Nex Royal Beach Hotel 4*– Atsauksmes

99
Novērtējums 3.010
№270 viesnīcas reitingā Kemera
2.7 Numurs
2.6 apkalpošana
2.2 Tīrība
2.6 Uzturs
3.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, 100 metru attālumā no savas pludmales. Uzcelta 2001. gadā, pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Viesnīca ekonomiskām ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар helen_timofeeva
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
pirmajā dienā - kurpes nozagtas!!! ē diens ir pretī gs, trauki visi saplī suš i, netī ri, brokastī s ē da vā rī tas olas un dzē ra ū deni. Zivis iedeva vienreiz. No augļ iem bija tikai arbū zs - sagriezts pirms 2-3 dienā m. viņ i atteicā s tī rī t telpas. … Tomēr ▾ pirmajā dienā - kurpes nozagtas!!!
ē diens ir pretī gs, trauki visi saplī suš i, netī ri, brokastī s ē da vā rī tas olas un dzē ra ū deni. Zivis iedeva vienreiz. No augļ iem bija tikai arbū zs - sagriezts pirms 2-3 dienā m.
viņ i atteicā s tī rī t telpas.
personā ls uzliek tikai hamam un neko vairā k. nav privā tas pludmales.
vienī gā patiesī ba ir pirmā lī nija un 150 m lī dz jū rai.
2023. gadā renovā cija netika veikta.
LŪ DZU, NEIET UZ Š O VIETU.
аватар Saika3643
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja nebū tu maģ iskā s jū ras, kas bija tī rā kā un siltā kā , pā rē jais bū tu bijis velts Ī sumā par viesnī cu: viss nogrimis, sā kot no vestibila, kaut kas pilē ja uz galvas no griestiem, istabiņ a maza, ne visai nož ē lojama, bet noslaucī ta (tikai grī da) vienreiz un tad gandrī z ar skandā lu. … Tomēr ▾ Ja nebū tu maģ iskā s jū ras, kas bija tī rā kā un siltā kā , pā rē jais bū tu bijis velts
Ī sumā par viesnī cu: viss nogrimis, sā kot no vestibila, kaut kas pilē ja uz galvas no griestiem, istabiņ a maza, ne visai nož ē lojama, bet noslaucī ta (tikai grī da) vienreiz un tad gandrī z ar skandā lu. Seifs ir skapī bet nestrā dā , ledusskapis neatdzisa, salaboja, televizoru arī uzstā dī ja. Duš a bez aizkara. Bet tas viss ir muļ ķ ī bas. Viesnī cas galvenā problē ma ir ē diens!! ! Pazemojoš s skats: simtiem cilvē ku rinda, kas stā v rindā ar š ķ ī vjiem, un netī riem, kuros viņ i kā koncentrā cijas nometnē reizi dienā ieliek gaļ as gabalu. Augļ i ir briesmī gi mazi neš ķ irnes apelsī ni, zaļ ā s melones, lopbarī bas arbū zi. Es nezinu, ar ko viņ i tur bē rnus baroja, it ī paš i brokastī s, bet, izņ emot vā rī tas olas un graudaugus, es bē rnam neko nedotu. Visur ir desmitiem muš u, telpa vaļ ā un lipī gu nav vispā r. Muš as tikko ieguva. Antisanitā ri apstā kļ i ir pilnī gi, es nezinu, kā viņ i nesaindē jā s.
Un kurš viņ iem iedeva 4 *?
аватар rhtcnbybyf
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bijā m Vogue Royal Beach viesnī cā no 20.06. 2023 lī dz 30.06. 2023. gads Pirmkā rt, plusi . . ak jā , plusu vienkā rš i nav. Ieradā mies vē lu vakarā , mū s aizveda iepazī ties ar viesnī cu. Mā jieni, ka esam izsalkuš i, nepievē rsa uzmanī bu. … Tomēr ▾ Bijā m Vogue Royal Beach viesnī cā no 20.06. 2023 lī dz 30.06. 2023. gads Pirmkā rt, plusi . . ak jā , plusu vienkā rš i nav. Ieradā mies vē lu vakarā , mū s aizveda iepazī ties ar viesnī cu. Mā jieni, ka esam izsalkuš i, nepievē rsa uzmanī bu. Galvenais bija mū s pierakstī t hammam, bet, kad mē s tur devā mies, pazuda visa vē lme to apmeklē t vē lreiz - netī rumi, pelē juma smaka, kaut kā ds pagrabs. Ko lai saka par viesnī cu...Ir duš a, bet nav aizkara, ir tualete, bet kanalizā cija nedarbojas, ir seifs, bet tas, kurš ar to nodarbojas, ir kaut kur aizbraucis, ir skapis, bet nav pakaramie, ir TV, bet nav signā la, ir bezmaksas internets reģ istratū rā , bet tas tika izslē gts uz nedē ļ u (man ir aizdomas, ka nemaksā š anas dē ļ bija 2 USD dienā , tad kļ uva par 2 USD stundā , nopē rc SIM karti 40 USD) ir pludmale, bet sauļ oš anā s krē sli ir maksas (40 liri) un visur ir bruģ akmeņ i, ieiet var tikai pa takā m, kas atbrī votas no akmeņ i, ir ē diens, bet gaļ a ir jā dabū ar cī ņ u, neizgrā bsi un nepaliksi izsalcis, jo ē diens ir ļ oti ierobež ots.
(vī ri otrajā dienā jau bija saš utuš i). “Tī rī š ana” bija tikai vienu reizi, mums vienkā rš i saklā ja gultas (bez veļ as maiņ as, bez grī das un santehnikas mazgā š anas - tas jau ir no fantā zijas pasaules) Mums maksā ja par pirmo un pē dē jo dienu, bet kad paņ ē mā m desa ē damzā lē priekš pē dē jā dienā un siers brokastī s, lai agri no rī ta nelidotu izsalkuš i, sā ka kauninā t visu priekš ā , ka negodī gi viesi ņ em lī dzi ē dienu un tā pē c pā rē jiem nepietiek. Ar mums tā notiek pirmo reizi. Ļ oti jū tu lī dzi tiem, kuri jau ir paņ ē muš i vauč erus uz š o viesnī cu! Esi gatavs! Varbū t izdosies atrast ko labu!
Раздача в столовке Даже хлеба нет Оливки вместо салатов Варенье Колбаса и сыр в ограниченном количестве Грязные противни Подгорелые баклажаны
аватар Tatiyana54
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
SLIKTĀ KĀ VIESNĪ CA, KO NEKAD NEESMU REDZĒ JIS!!! ! TĀ NOTEIKTI NAV 4 ZVAIGZNES — TĀ IR VIESNĪ CA. Tā tad, ieradā mies 7. jū nijā.20. 00 - mū s sagaidī ja ar transfē ru, vienpadsmitā sā kumā bijā m viesnī cā . … Tomēr ▾ SLIKTĀ KĀ VIESNĪ CA, KO NEKAD NEESMU REDZĒ JIS!!! ! TĀ NOTEIKTI NAV 4 ZVAIGZNES — TĀ IR VIESNĪ CA.
Tā tad, ieradā mies 7. jū nijā.20. 00 - mū s sagaidī ja ar transfē ru, vienpadsmitā sā kumā bijā m viesnī cā . Un te viņ i, protams, satiek pat ne viesnī cas darbinieku, bet vī rieti no hammam - Roniku un veda mani labi parā dī t teritoriju (jā , ko tur skatī ties - teritorijas nav), un viņ š sā ka. iespiesties hamam, proti, pā rdot pakalpojumus (hammam, masā ž a, turku pirts) - godī gi sakot, es uz to visu negultos palagā , es pat nesē dē tu dž insos !! ! Hamam š ausmī gi smarž o. Pē c visa š ī gā jā m pē c atslē gā m - es uzreiz teicu, ka numuriņ os ir samaksā ts par standartu ar balkonu (mā ja piemaksā t), kā rezultā tā iedeva 2 istabas 4. stā vā (414 un 415) tur kā dreiz bija salabota, vienai telpai slē dzene nestrā dā ja, atnesa citu atslē gu ( no 218. numura), otrā pē c kondicioniera ieslē gš anas pazuda elektrī ba - noklikš ķ ē ja maš ī na - nā cā s nogriezt sienas lampas.
Tā lā k vē l - kur paē st (viesnī cā viss jau ciet), piedā vā jam Ala Carte restorā nam 50% atlaidi, viņ i atteicā s. Izgā jā m vestibilā , lai pieslē gtu internetu un informē tu radus, ka esam tur, un tur iestrē ga ū denspī pes vī rs Salmons - ū denspī pe ir briesmī ga. Vispā r gā jā m uz kafejnī cu uz ielas. Runā jot par ē dienu, fotoattē lā tas ir tas, kas tiek pasniegts brokastī s. Bija arbū zi, melones, persiki, ā boli. Pc ikdienias pieminanas par zivm, zivis reiz bija (spagatu garncijai). Bā rā ir cits stā sts – alkohols: alus, degvī ns, dž ins un viss. Nav animā cijas. Vakaros baseina bā rā tiek atskaņ ota mū zika lī dz pulksten 22:00. Uz jū ras sauļ oš anā s krē sli ir maksas. VIESNĪ CĀ NAV Pludmales DEVIĻ U. Mē s zinā jā m, kur ejam. Telpā s pa ventilā ciju lido odi. Kondicionieris nedzesē (acī mredzot tie ir jā tī ra, jā uzpilda), istabā nebija vannas aizkara. TV-3 krievu kanā li, tī rī š ana-dubļ i nosmē rē ti pā r istabu, veļ a 7 dienas nemainī ta, dvieļ i pat ja nemainā s uz grī das (jautā ja).
аватар gluhovdanila19
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Turcijā nav sliktā kas viesnī cas. Nav plusu, tikai mī nusi. Istabas š ausmī gas, vannasistabas nav, kā bezpajumtnieku viesnī cā bedre ū denim. jū s mazgā jat, un ū dens izplū st pa visu vannas istabu, kā arī paš ā istabā . … Tomēr ▾ Turcijā nav sliktā kas viesnī cas. Nav plusu, tikai mī nusi. Istabas š ausmī gas, vannasistabas nav, kā bezpajumtnieku viesnī cā bedre ū denim. jū s mazgā jat, un ū dens izplū st pa visu vannas istabu, kā arī paš ā istabā . 10 dienas netī rī ja ne reizi, numurē tais dvielis nevienu nemainī ja. Numura dvielis saņ emts tikai 2. ieraš anā s dienā . Istabā nekas nedarbojā s, kad mē s reģ istrē jā mies: ne gaismas, ne televizora, ne matu ž ā vē tā ja. Gaisma salabota ar kautiņ u. Man bija jā meklē visvairā k cilvē ku, kas to var izdarī t. Reģ istratū ras darbiniecei par to nerū p. Fē ns un TV 3. dienā . Mē beles istabā s ir vecas. Pati viesnī ca ir netī ra, putekļ aina ar tarakā niem viesu formā .
Ē diens ir pilnī gi vienā ds. Nav nekā du izpē ti. Pankū kas, olu kulteni no rī ta negatavo. No augļ iem pusdienā s tikai arbū zs un tas tiek izjaukts nepilnas minū tes laikā . Pagaidiet otro arbū za porciju, lī dz tas aizņ ems vismaz 20 minū tes. Augļ u vairs nav. Salds tikai vakariņ ā s un nav iespē jams ē st. Krū zes bija jā gaida ļ oti ilgi. Tos mazgā ar rokā m, apsveriet iespē ju nemazgā t. Visi trauki netī ri, dakš iņ as, karotes vaļ ā (iepakojuma nav), cilvē ki tos ķ er un izvē las ko ņ emt un tad met atpakaļ . Ar kuriem viņ i satikā s viesnī cā , visi saskā rā s ar saindē š anos. No š ā das dezinfekcijas nav pā rsteidzoš i. Neviens vispā r nenē sā maskas. Anti-covid valda pilnī bā . Pat gidi viesnī cā arī ir bez maskā m.
Ja jums ir ekonomisks numurs, tad jū s iekā rtosieties nevis galvenajā ē kā , bet gan Garden Hotel. Tas ir 600 metrus no viesnī cas, ejiet gar atkritumu tvertni un jums bū s jā sajū t š ī civilizā cija visu ceļ u. Vā rdu sakot, jums ne par ko nav jā dodas uz turieni, nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu. Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā , jo gaidī jā m savu tū ri kopš pē dē jā vā rtu guvuma. Mū su tū re ne reizi vien tika atlikta. Tika nopirkta pavisam cita viesnī ca. Rezultā tā š ī viesnī ca tika vienkā rš i uzspiesta.
аватар morozova.galya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uz š o viesnī cu uzdū ros pavisam nejauš i. Kopš.2014.  gada katru gadu atpū š os Turcijā . Š ajā laikā nā cā s apmeklē t daudzas viesnī cas gan č etriniekos, gan piecniekos, tač u tā du viesnī cu pat nevaru nosaukt par viesnī cu, jo tā ir tikai š ķ ū nis visos aspektos. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu uzdū ros pavisam nejauš i. Kopš.2014.  gada katru gadu atpū š os Turcijā . Š ajā laikā nā cā s apmeklē t daudzas viesnī cas gan č etriniekos, gan piecniekos, tač u tā du viesnī cu pat nevaru nosaukt par viesnī cu, jo tā ir tikai š ķ ū nis visos aspektos. Š eit viss ir slikti! No istabā m lī dz ē dienam. Kā rtī bā .
Ja tev iedod istabiņ u 4. stā vā , tad uzskati, ka tev ir paveicies, jo tur vismaz ir vannasistaba. Pā rē jā s istabā s ū dens duš ā vienkā rš i tek pa grī du. Man bija jā gaida 2 stundas, lai viņ a kaut kur nokļ ū tu. Ū dens tiek savā kts lī dz potī tei. Ierodoties istabā , pē c atbrī votā ī rnieka viņ i pat nepapū lē jā s nomainī t gultas veļ u. Uzreiz š o atklā ju, jo veļ a bija netī ri saburzī ta un viss miskastē . Piezvanī ju apkopē jai, viņ ai tas viss bija lī dzi, nomainī ja visu veļ u un man priekš ā uztaisī ja vē l vienu, bet ne labā ku par š o.
