Carelta Park 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.510
7.0 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi kūrorta ciematā, pāri ceļam no viesnīcas Carelta Beach, 10 km attālumā no Kemeras centra un 45 km attālumā no Antālijas lidostas. Viesnīcas kopējā platība - 10 000 kv.m. Atvēršanas datums - 1999. gads, pēdējās renovācijas datums - 2007. gads.Vairāk →
аватар analga
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā bija 3 ģ imenes - 5 pieauguš ie, 4 bē rni - 12.11, 7 gadi un 1.5 gadi. Principā , ja atpū š as bez maziem bē rniem, tad nekā . Bet ar bē rnu 1.5 gadi, es neiesaku. Lai nokļ ū tu pludmalē vai baseinā , jums jā nokā pj uz 0 stā vu un tad jā kā pj pa kā pnē m!! ! ! ar ratiem. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bija 3 ģ imenes - 5 pieauguš ie, 4 bē rni - 12.11, 7 gadi un 1.5 gadi. Principā , ja atpū š as bez maziem bē rniem, tad nekā . Bet ar bē rnu 1.5 gadi, es neiesaku. Lai nokļ ū tu pludmalē vai baseinā , jums jā nokā pj uz 0 stā vu un tad jā kā pj pa kā pnē m!! ! ! ar ratiem. Ir arī izeja ar ļ oti stā vu izeju no restorā na, tač u tā vienmē r bija slē gta. vispā r viesnī ca bez pretenzijā m, velk nevis 3.4 - nekā di. Telpas ir visvienkā rš ā kā s, ē diens restorā nā viduvē js, bet ē dams, nekad nav saindē ts. baseins tā ds-tā , jū ra nav oļ i vai oļ i, bet laukakmeņ i, grū ti pat nobildē t. pludmale ir divos lī meņ os, un augš ē jā nav ne ar ko iež ogota, augstums ir 1.5 metri. Kas ar bē rniem, lai neguļ mierī gi. Nu jau daudz ir rakstī ts par skatu no istabā m - vai nu baseins un kliedzieni, vai ceļ š un maš ī nas, vai kapi un klusums....Secinā jums, ja ugunī un bez bē rniem var. Ja tev ir izvē le un tev ir izvē le, neej.
аватар 4exova
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā pē c maksā t vairā k!!! ! ! Viesnī ca, pamatojoties uz 4 zvaigznē m. Dzī vojā m pā ri ceļ am galvenajai ē kai, visu laiku pavadī jā m 4* teritorijā , gulē jā m tikai 3*. Kas attiecas uz ē dienu, tas ir vienkā rš i SHINE!! ! ! Animā cija visaugstā kajā lī menī , un patieš ā m viss ir tī rs un cē ls. … Tomēr ▾ Kā pē c maksā t vairā k!!! ! ! Viesnī ca, pamatojoties uz 4 zvaigznē m. Dzī vojā m pā ri ceļ am galvenajai ē kai, visu laiku pavadī jā m 4* teritorijā , gulē jā m tikai 3*. Kas attiecas uz ē dienu, tas ir vienkā rš i SHINE!! ! ! Animā cija visaugstā kajā lī menī , un patieš ā m viss ir tī rs un cē ls. Noteikti iesaku!
Фото территории отеля, 4* фото отеля 3*, что через дорогу


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель находится в курортном поселке Бельдиби, через дорогу от отеля Carelta Beach, в 10 км от центра г. Кемер и в 45 км от аэропорта г. Анталия. Общая площадь отеля -

10 000 кв.м. Дата открытия - 1999 год, дата последнего ремонта - 2007 год.

Pludmales apraksts в 400 м от отеля, протяженность - 300 м, песок/галька; пляжные полотенца и матрасы, зонтики и шезлонги на пляже и у бассейна - бесплатно.
Viesnīcā

* 2 открытых бассейна

* крытый бассейн

* амфитеатр

* дискотека (платно)

* обмен валют

* 2 конференц-зала

* турецкая баня

* фитнес-центр

* пляжный волейбол

* настольный теннис

* мини-гольф

* беспроводной Интернет в лобби

Telpu apraksts

52 номера, из них 10 номеров с видом на море и 42 номера с видом на парковую территорию отеля.

52 standard room (23 кв.м, макс. 2+1 чел., спальня, ванная комната, балкон).

Istabās

* сплит-кондиционер

* ТВ (2 рос. канала)

* доступ в Интернет (платно)

* сейф (платно)

* мини-бар (платно)

* ковровое покрытие

* уборка номера - ежедневно

* смена постельного белья - 3 раза в неделю

* room service (платно)

Tīmekļa vietne: Carelta Park
FAQ