Catamaran Resort Hotel 5*– Atsauksmes

182
Novērtējums 6.510
№107 viesnīcas reitingā Kemera
6.5 Numurs
6.3 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.4 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Catamaran Resort tika atvērts 2004. gadā. Viesnīcai ir neliela, bet labi plānota teritorija un diezgan attīstīta infrastruktūra. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas, pēdējā restaurācija veikta 2014. gadā. Labs istabu skaits, akvaparks, lieliska animācija, dažādi ūdens sporta veidi, dzīvā mūzika un dejas, dienas un vakara šovu programmas, turnīri un sacensības, spēļu automāti, maziņi, bērnu klubi un rotaļu laukums - viss, kas nepieciešams ērtai ģimenei atvaļinājums.Vairāk →
аватар saenadr
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un atraš anā s vietu. Atrodas mazā Beldibi ciematā . Ir ē rti iekā pt mikroautobusā uz Kemeru vai Antā liju. Ceļ š no lidostas aizņ ē ma nedaudz vairā k par stundu. Ieradā mies no rī ta, reģ istratū rā uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m brokastī s, pat neiztaisī juš ies. … Tomēr ▾ Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un atraš anā s vietu. Atrodas mazā Beldibi ciematā . Ir ē rti iekā pt mikroautobusā uz Kemeru vai Antā liju. Ceļ š no lidostas aizņ ē ma nedaudz vairā k par stundu.
Ieradā mies no rī ta, reģ istratū rā uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m brokastī s, pat neiztaisī juš ies. Dekorē š ana tika veikta pē c brokastī m. Viņ i nesamierinā jā s uzreiz, jo. brī vu istabu nebija. Gaidī ja kā das divas stundas.
Numurs - labajā spā rnā №11**. Skats ir uz kaimiņ u viesnī cu, un jū ra ir redzama no sā niem kaut kur starp kokiem. Arī sā nis, diezgan labs, skats uz kalniem. Regulā ri tī rī ta un mainī ta gultas veļ a. Tī rī š ana katru dienu, veļ as maiņ a - ik pē c 2 dienā m.
No istabas mī nusiem - lejā virtuve ar graboš iem ratiņ iem. Nebija nekā das sveš as smakas kā gatavoš anas/cepš anas vai piedeguš i produkti, bet ratu dā rdoņ a nav ī paš i patī kama. Arī vakaros ļ oti labi dzirdama blakus esoš ā s viesnī cas mū zika un karaoke. Tā pē c ausu aizbā ž ņ i ī paš i netraucē . Istabā pā ris reizes plī sa santehnika, tač u tā s tika salabotas operatī vi, burtiski 5-10 minū š u laikā .
Teritorija ir neliela, kopta, diezgan plaš s baseins ar 3 slidkalniņ iem.
Pludmale vispā r ir normā la, ja ej no krasta, tad vajag koraļ ļ us, jo. ir lieli akmeņ i. Ir garš mols ar sauļ oš anā s krē sliem bez lietussargiem, 3 kā pnes, lai nokā ptu jū rā .
Lielā kais viesnī cas mī nuss ir ē diens. Izlasot atsauksmes, skatoties video nodomā ju, ka tā bū tu labā k. Man radā s iespaids, ka oktobrī
jē dziens "UAI" š ajā viesnī cā ir dramatiski pā rvē rties par ķ irbi. Trauki ir vienmuļ i, atš ķ iras tikai pē c izskata. Grils uz visu laiku bija jau 2 reizes, un tad 2. reize - desiņ as no pusfabrikā tiem uz grila. No augļ iem - melone, 2 veidu ā boli un apelsī ns. Tiesa, 5. atpū tas dienā vakariņ ā s parā dī jā s arbū zs. Kafija un sulas - no tirdzniecī bas automā tiem. Svaigi spiests apelsī ns - pagatavojiet 2 USD. Kopumā pē c augļ iem un svaigi spiestā m sulā m (kas ir lē tā kas nekā viesnī cā ) jums bū s iespē ja pastaigā ties pa paš u ciematu.
A la carte restorā ni 2021. gadā netiks atvē rti vispā r
Kas attiecas uz alkoholu - dž ins, viskijs, degvī ns, vē ž i (tū re. Rakı ), divu veidu vī ns un alus. Kvalitā te normā la. Liķ ieru vai, teiksim, ruma, pilnī gi nebija.
Kopē jais iespaids ir tā ds, ka š is ciemats kopumā bija patī kams atpū tai, tač u nav ī paš as vē lmes atgriezties š ajā viesnī cā .
аватар Stas_wp
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es godī gi uzrakstī š u par visiem brī ž iem. Pirmais norē ķ ins, pasū tī jums. Tikā m sē dinā ti uzreiz, bez papildus maksas. Telpas kopumā ir pieļ aujamas, tač u tā m ir nepiecieš ams remonts. Negaidiet š iku. Ē dinā š ana, 3 no 10. … Tomēr ▾ Es godī gi uzrakstī š u par visiem brī ž iem.
Pirmais norē ķ ins, pasū tī jums.
Tikā m sē dinā ti uzreiz, bez papildus maksas.
Telpas kopumā ir pieļ aujamas, tač u tā m ir nepiecieš ams remonts.
Negaidiet š iku.
Ē dinā š ana, 3 no 10.
Brokastis nabagas, izvē les gandrī z nav, maizī tes un konditorejas izstrā dā jumus var dot 2 dienas pē c kā rtas, pretī ga kafija, atš ķ aidī tas sulas, pusdienas un vakariņ as, gandrī z nav gaļ as, nav zivju, gandrī z nav augļ u (tikai ā boli, apelsī ns un melone ), saldumi vienmuļ i, uz gaļ as rindu kā uz bezmaksas pī rā dziņ iem - pievienoš u foto. Ē diens man vispā r nepatika.
Pē dē jā dienā prasī ja pusdienu kastī tes lī dzi, nedeva - teica, ka ņ em restorā nā paš i - aizgā ja un nopirka paplā tes, dabū ja ē st restorā nā , pie izejas konflikts. ar š efpavā ru viņ i saka, ka nevar izņ emt ē dienu. Vienkā rš i trū kst vā rdu! Lai gan reģ istratū rā viņ i deva atļ auju ņ emt ē dienu paplā tē s.
Derē s bā rs, atseviš ķ s numurs, alus, kā visur citur. Degvī ns un dž ins ir ļ oti slikti. Viesnī cā ir 2 bā ri, jū s ņ emat 1 un vienu un to paš u kokteili daž ā dos bā ros gatavo atš ķ irī gi. Ne tekila, ne rieksti, ne konfektes pie kafijas, nekā . Lidojā m uz ultra viss iekļ auts, puse latiņ as maksā , tas ir normā li? Atseviš ķ i pievienoš u fotogrā fiju ar bā rmeni, kurš uzskata, ka viņ š neesmu es, bet esmu viņ am kaut ko parā dā .
Lej mazā s glā zē s, 100 reizes paskrien lī dz bā ram.
Vai jū s domā jat, ka jums bū s iekš telpu apsildā ms baseins? - Nestrā dā .
Vai jū s domā jat, ka tur bū s sporta zā le? – Nē , tas nedarbojas.
Pirts, smird pē c balinā tā ja.
Masā ž as cenu zī mes vieta. Iedeva kartī tes par 10 minū š u bezmaksas masā ž u, atnā ca, neder.
Tā tad, kā pē c jū s iedevā t š ī s kartes?
Teritorija tī ra, animā cija super.
Jū ra ir tī ra un vē sa - bet tas nav viesnī cas nopelns.
Kopumā es neiesaku nekā dā veidā . Tas nav 5 * un vidē jais trī s.
Es š eit neatgriezī š os un nevienam neiesaku.
Бармен урод . Очередь завтрак Array Спящий бомж в отеле . Ужин
аватар _764353
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir budž eta, 5 zvaigznes nevelk. Ir mī nusi, bet ir arī plusi. Numuri ir mazi, un tiem ir ļ oti nepiecieš ams remonts. Bet viesnī cas atraš anā s vieta laba, jū ras pirmā lī nija, lieliski skati uz kalniem, teritorija, lai arī neliela, bet kopta un tī ra. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir budž eta, 5 zvaigznes nevelk. Ir mī nusi, bet ir arī plusi. Numuri ir mazi, un tiem ir ļ oti nepiecieš ams remonts. Bet viesnī cas atraš anā s vieta laba, jū ras pirmā lī nija, lieliski skati uz kalniem, teritorija, lai arī neliela, bet kopta un tī ra. Personā ls nebija satriekts, viņ i bija draudzī gi. Visas problē mas tika ā tri atrisinā tas, un tas ir pluss. Ē diens nav smalks, tač u neviens nepalika izsalcis. Bija interesanti ē dieni un gardas salā tu mē rces. Un lielā kais pluss ir animā cija. MILZĪ GS PALDIES ANIMĀ CIJAS KOMANDAI! Puiš i bija savā vietā , padarī ja mū su vakarus interesantus un dienas jautras. Paldies Natā lijai par lieliskā s izrā des iestudē š anu. Par treniņ iem un dejā m paldies Aleksandram, Natā lijai, Arslanam. Paldies Andrejam par uguns š ovu un š autriņ u meš anu). Un liels paldies visai animā cijas komandai par jautro atmosfē ru, es teiktu ģ imenei. Jū s esat lieliski biedri. Bravo tev! ! ! Tā pē c mani iespaidi par atpū tu š ajā viesnī cā bija pozitī vi.
аватар strojmash
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Principā labs budž eta piecinieks, pā rtikas normas bez č upā m. Telpas ir noguruš as un mazas, bet tas viss atrisinā ms ar $ vē lmi un komunikā cijas pieredzi. Wi-Fi ir maksas, tač u, pē c vadī tā ja teiktā , tā jau gandrī z visur ir pieauguma un krī zes dē ļ . … Tomēr ▾ Principā labs budž eta piecinieks, pā rtikas normas bez č upā m. Telpas ir noguruš as un mazas, bet tas viss atrisinā ms ar $ vē lmi un komunikā cijas pieredzi. Wi-Fi ir maksas, tač u, pē c vadī tā ja teiktā , tā jau gandrī z visur ir pieauguma un krī zes dē ļ .
Viens MILZĪ GS mī nuss - ieeja jū rā ir lieli slideni akmeņ i seklā dziļ umā , t. i. , nevarē s ieiet paaudzē un nopeldē ties. No Pantone kā pnē m ir zemā ks pakā piens tieš i zem ū dens lī meņ a, kas ir ļ oti neē rti izejot. Gultas un matrač i lieliskā stā voklī .
аватар dmit.oliy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav slikta, pirmā rinda, normā li numuriņ i, bet ē dienu izvē le maza un viss nav ī paš i garš ī gs (arī saldumi), visas 8 dienas augļ i bija ā boli, apelsī ni un greipfrū ti no rī ta. Un man nepatika, ka bā rs, kur var paņ emt tē ju vai kafiju, pē c ē š anas ir tā lu no ē damistabas, jā nes karsta tē ja, citā di viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, pirmā rinda, normā li numuriņ i, bet ē dienu izvē le maza un viss nav ī paš i garš ī gs (arī saldumi), visas 8 dienas augļ i bija ā boli, apelsī ni un greipfrū ti no rī ta.
Un man nepatika, ka bā rs, kur var paņ emt tē ju vai kafiju, pē c ē š anas ir tā lu no ē damistabas, jā nes karsta tē ja, citā di viss kā rtī bā .
аватар kollizey
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca nav slikta. Bet ne 5* absolū ti. Wi-Fi vienam telefonam 10 eiro) un nekā das interneta sadales ruļ ļ os. Un par 10 eiro sū dī gi. Diemž ē l cita nav (mums tā teica) un par 10 eiro visu laiku pazū d. It ī paš i vakarā . Kā.5* var bū t maksas internets? )))) KAUNS. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta. Bet ne 5* absolū ti. Wi-Fi vienam telefonam 10 eiro) un nekā das interneta sadales ruļ ļ os. Un par 10 eiro sū dī gi. Diemž ē l cita nav (mums tā teica) un par 10 eiro visu laiku pazū d. It ī paš i vakarā . Kā.5* var bū t maksas internets? )))) KAUNS.
Ē diens. . . Tas ir sliktā kais š ajā viesnī cā.... Treš ajā dienā jau gribē jā s mā jā s tikai ē diena dē ļ . Katru dienu tas pats. Viss garš o vienā di. Visa gaļ a smird pē c aitas. Visi salā ti bez garš vielā m. Zivis redzē ju reizi nedē ļ ā . Arī vista vienreiz. Ī sā k sakot, trī s zvaigž ņ u ē diena vairs nav. Dzē riens sū cas. Labā k paņ em savu.
Viss pā rē jais ir lieliski. Viesnī ca netā lu no jū ras. Telpas ir tī ras. Tī rī š ana katru dienu. Teritorija laba. Labi paveikti animatori!
аватар vaslen8
Rupjī bas reģ istratū rā . Apkalpojoš ais personā ls kopumā ir ā rkā rtī gi nedraudzī gs. Restorā nā saistī bā ar karantī nu, ē dienu sadali tev š ķ ī vī ar ņ irgā š anos uzliek 1 olī vu vai 1 vī nogu un gaida tavu reakciju, tu saki vairā k, liek vē l vienu. … Tomēr ▾ Rupjī bas reģ istratū rā . Apkalpojoš ais personā ls kopumā ir ā rkā rtī gi nedraudzī gs. Restorā nā saistī bā ar karantī nu, ē dienu sadali tev š ķ ī vī ar ņ irgā š anos uzliek 1 olī vu vai 1 vī nogu un gaida tavu reakciju, tu saki vairā k, liek vē l vienu. Tas ir pretī gi...Periodiski bā rā bija konflikti turku kafijas dē ļ , viņ i ietaupa naudu. Kopumā viņ i ietaupa visur un uz visu. Istaba netika iztī rī ta vispā r, gultas veļ a netika mainī ta nedē ļ as laikā . Kopumā es neiesaku š o viesnī cu, lai nesabojā tu jū su brī vdienas.
аватар tatianabliznjuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Neticami rupjš personā ls! Š ķ iet, ka mē s viņ iem nemaksā jam, bet viņ i mums. Jebkurš jautā jums kļ uva par problē mu, un tas ir mū su personī gi. Nav absolū ti nekā das mā jturī bas. Wi-Fi ir maksas, jā , par to brī dina, bet par 7 dienā m maksā. … Tomēr ▾ Neticami rupjš personā ls! Š ķ iet, ka mē s viņ iem nemaksā jam, bet viņ i mums. Jebkurš jautā jums kļ uva par problē mu, un tas ir mū su personī gi. Nav absolū ti nekā das mā jturī bas. Wi-Fi ir maksas, jā , par to brī dina, bet par 7 dienā m maksā.10 eiro nevis par istabu, bet par katru ierī ci. Tas ir, ja vē lies pieslē gt 2 telefonus, tad maksā attiecī gi 20 eiro un nekā du garantiju par nepā rtrauktu darbī bu nesaņ emsi. Turklā t Reģ istratū rā viņ i saka, ka tas viņ us neskar, viņ u darbs ir tikai paņ emt naudu.

Deklarē tie SPA pakalpojumi it kā ir klā t...bet hammam iepriekš nebija jā apmeklē , bet esmu pā rliecinā ts, ka spē cī gai pelē juma smakai nevajadzē tu bū t. Runā jot par ē dienu, tas ir garš ī gs, bet vienmuļ š , un ī paš i pā rsteidz zobu bakstā mo un pilnī ga tē jkarotes neesamī ba. Jū s sakā t, ka var iztikt bez tē jkarotē m? Var iztikt bez visa, bet runa ir par 5* Ultra All Inclusive viesnī cu.
Mī ksti vā rī tas olas, kas pasniegtas brokastī s, ja nebija š o paš u tē jkarotes, izskatī jā s ī paš i aizkustinoš i.

Ar moš eju bija arī diezgan "patī kama" apkaime, kur 5.30 no rī ta bija dzirdami rituā li saucieni, bet tas vē l nebija viss, pa š ī s moš ejas pagalmu staigā ja gailis, kura darba diena sā kā s 4.00 un ilga lī dz plkst. 8.00 stundas. Gulē t ir absolū ti neiespē jami, jo aizverot balkonu paliek ļ oti smacī gs, un kondicionieris, kā jau kā ds rakstī ja, strā dā vairā kas stundas dienā . Rezultā tā mē s regulā ri satikā m saullē ktu pludmalē , un š ai "saules pielū dzē ju sektai" pievienojā s visa viesnī cas puse ar skatu uz moš eju.

Atbildot uz mū su neapmierinā tī bu, strā dnieki atbild: "Ja tu neatnā ks, nā ks citi. " Varē tu minē t vē l daudzus piemē rus, un mē s varam teikt, ka tie visi ir sī kumi. Bet š ie sī kumi liecina par darbinieku attieksmi pret krievvalodī gajiem tū ristiem. Viņ i tic, ka mē s izturē sim visu: gan rupjī bas, gan melus, gan tieš u ņ irgā š anos.
аватар mesheryakova4
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Ap 10 no rī ta ieradā mies viesnī cā , uzvilkā m rokassprā dzes un tikā m uzaicinā ti uz brokastī m. Pirmais, kas vestibilā iekrita acī s, bija nolietotie dī vā ni, uz kuriem jau bija saplaisā jusi eko ā da (pievienoju foto). … Tomēr ▾ Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Ap 10 no rī ta ieradā mies viesnī cā , uzvilkā m rokassprā dzes un tikā m uzaicinā ti uz brokastī m. Pirmais, kas vestibilā iekrita acī s, bija nolietotie dī vā ni, uz kuriem jau bija saplaisā jusi eko ā da (pievienoju foto).
Telpai tika pieš ķ irta 3-vietī ga ar skatu uz blakus ē ku, un pa labi no kalna (foto pievienots). Kopumā var redzē t visu, kas notiek ar kaimiņ iem pretī un pat dzirdē t. Istaba maza, mā jī ga. Santehnika strā dā ja, bet vannasistabā ir sē nī te, izskatā s, ka mē ģ inā ja piesegt ā tru roku....Fē ns nedarbojas labi, tas ir acī mredzami lē ts un ar caurumiem kā traktoram, tas bija mē ms man laikam izmantot, likā s, ka tagad salū zī s! Reģ istrē joties istabā bija š ampū ns, ziepes, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons, bet tas bija tikai pirmajā dienā ! Š ķ iet, ka vē lā k istabene redzē ja, ka mums ir savi vannas istabas piederumi un jaunus nedā vinā ja, lai gan izmantoju tos, kas bija pie reģ istrā cijas! Pludmales dvieļ i baigi. . . tie jau sen nolietoti, ar caurumiem, nobruž ā ti. . . vai tas ir deklarē tā.5* lī menis?
Istaba tika tī rī ta katru dienu, atkritumi tika izvesti, putekļ i, slaucī ti.
Jū rā labā k ieiet no mola, jo tur ir ļ oti lieli akmeņ i! Vairā kas reizes gā ju no krasta un savainoju kā ju pirkstus, ir asi akmeņ i.
Pludmalē ne vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jo daž i tū risti tos ņ em jau no paš a rī ta un saliek kaut kā dus krā mus, piemē ram, cepures, bē rnu rotaļ lietas, brilles...un viņ i paš i kaut kur dodas visu dienu!
Š ī s viesnī cas pluss ir piestā tne, tā ir krā š ņ a. Pa dienu uz tā var sauļ oties, bet nav lietussargu, vakarā var pasē dē t, ir palmas podos ar fona apgaismojumu, izskatā s ļ oti forš i.
Tiem, kam patī k gulē t bez kondicioniera, jū s neesat š ajā viesnī cā un arī ne kaimiņ os! Tieš i pā ri moš ejas ž ogam es gulē ju ar atvē rtu logu, jo nevē lē jos saslimt no gaisa kondicionē tā ja, un katru dienu es pamodos 05:40 no mū ļ a...
Atvaļ inā juma laikā man bija dzimš anas diena. Reģ istratū rā man teica, ka gatavo man galdu vakariņ ā m. Bet š ajā dienā bija 2 dzimš anas dienas. Uzklā ja mums galdu: uzlika rož u ziedlapiņ as un atnesa kā du zilo kokteili (bezalkoholisko). Tajā paš ā laikā bumbiņ as tika piekā rtas uz ž oga pie blakus galdiņ a, bet ne pie mana galda. Biju ļ oti sarū gtinā ts, jo personā ls par viesiem nemaz nerū pē jā s. . . Vai tieš ā m bija tik grū ti sadalī t balonus vienā di?
Man nepatika animā cija, animatori nav gudri, garlaicī gi. . . 9 dienu laikā , ko pavadī ju viesnī cā , vienu reizi spē lē ja dzī vā mū zika. Protams, vispā r trū kst vā rdu, lai to aprakstī tu. . . Tā bija turku kavergrupa, kas mē ģ inā ja dziedā t krievu dziesmas. Bū tu labā k, ja viņ i to nedarī tu.
Pā rē jais laiks bija vai nu karaoke, vai viesnī cas miss, vai viesnī cas labā kais pā ris. . . Katru dienu bija diskotē ka, trases bija vienā das, dejoš anas vietu bija maz.
Viesnī cā ir maksas internets, viena diena - 2 dolā ri. Visur ir glā zes beigā s jā liek dzeramnauda. Brokastis bija iekš telpā s, pusdienas un vakariņ as restorā nā pie jū ras. Forš i, romantiski, vakarā skaisti, fani vienmē r strā dā ja.
Ē diens man patika, jo pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija kaut kas normā ls no gaļ as. Brokastis vienmē r ir vienā das, olas, bulciņ as, siers, salā ti, pankū kas (katru otro dienu) utt. Pusdienā s un vakariņ ā s arī vienmē r bija makaroni, kartupeļ i, salā ti, grilē ta zivs vai tī tara fileja vai vistas fileja, pā ris reizes bija grilē tas tī tara kotletes, reizi 9 dienā s vakariņ ā s deva sautē tas mī dijas ar sī kajā m garnelē m katlā . Personā ls sadalē ir normā ls, pieklā jī gs, bā rmeņ i arī . Man nepatika, ka reizē m nepaguvu pabeigt maltī ti pie galda, jo tev jau gribas atņ emt tavu š ķ ī vi, tas bija saniknojoš i, ka nepajautā ja.
Personā ls viss maskā s, pavā ri cimdos, ē diens nav viss aiz stikla, bet ir aizsarglenta, kurā tū risti nevar iekļ ū t. Visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Kopumā viesnī ca ir normā la, bet man nez kā pē c vispā r nav vē lē š anā s tajā atgriezties.
Диваны в лобби В ванной видно грибок, который пытались замазать Ржавое пятно в ванной Вид с балкона Вид с балкона
аватар elenne
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies pusdienlaikā , tā pē c uzreiz tikā m sē dinā ti. Mē s maksā jā m par standarta numuriem (bijā m 5 cilvē ki, viņ i paņ ē ma 2 istabas). Bet mums uzreiz tika piedā vā ta ekskursija pa istabā m! Parā dī ja standartu, tad vē l vienu istabu ar krā š ņ u skatu un treš o istabu ar skatu uz jū ru un baseinu, milzī gu 2-istabu! Protams, tajā palikā m visi 5, turklā t bez piemaksā m un jebkā diem mā jieniem! Nā kamajā dienā viņ i ienesa istabā vī nu un augļ us! Mums vienkā rš i patī k pakalpojums! Istabu uzkopš ana katru dienu. … Tomēr ▾ Ieradā mies pusdienlaikā , tā pē c uzreiz tikā m sē dinā ti. Mē s maksā jā m par standarta numuriem (bijā m 5 cilvē ki, viņ i paņ ē ma 2 istabas). Bet mums uzreiz tika piedā vā ta ekskursija pa istabā m! Parā dī ja standartu, tad vē l vienu istabu ar krā š ņ u skatu un treš o istabu ar skatu uz jū ru un baseinu, milzī gu 2-istabu! Protams, tajā palikā m visi 5, turklā t bez piemaksā m un jebkā diem mā jieniem!
Nā kamajā dienā viņ i ienesa istabā vī nu un augļ us! Mums vienkā rš i patī k pakalpojums!
Istabu uzkopš ana katru dienu.
Ē diens izcils, gaļ as daudz, katrs atradī s kaut ko sev.
Bē rnu istaba, kurā bē rni spē lē interesantas spē les.
Animā cija ir lieliska!
Personā ls ir draudzī gs.
Alus un vī ns ir garš ī gi!
Vienī gais mī nuss, ka jā maina dvieļ i un gultas veļ a - bedrē s, nobruž ā ts, bet viss tī rs!
Ar prieku nā kš u vē lreiz!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Stas_wp
2 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
iemiesojums narizirina
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Nelia94
Vienkārši citā vietnē ir pārsvarā labas atsauksmes...
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infofgtt
‹ Viesnīca Catamaran Resort Hotel 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Catamaran Resort был открыт в 2004 году. Отель располагает небольшой, но хорошо спланированной территорией и достаточно развитой инфраструктурой. Состоит из одного 4-этажного дома, последняя реставрация прошла в 2014 году. Хороший номерной фонд, аквапарк, отличная анимация, разные водные виды спорта, живая музыка и танцы, дневные и вечерние шоу-программы, турниры и соревнования, игровые автоматы, мазины, детские клубы и игровая площадка – все, что нужно для комфортного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от г. Кемер, в п. Белдиби. Расстояние до ближайшего аэропорта: 45 км.
Pludmales apraksts Частный пляж у моря с песком и мелкой галькой. Ширина пляжа 100 метров.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Не разрешается заходить в бассейн после 18:00. 1 крытый бассейн, 1 открытый бассейн, 2 детских бассейна (крытый и открытый бассейны).

2 ресторана A'La Carte, рыбный ресторан и ресторан турецкой кухни. Все рестораны бесплатны. Дресс-код требуется в помещении и в ресторанах на ужин. Диетические, веганские и вегетарианские продукты. Османский ресторан Ala Carte (с 19:00 до 21:00) (Кухня подается бесплатно, с богатым меню, один раз в течение минимального пребывания 5 ночей, по предварительному заказу.) Fish Ala Carte Restaurant (с 19:00 и 21:00) )(При минимальном проживании 5 ночей одна кухня обслуживается бесплатно, с богатым меню, по предварительному заказу.)

Концепция ULTRA ALL INCLUSIVE: Открытый завтрак «шведский стол» (с 07:00 до 10:00). Поздний завтрак «шведский стол» (с 10:00 до 10:30). Обед Детский буфет (с 12:30 до 14:00). Обед на фуд-корте (с 11:00 до 18:00). Обед «шведский стол» (с 12:30 до 14:00). Поздний обед (с 16:00 до 18:00). Ужин «шведский стол» (с 18:30 до 21:00). Детский ужин «шведский стол» и детский уголок (с 18:30 до 20:00). Мини-ужин в формате «шведский стол» (с 21:00 до 02:00). Континентальный ночной завтрак (с 02:00 до 07:00). Детский уголок (круглосуточно). Кондитерская и мороженое (с 10:00 до 18:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб: 04 – 07 лет (10:00.12:00 -14:30.17:00), джуниор клуб: 08 – 12 лет (10:00.12:00 -14:30.17:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории отеля также есть игровые атоматы, проводят разные спортивные туриниры, пенные вечеринки, ди-джей и танцевальные шоу-программы. Фитнес-центр находится в главном здании и работает с 08:00 до 12:00 и с 14:00 до 20:00. Крытый туннель, 2 открытые горки соединены с основным бассейном и находятся в вашем распоряжении под присмотром сертифицированного спасателя, чтобы вы могли приятно провести время. Время работы 10:00-12:00 / 14:00-16:00. Массаж: тайский, классический, шоколадный, медовый, антицеллюлитный (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 223 номера. Стандартные номера 148 ━ 24 м2, Стандартные двухъярусные кровати 53 ━ 26 м2, Семейные номера 9 ━ 35 м2 со смежной дверью, Угловой люкс 6 ━ 40 м2 со смежной дверью, Полулюкс 5 ━ 55 м2 со смежной дверью, 2 номера для инвалидов ━ 24 м2 в ширину.

Istabās

Мини-бар, чайник, душ, спутниковое LED-телевизор, кондиционер, фен, сейф, WIFI, телефон, стол и стул на балконе.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Beldibi Mah. Başkomutan Atatürk Cad. No: 99 Kemer / Antalya / Türkiye
Tālruņi: (0242) 745 04 99
Tīmekļa vietne: Catamaran Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.