Super ZIGĀNA!!!!

Rakstīts: 27 maijā 2012
Ceļošanas laiks: 18 — 26 maijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Es nevaru bū t vienaldzī ga un gribu teikt sekojoš o: Ziganā pirmo reizi atpū tos pie vī ra no 18.05. 2012 lī dz 26.05. 2012 Marina un Sergejs. Atpū ta Turcijas un Ē ģ iptes valstī s ir pazī stama ne pirmo reizi. Iesā kumā , izvē loties viesnī cu atpū tai, saskā rā mies ar daudzā m negatī vā m atsauksmē m par š o viesnī cu, proti: kanalizā cijas smaka teritorijā , mazas istabiņ as, pretī gs ē diens utt. . .
Un tagad pie lietas: Viesnī ca ir lieliska un atbilst deklarē tajam 5 * ultra viss iekļ auts! Nav kanalizā cijas smird (ar iesnā m un smakas trū kumu necieš am). Istabas nav pā rā k glancē tas, bet tī ras, ē rtas un diezgan plaš as (istabā ir liela divguļ amā gulta, lai neteiktu vairā k, un dī vā ns). Ē diens normā ls, svaigs, gardē ž iem var likties maza izvē le, bet izsalcis nebija neviens. Alkohols ir diezgan normā ls, pasniedz stikla glā zē s, alus cienī tā jiem piedā vā Tuborg konservus un Carlsberg pudelē s. Wi-Fi visā pasaulē ir bezmaksas un darbojas pat numurā . Kas attiecas uz servisu, tad sū dzī bu nav, vadī ba tam seko!
Š ī s viesnī cas lielais trumpis ir ANIMĀ CIJA un TERITORIJA! Tas padarī s jū su atvaļ inā jumu cienī gu un neaizmirstamu. Un nedomā jiet, ka š is apskats ir veidots reklā mas nolū kos, es tikai gribu maksimā li aprakstī t un ieteikt tiem, kuri, neskatoties uz daž ā m iepriekš ē jā m negatī vajā m atsauksmē m, riskē un dodas uz Ž iganu un nezaudē s! ! ! Liels paldies visiem animatoriem par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem, uzmanī ba tika pievē rsta visiem bez ierobež ojumiem. Puiš i ir ne tikai profesionā li dejotā ji, bet arī brī niš ķ ī gi, viesmī lī gi cilvē ki saskarsmē , izbraukš anas dienā , atvadoties, bija skumji lī dz asarā m! Un liels paldies vadī bai par lielisko personā la atlasi un disciplī nu teritorijā !

Ko var saistī t ar mī nusiem: pirmajā s dienā s laika apstā kļ i bija slikti, bet viesnī ca to nevarē ja ietekmē t))))) un, iespē jams, tā pē c pirmajā s 2 dienā s istaba jutā s nedaudz mitra. Ieeja jū rā no mola.
P. S. Bū sim priecī gi tur atgriezties vē lreiz!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu