Laba viesnīca

Rakstīts: 8 septembris 2010
Ceļošanas laiks: 20 augusts — 7 septembris 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s devā mies 18 dienas. Es, mamma un jaunā kā mā sa. Atgriezā mies vakar. Negribē jā s iet prom. Man patika animā cijas cilvē ki, bet pati animā cijas programma nē . Vakaros visā di akrobā ti un cirka mā kslinieki, un nevienas diskotē kas svaigā gaisā un pie baseina. Pā rsvarā vakaros skatī jā s un apskauda kaimiņ u viesnī cu ar vakara diskotē kā m.
Viņ i labi barojas. Daudz visa kā . Bet no 1. septembra pā rstā ja dot arbū zus un persikus. Lī dz atvaļ inā juma beigā m viss ē diens š ķ ita vienmuļ š , un mē s devā mies tikai vakariņ ā s.
Baseins ir lielisks. Bet naktī ū dens netiek novadī ts. Es pat nezinu, kad viņ i to tī ra. Pludmale pā ri ceļ am, pilsē tas parks un tilts. Lai ieslē gtu zaļ o krā su, jā nospiež poga uz luksofora. Silta jū ra. Tā pat kā Antā lijā , ir zivis, kas nokož raupju ā du un no pē dā m klepus. Pludmalē ū dens no duš as ir ledains, tā pē c gandrī z nedē ļ u gulē jā m un slimojā m.

Visvairā k patika vestibila bā rs viesnī cas pirmajā stā vā . Ir ļ oti ē rti dī vā ni, kur visiem patī k gulē t : )
Apkopē jas ir kuces! Š ampū nus ne vienmē r dod, bet ziepes dod katru otro dienu. Jo viņ a redzē ja, ka mums ir 1 paciņ a ziepju. Tā da veida dvieļ i, ka lietoti jau simtiem gadu.
Principā viesnī ca nav slikta, bet jū ra nav tuvu, un daž reiz mums pat bija slinkums, lai tur ietu.
Mē s tur vairs nebrauksim.
SVEIKA MUSTAFA, NASTJA, KRISTĪ NA, LĒ NA, DIĀ NA, UMUR UN DJ VOLCANO.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu