Lieliska viesnīca, mēs vēl atgriezīsimies :)

Rakstīts: 6 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 28 aprīlis — 3 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirms pā ris dienā m atgriezā mies no Eldar resort hotel 4 * (Kemera).
Atpū tā mies ar draugu, š o viesnī cu izvē lē jā mies dē ļ augstā vē rtē juma, labā m atsauksmē m, skaistā m fotogrā fijā m (meitenes ir meitenes), adekvā tu cenu....un viņ i nezaudē ja!
Svaigs remonts, skaists interjers, kopta teritorija, liels peldbaseins, ē rta atraš anā s vieta, jū ras tuvums, neticams dabas skaistums - tas viss ir par Eldaras kū rortu. Virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga (grilē ti dā rzeņ i ir atseviš ķ a mī lestī ba : ) ) Es vē lē tos vairā k augļ u ē dienkartē )

Pieklā jī gs un ļ oti izpalī dzī gs personā ls padara uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku. Pozitī vie animatori (Farkhad, Olya) no rī ta lī dz vakaram izdomā daž ā das aktivitā tes un konkursus, lai jums nebū tu garlaicī gi)) Iesakā m apmeklē t vakara izrā des : ) Atseviš ķ i sveicam Romā nu un iesakā m hammam plkst. Viesnī ca! Viesnī cā ir arī fotogrā fs, tiek nodroš inā tas spilgtas fotogrā fijas!
Diemž ē l mums neizdevā s pietiekami daudz peldē t, jo ū dens nepaspē ja sasilt un bija diezgan uzmundrinoš s.
Labprā t paliktu vē l pā ris dienas, negribē jā s braukt prom.
Secinā jums: labā k ir ierasties Turcijā vismaz uz 7 naktī m, sezonā , kad ir patī kami peldē ties un ir vairā k cilvē ku)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu