Eldar Resort Hotel 4*– Atsauksmes

188
Novērtējums 6.910
№78 viesnīcas reitingā Kemera
7.2 Numurs
7.1 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.1 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca celta 2011. gadā, katru gadu tiek veikts daļējs kosmētiskais remonts. Sastāv no vienas galvenās ēkas 4 stāvu ēkas. Ēdienu dažādība, draudzīgs personāls. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар uliakovsilova4
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Uzņ emš ana. Labrī t, ar labu nakti, 10 dienas neesam dzirdē juš i smaidu uz lū pā m, ne reizi neesam redzē juš i, tikā m aplaupī ti, tieš i no Reģ istratū ras nozagta laiva un veste, viņ i atteicā s palī dzē t viņ i atteicā s skatī ties uz kamerā m, lai gan mē s ar administrā cijas atļ auju atstā jā m savas lietas. … Tomēr ▾ 1. Uzņ emš ana. Labrī t, ar labu nakti, 10 dienas neesam dzirdē juš i smaidu uz lū pā m, ne reizi neesam redzē juš i, tikā m aplaupī ti, tieš i no Reģ istratū ras nozagta laiva un veste, viņ i atteicā s palī dzē t viņ i atteicā s skatī ties uz kamerā m, lai gan mē s ar administrā cijas atļ auju atstā jā m savas lietas.
2. Tī rī š ana. 10 dienas istaba ne reizi netika tī rī ta, ziepju krā jumi netika vesti, dvieļ i un veļ a tika mainī ta tikai pē c sū dzī bā m, tualetes papī rs tika iegū ts no iepriekš ē jiem ī paš niekiem!
3. Ē diens, katru dienu viens un tas pats, nezinā mas izcelsmes zivis, tī tars, visa gaļ a! Arbū zs redzē ts vienreiz, arbū zu sezonā!
4. Animā cija ir paredzē ta veciem cilvē kiem, spē les veciem cilvē kiem, diskotē ka turkiem, jū s nedzirdē sit populā ras dziesmas, viņ i arī atteicā s atskaņ ot vienu dziesmu savā dzimš anas dienā!
5. Pludmale ir tā lu, nepietiek vietas, ir maz sauļ oš anā s krē slu, nav mola, visi guļ viens uz otra
Nekad, nekā dos apstā kļ os neizvē lieties š o viesnī cu, jū su atvaļ inā jumu sabojā s nekompetents personā ls!
Если вы пришли на завтрак за 20 минут до его окончания, то завтрака не будет!
аватар Manu12
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms ceļ ojuma palasot atsauksmes, š aubī jos, bet pē c atpū tas š ajā viesnī cā man viss patika, darbinieki ļ oti pieklā jī gi krieviski saprot, visu tī ra, ē diens arī normā ls, it ī paš i kū kas, reģ … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma palasot atsauksmes, š aubī jos, bet pē c atpū tas š ajā viesnī cā man viss patika, darbinieki ļ oti pieklā jī gi krieviski saprot, visu tī ra, ē diens arī normā ls, it ī paš i kū kas, reģ istratū ras meitene Guļ a palī dzē ja ar visu, jū ra nav tā lu forš i, piekraste tī ra, bet ciemiņ i netī ri, nā kamgad gribē tos atkal tur atpū sties, ja ieliks istabiņ ā ar skaistu skatu uz baseinu, mums tā ds bija, vienī gais griezties samaziniet mū zikas skaļ umu, pretē jā gadī jumā es ieteikš u visu klasi?
Вид из номера
аватар angel_death
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Turcijā pirmo reizi ar bē rniem. Viesnī ca ir tik un tā . Tī rī š ana istabā sucks, deva 1 $ bija labā k. Istabai ir daudz mazu defektu. Kopumā š ī viesnī ca bū tu jā remontē . Un par baseinu ir atseviš ķ s jautā jums. … Tomēr ▾ Turcijā pirmo reizi ar bē rniem. Viesnī ca ir tik un tā . Tī rī š ana istabā sucks, deva 1 $ bija labā k. Istabai ir daudz mazu defektu. Kopumā š ī viesnī ca bū tu jā remontē . Un par baseinu ir atseviš ķ s jautā jums. Rež ģ i pie baseina salauzti, turē ti uz puņ ķ iem. Mana mā te uzkā pa ar kā ju un izkrita cauri zilumu rezultā tā . Viesnī cā reģ istratū rā viņ iem ir vienalga, ka viņ a nokrita, viņ i saka: paskaties, kur jū s dodaties. Vā rdu sakot, apdroš inā š ana palī dzē ja, galvenais, lai nedunkā tu. Privā tklī nikā vispirms veica alkohola pā rbaudi, ja konstatē , palī dzī bu nesniegs. Par jebkā diem ievainojumiem un visa veida gadī jumiem vispirms zvaniet gidam un pē c tam par apdroš inā š anu (ir Turcijas numurs), nesauciet vietē jo ā tro palī dzī bu pats, pē c tam maksā jiet 100 USD. Mē s samaksā jā m 30 USD par apdroš inā š anu un nā kamajā dienā bijā m pie ortopē da.
Ē diens ir ok, liela izvē le. Pietiekami. Alkohols ir mazliet ā ksts. Ir klubiņ š un diskotē ka bē rniem, visa veida aerobika pieauguš ajiem, volejbols, bet gribē tā ju nav. Viesnī cas teritorija ir maza. Mums norma. Lī dz jū rai 300 metri pa ielā m. Bē rni nesū dzas, ka viņ iem sā p kā jas, tas ir normā li. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu un pietiek visiem, kas atnā ca pē c 10.00, tad protams ir jā izskatā s. Saulrieta oļ i un uzreiz pā ris soļ i un dziļ ums. Bē rniem viss kā rtī bā . Pludmalē ē diens bā rā no 12, dzē rieni no rī tiem. Paņ emiet hammam (jā berzē ) + masā ž a + maska, un arī bē rniem hammam, bet ziepjš par brī vu un maska ​ ​ ar š okolā di bez maksas. Mē s samaksā jā m 50 USD par diviem. Tā tad lieliski izmazgā ta.
Решетка у басейна
аватар kate_tvn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Darbinieki nav ieinteresē ti sadarbī bā ar klientiem un uz svarī giem jautā jumiem atbild viduvē ji. Kas attiecas uz internetu, tad ir ļ oti nopietns jautā jums, kā pē c par š ā das kvalitā tes viesnī cu maksā tik daudz naudas? 10 dolā ri par vidē jas kvalitā tes internetu un tikai viesnī cas teritorijā , visticamā k, ļ oti slikta izredze. … Tomēr ▾ Darbinieki nav ieinteresē ti sadarbī bā ar klientiem un uz svarī giem jautā jumiem atbild viduvē ji.
Kas attiecas uz internetu, tad ir ļ oti nopietns jautā jums, kā pē c par š ā das kvalitā tes viesnī cu maksā tik daudz naudas? 10 dolā ri par vidē jas kvalitā tes internetu un tikai viesnī cas teritorijā , visticamā k, ļ oti slikta izredze. UN TIKAI VIENĀ IERĪ CĒ! ! ! Teritorija ir salī dzinoš i skaista ar savu nelielo izmē ru gan dizaina, gan sakoptī bas ziņ ā . Apkopē jas ir lieliski biedri, bez dzeramnaudas ļ oti labi iztī rī ja istabu.
Ē diens, iespē jams, ir vissvarī gā kais jautā jums, kas tū ristus interesē visvairā k. Ē diens krievvalodī gos atkritumos, starp visiem ē dieniem, kuru nav ī paš i daudz, bija ē dami tikai daž i salā ti, makaroni, rī si, graudaugi ar pienu, bulciņ as un arbū zs. Pā rē jais gan bija nesaprotams, bezgarš ī gs un vizuā li lī dzī gs bē rna pā rsteigumam, nevis pilnvē rtī gs ē diens. Gaļ ai pat nepieskarš os, jo neskaitot vistu, kas bija pē c dienas vai divā m, nav nekā , un tā s tā saucamā s KOTLETES, pilnī gs atkritums, taisī ts no kaut kā diem atkritumiem ar daudz garš vielā m, visticamā k. lai notriektu g. . . vna garš u.
Viņ š arī daudz audzē ja viesnī cas teritorijā , kas neļ aus normā li atpū sties un pilē s uz smadzenē m ar saviem hamam un kaž okiem, bet tie ir nozī mī gi nieki, salī dzinot ar iepriekš minē to.
Secinā jums ir tā ds, ka viesnī ca vizuā li izskatā s lieliski un diezgan dā rga, bet patiesī bā tas viss ir lē ts pansionā ts, kuru negribas atcerē ties, bet gan ā tri pamest un aizmirst.
Rū pī gi apdomā jiet, pirms izvē laties š o viesnī cu, esmu pā rliecinā ts, ka, piemaksā jot pā ris tū kstoš us, jū s varat atrast kaut ko izsmalcinā tā ku par š o.
аватар ipanasyuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra. Ieradā mies 15:30 un ā tri tikā m apsē duš ies. Numuriņ š labs, bet ar balkonu uz blakus viesnī cas pagalmu. Konderi un nosū cē ji strā dā visu diennakti, ieraš anā s dienā Lī dz 23:00 zem logiem vē l darbojā s metinā š ana ar slī pmaš ī nu. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra. Ieradā mies 15:30 un ā tri tikā m apsē duš ies. Numuriņ š labs, bet ar balkonu uz blakus viesnī cas pagalmu. Konderi un nosū cē ji strā dā visu diennakti, ieraš anā s dienā Lī dz 23:00 zem logiem vē l darbojā s metinā š ana ar slī pmaš ī nu. Katru dienu kaimiņ i rā da skaļ u mū ziku lī dz pulksten 24, otrpus viesnī cai mū zika ir mū su. Ja vē laties klusumu, š ī noteikti nav ī stā vieta.
Tikai internets maksā . Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmales bā rs ir atvē rts no 11 lī dz 16, tas ir interesanti ikvienam (.
Blakus viesnī cai aiz ž oga atrodas kanalizā cijas karkas (redzamas kartē s), respektī vi, pie baseina, vestibilā un teritorijā jū tama kanalizā cijas smaka.
Ē diens, kā parasti 4, augļ i, ā boli un arbū zi.
Jū ra ir pā rsteidzoš i skaista, skats uz kalniem ir skaists.
Vispā r, ja noņ emtu smakas un troksni, es nā ktu š eit.
аватар Avtor5005
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izlasi pā ris iepriekš ē jā s atsauksmes. . . Puiš i, viesnī ca tikko tika atvē rta pē c ilgas dī kstā ves. Ī sā k sakot, norē ķ inā š anā s notiek ā tri. Numurs 3121 (netā lu no galvenā s ieejas) ir vienkā rš i ideā ls! Visa pilnī gi jauna santehnika. … Tomēr ▾ Izlasi pā ris iepriekš ē jā s atsauksmes. . .
Puiš i, viesnī ca tikko tika atvē rta pē c ilgas dī kstā ves.
Ī sā k sakot, norē ķ inā š anā s notiek ā tri. Numurs 3121 (netā lu no galvenā s ieejas) ir vienkā rš i ideā ls! Visa pilnī gi jauna santehnika. Teritorija ir forš a, jū ra ir uguns! Arī viesnī cas atraš anā s vieta.
Mī nusi:
Jā , daž reiz tas "smirdē ja" no sedimentā cijas tvertnē m. Ar augļ iem un konditorejas izstrā dā jumiem - ne tik karsti. Un pā rā k daudz balinā tā ja bē rnu baseinā .
Manā m meitā m un sievai ļ oti patika viesnī ca. Mē s ar prieku nā ksim vē lreiz.
аватар nataliyanagorna7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Telpā viss bija darba kā rtī bā . Jā , vakaros, tuvā k vakariņ ā m, bija dzirdama grila smaka, bet pē c vakariņ ā m š ī smaka pazuda. Atbraucā m no jū ras un uzreiz vakariņ ā s, tā pē c smakas mū s netraucē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Telpā viss bija darba kā rtī bā . Jā , vakaros, tuvā k vakariņ ā m, bija dzirdama grila smaka, bet pē c vakariņ ā m š ī smaka pazuda. Atbraucā m no jū ras un uzreiz vakariņ ā s, tā pē c smakas mū s netraucē ja. Ē dieni 4* atbildē juš i, brokastī s gardas smalkmaizī tes. Bija bez bē rniem un animā cija neinteresē ja. Jā Wi-Fi maksā ja 10 USD par 7 dienā m. Kopumā iesaku viesnī cu.
аватар Ulya.kit
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vakarā braucā m uz viesnī cu, ā tri iekā rtojā mies istabiņ ā , izgā jā m paskatī ties uz balkona sastapā m mež onī gu smaku no grila uz ielas. Par nelielu kompensā ciju pā rvā cā s uz citu istabu - te viss it kā ir norma! Viesnī ca jauka, tī ra, istabā nebija karstā ū dens un nestrā dā ja kondicionieris - 24. … Tomēr ▾ Vakarā braucā m uz viesnī cu, ā tri iekā rtojā mies istabiņ ā , izgā jā m paskatī ties uz balkona sastapā m mež onī gu smaku no grila uz ielas. Par nelielu kompensā ciju pā rvā cā s uz citu istabu - te viss it kā ir norma! Viesnī ca jauka, tī ra, istabā nebija karstā ū dens un nestrā dā ja kondicionieris - 24.00 ieradā s tehniķ i ar tehniku, vē l pusstundu laboja defektus.
Restorā ns - Jaunava nebija viss, protams, kā.4 * (bet ne 4 + *). Ē diens daudzveidī gs, daudz cā ļ u un dā rzeņ u. Augļ i - arbū zs, melone, ā boli - bez garš as. Cepam...esi! ! ! ! ! Ciets sī rups.
Zivis nav mē ģ inā juš as, kaut kā...
Tagad animā cija - vecs animators izmē ģ inā ja visu iespē jamo ...bijā m Turcijā pirms 2 gadiem ...bē rnu animā cijas programma nav mainī jusies ...ž ē l. Pieauguš ajiem nekas nav vē tra, tas ir tikai lietus. Kaut kā nesanā ca! Visbeidzot, "Live Music" ir onkulis sporta biksē s un T-kreklā skaņ u celiņ ā dziedā ja "Hobo Tramp", un "Alcoholic" labi, vē l pā ris dziesmas turku valodā.
Nu "Miss Hotel" nepā rsteidza - garlaicī ba! ! ! ! ! Mr Hotel kaut kas bija pacieš ams ...vai noskaņ ojums bija vai puiš i ir karsti! ! ! ! ! Paldies par vakaru!
Bet tas viss nebū tu nekas, ja ne pā rsteigums, kas viesnī cas iemī tniekus vajā ja aptuveni no pulksten 16.00 lī dz 23.00 - IR SMODĪ KA G ...Ā RPUS VIESNĪ CAS PIE BASEINiem ...vai tieš ā m š o problē mu nav iespē jams atrisinā t ar notekū deņ iem?
Reljefs ir tik ...garlaicī gs ...viesnī ca ir garlaicī ga un pilsē tā ! ! ! !!
Un internets 2021. gadā ir maksas - 10 dienas 15 dolā ri! Nebiju gaidī jis tā du pakalpojumu! Lai gan es mī lu Turciju kā kū rortu! ! ! !!
Eldara kū rorts, iesaku par naudu apbraukt desmito ceļ u ir interesantā ki varianti! Labu atpū tu! ! ! ! !
аватар akrava1982
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Laba diena! Es gribu jums pastā stī t par desmit dienu atvaļ inā jumu Eldar Resort Hotel 4 *. Viesnī cā ieradā mies pē c 21-00, ā tri iekā rtojā mies un tas ir vienī gais š ī s viesnī cas pluss. Istaba izrā dī jā s netī ra - nav tī rī ta no pagā juš ā gada, jo ieradā mies nā kamajā dienā pē c atvē rš anas, un ar nestrā dā još u gaisa kondicionē tā ju un duš u, no kuras strū kla ū dens. … Tomēr ▾ Laba diena! Es gribu jums pastā stī t par desmit dienu atvaļ inā jumu Eldar Resort Hotel 4 *.

Viesnī cā ieradā mies pē c 21-00, ā tri iekā rtojā mies un tas ir vienī gais š ī s viesnī cas pluss.

Istaba izrā dī jā s netī ra - nav tī rī ta no pagā juš ā gada, jo ieradā mies nā kamajā dienā pē c atvē rš anas, un ar nestrā dā još u gaisa kondicionē tā ju un duš u, no kuras strū kla ū dens.

Pē c tikš anā s ar citiem atpū tniekiem uzzinā jā m, ka nestrā dā još ie kondicionieri, iespē jams, ir š ī s viesnī cas tradī cija, un gaidī ja daudzi citi pā rsteigumi, piemē ram, tualetes poda neesamī ba, jo tas tika aizvests uz apkopi, vai pilnī ga prombū tne. elektrī ba telpā nestrā dā još u tirdzniecī bas automā tu dē ļ.

Viesnī cas personā ls galvenokā rt runā krieviski, jo.
daudzi no viņ iem nā k no postpadomju republikā m, bet, ja rodas problē mas, piemē ram, ar kā du numuru vai rodas kā di citi jautā jumi, krievu un ī paš i angļ u valodas zinā š anas uzreiz pazū d, un tikai dā sns dzeramnauda palī dz atkal izveidot savstarpē ju sapratni.

Starp citu, mums neviens istabu netī rī ja, arī ar dvieļ u un gultas veļ as nomaiņ u pret tī ru ir problē ma. Lai saņ emtu dzeramnaudu, viņ i var izlikt netī ro dvieli ne vairā k kā ar sirdi, iespē jams, tas ir vietē jais joks.

Ē diens ir neē dams, gaļ as vietā izmanto soju, kartupeļ u biezeni un dzē rienus no koncentrā tiem. Tē ja un kafija ir vienkā rš i pretī gi, turku kafiju vestibila bā rā var pagatavot tikai pē c dzeramnaudas vai skandā la. Ē dienkarte katru dienu ir vienmuļ a un jauni ē dieni parā dā s reti. Vakariņ ā s ietilpst kremē ta grilē ta vistas gaļ a un neregulā ras zivis.
No augļ iem tikai skā bie arbū zi un ā boli, visi deserti no kvieš u putras, pievienojot daž ā dus ievā rī jumus, medu un citas sastā vdaļ as.

Viesnī cas iekš ē jā teritorija sastā v galvenokā rt no viena baseina un izskatā s ļ oti jauki, bet smird pē c notekū deņ iem (negribu iedziļ inā ties), tā pē c vienkā rš i nav iespē jams tur atrasties, nemaz nerunā jot par peldē š anos baseinā . Izklaides un animā cijas nav vispā r, tikai vientuļ š dī dž ejs respiratorā mē ģ inā ja kaut kā izklaidē t publiku.

Kad lī st lietus viesnī cas foajē un, galvenais, restorā nā , tek jumts, tas ir ļ oti satraucoš i, jo lietus ū dens gā ž as tieš i uz pā rtiku, ar kuru mē ģ ina pabarot atpū tniekus, savukā rt darbinieki nesteidzas izvest noslī kuš os. ē dieniem, acī mredzot cerī bā , ka tie tiks apē sti.

Un galvenā sū dzī ba ir tā da, ka viesnī cā nav neviena Ultra All Inclusive, vispā r nav, lai gan mē s par to maksā jā m lielu naudu.

Pā rskata beigā s es novē lu visiem labi atpū sties, bet ne Eldar Resort Hotel 4 *.
аватар LevaVal
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es tikko š odien atgriezos no Turcijas, tā pē c gribu uzreiz atstā t atsauksmi. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma un atsauksmē m. Eldarā ieradā mies pē c pusnakts, uzreiz iekā rtojā mies. Bet kā ds bija pā rsteigums, kad uz 3 pieauguš ajiem un 1 bē rnu mums iedeva istabiņ u 2+1 ! ! ! Jā , un ar salauztu santehniku, salauztu durvju rokturi. … Tomēr ▾ Es tikko š odien atgriezos no Turcijas, tā pē c gribu uzreiz atstā t atsauksmi. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma un atsauksmē m.
Eldarā ieradā mies pē c pusnakts, uzreiz iekā rtojā mies. Bet kā ds bija pā rsteigums, kad uz 3 pieauguš ajiem un 1 bē rnu mums iedeva istabiņ u 2+1 ! ! ! Jā , un ar salauztu santehniku, salauztu durvju rokturi. Lai atrisinā tu problē mu, viņ i piedā vā ja piemaksā t par lielā ku istabu. Pē c 2 naktī m mū s tomē r pā rcē la uz vienu istabu, kur viss darbojā s. Un no rī ta viņ i solī ja piegā dā t vē l vienu gultu. Tiesa, mē s viņ u redzē jā m vē lā pē cpusdienā un tikai pē c tam, kad vairā kas reizes atgā dinā jā m par sevi reģ istratū rā .
Ē diens kā ierasts Turcijai: vista, zivs, tī tars. Vienī gie augļ i bija arbū zs un ā boli. Uzkodu bā rs pa dienu piedā vā ja kartupeļ us un burgerus, ar kuriem visiem nepietika. Katru dienu saldē jums no 16 lī dz 17. Pludmalē nav bā ra. Kola, UPI tipa sula un tas pats kartupelis ar burgeru.
Animā cija nav nekas. Vakarā ir mini diskotē ka, katru dienu viens un tas pats. Un viss. Tikai mū zika. Varbū t tas ir Covid dē ļ , es nezinu.
Pludmale. Ejiet uz pludmali apmē ram 7 minū tes, pā ri ceļ am pa labi lī dz bankomā tam un tad pa kreisi. Pludmale oļ u, jū ra tī ra, ir mols. Bet vakarā apsargs mū s nelaida uz mola, domā jams, ka mols pieder Queens Park Hotel. Lai gan pa dienu tur iet visi un daž ā di. Vietas vienmē r varē ja atrast, pludmales darbinieki atnesa un nolika sauļ oš anā s krē slus.
Internets ir slikts, istabā tas nedarbojā s labi, tā pē c man bija jā iet uz koridoru, un vē l jo vairā k, tas nedarbojā s pludmalē . Par 10 dienā m 15 USD.
Kā vē lā k uzzinā jā m, viesnī ca tū ristus sā ka uzņ emt tikai jū nija vidū . Acī mredzot viņ š vienkā rš i nebija gatavs.
Izskatā s labi, bet mē s tur vairs nebrauksim. Un es to neieteikš u saviem draugiem.
Сломанный душ Вот так выглядит доп. спальное место
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tetjana1
Sveiki. Es ceļoju ar 13 gadus vecu puisi. Mammai vajag pludmali un sauli, bet bērnam tas ātri apniks. Iesakiet, kurās ekskursijās varat vest bērnu vecumā no 13 gadiem, labi, lai neaizietu ļoti ilgi
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Lyudmila88L
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums wells_
Pastāstiet man, vai viesnīca Turcijā Eldar Resort Hotel ir piemērota ģimenēm ar bērniem vecumā no 10 līdz 4 gadiem. Vai arī pastāstiet man alternatīvu ar budžetu 1,5 tūkstoši USD septembra vidū (2 pieaugušie un 2 bērni).
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums dina261286
Sveiki. Pastāsti man, vai jūra un gaiss šajā rajonā ir tīrs? Gribu izvēlēties šo viesnīcu, bet draugs mani nobiedēja, ka jūra ir netīra. Viņa bija šajā rajonā pagājušajā gadā.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infobghth
‹ Viesnīca Eldar Resort Hotel 4*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 2011 году, ежегодно проводится частичный косметический ремонт. Состоит из одного 4-этажного корпуса основного здания. Разнообразное питание, приветливый персонал. Отель подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 48 км от аэропорта г. Анталия, 1 км от п. Гейнюк, в 8 км. от г. Кемер.
Pludmales apraksts Пляж расположен в 300 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Протяженность пляжа — 100 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-fi (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), диетическое меню (по запросу), конференц зал 47 м2, на 40 чел., 1 основной ресторан — крытая секция рассчитана на 300 чел, открытая терраса на 100 чел., 5 баров, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 875 м2, 2 водные горки, 1 крытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 109 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца (депозит), услуги фотографа (платно), магазины, кресло-коляска.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет), детская анимация на русском языке, 1 открытый детский бассейн 78 м2, 1 горка, детская секция крытого бассеина 4 м2, игровая комната, детское меню (обед, ужин), прокат детской коляски (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: 2 водные горки, анимация на русском языке, турецкий вечер (1 раз в неделю), амфитеатр, ТВ уголок, дартс, теннисный корт днем (с синтетическим покрытием), мини-футбол, аквааэробика. Платно: освещение теннисного корта, ракетки и мячи, водные виды спорта на пляже.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 174 номера, с видом на бассейн, сад или горы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Cumhuriyet Mah. Sakıp Sabancı Cad. No:24, Goynuk, Kemer, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 815 28 28
Fax: +90 242 815 29 29
Tīmekļa vietne: Eldar Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.