Laba viesnīca

Rakstīts: 13 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 28 jūlijā — 4 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cā bijā m jū lija beigā s - augusta sā kumā . Mē s ieradā mies viesnī cā pulksten 15:00, un reģ istrē š anā s bija ā tra. Numurs ar skatu uz blakus esoš ā s viesnī cas peldbaseinu. Istaba mā jī ga, seifs istabā bez maksas. Personā ls runā krieviski 50/50, bet tas netraucē saziņ ai. Dzimš anas dienā kompliments no viesnī cas uz istabu ar mazumiņ u augļ u un galdiņ u ar pudeli sausā vī na terasē .
Ē diens viesnī cas restorā nā ir pietiekams. Ir vistas, tī tara, liellopa gaļ a. Viņ i vā ra dā rzeņ u sautē jumu ar gaļ u, tī tara sautē jumu, rotā rī sus, bulguru, spageti, kartupeļ u biezeni un š ķ ē les (kartupeļ i Turcijā nav garš ī gi, tā pē c viņ i ē da kaut ko citu kā piedevu) Bija divu veidu zivis, dorado un forele, tas tika tvaicē ts un cepts uz grila. Dā rzeņ i tomā ti un gurķ i, daudz zaļ umu. Trī s veidu siers. Augļ u % arbū zs, melone, ā boli un vienu reizi bija bumbieri. Saldais galds ir vienmuļ š , bet tie, kas neē d saldumus, nav katastrofa. Konditorejas izstrā dā jumi varē tu bū t labā ki, bet no rī tiem tiek pasniegti kruasā ni un rozī ņ u maizī tes. Kopā ar medu un ievā rī jumu tas ir diezgan garš ī gs)). Karstie ē dieni% bija piecu variantu zupas . . patika vermicelli un lē cas.
Animā cija viesnī cā katru dienu ir atš ķ irī ga. Viesnī ca ī sti nedejo. Daudzi bē rni iet gulē t. Bā ri darbojas pie baseina un vestibilā . 4 veidu kokteiļ u klā stā no vietē jā alkohola, alus, kolas, sprite, dzirkstoš ā ū dens. Pludmale atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Pludmale ļ oti tī ra (!! ! ), ir pietiekami daudz estakā ž u gultas, dvieli iedod viesnī cā par depozī tu 5$. Veikali blakus viesnī cai, pat iet pa labi, pat pa kreisi. Jū s varat iegā dā ties augļ us. Naktī izrakstī jies no istabas, tā tad kopumā bez problē mā m, kluss un mierī gs. Transfē rs tika saņ emts lidostā laikā . Viesnī ca ir piepildī ta ar pilsoņ iem no Ukrainas, Krievijas, Kazahstā nas un paš as Turcijas. Personā ls ir draudzī gs. Laba 4* viesnī ca.

P. S. Atkal par ē dienu - izsalcis nebū si.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu