Ares Endam Garden Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.510
5.0 Numurs
7.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
7.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca dibināta 2002. gadā, pēdējā rekonstrukcija veikta 2018. gadā. Neliela viesnīca ekonomiskai atpūtai. Atrodas Beldibi ciematā, 16 km no Kemeras pilsētas, 200 m no jūras. Sastāv no divām 3 stāvu ēkām (nav lifta). Viesnīcas viesi izmanto Endam Hotel teritoriju (attālums starp viesnīcām ir 100 m). Viesnīca ir piemērota relaksējošām pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар nany_
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vē los padalī ties ar savu atsauksmi par Endam Garden Hotel, jo, izvē loties viesnī cu, galvenokā rt pievē rsu uzmanī bu atsauksmē m. Tā tad sā ksim ar izmitinā š anu. Viesnī cā ieradā mies 12:00, pie mums apmetā s vē l 6 cilvē ki. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar savu atsauksmi par Endam Garden Hotel, jo, izvē loties viesnī cu, galvenokā rt pievē rsu uzmanī bu atsauksmē m.
Tā tad sā ksim ar izmitinā š anu. Viesnī cā ieradā mies 12:00, pie mums apmetā s vē l 6 cilvē ki. Kopumā.8 cilvē ki, kuriem stundas laikā tika sagatavotas 4-5 istabas un 13 mē s atstā jā m koferus un devā mies pusdienā s. Lai gan oficiā li reģ istrē š anā s sā kas 14. Mū su mazajā teritorijā ir bezmaksas WiFi, kas noķ ē ra gan istabā s, gan pie baseina. Internets, lai arī vā jš , pietiek ī sziņ u sū tī š anai tū lī tē jos kurjeros, ar fotogrā fijā m bū s grū tā k. Bet tos var arī apmainī t.

Tā lā k es runā š u par pā rtiku. Jū s nepaliksit izsalkuš i, ja ieradī sieties tieš i maltī tes sā kumā.
No rī ta dod omleti ar desu kā salami, ir arī tikai vā rī tas olas, vairā k dā rzeņ u (tomā ti, gurķ i, kā posti, salā tu lapas), salā ti (gan ar majonē zi, gan bez), ir cietais siers, vairā ku veidu mī kstie daž ā das sā ļ uma pakā pes sieri, margarī ns, divu veidu vā rī tas desas, olī vas, melnā s olī vas, cepti dā rzeņ i un grilē ti dā rzeņ i (baklaž ā ni, cukini). Arī brokastī s dod mazu, bet ļ oti garš ī gu bulciņ u (daž kā rt ar š okolā di iekš ā ). Ir ievā rī jumi, gan atseviš ķ os iepakojumos, gan lielos traukos, no kuriem var liet savā s vafeļ u glā zī tē s. Ir auksts piens un auzu pā rslas.

Pusdienā s vienmē r dod gaļ u, visbiež ā k vistu (ir kebabi, tī rradņ i, grilē ta vista vai vienkā rš i ceptas vistas daļ as uz kauliem). Pie gaļ as tiek cepti vai tvaicē ti dā rzeņ i (ziedkā posti, brokoļ i, burkā ni) Garnē jumos ir rī si, vermicelli, bulgurs. Dā rzeņ os vē l ir kuskuss un cepti kartupeļ i ar papriku.
Ir pelmeņ i. Dā rzeņ iem un salā tiem komplekts tā ds pats kā brokastī m. Pusdienā s viņ i dod augļ us, bet lielā kā daļ a no tiem nav nogatavojuš ies. Vakariņ ā s atkal gaļ a un zivis, pie piedevā m parā dā s frī kartupeļ i, pieejami arī rī si un vermicelli. Grilē ti paprika un tomā ti. Tas pats dā rzeņ u un salā tu komplekts. Vakariņ ā s viņ i dod nepretenciozus mazus desertus (kaut kas lī dzī gs mitram, sulī gam biskvī tam, banā nu putā m, pudiņ am, kaut kas lī dzī gs kartupeļ u kū kai).

Aizmirsu uzrakstī t, ka vē l ir sojas gaļ a, gan salā tos, gan kā atseviš ķ s ē diens. Kaut kā kotletes.

Katrā ē dienreizē ir svaiga maize un iespē ja pagatavot sev tē ju vai kafiju (kafijas automā ts).

Bā rā var paņ emt negā zē tu ū deni (0.5 vai 1.5 l) un pasū tī t sulas (ļ oti garš ī gas, mazā k saldas kā mū sē jā s, tā s garš o daudz vairā k pē c dabī gā m, lai gan fasē tas vietē jā s sulas) vai saldo ū deni (arī uz vietas raž otu) .
No alkohola, vī na (pietiekami stipra), degvī na, dž ina un vē ž iem (kaut kas lī dzī gs anī sa degvī nam). Alus nav.

Vienī gais mī nuss ir tas, ka trauki (š ķ ī vji, dakš iņ as, karotes, naž i un glā zes) ne vienmē r ir labi nomazgā ti. Uz š ķ ī vjiem ir skaidas, pavisam cita izskata, kvalitā tes un stā vokļ a galda piederumi.

Es gribē tu teikt, ka visi darbinieki ir ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi. Sū dzī bu no neviena nebija. Tikai pateicī ba.

Tagad par paš u viesnī cu. Iesaku pievē rst uzmanī bu, vai bū siet Endam Hotel vai Endam Garden. Bijā m Garden, tas ir 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas galvenā s ē kas, kas nozī mē tā lā k no jū ras. Ceļ š uz mū su ē ku nebū t nav gleznains, š ajā alejā ir daudz atkritumu tvertņ u un atbilstoš a smaka. Pati mū su Garden kompleksa teritorija ir neliela un sakopta, ir neliels baseins un sauļ oš anā s krē sli. Pie baseina ir tē jas lapas un verdoš s ū dens, var pagatavot sev tē ju, ir arī dzesē tā js ar ū deni.
Arī darbinieki š eit ir draudzī gi un pretimnā koš i.

Pie ieejā m istabā s ir kafijas galdiņ i un atzveltnes krē sli, mū su istabā bija trī s gultas (divvietī ga un vienvietī ga). Kondicionieris ir novietots tā , lai tas nepū stu tieš i pa gultu un uz jums, tā pē c varat to droš i lietot, nebaidoties, ka kā ds to uzpū tī s. No mē belē m vienvietī gs skapis, kumode, tualetes galdiņ š ar spoguli, divi naktsgaldiņ i un trī s dubultā ķ i, kā jau koridorā . Vannas istabā ir tualetes pods, izlietne, spogulis ar plauktu un krū ze zobu birstē m, divi š ķ idro ziepju putotā ji. Duš a ir nedaudz pazeminā ts flī ž u grī das lī menis, apmē ram 5 cm ar atveri ū dens novadī š anai, nav aizkaru, duš a ar nelielu caurumu skaitu, daž as ū dens strū klas tiek virzī tas uz sā niem, ir nav ē rti mazgā t, ū dens izplū st maz un lielā attā lumā . Izlietnē jaucē jkrā ns ir par ī su, roku mazgā š ana un peldkostī mu skaloš ana arī nav ē rta.
Vispā r istaba vienkā rš a, vietā m nobruž ā ta, kaut kur 3 ballē m (par zvaigznē m nezinu).

Tagad par pludmali. Pludmale ir smilš aina un oļ aina, sā kumā jū rā mazi oļ i, pē c tam diezgan lieli laukakmeņ i. Noteikti paņ emiet lī dzi rifu č ī bas. Bet ja nē , tad š eit tos pā rdod ik uz soļ a. Pludmalē ir trī s cietu nojumju lī nijas visā pludmalē . Un zem tā s ir estakā des gultas, uz kurā m ar marķ ieri uzrakstī ti viesnī cu nosaukumi (ir plastmasas un modernie ar matrač iem, un ir vecā ki koka, tie biež ā k ir bez matrač iem). Bet patiesī bā neviens nepā rliecinā s, ka jū s gulē jat uz savas viesnī cas dī vā na, kurš ir bezmaksas, jū s to paņ emat. Bet, ņ emot vē rā , ka lielā kā daļ a atpū tnieku ir krievu slobby tū risti, tad sagatavojieties, ka puse no sauļ oš anā s krē sliem bū s it kā "aizņ emti" ar mantā m un dvieļ iem, tač u jū su uzturē š anā s laikā pludmalē tiem neviens nedrī kst tuvoties.
Lū k, izlemiet pats, samieriniet to un dodieties tā lā k meklē t bezmaksas sauļ oš anā s krē slu vai izmetiet mantas. Arī bā rā un ē dienreizē s š ie tū risti uzvedas kā cū kas, kuras savā dzī vē alkoholu nav redzē juš as un nekad mū ž ā nav ē duš as (visu iegū st pā ri, neē d, un kā dam, kurš atnā k vē lā k, var nebū t pietiekami.
аватар Andrej240927
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man te viss ļ oti patika, viss man piestā v. Viss, kas man bija vajadzī gs, bija tur. Izvē lē jā mies lē tā ko variantu un datumi ir piemē roti. Internets ir tikai reģ istratū rā . Ē diens bija brī niš ķ ī gs, katru dienu bija gaļ a un zivis. … Tomēr ▾ Man te viss ļ oti patika, viss man piestā v. Viss, kas man bija vajadzī gs, bija tur. Izvē lē jā mies lē tā ko variantu un datumi ir piemē roti. Internets ir tikai reģ istratū rā . Ē diens bija brī niš ķ ī gs, katru dienu bija gaļ a un zivis. Pludmale bija 100 metru attā lumā . Tur viss bija labi, visiem ļ oti patika.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель основан в 2002 году, последняя реконструкция была проведена в 2018 году. Небольшой отель для экономичного отдыха. Расположен в поселке Бельдиби, в 16 км от города Кемер, в 200 м от моря. Состоит из двух 3-х этажных корпусов (лифта нет).

Гости отеля пользуются территорией отеля Endam Hotel (расстояние можду отелями 100 м). Отель подойдет для спокойного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в посёлке Бельдиби, в 15 км от г. Кемер и в 30 км от г. Анталья, в 40 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж протеженностью 60 метров в 200 метрах от отеля, через дорогу. Вход в море: песок, крупная галька.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi бесплатно — в лобби отеля Endam Hotel, ресторан расположен в отеле Endam Hotel: завтрак 07:00-09:00, обед 12:30-14:00, чай/выпечка 15:30 -16:00, ужин 19:00 -20:30, бар у бассейна (в отеле Endam Hotel) 10:00-22:00, 1 открытый бассейн с пресной водой: площадь 60 кв.м., без подогрева.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Дартс, шашки, шахматы — бесплатно.
Telpu apraksts

В отеле 40 номеров: standard rooms (18-25 м2, pool view, макс. 2+2 чел.).

Istabās

Сплит кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф на ресепшн (платно), ванная комната с душем, фен (бесплатно), балкон. Уборка в номере: ежедневно, смена белья: раз в три дня.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
Adrese Kemer, Antalya, Türkiye
Tālruņi: Tel: 0 242 824 9583 Fax: 0 242 824 9586
Tīmekļa vietne: Ares Endam Garden Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.