Tikai fakti

Rakstīts: 10 jūnijs 2011
Ceļošanas laiks: 28 maijā — 8 jūnijs 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s palikā m viesnī cā.10 dienas. 3 cilvē ku ģ imene ar 8 gadus vecu bē rnu. pirms tam bijā m trī s reizes Turcijā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Mē ģ inā š u runā t ī si un ieskicē t galvenos viesnī cas plusus un mī nusus.
1) Viesnī ca tieš ā m ir ļ oti skaista, strū klaka pie ieejas uzreiz uzmundrina un noskaņ o pozitī vi.
2) Numurs ir standarta, istabā ir vannas istaba, seifs ir bez maksas. Vannas istabā noplū des nebija, bet gaisa kondicionieris nedarbojā s. Viņ i to izdarī ja tikai ceturtajā dienā pē c daudzajiem zvaniem un braucieniem uz reģ istratū ru.

3) Ē diens normā ls, č etriniekam ierastais, bez volā niem. Jā piebilst, ka mū su uzturē š anā s sā kumā tā bija daudz daudzveidī gā ka un labā ka nekā beigā s. Es nezinu, kā pē c, un es š eit nepublicē š u savus minē jumus.
4) Baseins, slidkalniņ i - viss ir lieliski. Paradī ze bē rniem.
5) Jū ra...nu. Pludmale ir niecī ga daļ a, un sauļ oš anā s krē sli ir iestrē guš i viens otram blakus. Tas nebija redzams nevienā no č etriem. Tas vairs nenogalinā ja, jo bija garī gi sagatavoti normā las pludmales trū kumam, bet tualetes un duš as trū kumam. Sā kumā drī kstē ja izmantot blakus esoš ā s pludmales duš u, tad aizliedza.
6) Animā cija. Š ķ iet, ka viņ a ir tur. Bet bē rns vienmē r bija viens pats. Viņ i nestrā dā ar tā da vecuma bē rniem.
7) Viesnī cā nav diskotē ku. Un neklausieties nevienā , ka viņ a it kā tur ir. Tieš i pē c vakara izrā des viņ i uz brī di ieslē dza mū ziku un daž i dejoja pie galdiem un uz skatuves.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu