sā kumā mē s jau bijā m Gjoynuk pirmajā lī nijā.5 * viesnī cā un nolē mā m atgriezties š eit septembrī. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m un izskata, kas atrodas tā s tuvumā. Viesnī ca ir skaista, neskatoties uz to, ka tā ir 4 *. … Tomēr ▾ Š ogad sezonas sā kumā mē s jau bijā m Gjoynuk pirmajā lī nijā.5 * viesnī cā un nolē mā m atgriezties š eit septembrī.

Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m un izskata, kas atrodas tā s tuvumā.

Viesnī ca ir skaista, neskatoties uz to, ka tā ir 4 *. Ē diens labs, vienmē r daudzveidī gs un garš ī gs, bija daudz garš ī gu augļ u un saldumu pā rpilnī ba.

Reģ istrē š anā s bija ā tra, paš i bijā m pā rsteigti, mums bija 4. stā vs * B * korpusā ar skatu uz strū klaku. Istabas tika iztukš otas katru dienu (vienmē r bija tī rs, mini bā rs bija pilns un dvieļ i netika aizmirsti) Priecē ja tē jkannas klā tbū tne istabā un tē ja/kafija.

Mani ļ oti iepriecinā ja animā cija, proti, vakara š ova programmas, katrs vakars bija kā brī vdienā s ar jaunā m š ovprogrammā m.

Neskatoties uz to, ka š ī ir otrā lī nija, mē s ar bē rnu devā mies uz jū ru uz 3 minū tē m, Kā rli, 3 minū tes))), pludmalē bija bā rs, starp citu, 11 varē ja labi uzkost. : 30 - augļ i, zivis, gaļ a, burgeri, frī kartupeļ i un citi...
Personā ls ļ oti draudzī gs, ī paš i atceros puiš us vestibila bā rā (Kan un rudmatainā meitene) un apsardzi pie izejas no Kader viesnī cas.

Viesnī cu iesaku visiem, lieliska vieta ģ imenes atpū tai!
аватар alozimozi
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti apmierinā ti ar mū su uzturē š anos š ajā viesnī cā . 4 * viesnī ca, ar nelielu, bet ļ oti mā jī gu teritoriju, pieklā jī gu un smaidī gu personā lu, tī ra un labi uzturē ta. Atrodas 2. lī nijā , bet arī mums ar 2 gadī gu bē rnu un bez ratiem tas nesagā dā ja problē mas. … Tomēr ▾ Ļ oti apmierinā ti ar mū su uzturē š anos š ajā viesnī cā . 4 * viesnī ca, ar nelielu, bet ļ oti mā jī gu teritoriju, pieklā jī gu un smaidī gu personā lu, tī ra un labi uzturē ta. Atrodas 2. lī nijā , bet arī mums ar 2 gadī gu bē rnu un bez ratiem tas nesagā dā ja problē mas. Lielisks ē diens, garš ī gs un daudzveidī gs. Papildus standarta ē dieniem katru dienu varē ja atrast kā du garš ī gu naš ķ i, piemē ram, foreles un sarkanā s zivis. Daudz gardu desertu.
Lielisks skats uz kalniem, kas redzams no daž ā dā m viesnī cas daļ ā m. Tas ir burvī gi.
Ieteicams atpū tai!
аватар NikolayPetrovich
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca 4 zvaigznē mpat nav ļ oti slikti. Ir arī.5 zvaigznes. sliktā k par š o. Š ī s viesnī cas galvenais akcents ir atpū tnieki ar bē rniem (pat zī daiņ iem). Tā tad, kam patī k gausties, kliedzieni un bē rnu kliedzieni, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. … Tomēr ▾ Viesnī ca 4 zvaigznē mpat nav ļ oti slikti. Ir arī.5 zvaigznes. sliktā k par š o. Š ī s viesnī cas galvenais akcents ir atpū tnieki ar bē rniem (pat zī daiņ iem). Tā tad, kam patī k gausties, kliedzieni un bē rnu kliedzieni, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Kad bijā m apmetuš ies B ē kā , neviens mums nepaziņ oja, ka uzskata to par bē rnu ē ku. Un pilnī bā izjutā m bē rnu gaudoņ u un kliegš anas skaistumu (aiz sienas kaimiņ os bija ģ imene ar trim maziem bē rniem). Bet, kā izrā dī jā s, mums joprojā m paveicā s)). Jauns pā ris, kas bija apmetuš ies mū su ē kas otrā pusē , pastā stī ja, ka naktī (lī dz 00.30) "izbaudī juš i" mū zikas rū koņ u no kaimiņ u viesnī cas, bet no rī ta vistu kū tī pie ē kas dziedā juš i gaiļ i. Esiet gatavs, ka reģ istratū rā uzņ ē mī gs administrators var jums piedā vā t par 100 USD, lai paā trinā tu reģ istrē š anos, lai gan telpas jau bū s bez maksas. Kopumā kaut kas lī dzī gs š im)). Par ē dienu nav jautā jumu, viss ir super!
аватар Natanniella
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties viesnī cu, mani pā rsteidza lielais pozitī vo atsauksmju skaits. Nolē mu aiziet un paskatī ties, vai tas tā ir. Iedomā jies, VISS NOTIEK. Tieš ā m forš a viesnī ca, tur ir viss - un lieliski maza teritorija un ū dens slidkalniņ i ar bē rnu un pieauguš o baseiniem, personā ls izpalī dzī gs, draudzī gs, ē diens daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs, daudz sulu un kokteiļ u, kā tas ir Ultra All Ieskaitot. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, mani pā rsteidza lielais pozitī vo atsauksmju skaits. Nolē mu aiziet un paskatī ties, vai tas tā ir. Iedomā jies, VISS NOTIEK. Tieš ā m forš a viesnī ca, tur ir viss - un lieliski maza teritorija un ū dens slidkalniņ i ar bē rnu un pieauguš o baseiniem, personā ls izpalī dzī gs, draudzī gs, ē diens daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs, daudz sulu un kokteiļ u, kā tas ir Ultra All Ieskaitot. Lī dz jū rai aiziet 2 minū tes, bet to nemaz nepamana, jo uz to ved patī kams ceļ š ar ē nu. Jū ra tī ra, pludmale tī ra, mazi oļ i. Viens mī nuss - lī dz 2.00 bū s trokš ņ ains, jo diskotē kas ir no visā m pusē m, daž reiz no kaimiņ u viesnī cā m, daž reiz no manā m, bet es sapratu, ka š ī ir brī vdiena un cilvē ki atpū š as, gribas dejot, arī es. )) Katru dienu no 20:30-21:00 bija mini diskotē ka bē rniem un no 21:15 sā kā s vakara š ovi. Katru dienu mani pā rsteidza kas jauns. Pati viesnī ca ir jauna, visas istabas jaunas, ar jaunā m mē belē m. Wi-Fi darbojas visā teritorijā un pat ne pludmalē . Es nepraktizē ju braucienus uz vienu un to paš u viesnī cu vairā kas reizes, bet es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz)))
аватар makaser
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nemaz nenož ē lojam, viss ir augstā lī menī , numuriņ š atradā s B blokā pirmajā stā vā ar skatu uz strū klaku, kluss un mierī gs, istabiņ a plaš a, uzkopju katru diena, Wi-Fi ir bezmaksas visā teritorijā un pludmalē ! Ē d pilnu, negribu pā rē sties, ē diens daž ā ds un garš ī gs, daž ā da veida gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, salā ti, salā ti, vā rī ti, tvaicē ti, cepti, siers. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nemaz nenož ē lojam, viss ir augstā lī menī , numuriņ š atradā s B blokā pirmajā stā vā ar skatu uz strū klaku, kluss un mierī gs, istabiņ a plaš a, uzkopju katru diena, Wi-Fi ir bezmaksas visā teritorijā un pludmalē ! Ē d pilnu, negribu pā rē sties, ē diens daž ā ds un garš ī gs, daž ā da veida gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, salā ti, salā ti, vā rī ti, tvaicē ti, cepti, siers....utt bet vietē ja raž oš ana, te amatierim, tuborg alus, dž ins, vodka, viskijs, sulas un saldie dzē rieni, tik tik daudz, dzer cik gribi! Izcili liela teritorija, daudz no apstā dī jumiem, lī dz pludmalei lī dz jū rai tieš ā m ir 3 minū tespastaiga, jū ra š ika: ))) pludmalē ir bā rs un ē dinā š ana (strā dā pē c grafika). Katru vakaru bē rnu animā cija pē c izrā des, programma un diskotē ka lī dz 23:00! Vispā r profesionā ļ i var jā skaita bezgalī gi, mē s neatradā m sev mī nusus! Paldies personā lam un administrā cijas viesnī cai par neaizmirstamajā m 7 dienā m)))
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 1998 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Приятный отель с красивой зеленой территорией. До пляжа недалеко через дорогу. Отель состоит из одного 4-х этажного корпуса. Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталья, в 30 км от центра г. Анталия, 10 км от г. Кемер, в п. Гейнюк.
Pludmales apraksts В 90 м от отеля, между отелем и пляжем проходит дорога, протяженность пляжа 70 м, бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), обслуживание номеров (платно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби), услуги фотографа, 3 бассейна: 1 открытый 500 м2, 1 открытый с горками 100 м2 (3 горки), 1 крытый 100 м2, 1 основной ресторан с крытой секцией и террасой, 3 A la Carte ресторана: итальянский, турецкий и рыбный (по резервации), 4 бара, магазины, автобус в город.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 детский бассейн ( 25 м2), мини-клуб для детей от 4 до 12 лет, анимация для детей, на русском языке, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, амфитеатр, 2 джакузи — в открытом (бесплатно) и крытом бассейнах, 3 водные горки, дартс бесплатно, водное поло, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 257 номеров: 232 Standard rooms, 22 Family rooms, 3 Handicap rooms

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Ahu Unal Aysal Cad. No:14, Goynuk, Kemer, Antalya
Tālruņi: Tel: +90 242 815 26 20
Fax: +90 242 815 25 86
Tīmekļa vietne: Fame Residence Goynuk
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.