Champion Holiday Village 5*– Atsauksmes

74
Novērtējums 6.710
№98 viesnīcas reitingā Kemera
6.6 Numurs
6.6 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.6 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Atpūtas ciemats Champion tika uzcelts 1988. gadā un pēdējo reizi tika atjaunots 2019. gadā. Sastāv no sešiem 2-3 stāvu blokiem. Viesnīca ar lielu zaļo zonu un profesionālu animāciju. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Kristinasaenko19
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī viesnī ca nemaz nav 5*. Istabas netī ras, salauztas mē beles. Wi-Fi ir maksas, kamē r tas ir ļ oti slikts, seifs istabā ir maksas, hammam un vanna ir maksas. Parastā s 5* viesnī cā s š ie pakalpojumi ir iekļ auti ekskursijas cenā . Ē diens ļ oti vidē js, es teiktu bā ls, š ķ ī vji un galda piederumi nav mazgā ti, personā ls rupjš un neaudzinā ts. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nemaz nav 5*. Istabas netī ras, salauztas mē beles. Wi-Fi ir maksas, kamē r tas ir ļ oti slikts, seifs istabā ir maksas, hammam un vanna ir maksas. Parastā s 5* viesnī cā s š ie pakalpojumi ir iekļ auti ekskursijas cenā . Ē diens ļ oti vidē js, es teiktu bā ls, š ķ ī vji un galda piederumi nav mazgā ti, personā ls rupjš un neaudzinā ts. Un pats INTESANTĀ KAIS ir ZAGŠ ANA, ja neesi samaksā jis par seifu, tad esi gatavs, ka apkopē jas rakņ osies pa personī gajā m mantā m un arī tur savedī s kā rtī bā . Personī gi no mana maka tika NOzagts 1000 USD.
Vienī gais š ī s viesnī cas nelielais pluss ir teritorija, daudz citrusu koku! VISI!! !
Stingri neiesaku š o viesnī cu, ja nevē laties, lai jū su spilgtā s atmiņ as bū tu ar mī nusa zī mi!
аватар denisenkoyana79
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien, dā rgā , kas vē lies atpū sties 5 zvaigž ņ u viesnī cā ! Esiet gatavi tam, ka cerī bas nesakrī t ar realitā ti. 3 cilvē ku ģ imene atpū tā mies jū lija treš ajā nedē ļ ā Uzreiz par trū kumiem: pirmais - laikā , kad citā s viesnī cā s skrien pretī , te tu esi tikai cits, tū rists nevienam nav vajadzī gs. … Tomēr ▾ Labdien, dā rgā , kas vē lies atpū sties 5 zvaigž ņ u viesnī cā ! Esiet gatavi tam, ka cerī bas nesakrī t ar realitā ti. 3 cilvē ku ģ imene atpū tā mies jū lija treš ajā nedē ļ ā
Uzreiz par trū kumiem:
pirmais - laikā , kad citā s viesnī cā s skrien pretī , te tu esi tikai cits, tū rists nevienam nav vajadzī gs. Reģ istratū rā (viesnī cas seja) ir pilnī gi vienaldzī gi, nedraudzī gi un savtī gi darbinieki, kuri nekautrē jas pateikt, ka vajag ē st (visas č etras uzreiz) un jū s gaidā t, kas zina, cik ilgi.
Otrais ir mā jturī ba. Reģ istrē joties nā cā s piezvanī t istabenei, lai veiktu papildu uzkopš anu. Gultas veļ u mainī ja tikai vienu reizi, nā kamajā dienā , tad neviens neko nemainī ja. Š ampū ns un duš as ž eleja nekaunī gi atš ķ aidī ti ar ū deni, ziepes liktas tikai vienu reizi, telpu uzkopš ana bija virspusē ja.
Treš ais ir viesnī cas gids Elmans, vā rdu vispā r nav. Egoistisks š ķ iņ ķ is. Uzvedī ba ir nepieņ emama. Mī li mani, bet man tu nerū p. Jā ņ em vē rā , ka lielā kā daļ a viesu ir no Eiropas, nevis Ā zijas valstī m, un Ā zijas domā š anas un uzvedī bas stereotipi nedarbojas. Iesaku sū tī t uz apmā cī bā m "Kā strā dā t ar daž ā diem klientiem" vai pat nomainī t.
Ceturtkā rt - ē dienkarte atstā j daudz ko vē lē ties.
Piektkā rt - maksas wi-fi.
Par nopelniem:
Pirmkā rt: ļ oti skaista, zaļ a un sakopta teritorija. Viss ir ļ oti labi pā rdomā ts. Pilnī gs prieks. Tas ir lielā kais pluss.
Otrkā rt: viesmī ļ i strā dā labi, nekā du sū dzī bu.
Treš kā rt: ļ oti modra un strā dī ga apsardze gan pie ieejas, gan pludmalē .
Secinā jums: lī dz 5 zvaigž ņ u viesnī cas lī menim vē l ir jā strā dā . Vai arī nav ko mā nī t tū ristus un apkaunot olimpiskā č empiona vā rdu.
аватар koshka11
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies viesnī cu ar lielu teritoriju un mazā m viesnī cā m (lai mazā k kontaktē tos). Te viss ir ideā li: koki, vē sums, telpas, serviss. Nav wifi. Tikai maksā (9 dolā ri nedē ļ ā ) un tas ir vā jš : ( Izklaides ierobež ojumu dē ļ bija maz. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu ar lielu teritoriju un mazā m viesnī cā m (lai mazā k kontaktē tos). Te viss ir ideā li: koki, vē sums, telpas, serviss.
Nav wifi. Tikai maksā (9 dolā ri nedē ļ ā ) un tas ir vā jš : (
Izklaides ierobež ojumu dē ļ bija maz. Bet jū ra un baseins mums visu ir nomainī juš i. Par uzturu vispā r nav jautā jumu: zivis, liellopu gaļ a, vista, augļ i, saldumi...
Ī sā k sakot: pā rē jais bija veiksmī gs, internets sajuka.
аватар roman.chyorniy71
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c sekojoš iem parametriem: 1. Atraš anā s vieta – netā lu no lidostas (transfē rs 1h). 2. Daba - kalni, ļ oti zaļ a zona priež u-lapu koku parkā . 3. Pirmā rinda. 4. Apakš ā - lieli oļ i, pā rvē rš oties laukakmeņ os (veicina ū dens caurspī dī gumu). … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c sekojoš iem parametriem: 1. Atraš anā s vieta – netā lu no lidostas (transfē rs 1h). 2. Daba - kalni, ļ oti zaļ a zona priež u-lapu koku parkā . 3. Pirmā rinda. 4. Apakš ā - lieli oļ i, pā rvē rš oties laukakmeņ os (veicina ū dens caurspī dī gumu).
Kas iepriecinā ja:
1. Norē ķ ins 15:30 - bez kavē š anā s 15-20 minū š u laikā . (lai gan bija tikai 3-4 cilvē ku grupas, kas apmetā s).
2. Kotedž a Nr. 5 (kopā.6) - 2 stā vi, istaba 1 stā vā ar skatu uz kaimiņ u kotedž u (atrodas aptuveni 100m attā lumā viena no otras), starp zaļ o zonu ar koptu zā lienu , priež u parks, dī ķ is ar pī lē m.
3. Standarta numurs (511) - tī rs ar eiro remontu, svaigas mē beles, ortopē diskie matrač i, sniegbalta veļ a, patī kamas krā sas, jauns kondicionieris (VEKO), plakanā ekrā na TV, neliels ledusskapis (tieš i piemē rots 2). Telpā ir pietiekami daudz vietas (2 personā m) gulē š anai un mazo viesu uzņ emš anai.
Regulā ri tika mainī ta gulta, katru dienu tika atnesti svaigi dvieļ i, savukā rt vecos lielos ne vienmē r aizveda (un mē s neuzstā jā m). Izbraucā m agri no rī ta 4:00, numuru neviens nepieņ ē ma - viss bija uzticī bā , lū dza neaizmirst ar atslē gu (karti) nodot pludmales dvieļ us.
4. Teritorijā.4 peldbaseini (ar bē rnu baseinu), spa komplekss, bē rnu rotaļ u laukums, teā tris, tenisa korts, basketbola laukums, volejbola laukums, atpū tas zona pretī pludmalei, koka celiņ i pludmalē ar piekļ uvi 2 piestā tnē m. Pa teritoriju klī st vistas, gaiļ i, pī les, fazā ni.
5. Ē diens - garš ī gs, daudzveidī gs, katrai gaumei. Dzē rieni: sausie jaunie vī ni, alus, kokteiļ i, degvī ns, tē ja, kafija, sulas, ū dens. Dā rzeņ i, garš augi un augļ i (maijum) lielā sortimentā.
6. Daž ā das iespē jas: lifts uz restorā nu, rampas, kā ju strū klakas (pie pludmales), sauļ oš anā s krē sli pie katra baseina un pludmalē , saulessargi utt.
7. Laba animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Kas nepatika:
viens.
Istabā smirdē ja pē c mitruma, kad atvē rā t skapi (1. stā vs).
2. Smiltis pludmalē un volejbola laukumā nav smiltis tradicionā lajā izpratnē , bet gan kaut kā ds brū ns maisī jums, lī dzī gs mā liem ar zemi.
3. Gaļ as sortimentā.6 dienas tikai 2 reizes satikā s liellopu gaļ a (sī kos gabaliņ os kombinē tā traukā ), un tā viena vista daž ā dā s variā cijā s un zivs.
4. Desa, desas – tas ir atklā ti sakot pretī gi.
5. Ekskursijas - rezervē jiet ne viesnī cā (no gida) - cenas ir pā rā k augstas, lai gan tā s dod atlaidi 5-10 USD (kā jū s pā rliecinā t), bet ā rpus teritorijas - atrodiet pienā cī gu tū risma aģ entū ru (izvē lieties pē c "fasā de", reklā mas materiā lu kvalitā te, apdroš inā š anas pieejamī ba un piedā vā tie "labumi"), jo ielu aģ entū ru cenas nosaka valsts - bet 2x lē tā k nekā viesnī cu gidiem.

Bet kopumā viesnī ca laba, daba brī niš ķ ī ga, mikroklimats ī paš s, personā ls uzmanī gs un pieklā jī gs, jū ra pasakaina - pā rē jais izvē rtā s neaizmirstams.

Jaukas brī vdienas Beldibi, Champion Holiday Village 5*

Novele.
аватар Super.skaner
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika meklē ta Kemeras reģ ionā . Paskatī jos informā ciju YouTube, forš as viesnī cas fotogrā fijas. Reģ istrē jies viesnī cā.2018. gada 22. oktobrī pulksten 18.00. Reģ istratū ra iedeva normā lu istabu 2. stā vā netā lu no pludmales un restorā na. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika meklē ta Kemeras reģ ionā . Paskatī jos informā ciju YouTube, forš as viesnī cas fotogrā fijas. Reģ istrē jies viesnī cā.2018. gada 22. oktobrī pulksten 18.00. Reģ istratū ra iedeva normā lu istabu 2. stā vā netā lu no pludmales un restorā na. Apjukuš i uzreiz divi apstā kļ i. Vispirms reģ istratū rā tika ievietota informā cija par valū tas maiņ u, dolā ri par liru. Kurss ir 4.5 un tas ir 2018. gada 22. oktobris. Uzreiz piedā vā ja maksas internetu 2 dolā ri dienā . Un tas ir pirmajā pieciniekā ! Istaba bija diezgan tī ra un plaš a. Vakarā aizgā ja vakariņ ā s. Ē diens viesnī cā vienkā rš i drausmī gs, nekā du zivju, nesaprotami auksti kebabi ļ oti miglaini lī dzī gi ī stam kebabam. Kartupeļ i visā s formā s, makaroni. Gaļ as un zivju ē dienu izvē le ir ļ oti maza, praktiski nav. Protams, kū kas un augļ i ir noliktavā . 12 naktī mē ģ inā ju iet gulē t, bet nebija trokš ņ a izolā cijas ! ! ! Pusi nakts pie kaimiņ iem bija ieslē gts televizors, visas sarunas un televizora troksnis ir dzirdams. Jebkura kā ju kratī š ana pa koridoru ir tā da pati. Diemž ē l no mā jā m nepaņ ē mu ausu aizbā ž ņ us. Brokastis arī bija vā jas, silto ē dienu minimā lā izvē le bija niecī ga siera š ķ irne utt. Tā lā k bija pludmale. Kamenjuki neviens neizņ em no pludmales. Pludmale ir netī ra. Mē ģ inā ju tikt uz kaimiņ u viesnī cas pludmali, bet tad parā dī jā s Securitas meitene un ā tri paskaidroja situā ciju. Pē cpusdienā ieradā s servisa gids, cilvē ki kā gā jē ji uz Iļ jič u ar daž ā dā m sū dzī bā m par izmitinā š anu, nestrā dā još u kondicionieri utt. . Pieteicos transfē ram uz citu viesnī cu. Viņ i deva zaļ o gaismu ar piemaksu citai viesnī cai Bildibi 3. Vakarā devos vakariņ ot. Viņ i deva liellopu gaļ as subproduktus, tas ir, sautē tu liellopa mē li. Neticama putra ar veselu mē les gabaliņ u fragmentiem un taukiem kā putra. Virtuves grila zona sniedzas restorā na zā lē . Viņ i izlika kasti ar zeltainā m zivī m atkausē š anai, atvē rtu kasti un zivju smaku. Arī vakarā iedeva zivis mī klā , dienesta laikā SA armijas pavā ri gatavoja daudz labā k un garš ī gā k. Pē c brokastī m, ja esat izsalcis, varat ē st kū kas ar sieru vai malto gaļ u un kaijas un attiecī gi alu un kafiju. Lai nepā rē stos. Pludmales dvieļ u nomaiņ a no 13 lī dz 15. Viesnī cas darbinieks izbrauc ar ratiņ iem uz restorā nu un maina dvieļ us. Nebija laika, visu nā kamo dienu. Briesmī gi apstā kļ i! Ja, protams, gribas no rī tiem klausī ties gaiļ u dziedā š anu, tad jā , ir par ko nostaļ ģ ē t. Mana uzturē š anā s š ajā viesnī cā bija 1.5 naktis. Neiesaku! Nauda notecinā t. Viesnī ca nav pat tuvu 5 zvaigznē m.
аватар _281634
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais iespaids bija labs. Zaļ a teritorija, priedes, dī ķ is, pī les, kaķ i iepakojumos))) kaķ i pat iet uz bā ru, viņ i nekautrē jas))) Mums bija 2 istabu istaba. Istabas ideja laba, divas vannas istabas, istabas izolē tas. Bet remonts tika veikts pirms 10 gadiem! Kondicionieris ir tik vecs, ka es nekad neesmu redzē jis tā du lietu savā dzī vē ))) Ē diens ir normā ls, bet katru dienu ir gandrī z vienā ds, tas ir kļ uvis garlaicī gs 10 dienu laikā . … Tomēr ▾ Pirmais iespaids bija labs. Zaļ a teritorija, priedes, dī ķ is, pī les, kaķ i iepakojumos))) kaķ i pat iet uz bā ru, viņ i nekautrē jas))) Mums bija 2 istabu istaba. Istabas ideja laba, divas vannas istabas, istabas izolē tas. Bet remonts tika veikts pirms 10 gadiem! Kondicionieris ir tik vecs, ka es nekad neesmu redzē jis tā du lietu savā dzī vē ))) Ē diens ir normā ls, bet katru dienu ir gandrī z vienā ds, tas ir kļ uvis garlaicī gs 10 dienu laikā . Pludmale ir akmeņ aina, no krasta ū denī iekļ ū t nevar. Viņ i smē ķ ē pludmalē , met izsmē ķ us turpat "krū zī tē s-urnā s", kas stā v starp sauļ oš anā s krē sliem. Diemž ē l tā s netiek tī rī tas katru dienu un tu pats saproti, kā da smaka no tā m nā k (((BET TAS VISS IR MAZI LIETAS !!! ! ! bungalo nav ī sts!! ! (dzī vojā m pirmajā ) Smaka, it ī paš i naktī , ir briesmī gi! Ja es bū tu zinā jis par š ā du apkaimi, es nebū tu gā jusi, bet diemž ē l ((((((((((()Varbū t mans apskats) kā dam palī dzē s izdarī t pareizo), es tikai priecā š os))). ))
Дорожка к морю. Горы Вечерело... октябрь)))
аватар aribalka62
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Lieliska uzturē š anā s, laba viesnī ca, pā rdomā ts plā nojums. Ļ oti tī ra un silta jū ra, š ajā laikā karsts. Ļ oti laba virtuve (kā man), personā ls arī patī kams, pieklā jī gs. Animatori bē rniem ļ oti labi strā dā par prieku vecā kiem. … Tomēr ▾ Lieliska uzturē š anā s, laba viesnī ca, pā rdomā ts plā nojums. Ļ oti tī ra un silta jū ra, š ajā laikā karsts. Ļ oti laba virtuve (kā man), personā ls arī patī kams, pieklā jī gs. Animatori bē rniem ļ oti labi strā dā par prieku vecā kiem. Algoti strā dnieki no Kazahstā nas ļ oti cenš as - pieklā jī gi un krieviski runā još i. Jū ra ir ļ oti silta, tī ra, peldē ties nav iespē jams. Vienī go nepatī kamo iespaidu atstā j bā rmenis no bā ra, kas atrodas tieš i zem "viss iekļ auts" ē damistabas - viņ u sauc Maksuds, rets boor. Viņ am izdodas bū t rupjš ne tikai pret jaunā m krievvalodī gā m meitenē m, bet arī pret sirmiem matiem, kuri vectē viem ir labi - vienkā rš i mē ģ ina kaut ko par velti pā rdot krievvalodī gajiem nepieredzē juš iem tū ristiem vai stulbi nozog. ka viņ š snoops bez maksas. Ar briesmī go krievu valodas zinā š anu lī meni viņ am pietiek tikai rupjī bā m. Cienī jamais viesnī cas AHMET AYIK ī paš niek, tā di personā ž i kā š is bā rmenis ne tikai sabojā priekš statu par viesnī cu, kurā ieguldī ts tik daudz darba un naudas, bet arī sabojā tā s valsts tē lu, uz kuru pē c tam vairs negribas doties. ka.
аватар ellena.nazarova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, diviem bē rniem, 2017. gada jū lija sā kumā . Mums patika viesnī ca, tī ra, daudz zaļ umu, teritorija nav liela, bet ē rta, viss kompakts. Ē diens lielisks, restorā ns tī rs , pā rtikas pietika visiem))) , vienī gā jū ra ar lieliem akmeņ iem, vajag speciā lus apavus. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, diviem bē rniem, 2017. gada jū lija sā kumā . Mums patika viesnī ca, tī ra, daudz zaļ umu, teritorija nav liela, bet ē rta, viss kompakts. Ē diens lielisks, restorā ns tī rs , pā rtikas pietika visiem))) , vienī gā jū ra ar lieliem akmeņ iem, vajag speciā lus apavus.
Вид на горы
аватар darinka_5
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kš u ar labo – tā ir viesnī cas teritorija. Apstā dī jumi, koki, tu dzī vo kā mež ā . Par š o un 5 zvaigznē m. Ē dieni - kad ieradā mies, 80% bija krievi, 15% - ukraiņ i un 5% - ā rzemnieki. Ē diens bija diezgan daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Sā kš u ar labo – tā ir viesnī cas teritorija. Apstā dī jumi, koki, tu dzī vo kā mež ā . Par š o un 5 zvaigznē m. Ē dieni - kad ieradā mies, 80% bija krievi, 15% - ukraiņ i un 5% - ā rzemnieki. Ē diens bija diezgan daudzveidī gs. Daž kā rt viņ i nezinā ja, ko izvē lē ties – daudz ko – vistu, zivis, teļ a gaļ u, tī taru. Brokastī s - omlete (pē c kuras ir rinda) un standarta siera š ķ ē le un desa. Pē dē jā s mū su uzturē š anā s dienā s ir mainī jies tū ristu ī patsvars - 70% - ukraiņ i, 30% - krievi. Ē dienu daž ā dī ba ir pazudusi. Nā cā s paņ emt no pludmales bā ra grilē tu vistu un nest uz restorā nu ē st, jo gaļ as un zivju sortimentam "mazliet klā jā s". Peldē jā m no pontona, jū rā nav ieejas. Daudziem cilvē kiem sā p kā jas uz gliemež vā kiem un akmeņ iem. Bē rniem paš i iztī rī jā m strē meli jū rā , lai vismaz kaut kā varē tu nopirkt. Smē ķ ē š ana pludmalē . Animā cija un dienas un vakara laba. Telpas nav ī paš i tī ras, smird pē c mitruma. Pirmā s ē kas no reģ istratū ras ir vecā kā s. Mū s tur ievietoja ar diviem bē rniem. Mē s prasī jā m lielu gultu - viņ i teica, ka š ā du istabu nav, mē s prasī jā m menedž erim dot labā ku istabu - viņ i pat negribē ja par maksu. Bet citi tika bez problē mā m izmitinā ti labā kajā s ē kā s tā dā s paš ā s izmaksā s (noskaidrojā m). Viņ i atnesa gultiņ u, kas visa bija pā rklā ta ar putekļ iem un zirnekļ u tī kliem (nez, kur viņ i to izraka). Tī rī š ana istabā - slikti, netī rumi vienkā rš i izplatī jā s no viena stū ra uz otru. Atstā jiet dzeramnaudu - tī rī bu neietekmē ja. Seifs par maksu, wi-fi par maksu un ne visur labi ķ eras. Bē rnu galds - nav nekā ! Mazuļ iem ņ emiet lī dzi visu, ko varat. Paņ ē mu no mā jā m savu blenderi, biezpienu un graudaugus, daž as kotletes - viss tika nē sā ts mini aukstumsomā . Atkā rtoju - maziem bē rniem nav nekā . Papildus mannas un auzu pā rslu piena putrai, bezgarš ī gajam dā rzeņ u buljonam no kā postiem, kā arī nedabiskā m desiņ ā m tomā tā , bē rnu galdā nekā nav !! ! ! Ak jā , vē l panē ti sī poli! daudzi domā ja, ka tie ir kalmā ru gredzeni, tad lasī ja - sī poli! Blenderis viens pats un pastā vī gi netī rs, nav kur mazgā t. Vecā kajam bē rnam (5 gadi) kaut kā izdevā s iegrū st pikanto zupu ar garš vielā m. Divreiz dzē ra borš č u - garš ī gi. Bū tī bā visi bē rni ē da frī kartupeļ us un makaronus ar gaļ as mē rci. Pē dē jā dienā mums bija vē la izbraukš ana, lai arī cik prasī jā m menedž erim, lai atstā j mū s istabā lī dz 19-00 - viņ š nepiekrita, viņ š visu laiku teica, ka istabu nav vispā r. Pē c pusstundas pierunā š anas par 40 USD OFICIĀ LI kasē viņ š atļ ā va mums ar diviem bē rniem palikt istabā lī dz pulksten 16:00, ja ilgā k, viņ š teica par 75 USD. Tā viņ i ī paš i ar bē rniem "brauc satikt" tū ristus.
Vī rs un vecā kais devā s uz dinoparku. Dē lam ļ oti patika. Viņ i brauca ar autobusu. Ieejas biļ ete pieauguš ajiem USD 25, bē rniem lī dz 5 gadu vecumam bez maksas.
Kopumā iespaids par viesnī cu ir par č etrinieku, par 5 zvaigznē m, tas nemaz nevelk! Un daž os brī ž os vajag ielikt 3!
аватар alexeysviridov5
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vispā r ļ oti kritiski vē rtē ju viesnī cu aprakstus, bet. . . Mē s paš i rezervē jā m viesnī cu caur Booking, sanā ca ļ oti lē ti. Istaba liela, tī ra (paņ ē ma divistabu apartamentu), tī ra katru dienu. Tika veikta mitrā tī rī š ana. … Tomēr ▾ Vispā r ļ oti kritiski vē rtē ju viesnī cu aprakstus, bet. . . Mē s paš i rezervē jā m viesnī cu caur Booking, sanā ca ļ oti lē ti. Istaba liela, tī ra (paņ ē ma divistabu apartamentu), tī ra katru dienu. Tika veikta mitrā tī rī š ana. Teritorija ir liela un zaļ a. Jū ra silta, tī ra, pludmale iztī rī ta. Ē diens bija izcils, viņ i ne ar ko neslimoja (pā ris reizes pusdienojā m Kemeras vietē jos restorā nos - viens pret vienu - tikai viesnī cā bez maksas). Gaļ as un zivju ē dienu izvē le ir diezgan plaš a. Un man ļ oti patika arī personā la attieksme - visi bija pieklā jī gi un uzmanī gi (lai gan, protams, es pats uz nevienu nebiju un nevienam netaisī ju “kazas seju”). Varbū t, protams, š ā ds apskats ir tā pē c, ka Turcijā esmu pirmo reizi, pirms tam pā rsvarā braukā ju pa Ē ģ ipti-AAE, bet te viss ir daudz, daudz labā k, vai varbū t tā pē c, ka es komunicē ju ar cilvē kiem kā personī ba, un nevis kā Tagil redneck, ar milzī gu sevis svarī guma sajū tu. Tā pē c, rezumē jot, esiet vienkā rš i kungi, un jū s dzī vē bū siet laimī gi
Parādīt vairāk »


iemiesojums kanawskaja-lara
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums anet0610
Vai viesnīcā ir bērnu ratiņi? Maksāt vai īrēt? īres cena?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ivanova182
Nopirku tūri no 06.07.2013 divatā ar bērnu, baidāmies lidot dēļ nemieriem Turcijā
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
iemiesojums julia121076
Vai ir iespējams palikt vienā ēkā? Un kura ēka ir ērtāka?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums kolmogorova2
Uzraksti, lūdzu, cik tas ir slikti? Vai 3 gadus vecs bērns varēs plunčāties ūdenī, nevis peldēt, protams, tikai spēlēties uz oļiem ūdenī ??? Un kā ar tik šausmīgu ieeju jūrā (kā saka) šo viesnīcu var uzskatīt par ģimenes (bērnu) viesnīcu?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums championholiday
‹ Viesnīca Champion Holiday Village 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Champion Holiday Village был построен в 1988 году, последняя реновация была проведена в 2019 году. Состоит из шести 2-3-этажных блоков. Отель с большой зеленой территорией и профессиональной анимацией. Рекомендуем для спокойного, семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Анталия, в 35 км от г. Анталия, в 15 км от центра г. Кемер, в п. Бельдиби II.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 100 м. Полотенца — депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, почтовые услуги, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в лобби (платно), ТВ-салон, 1 конференц-зал (до 150 персон), 3 ресторана: 1 основной ресторан — средиземноморской и турецкой кухни, 2 A la carte — рыбный и турецикий, 4 бара, 4 бассейна (3 открытых, 1 крытый с подогревом в зимний период), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, 1 водная горка, мини-­клуб (возраст 4-12 лет), игровая комната, мини-диско, шоу в амфитеатре, развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, 2 теннисных корта бесплатно, освещение теннисного корта платно, теннисные мячи и ракетки платно, караоке, пляжный волейбол бесплатно, дартс бесплатно, баскетбол бесплатно, поле для мини-­футбола бесплатно, турецкая баня бесплатно, сауна платно, каноэ платно, водные лыжи платно, парашют платно, дайвинг-центр платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 244 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Ciftecesmeler Mevkii Ataturk Cad. No:145, 07985, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 83 80
Fax: +90 242 824 85 35
Tīmekļa vietne: Champion Holiday Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.