Crystal Flora Beach Resort hv1– Atsauksmes

125
Novērtējums 7.310
№49 viesnīcas reitingā Kemera
7.4 Numurs
7.6 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.1 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 1997. gadā, pēdējā renovācija veikta 2010. gadā. Sastāv no 3 stāvu kotedžu kompleksa. Laba kluba viesnīca ar lielu zaļo zonu. Ērti numuri, plašs sporta aktivitāšu klāsts. Piemērots āra entuziastiem.Vairāk →
аватар natali.atlantida2010
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Ģ imenes brī vdienas ar 4 gadus veco meitu. Viesnī ca, manuprā t, gan ģ imenē m, gan jaunieš iem, gan uzņ ē mumiem. Vispirms vē los atzī mē t atsaucī go un uzmanī go personā lu. Viesu stafete Melisa ī paš s paldies, ja bija kā das problē mas, viss tika atrisinā ts uzreiz. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Ģ imenes brī vdienas ar 4 gadus veco meitu. Viesnī ca, manuprā t, gan ģ imenē m, gan jaunieš iem, gan uzņ ē mumiem. Vispirms vē los atzī mē t atsaucī go un uzmanī go personā lu. Viesu stafete Melisa ī paš s paldies, ja bija kā das problē mas, viss tika atrisinā ts uzreiz. Super ē diens! Zivju dienas nav slavē jamas. Teritorija zaļ a, kalni, skujas, cikā des! Jū ra un piekraste katrai gaumei! Vai gribi lielus oļ us, gribi mazus oļ us, gribi smiltis! Jebkura kaprī ze. Animā cija tika izkā rtota pilnī bā , visu diennakti) Paldies. Bē rns raudā ja, negribē ja iet prom, lū dza palikt š eit dzī vot! ) Man bija pozitī vas, siltas emocijas un iespaidi uz mū ž u. Pirmo reizi man tieš ā m bija maz atvaļ inā juma un gribē jā s turpinā t. Liels paldies par to. Vienī gais mazais mī nuss ir tas, ka vajag atjauninā t istabu skaitu, bet kad braucā m, mē s par to zinā jā m un mums tas nebija galvenais. Tā kā mē s istabā pavadī jā m ļ oti maz laika.
аватар Natasha-leepa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir tikai 3 zvaigznes. Personā ls reģ istratū rā ir pretī gs, vispā r nedzird, ko viņ i prasa. Atbraucā m ar slimu bē rnu, lū dzā m iekā rtoties tuvā k jū rai, tā kā viņ am bija grū ti staigā t, ar nolū ku, viņ i apmetā s tā lā k, temperatū ra bija 42 grā di, viņ am bija grū ti staigā t, viņ š prasī ja piemaksa, pieprasī ja 540 eiro. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tikai 3 zvaigznes. Personā ls reģ istratū rā ir pretī gs, vispā r nedzird, ko viņ i prasa. Atbraucā m ar slimu bē rnu, lū dzā m iekā rtoties tuvā k jū rai, tā kā viņ am bija grū ti staigā t, ar nolū ku, viņ i apmetā s tā lā k, temperatū ra bija 42 grā di, viņ am bija grū ti staigā t, viņ š prasī ja piemaksa, pieprasī ja 540 eiro.
Pirmo reizi Turcijā redzu tā du attieksmi pret cilvē kiem. Nevienam neiesaku š o viesnī cu.
аватар karat_apk.Lidiua
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā atpū tā mies 2020. gada augustā , principā viss kā rtī bā , bungalo tipa viesnī ca, teritorija tī ri zaļ a ļ oti ē rta, istabiņ as mazas, bet bija labi, nenā cā m istabā sē dē t, Wi- Fi darbojā s labi istabā , jū ra ir lieliska, lai gan, ja jū s ierodaties pē c brokastī m, tad nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet mē s vienmē r atklā jā m, ka tas mums nemaz nav problē ma. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies 2020. gada augustā , principā viss kā rtī bā , bungalo tipa viesnī ca, teritorija tī ri zaļ a ļ oti ē rta, istabiņ as mazas, bet bija labi, nenā cā m istabā sē dē t, Wi- Fi darbojā s labi istabā , jū ra ir lieliska, lai gan, ja jū s ierodaties pē c brokastī m, tad nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet mē s vienmē r atklā jā m, ka tas mums nemaz nav problē ma. Personā ls ir pieklā jī gs un nā k pē c pieprasī juma. Ē diens labs, zivju ir daudz veidu, pietiek ar gaļ u daž ā dā s versijā s, augļ i, dā rzeņ i visi ļ oti labi, daž ā di alkoholiskie dzē rieni bā rā un š ampanietis un viskijs ir labi, kokteiļ i vispā r ļ oti labi. Jaukas brī vdienas paldies visiem.
аватар Victoria2015
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Plusi: Ļ oti skaists skats no pludmales uz neticamiem kalniem. Priedē s skaista zaļ a zona, visur tī rs, visu diennakti tī rī ts un mazgā ts. Istabā ir "kraukš ķ ī ga" gultas veļ a bez caurumiem un labi dvieļ i. (ī paš i, ja salī dzina ar Ē ģ ipti). … Tomēr ▾ Plusi:
Ļ oti skaists skats no pludmales uz neticamiem kalniem.
Priedē s skaista zaļ a zona, visur tī rs, visu diennakti tī rī ts un mazgā ts. Istabā ir "kraukš ķ ī ga" gultas veļ a bez caurumiem un labi dvieļ i. (ī paš i, ja salī dzina ar Ē ģ ipti).
Tū ristu kontingents: pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem, pā ri, bez dzē rā jiem. Pa valstī m galvenokā rt Krievija, Ukraina. Ir Polija, Turcija, Moldova, Vā cija, Baltkrievija, Bulgā rija. Kazahu praktiski nav (nu, jū s saprotat, kā pē c š ī prece ir plusos)))).
Ir smilš aina ieeja jū rā.
Ē diens pirmajā s 2 dienā s bija ļ oti pieticī gs un bezgarš ī gs, un tad atbrauca daž i inspektori/vadī tā ji un ē diens uzlabojā s, vakariņ ā s vienmē r bija zivs, vairā ku veidu gaļ a, 2x nedē ļ ā deva vē ž us, vienu reizi - sautē tus kalmā rus. Garš ī gs airā ns bā ros, saldē jums vestibilā visas dienas garumā , bet tikai 2 veidi, daž reiz tikai viens.
Lielisks jauns akvaparks. Labs rotaļ u laukums un animā cija maziem bē rniem.

Mī nusi
Sī kas vecas istabiņ as, gulta 190cm gara. Izlasī ju, ka mazas, bet tik mazas!
Wi-Fi ir pieejams tikai reģ istratū rā.
Ļ oti gauss un ne vienmē r draudzī gs personā ls. Protams, ne visas, bet lielā kā daļ a, izņ emot meitenes bā ros un restorā nos.
Bez komplimentiem no viesnī cas par dzimš anas dienā m. Ceļ ojumu aģ ents uz biļ etes norā dī ja dzimš anas dienu. Bet vī ns tika atnests istabā.3dien, pē c gida atgā dinā juma un diviem maniem atgā dinā jumiem.
Nav animā cijas grafika, darbojas bā ri. Viesu attiecī bu puiš i vispā r neko nezina un arī nevē las uzzinā t. Vienī gi meitene Junna ir draudzī ga un atsaucī ga.
Puse kafejnī cu un bā ru ir slē gti. Viņ i necep turku kū kas, nav beļ ģ u vafeles. Galvenajā restorā nā , tuvā k pusdienu/vakariņ u beigā m, jaunas ē dienu porcijas netiek pasniegtas. Tas viss ir beidzies.
Vakaros netiek rā dī ta tikai dzī vā mū zika diskotē kai.
Droš i vien nekā das animā cijas, mē s nekad neesam redzē juš i. Akvaparkā ir ļ oti maz apļ u, lai nobrauktu pa slidkalniņ iem.
Pludmales dvieļ i ir ļ oti veci un mazi, slikti uzsū c ū deni.
Pegasus pā rstā vis viesnī cā nezina ekskursijas programmu vai melo ar nolū ku. Viņ a mū s sū tī ja 2 dienu tū rē , sakot, ka atrakciju bū s daudz, un puse no tā m nebija, tā vietā mū s veda uz drausmī gas kvalitā tes juvelierizstrā dā jumu, vī na un tekstilizstrā dā jumu veikaliem.
аватар Olegykk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pros. Ļ oti skaists rajons. Zaļ š , tī rs, draudzī gs personā ls. Labs ē diens. Liela privā tā pludmale. Mī nusi. Ļ oti mazas istabiņ as, platī ba ap 14 m2, mini gultas, ar augstumu 180 - kā jas karā jas. Standartā izdodiet vienu karti durvju atvē rš anai. … Tomēr ▾ Pros. Ļ oti skaists rajons. Zaļ š , tī rs, draudzī gs personā ls. Labs ē diens. Liela privā tā pludmale.
Mī nusi. Ļ oti mazas istabiņ as, platī ba ap 14 m2, mini gultas, ar augstumu 180 - kā jas karā jas. Standartā izdodiet vienu karti durvju atvē rš anai. Trenaž ieru zā le ir maza, un aprī kojums ir vecs un salū zis.
Tī rī š ana telpā s ļ oti kvalitatī va.
Atseviš ķ i - strā dnieku varoņ i, visu dienu maskā s. Ir tik karsts, ka nevaram iedomā ties, kā š eit ir vasarā .
Пляж Мини кроватки Подушка-жесть Территория Возле ресторана Балкончик для одного
аватар Nesska35
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta atseviš ķ u kotedž u un zaļ o zonu + slidkalniņ u dē ļ . Viss atbilst deklarē tajam. Daudz ziedu un koku. Ir mini zoodā rzs (truš i, balož i, vistas) un supersuns Uslu, laipnā kā bū tne. Ierados 15:00, reģ istrē š anā s bija ā tra, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta atseviš ķ u kotedž u un zaļ o zonu + slidkalniņ u dē ļ . Viss atbilst deklarē tajam. Daudz ziedu un koku. Ir mini zoodā rzs (truš i, balož i, vistas) un supersuns Uslu, laipnā kā bū tne.
Ierados 15:00, reģ istrē š anā s bija ā tra, draudzī gs personā ls.

Plusi: Ļ OTI zaļ a teritorija, atseviš ķ as mā jiņ as, laba virtuve (gaļ a: liellopu gaļ a, tī tars, jē ra gaļ a, vista; jū ras veltes: lasis, vē ž i, garneles, kalmā ri, jū ras asaris, jū ras plaudis...dā rzeņ i, augļ i, saldumi...)) ) Importa dzē rieni (bushmills, ballantines, Bailey's...efes alus...pienā cī gi kokteiļ i... ). Labi slaidi.

