Jautājums par viesnīca Baia Salima Kemer 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
92 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Būšu ļoti pateicīga par ieteikumu par izmitināšanas numuriņu(iem), kas šajā viesnīcā nelika vilties. Ceļoju ar savu 7 gadus veco meitu
Būšu ļoti pateicīga par ieteikumu par izmitināšanas numuriņu(iem), kas šajā viesnīcā nelika vilties. Ceļoju ar savu 7 gadus veco meitu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2016-11-137 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар ira707
Visi numuriņi viesnīcā pēc remonta. Iekšā ir vienkārši, bet tu neēd, lai sēdētu istabā. Viesnīca aizņem savu teritoriju un animāciju.
Ņemiet jebkuru standartu. Ja vēlaties atrasties tuvāk baseinam, restorānam, jūrai, tad jautājiet netālu no Bērnu kluba.
Mēs bijām 322 un 328 istabās. Šeit ir numura fotoattēls.
аватар ira707
un tālāk
аватар ira707
vanna
аватар ira707
un tālāk
аватар ira707
ieeja istabā, skapis durvju vietā aizvērts ar aizkaru
аватар iilji69
Paldies :)
аватар iilji69
Ira, kas tas par stāvu? Un vai jūsu istabai bija balkons?
аватар ira707
Šis ir otrais stāvs, šoreiz bijām 322. istabā, tai ir atsevišķs balkons. Ir telpas, kurās ieeja ir pa balkonu un balkona durvīm, tāds cipars ir vai nu 328 vai 326 (neatceros tieši pirms 3 gadiem), tas arī ir 2 stāvā. Ir numuriņi bez balkona, bet tikai neliela terase, šī pārsvarā atrodas pirmajā stāvā. Kopumā ir daudz istabu, un visas ir atšķirīgas un visas ar savām niansēm)). Kuram kas patīk)). Man patīk otrais stāvs, un man joprojām ir atsevišķs balkons vai ieeja caur balkonu. Mans mīļākais skaitlis (skaitļa veids) ir 322)) un visiem tas patīk).
аватар ira707
Vispār neuztraucieties un dodieties tur pēc emocijām)). Ir lieliska animācijas komanda un skaisti šovi)). Šogad gan tika ieslēgts ekonomiskais režīms un sastāvs samazināts līdz 2, bet raidījuma kvalitāte nav mainījusies)).
аватар iilji69
liels paldies, es koncentrēšos uz 322 :) Vai jums patīk šī viesnīca? Vai es pareizi sapratu? :)
Varbūt ir kādas nianses, kuras ir vērts padomāt pirms brauciena?
аватар iilji69
Aizmirsu pajautāt: 322. istaba ir tuvāk miniklubam, vai ne? Pārskatos lasīju, ka ēdiens atstāj daudz ko vēlēties, vai tā ir taisnība?
аватар ira707
322 - netālu no kluba. Viesnīca mums patīk, tā ir tāda, ka vai nu uzreiz iemīlies, vai nemaz. Pārsvarā tur atpūšas pastāvīgie klienti)). Esam bijuši 4 reizes un brauksim vēl.
Ēdiens, kā jau mums, pastāvīgi ievērojot diētu, ir izcils. Ja jūs gaida jūras veltes un 7 veidu zivis un gaļu un milzīgs daudzums augļu, tad jūs neesat īstajā vietā. Salds virsū. Vienmēr ir zupas - 2 veidu. Vienmēr baltie rīsi, kartupeļu biezeni, cepti kartupeļi un makaroni. Pāris gaļas, grilētas vai sautētas zivis. Uz grila ir vēl kaut kas, bet neinteresēja. jo mēs to neēdam. Dārzeņi ir laba izvēle, arī sieri.Standarta izvēle ir augļi - arbūzi, melones, (sezonā) āboli, apelsīni, plūmes, vīnogas (sezonā). Uz bērnu galda vienmēr ir neraudzētas zupas. Bezmaksas apelsīnu sula brokastīs.
аватар iilji69
Paldies, Ira!
аватар ira707
Ar prieku)! Jauku atpūtu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Baia Salima Kemer 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl