Belpoint Beach Hotel (Ruza Beach Hotel) 4*– Atsauksmes

122
Novērtējums 4.310
№249 viesnīcas reitingā Kemera
4.5 Numurs
4.2 apkalpošana
4.2 Tīrība
4.2 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi kūrorta zonā. Atvērts 1998. gadā, pēdējā renovācija tika veikta 2015. gadā. Sastāv no trim 4 stāvu ēkām. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар grazhdanin01
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirms ceļ ojuma lasī ju daudz atsauksmju par š o viesnī cu, tač u atpū tnieku viedokļ i atš ķ ī rā s, tač u, apmeklē jot to tikai vienu dienu, sapratu, ka atvaļ inā jumu tur neturpinā š u. Tur viss ir š ausmī gi, sā kot ar personā lu un viņ u apkalpoš anu, beidzot ar visu viesnī cas dzī vi. … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma lasī ju daudz atsauksmju par š o viesnī cu, tač u atpū tnieku viedokļ i atš ķ ī rā s, tač u, apmeklē jot to tikai vienu dienu, sapratu, ka atvaļ inā jumu tur neturpinā š u. Tur viss ir š ausmī gi, sā kot ar personā lu un viņ u apkalpoš anu, beidzot ar visu viesnī cas dzī vi. Netī rumi, Muš as un antisanitā ri apstā kļ i ir visur, pat uz jū su š ķ ī vja. Nav tā , ka tu nevarē tu viņ am iedot 4, es viņ am dotu 2 ar stiepš anos. Neejiet Š EIT, ja vē laties atpū sties un doties prom ar patī kamā m atmiņ ā m!! !
аватар Myrosia20
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mū su ceļ ojumu aģ ents ļ oti ieteica mums viesnī cu Belpoint Beach Hotel (Ruza Beach Hotel) 4 * - Kemera, Turcija, teica, ka budž ets, bet cilvē ki ir laimī gi! Lū dzu, neejiet š ajā bedrē ! ! ! ! ! Telpas vecas, santehnika sarū sē jusi, poda vā ks nekļ ū st, jā tur ar roku, lai kaut ko darī tu, fē ns turas uz puņ ķ iem, vads izjaukts un savienots ar izolā cijas lenti! Tualetes š ķ eldotas, izlietnes arī. … Tomēr ▾ Mū su ceļ ojumu aģ ents ļ oti ieteica mums viesnī cu Belpoint Beach Hotel (Ruza Beach Hotel) 4 * - Kemera, Turcija, teica, ka budž ets, bet cilvē ki ir laimī gi! Lū dzu, neejiet š ajā bedrē ! ! ! ! ! Telpas vecas, santehnika sarū sē jusi, poda vā ks nekļ ū st, jā tur ar roku, lai kaut ko darī tu, fē ns turas uz puņ ķ iem, vads izjaukts un savienots ar izolā cijas lenti! Tualetes š ķ eldotas, izlietnes arī.
Kas attiecas uz pā rtiku, tā ir tikai Alva! ! ! ! ! Mē s ar vī ru pirmo reizi bijā m izsalkuš i nedē ļ ā bez bē rna. Liek uz cita galda ē dienu no iepriekš ē jā m dienā m ...tas viss smird skā bi! ! ! ! ! Gurķ i, tomā ti maska ​ ​ nav svaiga ar svaigu. Gaļ as gandrī z nemaz nav. Tikai sliktā kā s kvalitā tes nabas un vistas aknas. Brokastī s tikai vā rī ta ola, kuru vē l var pildī t ar graudaugiem! Augļ u izvē les NAV! 1 REIZE BIJA ARBUZS 7 DIENĀ S UN VISS! ! ! ! ! TĀ S VALSTĪ , KUR GRANTĀ TI, Apelsī ni, Mandarī ni AUG TIKAI UZ IELAS! ! ! !!
Tagad par administratoru Urru (ja nemaldos) neskatoties uz to, ka man bija negatī vs tests, ko es tieš ā m izdarī ju, nenopirku, pajautā ju, ka esmu slima ar Covid, teica jā , pirms gada, man ir antivielas, viņ š teica, lai liek mani uz 3 dienā m paš izolā cijā , un viņ am vienalga, tā ds likums, zvani vismaz Erdoganam! ! ! ! ! IEDEVA 10 DOLĀ RU, JO VIŅ A BIJA IZMUSĪ . WOW FAI TIKAI NĒ ...BEZ CENAS, CILVĒ KI IEPRIEKŠ TEICA, KA 3 DOLĀ RI, UN MUMS TASTĀ JA 10 ...TĀ IR VEIKSLE! CILVĒ KI, UZ Š O PADOMJU VEIDA PASTA NEVIENS NEIET ...NEBOOJĀ JIET IESPAIDU PAR SKAISTO TURCIJAS VALSTI UN VIŅ U APKALPOJUMU.
аватар tanyashgpu
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Neticiet viesnī cas aprakstam. Laiks uzrakstī t godī gu atsauksmi. Teikt, ka tas ir slikti, nozī mē neteikt neko! Atpū tā mies ar draugiem, un tas ir vienī gais pluss, jo vienkā rš i atlaidā m situā ciju un paš i izklaidē jā mies, cik varē jā m. … Tomēr ▾ Neticiet viesnī cas aprakstam.
Laiks uzrakstī t godī gu atsauksmi. Teikt, ka tas ir slikti, nozī mē neteikt neko! Atpū tā mies ar draugiem, un tas ir vienī gais pluss, jo vienkā rš i atlaidā m situā ciju un paš i izklaidē jā mies, cik varē jā m. Ieradā mies pē c 22:00, istabas nebija gatavas, acī mredzot viesi nebija ī paš i priecī gi, neviens nepiedā vā ja ē st, viņ i pat atteicā s no ū dens, lai gan bija ļ oti karsts, kondicionieri nedarbojā s un man bija liels slā pes, bet tie ir sī kumi salī dzinā jumā ar to, kas mū s gaidī ja. Istabas vispā r netiek tī rī tas no vā rda, pat izskata dē ļ , gulta ne reizi nav mainī ta 7 dienas, jo vairā k dvieļ us vajadzē ja izlū gties, tā pat kā pā rē jos ziepju piederumus, tualetes papī ru.

Santehnika, vannas istaba, maigi izsakoties, kritiskā stā voklī . Ja lidojat ar trī s pieauguš ajiem, jums jā rē ķ inā s ar bē rnu gultiņ u, bet ne pilnu gultu.
Televizors pastā v, bet tas ir dekorā cija, jo to var skatī ties tikai tad, kad tas ir izslē gts. Arī š o izlaidī sim, devā mies atpū sties, nevis skatī ties televizoru. Ē dieni minimā li (š eit var arī rakstī t, gā jā m atpū sties, bet ne ē st), galda piederumi pielī p pie rokā m. Trauki saplī suš i. Alkohols - tikai alus, vī ns un bez kokteiļ iem (ir viens - vī nu pievieno alum un pē c tam dekorē ar visā m varavī ksnes krā sā m). Reģ istratū ras darbinieki ir vienkā rš i rupji. Reaģ ē jiet uz komentā riem agresī vi vai nereaģ ē jiet vispā r. Viesnī ca ir deklarē ta kā.4 zvaigznes, bet, ja ir divas, tad tas ir tieš i piemē rots š ai viesnī cai.

Animā cija mī nus viens, tā vispā r nepastā v. Ja vē laties budž etu, bet jautri, jū s vē l jo vairā k neesat š eit. Vienī gais viesnī cas pluss ir zaļ ā zona, bet ļ oti maza. Jū ra ir skaista, kas nav viesnī cas nopelns, daba par to parū pē jā s, bet pludmale ir netī ra, sauļ oš anā s krē sli vai nu saplī suš i, vai netī ri.
Ejiet uz pludmali pā ri ceļ am 5 minū tes, kas nav grū ti. Ruza Beach Hotel nosaukums uz izkā rtnes, sauļ oš anā s krē sli, ē damzā lē . Jū s neatradī siet nevienu vā rdu Belpoint, pat pā rsū tī š anas ceļ vedis ir pazudis nosaukumos. Pirmo reizi man nebija slinkums uzrakstī t atsauksmi, iespē jams, lai padalī tos ar noderī gu informā ciju un palī dzē tu cilvē kiem izdarī t pareizo izvē li, nevis par labu š ai viesnī cai. Vispā r no sirds iesaku netē rē t nervus un naudu!! !
аватар rvboiko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
LIELISKI BUDŽ ETA BRĪ VDIENI! Viesnī cā palikā m 1 nedē ļ u ar bē rniem - 10 un 6 gadi. Antā lijas lidostā ieradā s pulksten 6.30. 8:30 mū s aizveda uz viesnī cu. Ā tri reģ istrē jā mies un vē l bija laiks brokastī m. … Tomēr ▾ LIELISKI BUDŽ ETA BRĪ VDIENI!
Viesnī cā palikā m 1 nedē ļ u ar bē rniem - 10 un 6 gadi.
Antā lijas lidostā ieradā s pulksten 6.30. 8:30 mū s aizveda uz viesnī cu. Ā tri reģ istrē jā mies un vē l bija laiks brokastī m. Tā kā standarta reģ istrā cijas laiks Turcijā ir 14:00, pā rģ ē rbā mies un atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies uz jū ru. Pludmale atrodas burtiski 200 metru attā lumā no viesnī cas pa 2 ceļ iem. Pludmalē viesnī cai ir sava zona ar sauļ oš anā s krē sliem un nojumē m. Jū ra ir brī niš ķ ī ga! Pā rē jā laikā ū dens bija tī rs un dzidrs. Apakš ā ir liels oļ i, ar basā m kā jā m ieiet nav ī paš i ē rti, tā pē c š im nolū kam labā k ir akvaš uves. Pludmalē ir duš as ar saldū deni.
Izpeldē juš ies pē c sirds patikas, devā mies pusdienā s, pē c kurā m mū s aizveda uz savu istabu. Pē rkot ekskursiju, mū s brī dinā ja, ka mums bū s standarta numurs, t. i. ar vienu divguļ amo vai saliekamo gultu un vienu papildu gultu. Tā pē c mazā kais bē rns gulē s pie mums, kas nav ī paš i ē rti. Š im nolū kam lī dzi paņ ē mā m piepū š amo matraci. Tač u tas nebija vajadzī gs, jo mums tika piegā dā ta gultiņ a ar labu matraci. Tie. katram bija sava gulta. Istaba ir diezgan pieticī ga: papildus gultā m tajā ir atzveltnes krē sls, naktsgaldiņ š , tualetes galdiņ š , gaisa kondicionieris, ledusskapis, televizors (nedarbojas), balkons ar 2 krē sliem, vannas istaba ar duš u, izlietne un tualete. Tač u mē s absolū ti nepievē rsā m uzmanī bu tā diem sī kumiem kā situā cijas pieticī ba un dī kstā ves televizors, jo istabu izmantojā m galvenokā rt gulē š anai.
Ē dieni viesnī cas restorā nā ir diezgan daudzveidī gi. Tā kā izmitinā š anas izmaksas ir zemas, ē dienu izvē le nav tik liela kā.5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Uzsvars likts uz dā rzeņ iem: tomā tiem, gurķ iem, ziedkā postiem, brokoļ iem, baklaž ā niem, kartupeļ iem. Tač u restorā na ē dienkartē ir diezgan daudz ē dienu daž ā dā m gaumē m. Papildus daudziem dā rzeņ u ē dieniem ē dienkartē diezgan biež i bija iekļ autas: pankū kas ar biezpienu, aploksnes ar pildī jumu, rī si, bulgurs, makaroni, tī rradņ i, desa, vistas kā jas, daž ā da veida sieri. 5 dienas no 7 mū su uzturē š anā s laikā vakariņ ā s tika pasniegtas zivis (katra diena ir atš ķ irī ga). No augļ iem - katru dienu bija arbū zs un 1 melone. Turklā t vienmē r bija pieejami daž ā di turku saldumi. Brokastī s vienmē r bija pā rslas ar pienu, olu kultenis, vā rī tas olas, daž ā di dabī gie ievā rī jumi, vafeles, cepumi. . . Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija pirmie ē dieni - turku zupas, kuras gandrī z nekad neatkā rtojā s, un pat borš č s tika pasniegts 1 laiks, kas tika pagatavots ne sliktā k kā Ukrainā ! Un bija arī daž ā di jogurti, skā bais krē jums (seviš ķ i mū su atpū tniekiem, jo ​ ​ turku virtuvē principā tā da ē diena nav), daž ā di dzē rieni (kola, fanta, sprite, tē ja, kafija, vī ns). Ē dinā š anas laikā rindu praktiski nebija. Kopumā ē dinā š ana viesnī cā bija augstā lī menī ! Un š eit nomirt badā bija vienkā rš i nereā li. Pat es, kas esmu veģ etā riete, ē du lī dz sā tai un nekad nejutos izsalcis.
Tā kā viesnī cas apmeklē tā ju galvenais kontingents ir krievvalodī gie iedzī votā ji, lielā kā vai mazā kā teritorijā gandrī z viss personā ls runā krieviski. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs. Viesnī cas teritorija diezgan liela, zaļ a. Galvenā atpū tas vieta ir liels 20 metru peldbaseins ar 2 slidkalniņ iem un sauļ oš anā s krē sliem pie tā un vestibila bā rs, kurā no 10 lī dz 20 bez ierobež ojumiem varē ja pasū tī t daž ā dus dzē rienus: kolu, fantu, spritu, vī nu, alu, tē ju. , kafija, karstā š okolā de, daž ā da veida kokteiļ i. . . 16.00 bā rā bija kafijas pauze ar daž ā diem saldumiem. No izklaides viesnī cā - galda teniss, volejbols, vakaros - diskotē ka, reizi nedē ļ ā ar dzī vo mū ziku. No mī nusiem es atzī mē ju deklarē tā s animā cijas neesamī bu. Tač u izklaidi bē rni atrada arī bez tā s.
Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi vē rtē jumu 5 5 ballu skalā .
Kopē jais iespaids - viss ir lieliski! Tajā paš ā laikā , salī dzinot nakš ņ oš anas izmaksas ar citā m š ī s klases viesnī cā m, RUZA BEACH HOTEL ir daudz priekš rocī bu!
Территория отеля Территория отеля Территория отеля Местность возле отеля Море Дикий пляж Бассейн отеля Дикий пляж
аватар Family5v2021
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bija 2021. gada jū lijā ar bē rniem. 1. Atbraucā m pē c 12, aizsū tī ja pusdienot, un tad uz jū ru, teica, ka telpas tagad nav gatavas. Kā izrā dī jā s, pē c 4 stundā m gatavu nebija. Tad viņ i teica, ka brī vu istabu nemaz nav, iedeva man kā du vecu istabu vecā ē kā , ar pelē jumu, uz ā ru izvirzī tiem vadiem un bez spoguļ iem, kaut kā du lielu kasti, kā skapi. … Tomēr ▾ Bija 2021. gada jū lijā ar bē rniem.
1. Atbraucā m pē c 12, aizsū tī ja pusdienot, un tad uz jū ru, teica, ka telpas tagad nav gatavas. Kā izrā dī jā s, pē c 4 stundā m gatavu nebija. Tad viņ i teica, ka brī vu istabu nemaz nav, iedeva man kā du vecu istabu vecā ē kā , ar pelē jumu, uz ā ru izvirzī tiem vadiem un bez spoguļ iem, kaut kā du lielu kasti, kā skapi. Tika dots mā jiens, ka rī t bū s istabiņ a par 20$, nevis š odien, lai gan rezervā cijas brī dī apstiprinā ja, ka numuriņ i ir. Nā kamajā dienā viņ i izrā dī ja telpas jaunajā ē kā un par naudu iedeva labā ku istabu. Viņ i paskaidroja, ka pirms tam visi bijuš i aizņ emti. Tas joprojā m nav nekas, salī dzinot ar pareiza uztura trū kumu.
Lasot atsauksmes, mums likā s, ka cilvē ki plē š , bet patiesī bā pirmajā s dienā s nebija nekā . Piemē ram, brokastī s ar dā rzeņ iem ir sasmalcinā ti gurķ i, bet nav tomā ti, daž i sasmalcinā ti lapu salā ti, divu veidu olī vas, divi mī kstie un cietie sieri. Trī s veidu ievā rī jumi un kaut kā di š ausmī gi cepumi un vafeles, lē tā kie. . No rī ta nebija jogurtu, reizē m uzradā s viens, vairā k kā kefī rs, pusdienā s vai vakariņ ā s. Turklā t problē ma ir ar dā rzeņ iem, tas ir, salā tiem, bez sasmalcinā tiem gurķ iem un tomā tiem, tad otrā di. Tad daž reiz gadī jā s, ka viņ i visu izkā rtoja kopā , bet reti. Fritters kā dreiz bija. Cieti vā rī tas olas, olu kultenis nebija, tikai 2 reizes, uz visu laiku. Reiz olu kultenī cepts klaips, rupji sagriezts kā grauzdiņ š , bet ļ oti biezs un praktiski bez olas. Pē c tam maize pazuda pavisam, atstā jot mazus apaļ us rullī š us, kas noslē gti celofā nā . Un tā lī dz paš ai aizbraukš anai maize neparā dī jā s.
Kad ieradā mies, redzē jā m, ka cilvē ki ē d maizi ar makaroniem, spageti vai rī siem, gaļ as nebija vispā r. Bija 2 reizes vistas kā jas, daž reiz vistas aknas un kuņ ģ ī sagriezti kuņ ģ i sajauc ar nelielu daudzumu kartupeļ u vai cukini. Nebija ne zivju, ne gaļ as. Vī rieš i neē da pietiekami daudz, viņ i panā ca maizi. Reizē m bija bulgurs, kā dreiz skā bs, rī si bija ar nelielu daudzumu burkā nu vai risoto veidu, nedaudz zirņ u un kukurū zas. Bija bezgarš ī gas pupiņ as, brī ž iem pikanti sautē ti cukini vai zilie, brī ž iem to pipari ilgi cepti, garš ī gi, citreiz kaut kas lī dzī gs dā rzeņ u sautē jumam ar cukini, kartupeļ iem un kubiņ os sagrieztu vistas gaļ u, vienī gais garš ī gs. Bija bezgarš ī gi cepti cukini vai baklaž ā ni, vai ar to briesmī go desu, nav ē dama, tajā pā ris reizes tiek cepta omlete.
Visu neapē sto lika salā tos nā kamajai ē dienreizei, garš oja ar zaļ umiem, garš vielā m vai nedabisku majonē zi, ko mē s nemaz nemē ģ inā jā m, lai gan daž i eksperimentē ja un mē ģ inā ja tos ē st. Vispā r viss ir bezgarš ī gs, reizē m bija frī un tī rradņ i, ar parasto keč upu. Kā daž i saka, jū s nepaliksit izsalkuš i. Bet tas, ja esi pieradis ē st jebko un pieturies pie dabī ga veselī ga uztura, izņ emot gurķ us, tomā tus, salā tus, kaltē tas olī vas un sieru, nebija ko ē st.
Vispā r viņ iem nerū p pā rtika, tā pat kā cū kā m, lai tikai pabarotu.
Augļ i - precī zā k, tikai viens arbū zs, un tad, briesmī gi, visu laiku. Tur nebija pat ā bolu, citronu vai apelsī nu, nemaz nerunā jot par persikiem.
Vajag paņ emt ū deni pudelē s, vakarā , 10, vienī gais baseina bā rs aizveras, ē damzā le slē gta un ū deni nav kur dabū t, par tē ju nemaz nerunā jot, pē kš ņ i kā dam patī k pa nakti iedzert. Tas ir, naktī nav brī vas piekļ uves ū denim. Kad ē damzā le ir atvē rta, varat jautā t š eit vai bā rā .
Alkohols ir so-so, parasts turku alus, vā jš . Vī ns ir balts un sarkans sauss, bija slikti sarkani skā bi. Raki vispā r nav.
Bija no bā ra Pepsi, sprite vai fanta tipa kaut kas normā ls, piemē ram.
Kafijas automā ts virtuvē un bā rā , ar kafiju, kapuč ī no, latte, ar pienu vai karsto š okolā di. Atseviš ķ i tē ja austiņ ā s un nedaudz maisiņ os, sā kumā bija hibiski, tad melni ar piparmē tru, normā li.
2. Pludmale ir netī ra, viņ i brauc ne tikai no mū su viesnī cas, bet arī no vietē jiem un no citā m viesnī cā m, sastrē gumstundā s nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pusdienlaikā , kad daudzi cilvē ki to var atrast. Viss ir vecs, pludmalē nav nekā das organizā cijas, nav pat pakā pienu, lai nokā ptu uz pludmali, visā krasta lī nijas garumā , kur pē c kā rtas atrodas citu lī dzī gu trī snieku un zem č etrinieku pludmales, bez atdalī š ana, nav skaidrs, kur ir kuras viesnī cas robež a, sauļ oš anā s krē sli ir sajaukti. Nekur nav rā dī tā ja uz mū su pludmali, sauļ oš anā s krē slu galā ir uzraksts, kas no tiem nav redzams. Ceļ š uz pludmali ir netī rs, labi, ne pirmā rinda pā ri ceļ am.
Jū rā ir bruģ is, vajag ū dens apavus vai krokus, peldē t uzreiz nevarē s, ir sekls. Lai gan jū ra ir tī ra un silta, vienī gais, kas glā ba situā ciju.
Kopumā rodas iespaids, ka saimniekiem ē diens ir vienaldzī gs, lai gan ikdienā viņ i tur tusē , paš i ē d tikai tomā tus vai gurķ us, olas vai sieru. Viss, ko gatavo atpū tniekiem, netiek ē sts.
Viesnī cu nevaru ieteikt, lai gan viņ iem ir perspektī va, pati viesnī ca skaista, teritorija sakopta, zaļ a, bet tas arī viss, jo ē diens jā maina. Ē dienu, manuprā t, var mainī t, kaut vai visu, bet daudzveidī gā ku un garš ī gā ku, nevis daudzuma dē ļ , salā tos pievienot visu, ko vakar neē dā t. Vairā k Eiropas virtuves. Tiem, kam patī k vairā k uzspiest un neē st, lai citiem nesanā k, vajag izdalī t kā citā s viesnī cā s, pa gabalu paš iem, lai pietiks visiem un var daž ā dot.
Baseins mazs, bet likā s, ka sauļ oš anā s krē slu pietiek, jo viss ir uz jū ras, viens slidkalniņ š strā dā , otrs nē .
Номер старого корпуса Санузел течет,  не смывается вообще. Потолок в санузле Отсутствие фена и нормальной полки,  крючков для полотенец Колбаса двух видов жареная в жиру Омлет в колбасе Сзади за омлетом яйца
аватар sabirovavaleriya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
1. Viesnī cā ieradā mies 14:30. Kā jau visi zina, tad reģ istrē š anā s notiek no 14:00, bet reģ istratū rā mums saka: brī vu istabu nav, pagaidiet. Neviens neteica, cik ilgi un kur jā gaida, uz lū gumu mū s pabarot, jo nebija ē duš i kopš. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cā ieradā mies 14:30. Kā jau visi zina, tad reģ istrē š anā s notiek no 14:00, bet reģ istratū rā mums saka: brī vu istabu nav, pagaidiet. Neviens neteica, cik ilgi un kur jā gaida, uz lū gumu mū s pabarot, jo nebija ē duš i kopš.6 no rī ta, mū s ignorē ja. Rezultā tā mums paš iem bija jā pasū ta ē diens no kafejnī cas. Mē s sē dē jā m pulksten 18:00. Kā vē lā k izrā dī jā s, viesnī ca tika atvē rta pirms pā ris dienā m pē c divu gadu pā rtraukuma un viņ iem nebija laika sagatavot telpas.
2. Istaba: gultas vietā divi matrač i (viens uz otra). Vannas istabā tek cisterna un jaucē jkrā ns, trū kst izlietnes gabala, visur ir pelē jums un netī rumi. Televizors un ledusskapis nedarbojā s, bet gaisa kondicionieris darbojā s.
3. Ē diens: gaļ a bija divas reizes 7 dienu laikā , ē diens, maigi izsakoties, nebija ī paš i labs. No augļ iem tikai gauss arbū zs. To, ko cilvē ki neē da, pasniedza citā formā ! (piemē ram, sojas desa, kas palikusi pā ri no brokastī m, cepta vakariņ ā s utt. ).
4. Pludmale: netī ri, salauzti sauļ oš anā s krē sli, milzī gi akmeņ i.
5. Istabas uzkopš ana 1 reizi 7 dienā s, un tad viņ i to prasī ja trī s dienas.
6. Personā ls par tevi absolū ti nerū p.
7. Wi-Fi ir maksas un slikti uztver.
Secinā jums: nauda noteikti ir smieklī ga, neviens negaidī ja, ka telpa vai ē diens bū s patī kami. Bet tam vismaz jā bū t tī ram.
Plusi: jauka neliela teritorija, tī rs baseins, skats pa logu. Viss pā rē jais ir milzī gs tauku mī nuss.
аватар Daria_Bastuchenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ja tas ir lē ts, varat doties. Man patika personā ls, zē ni ē damistabā pat palī dzē ja pabarot mazuli. Ļ oti smaidī gs un laipns. Spirtu ielej plastmasas traukā . Galvenais viesnī cas trū kums ir atpū tnieki. Daudzi krievi, kas piegruž ojas pludmalē un uzvedas kā bū ri, bļ auj dziesmas lī dz 3 naktī . … Tomēr ▾ Ja tas ir lē ts, varat doties. Man patika personā ls, zē ni ē damistabā pat palī dzē ja pabarot mazuli. Ļ oti smaidī gs un laipns. Spirtu ielej plastmasas traukā . Galvenais viesnī cas trū kums ir atpū tnieki. Daudzi krievi, kas piegruž ojas pludmalē un uzvedas kā bū ri, bļ auj dziesmas lī dz 3 naktī . Istaba tika iztī rī ta labi. Teritorija ir skaista, piemē ram, dā rzs. Daudz palmu un mandarī nu koku. Uz viesnī cas pludmali bijā m tikai vienu reizi. Mums patika savvaļ as pludmale 15 minū š u gā jienā . Smilš u ieeja un cilvē ku minimums. Vispā r paldies viesnī cai! Par minimā lu naudu tie bija labi svē tki!
аватар Aleksandra.V.Sh
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
16.08. 2019 ieradā s š ajā viesnī cā ap 16.00-16.30, precī zi neatceros. Viņ i uzreiz apmetā s. Telpa - 2316 - treš ajā stā vā , gaiteņ a galā . Lifts nedarbojas. Istaba nav slikta, bet dzī vot var. . Kondicionieris vā jš , TV kaste, kas rā da 4 kanā lus. … Tomēr ▾ 16.08. 2019 ieradā s š ajā viesnī cā ap 16.00-16.30, precī zi neatceros. Viņ i uzreiz apmetā s.
Telpa - 2316 - treš ajā stā vā , gaiteņ a galā . Lifts nedarbojas.
Istaba nav slikta, bet dzī vot var. . Kondicionieris vā jš , TV kaste, kas rā da 4 kanā lus.
Karsts, auksts ū dens bija, bet ne vienmē r.
17. augusts ir diena, kad nebija ne ū dens, ne gaismas. Administratori ir rupji un nekā du informā ciju iegū t nebija iespē jams, kamē r visi atpū tnieki nebija sapulcē juš ies uz ielas un uzsā ka nekā rtī bas. Izrā dā s, ka no rī ta noticis sabrukums un meistari izsaukti tikai tad, kad visi sā kuš i kliegt un paust savu neapmierinā tī bu, jo. viss pē c jū ras/baseina, daudziem ir bē rni, un vispā r es gribē ju sevi savest kā rtī bā uz visu dienu. Gaisma un ū dens tika dots ap 23.00. Tū roperatoru pā rstā vji tika izsaukti, lai iedotu veidlapas sū dzī bā m un gandrī z visi atpū tnieki tajā dienā uzrakstī ja sū dzī bu. . Un jaunie tū risti, kas lidoja uz apdzī votu vietu, bija š ausmā s. . Tā ds ir stā sts.
Labi, turpinā sim.
Tī rī ts katru dienu. Gultas veļ a tika mainī ta reizi 7 dienā s. Un sapratā m, ka joprojā m esam labi iedzī vojuš ies, salī dzinot ar citiem š ī s viesnī cas atpū tniekiem, kuri nedē ļ ā m ilgi pat atkritumus neizmeta un numuriņ i bija tik tak . . (tas viss tika sarunā ts savā starpā tajā tumš ajā dienā )
Varbū t tā pē c, ka mū su istaba atradā s tieš i blakus "istabenes ratu stā vvietai"? : ) ES nezinu. . .
Maksas WiFi. Tie savienojas tikai 5 ($10) vai 7 ($14) dienas.
Jū ra.
Ejiet 5 minū tes.
Nav deklarē tas privā tā s pludmales.
Sauļ oš anā s krē sli. . mmm, grū ti tos tā nosaukt. Godī gi sakot, tas ir sarū sē juš u koka soliņ u ķ ekars.
Lietussargu nav. Ir viens liels š ķ ū nis.
Pludmale ir oļ u, tā pē c iesaku iegā dā ties speciā las č ī bas, jo akmeņ i ir diezgan lieli. Daudz atkritumu. .
Jū ra ir vistī rā kā . Skats no pludmales ir bumba. .
Viesnī ca.
Teritorija ir maza un diezgan skaista.
Pie baseina, kā teikts aprakstā , ka ir sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem un saulessargiem. . . tas tā nav. Kuš ete - plastmasas, daž as saplī suš as.
Slaidi strā dā ja 2 stundas dienā : no 12 lī dz 13 un no 15 lī dz 16.
! Ē diens bija tā ds pats. Tas bija bezgarš ī gs, bija garš ī gs, bet mē s nebijā m izsalkuš i.
Protams, nebija divu stieņ u, kā teikts. Pie baseina bija tikai viens, kas bija atvē rts lī dz 22.00
"Viss iekļ auts" - sulas, kas atš ķ aidī tas ar ū deni, kola, fanta, sprite, alus (ielej plastmasas 200 gramu krū zē ) un trī s veidu vī ns (sarkanais, rož u un baltais). Par š o, it kā , viss! Stiprā ks - par maksu.
ANIMĀ CIJA. Es nezinu, kā aprakstī t. Es jums pastā stī š u, kā tas ir...Viņ as vienkā rš i nebija . . Viņ a nebija tur dienu vai nakti...
Ja vē laties izklaidē ties, izklaidē jieties.
Hammam (bez maksas, noteiktā laikā , grafiks reģ istratū rā ), kā teikts-muļ ķ ī bas! 20 USD un kā da nepatī kama jauna meitene viņ u iedvesmo.
Viesnī ca ir tā lu no deklarē tajā m 4 zvaigznē m. Knapi sasniedz labā ko trijnieku, ja godī gi. Daudz nianš u, kas nedaudz satrauc. Bet, tā kā viesnī cā ieradā mies tikai nakš ņ ot, nopeldē ties un uzkost, tad ī paš i nebijā m satraukuš ies, bet atpū tuš ies.
P/S/ Iesaku doties uz savvaļ as pludmali. Izkā piet no viesnī cas un pa kreisi, taisni uz priekš u, pē c arkas pa labi, bū s tik skaista viesnī ca, ejiet uz jū ru un gar krastu pa kreisi. Jū s redzē siet, tā ds skaistums ir redzams no tā lienes . . Jū s varat tur peldē t un uzņ emt forš as bildes)
2) Lai nepirktu wifi divā m ierī cē m, var izplatī t wifi tiltu. Izlasiet Google vietnē , kā to izdarī t savā tā lruņ a modelī )
Jauku atpū tu!
Бассейн  вход в отель, справа ресепшен Бар возле бассейна  бар возле бассейна перекус завтрак обед
аватар ole3303
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ieradā mies kā du stundu, kad iedeva savu istabu daž iem atstā tajiem ī rniekiem, viesnī cas darbinieks salst kā varē ja, bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā pie veļ as istabas, visa istaba smirdē ja pē c ķ ī mijas un mitruma, neviena atbildē ja uz mū su pretenzijā m, viņ i piezvanī ja mū su aģ entam, tas izrā dī jā s apmē ram 18 gadus vecs zē ns, arī mū s apmā nī ja un pē c tam pilnī bā nolika klausuli. … Tomēr ▾ Ieradā mies kā du stundu, kad iedeva savu istabu daž iem atstā tajiem ī rniekiem, viesnī cas darbinieks salst kā varē ja, bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā pie veļ as istabas, visa istaba smirdē ja pē c ķ ī mijas un mitruma, neviena atbildē ja uz mū su pretenzijā m, viņ i piezvanī ja mū su aģ entam, tas izrā dī jā s apmē ram 18 gadus vecs zē ns, arī mū s apmā nī ja un pē c tam pilnī bā nolika klausuli.
Nā kamajā dienā par papildus samaksu mums mainī ja istabiņ u, sievai bija veselī bas problē mas, knapi gulē jā m pa nakti, nā kamajā dienā ieradā s mū su aģ ents, kurš nevarē ja atbildē t uz mū su jautā jumiem, tikai teica, ka nē . noliec klausuli un akumulators bija izlā dē jies.
Pludmale oļ aina, bet puse sauļ oš anā s krē slu salauzta, deklarē tais minibā rs tukš s, tikai skā bs alus un kaut kā ds nekvalitatī vs vī ns no alkohola, viss pā rē jais nav iekļ auts sarakstā , daudz negatī vu atpū tnieku atsauksmes , tikai arbū zi, plū mes un ā boli bija normā li no augļ iem zaļ i skā beni, pagā juš ajā gadā atpū tā mies Alanjā.3 zvaigž ņ u viesnī cā un tur apkalpoš ana un attieksme bija daudz augstā ka.
аватар Ponomarenko_Aleksej
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
BELPOINT BEACH HOTEL 4* ir 3* viesnī ca. Istaba laba, ē diens viduvē js, viesnī cas teritorija labi, viss pā rē jais labi, pludmale patika. Vienī gais mī nuss ir ē diens. … Tomēr ▾ BELPOINT BEACH HOTEL 4* ir 3* viesnī ca. Istaba laba, ē diens viduvē js, viesnī cas teritorija labi, viss pā rē jais labi, pludmale patika. Vienī gais mī nuss ir ē diens.
Parādīt vairāk »


iemiesojums niinel
Kur es varu iegūt Belpoint Beach Hotel 3 sertifikātu? Viņš ir 3* vai 4*. Es vēlētos redzēt oficiālu sertifikātu vai oficiālu viesnīcu vērtējumu sarakstu Turcijas vietnē.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums shestopalova.74
Kāda e-pasta adrese Vai varat uzrakstīt pastu viesnīcai? Vēstules netiek sūtītas uz Tophotels norādīto adresi. Paldies.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Irinka40
Mani ļoti iepriecināja profesionālā masāža, kā uzzināt, kur nākamsezon strādās masieri.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
iemiesojums safo-elena
Ceļoju ar mazu bērnu un nepieciešams ledusskapis bērnu pārtikai.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель находится в курортном районе Бельдиби. Открыт в 1998 году, последняя реновация была в 2015 году. Состоит из трех 4-х этажных зданий. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Анталья, 23 км от г. Кемер, в п. Бельдиби.
Pludmales apraksts В 30 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад, имеется подземный переход. Протяженность пляжа – 150 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi (платно), room service (платно), 1 основной ресторан, 2 бара, 1 конференц-зал (до 100 человек), 1 открытый бассейн, без подогрева, площадь 210 кв.м., у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция во взрослом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 водные горки, хамам (бесплатно, в определенные часы, расписание на ресепшн), сауна (платно), пляжный волейбол (бесплатно), водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 118 номеров, с видом на море и горы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Ataturk Cad. 18 Sok. No:6, Beldibi 1 Konyaalti, Antalya
Tālruņi: +90 242 745 04 88
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).