Carpathia 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.810
№216 viesnīcas reitingā Kemera
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
6.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Carpathia tika atvērta 2003. gadā. Viesnīcas Carpathia kopējā platība ir 7000 m2. Viesnīca atrodas 8 km attālumā no Kemeras kūrorta zonas, Goynuk rajonā, 65 km attālumā no Antālijas lidostas. Viesnīcas viesi izmanto "Greenwood Resort" pludmali.Vairāk →
аватар olushka_
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gribu teikt, ka man patika atvaļ inā jums! Biju kopā ar vī ru un bijā m apmierinā ti. Apkalpoš ana diezgan pieklā jī ga, menedž eris normā ls sabiedrisks cilvē ks, ē diens diezgan apmierinoš s. Un labi, ka cilvē ku nav pā rā k daudz. … Tomēr ▾ Gribu teikt, ka man patika atvaļ inā jums! Biju kopā ar vī ru un bijā m apmierinā ti. Apkalpoš ana diezgan pieklā jī ga, menedž eris normā ls sabiedrisks cilvē ks, ē diens diezgan apmierinoš s. Un labi, ka cilvē ku nav pā rā k daudz. Cilvē kam, kurš vienkā rš i vē las atpū sties ar savu dvē seli un ķ ermeni citā valstī , tas ir tas, kas jums nepiecieš ams! Ū dens jū rā ir tī rs, tur bija brī vas estakā des un lietussargi. Ar personā lu sazinā jā s bez problē mā m. Ja iesim nā kamreiz, varam tur aizbraukt vē lreiz.
отель
аватар owen
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas fasā de un teritorija no pirmā acu uzmetiena - ne pā rā k laba. Ē diens arī vā jš , bet mē s pat pieradā m. Kā vē lā k izrā dī jā s, š ī ir tā lu no sliktā kā s trijotnes. Priekš rocī ba ir labas telpas un to atraš anā s vieta - klusā vietā , tuvu jū rai, kalniem un tirdzniecī bas centram. … Tomēr ▾ Viesnī cas fasā de un teritorija no pirmā acu uzmetiena - ne pā rā k laba. Ē diens arī vā jš , bet mē s pat pieradā m. Kā vē lā k izrā dī jā s, š ī ir tā lu no sliktā kā s trijotnes. Priekš rocī ba ir labas telpas un to atraš anā s vieta - klusā vietā , tuvu jū rai, kalniem un tirdzniecī bas centram. Mums ir vislabā kā s atmiņ as par mū su atvaļ inā jumu.
аватар Simono4ka
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirms doš anā s uz š ejieni lasī jā m daž ā das atsauksmes, un sirdī vē l palika cerī ba, ka 3 zvaigznes kaut kā attaisnos savē jo! Pamatoti par 60 procentiem! ē diens pirmā s 3 dienas liekas normā ls - tad nav vē lmes iet brokastī s - jo maize ar ievā rī jumu un kafiju nav tā s garš ī gā kā s brokastis ((arī vienmē r uz galda ir tomā ti un gurķ i, nesaprotams saldais krē jums un rū gta mā jiņ a sieru. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s uz š ejieni lasī jā m daž ā das atsauksmes, un sirdī vē l palika cerī ba, ka 3 zvaigznes kaut kā attaisnos savē jo! Pamatoti par 60 procentiem! ē diens pirmā s 3 dienas liekas normā ls - tad nav vē lmes iet brokastī s - jo maize ar ievā rī jumu un kafiju nav tā s garš ī gā kā s brokastis ((arī vienmē r uz galda ir tomā ti un gurķ i, nesaprotams saldais krē jums un rū gta mā jiņ a sieru. pirmajā dienā deva grilē tu vistu un tas bija lielā kais gardums visu svē tku garumā . gaļ a baigā s desas formā un katru otro dienu nesaprotama malta gaļ a. ī si sakot, pretī gi. vienu dienu neuzdroš inā jā mies iet vakariņ ā s un ē da š avarmu pie onkuļ a aiz stū ra - mums bija ļ oti jautri! ! Sliktā kais Karpatijā nav personā ls un netī rie galdauti kopā ar netī rajiem traukiem - un pludmale. Kur rakstī ts, ka Carpathia dala pludmali ar Green Wood Resort viesnī cu, daļ ē ji taisnī ba - bet Green Wood Resort pludmalē viss ir tī rs un skaists, bet daļ a no Carpathia pludmales ir sadalī ta vē l 3 viesnī cā s! ! Lai ņ emtu sauļ oš anā s krē sls pirmajā rindā , jā nā k 7 no rī ta vai pat agrā k ! ! cilvē ki ir tumš i un viss viens otram uz galvas - pludmale ne ar ko neatš ķ iras no pilsē tas - nā k vietē jie iedzī votā ji un visi peldas plī vuros kopā ar mazajiem turkiem)) Atseviš ķ s programmas numurs ir bezceremonī gā "droš ī bas" pludmale - tā dus meiteņ u medniekus neesam redzē juš i ! ! kā grifi piepeld pie jums 50-100 metru attā lumā no krasta un sā k saņ emt stulbus ALE GIRLS saucienus ! ! ES DZĪ VOJU AR TEVI, LAI RUNĀ TU! ! Vakarā uz pludmali aiziet vienkā rš i nav iespē jams- tikai jā cī nā s. viens skrejriteņ u š oferis (rets bubulis) dabū ja tik daudz, ka bū tu iekraujuš i akmeni galvā ar akmeni citā sekundē . pē c tam viņ š sā ka demonstratī vi liet mums virsū ū deni no motorollera. ī si sakot, tā das skumjas lietas. tā pē c aicinā m - ja ir kaut kā da iespē ja nebraukt uz Karpatiem - NEDZI!! ! ! Ja tev ir liela kompā nija un bez tam ir vī rieš i, tad viss ir ok un normā li. Bet ja tev ir divas vai trī s draudzenes, mā sas u. c. , tad labā k pā rsniegt naudas limitu un doties uz viesnī cu ar vismaz 4 zvaigznē m un pirmajā krasta lī nijā !! ! jo bū s iespē ja nebraukt prom Viesnī ca. Katra izeja ā rpus teritorijas ir slavena ar sabojā tu garastā vokli un rupjī bu.
аватар katja2
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan normā li relaksē još ā m brī vdienā m: numuriņ i plaš i, kondicionieris, santehnika, TV - viss darbojas pareizi. Pludmale, lai arī maza, ir tī ra, vienmē r ir bezmaksas lietussargi. Personā ls ir draudzī gs. Jū ra ir brī niš ķ ī ga – ko vē l vajag?. … Tomēr ▾ Diezgan normā li relaksē još ā m brī vdienā m: numuriņ i plaš i, kondicionieris, santehnika, TV - viss darbojas pareizi. Pludmale, lai arī maza, ir tī ra, vienmē r ir bezmaksas lietussargi. Personā ls ir draudzī gs.
Jū ra ir brī niš ķ ī ga – ko vē l vajag?
отель Carpatia бассейн отеля
аватар andriyhnatyk
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ļ oti jauka, tī ra, ē rta, personā ls ļ oti draudzī gs. Istabas tika tī rī tas katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta divas reizes nedē ļ ā . Pieklā jī gi pabarots, diezgan apmierinā ts. Vienmē r augļ i, vienmē r gaļ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti jauka, tī ra, ē rta, personā ls ļ oti draudzī gs.
Istabas tika tī rī tas katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta divas reizes nedē ļ ā .
Pieklā jī gi pabarots, diezgan apmierinā ts. Vienmē r augļ i, vienmē r gaļ a.
Baseins ir tī rs, lai gan mazs.
Dā rzā aug vī ģ es un vī nogas, dzī vo truš i un bruņ urupuč i.
Man arī š ausmī gi patika kalni...tie vilina pie sevis. Ja dodaties uz š o viesnī cu, tē rē jiet savu naudu un laiku un dodieties uz kanjonu. Tā du skaistumu nebiju redzē jusi. Kalna malā s plū st kalnu upe...mazi ū denskritumi.
Un, ja jū s dodaties tā lā k, jū s varat sasniegt 12 metrus augstu ū denskritumu. Neaprakstā ms skaistums!! !
Pludmale ir ļ oti tī ra, apmē ram 700 metru attā lumā no viesnī cas, bet turp un atpakaļ kursē autobuss. Mustafa (š oferis) ir tikai saule! Sveiks viņ am!! !
Kopumā man ļ oti patika š ī viesnī ca. Š ī s ir pilnas 3 zvaigznes. Kurš dodas atpū sties, nevis meklē t mī nusus viesnī cā , š ī viesnī ca ir tas, kas jums nepiecieš ams.
аватар office_oser
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ ojums uz Turciju ir treš ais pē c kā rtas, Ne viss ir tik slikti, kā š ķ iet no pirmā acu uzmetiena! Vissvarī gā kais ir izlemt, kā pē c TU vispā r atnā ci uz Turciju (vai sē dē t istabā , viesnī cā ; likt atpū sties uz nezā les. … Tomēr ▾ Ceļ ojums uz Turciju ir treš ais pē c kā rtas,
Ne viss ir tik slikti, kā š ķ iet no pirmā acu uzmetiena!
Vissvarī gā kais ir izlemt, kā pē c TU vispā r atnā ci uz Turciju (vai sē dē t istabā , viesnī cā ; likt atpū sties uz nezā les. . . )
Pats galvenais ir nevis piedzimt skaistam, bet gan piedzimt aktī vam. Un apliecinu – visi iespaidi bū s SUPER! ! ! Viesnī cā bija pietiekami daudz jaunieš u, lai gan darbinieki pā rsvarā bija - kuri bija jaunā ki par 25 gadiem...)
Pē c ieraš anā s viņ i mū s nekavē joties sā ka biedē t ar viesnī cas priekš nieku - Tahir, mē s viņ am pamudinā jā m "Tarhun"...), viņ i saka, ka viņ am kategoriski NEPATĪ K "KRIEVU"....
Izrā dī jā s lielisks puisis! Vakarā sarī koju tā du zazhigalovo, erotisku trilleri tieš i zem turku mū zikas. . . ) Animā cija atpū š as. . . ))) Vienmē r visiem viesiem ar interesi, ar uzmanī bu.
Kas attiecas uz š efpavā ru, tad arī viņ u var saprast. . .
Viņ š izsniedz pa daļ ā m siltos ē dienus, un tas viss tā pē c, ka krievu atpū tnieki ē d tik daudz, ka š ķ iet, ka nā kamajā gadā viņ i nemaz ē st nav redzē juš i. . . (un iedomā jies, ka TU ilgi pludmalē nepaliki, bū dams 40 minū tes kavē jas vakariņ ā s — no ē diena jū s gandrī z neko neatradī siet.
Protams, jū s varat teikt, ka viņ i saka, ka jums ir jā gatavo vairā k utt. , BET Kungs - neaizmirstiet - tas ir tikai 3 * un ne vairā k ! ! ! Bū sim reā li, atceries cik TEV izmaksā ja š is brauciens, labi?
Kas attiecas uz baseinu - pusotra metra dziļ umā , ū dens tī ri silts.
Par skaitļ iem varam teikt, ka uz stabila 4!
Liela platī ba, un es gribu izgatavot vairā k mē beļ u...)
Skapis, 2 gultas, 2 naktsgaldiņ i, TV statī vs, liels spogulis ar platu plauktu, kondicionieris, pie ieejas istabā ir neliels gaitenis kur atrodas skapis, tas ir kas, bet skaidri nebija pietiekami daudz plauktu un pakaramo.
Laba vannas istaba ar Eiropas duš u, izlietni un tualeti. Balkons - plats, bet atvē rts, galds un 2 krē sli.
Numuros ir arī telefoni, tač u tie NAV pilnī bā savienoti ar reģ istratū ru. . . (Tas radī ja neē rtī bas.
Viesnī cas atraš anā s vieta velk punktus par 3, bet mani iepriecinā ja tas, ka pē c izieš anas no viesnī cas un noejot burtiski 20 metrus, abā s ielas pusē s ir 2 bā ri, viens no tiem ir Ali VaVa, otrs NE. atceries nosaukumu, bet tas ir LABĀ KAIS! ! ! Karaoke - bez maksas, alus - 2.5 c. u.
vī ns - 2-4 c. u (glā ze), vistas bā rbekjū - 5 cu, jē ra gaļ a - 6 c. u.
Uzreiz gribu atzī mē t: ja TU pasū ti alu, tad tev bez maksas atved popkornu, riekstus, sē klas. Ja Vī ns ir milzī gs ē diens ar augļ iem un ogā m, ja š aš liks - tad no galda (estakā des gultas) nemaz netiksi, ne tikai porcijas ir milzī gas, bet arī gardumi tam pie velna...
Un pē c rē ķ ina apmaksas TU tiksi pacienā ts ar ī stu turku kafiju!
Mē s parasti sē dē jā m - 7-8 cilvē ki, un rē ķ ini nebija lielā ki par 60 dolā riem. Jā , galvenais, kad maksā , var arī cenas pazeminā t!! !
Jaukas brī vdienas, nosū tiet lielu sveicienu no Natā lijas.
P: S: Ja paliksi, prasi istabu ar balkonu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Carpathia был открыт в 2003 году.Общая площадь территории отеля Carpathia составляет 7000 м2. Отель расположен в 8 км от курортного района Кемер, в районе Гейнюк, в 65 км от аэропорта г. Анталии. Гости отеля пользуются пляжем 'Greenwood Resort'.

Pludmales apraksts собственный галечный пляж, зонтики, шезлонги бесплатно, матрасы - платно, полотенца под залог.
Viesnīcā

аренда автомобилей

открытый бассейн

врач по вызову ($)

детская площадка

детский бассейн

обмен валюты

сейф на reception ($)

«турецкая ночь»

турецкая баня

водные виды спорта ($)

настольный теннис

пляжный волейбол

Telpu apraksts

20 стандартных номеров, 26 семейных номеров.

Istabās

балкон/терраса

керамическое покрытие

кондиционер

спутниковое TV

ежедневная уборка

FAQ