Tī rī š ana ir vienkā rš i pretī ga. Viņ i tur vispā r neko netī ra, ja viņ us paš us nevelk š kirietis ! ! ! Viņ i nemaina dvieļ us, neizved atkritumus un nedod tualetes papī ru, ja pats to izņ em no viņ u skapjiem klusā vietā , lai neredz. Vispā r es saprotu, ka viņ i tī ra tikai tā s telpas, kuras aiziet. Un man ir radies iespaids, ka š ī s trī s citas tī rī tavas neesmu redzē jis 10 dienas, viņ i vienkā rš i nokā pa no kalniem un nezina, kā tī rī t.
Nu par ē dienu tur savē jais nemaz nebija iespē jams. Ē diens ir tikai š ausmu š ausmas. Nekā du omleti vai pankū ku tur neredzē si. Un tas pats attiecas uz augļ iem. Ī sā k sakot, ja jums nav kuņ ģ a darbī bas traucē jumu, jums vienkā rš i ir paveicies. Es un mana ģ imene, un daudzi cilvē ki, ar kuriem š ī traģ ē dija nav apieta. Labi, ka bija liels piedā vā jums visā du tableš u. Pati viesnī ca ir netī ra, nav komforta. Vestibilā atzveltnes krē sli vispā r netiek mazgā ti un neslaukti. Viņ a atnā ca ar melnu traipu uz balta T-krekla, un tad es sapratu, kur es viņ u noliku pē c sē dē š anas uz ā das krē sliem. Vienī gais pozitī vais iespaids palicis no ekskursijā m, no dabas un jū ras. Tā tad š ī nav 4 zvaigž ņ u viesnī ca, bet gan 2 ar mī nusu.
аватар _477250
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nevienam neiesaku. Tas ir tikai murgs. Š ī nav viesnī ca, bet gan birzs! ! ! !! No skaistā s jū ras un kalniem… … Tomēr ▾ Nevienam neiesaku. Tas ir tikai murgs. Š ī nav viesnī ca, bet gan birzs! ! ! !!
No skaistā s jū ras un kalniem…
Номер Душ-туалет Душ-туалет Полотенце Простинь Покривало
аватар viktoriya.7777
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rupja attieksme pret atpū tniekiem. Mā jturī bas nav vispā r. Wi-Fi maksā ja 10 USD par 7 dienā m par katru ierī ci. Trauki ir netī ri. Antisanitā ri apstā kļ i! Ē damzā lē (nemaz restorā nā ) ū dens no griestiem pilē ja spainī š os! Rezultā tā gabals no griestiem uzkrita tieš i atpū tniekam uz galvas. … Tomēr ▾ Rupja attieksme pret atpū tniekiem. Mā jturī bas nav vispā r. Wi-Fi maksā ja 10 USD par 7 dienā m par katru ierī ci. Trauki ir netī ri. Antisanitā ri apstā kļ i! Ē damzā lē (nemaz restorā nā ) ū dens no griestiem pilē ja spainī š os! Rezultā tā gabals no griestiem uzkrita tieš i atpū tniekam uz galvas. Lidojums bija 10:15, iepriekš pasū tī jā m pusdienu kastī ti, bet neviens mums to nesagatavoja. Neiesaku nevienam! ! !
аватар Oksana991123
Es neesmu recenziju rakstī š anas cienī tā js, bet es rakstī š u par š o viesnī cu. Tiklī dz ieradā mies ar mammu, mums paveicā s un mums iedeva istabiņ u 4. stā vā ar labu skatu uz Endam Garden. Pie mums uzreiz pieskrē ja turks un palī dzē ja nest somas un ierā dī ja istabu. … Tomēr ▾ Es neesmu recenziju rakstī š anas cienī tā js, bet es rakstī š u par š o viesnī cu. Tiklī dz ieradā mies ar mammu, mums paveicā s un mums iedeva istabiņ u 4. stā vā ar labu skatu uz Endam Garden. Pie mums uzreiz pieskrē ja turks un palī dzē ja nest somas un ierā dī ja istabu. Mū su paldies, ardievu, viņ š iesā ka un sā ka smaidī t, it kā dot naudu. Mums nebija mazo, un es prasī ju maiņ u 8 USD no 10. Viņ š teica, ka maiņ as nav un ir tikai 5 USD. Mē s to pacietā m, labi, bet kas tad notika ...

Durvju rokturis neaizvē rā s un pusstundu vienkā rš i stā vē jā m un cietā m, domā jot kā aiztaisī t istabas durvis. Galu galā mē s atradā m kā du puisi, kurš mums palī dzē ja š ajā jautā jumā . Istaba nebija ī paš i tī rī ta, dvieļ u nebija! Starp citu, katru vakaru reģ istratū rā vē roju, kā š ī s viesnī cas viesi sastrī dē jā s ar administratoriem un prasī ja iztī rī t istabu, tad dvieli, tad tualetes papī ru. Un kā ds pā ris reizes zvanī ja policijai, lai vismaz kaut kā ietekmē tu viesnī cas darbiniekus.
Viesnī cas teritorija ir maza, ierodoties jū s bū siet spiests ieiet nevajadzī gā hammam vai pirtī . Ē diens bija ok ē st. Bet notika nesaprotama situā cija, un mē s ar mammu saindē jā mies, un, iespē jams, vainī gs bija arbū zs. Ikdienā mani pā rsteidza rinda pē c ē diena, un, kad turki atvē ra restorā nu, mū sē jie vienkā rš i burtiski sā ka skriet, rā va š ķ ī vjus ar sajū tu, ka ē dienu vairs neredzē s. No rī ta, pē cpusdienā un vakarā stā vē jā m pusstundu, 40 minū tes, lai dabū tu sev pā rtiku. Neapē tie salā ti palika otrajā dienā un smirdē ja. Saldais bija tikai vakariņ ā s. Pusdienā s pagatavojā m panē tu vistu, un vakariņ ā s bija frī kartupeļ i, vienreiz grilē ta zivs un vienreiz grilē ta vista.

Wi-Fi ir atseviš ķ a problē ma. Sā kotnē ji es to nopirku savam tā lrunim par 10 USD. Bet neviens mani nebrī dinā ja, ka š ī s izmaksas attiecas tikai uz vienu ierī ci.
Pirmā s divas dienas bija jā strā dā un kad gā ju kā rtot wifi, teica, ka nevar atslē gt telefonu ar portatī vo datoru un atkal jā maksā . Patiesī bā pieslē gties varē ja, bet kā vienmē r gribē jā s tikai naudu.

Kad vakaros sē dē ju strā dā jot pirmajā stā vā , no griestiem pilē ja ū dens. Acī mredzot augš ā istabā tecē ja vai nu caurule, vai jaucē jkrā ns, bet pirmais stā vs bija applū dis...

Vē l viena laba lieta š ajā viesnī cā ir atraš anā s vieta. Jū ra pā ri ceļ am. Visiem nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tā pē c sagatavojieties gulē š anai uz akmeņ iem. Un neaizmirstiet iegā dā ties krokus, jo jū s varat smagi saskrā pē t kā ju.

Kopumā es neiesaku š o viesnī cu, labā k piemaksā t un doties uz 4 vai 5 * Ceru, ka š ī s viesnī cas ī paš nieki izlasī s atsauksmes un izdarī s vismaz kaut ko labā ku, bet es par to ļ oti š aubos.
аватар Viktoriya_20
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pilnī gi piekrī tu iepriekš ē jam recenzentam. Viesnī cā ieradā mies vakarā , tā pē c zinā jā m, ka viņ i tū lī t iereģ istrē sies istabā , jo parasti reģ istrē š anā s notiek pē c 14:00. Bet mū su atbraukuš o tū ristu grupa tika turē ta reģ istratū rā. … Tomēr ▾ Pilnī gi piekrī tu iepriekš ē jam recenzentam.
Viesnī cā ieradā mies vakarā , tā pē c zinā jā m, ka viņ i tū lī t iereģ istrē sies istabā , jo parasti reģ istrē š anā s notiek pē c 14:00. Bet mū su atbraukuš o tū ristu grupa tika turē ta reģ istratū rā.1, 5 stundu, pē c tam viņ i paskaidroja, ka nav brī vu istabu un piedā vā ja mū s izmitinā t Endam Garden (kaimiņ viesnī cas ē ka 3 minū š u gā jienā ), kas par tū roperatora cenu. ir lē tā ks nekā Ares Endam. Kā tas ir iespē jams? Tū roperatoram rezervā cija apstiprinā ta, bet vietu nav?
Tuvē jā viesnī cā numuriņ i izmiruš i, vannasistaba iztī rī ta, laikam pirms gada. Bet teritorija zaļ a, klusa un mierī ga, ir baseins, ir bā rs ar kafijas automā tu un vietē jā m sulā m.
Pusdienas viesnī cā Ares Endam. Bezmaksas dzē rieni sistē mā All ir pieejami arī galvenajā viesnī cā.
Viņ i pā rdzī voja nakti, tač u mū s iekā rtoja nevis 10 no rī ta, kā solī ts, bet 15.00.
Ares Endam numurs bija tī rs. Vannas istabai un tualetei nepiecieš ams remonts, un kanalizā cija netiek galā ar savā m funkcijā m, tā pē c pē c duš as 30 minū tes ū dens paliek pa visu vannas istabu.
Numurā nav mini bā ra, bet ir gaisa kondicionē tā js. Vannas istabas dozatoros ir š ķ idras putas, piemē ram, roku un duš as ziepes. Gultas veļ a nav ī paš i laba kvalitā te. Dvieļ i tika izdalī ti, bet palagi segš anai tika izsisti lī dz nā kamajai dienai. Istaba tika tī rī ta biež i, dvieļ i netika mainī ti. Istabas tiek iztī rī tas pē c vakariņ ā m, un, ja tu nogulē si dienu atpū tai, viņ š var tikt traucē ts.

WiFi ir maksas - 10 dolā ri. Tas ir š ausmī gi!

Ē damistaba. Tas ir sā pī gs punkts visiem atpū tniekiem. Uzsā kot maltī ti, rindas ir nemainī gas, bet pē c stundas rindu vairs nav, bet ē diens ir arī atlikumos. Piedevas un gaļ u atnes, bet salā tus un dā rzeņ us nē . Jā paņ em tas, kas palicis pā ri. Gurķ i, tomā ti daž ā dos griezumos 5 ē dieniem un aizņ em veselu izdales galdu. Ē diens ir vienmuļ š . Deserti ir tikai daž as minū tes vakariņ u sā kumā un daž as minū tes vakariņ u laika vidū . Bet no rī ta bulciņ as izdala pa porcijā m, caur stiklu.
Kā pē c to paš u nedarī t ar desertiem? Un tā nav viesnī cas virtuves problē ma. Tas atkarī gs no paš u atpū tnieku mentalitā tes, kuri pieraduš i dzī vot pē c likuma "Ja neē du, tad iekosš u. " Desertu š ķ ī vjus š ķ emba, neē d, un ģ imenes ar bē rniem, kuras nevar aizskriet uz ē dnī cu, nesaņ em ne kumosu. Un kā likums, tā di cilvē ki izrā dā s pensionā ri, kuri, nu, ļ oti grib saldumus ē st slidkalniņ iem un augstprā tī gi cilvē ki, kuri tajā paš ā laikā visu š o slidkalniņ u ar saldumiem velk istabā s un no rī ta neē duš i. nolieciet tos uz koridora galda izmeš anai, neskatoties uz to, ka viesnī cā nav atļ auts ņ emt lī dzi ē dienu uz istabu.
Esiet gatavi tam, ka š ķ ī vji, dakš iņ as, karotes tiek slikti mazgā tas. Galdi nav pareizi notī rī ti.
Baseina bā rs. Vienmē r pieejama kola, fanta, vietē jais alus, kā arī kafija un tē ja. Vī ns tikai vakarā . Pā rē jie dzē rieni ir par maksu.
Izklaides programmas praktiski nav, citā s viesnī cā s ir diskotē kas, dejas, animators, bet ne š eit.

Pludmale. Ejiet 3 minū tes. Gultas visiem nepietiek. Viņ iem izdodas aizņ emties jau no agra rī ta. Ieieš ana jū rā ar lieliem akmeņ iem ir sarež ģ ī ta bez speciā liem apaviem.
Bet jū ra ir tī ra un tikai tā iepriecina. Pludmalē ir duš as.

Atpū ta š ajā viesnī cā ir piemē rota vecā kiem cilvē kiem vai tiem, kas viesnī cā pavadī s tikai nakti. Neiesaku jaunieš iem un ģ imenē m ar bē rniem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums milka733
Vai tur ir bārs? Vai tiek pasniegtas uzkodas?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums NNataly_K
Meklēju velosipēdu nomu. Vai viesnīcā ir noma?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums irma-2010
Es došos ar savu dēlu 2010. gada jūnijā atpūsties šajā viesnīcā. Vēlējos uzzināt vairāk par šo viesnīcu, ir vērts braukt vai nē. Kāpēc ir tik maz atsauksmju?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Бельдиби, в 100 метрах от собственного пляжа. Построен в 2001 году, последняя реновация проведена в 2019 году. Отель для экономичного семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 47 км от аэропорта г. Анталия. 15 км от г. Кемер.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж в 100 м. Между пляжем и отелем есть автомобильная дорога, подземного перехода нет. Протяженность пляжа — 100 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Завтрак с 07:30-09:00, Обед с 12:30-14:00, Время чая с 17:00-17:30, Ужин с 19:30-21:00, Поздний ужин 23:00-24:00. Шведский стол.

Бар у бассейна: часы работы с 10:00-22:00.

Лобби-бар: часы работы с 07:30-21:00.

1 открытый бассейнй (без подогрева), площадь 160 кв.м., с водной горкой.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка, часы работы с 10:00-12:00 и с 16:00-18:00.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
Telpu apraksts

Всего 117 номеров в 4-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Beldibi Mahallesi, Molla Musa Cd. No:2, 07994 Kemer/ANTALYA
Tālruņi: 0 (242) 524 50 43
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.