Mī nuss: ļ oti maza istabiņ a (liels standarts) - patiesī bā.20 metri, mē s trī s nevaram izklī st, mini bā ru pat nevar pilnī bā atvē rt: (. Kondicionieris karā jas tieš i virs gultas, tā pē c tas nav iespē jams lai to izmantotu miega laikā.
Jū ra: mā kslī gi iebē rtas smiltis, var iebraukt lī dz ceļ iem, un tad var tikai peldē t, jo apakš ā ir milzī gi bruģ akmeņ i : (
аватар 29kirill
No laba. Cilvē ku nav daudz. Pludmalē un pie baseiniem vienmē r ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Ir animā cijas bē rniem. Restorā nā rindu nav. Teritorija ir skaista un labi kopta. Pludmale ir smilš aina (mā kslī gi izlieta) no apakš as tika izņ emti akmeņ i. … Tomēr ▾ No laba. Cilvē ku nav daudz. Pludmalē un pie baseiniem vienmē r ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Ir animā cijas bē rniem. Restorā nā rindu nav. Teritorija ir skaista un labi kopta. Pludmale ir smilš aina (mā kslī gi izlieta) no apakš as tika izņ emti akmeņ i. Klusa ģ imenes viesnī ca. Noteikti ne ballī tē m un jaunatnei. Š eit valda mierī ga un draudzī ga atmosfē ra.
No slikta. Veco numuru fonds. Ļ oti mazas istabas. Un vispā r visas mē beles viesnī cā visur ir vecas. Lai gan kurš bija uz salā m, tas ir tikai pareizi. Kalni, jū ra, vecas mē beles))) kā Bali).
Ļ oti pieticī gs ē diens. Jū s nepaliksit izsalkuš i, tač u noteikti negaidiet, ka bū siet izsalkuš i.
Aukstais bē rnu akvaparks. Ū dens ir ļ oti auksts.
Nu, iespē jams, tas neattiecas uz viesnī cu, bet mums tā kļ uva par lielā ko problē mu un vilš anos - tas ir mū su viesnī cas ceļ vedis no Anex Tur Emin. Ī sts krā pnieks. Dzen viņ u uzreiz. Viņ š pā rdod ekskursijas, sakot, ka tev iedos gandrī z zelta kalnus un nesī s uz rokā m. Patiesī bā pat mostieties, lai iegā dā tos ū deni š ajā s ekskursijā s. Tad viņ š sastingst un saka, ka par viņ u var atsauksmē s rakstī t, ko gribi - viņ am ir vienalga.
Kopumā viesnī ca noteikti nav 5 *, 4 bū s tikai pareizi.
Bet, ja esi bez pretenzijā m, vē lies labu personā la attieksmi, skaistu teritoriju un siltu atmosfē ru, tad š is ir labs variants. Bet, ja jū s pieķ eraties katram sī kumam, tad jums ir jū ra. Netē rē jiet savu naudu un nervus.
Ресепшн
аватар natalia.sevruk1978
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ieradā mies Turcijā agri no rī ta. Č etru cilvē ku ģ imene - divi pieauguš ie, 11 gadus vecs zē ns un 6 gadus vecs zē ns. Pā rsū tī š ana tika veikta no Annex Tour. Autobuss bija gandrī z pilnī bā piepildī ts ar atpū tniekiem, nogā dā ts uz 9 viesnī cā m. … Tomēr ▾ Ieradā mies Turcijā agri no rī ta. Č etru cilvē ku ģ imene - divi pieauguš ie, 11 gadus vecs zē ns un 6 gadus vecs zē ns.
Pā rsū tī š ana tika veikta no Annex Tour.
Autobuss bija gandrī z pilnī bā piepildī ts ar atpū tniekiem, nogā dā ts uz 9 viesnī cā m. Mū su viesnī ca bija 4. marš rutā.
Lī dz 24. augusta vakaram atpū ta bija normā la, mulsinā ja tikai rindas pie restorā na pē c ē diena, jo tur viens cilvē ks izdalī ja ē dienu, piemē ram, salā tus, grieza sieru, š ķ iņ ķ i, konditorejas izstrā dā jumus un putras - tas izveidoja č etras garas rindas. , nebija nekā du attā lumu. Atgriezā mies istabā pirms vakariņ ā m un zvanī jā m mums ar reģ istratū ru ar informā ciju, ka transfē rs ir slims Kovids, saistī bā ar ko mums ir pienā kums pā riet uz citu novē rojumu. Teritoriā li mū su jaunā dzī vesvieta bija netā lu no reģ istratū ras, 30 metru attā lumā.
Mū su pā rvietoš anu veica Nicas viesnī cas darbinieks, kuram bija jā turpina mū su novē rojumi.
Mums arī solī ja izpildī t jebkurus lū gumus pē c ē diena vai ko vien vajag, ar precizē jumu, lai kas arī notiktu ar pā rbaudes rezultā tiem, mē s vairs nevarē sim brī vi pā rvietoties pa viesnī cu. Tā kā viņ am bija savs darba grafiks, tad izrā dī jā s, ka nā kamajā dienā viņ am bija brī va diena un apsolī ja, ka viņ u nomainī s, dos mū su kontaktu, lai sazinā tos ar meiteni, kura mums atzvanī s.
