Bellpoint ir labākais veids, kā aizmirst Turciju un nekad neatgriezties :(

Rakstīts: 6 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 29 jūlijā — 5 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Pā rsteidzoš i, es nekad neticē ju negatī vajā m atsauksmē m. Bellpoint to izdarī ja. Visas negatī vā s atsauksmes par viņ u ir patiesas. Dī vaini, ka ir cilvē ki, kuriem tur patika.
Ir vē rts sā kt ar to, ka visi ceļ vež i Beldibi jums pastā stī s, ka ceturto zvaigzni viesnī ca saņ ē ma par baksheesh un tur neko nevar darī t. Patiesī bā viesnī cai ir 2 zvaigznes ar 3 zvaigznē m.
Un visi zā lieni Krievijā turpina to pā rdot kā.4 zvaigznes, maldinot savus klientus. Un arī ar to neko nevar darī t.

Mē s dzī vojā m 2107. istabā tieš i virs reģ istratū ras. Pā rsteidzoš i, ka pelē juma bija maz, bet tualete darbojā s tikai ar vā rstu grī dā , un pē c katras duš as vannas istabā bija plū di un kļ uva bail, ka telpa uzkritī s uz reģ istratū ras.
Kondicionieris darbojā s, bet, lai mainī tu temperatū ru, tā lvadī bas pults ir jā atspiedā s pret kondicioniera uztverš anas logu. Un auksts ir silts, un silts ir auksts.
Mā jturī ba parā dā s tikai tad, kad internetā parā dā s dusmī ga atsauksme. Citā di nav. Dvieļ i tika nē sā ti nedē ļ u un joprojā m ir. Tualetes papī rs tika iegū ts neatkarī gi.
Baseins vispirms tika iztī rī ts, pē c tam nolē ma apstā ties. Bet viņ iem nebija laika pā rbaudī t piesā rņ ojuma pakā pi - viņ i aizgā ja.
Kafijas automā ts gandrī z vienmē r ir bez piena, un brokastis gandrī z vienmē r ir bez kafijas.
Nav restorā na, kā viņ i to sauc, ē dnī ca Antā lijas - Ankaras š osejas kravas automaš ī nu vadī tā jiem. Mū ž ī gas rindas pē c ē diena, ā rkā rtī gi slikts sortiments, daž reiz ē st ir vienkā rš i bail. Bet viņ i nesaindē jā s, kas ir pā rsteidzoš i.
Sienas ir papī rs. Jū s dzirdē siet, kā visa viesnī ca aizcirta durvis. Nav animā cijas. Bē rniem nav bē rnu gultiņ u vai augsto krē slu. Vispā r nekā nav. . .
Akmeņ i jū rā ir patieš ā m MILZĪ GI. Lai gan pludmale ir zem zilā karoga, viņ i to dabū ja, š ķ iet, arī par bakš ī š iem. Jū rā ir plastmasa, krastā smilš u un izsmē ķ u maisī jums. Sauļ oš anā s krē sli patieš ā m darbojas.

Kopumā sanā k tā : uz to var tikt tikai tad, ja tiek piedā vā ts ar MILZĪ GU atlaidi. Tagad, ja tas ir tik lē ts, ka vē laties bū t pā rsteigts. Visos citos gadī jumos pieliek naudu un brauc uz vietā m, kur cilvē kus netaisa par liellopiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu