Club Boran Mare Beach 5*– Atsauksmes

108
Novērtējums 8.410
№6 viesnīcas reitingā Kemera
8.4 Numurs
8.8 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.5 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Club Boran Mare Beach Hotel tika atvērta 1994. gadā, pēdējais remonts notika 2018. gadā (viesnīcas numuri un kopējā platība tika izremontēti). Viesnīca atrodas jūras krastā, ir divstāvu un trīsstāvu ēku un bungalo komplekss, ko ieskauj priežu meži. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар gennadijsolomud
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska maza viesnī ca. Izvē lies pē c atsauksmē m. Ne tikai pē c vē rtē juma, bet arī lasiet atsauksmes. Rakstī š u kā rtī bā . Kad ieradā mies 20.15, menedž eris paņ ē ma mū su pases, uzlika rokassprā dzes un izveda vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Lieliska maza viesnī ca. Izvē lies pē c atsauksmē m. Ne tikai pē c vē rtē juma, bet arī lasiet atsauksmes. Rakstī š u kā rtī bā . Kad ieradā mies 20.15, menedž eris paņ ē ma mū su pases, uzlika rokassprā dzes un izveda vakariņ ā s. Atkal ierodoties reģ istratū rā mū s uzreiz aizveda uz istabu.
Tā kā mums bija kā zu gadadiena, istaba tika izrotā ta ar ziediem un ziedlapiņ ā m. Viņ š mums likā s maziņ š , pat reģ istratū rā neatgriezā mies, puisis, kurš mū s pavadī ja, piezvanī ja uz reģ istratū ru, parunā ja minū ti un aizveda uz lielā ku trī svietī gu istabu. Teritorija ir maza divstā vu bungalo (man nepatī k lielas daudzstā vu viesnī cas, kur simts metri gaiteņ u un daudz apkopē ju ar saviem ratiem un cilvē ki nemitī gi nā k un iet). Ļ oti kopti zaļ umi, zā le, ievas. Teritorija ļ oti tī ra, pastā vī gi laistī ta zā le un celiņ i.
Vienu vakaru pū ta vē jš un naktī salika daudz sausu lapu, tad no rī ta viss tika izņ emts.
Pludmale ir plaš a, smilš aina. Tī rs. Saulriets pie jū ras mazi oļ i. Pastaigā jā mies pa pludmali abā s viesnī cas pusē s, mū sē jā š ķ iet visē rtā kā . Bez laukakmeņ iem un gruž iem, daudz sauļ oš anā s krē slu.
Personā ls, kas strā dā viesnī cā , ir ļ oti draudzī gs, viss pozitī vais ir mē ģ ina. Visu stundu neredzē ju nevienu konfliktsituā ciju, tā ka kā ds no viesiem nebija apmierinā ts. Visi jautā jumi vai pieprasī jumi tika atrisinā ti ļ oti ā tri. Mē s devā mies ekskursijā , es jautā ju restorā na vadī tā jam vai nevaru kaut ko paņ emt lī dzi, viņ š piezvanī ja puisim, viņ š atnesa papī ra maisiņ us, un teica, ka ņ em ko gribi un cik gribi. Puiš i un meitenes, kas strā dā ja pie izplatī š anas, visi ir draudzī gi un uzspiež cik grib, daž i palī dz citiem, ja ir neliels cilvē ku pieplū dums. Ikviens zina "labu apetī ti" un priecā jas, kad pateicaties.
Meitene Simge, kas izdala kū kas, ir ļ oti draudzī ga un pozitī va, viņ a jau divā s dienā s zinā ja, kā di deserti mums garš o un ko mums dā vinā t.
Un Abidž ana ir arī ļ oti draudzī ga uzkodu bā rā . Pat tad, kad apkopē jas tī ra traukus un tu saki "paldies", arī viņ as pateicas. Mums bija izbraukš ana 14.55 un meitene menedž ere bez problē mā m atļ ā va turpinā t istabu bez papildus maksas un teica, ka var pa ceļ am ņ emt augļ us un saldumus. Glā bē js Okeš as pludmalē droš ī bas pē c peldē ja ar mani lī dz dziļ umam, jo ​ ​ man bija bail.

Tur pie baseina stā v stabi ar daž ā du pasaules pilsē tu zī mē m, palū dzu uztaisī t un pienaglot Mukač evo, galvenais animators solī ja to darī t. 2 dienas pirms izlidoš anas. Kad man palū dza iziet no viesnī cas, ja kaut kas nepatī k, es teicu, ka apsolī ju un neizdarī ju. Meitene administratore kaut kur zvanī ja un teica, lai eju uz baseinu, es piegā ju klā t un viņ i atnā ca ar gatavu, nokrā sotu un izž ā vē tu zī mi.
Man likā s, ka viņ i to nedarī s, un viņ i vienkā rš i neredzē ja, ka man bū tu jā paliek kopā . Es viņ iem atvainojos, viņ i ir labi izdarī ti.
Liela ē dienu izvē le, vairā ku veidu gaļ a, zivis katru dienu. No rī ta un putras un omletes pē c izvē les, salā ti no vairā k kā.10 sugā m, vī ģ es, olī vas, ž ā vē tas aprikozes, daudz siera, jogurts ar daž ā diem augļ iem, ievā rī jumi 5 veidu. No augļ iem vī nogas, ā boli, plū mes, apelsī ni, mandarī ni . Baklava 5-7 sugas, daž ā di pī rā gi. Maizī tes, brī niš ķ ī gas maizes. Jū ras asaris a la carte restorā nā bija labā kais, ko esmu ē dis. Ē diens ir ļ oti labs. Es tur pā rē du. Vidē jas kvalitā tes vī ns, alus. Visur ir daudz ū dens pudelē s.
Internetu var bez maksas noķ ert gandrī z jebkurā teritorijā , ā trums ir pietiekams, lai filmē tu tieš saistē.
Es vē los pateikties visiem, kas padara mū su svē tkus patī kamus.
аватар Andrey1988
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pateicoties cilvē kiem, kuri š eit ievietoja 10 š ā da veida viesnī cas, vidē jā s klases viesnī cas iekļ ū st topā . Atvainojiet, bet es nepiekrī tu, ka atvaļ inā jumam par 2.300k uz ģ imeni (2vr + 1reb) nedē ļ ā jā bū t š ā dam !! ! Tagad patiesī bā viesnī ca nav lī dz 5*, tieš ā m laba 4! Reģ istrē š anā s: ieradā s pulksten 7 un devā s brokastī s, apmetā s pulksten 11. … Tomēr ▾ Pateicoties cilvē kiem, kuri š eit ievietoja 10 š ā da veida viesnī cas, vidē jā s klases viesnī cas iekļ ū st topā . Atvainojiet, bet es nepiekrī tu, ka atvaļ inā jumam par 2.300k uz ģ imeni (2vr + 1reb) nedē ļ ā jā bū t š ā dam !! !
Tagad patiesī bā viesnī ca nav lī dz 5*, tieš ā m laba 4!
Reģ istrē š anā s: ieradā s pulksten 7 un devā s brokastī s, apmetā s pulksten 11.
Teritorija: nu ļ oti maza, tik garlaicī gos vakaros te nevar pastaigā ties. . . ja esi pieradis redzē t viesnī cas ar lielu teritoriju, kur tevi pā rvadā ar golfa ratiņ iem, tad noteikti nevajag te braukt, viss ir kompakts, gandrī z kā jū su lauku mā jā daž reiz pā rpildī ts. Ja ieradī sities restorā nā pirms atvē rš anas, visticamā k, bū s grū ti atrast vietu.
Istabas: Ar vī nogā m apauguš i bungalo un tieš i uz š ī s vī nogas tika veikta renovā cija un krā soš ana, ierastais nekas ī paš s, mani ī paš i pā rsteidza istabā durvis pirms simts gadiem tualetē , kurš bija tas, kas saprata, tī rī š ana kā jau visur viss ir tī rs tikai kur pieejams, jē dziens netī rumi zem gultas un tas ir jā pastumj malā , nē , to mē s nezinā m.
Ē diens: vienkā rš i izvē le ir ļ oti niecī ga un viesnī cu cienī tā ju, kur no ē dienu kaudzes krī t galdi, noteikti š eit nav, jau treš ajā dienā viss garš o tā pat un bezgarš ī gi! Tas nav tā ds ē diens, kā ds parasti ir parastajā s viesnī cā s par savu naudu. Tā ds iespaids kā ē dnī ca, brokastu putra, siers, desa, viss bū tu labi, bet piedodiet, ne viesnī cā par tā du cenu. Mē ģ inā jā m notriekt 2$ par brokastī m par bezmaksas svaigu sulu, bet pē c seniora pieslē gš anas restorā nā viss ā tri vien nokā rtojā s.
Pludmale: Salmu tipa lietussargi nesedz pilnī gi neko, sauļ oš anā s krē sli, kā vienmē r, ir aizņ emti ar cilvē ku dvieļ iem, kuri ieradā s 10 minū tes dienā un atstā ja š eit savus dvieļ us lī dz svē tku beigā m. Piestā tne bū tu jā atjaunina, jo dē ļ i jau ir noguruš i. Starp citu, š ogad dziļ umā lī dz krū tī m pamanī ja, ka kā das mazas zivtiņ as kož kā jā s un diezgan stipri sā pē ja, kas lī dz š im Turcijā nebija manī ts.
Animā cija Izklaide: ir tikai bē rnu un paldies animatoram Azis par bē rnu izklaidi, pieauguš o vienkā rš i nav! Vakaros, kā ierasts, 21.00 daž ā du akrobā tu un uguns š ovu vietā kaut kā di smieklī gi konkursi kā bē rnu nometnē kā karotes stiepš ana zem drē bē m utt. , vai karaoke bā rā , vai diskotē ka š lā geru stilā.98 , ti, normā liem pieauguš ajiem bez iespaidī giem š oviem! Jā , un amfiteā tris tur, nu, tas nav ī paš i skaidrs...visa animā cija ir tikai viesnī cas personā la un ne vairā k. Tas ir, esiet gatavi tam, ka pē c vakariņ ā m, kad jau bū s tumš s, bū s garlaicī gi.
Personā ls: Pē c sarunā m bā rā ar tiem, kas valodu vismaz nedaudz saprot, viņ i saprata, ka trū kst darbinieku, un tas bija redzams, kad animators pasniedza ē dienu restorā nā . Kā jau 5* viesnī cā sagaidā ms, te gandrī z neviens nezina ne krievu, ne angļ u valodu, tikai reģ istratū rā , restorā nā utt. , paskaidrosiet uz pirkstiem. Kaut kā pagā ja pusstunda lī dz bā ra atvē rš anai, lai palū gtu viesmī lim glā zi vienkā rš a karsta ū dens, par ko bija tā da atbilde, ka pagaidā m nestrā dā jam, atgriezieties vē lā k. Izlasot š eit atsauksmes par aiko zā dzī bā m, lā dē tā jiem utt (skaties zemā k), viss, kas bija ž ē l, tika sabā zts seifā .
Kopumā , rezumē jot, var teikt pā rcenota viesnī ca par savu naudu, tas gadī jums, kad mē ģ ini stā vē t rindā ar lī deriem, bet pirms viņ iem kā...Ja ir izvē le no citā m viesnī cā m, tad labā k atstā t š o viesnī cu sev par labu rezervei vai ja jau viņ i tur bija un viss bija kā rtī bā.. .
аватар saylers1988
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kam patī k klusas un relaksē još as brī vdienas. Ļ oti patī kams un uzmanī gs personā ls, dara visu maksimā li apmeklē tā ju ē rtī bā m. Ja ir brī vas vietas, jā iekā rtojas agrā k, ieradā mies ap 7 no rī ta un jau 8 dabū jā m istabiņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kam patī k klusas un relaksē još as brī vdienas.
Ļ oti patī kams un uzmanī gs personā ls, dara visu maksimā li apmeklē tā ju ē rtī bā m. Ja ir brī vas vietas, jā iekā rtojas agrā k, ieradā mies ap 7 no rī ta un jau 8 dabū jā m istabiņ u. Pati istabiņ a liela, tī ra, ar labu remontu, par uzkopš anu jautā jumu nebija - viss kā rtī bā .
Teritorija man ļ oti patika - nav liela un praktiska, pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli (bet tie paņ em daudz dvieļ us, bet paš u nav).
Uztura ziņ ā viss ir ļ oti garš ī gs, daž ā di gaļ as veidi - vistas, tī tara, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, gardas smalkmaizī tes un daž ā di nacionā lie ē dieni. Negatī vā puse nav liela jū ras velš u izvē le (viena veida zivis). Bet treš dienā s ir zivju diena, ir arī zivju a la carte.
Arī vakara animā cija mums bija mī nuss, diemž ē l var teikt, ka praktiski nav, bet mē s to kompensē jā m ar vakara pastaigā m pa pilsē tu. Dienas laikā animā cija ir laba.
аватар taranets2008_ukr_net
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka viesnī ca, bet: - pirmajā uzturē š anā s dienā no istabas pazuda lā dē tā js ar vadu no ICOS un vadu no IPhon (pē c kā rš u atklā š anas izmaksas tika atgrieztas pē c ī paš nieka rī kojuma); - izbraukš ana no viesnī cas bija pulksten 19. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, bet:
- pirmajā uzturē š anā s dienā no istabas pazuda lā dē tā js ar vadu no ICOS un vadu no IPhon (pē c kā rš u atklā š anas izmaksas tika atgrieztas pē c ī paš nieka rī kojuma);
- izbraukš ana no viesnī cas bija pulksten 19.15, viņ i tika izlikti no istabiņ as pulksten 12.00, un viņ i piedā vā ja samaksā t 150 eiro par pagarinā jumu (pie tā dā m cenā m par ekskursiju nevarē ja tē rē t laiku sī kumiem);
- nepietiek vietas (zviļ ņ i) pie baseina.
аватар Tasha_21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tā mies no 2021. gada 2. lī dz 9. jū lijam. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca man ļ oti patika. Un man ir ar ko salī dzinā t, jo es atpū tos daž ā dā s 5 * viesnī cā s Turcijā (Belek, Kemer, Marmaris) un daž ā dā s valstī s. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 2021. gada 2. lī dz 9. jū lijam. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca man ļ oti patika. Un man ir ar ko salī dzinā t, jo es atpū tos daž ā dā s 5 * viesnī cā s Turcijā (Belek, Kemer, Marmaris) un daž ā dā s valstī s. Lielisks serviss, lielisks ē diens, skaista teritorija, ē rta infrastruktū ra, draudzī gs un gā dī gs personā ls, spa centrs arī brī niš ķ ī gs, gaiš a un aktī va animā cijas komanda, pilates, joga no rī ta ar skatu uz jū ru un kalniem - tie ir neaizmirstami piedzī vojumi : ) Un ļ oti silta, sirsnī ga viesnī cas atmosfē ra : )
аватар aprillirpa1990
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā ar ģ imeni, kurā bija 2 pieauguš ie un 4 gadus vecs bē rns. Pirmais, kas mū s pozitī vi pā rsteidza, bija ieraš anā s paš ā viesnī cā . Mē s ieradā mies viesnī cā seš os no rī ta, iegā jā m vestibilā , sakā rtojā m dokumentus. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā ar ģ imeni, kurā bija 2 pieauguš ie un 4 gadus vecs bē rns.

Pirmais, kas mū s pozitī vi pā rsteidza, bija ieraš anā s paš ā viesnī cā . Mē s ieradā mies viesnī cā seš os no rī ta, iegā jā m vestibilā , sakā rtojā m dokumentus. Pē c tam pajautā ju, ka nav pirmā stā va un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Burtiski pagā ja 15 minū tes no ieraš anā s un ieieš anas istabā - tas ir lī menis!

Tā lā k viss bija augstā lī menī : ē dieni garš ī gi, teritorija ļ oti tī ra, un animā cija neuzbā zī ga, bet ļ oti profesionā la!! ! Viesnī cas personā ls ļ oti patī kams, gandrī z visi runā krieviski.

Bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos š ajā viesnī cā , neskatoties uz to, ka š ī nav pirmā reize Turcijā!

Club Boran Mare Beach 5 - viesnī ca, kurā vē laties atgriezties!
аватар _355686
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Club Boran Marr Beach ir nereā li š iks. Visi darbinieki strā dā visaugstā kajā lī menī . Ē diens ļ oti daudzveidī gs, katru vakaru gaļ a, zivis, piedevas, salā ti katrai gaumei, kū kas. Treš dienā s zivju diena - mī dijas, kalmā ri, astoņ kā ji, suš i. … Tomēr ▾ Club Boran Marr Beach ir nereā li š iks. Visi darbinieki strā dā visaugstā kajā lī menī . Ē diens ļ oti daudzveidī gs, katru vakaru gaļ a, zivis, piedevas, salā ti katrai gaumei, kū kas. Treš dienā s zivju diena - mī dijas, kalmā ri, astoņ kā ji, suš i...Katru dienu ir augļ i - ā boli, bumbieri, apelsī ni, melone, arbū zs, un pē c kā rtas tiek doti plū mes, aprikozes, ķ irš i. Ļ oti garš ī gi Ala carte restorā nā . Viņ i deva vē ž us, astoņ kā jus, sieru, salā tus, sarkanā s zivis, jū ras asarus, desertu un augļ us. Garš ī gi! Ļ oti apmierinā ta ar kokteiļ u ē dienkarti. Liels garš ī gu kokteiļ u saraksts.

Animā cija ir vienkā rš i lieliska. No pulksten 10 sā kas klubu dejas, tad visā das spē les (boč a, ū denspolo, jengo, loka š auš ana). Animā cija pievē rš uzmanī bu ikvienam. Tā pat no rī tiem darbojas bē rnu klubs, bē rni arī visu dienu (izņ emot pusdienas) spē lē jas daž ā dā s spē lē s un katru vakaru notiek mini diskotē ka. Pieauguš ajiem katru vakaru izrā de, tad diskotē ka. Cieņ a pret visu animā ciju.
Teritorija sakopta, Wi-Fi visā teritorijā , 3 bā ri, uzkodu bā rs, galda teniss un futbols, liels peldbaseins, dž akuzi un baseins ar slidkalniņ iem pē c grafika. Tā pat visas dienas garumā var ņ emt lī dzi saldē jumu un ir kū ku stū rī tis. Daudz vietas pludmalē , ē rti sauļ oš anā s krē sli. Uz ū dens ir pontons un arī ū denī , lī dz kuram vajag nedaudz piepeldē t (tur var lekt ū deni). Istabas jaunas, tī ra katru dienu, maina dvieļ us, piegā dā ū deni, reizi nedē ļ ā maina gultu. Dvieļ us izsniedz pie ģ ē rbtuvē m, arī vakarā var neņ emt kartī tes, bet no rī ta uzreiz nomainī t netī ros dvieļ us pret tī riem. Gribu š eit atgriezties vē lreiz, ļ oti forš a viesnī ca un forš a animā cija.
аватар _828633
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca ar labu apkalpoš anu un pā rtiku. Animā cija augš ā , bē rni negribē ja iet prom, ē diens izcils, internets ķ er pa visu teritoriju. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ar rezervi, skaista un mā jī ga viesnī ca, kas to nenož ē los!. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ar labu apkalpoš anu un pā rtiku. Animā cija augš ā , bē rni negribē ja iet prom, ē diens izcils, internets ķ er pa visu teritoriju. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ar rezervi, skaista un mā jī ga viesnī ca, kas to nenož ē los!
аватар uliat9316
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes, lai gan ieradā mies 9.00 no rī ta un jau varē jā m pilnī bā izmantot visus viesnī cas pakalpojumus. Viesnī cas teritorija ļ oti skaista un zaļ a, aiz viesnī cas kalni, daba vienkā rš i krā š ņ a. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes, lai gan ieradā mies 9.00 no rī ta un jau varē jā m pilnī bā izmantot visus viesnī cas pakalpojumus. Viesnī cas teritorija ļ oti skaista un zaļ a, aiz viesnī cas kalni, daba vienkā rš i krā š ņ a. Kas attiecas uz tī rī bu, tad nekā du problē mu nav. Puiš i ik pē c 5 minū tē m staigā ar mopiem un slauka celiņ us un teritoriju pie baseina. Istabu uzkopš ana katru dienu. Uztura ziņ ā ir viss katrai gaumei un bē rnu pā rtikai! Daudz daž ā du augļ u. Š ajā viesnī cā jums nekad nebū s garlaicī gi, animā cijas komanda nodarbojas gan ar bē rniem, gan pieauguš ajiem (profesionā li puiš i, jū su bē rniem vienmē r bū s ko darī t).
Pludmale ir tī ra un plaš a, ieeja oļ u, bet ir vieta, kur var brī vi ieiet ar bē rniem. Ū dens ir tī rs un silts 25 grā di. Gultas pietiek visiem. Mums visiem ļ oti patika! Pakalpojums viesnī cā patieš ā m ir visaugstā kajā lī menī . Vienī gais negatī vais ir izrakstī š anā s pulksten 12.00, un mums bija transfē rs pulksten 17.00, un mē s nevarē jā m pagarinā t istabu, jo viesnī ca bija ļ oti aizņ emta (tas, protams, mū s ļ oti nogurdinā ja). Bet neviens tavā vietā rokassprā dzes nenoņ em, vari droš i izmantot visu, izņ emot numuru. Un tā mums bija 8 brī niš ķ ī gas brī vdienas! )))
аватар v_helen_v
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks personā ls. Sanitā rā apstrā de visaugstā kajā lī menī , nevis kā.15 minū tes. pā rtraukums, bet tikai slaucī ja pē das katru minū ti. Ē diens š iks, biju Kemerā , tur bija sliktā k, viss pikants un garš a uz nulles. … Tomēr ▾ Lielisks personā ls. Sanitā rā apstrā de visaugstā kajā lī menī , nevis kā.15 minū tes. pā rtraukums, bet tikai slaucī ja pē das katru minū ti. Ē diens š iks, biju Kemerā , tur bija sliktā k, viss pikants un garš a uz nulles. Š eit pavā ri RESPECT. Tika atvē rts zivju restorā ns atseviš ķ i no galvenā . Š ķ irne pā rsteidza, viņ i gatavo jū su priekš ā , viss ir svaigs: kalmā ri, astoņ kā ji, lasis, forele. Man patika vī ni, lai gan man tie nepatī k, bet atbilst sausais vī ns, nevis skā bums, ko nevar paņ emt mutē . Pa dienu uzkodas ir pieejamas atseviš ķ i no galvenā restorā na, pica visas dienas garumā jebkurā variantā , viss tiek pagatavots jums, sastā vdaļ as izvē laties pats. Arī saldē jums. Amatiera uzkodā ir arī kartupeļ i un hamburgers.
Man ļ oti patika animatoru grupa. Bē rnus pa dienu interesē spē les, vakarā bē rnu izrā des teā trī . Arī pieauguš ie nepaliek nepamanī ti, gandrī z visiem pieiet klā t un aicina uz volejbolu, metot gliemež vā kus smiltī s, š aujot ar loku, karaoke. Diemž ē l vakara diskotē ka nebija, manam periodam vē l nebija atļ auts, bet kafejnī cā mū zika skaļ i neskanē ja. Darbinieki nesa segas pie galda, tas bija ļ oti jauki. Viesnī ca ir tī ra. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, ledusskapja ū dens regulā ri. Un viesnī cas teritorijā ir automaš ī nu muzejs, nevis liels un Krievijas vē sture. Mū zikas instrumenti, gludekļ i, karogi, grā matas, aizvē sturiski televizori u. c. Interesanti, ka daudzi lasa vecas avī zes ar nolietotiem palagiem. Nu viesnī ca ir salī dzinoš i klusa, kur nav dzirdams troksnis. ES iesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tetjana428465
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums samvik17
Mēs vēlamies doties uz Club Boran Mare BeachHV-1 (Kemer, Goynuk) 05.10.2018. Pirmo reizi Turcijā. 6 reizes bija Ēģiptē. Man patīk klusa, ērta uzturēšanās. Dalieties pieredzē.
6 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 10 atbildes
iemiesojums lifatova
Vai ir baseins 3 gadus veciem bērniem?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums 4Molly
Vai bērniem pēc Miradas būs ērti :)
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums foksik.83
Cik reizes un cikos viņi pasniedz saldējumu?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infoxsdec
‹ Viesnīca Club Boran Mare Beach 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Club Boran Mare Beach был открыт в 1994 году, последняя реновация прошла в 2018 году (была проведена реновация номеров и общей территории отеля). Отель расположен на самом берегу моря, представляет собой комплекс двухэтажных и трехэтажных корпусов и бунгало, окруженных сосновыми лесами. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Анталья, в 7 км от г. Кемер, в 500 м от поселка Гёйнюк, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 140 м. Заход в море — песок, галька, крупная галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды, диетическое меню, основной ресторан на 400 чел., рыбный A’la Carte ресторан (по резервации), 4 бара, 1 конференц-зал (на 70 чел.), магазины, 2 открытых бассейна без подогрева — основной открытый бассейн, 700 кв.м, бассейн с 3 горками, 130 кв.м., часы работы с 06:00-18:30, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн, 148 кв.м., 2 водные горки, детский клуб (4-12 лет), игровая комната, детский буфет, детское меню (обед, ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, турецкая ночь (1 раз в неделю), турецкая баня, сауна, освещение теннисного корта, ракетки и мячи, дартс, пляжный волейбол, шахматы, аквааэробика, 3 водные горки, безмоторные водные виды спорта (каноэ, катамаран, серфинг по лицензии). Платно: компьютерные игры, моторные виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 185 номеров: 160 Standard Room - площадь номера 20 кв.м, максимальное размещение 2+1, 3 чел., 25 Family Room — площадь номера 40 кв.м, 2 спальни, разделенные дверью, 2 ТВ, макс. 4+2 чел., 1 Handicap Room - номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kemer, Ahu Unal Aysal Cd. 11, 7980, Antalya, Турция
Tālruņi: +90 242 815 1118
+90 242 815 1342
+7 499 350 0777
Tīmekļa vietne: Club Boran Mare Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.