25.08
No rī ta pamostoties un vē loties ieturē t brokastis, saskaroties ar to, ka istabā nestrā dā telefons, Nī ca neatbild ne uz ziņ ā m, ne zvaniem. Istaba nebija sagatavota dzī voš anai, nebija dzeramā ū dens un telefona pieslē guma, kā rezultā tā.9. 30 nā cā s uzvilkt masku un doties uz reģ istratū ru paprasī t ē dienu un ū deni un salabot telefonu istabā . Ē dienu atveda 1h laikā un pat nepajautā jot, ko gribam, telefons tika uztaisī ts tikai pē cpusdienā (aparā tam nebija bojā jumu, vienkā rš i atvienoja no lī nijas, jo tika ieslē gts attā linā ti).
Pē c nesankcionē ta brauciena uz reģ istratū ru mū s uzrunā ja viesnī cas darbinieks, kurš iekā rtojā s zemā k esoš ajā stā vā un uzraudzī ja mū su kustī bu. Viņ š arī periodiski atnesa ē dienu un dzē rienus, kad tas nonā ca pie mums, pē c citu, laimī gā ku klientu apkalpoš anas. Neapē tais tika atstā ts istabas tuvumā un tas viss atradā s slē gtā koridorā lī dz viņ a nā kamajai ieraš anā s brī dim, kā rezultā tā smarž a koridorā joprojā m bija tā da pati, ņ emot vē rā , ka pat naktī zem 22-24 ° C nebija ieslē gts. termometrs. Pē c telefona salaboš anas varē jā m piezvanī t uz reģ istratū ru un lū gt sakopt, bez mū su lū guma neviens neko nedarī ja. Virsnieks, kurš bija norī kots mū s uzraudzī t, nebija ne krieviski, ne pat angliski runā još s;
Ap 12.00 mums zvanī ja no Nicas un teica, ka pē c 15 minū tē m.
atbrauks pie mums veikt testu uz kovidu, viesncas atbrauca dakteri un uzreiz tika pazinots, ka taisam par musu rekina izmeklē jumus un tas ir 30 eiro no cilvē ka, mē s č etri, tas ir 120 eiro. Kad jautā jā m, kur ir pierā dī jumi, ka mū su autobusā ir pacients un uz kuru viesnī cu viņ š devā s, informā cija netika sniegta, atsaucoties uz to, ka bija izsaukums un ar to pietika, lai mū s izolē tu un piespiedu kā rtā veiktu pā rbaudi. Saskaņ ā ar viesnī cas administrā ciju un mū su gidu, kas nemaz nepiedalī jā s visā š ajā stā stā , apdroš inā š ana mums visu segs, dariet to un pē c ieraš anā s mā jā s jū s visu atgū sit. Bet mums pat nebija tehnisko iespē ju sazinā ties ar apdroš inā š anas kompā niju, jo telefons istabā nedarbojā s. Labi, ka kontā bija nauda un ar viesabonē š anas palī dzī bu š is jautā jums tika noskaidrots - apdroš inā š ana to nesedz.
Visvairā k mū s satrauca nevis 120 eiro, bet gan uz kā da pamata tiekam turē ti uzraudzī bā , bez attaisnojuma, ka viņ š bija slims, un ja jā , tad kā pē c.
Pie mums atnā ca viens no viesnī cas direktoriem (kā izrā dī jā s, ka viņ i bija vairā ki, pē c sadalē m, kas rada š aubas, vai viņ š ir direktors, jo mums netika parā dī ti nekā di dokumenti), krieviski runā još a meitene un apsargs. Uz mū su apgalvojumiem, ka tas viss ir nepamatoti un nelegā li istabā netiekam turē ti, liek kā rtot pā rbaudes, un pat uz mū su rē ķ ina teica, ka, ja atteiksimies, izsauks ž andarmus un turpinā s ar viņ iem sazinā ties. Mū s izvedī s no viesnī cas un kas notiks tā lā k, viņ i nezina, ī paš i.
Tā kā bijā m kopā ar bē rniem, piedzī vojumi ar policiju mums nederē ja, tā pē c zem spiediena un iespē jamā m problē mā m devā mies pie pavadas un izturē jā m pā rbaudī jumus, kurus galu galā arī pā rspē jā m, ka gribē jā m paš i nokā rtot.
Arī no viesnī cas administrā cijas mums kā rtē jo reizi pateica, ka, ja tests ir pozitī vs, paliekam valstī lī dz atveseļ oš anai, ja negatī vs, tad jā sazinā s ar savu tū risma operatoru vai apdroš inā š anas kompā niju, lai iegā dā tos mums biļ etes uz mā jā m vai paliktu tajā s paš ā s istabā s plkst. novē roš ana pirms atvaļ inā juma beigā m un lidot prom, kā plā nots iepriekš rezervē to biļ eš u datumā , proti, bez iespē jā m, vesels vai nē , svē tki beiguš ies.
Kad vienojā mies par pā rbaudē m, vairā kas reizes uzsvē rā m, ka vajag rezultā tu izdrukas un č eku, ka par tiem samaksā jā m, mū s pā rliecinā ja, ka viss bū s kā rtī bā , slimnī ca, kas veica š ī s pā rbaudes, visu atsū tī s, kad tiks veiktas pā rbaudes. .
Reģ istrē joties viesnī cā , mums izsniedza papī rus turku un angļ u valodā s, kas ar vā rdiem paskaidroja, ka tas ir pierā dī jums tam, ka neesam slimi ar Covid vai iepriekš neesam slimojuš i.
Faktiski izrā dī jā s, ka mē s parakstī jā m obligā tu koda testu par jebkā dā m aizdomā m.
Bet neviens par to nerunā , un mū su vā jā s angļ u valodas un pilnī gas turku valodas zinā š anu trū kuma dē ļ paraksti tika uzticē ti viesnī cai. Š ajā periodā mums temperatū ru mē rī ja vienu reizi, ierodoties viesnī cā , reģ istratū rā . Pē c tam neviens vairs nemē rī ja, pat tad, kad pā rcē lā mies uz novē roš anu un palikā m apsargā tā istabā , kas liecina par mū su veselī bas viesnī cas š ķ audī š anu.
Pē c testu veikš anas mums atnesa tē jkannu, ū dens bloku, kolas bloku, spraitu un ventilatoru, kasti, kur viss bija uzskicē ts, vienreizē jā s krū zes, dakš iņ as, karotes, naž us, salvetes, cukura maisiņ us, š ķ ī stoš o kafiju, ko mē s nedzeram. Vai viss ir Ultra? Un tas viss tika atvests tā dos daudzumos, ka kļ uva skaidrs, ka esam š eit jau ilgu laiku! !!
Atkal, pē c tam, kad veicā m koda testus, viņ i it kā salaboja mū su tā lruni, patiesī bā to vienkā rš i ieslē dza.
Zvanī jā m apdroš inā š anas kompā nijai.
Viņ i zvanī ja arī uz Annex Tour uzticī bas tā lruni, tač u no sava mobilā tā lruņ a, jo no istabā esoš ā telefona to nevarē ja izdarī t. Zvana mē rķ is bija noskaidrot, vai viņ i zina par mū su situā ciju, par pacientu, kurš tiek nodots pā rveš anai utt. Pielikums nezinā ja par pacienta kodu, mū su iesniegums tika ierakstī ts un tiks izmeklē ts. Ne ar viesnī cu, ne gidu Eminu neizdevā s sazinā ties, ziņ ot par tik lielu problē mu, jo š is transfē rs bija no Annex tū res. Un cieš.9 viesnī cu tū risti. Pielikums solī ja izskatī t situā ciju un apstiprinā ja, ka pē c pā rbaudes rezultā tiem, ja tie bū s negatī vi, varam izmantot visus viesnī cas pakalpojumus, par kuriem samaksā jā m par brī vu ieeju. Bet, kā izrā dī jā s, ne tā ! Un tik milzī gs tī kls kā Pielikums neko nezina par Turcijas likumu par novē roš anu.
Tā s dienas vakarā bija vienī gā reize, kad pati reģ istratū ra mums zvanī ja, lai pajautā tu, ko gribam vakariņ ā s, nekas vairā k no viesnī cas nebija, tikai pē c mū su lū guma, un vairā kas reizes, stundu vai vairā k, nekā prasī ts.
Nicei arī pajautā ja, vai viņ š rī t bū s viesnī cā , jo mū s bū tī bā izlaida uz vienu dienu ekskursijā , kas viņ a teica, ka ir tikai tulks, un Nice atbildē ja, ka viņ š arī nā ks pie mums.
26.08
No rī ta mums neviens nezvanī ja, nejautā ja, kā jū tamies, ko gribam brokastī s, vai vispā r ko mums vajag. Viņ i piezvanī ja un pasū tī ja ē dienu. 12.00 devā mies ekskursijā , lai noskaidrotu, kā ir mū su pā rbaudes rezultā ti, uz ko nesaņ ē mā m atbildi, jo viņ ai it kā vē l nebija nekā das informā cijas, viņ a teica, ka precizē s ar direktori un sazvanī sies. 14.00 Nice mums atzvanī ja un teica, ka no š odienas ē dī sim pē c ī paš as ē dienkartes un iedeva sarakstu ar ko izvē lē ties.
Viss, kas tika piedā vā ts mums un mū su bē rniem, mums nederē ja, bē rni gribē ja frī kartupeļ us un picu, ko parasti pasniedza pusdienā s restorā nā , bet mums atteica. Izvē les nav, pasū tī jā m no piedā vā tā , bet nā cā s ilgi gaidī t, lī dz kā diem 15.30 (! ) Tikko atnesa pusdienas. Garnī rs bija ļ oti sā ļ š , zupa nebija ē dama, bē rni vienkā rš i nevarē ja ē st, ē da daž as kū kas, kas tikai prasī ja plusiņ u ē dienkartei, tā tad visas pusdienas bija bē rniem. No 14:00 lī dz 15:30 mums bija vairā ki atgā dinā juma zvani pusdienā m, lai gan tas sā kā s 12:30 viesnī cā.
Ap 15:00 pie kā rtē jā mē ģ inā juma paprasī t ē dienu Nice teica, ka mums visiem izmeklē jumu rezultā ti ir negatī vi, atgā dinā jā m, lai lū dz izdrukā t testus, č eku apmaksai. Lī dz 15:30 viņ š atnesī s pā rbaudes rezultā tus, bez maksā juma kvī ts. Analī zes rezultā tu laiks izdrukā.26. augustā plkst. 1.35, jo pusi dienas mū su testi bija gatavi un rezultā ti ir zinā mi!
Kad Nice atnesa rezultā tus, viņ š atkā rtoja, ka mē s nevaram iziet no istabas, pat ar negatī viem rezultā tiem, viesnī cas noteikumi valstī , ka mums ir divas iespē jas - palikt istabā lī dz viņ a atvaļ inā juma beigā m vai pirkt biļ etes. un lidot. Atkal atsaucoties uz to, ka izmaksas atmaksā s mū su apdroš inā š anas kompā nija vai ļ aujiet ceļ ojumu aģ entū rai pirkt, vispā r saprotiet paš i.
Pē c telefona ziņ ā m no Nicas plkst. 15.00, ka mū su testi ir negatī vi, no mobilā viesabonē š anā zvanī jā m uz Pielikumu tū res uzticī bas tā lruni +902423240095, vaicā jot, kā pē c mums vajadzē tu atrasties istabā , ja tests ir negatī vs, uz uz ko saņ ē mā m atbildi, jā ir tā ds Veselī bas ministrijas likums-instrukcija, precī zu formulē jumu nezinā m, bet neviens cits kā Turcijas viesnī cas par to nezina un neviens nav informē ts!
Ap 15.00-16.00 saņ ē mā m zvanu no Annex Tour pā rstā vja Mamed ar lū gumu neizdarī t spiedienu uz viesnī cu, kas Turcijā ir tā ds likums.
08) rakstī ja 12:40, tad vē l divas ziņ as, kad nā ca testa rezultā ti, atbildē ja pē c pusotras stundas, prasot mums kuponu numurus, kurus viņ š pierakstī ja tikš anā s reizē un jautā ja, vai š ī ir Crystal Flora viesnī ca?
Vispā r pilnī ga vienaldzī ba un neprasme! ! ! !!
Tā pat visu laiku, no brī ž a, kad mums paziņ oja, ka braucam autobusā ar it kā Covid slimnieku, sazinā jā mies ar mū su ceļ ojumu aģ entu "Nā c lī dzi", kurš savukā rt centā s panā kt patiesī bu un atjaunot mums par uzturē š anā s nosacī jumiem viesnī cā s. Neskaitā mi zvani uz viesnī cu reģ istratū rā , lai noskaidrotu situā ciju, zvani tika vienkā rš i atspoguļ oti un ignorē ti, dzirdot par telefona nolikš anu. Situā cijai nelī dzē ja arī zvani tū risma operatoram Annex, daž i solī jumi un attaisnojumi. Neraugoties uz to, ka pielikumā bija norā dī ts, ka nā kamajos datumos nav izlidoš anas, mū su ceļ ojumu aģ entam izdevā s atrast č etras biļ etes, un tas prasī ja minū tes. 30-40, tas bija apmē ram 16.00, izbraukš ana 20.15 tajā paš ā dienā.
T. k.
mū su pē dē jā s pusdienas viesnī cā neizdevā s, nebija ko ē st, jo ī paš ajā ē dienkartē bija sā ļ š un bezgarš ī gs ē diens, sapulcē jā mies un bijā m gatavi doties prom, bē gt no š ī s "viesmī lī gā s" viesnī cas. Transfē ru uz lidostu arī atrada un pasū tī ja mū su ceļ ojumu aģ ents, palī dzī bas nebija no viesnī cas, kā arī no Annex Tour.
Aizbraucot atgā dinā jā m, ka č ekus, lai samaksā tu par pā rbaudē m, mums neiedeva. Tajā paš ā laikā neviens ī paš i neinteresē jā s, kur mē s atrodamies, ko darā m, pilnī ga vienaldzī ba, viņ iem galvenais, ka mē s atstā jam š o viesnī cu. Visu laiku, ko pavadī jā m reģ istratū rā un mums blakus, kā ds vī rietis stā vē ja malā un skatī jā s, lai neiet apkā rt viesnī cai. Viņ i arī ieraudzī ja garā mbraucoš u š oferi, kurš tik ļ oti steidzā s pie savas maš ī nas, ka pat 2 minū tes nevarē ja to atrast. laiks uzzinā t, kur mē s atrodamies?
No visa personā la piedalī jā s tikai Nica, kas mū s pā rcē la un vadī ja, cik vien spē ja, cik vien viņ a vadī ba un viss atļ ā va.
Ekskursija - tī ri tulkoš ana, pieņ emiet informā ciju no mums un nododiet tā lā k, bez dalī bas. Nav neviena cita, ko pieminē t…
Divas dienas neviens netī rī ja istabiņ u, pati mainī ju atkritumus, prasī ja, kā jū tos, kad kā rtoju testus, visiem vienu reizi tika izmē rī ta temperatū ra pie reģ istrā cijas viesnī cā . No turku puses neviens tavu problē mu neatcerē jā s, vienmē r vajadzē ja zvanī t un atgā dinā t, pieprasī t.
Pē c ieraš anā s mā jā s, 26. augustā , mū su gids man atzvanī ja, jautā ja, kā mē s tur nokļ uvā m, viņ š darī ja visu iespē jamo, lai mums palī dzē tu ! ! ! ! ! ! ! ! Bet viņ š nedrī kstē ja mū s apciemot, viņ am bija aizliegts sazinā ties! ! ! ! ! ! ! Es atgā dinā ju par telefona zvanu, tā tad izrā dā s, ka viņ š mums vienmē r zvanī ja! ! ! ! ! Tā s paš as dienas vakarā Nī ca man atzvanī ja un – ak, brī nums! - Es arī painteresē jos, kā mē s atbraucā m, un izrā dā s, ka viņ š arī nedrī kstē ja mū s apciemot! !!
Ja nebū tu palī dzē jis mū su ceļ ojumu aģ ents no "Nā c lī dzi", labā kajā gadī jumā mē s bū tu pavadī juš i atvaļ inā jumu novē roš anā lī dz 31. augustam no visa izolē tā istabā un devuš ies mā jā s, un sliktā kajā gadī jumā baidos iedomā ties, jo sveš ā valstī bez atbalsta ir ļ oti grū ti , un uzņ emoš ajai pusei par to nevajadzē tu aizmirst!
аватар erohins1970
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradies 2020. gada 2. jū lijā naktī no Ukrainas. Viesnī ca tika atvē rta 1. Uzreiz mū s iekā rtoja superior istabiņ ā , 2-istabu, no viena balkona skats uz baseinu un jū ru, no otra skats uz kalniem (lai gan mums bija paredzē ts vienvietī ga istaba, bet cilvē ku bija ļ oti maz viesnī cā un mums paveicā s). … Tomēr ▾ Ieradies 2020. gada 2. jū lijā naktī no Ukrainas. Viesnī ca tika atvē rta 1. Uzreiz mū s iekā rtoja superior istabiņ ā , 2-istabu, no viena balkona skats uz baseinu un jū ru, no otra skats uz kalniem (lai gan mums bija paredzē ts vienvietī ga istaba, bet cilvē ku bija ļ oti maz viesnī cā un mums paveicā s).
Mē s bijā m divi pieauguš ie un viens bē rns.
Cilvē ku ir maz, iespē jams, ap 20% ir apdzī voti, tā pē c ar sauļ oš anā s krē sliem nebija nekā du problē mu ne uz jū ras, ne pie baseina nevienā brī dī . Tas bija forš i. Lai gan viņ i saka, ka pludmales platī ba ir palielinā ta un ir vairā k sauļ oš anā s krē slu.
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, bet ir viena vieta, kur uzreiz ir smiltis un pē c tam akmeņ i, visi karā jā s.
Mums bija dzimš anas diena, un viņ i mums uzdā vinā ja kū ku un iedeva bungalo par brī vu š ai dienai - tas bija iespaidī gi. Labi padarī ts!
A la carte restorā ni tika slē gti. Animā cijas bē rniem, spa, fitness nestrā dā ja.
Galvenais restorā ns strā dā ja 2-2.5 stundas brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Pē cpusdienā no 14-30 lī dz 16-30 tajā varē ja dabū t burgerus, kartupeļ us un picu.
Bā rs pie baseina - alus, kokteiļ i, pē c 13 vē l bija rieksti un č ipsi.
Bā rs pie restorā na - arī alus, kokteiļ i, saldē jums un saldumi. Hamburgeri naktī .
Pirmā s 3 dienas ē diena bija garlaicī gi, pē c tam viņ i sā ka gatavot daž ā dus ē dienus. 7 dienas atpū tai bija jē ra gaļ a, vista, tī tars, liellopu gaļ a, zivis - forele, jū ras asaris, jū ras veltes - vienreiz kalmā ri, vienu reizi kalmā ri ar mī dijā m. Augļ i - arbū zi, melones, persiki, kivi, ķ irš i, banā ni, plū mes, aprikozes, apelsī ni, greipfrū ti. Pē dē jie 2 grilam strā dā ja galvenajā restorā nā vakariņ u laikā . Nu, lai cik izsalkuš i viņ i gā ja, bet izvē les bija maz, it ī paš i pā rē jā s sā kumā . Pē dē jā dienā tika pievienota kokteiļ u ē dienkarte, kokteiļ u skaits palielinā jā s par 10.
Temperatū ra tika izmē rī ta reģ istrē joties un pē c tam mē rī ta tikai tad, ja atgriež aties no ekskursijas. Ja jū s vienkā rš i atstā jat viesnī cu, neviens neko nemē rī ja.
Visus ē dienus apkalpo viesmī ļ i. Tu nā c pie galda un pasaki man š o, š o, š o 3, š o 5.... Ej vismaz 10 reizes, kad viņ i dos.
Dzē rieni visi nes sevi, š ajā ziņ ā lieliski biedri, viss ir ā tri un efektī vi. Katrs iepakots karotes, dakš iņ as, salvetes.
Viss ir dezinficē ts, dezinfekcijas lī dzekļ i karā jas pie ieejas restorā nā , pie ieejas tualetē , reģ istratū rā . Visi darbinieki valkā maskas un gandrī z visi cimdos.
Istabu uzkopš ana katru dienu. Pludmales dvieļ i bez kartē m. Katru dienu no rī tiem tikā m tī rī ti un istabā likt pludmales dvieļ us. Lietoti un atstā t tos, kur vē laties uz sauļ oš anā s krē sliem. Pē c tam tie tiek savā kti. Un no rī ta, tī rot, jū s savā istabā saņ emat jaunus.
Ir visas ekskursijas, lidojā m no Aneks, piedā vā ja, devā mies laivā ar peldi atklā tā jū rā - ļ oti patika.
Secinā jums: ļ oti labi atpū tā mies, bija nelieli trū kumi, bet plusu bija vairā k, pat ar koronavī rusu. ES iesaku! ! !
аватар logika456
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labdien! Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viņ i ieradā s naktī . 3:00 bijā m viesnī cā . Puisis reģ istratū rā veda aiz deguna, kā minū te un bū s cipars uz sauļ oš anā s krē sla. Tad brokastojā m. . . Un pludmalē. … Tomēr ▾ Labdien! Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viņ i ieradā s naktī . 3:00 bijā m viesnī cā . Puisis reģ istratū rā veda aiz deguna, kā minū te un bū s cipars uz sauļ oš anā s krē sla. Tad brokastojā m. . . Un pludmalē...Labi, ka ir fotoaparā ts koferiem. Paņ ē mā m vē rtslietas pie mums. Paredzē ju, ka bū s jā pā rģ ē rbjas, t. i peldkostī mi un tā tā lā k. . . Paņ ē mu rokas bagā ž ā . Iepriekš pasū tī jā m istabu ar divā m gultā m, bet iedeva pavisam citu istabu. Pē c noskaidroš anas saš utums...mainī jā s. Bet nervus grauza. Vispā r pā rē jais nebija slikts. Par apkalpoš anu restorā nā ir nelieli komentā ri. Bija viena diena kad viesmī ļ i bija. . . JŪ RA! ! Un par pā rē jo no dienā m, jū s nevarat sagaidī t, kad tiks atnests ū dens.
Parādīt vairāk »


iemiesojums jolie-fleur
Slēgts uz karantīnu, jo pārvedumā tika identificēta persona (no citas viesnīcas) ar simptomiem. Pat ar negatīvu Pārbaudes laikā ģimenei tika lūgts palikt uzraudzībā 14 dienas vai atstāt valsti. Kurš šogad jau ir atpūties, pastāstiet vai jūsu viesnīcā ir bijuši tādi gadījumi? Vai arī tas ir atsevišķs gadījums? Mums ir nedaudz bail lidot.
4 gadā atpakaļ  •  16 abonenti 24 atbildi
iemiesojums l.maksimova2012
Sveiki. Kuras viesnīcas atrodas tuvumā? Bijām Akka Antedon viesnīcā Beldidibi 2, netālu no mošejas, tāpēc cēlāmies 4 no rīta.Tagad es negribu braukt uz šo Beldibi daļu.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Timofej_
Laba diena, lūdzu, pasakiet man: - Kāds ir kontingents šajā viesnīcā septembra sākumā? - Kāda ir turku/krievvalodīgo attiecība - Šajā viesnīcā atpūšas tikai ģimenes un pāri, vai ir arī dāmas bez pavadības :) ? spriežot pēc atsauksmēm par un šī viesnīca ir stingri paredzēta ģimenēm ar maziem bērniem. – Vai puisim, kas ceļo vienatnē, nebūtu garlaicīgi gan pa dienu, gan vakaros?
7 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 37 atbildes
iemiesojums moutelef
Gribam RB uz 2.oktobri + 1 + masik 9 mēneši uz 11 naktīm piedāvājums 14.10 pa 1280 * labā 5* Kemerā. Vai ir vērts lidot oktobra vidū un ir vērts maksāt RB vai gaidīt mēnesi? Viesnīca Crystal Flora
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 17 atbildes
iemiesojums Sportivnaya
Puiši, pastāstiet man, vai viesnīcā pludmalē ir vindsērfings un cik maksā inventāra noma
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums grflora
‹ Viesnīca Crystal Flora Beach Resort hv1
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 1997 году, последняя реновация проводилась в 2010 году. Состоит из комплекса 3-этажных коттеджей. Хороший клубный отель с большой зеленой территорией. Уютные номера, широкий выбор спортивных мероприятий. Подходит для любителей активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 16 км от центра г. Кемер, в п. Бельдиби II, в 25 км от г. Анталия. Аэропорт Анталии находится в 35 км от отеля.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 900 м. Заход в море — камни, пирс. Душ, кабинки для переодевания, спасатель, бар на пляже (бесплатно). Пляжные павильоны платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование, услуги фотографа, room service (круглосуточно, платно), ТВ-салон, интернет-уголок (платно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби, лаунж-баре, у бассейна, и в некоторых номерах — до 56 кб/с бесплатно, если скорость выше — платно), 1 конференц-зал: 225 кв.м, на 200 чел., диетическое и вегетарианское меню, 7 ресторанов: 1 основной ресторан, 5 ресторанов a la carte: морепродукты, барбекю — платно; османский, мексиканский, средиземноморский, (по предварительной записи, дети до 7 лет не допускаются, за время проживания посещение одного ресторана — бесплатно), 5 баров, 3 открытых бассейна, с пресной водой без подогрева: открытый бассейн, 650 кв.м, релакс-бассейн, 255 кв.м, бассейн с 2 горками, 95 кв.м, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, 44 кв.м, детская анимация на русском языке, мини-диско, мини-клуб (4-12 лет), детский буфет (обед), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: 2 водные горки, анимация на русском языке, живая музыка (2 раза в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), турецкая баня, сауна, парная, гимнастический зал, 1 теннисный корт бетонное покрытие, дартс, бочче, бадминтон, пляжный волейбол, баскетбол, мини-футбол. Платно: солярий, компьютерные игры, игровой салон, освещение теннисных кортов, инвентарь, центр подводного плавания, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 521 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Beldibi 2, Mevkii, Kemer, Antalya
Tālruņi: Tel: + 90 242 824 97 97
Fax: + 90 242 824 97 27
Tīmekļa vietne: Crystal Flora Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.